עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the_weller,

שלום, אני סטודנט ובניתי מפרט למחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה הרצת תוכנות כגון מטלאב,אורקד ופוטושופ צפוי גם לשמש למשחקים לא כבדים (אם אני אצליח למצוא זמן לשחק .....) יש לי מארז ג'נרי לא רע עם ספק 400W - ואני עלול לעשות למחשב איזה OC קטן אני אשמח לשמוע את דעתכם..... מעבד : 4300 לוח אם : GIGABYTE GA-965G-DS3 זיכרון : TWINMOS 1024 - 667 ד.קשיח: Seagate 250GB צורב :Liteon LH-20A1P קירור :GlacialTech Igloo 5600 או מעבד : AMD - 3800/4200 DualCore‎ לוח : ASUS M2A-VM כ.מסך :GeForce 8500G הקניה צפויה למחר..... תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. שלום רציתי בבקשה הצעות למפרט מחשב למשחקים שירוצו על הגדרות גבוהות ורזולוציה של 1920X1080 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי מעדיף לחסוך אבל אם זה נראה לכם נחוץ אז בסדר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושיים ביתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry ,assissns creed ,gta מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 1920X1080 -לאילו הגד…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. אהלן צריך מפרט של מחשב ב 3500 ש"ח עבור סרטים, משחקים גלישה באינטרנט וכל הדברים הבסיסיים. המחשב גם למשחקים אבל אני לא גיימר מטורף אני אסתפק בכרטיס מסך ATI RADEON 3850 ששמעתי שהוא טוב החנות שאני אקנה ממנה היא IQPC ולכן אני צריך שהמפרט יורכב משם בלבד ואל מחנות אחרת אני צריך שגם ירכיבו לי את המחשב (ניתן לחרוג במקרה הצורך ב 100 ש"ח) צריך גם צורב DVD בקיצור מחשב מושלם. תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by UchihaItachi,

מארז עם USB קידמי לבן ללא ספק כר.רשת 1G LAN OB צורב לבן GH22NS SATA LG DVDX22 זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL MKG צלע קירור אלומיניום דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 HITACHI כרטיס מסך MSI GeForce NX9800GT T2D512OC PCIE לוח אם P43 NEO-F 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל Q8200 CORE2 QUAD כרטיס קול 7.1 OB ערוצים 8 ספק כוח PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL SPIRE אפשר דעות?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  5. ניסיתי להרכיב מפרט מחשב לפי המלצות. המחשב מיועד לסטודנט, צריך להיות רב-שימושי: הרבה עבודה משרדית (תוכנות אופיס, אינטרנט וכו'), שאפשר יהיה לצפות בו בסרטים כמו שצריך, וקצת למשחקי אסטרטגיה וגוף ראשון. להלן המפרט: מעבדי AMD Price Units Total Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box --- 540 NIS לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI --- 460 NIS זכרונות DDR III 1333Mhz Price Units Total 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel --- 670 NIS כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E --- 625 NIS דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA …

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Magiclog,

שלום , רציתי עזרה להרכיב מפרט למשחקים בשביל אחותי,אין הרבה דרישות , היא משחקת במשחקים פשוטים ומשחקים באינטרנט , לא משהו ממש חזק הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים ,סרטים,עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשה…

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by WhateverX,

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm הכל ביחד יצא לי בסביבות 4100. הזמנתי מTMS. איך ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  8. זקוק למפרט זול ואמין שיכלול לוח אם, מעבד, זיכרונות[4 גיגה] וכרטיס מסך. תקציב 2000 ש"ח עם חריגה מקסימאלית אל 2500 ש"ח. חניות מועדפות, KSP ואיבורי.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. היי, לאחרונה, רציתי לקנות מחשב נייד... אני צריך מחשב עם מינימום של 250 ג'יגה הארדיסק, מחשב קטן וקומפקטי. הצרכים שלי הם צרכי משרד ונסיעות - דפדפן, מיילים , אופיס, סרטים ביוטיוב. הכרחי: מחשב נייד הכי קל שאפשר למצוא! כמה שיותר קל ככה יותר טוב! , קורא DVD , אחריות של 3 שנים. תקציב: 2000 ש"ח (חריגה אפשרית ל2300 ש"ח). מה דעתכם על מבצעי 1+1 של BUG או 25% הנחה של אופיסדיפו? אגב, זמן סוללה כמה שיותר ארוך אם אפשר תודה רבה מקרב לב לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. 1) רקע: חברת סי אנד אמ בע"מ מציעה למכירה: מחשב חזק במיוחד לגרפיקה עריכת סרטים ומשחקים, הלוח המתקדם של GIGABYTE התומך ב 64BIT ע"י ציפ מרכזי P4M800,זכרון 256MB, המעבד החדש של LGA775 INTEL 3.2GHZ 64BIT, דיסק קשיח מהיר 7200RPM בנפח 80GB, תמיכה מלאה במערכת ההפעלה הבאה של Microsoft 64BIT. עכשיו רק 2,299 ¤ פרטים כלליים זכרון : 400Mhz : 256MB דיסק קשיח : 80GB : 7200Rpm : S-ATA כרטיס קול : 6 ערוצים : משולב 5.1 זכרון מטמון : 8mb לוח אם : GIGABYTE GA-8VM800M-77 צורב : DVD RW Dual Layer כרטיס רשת : 10/100 כניסות, יציאות וחיבורים יציאות USB : USB 2.0 : 8 יציאות : Serial-ATA : PCI תכונות עיקריות: לוח אם דגם GIGABYTE GA-8VM800M-775 מהירות FSB 800 MHz כ.מסך משול…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by dj_horse,

מישהו יכול להתייחס בשבילי לכרטיסי מסך של שני המחשבים, ולעזור לי בהשוואה, איזה מהם מתקדם יותר וטוב יותר למשחקים? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8762&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8569&perur=2&t=1&c=339 מה יכול להיות הסיבה לפערי המחירים שיש בהם, איזה הבדלים בגדול קיימים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by classic,

היי, מחפש מחשב 13.3 בתקציב עד 4000 ש"ח ובכן - שאלון, ובסופו מספר דגמים שחשבתי עליהם: מטרות המחשב? תוכנות משרדיות (סטודנט) + מדייה ביתית + עריכה גראפית בסיסית (תמונה) גודל המסך? 13.3 משקל רצוי? עד 2KG האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטודנט שלא מעוניין לחפש קיר כל הזמן. לפחות 5 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI. לפחות שתי יציאות USB. בלוטות? לא הכרחי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה סוג (סתם כי אני לא מבין בזה). נפח - חייב: לפחות 150; אשמח ל: עד 500. מעבר לזה ישפיע לרעה על המשקל. כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי כונן Bluray? לא הכרחי (עדיין מוכרים??) האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הכרחי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  13. Started by CRYSMAN,

חבר מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים crysis gta iv ועוד עד 5000 שקל ושיהיה טוב לOC רציני בניתי לו מפרט ורציתי את דעתכם מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 838 ש"ח לוח אם ASUS P5Q 695 ש"ח זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 3-4-4-15 Reaper 494 ש"ח כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe 1087 ש"ח כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 335 ש"ח צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD 154 ש"ח מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 365 ש"ח ספק כח Enermax Modu82+ 425W 460 ש"ח קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme 308 ש"ח מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 1200rpm 120mm 94 ש"ח הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 79 ש"ח סה"כ : 4910 ש"ח ד"א המעבד BOX כ…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים. שאר הציוד הנלווה כמו מקלדת ופלופי ניתן להוסיף. בעיקרון, אני רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים (כולל CRYSIS) אבל אני לא איזה הארדקור גיימר שצריך להריץ את הכל על הרזולוציות וההגדרות הכי גבוהות שיש. ראיתי מפרט שיש ב-KSP ורציתי לדעת מה דעתכם עליו: מעבדי אינטל Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך Zotac 8500GT ZONE Edition 256MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio …

15. Started by udi2005,

קניתי היום מחשב עלה 7367 אני יודע שזה יקר יחסית מאוד למה שנתנו לי פה, רציתי ללכת לקנות בKSP אבל בKSP הם לא קונים ישירות מהיצרן, והחנות שקניתי ממנה כן, אז אבא שלי התעקש לקנות בחנות הזאת למרות שזה יצא הרבה יותר יקר מהמתוכנן... זה יצא בערך 300 שקל יותר מKSP אה והזיכרון זה 2 של 2GB לא רק אחד... פשוט לא רואים את זה בתמונה, וזה 800 ולא 600 פשוט נמחק קצת בצילום וזה של SAMSUNG זה פשוט חתך את זה... ועוד משהו חשוב שתענו לי עליו בבקשה, הזיכרון הזה ששמו לי הוא טוב? ומה שאתם רואים בכרטיס מסך, זה הגרסא של הOC אבל זה לא רשום והמארז זה המארז בדגם של ה-690 עם החלון בצד, יש 2 סוגים. הספק הזה יותר טוב מCROSAIR 550W נכון? ואם אתם מתפלאים שלקחתי עכבר ומקלדת כל כך זולים זה בגלל שלא היה לי מספי…

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  16. שלום, קודם כל נתחיל בזה שהכוונה שלי בכותרת שהמחשב מיועד למשחקים ושירים זה לא שאני מעדיף משחקים יותר משירים או ההפך אלה שתייהם כאחד זה השתיי דברים החשובים לי בעיקר במחשב וגם אכות התמונה שזה מיד אחרי שתיי הדברים המוזכרים לעיל. זאת הייתה ההקדמה עכשיו אני אפרט מה אני בידיוק רוצה שתעזרו לי בו בבקשה. כמו שציינתי בכותרת התקציב שלי הוא 4800 ש"ח בחריגה של 100 ש"ח יותר שה-100 ש"ח ינוצלו למפרט מחשב ולא לשאר הדברים מסביב אז ככה: למסך מחשב אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח לרמקולים אני רוצה להשקיע 600 ש"ח למפרט מחשב אני רוצה להשקיע 3000 ש"ח ולמקלדת ולעכבר 200 ש"ח (אפשר אולי בלחץ 250 רק עם יהיה חייב) עכשיו במקלדת ובעכבר חשוב לי קודם כל שלא יהיה אלחוטי אני מעדיף עם כבל. ושהמקלדת תיהיה לבנה, שקט…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by 2aviv20,

יש לי מחשב נייד של msi יש לי את הwind u100 ויש בעיה יש מקשים של אותי4ת שאני לוחץ עליהם ובמקום אותיות יש לי מספר כאילו שהfn לחוץ אבל הוא לא ולפי מה שבדקתי הוא גם לא דפוק (בשביל לכבות את האנטנה של הwifi אני עדיין חייב ללחוץ fn

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. חשבתי על שני מחשבים איזה מהם עדיף או שבכלל כדאי משהו אחר? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733813 או http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH41099CA תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by Booblil_rock,

שלום לכולם! חבר שלי עכשיו רוצה לקנות מחשב חדש שיחזיק לו משחקים של היום ושל השנים הבאות (הוא רוצה 7 שנים הבאות חחחחח...תרכיבו מחשב ככה ל3-2 שנים) התקציב שלו 4K כפי שצוין בכותרת הוא רוצה להריץ את המחקים החדשים ביותר כיום הערות: 1. למחשב לא מתוכנן OC 2.רצוי מעבד 4 ליבות 3. זיכרונות 4 GB 4.תרכיבו מאיזה חנות שאתם רוצים רק שהחלקים שם יהיו גם אצל אייבורי כי שם הוא קונה אם אין אז מקסימום הם בטח יציעו תחלופות ואני יחזור אליכם חחח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. Started by shaulyb,

שלום לכולם... ברצוני לרכוש מחשב נייד למשרד. עיקר השימוש בו יהיו יישומי אינטרנו ואופיס, וכמו כן פוטושופ. מסך 15 חובה. חיי סוללה לא ממש עקרוניים עקב שימוש תמידי בחיבור לחשמל. חשבתי על המחשב הנ"ל של FUJITSU : http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1574 אשמח לקבלל את חוות דעתכם לנקודות הבאות: 1. המעבד המדובר הינו T3200, מעבד אשר מידע עליו באתר INTEL לא מצאתי כלל - כאילו אינו קיים. אינני מבין אם הוא משתייך לקטגוריית ה-DUAL CORE או לסדרות החדשות יותר. 2. האם מחשב זה יענה על צרכי? 3. לא התנסיתי מעולם עם המותג הנ"ל. מה רמת האמינות של המוצרים שלהם? 4. האם לדעתכם ישנו מחשב טוב (גם מותגים אחרים באים בחשבון כמובן) יותר שיענה על צרכי- (גם אם מדובר ביבוא מארה"ב -…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. שלום , יש לי מחשב נייד HP DV6186ea , כרגע יש לי 2 זכרונות כל אחד 1 גיגה , סה"כ יש לי 2 גיגה , המהירות של כל אחד היא 667 . יש משהו מוזר בזכרונות ואני מתבלבל , למרות שכל הזמן נאמר לי אין הבדל אין הבדל. הנה דוגמא לאותו כרטיס זכרון של קינגסטון אותם נתונים ואותה חנות וכל אחד נמכר במחיר שונה , מה ההבדל ביניהם? הראשון קינגסטון: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19682&catid=882 השני קינגסטון , אותם נתונים אך יותר יקר מעניין למה כי מדובר באותה חנות: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25879&catid=882 מה ההבדל ביניהם!? יש לציין שאני רוכש 2 כאלה.. אשמח לתגובתכם,

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by ekorein,

1. מה התקציב המקסימאלי?9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ואם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (פרנסה).AFTER EFFECT,AVID,PREIMER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן,רמקולים טובים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. * מטרות המחשב? אינטרנט ,מסמכים,לא משהו היי-אנדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? לא קריטי כ"כ אבל יהיה נחמד שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB . * בלוטות? ראוי שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי עם הUSB של היום * כונן Bluray?כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?ראו פירוט מטה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אז בנוגע למע' ההפעלה הלפטופ הקודם הלך (בגלל זה קונים חדש) כי נכנסו נמלים וכנראה דפקו את הלוח-אם המדבקה של הרישיון עדיין קיימת , אבל הקוד למטה חצי נמחק ואין לי דיק של ה WIN …

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. צריך מפרט עד 6000 ש"ח +מסך למשחקים כמו NFS החדש [שחכתי תשם שלו..] PES8 , ואולי גם קריסיס אם אפשר בתקציב הזה. יש לי כמה שאלות לפני. יש לי מסך של LG לא LCD ואמרו לי שזה יותר טוב למשחקים מאשר LCD כי הם מורחים או משהו כזה. עכשיו אם עדיף LCD לא עדיף לקנות את זה מחברה של טלוויזיות ומסכים שזה נראה לי יהיה יותר זול? אם כן, אז תכינו לי בבקשה מפרט עד 5000 בלי מסך. אם לא, תכינו רגיל כמו שביקשתי. בקשות מיוחדות : אם אפשר תמעבד של intel ה quad וכרטיס מסך ה Asus 8800 Gt כול השאר לשיקולכם.. צריך גם מקלדת ועכבר אבל תזולים כי זה לא משהו שמזיז לי כול כך. מארז לא משנה לי רק שיהיה עם הספק liberty 400 [המליצו לי עליו..] וחושב לציין לא מתכונן למחשב OV. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by eldadmo,

יש לי אפשרות לעשות סקירה מקיפה קודם כל על הנטבוק של סמסונג או על המחשב הנייד שלהם... אם תיהיה היענות אני אעלה סקירה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים