עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש רב מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Insurgency, Crysis 3, FarCry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by par2022,

היי אני מחפשת מחשב נייד לקראת הלימודים, הבנתי שבהנדסת מכונות משתמשים הרבה בסולידוורקס, אז אני צריכה מחשב שיעמוד בדרישות התוכנה מחפשת את המחיר הנמוך ביותר שניתן שייתן תוצאה סבירה (בכל זאת סטודנטית ענייה ) (בשיטוטים שלי האינטרנט הבנתי שזה לפחות 5 וחצי אלף) חובה- מקלדת מלאה, חיי סוללה סבירים (אם צריך להתפשר זה בסדר) בונוסים נחמדים- משקל, מסך מגע

3. Started by shloosh,

המחשב שלי (מפרט בצד) גוסס הספק נהרס וגם הלוח כנראה. אני זקוק להצעה למחשב בסביבות 2500+- ללא הארד דיסק(אני יקח את ה-SEGATE 500GB) שיש לי כרגע. עכשיו נמאס לי מהמארז הגדולים והכבדים, אני רוצה מארז קטן סגנון HTPC כזה או משהו באזור. אין צורך במסך מקלדת וכו'... המחשב הוא למוזיקה ואינטרנט-יש צורך בכרטיס קול קצת מעל לממצוע לא משהו היסטרי. תודה!! (אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם ממש חייבים)

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  4. שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייד עם אחריות 3 שנים מלאה מערכת הפעלה WIN XP גירסת XP2 לא PRO ו לא HOME מסך גם טוב יותר לעבודה ואופציה גם קצת למשחקי מחשב טובים ( לא חזקים ) 15.4" או 17" שהיה ניתן לראות טוב ללא השתקפות של כל מיני דברים ( מנורות .....וכו" ) מעבד חדש וטוב של אינטל 2 COUR הרבה אופציות של כל מיני חיבורים ( כרטיסי זיכרון, אינטרנט אלחוטי , WI FI , BLU , וכו" ) שניתן שלב ולחבר איתו ( פלאפונים , מחשב כף יד ) מחשב חזק ועמיד זמן ללא חיבור לחשמל ( עבודה בזמן סוללה ) 3 או 4 שעות עבודה חברה טובה ואמינה + שירות טוב תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. זה מפרט שבנו לי בפורום אחר ורציתי לדעת אם הוא בסדר.. המפרט בעיקרון לגיימינג קל + עריכה גראפית מקצועית . מפרט זה הורכב ב - TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪402 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: …

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מעוניין לקבל חוות דעת בקשר לשני המפרטים המצורפים, איזה מהשניים עדיף. כמוכן האם ניתן לקנות מארז וספק כח יותר זולים ולשמור על שקט יחסי זהה? אם כן, על איזה מארז כח וספק הייתם ממליצים. AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1249 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1754 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤140 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=752 Gigabyte GA-MA790GP-UD4H AM2, יחידות 1 ¤865 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1737 Thermaltake Element S 2*23cm Fan, יחידות 1 ¤670 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1645 Cooler Master 600W Silent Pro, יחידות 1 ¤599 http://www.tmsfox.co.il/product.asp…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  7. קניתי מחשב ואני לא מוצא תיק נורמלי שנראה בסדר לגודל 18.4 מישהו אולי נתקל בחנות שמוכרת תיק בגודל הזה למחשב הנייד שימליץ לי או איזה אתר אני ישמח מאוד יום טוב

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by Itzik 007,

שלם, כמו שכתבתי בנושא, אני מתכנן לקנות השבוע מחשב נייד עד סכום של 5300 ש"ח. גם זה חריגה מבחינת וגירוד תקרה. השאיפה היא לקנות מחנות שקרובה לבית ולכן - KSP, אייבורי או חנות ממשית ולא אינטרנט (למרות שלא תמיד זה ככה). מבחינת מה שחשוב לי במחשב: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... מחשבים שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=2187 האחרון - HP Pavilion DV6-1340…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by opp,

מעוניין בנייד לסטודנט לפעולות אופיס רגילות וכן יכולת להפעלת תכנת ArcGis. זוהי תוכנה גיאוגרפית, בה נעשות פעולות עם קבצי TIFF גדולים ואף חישובים מסויימים (גובה, אורך, שיפוע וכו'). ייעוד המחשב לאחר סיום הלימודים כמחשב שני בבית (ללא משחקים) מעוניין במחיר עד 3500 ש"ח, גמישות מסויימת תיתכן. דרישות: מסך מט 15.4 אינטש מהירות דיסק קשיח לפחות 5,400 זיכרון עדיף 2GB עד כה מבדיקותיי השונות אצל חברים וברשת נתקלתי במספר דגמים: DELL Studio 1537 T5800 - מעט יקר יותר (כ - 4,300 ש"ח) ונראה לי כי יש בו יותר מדי דברים שאני לא צריך LG R-510 225/226 Acer 5630 DELL Inspiron 1525 האם אחד מהם לדעתכם מתאים לדרישותי. אם לא - אנא הציעו אחרים תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by shaib,

הראשון - http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122824 בעל כרטיס מסך חזק יחסית במחיר כולל של 3750 ש"ח. שני - http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=123132 עם כרטיס מסך פחות חזק, אבל זול יותר באלף ש"ח. לרוב אני משחק במשחקי רשת מעט בpro ומשחקים עם דרישות ברמה הזאת. מה שחשוב לי זה שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים האלה ברמה טובה מתוך מחשבה על זה שהמחשב יהיה אפקטיבי בעוד שנתיים ככה. האם ההשקעה הזאת משתלמת? או שהלנובו יעמוד גם בדרישות?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. אז אחרי שהמחשב הנייד של הלנובו הגיע ללא דיסק של מערכת ההפעלה ( ויסטה ) ובלי דיסק של דרייברים, נאמר לי לאחר שיחה עם החנות ממנה קניתי את המחב שהכל נמצא במחיצת השיחזור. אבל מה זה בעצם מחיצת שיחזור? משהו פיזי? כונן או תיקייה כלשהי במחשב? אני רוצה לפרמט ולחזור ל- XP, ופוחד גם לפרמט בטעות את המחיצת שיחזור. יש דרך לגבות אותה על גיסק עוד לפני הפירמוט רק ליתר ביטחון?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  12. היי, אני מחפש לקנות מחשב טבלט \ נייד קל לאימא שלי לצרכים משרדיים. לא סגור לגמרי מה עדיף ואשמח להמלצות. המפרט בגדול ------------- גודל המסך?13-14 לנייד, פחות לטבלט ... * משקל רצוי?עד 1.5 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז SSD יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה בארה"ב, אז כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * אני גם מעדיף שתהיה אפשרות להכתבה קולית בע…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by sOFTiCE,

שלום לכולם, ראיתי אתמול מפרט כאן שממש מצא-חן בעיניי, אני חוזר עליו פשוט כי אני דקה מלקנות ורציתי לשמוע עוד דעות ולראות אם פספסתי משהו. מטרת המחשב מלבד להיות סבבה למשחקים עכשוויים עם הרבה דם, המחשב בעיקר מיועד להיות אולפן הקלטות ביתי. המון CUBASE ומעבד שיעשה שעות נוספות רבות. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ¤634 ¤634 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤482 ¤482 1 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤407 ¤407 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤432 ¤216 2 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤1,157 ¤1,157 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe ¤189 ¤189 1 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ¤642 ¤642 1 מארז כולל ספק Antec SONATA-II EC 450W …

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  14. שלום , אני מעוניין להרכיב מחשב ללא מסך וללא ציוד נלווה בסכום של עד 4000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים ( כבדים , כגון BF2 )ולכן חשוב שיהיה מארז ,ספק ,לוח,מעבד וכרטיס מסך מספיק חזקים. לא מיועד ל- OC . כולל צורב DVD , דיסק קשיח של WD של 250 GB לפחות , שני ג'יגה RAM . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  15. חשוב שיהיה קונרו, הארד דיסק 250 GB צורב DVD, זכרון ראם רצוי כמה שיותר (לפחות 1GB), ללא מסך וציוד היקפי. רצוי שהמפרט יהיה מהחנות logicpc כי משם אני מתכנן לקנות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  16. לא כולל מסך העדפה לאינטל

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by Ronfer123,

. מה התקציב המקסימאלי 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , bf4 league of legends call of duty ghost SIMS 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LED 23" 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by eli33,

שלום לכולם צריך מפרט ב 1500 ש"ח בשביל חבר .. בלי מסך אם אפשר מ ksp תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. בחודש הקרוב אני הולך להזמין מחשב חדש לעריכת אודיו, הייתי שמח לשמוע מה דעתכם עליו. ועוד כמה שאלות שעלו לי: 1. כדאי להשקיע בספק 620 על פני ספק 520 (יכול להיות שבעתיד אני יביא כרטיס מסך HD6850)? 2. כדאי להוסיף קירור למארז מהסוג שהבאתי (עדיין חשוב השקט במארז), ואיפה למקם את הקירור הנוסף שיהיה הכי יעיל? 3. הייתי שמח לדעות על הדיסק הקשיח והSSD. (גם שקט בדיסק חשוב ושלא יתחמם וכמובן אמינות) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1508 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪527 …

