עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני זקוק לחוות דעת על מפרט למחשב נייח לגרפיקאי- אמור להריץ פוטושופ, אילוסטרייטור, inDesign וכו' מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560516 - Intel - i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... 924 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - Fatal1ty-B85-Killer - ASRock - Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - Intel B85 chipset - DDR3 1600MHz memory support - VGA, DV... 436 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... 352 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... 3…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. Started by BlueBlood,

http://img213.imageshack.us/my.php?image=3190yq3.png התקציב הוא 6000 +- יש משהו לשנות? להוסיף? לשדרג? המחיר אינו כולל דמי עבודה כרטיס קול וציוד רשת... המארז הוא 430 W נ"ב לא בטוח שאני קונה מKSP תגידו לי מאיפה כדאי לקנות

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  3. מחפש המלצה למשחקי סימולטור טיסה FS2004/FSX 2 גיגה זכרון

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by viperain,

שלום יש לי DV7 של HP שהאחריות נגמרה. בזמן ההאחרון הוא נכבה לי בפתאומיות והבנתי שזה כי הטמפרטורה ממש גבוהה.. לאחר שהוא מתקרר הוא חוזר לעבוד הטמפרטורה מגיעה ל 95 מעלות ב GPU ובCORE.. מה אני יכול לעשות???? חייב עזרה לפני שהוא ישבוק חיים...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני צריך מפרט לשימושים הבאים : קודם כל OC [קירור NINJA PLUS שיש כבר בידי] שיהיה יציב 100% ולא יהיה בטמפ' מוגזם. שימוש שני הוא משחקים [אני גיימר, אבל קודם רוצה לעשות OC די מכובד. אני לא צריך : זכרונות [G.SKILL 800 2GBHZ] הארדיסק, מארז ושאר ציוד היקפי. כלומר אני צריך רק מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, וספק כח. יש לי מסך 20" WIDE ברזולוציה של 1680X1050. חנות עדיף מIQPC או פאנדס. אני לא רוצה להתפשר על שום דבר מהסיבות שלי, ואני לא רוצה ספק פחות מ500W [שוב, מהסיבות שלי]. תודה רבה לעזורים!!!! חשבתי על מפרט כזה, רק אני מתלבט בין P5B DELUXE לבין הCOMMANDO: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1257 לוח אם : ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP ¤ 1139 כרט…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by talag,

מיועד בעיקר למשחקים כבדים ו MATLAB ו DSP לא מעוניין ב OC

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by lipact,

אני רוצה לדעת כמה דברים הספק והמארז טובים? התקשרתי ואמרו לי שצריך 500 לפחות עם אני לוקח 8800GTS אני לא חושב ככה כי אני רואה הרבה פה עם 400 וכרטיס מסך כזה אולי בעתיד OC אבל עכשו בתכנון אין כוונה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1098 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1748 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤376 צורב DVD: OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-7173A DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH ¤188 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤527 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤41 מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER …

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אהלן, המפרט הוא AMD ATHLON X2 250 GIGABYTE MA785GMT-UD2H , 2GB DDR3 1300MHZ MUSHKIN, ANTEC NSK2480B, DVD RW ASUS איזה כרטיס גרפי מומלץ פה? האם המערכת תתפקד סביר כמחשב כולבויניק וכן מעט משחקים? האם כל כרטיס מסך בינוני יכנס? לא הייתי רוצה להוציא על הכרטיס יותר מ 400 ש"ח אלא אם כן החריגה קטנה וממש שווה. ראיתי 4730 ב 320 ש"ח. בעיה? המשחקים הם השוטרים של אתמול, GTAIV ומשחקי אסטרטגיה. מסך סמסונג 2030. אולי יחובר לטלוויזיה FHD. תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by Juvleve,

אהלן אני צריך מחשב נייד לסטודנט עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? משחקים פשוטים (Football Manager), עבודה משרדית, וPhotoshop. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע, לא משהו יוצא מן הכלל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לפחות 1T * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by bigbosf,

אז ככה , לא יודע אם זה מקובל לשאול פה או לא .. אבל מצאתי נייד של דל InspironTM 1525 עם מעבד Intel Core 2 Duo T7250 2.0GHz ב-3900 שקלים משיחה עם נציג המכירות כאשר הבהרתי לו שיש לי הצעה יותר זולה 3775 שקלים הוא אמר שאין בעיה ושהם מתחרים בכל הצעה. מה אתם אומרים לגבי הניידים שלהם? פשוט אני קצת חושש כי יש שמועות לא יודע אם הם נכונות לגבי תרבות המחזור שלהם "refurbished" האם יש מצב שזה קורה גם עם ניידים? במקרה והשמועה נכונה? אשמח אם יש מישהו שקנה משם יגיב תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. היי חברים, התקציב שלי הוא בין 3000-5000. אני לא רוצה מחשב לגיימרים אבל אני צריך כרטיס מסך נורמלי (ואפילו מעדיף אחד טוב) כי אני מידי פעם רואה דרך המחשב נייד סרטים במסכים של 24" ושל 50". בעיקר אני רוצה שהוא ירוץ מאד מהר באינטרנט וגם כשהוינדוס עולה. אני גם צריך שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות כמו SOLID WORKS. זיכרון מינימום 8GB מבחינת כונן קשיח 500GB-1TB אני חושב שיספיק אם כי שמעתי ש SSD הזה ממש טוב אז בגלל שSSD יקר יחסית אני חושב שאסתפק בגג 500 GB או דרגה אחת פחות אפילו. מבחינת מעבד אני מעדיף של אינטל (אולי אוכל להשיג דרך החברה (אינטל) מעבד שיעלה לי יותר זול). לסיכום אני רוצה שהמחשב יריץ ממש טוב סרטים ולא יתקע וירוץ ממש טוב באינ…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. Started by ZeppeliN,

*השאלון לקוח מפורום חומרה בגיימר* 1) תקציב? 3K 2) מטרות ? משחקים די כבדים (ברמה של CSS וBF2) , יכול להיות בעתיד OC קטנטן 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא צריך, זה סתם יבוא על חשבון דברים אחרים 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ?יש לי כונן DVD ככה שלא צריך כוננים 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף NVIDIA אבל איך שאתם מחליטים 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) חס ושלום! 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) שכרטיס רשת + קול יהיה מובנה 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? לא כ"כ.... שיהיה קריר 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? לא 10) כיצד אתה תשלם …

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  13. INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 6MB לוח אם תוצרת Asus דגם P5QL PRO או לוח אם Asus P5Q SE KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 אני מתלבט בין שני כרטיסים : Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 1GB PCIe Bus interface: PCI Express 2.0 Support Memory: 1024MB GDDR3 Memory Interface: 256 bit Core Clock: 700MHz Memory Clock: 2000MHz (1000MHz x 2) NVIDIA® unified architecture with GigaThread technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support 16x full-screen anti-aliasing True 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA® Quantum Effects physics processing technology Dual Dual-link DVI outputs supports two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® Pure…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. יש לי מסך מחשב שכל שאני מעלה את הרזולוציה הכתב נהיה יותר קטן מה היתרונות של רוזולוציה גבוהה במסך כל כך קטן כמו 15 אינ"צ? מתיי צריכים את זה?גם כך כל מיני סרטים וסרטונים באינטרנט אם מגדילים אותם על כל המסך הם לא באיכות טובה

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  15. האם יצאו טכנולוגיות חדשות בשלושה חודשים הבאים והאם כדי לחכות? האם צפויה ירידת מחירים האם כדי לחכות בשביל כרטיסי 8600 ואם כן מתי הם יצאו?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by lael,

צריך מחשב לסרטים ואינטרנט בעיקר

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נראה לי זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. צריך עזרה בהרכבת מחשב על-פי דרישות התוכנה הנ"ל. אני יודע שאני זקוק לשני כוננים קשיחים אחד למע' ההפעלה והשני למדיה. 4G זיכרון כמה שיותר מהר יותר טוב, מתלבט בין מעבדי QUAD ל-DUAL של INTEL אני לא עובד ב-MULTY TASKING עצבני אז אולי dual עם תדר גבוה יהיה לי מספיק לעריכה, או בכלל AMD ???? רצוי לוח אם מדגם איכותי ומומלץ כרטיס מסך NVIDIA מארז עם פילטר לסינון יחסי של האויר שנכנס. כרטיס קול לא on-board firewire לא מתוכנן OC אשמח לרכיבים מומלצים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  19. שלום אני מחפש נייד קטן יחסית והוא אמור להחליף מחשב משרדי נייח. הוא צריך לעבוד כל היום במשרד ובערב בבית. 13.3 זה כי אני רוצה שהוא יהיה נייד לחלוטין. במשרד הוא יהיה מחובר לתחנת עגינה עם מסך ומקלדת/עכבר מסודרים. הדרישות: 1. כפי שאמרתי- אין תקציב. אני מניח שמחשב מסוג כזה אמור להיות חזק מהרגיל ולכן גם יקר יותר. כמובן שאני מעדיף זוול ככל האפשר למחשב כזה. 2. שימושים- עבודה משרדית "כבדה", כמה חלונות אקספלורר פתוחים בו זמנית , ועבודה רציפה ללא כבוי. 3. אני כן ארצה BLUETOOTH וחבור HDMI 4. מערכת הפעלה- אם זה יוזיל את המחשב אז אפשר ללא. 5. כמובן שאחריות כמה שיותר ארוכה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול... (יותר נכון לא ממש קטן) שימושיים עיקריים זה אינטנרט ומשחקים ישנים כגון HEROES 4 הייתי רוצה לדעץת כמה יעלה מחשב כזה..... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by מא2שי,

שלום חברים, אשמח לעזרה. רוצה לקנות מחשב בתקציב של ~2500 ש"ח, עבור שימוש משרדי (בעיקר שימוש ב-office גלישה באינטרנט ומדי פעם קצת מוסיקה, אולי משחק פה ושם וקצת הרצת תוכנה לא כבדה מידי). חשוב לי מחשב שקט, עם טכנולוגיה עכשווית. בניתי את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 (5600+) - Dual Core 2MB 450 ש"ח לוח אם GIGBYTE GA-MA78GM-S2H 440 ש"ח כונן קשיח WD3200AAKS320GB SATA2 16MB 260 ש"ח זכרון MUSHKIN 1024X2 800mhz HP2 cl 4-4-4-12 257 ש"ח קרור מעבד Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 109 ש"ח כונן ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA DVD 159 ש"ח מארז COOLERMASTER (RC-590) Centurion 590 317 ש"ח ספק כוח E…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by shalev142,

שלום! אח שלי רוצה לקנות את המחשב הזה: עכשיו יש לו כמה שאלות: 1) המחשב הזה טוב? ביחס למחיר (עם השדרוג שלמטה מסומן בירוק) 2) כמה זמן המחשב יחזיק? לא בא לו להחליף אותו אחרי שנתיים שלוש.. הוא רוצה שהוא יחזיק לו איזה חמש ארבע שנים. 3) אם יש מחשב במחיר הזה שהוא טוב יותר? (5000 שקל) 4) ואיך המחשבים של DELL? והמחשב יהיה לא למשחקים כבדים (מקסימום FOOTBALL MANAGER) וWORD

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, הצגת מצגות, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, בגדול עד 2.5 נראה לי סביר, אבל פחות זה יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר. כל עוד זה לא קצר בצורה הזויה, זה שיקול פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה כבר סטנדרט... * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שיהיה SSD או לפחות SSH * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה אחריות איכותית בארץ ולא א…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. כמו שאמרתי אני מחפש נייד בסביבות 5500 - 6500 ש"ח +/- יש מקום למשחק (וכמו כל ישראלי כמה שיותר זול). המחשב מיועד לאדריכל / הנדסאי בנין שעובד בתוכנות כגון אוטוקאד וכד'ו... חשוב ביותר שהוא יוכל לבצע הדמיות תלת מימד ללא בעיות (האם צריך כרטיס מסך חזק ,או שזה לא קשור?) . בענין המשקל עד 3 ק"ג וזמן סוללה ארוך כמה שיותר אבל לא על חשבון הביצועים . עדיף מחברה ידועה בעלת שירות כמו שצריך. אני חושב על מעבד T7200 עם זיכרון של לפחות 1G אבל חוץ מזה אין לי מושג (ערכות שבבים,כרטיס מסך) בסך הכל מחשב חזק במחיר עממי. יש לי אפשרות להביא מ USA האם כדאי (אחריות, שירות ומחיר). כל תגובה תתקבל בברכה תודה אבי

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by genia,

למישהו יש נסיון\המלצה על סוללה חיצונית ללפטופ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים