עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , אני מחפשת להרכיב מחשב למטרת גלישה ואופיס בעיקר אבל הייתי רוצה לחבר איליו גם טלביזיה עם יציאת AV ולראות סרטים דרכו ( לא HiDef ) תקציב 1000-1500 שקל , אעדיף לשלם קצת יותר על מחשב שקט ואמין ... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  2. זה המפרט שהרכבתי מיועד למערכת קולנוע ביתית עם מסך LCD 32 קיים (האם צריך כרטיס מסך חזק?) וחובה מארז שוכב וחובה INTEL (מעבד ולוח אם) !!! לא הוספתי זכרונות מעוניין ב- DDR2 1GB אם המארז שבחרתי מכיל גם ספק כוח? לוח אם INTEL Glenwood D975XBXLKR מחיר לפריט - 1,250.00 ¤ מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB מחיר לפריט - 1,275.00 ¤ מארז Mozart (VC4001SNS) Series Media מחיר לפריט - 1,150.00 כרטיס מסך Gigabyte RADEON RX800XL RX80L512DE מחיר לפריט - 1,192.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD3200KS מחיר לפריט - 633.00 ¤ צורב SONY DWQ30B DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 240.00 ¤ כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 39.00 ¤ תודה...

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. שלום אנשים, הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב נייד ללימודים אם קצת יותר אפשרויות בגלל שהאמת היא שיש שם שקעי חשמל (אז למה סוללה של 12 שעות...?) ולא אכפת לי לקחת איתי 7 קילוגרמים במקום 1.5. הדרישות שלי הם: מסך: לפחות 14 ושלא יהיה קשה להסתכל עליו במשך שעות מרובות. סאונד: לא קריטי... גרפיקה: יהיה נחמד אם הכרטיס יהיה מעל לסביר, המחשב לא מיועד לGAMING באופן כללי אבל אני מקווה שהוא יצליח לעמוד במשחקים חדשים אחרי הורדת הביצועים. יציאות: אני לא דורש הרבה, USB יספיק לי. כונן קשיח: אני זקוק לכונן של לפחות 250G רצוי מהירות על כמות זיכרון. זכרון פנימי: כמה שיותר יותר טוב, ולא פחות מ 4G. תוכנות הפעלה: יש לי העתק משלי, אין צורך. אחריות: קריטי, אני מעוניין מאפשרות ל3 שנים אחריות (אתפשר על פחו…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. אהלן, הנה מספר דרישות להרכבת המפרט: 1. הסכום למערכת הוא 7000 ש"ח לא פחות ולא יותר (לא לחפש איפה לחסוך - צריך לבזבז את כל ה 7000) 2. המערכת צריכה להיות שקטה מאוד ויפה מפני שהיא ממוקמת בחדר השינה 3. כ"כ הנראה המערכת תחובר למסך LCD שירכש בקרוב לחדר השינה ותשמש כ HTPC. וגם למסך מחשב רגיל 4. מתלבט בין כפול ליבה למרובע ליבה מסוג INTEL (כמובן ש I7 ו X58 לא נכנס לתקציב...) 5. בנושא הקירור אני דיי סגור על Thermalright Ultra 120 Xtreme או Thermalright IFX-14 6. המערכת תשמש בעיקר לסרטים (DVDR ו HD ) וגם קצת משחקים.6. מבקש לוח אם תוצרת ASUS (יש לי חיבה רבה אליהם) 7. מתלבט בין כרטיס מסך 4870 ATI או NVIDIA 260 (עם חיבה ל NVIDIA...) 8. האם צריך מארז TOWER או ש MIDI מספיק לכרטיסים האלה מ…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  5. ללא מקלדת ועכבר, משמש לעבודה משרדית, רצוי מארז קטן, מבוסס AMD, כדי לחסוך בעלויות, אין צורך בדיסק קשיח ובכוננים אופטיים. או במילים אחרות: לוח, מעבד AMD, כרטיסי קול ומסך OB, זיכרון 2GB, בתוך מארז קטן שלא תופס הרבה מקום. המחשב מיועד לשמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט ומעט לגרפיקת דו מימד. אם מישהו חושב על כרטיס מסך לא OB שלא יחרוג מהתקציב אשמח לשמוע. אם למישהו יש רעיון למחשב נייד בתקציב דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by medic_29,

היי לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ואני מעוניין בעזרכתכם והמלצתכם. כיום יש ברשותי 2 ניידים הראשון משמש אותי כמחשב דסקטופ של HP מסך 15.4 אינץ השני הוא מחשב גם של HP מיני עם מסך 8.9 שמשמש בעיקר לאינטרנט אופיס וכד' ונמצא עימי כל היום. אני מעוניין לרכוש מחשב אחד שיחליף את שניהם זאת אומרת בכוונתי אני מעוניין במחשב שיהיה קטן מספיק וקל משקל אך יחד עם זאת יספק לי ביצועים דומים לנייד שמשמש אותי כדסקטופ. יש באפשרותי לרכוש את הנייד בארה"ב אז אם תוכלו להמליץ לי על דגם אני מאוד אשמח אני בשלבים ראשונים של חיפוש לכן אין לי דגם ספציפי כמה דברים חשובים שחייבים להיות במחשב: משקל עד 1.5 ק"ג מסך 13 אינץ זיכרון מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח גדול ככל הניתן לא פחות מ 160 וחיבור של PCI E לצו…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. רוב הפרטים בכותרת. המחשב אמור לשמש ללימודים ואולי גם לגיימינג ברמה ממש לא גבוהה. המחשב צריך להיות מהיר ובעל שטח אכסון מכובד (250GB+). על המסך להיות בגודל סביר, 12" זה קטן מידיי ולדעתי 15.4 זה המקסימום האפשרי, לדעתי אם יהיה משהו באמצע זה עדיף. ההעדפות החשובות ביותר: 1. משקל לא גבוה. 2. עדיפות רבה לניידים של DELL. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by tuso,

שלום חברה, בעיה במחשב נייד של HP DV4-1190EJ במבצע של אורנג', התקנתי עליו מע' הפעלה ויסטה הבעיה היא שאני התקנתי אליו את הכטיס קול שלו הוא עובד בסדר שאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו הוא כאילו מכבה את הכרטיס קול, הדרייבר מותקן כמו שצריך בלי התנגשויות, כשאני מתקין את הדריבר שוב זה מסתדר אבל עד שאני מכבה את המחשב, ניסיתי כבר הכל הסרתי את הדריבר גם מהמהל התקנים וגם מהוספה והסרה של תוכניות וכלום, לא מצליח לעלות עך הבעיה? מישהו יודע משהו? ניסיתי גם להוריד את הדריבר החדש ביותר של הכרטיס קול וגם לא עזר... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by s.os,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב עוד עט אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמה שנים טובות שיפעיל תוכנות ואינטרנט זה כל מה שאני צריך בכללי אני לא גיימר רציני או משהו ככה שאני מאמין שיספיק לי כרטיס מסך בינוני רצוי תומך DX10 , לא משנה איזה מעבד ואין צורך באוברקלוק אני לא חושב שאני מתכוון לעשות משהו בעתיד המחשב לא צריך מסך ולא מקלדת ועכבר ולא שום ציוד היקפי תודה

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  10. שלום שלום לכולם... נמאס מהעגלה הישנה, זקוק בבקשה להמלצה על: לוח אם, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח. בתקציב של 2000 +- מזומן שטרות. אני מעוניין להריץ על המחשב בצורה סבירה פרמייר ופוטושופ, לא שזה יטוס, וזה יעבוד בצורה סבירה.. את המחשב אני ארכיב לבד. מתלבט לגבי ספק כוח, האם כדאי להוסיף כסף ולהשקיע בספק כוח איכותי? או שהג'נרי שיש לי יספיק... מארז יש לי. עוד התלבטות - כרגע על העגלה יש 3 דיסקים קשיחים, שלושתם IDE. הראשון והשני 40 GB, השלישי 80 GB, האם שווה לקנות עוד דיסק קשיח SATA (כי כנראה שכל לוח אם שאני יקנה יתמוך בSATA) בשביל מערכת הפעלה \ סרטים או תמונות שאני עובד עליהם. תודה מראש, און לוי.

11. מפרט לעריכת וידאו בtms Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz Gigabyte GA-P35-DS3P Corsair DDR2 2 Gb, 800Mhz Enarmax Liberty 400Watt Thermaltake armor jr. Quadro FX 560 Western Digital 160 sata2 Western Digital 500 sata2 arctic cooling freezer 64 pro lg h44nk windows xp pro Thermaltake 120mm fan סה"כ 6630

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  12. קניתי מחשב נייד CF-W5 של פנסוניק . האם אפשר לעשות בו שמוש כמו במחשב כף יד עם GPS מובנה? ואם כן מה צריך לשלב בו על מנת שאפשר יהיה לעשות בו שמוש כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. Started by Chamuelm,

לוח אם דגם: ASUS P5RD2-VM סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת PCI Express: 1 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה ב-RAID: 1,0 מעבד סוג מעבד:INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד:930 מהירות מעבד:3 GHz מהירות FSB:800 MHz זכרון מטמון cache:4 MB אחריות:לכל החיים זכרון נפח:1024 MB סוג זכרון:DDR2 DUAL CHANNEL מהירות:…

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  14. זה די דחוף אני צריך מפרט למחשב שהוא בעיקר לאינטרנט ועבודות האלו.. ממש אין צורך להגיע לסכומים של 4K כי אני יודע שאפשר להגיע להרבה פחות... חשוב שהרכיבים יהיו יחסית זולים אבל שייתנו מקסימום תפוקה. 512 זיכרון יספיק לדעתי כרטיס מסך ממש לא צריך להשתגע כי המשחק הכי מתוחכם שיהיה שם זה גורדי או משהו בסיגנון (5200FX יספיק?).. מעבד פשוט של אינטל עם לוח אם עוד יותר פשוט. צורב. מארז + ספק... חשוב - מסך LCD 17".. שוב, זה לא למשחקים אז צריך אחד פשוט. כונן דיסקטים צריך מערכת הפעלה + הרכבה והתקנה. 40-60 ג'יגה יספיק... בבקשה, זה די דחוף... תודה!

15. חשוב לי קצת על מותגים כמו לוח אם שיהיה ASUS וכרטיס מסך מחברה נורמלית שלא תפשוט רגל עוד שנתיים..והרבה זכרון ומקום אחסון ואם אפשר מארז נורמלי עם קירור תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. אני יודע שבד"כ אתם לא אוהבים ג'נרי - לכאן כנראה שגם המארז וגם הספק ג'נרים. לגבי שאר החלקים - הם בסדר?המחיר? המטרה היא עבודה משרדית, ושימוש של המחשב כמרכז מדיה - מחובר לTV באופן קבוע. האם יש לדעתכם מפרט אחר טוב יותר במחיר הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. לאחר שנים עם מחשב חלש P3 933 גיפורס 4 440mx החלטתי להשקיע במפרט הבא ... רגע לפני שאני מזמין אותו רציתי לשאול בחורים רציניים כמוכם על המפרט הנ"ל כמובן שתפקיד המחשב העיקרי הוא להרצת משחקים שבטופ! 1 Teac Floppy Drive 1.44 - מחירו 65 1 Mag 17 CRT 786 PFs -מחירו 712 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 -מחירו 312 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM- מחירו 519 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box - מחירו 1,110 1 Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 - מחירו 556 2 Twinmos 256MB DDR400 PC3200 - מחירם 500(2 סיטים) 1 Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP - מחירו 1,350(כרטיס חזק לא ? ) סה"כ 5000 שקל לאחר הנחה קטנה שעשו לנו אבקש את דעתכם כי אני עוד היום רו…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  18. מי שמאלו שבאים להרכיב מפרט בשביל הכיף ולא מבינים שיצאו.. אין מה לעשות תקציב נמוך עם ציוד היקיפי. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 3000 בתשלומים 2. מטרות המחשב? גלישה מהירה באינטרנט ושירים בעיקר.. אולי איזה משחק קל או שתיים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני חייב מקלדת מסך עכבר ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שהמארז יהיה יפה! אבל שקט זה לא מה שחייב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  19. אהלן, כמו שהכותרת אומרת.. הייתי רוצה מפרט חזק למשחקים עד 4000 שקל, ללא ציוד הקפי. הבקשה היחידה היא שהלוח אם יהיה מהסדרות החדות P4x, בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  20. שלום מעוניין לקנות HP. HP DV6670EJ http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1404 HP DV6720s http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1649 HP DV6660 http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1621 עכשיו בכללי מה דעתכם על HP כמחשב נייד ל 3 שנים הקרובות. אחריות.. ומוצר.. ותקלות.. ומצב בטריה בעוד שנה מעכשיו. תודה והמשך יום נעים.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by solo53,

http://www.zapta.co.il/product.asp?shataf=divur&productid=6379 אם אקנה לבד האם יגיע לאותו הסכום ואם כדאי לשנות אין פרטים על המארז וסוג הזכרונות אני לא משחק כלל במחשב המישחק היחידי שאי פעם שיחקתי היה RED ALERT זה מיועד בדיוק למה שכתבת קידוד וידאו וצריבה לכידה ממקור FIREWIRE וכרטיס TV

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by jack77,

אני רוצה את המפרט מהחנות FOXPC.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  23. צריך מפרט 2500-3000. לא כולל מסך לא כולל מקלדת לא כולל עכבר ולא כולל רמקולים. למטרה של משחקים. המלצות חברה רק מי שמבין תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by david86,

אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. מה התקציב המקסימאלי? 3k ללא ציוד היקפי עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם באמת יש שיפור רציני מה שימושי המחשב ? גיימינג שמריץ high את כל המשחקים הכי חדשים. crysis, btf3, dirt 3, cfd4, gta iv ועוד. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן או שלא. אם אפשרי ונכנס בתקציב, אז יותר טוב. והכי חשוב- אני גר בטבריה. איזה חנות אמינה וזולה אתם מכירים באיזור שאני יכול לרכוש משם? בינתיים שמעתי ש- tms אמינים וזולים. ivory אל תזכירו את השם שלהם. ו- ksp יש להם מחירים טיפה יותר יקרים מ- tms. מפרט שאני בניתי- תגידו לי איך הוא?? [table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/td] [t…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים