ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש מפרט טוב בעיקר למשחקים תקציב עד 2500 בלי לחרוג תודה לעוזרים! (עדיף בKSP)
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר תיכנות, טיפה עריכה גרפית ווידיאו חובבנית, סרטים, מוזיקה ועבודות לבית ספר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ, eclipse, visual studio, עורכי טקסט למיניהם וגם כל מיני תוכנות לתיכנות צד שרת שגם לזה אני אגיע בסופו של דבר... - תדיר אילוסטרייטור, סוני וגאס, אפטר אפקטס, בלנדר - מזדמן. רוב הזמן הן סתם ינוחו על שולחן העבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משח…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחפש מערכת שקטה לא משהו מטורף. מערכת שיכולה להריץ בכיף את המשחקים החדשים ביותר שיש כיום. גמישוץ במחיר עד 300 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני עומדת לרכוש מחשב נייד. המחשב מיועד לשמש כמחשב עסקי - במשרד הוא יחובר למקלדת ומסך ואילו כשאצא מהמשרד המחשב ייצא יחד איתי. לצורך העבודה נדרש בעיקר שימוש בכלי Office, קבלה ומשלוח של מיילים (Outlook), וחיפושי מידע באינטרנט. לפעמים יצויירו במחשב שרטוטים פשוטים (בעיקר תרשימי זרימה וכד'). אין צורך בתוכנות גרפיות כבדות, ולא ייעשה שימוש במחשב לצורך משחקים ו/או עיבוד תמונה. תקציב: כ- 4,000 ש"ח, לא כולל Windows ו- Office. מכיוון שהמחשב ישמש גם כמחשב נייד מחוץ למשרד וגם במקום desktop במשרד, הוא חייב להיות אמין. המשמעות של "אין מחשב" עקב תקלה תהיה אובדן שעות/ימי עבודה. שמעתי שיש מחשבים שמתחממים ומפסיקים לעבוד וזה יהיה אסון מבחינתי. מסך: 13.3 יתאים לי. נדמה לי שאני רוצה מסך מ…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב שמשמש כמחשב לסרטים בלבד . הבעיה היא שבהצגת וידאו באיכות 720P התמונה אמנם סבירה אך לא חלקה לגמרי ויש מקום לשיפור. השאלה היא בהתחשב במפרט איזה רכיב עדיף לי לשדרג בשביל לקבל שיפור הכי משמעותי בפרמטר זה? את המעבד ? את הזיכרון ? או כרטיס מסך? אם כן אז איזה המלצות יש לכם בטווח של 150 -250 ש"ח (לא אכפת לי גם לקנות משומש) המפרט מופיע בתמונה המצורפת .. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פתחתי נושא בעניין בפורום "תקלות חומרה" אבל אני מאמין שאם יש מישהו בעל ניסיון בנושא זה יהיה דווקא פה - אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398769.msg3421967#msg3421967 אנא הגיבו בת'רד המקורי כדי לרכז את כל המידע במקום איד - תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המלצות לרכישת מחשב נייד בסכום של עד 4500 או מקבילו בדולרים (1200$ בערך). יש אפשרות כרגע לרכוש את המחשב בארה"ב אם הדבר כדאי. כמו כן, עדיפות למשהו שנראה טוב המחשב אמור לשמש כתחליף לנייח לכל דבר. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט ועריכה (Solidworks, Photoshop) ומשחקים במידת האפשר. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפע…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני לא מבין זה 64 ביט ?! ויש לכם על המלצה איזה מערכת הפעלה להתקין בנייד הזה ??? http://www.img-il.com/up/kytjznevtjvy.jpg http://www.img-il.com/up/myeudzmmttko.jpg
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק בעקרון למחשב שיהיה רב תכליתי אבל שיהיה מסוגל לעבד נתונים כמה שיותר מהר ושיהיה עם הרבה זכרון RAM חשוב שיהיה SSD אחד או שניים וכונן קשיח גדול לא חייב להיות מהיר לאכסון סרטים, משחקים, וכו. בלי ציוד היקפי, צריך כרטיס מסך שתומך בכמה מסכים שכל אחד מהמסכים ברזולוציה של 2560 על 1440 לפחות תודה רבה לעוזרים! שהמפרט יבנה במקום הכי זול כמובן
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55N-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10589 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארזים: Antec Sonata Proto Quie…
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי חברים... אני צריך מחשב נייד בסכום של עד 5.500 שקל. מסך 13.3-14. מודם סלולרי מובנה עדיף. שימושים עיקריים תוכנות שרטוט SOLIDWORKS וכאלה... משחקים שיוכל להפעיל טוב... עדיפות לכאלה עם מקלדת שהכפתורים מופרדים (כמו במקבוק). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מחשב נייד לסרטים ומשחקים התקציב שלו הוא עד 10000 ש"ח פלוס מינוס תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
קראתי את הדיון הדביק, ויש אינספור דגמים שאני מבקש את עזרתכם. הם צריכים מחשב קל משקל, מסך באיזור ה10", בטרייה חזקה, לשימושים של מקסימום צפייה בסרטים. אני מעדיף שיהיה 1GB זיכרון, שהמחשב לא ייקרטע חלילה. אני מחפש כמו שהמלצתם, גירסה עסקית, שאמרתם שהיא יותר אמינה. איך בודקים איזה לפטופ הוא עסקי ואיזה לא? דיסק קשיח, נראה שהסטנדרט בגדלים האלו הוא 160GB וזה מצויין לכל הצרכים. אפשר גם פחות. אם יש כאלו עם מקלדת נוחה יותר (איך אומרים, אורוגונמיה?) זה יהיה נהדר. המון המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין xp sp3 על מחשב מיני נייד - hp 110 - 2100. הוא נותן לי הודעת שגיאה בהתקנה רגילה , hard disk cannot be found. המערכת התקנה שקיימת עולה רגיל ללא תקלות, אז כך שזו לא בעיה בהארד דיסק. אני מניחה שזה קשור לעובדה ש- hp חסמה את אופציית ההתקנה. מישהו יודע על דרך אחרת להתקנה. בברכת יום טוב נוית
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי. אבא שלי מחפש מחשב נייד שעיקר שימושו יהיה: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (כל תוכנות OFFICE: וורד,אקסל,פאוור פוינט...) ואולי גם צפיה בסרטים. הייתי רוצה לדעת: א. מה מהירות המעבד המומלצת? ב. מהו הזיכרון הפנימי המומלץ והאם כדי להשקיע שם ולשדרג? ג. האם עדיף לבקש מערכת הפעלה XP במקום VISTA שמוצעת היום עם רוב המחשבים? ד. אם אפשר הסבר קצר במה שונים מעבדי T2xxx\5xxx\7xxx והאם מומלץ ללכת על הכי חדש? ה. אפשר לוותר על כ. מסך נפרד (geforce)? אומנם שאלתי הרבה שאלות ואשמח לקבל עליהם תשובות אבל בעיקר אשמח לקבל מפרט (אפילו קישור) מומלץ. תודה רבה לכולם! נ.ב. הסיבה למחיר שמופיע הוא בעצם הפרש בין המחשב הזול ביותר שהוצע לאבא שלי ע"י IVORY של ACER לבין המחשב היקר יותר שהם הציעו לו של HP.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שהבאתי מחו"ל ( XFX GeForce 9800GT 512 ) - עלה לי 350 שקל. יש לי דיסק קשיח של Segate 750GB, יש לי צורב של LG DVD/RW LightScribe. אני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור מעבד , לוח אם , זיכרונות (4GB) וספק שכולם הולכים להיות באוברקלוק רציני וקירור למעבד ולזיכרונות אם צריך, ושהספק יהיה מספיק חזק לאוברקלוק, כל שקל חשוב פה, ככה שעדיף לי להשקיע במעבד הרבה יותר מאשר בלוח אם אבל שהלוח יתמוך באוברקלוק רציני. בקיצור עד 1300 שקל למעבד זיכרונות לוח אם וספק , מה אתם אומרים?[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 14:21:18 הקפצה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]** ההודעה נערכה **[/glow] לי יש: - מעבד: P4 (Northwood) 2.4GHz - לוח: ECS P4VXAD(+) - כ.מסך: Radeon 9250SE 128MB 64BIT - זכרון: 512MB DDR PC3200 - דיסק קשיח: Maxtor 80GB 8MB / WD 40GB 2MB - ספק: ג'נרי 350W של ASTEC (עם S !!) (שמחזיק את המערכת שלי כבר שנתיים) להחליף: לוח , ספק+מארז ולהוסיף זכרון. תקציב: עד - 1500 ש"ח. אני מתכוון להתחיל לעשות קצת OC לא משהו רציני, הריכיבים שהחלטתי לקחת: IS7-E (865PE) 474 ¤ Antec 1000 AMG P/S not include Case 529 ¤ HEC (Herolchi) 300AR-TF Power Supply 159 ¤ Nanotherm Blue 2 Thermal Grease 39 ¤ 512Mb 400MHz AData /VT? 250 ¤ סה"כ: 1451 אם יש לכם הערות,תיקונים וכו'.. אני באמת אשמח לשמוע, כ…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום.. המחשב מיועד לחבר שלי שלא כל כך מבין, והתקציב שלו הוא גג 3000 שקל.. אבל אני לא רוצה לוותר לו על מערכת הפעלה מקורית!! זה פחות או יותר מפרט שהרכבתי מהמפרטים המוצאים באתר עם שינויים קלים לפי מלאי החנות. החנות היא KSP.co.il (שברעננה) ורק משם אני מתכוון לקנות אז בבקשה אם יש לכם הצעות לשינויים או שדרוגים בבקשה השתמשו באתר החנות.. איך המחשב? מה אתם חושבים? מה יש לכם להציע?? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד שנה הבאה ואני יגור לא בבית, אז אני צריך מחשב שימלא את כל מה שאני צריך מבחינת שימושים רגילים (אפילו קצת משחקים) ובנוסף יהיה כמה שיותר קל\ ויהיה לו סוללה בסדר יכול להיות שתיהיה אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב (ואז כמובן שאני מקווה שהוא יעלה פחות) אם אם יהיה גם הצעות זה יהיה מצויין תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המחשב צריך לכלול: מעבד AMD טוב ומהיר זיכרון 512 כרטיס מסך סביר- לא משהו חזק.. דיסק קשיח 80 גיגה רמקולים+עכבר+מקלדת-שיהיו נוחים ויתנו הרגשה של איכות! צורב DVD צורב רגיל פלופי מסך 17 אינץ' וכל הדברים האחרים (ספק מארז... עליכם..) נא להצמד לבקשות ולא לעלות מעל המחיר תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי חיפשתי קודם במפרטים אבל לא מצאתי משהו מתאים אם אפשר לקבל המלצה למחשב לעריכת וידיאו ככה מידיי פעם מאוד מאוד חובבני לא כולל מסך אם 3000 זה קצת או שזה יותר מידיי אשמח לשמוע אשמח גם לקבל המלצות לתוכנות לעריכה אני מבין שצריך ארדיסק גדול גם בשביל זה לא יודע אתם המומחים תודה רבה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שעובדים עלי (ראה נושא קודם שלי) אני מבקש עזרה בבניית מפרט. על המחשב לכלול מסך 17 רגיל (לא שטוח), כונן 1.44, רמקולים פשוטים (לא צריך מקלדת ועכבר) שהייה צורבdvd טוב וזהו. המחשב הוא בעיקר למשחקים שיפעלו טוב וחלק(אני לא גיימר) , לא ל-oc. תודה רבה לעוזרים.!!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט בין 3.5 ל4 אלף , המפרט הוא למשחקים, ולעבודה משולבת ביישומים מרובים. -ללא ציוד היקפי -ללא כוננים אופטים -ללא מסך - אין צורך בכרטיס קול רציני, אפילו onboard טוב -עם עדיפות למעבד 4 ליבות -מערכת שקטה מאוד - לא מתכוון לעשות OC בשום מצב תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-