עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaike_adler,

הנני מעוניין במחשב נייד עד 5000 ש"ח הדרישות העיקריות: מסך 13" קל משקל חיי סוללה ארוכים שימוש באופיס אינטרנט ותוכנות ,יתכן שימוש בפוטו שופ (לא משחקים) חשבתי על ACER http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7556&perur=2&t=1&c=483&cbar=r ועל SL300 http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=9360 אודה לחוות דעת והצעות נוספות שייקה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by Andrey22,

מחפש מחשב נייד למשחקים עם כרטיס ככל שיותר חזק ומסך ככל שיותר גדול (17" אם נכנס לתקציב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by liran10,

מעבד - Intel Core i5-750 Box כרטיס מסך - Asus nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe לוח אם - AsusP7P55D Pro כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB צורב- LG GSA-GH22L X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 650W כרטיס רשת אלחוטי- Edimax 7727In PCI קירור למעבד- CoolerMaster Hyper 212 Plus

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. כמה דגשים חשובים לקונה: - 3 שנים אחריות - מסך 15.6" - בצבע שונה משחור (אדום, כסף ואפילו ורוד) - שיבוסס על הסדרה החדשה יותר של CI3 - 4GB RAM - תעדוף ל-500GB HDD, אבל יש מצב להתפשרות על 320GB - איכות בנייה טובה, שיחזיק לאורך זמן - אם יש אפשרות לוותר על מערכת הפעלה, כל החוסך הרי הוא משובח יש אפשרות לחריגה מהתקציב, כל עוד היא משתלמת כמובן תודה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by ShOw-Time,

צריך בבקשה המלצה לנייד עד 4K אם אפשר אולי קצת פחות... חשוב שיהיה עם מסך מצויין,כמובן שיציאת HDMI,השימוש יהיה סך הכל לדברים פשוטים, אבל שיהיה מספיק חזק גם למשחקים ,לא איזה כרטיס מסך מטורף אבל משהו סטנדרטי שיוכל לעבוד יפה, תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. אני כבר זמן מה שוקל לקנות את הHp pavilion 6282 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3028&scat=320&tcat= אבל לפי מה שהבנתי דגמי סנטרינו דיו ופרו נכנסים סוף חודש הבא לשוק הישראלי. השאלה אם שווה לחכות להם ואז לקנות דגם עם הטכנולוגיה החדשה או שהם יעלו דיי הרבה ואין טעם בזמן הקרוב ושאני פשוט אקנה את הנייד 6282 ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by adirze,

הייתי רוצה המלצה למפרט עבור מחשב חדש ללא ציוד הקפי עדיף אם אפשר מבוסס קונרו ובנוסף הייתי רוצה אם זה אפשרי להכניס במפרט את המארז Antec p180 + קירור למעבד big typhoon. המחשב הוא בעיקר למשחקים אבל גם לאינטרנט, כיווצים למיניהם וזהו נראה לי. התקציב הוא 8000 אבל אפשר לחרוג ב-500 אם יש צורך בכך. לא מתכוכנן כל OC כנראה גם לא לזמן הרחוק. חוץ מזה רציתי להתעייץ איתכם בעוד נושא המחשב שיש לי כרגע הולך לעבור לשימוש של ההורים שלי והמחשב מכיל כרטיס מסך radeon 9800p כרטיס שכנראה ההורים שלי לא הולכים לנצל אותו אז חשבתי להשאיר את הכרטיס מסך לבינתיים ובשדרוג הבא כנראה עד שיצאו כרטיסי מסך תומכים Directx 10 אני אוכל להחליף אותו, בכל מקרה רציתי לשאול אם זה כדאי להמתין והאם הכרטיס מסך הזה עוד יכ…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שלום, אני צריכה המלצה למחשב נייד. דרישות: מעבד: i5 ומעלה מינימום 16 ג’יגה ראם, כרטיס מסך: Geforce mx310 או במקביל דור 1050 ומעלה (אפשר גם Radeon) תקציב: ~5000 ₪ תודה

9. Started by moshe_S_m,

קיבלתי הצעה למחשב הזה, 1) תקציב: לא משמעותי זה לא אמור להיות יקר נומר 7000 +/- 2)שימוש: הדרישה הגדולה ממנו היא לראות סרטים באיכות גבוהה, ולדגום סרטים ע"י sony movie maker, כמובן חיבור לטלויזיה ע"י HDMI וסאונד 5.1 או יותר. 3) ציוד הקפי: כן, צריך הכול, שיהיה אורגונומי ונוח, עם איכות טובה מאוד. 4) האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5) עד כמה חשוב השקט: 8+ 6) OC? לא 7) תוכנות: אין צורך. 8) האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן, חנויות שעובדות עם אוניברסיטת ת"א 9) בקשות מיוחדות: יש צורך בכמה שיותר מקום (לסרטים) בהרדיסק 2TB או יותר כרטיס להקלטת סרטים מוידאו למחשב. 10) אופק שדרוג המחשב: לא משהו מיוחד. תודה על העזרה סך הכל כולל מ…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  10. שלום נשרף לי מעבד OB במחשב ישן . לכן אני זקוק לשידרוג . הצרכים אינטרנט , יכולת להריץ XP בצורה סבירה , TV-OUT אין צורך בכלל בתמיכה במשחקים . מה יש לנו כרגע ? יש מסך DVI יש HD IDE 80GB צורב DVD מקלדת עכבר ATP3 מארז COMPUCASE 6A19 + HEC 300W חוץ ממה שיש חסר לוח אם + מעבד + כ.מסך (אפשרי OB כל עוד יש TV-OUT) זכרון 512 MB מה לדעתכם המפרט האופטימלי

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  11. היי... אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בסכום שנע בין 4000 ל-5000 ש"ח. המחשב צריך לכלול 2 תוכנות- פוטושופ ותוכנת רויט שהיא תוכנת שרטוט והיא תוכנה יחסית כבדה לפי מה שידוע לי. כמו כן, אני מעוניינת שיהיה בו חיבור לאינטרנט. אני ממש לא מבינה בזה. אבקש חוות דעת. מה כדאי לקנות. תודה מראש, נועה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. היי, המחשב הוא בעיקר לשימוש ביתי ולמשחקים , INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX GIGABYTE GA-965P-DQ6 CORE 2 DUO INTEL 965 SOUND GBL GEIL 1GB 512MBX2 DDR2 667MHZ CL5 WITH COOLING (KIT) LEADTEK PX7900GT-TD256 GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 HDTV PCI-E W.D 250GB SATA II 7200RPM 8MB BUFFER DVDRW PIONEER **111 x16 DUAL LAYER BLACK BULK RAIDMAX SCORPIO BLACK DELUXE (400W PFC+120MM FAN) 2X120MM FANS סה"כ 6862 ש"ח אז מה אתם אומרים כדאי לשנות משהו? והאם יש עוד חלקים שאני צריך לקחת בחשבון שלא לקחתי? כמובן חוץ ממסך מקלדת ועכבר.

13. אז ככה לפני מספר ימים פתחתי דיון על מפרט חדש בשווי של 7,000 ש"ח ובאותו זמן לא חשבתי על קונרו, במהלך המספר ימים האחרונים בדקתי והסתכלתי על קונרו וראיתי את הביצועים וביקשתי דעות והמלצות עליו, עכשיו המילצו לי פשוט לקחת ישר קונרו אם אני קונה מחשב חדש, למרות שאפשר לשדרג אבל בכל זאת... אז ככה הנה הדיון הקודם על המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.0 (המפרט הסופי נמצא בעמוד 2) עכשיו הבעיה זה המחיר,אם אני יקח קונרו אני אצטרך לשנות את התקציב... כל השאר החלקים במפרט הקודם היו בסדר גמור, אם אתם חושבים שאפשר להוריד בכמה מהדברים ולחסוך כסף יהיה נהדר... לפי מה שהבנתי קונרו אמור לצאת לשוק ב23 ליולי השאלה האם כבר נוכל להזמין אותו לישראל ? או כמה זמן יקח לזה ל…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  14. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 930 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 440 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 320 דיסק קשיח דיסק קשיח Western Digital דגם WD5000AAKS נפח 500GB חיבור SATA 280 כרטיס מסך Radeon HD4870 1GB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus 1100 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Raidmax דגם Sagitta II 340 ספק כח OCZ500SXS 500W 394 סה"כ 3804 המפרט טוב או שאני יכול להוציא משו יותר טוב בסכום הזה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by kolokito,

היי אני מחפש לבנות מחשב, בעיקר למוזיקה וסרטים וגם לאינטרנט. אני לא גיימר ולא משחק משחקים אז אין לי צורך ביכולות גרפיות. התקציב: 3000 ש"ח ללא מסך וציוד והיקפי כרגע אני תקוע כבר בשלב א' - המעבד. כמו שאתם רואים התקציב קצת לחוץ... כרגע יש 3 מועמדים: 1) ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? 2)?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB 3)?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? כמו שאתם רואים התקציב קצת לחוץ... אני מתאר לעצמי שאופציה 2 היא הטובה ביותר, אבל ההבדל במחיר הוא די רציני ואומר שאצטרך לחסוך בשאר הרכיבים כמו כן, מה ההבדל בין ?Pentium D ל ?Core2 Duo? והאם הוא מהותי? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  16. צריך עזרה בהרכבת מחשב על-פי דרישות התוכנה הנ"ל. אני יודע שאני זקוק לשני כוננים קשיחים אחד למע' ההפעלה והשני למדיה. 4G זיכרון כמה שיותר מהר יותר טוב, מתלבט בין מעבדי QUAD ל-DUAL של INTEL אני לא עובד ב-MULTY TASKING עצבני אז אולי dual עם תדר גבוה יהיה לי מספיק לעריכה, או בכלל AMD ???? רצוי לוח אם מדגם איכותי ומומלץ כרטיס מסך NVIDIA מארז עם פילטר לסינון יחסי של האויר שנכנס. כרטיס קול לא on-board firewire לא מתוכנן OC אשמח לרכיבים מומלצים.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. זהו, לאחר שלא הצלחתי להריץ את medal of honor airborne ו-bioshock ???, החלטתי שצריך לשדרג את כרטיס המסך שלי: רדיאון x600. סה"כ המחשב שלי די מיושן. יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3 ג'יגה הרץ. זכרון של 512 מ"ב כפול 2. האם כדי להריץ משחקים מהסוג החדש, עלי לרכוש כרטיס מסך או שמה זה מצריך שדרוג של חלקים נוספים במחשב? ואם זה מצריך רק קנית כרטיס מסך, האם לרכוש PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte שעולה 840 שקלים או להשקיע ברכישת PCX - GeForce 8800 GT 512MB 256bit שעולה 1450 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך בסופו של דבר לשדרג את המחשב. אבל אם יהיה נבון לרכוש כרטיס מסך כדי להחזיק מעמד עוד שנתיים גג עד לרכישת מחשב חדש - או שאין טעם. אשמח לקבל תשובות. המחשב שאני מתכנן מיו…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. מפרט לשימוש המשחקים החדשים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה ושיתאים גם לשימוש ביתי שתי דיסקים קשיחים כולל מסך lcd ושיהיה עם בלותות' תקציב 4500 - 5000 תודה מראש ginton * * תסתכלו על התגובה האחרונה שלי ותראו מה שיניתי

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  19. אני רוצה לשאול אתכם שאלה בקשר לתמחור אני רוצה למכור את הרכיבים הבאים ולא יודע בכמה שוב, אם זה לא המקום אז אני מתנצל מראש ואם יש צורך להעביר את הנושא אז בבקשה. הרכיבים הם (אני רוצה למכור את כולם כחבילה) כ.מסך xfx 8800 gts 324 ספק ez-cool 450w מארז TT armor junior כמה כל החבילה שווה בערך? שאני אדע כמה לבקש תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. שלום אני מחפש נייד קטן יחסית והוא אמור להחליף מחשב משרדי נייח. הוא צריך לעבוד כל היום במשרד ובערב בבית. 13.3 זה כי אני רוצה שהוא יהיה נייד לחלוטין. במשרד הוא יהיה מחובר לתחנת עגינה עם מסך ומקלדת/עכבר מסודרים. הדרישות: 1. כפי שאמרתי- אין תקציב. אני מניח שמחשב מסוג כזה אמור להיות חזק מהרגיל ולכן גם יקר יותר. כמובן שאני מעדיף זוול ככל האפשר למחשב כזה. 2. שימושים- עבודה משרדית "כבדה", כמה חלונות אקספלורר פתוחים בו זמנית , ועבודה רציפה ללא כבוי. 3. אני כן ארצה BLUETOOTH וחבור HDMI 4. מערכת הפעלה- אם זה יוזיל את המחשב אז אפשר ללא. 5. כמובן שאחריות כמה שיותר ארוכה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. אהלן חברים הבנתי שאתם מומחים פה, אני אשמח לקבל מפרט למחשב על מחיר של 3אלף שקל מוכן להוסיף קצת אם צריך הצרכים העיקריים שלי זה עריכה ועיבוד תמונות והרצת תוכנות עריכה תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by galgal4,
    • 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. הרכבתי מחשב באתר של TMS ופחות או יותר אותו מחשב גם באתר של KSP. בKSP המעבד יותר חלש - E8300 ולא 8400. בTMS המחשב יצא זול יותר בערך ב200 שקל. המחשב בעיקרון הוא למשחקים. אני לא מכיר את TMS כל כך, אז רציתי לדעת מה דעתכם על החנות. היא גם בקרית מוצקין שזה רחוק לי אז אני אצטרך להזמין את המחשב הביתה, מה שמדאיג אותי כי אני לא יודע אם הם אמינים. דבר שני, אני לא כל כך מבין בספקי כוח, אז רציתי לדעת אם הבחירה שעשיתי היא טובה בהתחשב בסוגי המעבד והכרטיס מסך שבחרתי (500W יספיקו?) ומעבר להכל, מה דעתכם הכללית על המפרט? תודה מראש!! המפרט (מאתר TMS): מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤845 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigab…

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  24. כמו שאמרתי אני מחפש נייד בסביבות 5500 - 6500 ש"ח +/- יש מקום למשחק (וכמו כל ישראלי כמה שיותר זול). המחשב מיועד לאדריכל / הנדסאי בנין שעובד בתוכנות כגון אוטוקאד וכד'ו... חשוב ביותר שהוא יוכל לבצע הדמיות תלת מימד ללא בעיות (האם צריך כרטיס מסך חזק ,או שזה לא קשור?) . בענין המשקל עד 3 ק"ג וזמן סוללה ארוך כמה שיותר אבל לא על חשבון הביצועים . עדיף מחברה ידועה בעלת שירות כמו שצריך. אני חושב על מעבד T7200 עם זיכרון של לפחות 1G אבל חוץ מזה אין לי מושג (ערכות שבבים,כרטיס מסך) בסך הכל מחשב חזק במחיר עממי. יש לי אפשרות להביא מ USA האם כדאי (אחריות, שירות ומחיר). כל תגובה תתקבל בברכה תודה אבי

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. אין לי הגבלה בכסף להלן מספר תנאים: מעוניין להשתמש בחומרה קיימת: אם זה מתאים!! ספק: Thermaltake 600W מארז: אלומניות צונאמי Thermaltake לגבי הספק והמארז אם צריך אפשר להחליף אבל רק אם צריך! מעוניין בכרטיס ברמה של GF570GTX או ATI HD6970 זיכרון בן 8G ל 16G אפשר SSD אחד SATA3 מעבדים מעוניין לקבל הצעות גם של אינטל וגם של AMD ומה ההיתרון או החסרון? קירור אפשר מים! רצוי PCI-E אחד כי לא מעוניין במערך כרטיסי מסך! מחפש מחשב לא רועש במיוחד! אם אפשרות עתידית OK תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים