עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין צורך בציוד היקפי, אין OC. משחקי רשת הם משחקי דפדפן קלילים ולא CS ודומיו. מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II מארזים HEC Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר החבילה 1695 האם אני יכול לקחת ספק פשוט יותר כמו :TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) ב-190 שקל או שזה פשוט זועק "גנרי!!!!"? אולי כדאי גם לקחת זכרונות יותר זולים כמו 2GB Samsung V…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by mani007,

שלום רב . אני זקוק למפרט למטרת צפייה בסרטי FULL HD ,הורדת תכני מדיה . יש לי החלקים הבאים : ספק כח thermaltake tr2 http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000936&id=C_00000939&name=TR2+430W&ov=n&ovid=#02 מארז ATX סטנדרטי + צורב dvd אני זקוק ל מעבד לוח אם(אשמח ללוח שבעתיד אוכל לשדרג לו את הכרטיס מסך) זיכרון פנימי דיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. רק 2 דגשים: דיסק קשיח של 1TB והמסך, מוכן להשקיע עד 800-900 שקל לא יותר, ולא יותר גדול מ 20 אינצ'. המחשב שאני אקנה יהיה כנראה ממחסני חשמל בבאר שבע, ושם הציעו לי ב 4 אלף ככה: מעבד intel quad 8200 זכרון: kingstone 4gb לוח אם : chipset intel g41 gigabyte דיסק קשיח 1000gb samsung/wd צורב DVD פשוט.. כרטיס מסך 9800gt ספק כוח 600watt ומסך Asus V222 המסך עולה 829 ש"ח. עכשיו הלבטים שלי היו בעיקר בגלל המעבד, באופן מפתיע לא מצאתי אתר שמכינים בו מפרטים של מחשב ומופיע בו המחירון שלו מה שכן מצאתי באתר של אינטל שהוא עולה $163.00 בהזמנה של 1000 יחידות. אני מניח אז שהוא עולה יותר יקר קצת- מה שכן הופתעתי זה שבאתר של אינטל המחיר הוא זהה ל 8300 8400 8200 כולם . למישהו יש הצעה יותר טובה? משהו…

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by noam142,

שלום, אני מעוניין לרכוש לפטופ עבור סטודנטית, מחפש לפטופ "14 או "14.1 משיקולי גודל ומשקל. מחפש המלצות למחשבים טובים ( בעיקר עבור אופיס ואינטרנט ללא שימושים כבדים ). טווח המחירים מ 3000 - 4000 מעדיף לכיוון ה 3000 ש"ח . אין צורך במערכת הפעלה ( יריץ ווינדווס 7 ). אשמח לקבל המלצות לדגמים וחנויות מומלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. Started by EITAN4,

אצלי במשפחה כל הזמן טסים לארה"ב אני רוצה לקנות נייד של לנובו: מסידרה T60 מסך 14 או 15 לא משנה לי עדיפות למעבד חזק 2 ג'יגה זיכרון (אם קיימת אפשרות כזו מצידי שלא תיהייה עליו מערכת הפעלה ) 700$-800$ יש לי כתובת לשלוח אותו ללאס וואגס יש כרטיס אשראי של ארה"ב יביאו לי איתו כשיחזרו במטוס חשוב לי מאוד שזה יהייה דגם שנתמך באחריות בארץ ! מאיזה אתרים אפשר לקנות אם מישהו מתעסק בזה ומוכן לסייע בכך שישלח לי הודעה לפרטי בבקשה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by Or94,

אוקיי חבר של בן דוד שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים מאוד כגון GTA, Far cry 2 וכל המשחקים החדשים שיצאו או שייצאו בשנים הקרובות. התקציב שלו הוא 5000 ש''ח. הוא לא רוצה לעשות OC ואין לו בקשות מיוחדות. ציוד היקפי יש לו והוא לא צריך שום דבר. הוא מעוניין בהרכבת המחשב על ידי החנות והוא רוצה לקנות את המחשב בPandas.co.il. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by AtomiX,

מבוסס AMD למשחקים

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  8. אין חשיבות רבה למארז, חשוב רק שיהיה יציאה לHD וכרטיס קול טוב עם סראונד. אגב, בחנויות שאתה מרכיב לעצמך את המחשב, אתה מקבל אותו גם עם מערכת הפעלה?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 1 240 ¤ LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 200 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FDD 1 48 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 368 ¤ Genius KB-10X PS2 Eng/Heb Keyboard 1 34 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 950 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 533 Memory 1 481 ¤ Genius Webscroll + EYE Usb/PS2 Optical Retail Mouse 1 49 ¤ Genius SP-Q06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers 1 54 ¤ EVGA e-Geforce 7300GS PCX 256MB up to 512MB DVI Video Card 1 380 ¤ סה''כ: 11 4034 ¤ לראש דף http://www.logicpc.co.il

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. עד היום לא התעניינתי כל כך במחשבים ניידים אך לאחרונה יש לי רצון לקנות אחד שיספק אותי. תמיד אמרו לי שהמחיר לא שווה את התפוקה אך לאחרונה הבנתי כי יש מחשבים ניידים חזקים, נכון? אני מבין שיש המון סוגים והמון חברות וחזקים יותר וחזקים פחות לכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה, סרטים, משחקים חלשים כמו maple story למי שמכיר ואולי counter strike. צריך שיהיה הרבה מקום בדיסק הקשיח משהו כמו 160-200. אני רוצה שירוץ חלק ללא שטויות אבל לא חייב להריץ ויסטה אני גם ככה לא מרוצה ממנו. אם אתם חושבים שיש איזושהי הצעה של מחשב נייד יד שנייה שיכולה להתאים לי או שכדאי לי לחפש אנא הציעו לי אני אשמח לחסוך כסף כי המחשב לא יהיה הרבה בשימוש. דבר נוסף שאני צריך הסבר לגביו הוא מהן הדרכים ל…

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by iliam,

שלום לכם אני חדש פה-קורא פסיבי בינתיים א.אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל שמתי לב שנונתים פה לינקים לחנויות רשת: סקיי,לוג'יק,זיגזג,פנדה,קי.אס.פי. ועוד. המחירים של לוג'יק נראים טוב איך החנות הזאת ? מעניין אותי לשמוע גם על נושא השרות והאמינות והאם למשל אין בחנויות האלה בעיה של חלפים מזויפים וכל מיני רפרבישים אני מוכן להוסיף במחיר אם יש עדיפות לחנות מסוימת בנושא השרות והאמינות. ב.ולשאלת המפרט - מחפש מפרט בינוני למשחקים בעיקר FPS ן RTS בסכום של 3000-3300 הכל מחנות אחת כי אני צריך הרכבה הולך על AMD בגלל האטרקטיביות(וגם לא חושב שאני צריך יותר) - הרד דיסק 160GB - לוח אם AM2 משהו בינוני - זכרון 2*512 DDR2 לא חייב להיות הכי מהיר - מעבד 3800 או 3800*2 -האם שווה התוספת ב…

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by ilay22,

מה דעתכם על המפרט הבא: AMD הכי פשוט (3500+ AM2?) ולוח אם פשוט מתאים GEFORCE 8400 1GB DDR2 HD 80GB (אולי יד שניה) כונן DVD זה מספיק בשביל לסחוב סרטים ב1080P? איז ספק כוח מומלץ? לא סגור עדיין על כרטיס קול (אם בכלל) עוד רעיון זה להעביר את המעבד+זכרונות+לוח אם הנוכחיים (במפרט בצד) ולשדרג את אילה ש המחשב משחקים. עם GF 8400 זה יסחוב לי 1080P?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. …

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  14. שלום! אני מחפש מחשב חזק במיוחד (אפשר לחרוג קצת מהתקציב...) שיוכל להריץ ביעילות תוכנות כמו פוטושופ\ אין דיזיין אילוסטרטור וכו' אם אפשר גם בו זמנית. נ.ב. שמעתי שמסכי lcd פשוטים אינם מתאימים לעבודה עם גרפיקה. היכן אוכל לקנות מסך CRT איכותי? תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לגרפיקה ואינטרנט (לאחותי). בסביבות ה 5000-4000 ש"ח. אין צורך במסך. היא לא משחקת במשחקי מחשב כך שהכרטיס מסך יכול להיות פשוט (אם משהו חושב שאני טועה, אני ישמח אם יתקנו אותי). מלבד הישומים הבסיסיים (אינטרנט ואופיס) המחשב צריך להריץ בצורה טובה גם תוכנות כמו פוטושופ ופריהנד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  16. אני מתכוון עוד היום להזמין את המפרט הבא אז בקשה אביעו דעתכם!! ואני מתכוון לנסות לבצע אוברקלוק למעבד אז.. הלוח מאפשר?? מעבד - Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box לוח אם - Gigabyte GA-8N775 nVidia nForce 4 Intel Edition LGA 775 זיכרונות - OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS כ.מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS PCI-E 256MB GV-NX76G256D-RH Bulk מארז - SunBeam Transformer Black case ספק כח - Thermaltake TR2 430Watt PSU W0069RI קירור למעבד - עוד חושב על זה.. כניראה ביג טייפון.. איך הקירור סטוק החדש של אינטל? תודה למגיבים!!

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by ofko,

היי, מדובר על מחשב ביתי לשימוש "פשוט" בלבד (גלישה, office), ואולי מדי פעם צפייה בסרט. מעבד P-4 3.0G GHZ 800 1M 800 HT INTEL לוח ASUS P4mx 800 6 + USB CHIP INTEL זיכרון 512 DDR 400 2 256X דיסק קשיח 80 G 7200 W.D כונן דיסקטים 1.44 Teac מארז ATX 400 W מפואר + 2 USB 4 אחורה 2 קדימה שחור אפור כרטיס קול 5.1 SOUND MAX SURROUND כרטיס מסך SAVEG-4-64m מקלדת מולטמדיה עכבר אופטי DVD 48X16 צורב DVD 52x32x52 כרטיס רשת 10/100 OB מסך PROVIWE 17 LCD דק מחיר כולל מע"מ 4500 ¤ תודה ofko

18. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט פשוטים בבית (אולי גם לוידאו אבל ממש לא הכרחי) * גודל המסך סביר-גדול כי זה בא במקום נייח. לא רוצים קטן.. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף מאוד, אבל אפשר להתגמש. * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 ג'יגה * כונן CD+DVD גם צורב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ווינדוס 7 אפשרי, אחריות ל3 שנים עד הבית (שמעתי שיש כזה..) אפשרי, מסך מט ולא חלק ועוד משהו- סוללה עם יותר תאים, כמה זה עולה? כמה זה יוסיף לי על המחיר של המחשב? תודה

19. שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב …

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  20. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14" ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מפרט למחשב התקציב הוא 4.5-5K אפשר לחרוג קצת. בלי ציוד היקפי (עכבד מקלדת מסך וכו...). העיסוקים העיקריים שלי עם המחשב הם עיצוב ובניית אתרים (עובד עם תוכנות כמו photoshop ו dreamwaver). רצוי שיהיה מסוגל להריץ משחקים , אני לא משחק משחקים כבדים אני משחק פיפא וכדומה לא יותר מזה. אני רוצה רמקולים 2.1 עם המחשב! אה ואני רוצה שהמעבד יהיה אינטל לא AMD, וcore 2 dou. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  22. היי אני לפני קניית נייד ראשון האם אפשר לסגור את הנייד במקרה שצריך ללכת כלומר שהמסך לא פתוח לרווחה אלא סגור אבל המחשב עובד וכל התוכנות עובדות זה חשוב לי בגלל שיש לי נגן dvd שאם מורידים את המסך הנגן מתכבה תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. שלום, אני מחפש נייד לשימוש ביתי-משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') רצוי עם כונן קשיח גדול (תמונות+סרטי וידאו). התקציב - 3-3.5K (אם אפשר להתקרב לגבול התחתון אז עדיף - אבל מוכן לשים עוד כמה גרושים על אמינות, שירות ואחריות כמו שצריך). תודה,

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by arikam,

השאיפה היא לסגור עניין ב 1500, אבל אם זה יהיה ממש משמעותי ניתן יהיה לגלוש ל 2000 רוב הפעילות של המחשב תסתכם בגלישה באינטרנט, אופיס, וסרטים. אין צורך בציוד היקפי. מה שכן חשוב מאוד זה TV-OUT . אני חשבתי על כיוון של AMD , אבל באיזה חנות שהלכתי להתעניין אמרו לי שיש בעיות עם האחריות , ושיחסית הרבה מעבדים חוזרים אליהם מקולקלים. אם מישהו חושב שסתם זיבלו לי את השכל אני אשמח לשמוע חוות דעת מהנסיון שלו.

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  25. עדיף להשתמש ב-Intel ו-Geforce המפרט צריך להיות עד 5000ש"ח - יש גמישות בנושא המחיר עדיף הארד דיסק גדול המארז צריך להיות שקט !

• 4 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים