ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
המחשב צריך לכלול: מעבד AMD טוב ומהיר זיכרון 512 כרטיס מסך סביר- לא משהו חזק.. דיסק קשיח 80 גיגה רמקולים+עכבר+מקלדת-שיהיו נוחים ויתנו הרגשה של איכות! צורב DVD צורב רגיל פלופי מסך 17 אינץ' וכל הדברים האחרים (ספק מארז... עליכם..) נא להצמד לבקשות ולא לעלות מעל המחיר תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש שיבנו לי מפרט חדש בתקציב של עד 2500 שקל ( עדיף כמה שפחות בלי חריגות ) . המחשב מיועד למשחקים ללא OC . אני רק מבקש שתבנו את המפרט מהאתר חברה של http://www.skypc.co.il ושלא תביאו לי מפרט מאתר אחר כי אני רוצה לוודא שיש את החלקים שאני קונה באתר ובחברה ולקנות את המחשב השבוע . החלקים שאני צריך לקנות הם : מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך וספק .
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט בין 3.5 ל4 אלף , המפרט הוא למשחקים, ולעבודה משולבת ביישומים מרובים. -ללא ציוד היקפי -ללא כוננים אופטים -ללא מסך - אין צורך בכרטיס קול רציני, אפילו onboard טוב -עם עדיפות למעבד 4 ליבות -מערכת שקטה מאוד - לא מתכוון לעשות OC בשום מצב תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ב4K: http://skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=56469D9D-87F0-46F5-AC00-39725B3CAEAB אין לי כוח להתחיל לצלם,אז הבאתי קישור.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למחשב DAW שיעשה את העבודה... אני לא כ"כ מבין בזה, מלבד שיש להרבות בזכרון. גם אמרו לי שHD עם RPM גבוה מוסיף מאוד לביצועים. (כאמור, גם מסך רחב של 22"). ושאלת אגב, מה ההבדל בין אינטל I7 לאינטל CORE 2 QUAD? בכל מקרה, דעתכם מבורכת! תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חבר ביקש שאחפש בשבילו, הדרישות הן מחשב שישמש בעיקר לסרטים, קצת למשחקים (פחות קריטי), מוזיקה, אכסון תמונות וכדומה. חשוב שיהיה : wifi,BT,HD out, 2G+ memory, intel core2duo or better (not amd) פחות חשוב : 14.1', כרטיס מסך יעודיי המחשב ישמש גם לנסיעות , ולכן יש חשיבות ל 14.1' ולא ל15.4, רק שבתקציב הנ"ל זה יהיה קצת קשה, כך שזה נכנס כשיקול לא קריטי
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לוח אם GIGABYTE k8nsc-939 מעבד AMD athkon 64 bit 3000+ s-939 כונן קשיח WD SATA 8MB 160 GB זיכרון 400 מגה הרץ 256 כפול 2 DDR samsung כרטיס קול SB LIVE 5.1 כרטיס מסך ATI RADEON 9250 מארז RAIDMAX SCORPIO 868 עם 4 מאווררים הודה לכם אחים שלי תתייחסו לכל רכיב
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
am sry for writing horably in english but i cant find my XP to instal hebrow and its caind of ergrnt i need to buy my mother a netbook for her birthday msi wind sims anice var.but i couldent find info abaut battary life of 3/6 cell... all be very happy if you can hellp tnx
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קיצר שכנעתם אותי לעבור לamd ולבסוף דיברתי עם הטכנאי והוא הסכים להחליף לי את המעבד לamd athlon64 3200 מהפנטיום4 3.0ghz שיש לי עכשיו השאלה שלי היא איזה לוח הכי יתאים לי לתקציב של 600-700 שקל הוא שאני יכול להשאר עם שלי???(לוח אם MSI מקורי תומך מהירות 800MHz chipset 915 PL NEO-V S775 800 MHz וזיכרון DUAL DDR AGPx8 2x400 MHz)
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חקרתי את הנושא לא מעט בימים האחרונים, והרכבתי 2 מפרטים שאני כנראה אלך על אחד מהם: מערכת AMD: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz Value Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪643 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1678 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 GigaByte ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪804 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1453 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET, יחידות 1…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אחרי בדיקות רבות אני רוצה לקבל החלטה על מחשב לגרפיקה בסביבות 5000 אופציות : א. MSI GX600 ב. Acer Aspire 5930G ג. Gigabyte W566N 2.5GHz ביתרון באיסר זה הכרטיס מסך , ב גיגה ביית זה המעבד , מה אתם אומרים ? איזה משלושתם הכי משתלם והכי טוב ? בעדיפות לנייד איכותי ( איכות בנייה , סוללה , מסך ... )
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני כבר כמה שנים עובד עם מחשב IBM והחלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. המחשב הוא לעבודה, אז אני משממש רק באופיס ופיירפוקס. מה שחשוב לי במחשב הוא: תקציב עד 5000 ש"ח מחשב מחברה גדולה ואמינה (Lenovo, Dell, HP) שיטת הצבעה trackpoint מכיוון שהתרגלתי לזה לאורך שנים אחריות לשלוש שנים פרוססור חזק ומפרט כמה שיותר טוב בתקציב. אני אשמח להמלצה לדגם מסויים ומקום שכדאי לקנות בו. תודה של עזרתכם , אור
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי לירידות מחירים זה המפרט שאני מתכנן. המחשב לא מיועד למשחקים ולגבי אוברקלוק אולי בעתיד הרחוק רחוק אם יהיה צורך ממשי.. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, תוכנות סימולציה שונות (מתמטיות ואלקט') וכמובן סרטים מוסיקה וכו'.. בדר"כ אני מחליף מחשב רק כאשר הוא מתפגר ואני לא נוטה לשדרג, ולכן זה יהיה מחשב להרבה זמן (לפחות 3 שנים). מה שחשוב לי זה אמינות ושקט מהמארז. ואני נעול על אינטל. מפרט מנעה Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb Box 1190 ¤ 1 Abit AB9 PRO 750 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 420 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 Point of View Geforce 7300 GT 256MB PCI-E 420 ¤ 1 LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ 1 ANTEC SONATA II +450W 850 ¤ 1 הרכבת מחש…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימנג, מתכוון להתחיל ללמוד עריכת וידאו ותלת מממד בקרוב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL, blade and soul, cod, assasin creed -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חייב שיסחוב את המשחקים הכי חדשים על ULTRA, אבל שכן יריץ הכל חלק לפחות על מדיום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך המלצה למסך…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הייתי מעוניין שתמליצו לי על מחשב נייד במחיר 5000 ש"ח אין לי העדפות לגודל המסך, המשקל והסוללה אבל אני רוצה זכרון של 1GB(לפחות) דיסק קשיח של 80GB או יותר... וצורב DVD המחשב נייד אבל הוא לא יזוז יותר מדי כך שחיי סוללה קצרים ומשקל גדול הם בסדר שימוש המחשב העיקרי יהיה אינטרנט-גלישה והורדות. אני יראה בו סרטים אבל זה לא משנה לי אם המסך יהיה רחב או לא ואם הוא גדול או קטן בנוסף אני רוצה שהוא יריץ משחקים אני לא גיימר מטורף אבל אני משחק במשחקים שמכבידים מעט על המחשב... הייתי רוצה גם אפשרות להוספת כרטיס טלויזיה תודה לעונים תומר.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם! בשבוע הבא אני טס ללונדון ברצוני לרכוש שם מחשב נייד של אפל הדגם כרגע לא משנה מישהו יודע פחות או יותר מה המחירים שם??! תודה גל.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
המפרט עבור חבר טוב. המחשב לשימוש ביתי קל. אינטרנט וקצת משחקים. אין צורך בציוד הקפי. מאחר ואני לא ממש מתמצא ב- AMD אני צריך עזרה. מעבד : ATHLOM 64 x2 שלוש שנים אחריות (לא מוזר?) לוח : ECS A780GM-M3 שלוש שנים אחריות זכרון : TEAM / NCP 4GB DDR2 800MHz חמש שנים אחריות דיסק.ק : SAMAUNG / HITACHI / WD 500GB SATA 7200 שלוש שנים אחריות צורב : SAMAUNG / SONY / LG SATA/IDE DVD-RW X22 שנתיים אחריות מארז : כנראה (לא ממש ברור) Frontier - PU11A-BK-BK / SV / RD שנה אחריות ספק : 500W בא עם המארז שנה אחריות סך הכל : 2000 ש"ח אחרי מע"מ מה נראה לכם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
Iqpc ללא ציוד הקפי\oc מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1726 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤281 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤512 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤403 ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU ¤618 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤5344 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את השרשורים הקודמים בנושא ורוב ההמלצות מתמקדות ב- VOSTRO V131 של דל, שגם תואם את התקציב בגרסת ה- i3 - אבל אני רואה שחלק מדווחים שהדגם לא זמין כרגע בארץ. (אגב, מה ההבדל לעומת VOSTRO 3350/3450, שמאוד דומים במפרט ובמחיר?) האם אתם ממליצים לחכות לחידוש המלאי? בכל אופן, אודה להמלצתכם בנוגע לדגמים נוספים ששווים המלצה * מטרות המחשב? לימודים/שימוש משרדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? המינימום ההכרחי, בערך 160GB (יש ברשותי כונן קשיח חיצוני) * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? בהמשך ללימודים, בנתיים אינטרנט, סרטים מוזיקה (חשוב שיש סאונד איכותי) משחקים פשוטים, נחמד אם יהיה כרטיס מסך סביר + *תקציב: 4,000, אפשר לחרוג קצת * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיפות ל13) * משקל רצוי? כל 13 הוא בעל משקל הגיוני, לגבי ה14, תלוי במחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי, חשוב! 802.11N * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי ביותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחרות רגילה של היצרן ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ***ראיתי את הדגם החדש של דל Dell 3300, מה אתם אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? --5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, משחקים גרפיים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד למטרת לימודים, אינטרנט, שמיעת מוסיקה, אחסון תמונות וכו. מסך 14 או 13.3 מעבד I3 או I5 שלש שנות אחריות, זמן סוללה סביר, רמקולים סבירים. מחיר מתחת ל 3,500. לאחר סקר באינטרנט צימצמתי לשני דגמים: Dell N4050 I3 (סביבות 3,000 ש"ח) או Asus U31 SD I3 (סביבות 3,400 ש"ח). ההבדלים המרכזיים שמצאתי הם שב DELL גודל הדיסק הוא 640GB לעומת 320GB ב ASUS ושב ASUS יש כרטיס מסך שאין ב DELL. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שני המחשבים ומה יותר קריטי - גודל הדיסק או כרטיס המסך. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של gigabyte מדגם w536m במחשב מותקן כרטיס מסך מובנה מדגם: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - Prerelease WDDM 1.1 האם יש אפשרות לשדרג את כרטיס המסך ? במידה וכן מישהו יודע איפה אפשר לעשות זאת וכמה זה אמור לעלות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם צפויה ירידת מחירים באיזה תחום (מעבדים,כרטיסי מסך,מסכים,זכרונות וכו') בקרוב?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במסגרת ההיגיון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מדיה (צפייה בסרטים HD וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 47 אינץ' FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-