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. המטרות העיקריות של המחשב הן עבודות משרדיות, משחקים (קלים עד בינוניים, לא כבדים במיוחד), צפייה בסרטים, הורדות ולעתים רחוקות עריכת סרטים (מחשב שופע משהו). המחשב: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB (אחראיות לכל החיים) לוח אם: GIGABYTE - 3 Years Warranty P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E (אחראיות ל3 שנים) זכרון: DDR II 800Mhz - 2x1GB Kingston HyperX CL4 (אחראיות לכל החיים) כרטיס מסך: GIGABYTE - 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (אחראיות ל3 שנים) דיסקשיח: Western Digital - 160GB 7200RPM, 8MB (אחראיות ל3 שנים) מארז: Thermaltake Thermaltake LANBOX Lite VF6000BWS פירוט על המארז: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/minica…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  21. ערב טוב , דעתכם על המחשב הבא תתקבל בברכה , אני רק חושש כי הזכרון הוא 1333 ולא 1600 , האם מתישהו בעתיד אני אוכל להחליף ? ( כמו המעבד שיושב על סוקט שניתן לשים בו מעבד יותר מהיר מהדור הנוכחי ) יצרן: HP מעבד: Intel Core i7-2630QM זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 500GB 7200 RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366X768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI RADEON 6770 GDDR5 1GB (אך הוא יכול ל"משוך" עד שלוש גיגה מהזכרון מחשב (ddr3) כרטיס קול: Sound Blaster Pro‏ רמקולים: Beats Sound System מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש USB: usb 2.0*2, usb 3.0*2 קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל: 2.4 ק"ג קורא כרטיסים: יש סוללה: 6cell Lithium-Ion HDMI:…

22. שלום אני מתלבט בין 2 מחשבים לקנייה בחו"ל. אחד של טושיבה דגם Toshiba L300-1AQ http://www.askdirect.co.uk/uview?call=ask.productSearch&id=12516&topcatid=17 יש לו 2 גיגה זכרון, אני אוסיף לו 1 או 2 נוספים והשני הוא של דל דגם Dell 1545 http://www.dixons.co.uk/martprd/product/seo/Computing/Laptops/Standard+Laptops/Dell/1545/557073 פירוט יותר נרחב עליו: http://en.community.dell.com/wikis/laptop/new-dell-notebook-inspiron-1545.aspx השימושים: פוטושופ :עבודה בדו-מימד, אינטרנט, אופיס, סרטים. בעיקר יישב בבית-הניוד פחות עקרוני. המחירים שלהם פחות או יותר דומים ולשניהם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ(וידאתי) אשמח לתגובותיכם אביעד

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. אהלן כולם אני מחפש מחשב לסטודנטית שלומדת תעשיה וניהול בסביבות 5000 שקל אני יודה אני לא מבין כלום בניידים המחשב יהיה בעיקר ללמידה הוא יצטרך להפעיל גם תוכנת שרטוט כך שהוא לא יכול להיות ממש חלש... כל המלצה תתקבל בשמחה העדיפות היא לביצועים ואמינות משקל ואחריות חשוב אבל במקום שני. עוד משהו שאני צריך להוסיף? תודה מראש נ.ב. התוכנת עריכה היא סימטרון\Cimatron אם מישהו מכיר אותה ואת הדרישות שלה

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by bigbug45,

שלום. ברשותי נמצא macbook white הישן דגם A1181. החלו בעיות בסוללה לפני מספר ימים. כידוע לי הסוללה שלו מספקת 55wh. ראיתי כמה סוללות מדגם A1185. האם יש שוני בין A1181 לבין A1185 מבחינת כמות החשמל שהיא מספקת או בכללי? תודה רבה לעזורים! ניב

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  25. שלום רב.. אני מחפש מפרט ב-7.6K שיהיה תותח במשחקים(גיימר) שיהיה יפה ומעוצב צבע שחור כל החלקים..ושיהיה כמה שיותר שקט ואין לי מושג אם צריך קירור למעבד או תוספת קירור למארז..אז תגידו/תוסיפו לי אתם כי אני מתכנן OC של לא יותר מבינוני... מקסימום 20%... הנה מפרט שבחרתי בעזרת מישהו שמבין במחשבים.. מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו שטעון שיפור דברו.. משהו שהייתם משנים דברו.. דברים רעים על המארז/מעבד/כרטיס מסך/לוח אם /זיכרון דברו עכשיו.. הנה לכם המפרט בתמונה בקטנה.. (לחצו עליה להגדלה) ... המחיר שם עומד על 7900 ש"ח בערך אחרי הנחה של 125 על הרכבה+3 אחוז הנחה על קנייה במזומן הכל יוצא לי 7.6 K ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים