ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
לא צריך מסך.. אז חשבתי על אלה: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤716 לוח אם: ASUS M2N-SLI DELUXE ¤734 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1726 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤530 כונן DVD: LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B - BULK ¤106 מארז: COMPUCASE 6920B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤305 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 קרור למעבד: THERMALTAKE SILENT 775 WITH HEATPIPE COOLING TECH FOR …
-
- 11 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב לפי הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי. אך אם אפשר לא לחרוג מ3500 ש"ח (ללא מע' הפעלה)- גם טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. 2. מה שימושי המחשב? המחשב הוא לשימוש משרדי נטו. המחשב יריץ תוכנת חשבשבת, וורד ואקסל, ואינטרנט (אקספלורר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? המחשב צריך לכלול רשיון ווינדוס 7 מקורי (פרופשיונל). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~117283,00.html PS אין לי מושג לאיזה חלק בפורום זה שייך. אם לא לכאן=תעבירו בבקשה. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 23:55:10 ליאור תודה.לא ידעתי על קיומו של האשכול "מחשבים ניידים".
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חבר ביקש שאני ארכיב לו מפרט...אמרתי לו שכדאי לחכות לפחות עד חילת 2006 בגלל הלוחות מבוססי CROSSFIRE שאמורים לצאת...אבל סתם בשביל הכיף ניסינו לבנות מפרט...הוא שאל למה AMD ולא אינטל...והתשובה הראשונה שלי הייתה בגלל המחיר... לא מצאתי עוד סיבות...כי עד כמה שאני זוכר אינטל לוקחים את AMD ברוב הקטגרויות...אבל לא בהפרש ניכר ברור שהשאלה היא למה משמש המחשב...והתשובה היא לקצת מהכל...כוללל קידודים, כולל משחקים... אז כמובן שהשאלה הראשונה היא למה באמת AMD ולא אינטל...או מה ההבדלים ביניהם? אלו שתי התחלות של מפרטים...אינטל יצא באותו מחיר כמו AMD, ויותר מזה...אינטל נותן יותר באופן אובייקטיבי, פירוט בהמשך: אינטל INTEL Pentium D - 2.8 (820) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI 1,628.59 ש"…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רציתי לשתף במשהו שמציק לי ( מחשב לנובו G550 )- אחרי בערך שתי דקות שלא נוגעים המחשב המסך נכבה ונכנס למעין "מצב שינה". שיניתי את הגדרות זמן השינה של המחשב ל- 15 דקות ועדיין אין שינוי. האם זו בעיה במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקציב של 4000 ש"ח המחשב יהיה בעיקר למשחקים ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות למפרטים שיתמודדו בצורה טובה יחסית עם המשחקים:CRYSIS,GEARS OF WAR,BIOSHOCK,COD4 הנ"ל.(ללא מסך וללא ציוד היקפי). תודה על התשובה המהירה, MARMARK.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ב1000 ש"ח אין צורך במסך אם אפשר להרכיב לי את המפרט מKSP תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מפרט לבן דוד שלי. בדיון הקודם הבנתי שלא כדאי לחכות לכרטיסים החדשים. בן הדוד שלי ואני יצאנו מנקודת הנחה שאנחנו מחכים לכרטיסים החדשים ולכן התקציב שלו היה 5800 ש"ח חשבנו לשמור 800 ש"ח ולחסוך לעתיד עוד כ 1000-2000 ש"ח). התקציב עלה ואני רוצה עזרה בהרכבת המפרט לפי התקציב החדש. נ.ב בדיון הקודם לא כתבתי שהמסך שהוא קנה הוא Dell 2007 WFP. בדיון הקודם בנו מפרט שאני חושב שהוא מעולה,איפה כדאי להשקיע את היתרה? המפרט שהוצעה הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 674 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 ספקי כוח Ener…
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה קודם כל תודה רבה לעוזרים מראש, אני מעוניין לקנות מחשב עם ביצועים טובים הכוונה שיהיה מהיר ושיעלו לי משחקים כמו פיפא פרו וכו'.. שאר הדברים שאני עושה בו זה רק אינטרנט מוזיקה וכאלה. הלכתי לבדוק בכמה חנויות שאני מכיר והאמת מהמפרטים שקיבלתי בחנויות, אמרו לי שממש על הפנים אז לכן אני פה להתייעץ.. החנות הראשונה שהייתי בה הציעה לי את המפרט הזה: מעבד אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 D…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום שוב חברים,מחר-מחרתיים מקסימום אני הולך לבצע את השדרוג...אני מציג לפניכם את המחשב הקיים בכדי שלא יווצר מצב של צוואר בקבוק ASUS P7H55-MLX Intel Core I5 760 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ W.D 500G SATA 2 Manli 465GTX 1GB Zalman Z7 Zalman ZM500ST Sony Nec AD7240 SATA 2 ZALMAN CPU CULLER אני רוצה כמו שפתחתי בנושא הקודם כרטיס מסך חזק לגיימינג שיריץ משחקי HIGH END של התקופה הנוכחית ושל השנה הקרובה בצורה חלקה,המליצו לי על 7870XT אני בנוסף אני צריך עוד סטיק של 4G זיכרון. דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הי, יש לי חבר, שרוצה לקנות HTPC (באיזור תל אביב). הוא רוצה להוציא עליו כמה שפחות שהוא מקווה שכל העסק יעלה 3000, אבל אם צריך יותר אז אין לו ממש בעיה. הדרישות שלו - טרה איכסון, יציאת s-VIDEO, יציאת HDMI, שידא לנגן FULL HD, מארז של HTPC (הוא גם שאל מה המסך במארז עוזר לו), שלט, יציאה למערכת 5.1. אפשר להרכיב לו מפרט?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחפש נייד לשימושי אופיס , אינטרנט , עריכה גרפית קלה, מעט מולטימדיה. המחשב מיועד לעבודה. חשובה לי מאד האמינות , היציבות , כמו גם שישדר מראה עיסקי ולא משחקי. דרושה לי אופציה של עמדת עגינה. המחשב מיועד לשמש גם כתחנת עבודה ראשית ולהתנייד בדרך כלל בין שני ממיקומים במהלך יום עבודה . לעיתים מעט יותר. מתוך האמור הנטיה שלי לחפש מחשב מהסדרות העיסקיות - האם יש צדק בענין או שזה מיותר? האם הם אכן יותר אמינים וכו'? התמקדתי ב- HP nc6320 , ניתן להשיגו ב- 6.6K ש"ח (לא במחיר שמצוין בלינק כאן - אוכל לעדכן כיצד) ראו מפרט http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3455&zap=1 אני יודע שמבחינת הביצועים זה הרבה מעבר לצרכים שלי , אך נראת לי פשרה הוגנת. מה דעתכם, נראה לי דייל טוב. בנוסף ניתן …
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מעבד : אינטל D930 לוח אם : לוח אם של גיגה בייט דגם : GA-8I945P-G זיכרון: 256 מ"ב 533 גה"ץ (שתיים כאלה) כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 7600GS כונן קשיח : 160 ג"ב 8MB 7200RBM SATA צורב :LG GSA-4167B מסך : מסך שטוח רגיל לא LCD לא כמה ישן הוא מהמחשב הנוכחי שלי ואני לא רוצה להחליף לכן אני לא מחשיב אותו במארז פשוט יש לי שאלה על המסך המחשב מיועד למשחקים אבל פשוטים מאוד כמו נגיד NHL 2006 וNBA 2006 וגם לעתיד למשחקים האחרים האלה (2007 וכו') יש לי כמה שאלות על המפרט שאני רוצה שתענו לי עליהם וגם בבקשה שתביאו לי חוות דעת כללית שלכם על המפרט ! שאלות: 1. האם הלוח אם שבחרתי הוא טוב או לא טוב לפי דעתם בערך 500 ש"ח? האם יש לי את כול האפשריות שאני יצטרך בלוח אם הזה למרות שהוא פשוט וזול ? האם הכ…
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, זה מפרט שאני חושב עליו בשביל מחשב HTPC לסלון. אשמח לשמוע את חוות דעתכם. מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤551 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69GM-S2H ¤444 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD ¤561 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ¤450 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤348 מארז: ANTEC NSK2400 DESKTOP CASE + 380W HE PSU ¤606 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: ¤3264 תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב חדש ותוהה האם המפרט המוצע יתאים לי https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109506 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אונליין - MMORPG, MOBA, אופליין - משחקי RPG בסגנון Fallout, Mass Effect, Anthem, לעיתים רחוקות גם CoD ודומיו -מהי הרזולוציה…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט טוב בעיקר למשחקים תקציב עד 2500 בלי לחרוג תודה לעוזרים! (עדיף בKSP)
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש בw566n כרטיס רשת אלחוטי מובנה? כי הייתי תחת הרושם שכן ועכשיו שנסיתי ללהתחבר לרשת אלחוטית (והתכנתי את הדרייברים) זה כותב לי שהוא לא מוצא את החומרה... הלכתי לDEVICE manager ובאמת לא מצאתי שם כלום... יש לי רק: 1394 net adapter marvell yukon ... gigabit ethernet controlleк קניתי בשניידר מחשבים, עשו רושם של אנשים רציניים - יש מצב מישהו בחנות הוציא את הכרטיס לפני ששלחו לי את המחשב ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
1.רוצה להריץ משחקים ברמה גבוה מאוד לדוגמא: gta,crysis.c.o.d 2.אין לי צורך בציוד היקפי כלל 3.חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית (אבל לא על חשבון קירור טוב) 4.אינני מתכנן לבצע אוברקלוק ולכן חשוב שחבילת הסטוק תיהיה מספיק טובה גם ללא אוברקלוק. 5.לא צריך מערכת הפעלה. המחשב יורכב בחנות (עדיפות לחנויות בירושלים) 6.חשוב לציין כי אני הולך לחבר את המחשב למסך טלוויזיה lcd 32". 7. התקציב הוא 5500 ש"ח ללא חריגה. דבר נוסף.. ראיתי שהושק בארץ הכרטיס מסך hd 4850 שתומך בdirectx 11 האם כדאי לכלול אותו במפרט? האם הוא מספיק טוב בשביל משחקים כבדים? תודה רבה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב שמשמש כמחשב לסרטים בלבד . הבעיה היא שבהצגת וידאו באיכות 720P התמונה אמנם סבירה אך לא חלקה לגמרי ויש מקום לשיפור. השאלה היא בהתחשב במפרט איזה רכיב עדיף לי לשדרג בשביל לקבל שיפור הכי משמעותי בפרמטר זה? את המעבד ? את הזיכרון ? או כרטיס מסך? אם כן אז איזה המלצות יש לכם בטווח של 150 -250 ש"ח (לא אכפת לי גם לקנות משומש) המפרט מופיע בתמונה המצורפת .. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חבר שלי מתעסק בעריכת וידאו עם התוכנות פרמייר ואביד. הוא מחפש מחשב חזק שיתאים לו לעבודות שלו ולגלישה באנטרנט. הוא לא משתמש במחשב למשחקים. נתתי לו הצעה אך הוא מבקש לשמוע דעות נוספות. התקציב שלו הוא בסביבות 7000 שקל. הדרישות שלו הם כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם שני מסכים כשבכל מסך הוא יכול לראות דבר שונה. מסך lcd + שני hd אחד לעריכה+סרטים+חומר גלם(תופס המון מקום) והשני למערכת הפעלה ולשאר הדברים. ההתלבטות שלו היא לגבי המעבד Athlon amd או intel DUAL-CORE? מה דעתכם חברים ??? ותודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת.. הייתי רוצה מפרט חזק למשחקים עד 4000 שקל, ללא ציוד הקפי. הבקשה היחידה היא שהלוח אם יהיה מהסדרות החדות P4x, בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט טוב למחשב ל משחקים ...מכיוון שאני לא מעודכן אני שואל כאן... קיצר הכי חשוב שיהיה 1G זכרון כולל הארד מארז קיצר מחשב... אפשרי ? והאם אפשרי עם מסך (CRT) ?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אבא של חבר נוסע למזרח הרחוק ומעוניין במחשב נייד. הדרישות: 1. Core 2 Duo חשוב שיהיה מעבד חזק 2. חשוב שתהיה אחריות בינלאומית (כדאי שניתן יהיה לנצל אותה במקרה הצורך בארץ) 3. מסך בגודל בינוני 14" ומעלה 4. אין צורך בכרטיס מסך חזק (לא ATI ולא Nvidia) 5. לא חייב להיות קל משקל המחיר עדין לא קבוע כי אני לא יודע כמה יעלה בחו"ל אבל שלא יעלה את ה 8000 שח בארץ (אם אפשר). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אני גר בראשון לציון, ושוקל לקנות מחשב מחנות בעיר אחרת בהזמנה דרך האינטרנט. לאחר הקנייה צפוי שיהיו מספר בעיות/סיבות אחרות שיעלו את הצורך לקחת את המחשב ולנסוע איתו לחנות בה קניתי אותו. איך אתם מתגברים על בעיות כאלה? כמה מכם באמת טורחים להגיע אל אותה חנות ממנה קניתם את המחשב כדי שיטפלו בו? מומלץ/לא מומלץ לקחת את המחשב לחנויות אחרות כדי לחסוך את הנסיעה? תודה לכולם :]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-