עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מחפש נייד לעבודה ביתית (ללא ניוד מרובה, בעיקר בתוך הבית) - נניח 15.6" או אפילו 17". שימושים: ביתיים, אופיס, גלישה, סרטים בהבחנה גבוהה. עדיף מסך מט אבל לא זה מה שיפיל את העסקה. המחשב יסע עם בעליו לחו"ל למשך כמה שנים - חשוב שיהיה אמין ועם אחריות בינלאומית (לשלוש שנים) תקציב: 5000-6000 ש"ח, אבל גמיש אם זה מצדיק את התוספת במחיר (אמינות, איכות ואחריות) תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  2. מעוניין במחשב שיריץ משחקים על גבוה. כרטיס מסך, מעבד, ספק כוח וקירור טובים. ללא ציוד הקפי, זכרונות של G.Skill, וכונן קשיח גדול. ללא מסך. המסך הקיים הוא 22 אינץ', וברזולוציה של 1680 על 1050.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  3. היי אני צריך המלצה ללוח אם, כרטיס מסך ומארז טוב ושקט חמחשב סלוני. הכרטיס צריך להיות מומלץ ל HD, הלוח לא יקר והמארז יפה ושקט, סכה כ 1200-1400 לרכיבים אלו. תודה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by Men7a,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש מערכת שלמה של מחשב לעריכה גראפית. אני עובד עם רוב התוכנות. אני עורך סרטים בHD , תמונות ועושה מודלים ב3D(תוכנות כמו photoshop,3dmax,premier וכדומה) הכרטיס מסך אמרו לי שמומלץ Nvidia 560/80 תבדקו אותי , יכול להיות שהטעו אותי. אני רוצה כונן של 1T בנוסף אני מעוניין ב2 מסכים רצוי 24" כל השאר תלוי בכם תודה רבה מראש! אתם עושים אחלה עבודה!

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by eldadmo,

יש לי אפשרות לעשות סקירה מקיפה קודם כל על הנטבוק של סמסונג או על המחשב הנייד שלהם... אם תיהיה היענות אני אעלה סקירה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by is2k,

* מטרות המחשב? אינטרנט, וורד, סרטים. * גודל המסך? סביב "14. עדיפות למסך איכותי יחסית (IPS, רזולוציה), אם נכנס בתקציב. * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. חייב ליהיות פתרון אחסון היברידי (כגון mSATA)! * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. 3 שנות אחריות ייתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא HP! * העדפה למחשב מבוסס Ivy Bridge

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by inter95,

התמונה נקטעת במחשב הנייד שלי שאני רואה סרטים וסדרות במחשב הנה הוכחה :

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שלום, אני ואמי מעוניינים לרכוש לאבי מחשב נייד לכבוד יום ההולדת. אבי הינו צורף ומעצב תכשיטים. השימוש: שימוש משרדי וכללי במשרד העסק שלו ; נשיאת הנייד לעסקים אחרים כדי להציג בפניהם תמונות של דגמים. הייתי ממליץ לו לקנות נייד עם מסך 14", מכיוון שהוא רוצה לשאת את המחשב לעיתים. מצד שני - הראייה שלו כבר חלשה, והוא "טכנופוב" - אפילו לשלוח SMS בשבילו זהו מבצע מורכב. כלומר, מחשב גדול (17.3) יאפשר לו קלות בגלל המסך הגדול, המקלדת הפחות צפופה וכו'. אשמח להצעות לגבי התצורה המומלצת למחשב לדעתכם. (כרגע אינני מעוניין בהצעות לגבי דגמים מסויימים, לכן אין תקציב. אולי בהמשך אעדכן את השרשור בהתאם.) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by shuky19,
    • 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by aviv00,

ליעוד משחקים בעתיד לא משהו מיוחד משהו בנוני בבקשה דחוף :jump: חשבתי על Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E יש לזה אפשרות OC ? בקירור סטוק?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  11. Started by thedarkman,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ב-6800 שקל השימושים שלי הם:גיימניג כבד אני לא צריך ציוד הקפי:המסך שיחובר יהיה SAMSUNG T220 רזולוצייה של המסך 1680 על 1050 רמקולים שיחוברו מערכת רמקולים 2.1 אני רוצה לעשות OC למעבד,כרטיס מסך אז בבקשה את המחשב שיש לו פוטנציאל לOC הכי גבוה שאפשר דיסק קשיח:מינימום 640GB אני צריך צורב טוב,איכותי,שקט מאוד בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה מחשב טוב שיריץ לי את כל המשחקים על הכי גבוה שיספק אותי הרבה זמן 2.אני רוצה מחשב טוב מאוד לOC שאני יגיע איתו לכמה שיותר בOC בקיצור אני רוצה את המחשב הכי טוב בתקציב הזה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  12. היי לכולם אחותי זקוקה למחשב בסכום של 2500 ש"ח לא כולל מסך: השימוש במחשב הוא: 1-גלישה באינטרנט 2-יישומי אופיס 3-צפייה בסרטי DVD לא יהיה שימוש למשחקים בכלל.ככה של צריך כרטיס מסך רציני. אהה..והיא רוצה גם כרטיס טלויזיה. עכשיו עלעלתי פה וראיתי שיש המלצות למעבד AMD <AM2 בתקציב הזה.אחותי שמעה שהמעבדים שלהם מתחמיים ועדיף אינטל.האם זה נכון? כלומר בתקציב הזה לא עדיף מערכת מבוססת אינטל? בתודה מראש שי

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  13. מעבד ASUS K53E-BBR3 לינק http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK53E&s=MainCat.aspx

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. Started by penny1,

שלום לכולם, רק רציתי להודות לכל מי שעזר לי (בכל הפרומים שהצקתי בהם) שדרג את המחשב לAMD X2 3800 + עם 1.5 GB זיכרון + 7600GT+ לוח אם + צורב DVD המחשב עובד מצויין! בדיוק לצרכים שלי! תודה לכולם!! שיהיה לכם שבוע מקסים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. שלום, אני לומד הנדסת אווירונאוטיקה וחלל וצריך מפרט למחשב נייד מילאתי את השאלון להראות פלוס מינוס את הדרישות שלי ממנו. אני לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים כך שאני אפילו לא יודע איזה מעבדים וכרטיסים גרפיים יחשבו לטובים על נייד ניתן לחרוג גם מהמחיר פלוס מינוס רכישת המחשב בישראל * מטרות המחשב: מטרות עבודה בעיקר, אופיס, מטלב, סוליד וורקס, אינטרנט.(בכללי שיריץ טוב תוכנות חישוב ושרטוט) כלל לא אתנגד גם אם זה יריץ משחקים בצורה סבירה אך לא חייב (סביר=הרצה של משחקים חדשים לא בהכרח בהגדרות מקסימליות) * גודל המסך: 17 אינצ' פלוס מינוס, משום שאני רוצה שיהיה נוח לעבוד עם המסך ולא מעייף בגלל מאמץ של עיניים. * משקל רצוי: כלל לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן של 2-3 שעות * האם יש…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by idan007,

היי אני צריך מפרט למחשב למשחקים, סרטים ושימוש כללי. המפרט צריך להיות עם ראווטר אלחוטי ( בעיקרון התכוונתי ללכת על הLINKSYS WRT54GL אז זה גם מקום לקבל חוות דעת בו-זמנית) וגם כמובן כרטיס רשת אלחוטי. לא צריך מסך ולא רמקולים אבל אם אפשר אז זרקו למפרט גם איזו מקלדת תודה.

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  17. אם אני רוצה לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלי בו יהיה לראות סרטי HD (גם HD מלא), אני צריך להשים את הדגש על כרטיס מסך טוב או שאת עיבוד הסרטים מבצע המעבד ואז לכרטיס מסך אין שום תועלת? תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. Started by ShLoMi.R,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 חמוד עוד זז איכשהו קיצר חשבתי לשדרג בקטנה להחליף רק לוח אם מעבד וזיכרון לוח אם עם הכל מובנה וזהו להשאיר את ההארדיסק הספק והמארז וכל השאר השאלה שלי אם חוץ מהשלשה אני צריך להחליף עוד משהו?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  19. היי לכולם אני מרכיב מחשב לחבר ויש לי כמה שאלות מכיוון שאני לא בדיו יודע מה ההבדלים בין דגמים מסויימים וקיוויתי לקבל תשובות דבר ראשון המחשב הוא בעיקר לגלישה וישומי אופיס כמו כן סרטים ותוכן HD הוא מעוניין גם במשחקים חדשים אך לא על הדרישות הגבוהות ביותר דרישות בינוניות יספיקו לו לגמרי השאלות שלי הן כאלה 1)ההם יש הבדל ביצועים בין ה E6300 ל E5200 יש בטוח הבדל השאלה עם הוא מורגש או הם שווה התוספת בדרישות האלה? 2)האם כרטיס מסך 4650 של ATI מסוגל להריץ משחקים חדשים ברמות הבינוניות או ששווה להשקיע בכרטיס יותר יקר על חשבון דברים אחרים? 3)במידה ואני בוחר ב 4650 איזה ספק כדי לקנות? אין שום דרישות OC או דרישות לרמת רעש נמוכה וכו כל הצעה תשובה ומידע יתקבלו בברכה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by Juvleve,

אהלן המפרט הזה ב2300 שקל שווה משהו? מארז: case lp05 500w psc לוח אם: intel original dh61ww b3/asrock h61m b3 מעבד: intel core i5 - 2500 3.3ghz 4cores זכרון מעבד: intel smart cache 6mb קירור: deep cool e21 big airflow supersilent 1155 זיכרון: kingston 4gb ddr3 דיסק קשיח: samsung spinpoint 1000gb 7200 כרטיס מסך: geforce gt520 2gb full hd המטרה שהוא יריץ משחקים כמו gta 4 בבינוני בערך מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. הי חג שמח אשמח לקבל המלצות למחשב חזק ואיכותי על כל רכיביו מבוסס AMD סביב ה3000 ש"ח לא צריך ציוד היקפי ברשותי מסך 22 אינץ מדגם פשוט ...(נקנה בזמנו משופר דיל) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק / לא רועש / מארז וספק איכותיים כרטיס מסך חזק אך ללא אפליקציות שבכל מקרה לא אוכל להנות מהם אין לי ידע או רצון לעשות OC שאלה נוספת : אם כבר קונים 4 GB זכרון..מה עדיף שניים של 2GB קינגסטון.....או שמספיק קינסטון 3GB או שעדיף לקנות אחד של 2X2GB תודה מחר אני מעוניין לקנות תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייד עם אחריות 3 שנים מלאה מערכת הפעלה WIN XP גירסת XP2 לא PRO ו לא HOME מסך גם טוב יותר לעבודה ואופציה גם קצת למשחקי מחשב טובים ( לא חזקים ) 15.4" או 17" שהיה ניתן לראות טוב ללא השתקפות של כל מיני דברים ( מנורות .....וכו" ) מעבד חדש וטוב של אינטל 2 COUR הרבה אופציות של כל מיני חיבורים ( כרטיסי זיכרון, אינטרנט אלחוטי , WI FI , BLU , וכו" ) שניתן שלב ולחבר איתו ( פלאפונים , מחשב כף יד ) מחשב חזק ועמיד זמן ללא חיבור לחשמל ( עבודה בזמן סוללה ) 3 או 4 שעות עבודה חברה טובה ואמינה + שירות טוב תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. צריך מחשב לא מסך וללא שום ציוד הקפי...מומלץ מחשב שיכול להריץ היטב את VISTA - מחשב לגיימר תודה מראש! באהבה בני סלע ;D

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by liav12,

HP Pavilion DV6 1330EJ שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי סובל מהתחממות יתרה עקב לכלוך פנימי של אבק. במשחקים המחשב היה מגיע לכ- 78-85 מעלות עם הוא על השולחן ונכבה. כרגע ביצעתי נקיון פנימי למחשב עם כמה שאפשר ואוויר לניקוי המאווררים כיוון שלפרק את כל המחשב קצת מפחיד אותי היות ולהגיע למאוורר צריך לפרק את כל התחתית ולא רק את איזור המעבד / HDD וזכררון. בכל מקרה, ניקיתי עם לחץ אוויר את פתחי האוורור, וראו פלא הטמ"פ במשחקים ירדה בכ -10 מעלות. זה משמעותי ביותר! ממליץ, לכל מי שיש מחשב נייד מעבר לשנה ומשחק בו המון, פשוט לבצע נקיון זריז שלקח לי לא יותר מ 10 דק'. המאוורר ירד בפעילותו לכ 50% כרגע. לפני זה על 100% קבוע.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים