עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין יצרני לוחות האם? כרטיס מסך 1050? מארז? מה מינימום ההספק הנד…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Rin,

שלום לכולם, יש לי הרבה התלבטויות ואני צריך שתעזרו לי להרכיב את המחשב החדש שלי : צריך עזרה עם הדברים הבאים: AMD DUAL CORE חובה לגביי כרטיס מסך אני מתלבט - המלצות? זיכרון - מינימום 2GB לוח אם - פה אני חייב את ההמלצות שלכם ! קירור\מאוורר ממש ממש טוב למעבד - המלצות? בקשר לספק כח - אני חשבתי ללכת על החברה של קרוס-איר 520 וולט. לא צריך (יש לי את הדברים הבאים ) : מסך עכבר מקלדת רמקולים מארז כונן קשיח

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  3. שלום לכולם! אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם לגבי מחשב נייד שאני מחפש. אין לי בעיה לקנות את המחשב בחו"ל ושישלחו אותו לארץ. נק' חשובות: + מסך 13 או 14. + משקל 2 ק"ג. + איכות מסך גבוהה (ברמה של סוני או אפל) + 4 GB זיכרון לפחות. + מצלמת וידאו. + ניידות גבוהה (4- 7 שע') + פעולה שקטה. + שלא יחמם את איזור שבו הידיים מונחות ע"מ להקליד. + אחריות בינלאומית של 3 שנים. אני לא מתחבר למק-בוק אייר או פרו. תודה רבה על העזרה! גלעד

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  4. Started by hakingb2009,

שלום כולם אני צריך שני מפרטי מחשב שניהיהם בלי ציוד הקיפי ולמשלחקים אשמח לראות מפרטים בהקדם

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  5. אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות לי על שאלותיי, תודה רבה. שמי הוא בן ואני בן חמש עשרה וחצי. כרגיל יש לי בחדר מחשב פשוט ומאוד מינימליסטי שקנו לי הוריי לפני כ-6 שנים. מחשב שמתפקד רע וללא ספק זמנו טרם חלף. אני לא מאשים את הוריי שקנו לי מחשב כזה, כי הם אינם מבינים כלל וכלל בכל נושא המחשבים והמפרטים. אין להם בכלל מושג שיש אופציה כזאת לבנות מחשב לפי בקשתך ולפי צרכייך.....הם תמיד קונים וקנו את המחשבים שלנו לבית (לי,לאחי ולאחותי) כיחידה אחת מורכבת *(קומפלט)* באופיס-דיפו, בתווך מחירים של 3000-3500 שקלים. האמת היא שגם אני לא כל כך בקיע בתחום הזה אבל אני *!מאוד מעוניין ללמוד!* ולרכוש מחשב חדש. אז הנה הבקשות והשאלות שלי: אשמח אם מישהו יוכל להשקיע ולעשות את המאמץ לכתוב לי את …

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום תשמעו המחשב ניד הזה הוא לסטודנטית ככה שהוא לא צריך להיות כול כך חזק פשוט שיוכל להריץ WORD ותוכל לגלוש באינטרנט באופן יציב בלי קריסות(עם כרטיס רשת) עכשיו אני לא יודע אם המכירים של מחשבים נידים רציתי לדעת אם אפשר למצוא מחשב במחיר כזה כאשר רצוי פחות מ3K תודה מראש

8. Started by omersh83,

בכמה אפשר למכור את המקלדת?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני יכול להשיג את המיני לפ טופ הזה של LG עם שנתיים אחריות. הדגם הוא X130 , ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת! כל מה שראיתי הוא שיש לו מפרט זהה לחלוטין כמו של שאר המיני ניידים - ואני יכול להשיג אותו ב 1700 שח' עם 12 תשלומים ללא ריבית. תוספת קטנה : הבנתי שהוא רק כרגע יצא לשוק, וזמן הסוללה שלו עומד על משהו כמו 7 שעות. וגם תומך בתקן n. יש עדכונים?!?!?! אודה לתגובות, מוטי

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. Started by KOBrA,

http://www.amazon.com/Toshiba-G15-AV501-Notebook-Processor-SuperMulti/dp/B00064BW84 שלום- כמהאתם חושבים שכדאי לי לשלם על מחשב כזה משומש במצב טוב וללא אחריות .. חשוב לציין כי זאת הסדרה היוקרתית שך טושיבה תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  11. היי אני עוסק בתחום עריכת וידאו ואני מעוניין לקנות מחשב עריכה.. יש לי הצעת מפרט שהרכבתי.. מה אתם חושבים עליו? מארז עם USB קדמי שחור 1.00 זכרון CEON 2GB DDR-2 800MHZ 1.00 כר.רשת 1G LAN OB 1.00 צורב GH22NP20 LG DVDX22 DL שחור 1.00 מעבד אינטל 3MB E7200 CORE 2 DUO CONROE 1.00 לוח אם G31M3-F 1GLAN MSI 1.00 דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD 1.00 כ.מסך GeForce 8500GT 512MB PCIE צ.ק 1.00 כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) 1.00 תוכנת OEM VISTA HOME PREMIUM HEB 1.00 מקלדת LOGITECH PS2 BLACK LOG0262 1.00 עכבר שחור PS2 אופטי LOGITECH LOG0209 1.00 רמקולים CREATIVE SBS A31 SBSA31 2.00 מסך 5000:1 WIDE DVI 2MS L226WTQ LG LG226WTQ (2 מסכים כאלה) הכל ב- 4500 שקל..

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. Started by barsese,

היי, אשמח להמלצה על מחשב העונה על המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים ותכנות (visual studio וכו'- לא באופן כבד מאד) * גודל המסך? 15.6, רצוי מאט * רזולוציית המסך? לא עקרוני, כנראה שסביב מחיר זה לא אקבל יותר מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין (אשמח לדעתכם לגבי מה נוח יותר - מקלדת מלאה או חלקית) * האם נדרש זמן סוללה ארוך?רוב השימוש הינו בבית, כך שלא מהותי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ל-3 שנים, רצוי איסוף מהבית, רצוי עוד יותר טכנאי בבית (כמו של דל) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט למחשב נייח + מסך 4K. אפשר להציע מפרט ללא מסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מסך - 3500 שקל עם מסך - 5000 שקל יש אפשרות לחריגה מסוימת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר משרדי אבל אני צריך תמיכה בניגון של סרטי 4K HDR. בנוסף, הוא ישמש למשחקים כמו Fifa, NBA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ורמקולים - לא מסך - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …

14. עשיתי חיפוש בגוגל ויצא לי אתר דיי בעייתי. זה אתר לבחירה של סלולרי ואני צריך בדיוק את אותו הדבר פשוט של ניידים http://www.gsmarena.com/search.php3

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. אני יודע שזה נשמע קצת מוזר ... אבל ראיתי את המחשב הנייד שלהם בזאפ, אבל לא מצאתי יותר מידי REVIEWS בגוגל על הדגם הזה מדובר בדגם היחידי שנמכר בארץ hasee al432 המפרט נראה דיי מרשים יחסית למחיר. לשם ההשוואה מפרט דומה של LG עולה בערך 1000 שקל יותר. אשמח אם מישהו יכול לשפוך אור על היצרנית הסינית ועל הדגם הזה. תודה רועי

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  16. שלום רב. מבקש עזרה במפרט למחשב נייח. אני מחפש מחשב יחסית בסיסי לעבודה, סרטים ומוזיקה. אין לי שום צורך בציוד הקפי כמו מקלדת, עכבר, מסך,רמקולים. אני מחפש מחפש שיעבוד בצורה מהירה עם תוכן HD ובנוסף שתהיה לי אפשרות להקליט איתו מוזיקה בתוכנות כמו Guitar Rig בצורה חלקה וללא לאגים. אני עובד עם מסך 22'. רעש הוא לא מרכיב חשוב - 3. בנוסף אני רוצה צורב DUAL LAYER לא חשובה המהירות. אין לי חנות מועדפת אני גר בכפר סבא ככה שגם אם יש חנות בת"א אין לי בעיה להגיע אליה אם המחיר שווה. כמו כן אני מעוניין שהמחשב יותקן בחנות עם מערכת הפעלה. אני מוכן להשקיע עד 2000 שקל. תודה רבה, איציק

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by King Kong,

המפרט האחרון : מעבד AMD Athlon 3500+ AM2 לוח אם ECS RS485 ATI זיכרון Twinmos 667MHZ כונן קשיח WD 160GB SATA2 צורב DVD LG H12 מארז .. השאלה היא כזאת זיכרון 667 יכול לעבוד בלוח שתומך רק 533 ? הכוונה לרדת בתדר ? שאלה נוספת יש לי אפשרות עד שיחלפו השבועיים לדיל להחליף מעבד ל 820 2.8GHZ וללוח תואם 775 ASUS P5VD2-MX או לוח Combo 775 עם DDR ו DDR2 זול יותר ... ההחלפה ללא תשלום באותו מחיר לא עדיף ? הבעיה שיש לי זיכרון של 667 אני לא יודע אם הוא יוכל לעבוד גם בתדר 533 .. ]: לקחתי ב 107 דולר אתלון חד ליבה שיש ב 108 דו ליבה של אינטל הקטע שהלוח של AMD עלה לי 68 ויש בו כמעט הכול והלוחות של אינטל נורא יקרים ... ב 70 דולר אצל אינטל יש לוחות מוגבלים עם DDR533 בלחץ ...

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. אני מחפש מחשב חדש לחבר שלי. הדרישות די פשוטות, צריך להריץ חלונות 7 בקלות, להריץ סרטים (כולל HD), ולהיות שקט (נמצא בחדר השינה שלו). וכמה שיותר אמין ויציב. אין כוונה לעשות OC, או לכל היותר יהיה OC ממש קליל. מבחינת הרצה של משחקים, לא ממש חשוב, אבל בכל מקרה אין לו מסך של יותר מ 22 אינץ (כרגע יש לו 19, בעתיד יוחלף אולי), לכן לא צריך משהו "מפלצתי", מה עוד שהוא לא מריץ משחקים יותר מידי, אז לא כזה חשוב. כן חשוב שיהיה שקט, אמין, יציב ובלי תקלות. המחיר כפי שאמרתי בכותרת, עד 4 אלף, מקסימום טיפונת יותר עבור משהו ממש טוב. לא צריך ציוד היקפי בכלל (יש לו מסך, עכבר וכו') דברים שחשבתי שכן חשוב שיהיה זכרון 4 ג'גה כונן קשיח - יספיק 500 ג'גה מעל ומעבר (לא רואה טעם לקנות פחות מזה כי…

19. שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן ב 5 שנים , מצ"ב הדרישות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3200 עם אפשרות לחרוג עד 100 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל המשחקים החדשים ב 1440p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - קיים כרטיס מסך 1070Ti 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pegasus27,

שלום חברים יקרים,אשמח מאוד לקבל את העזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין במחשבים ואני מעוניין לקנות מחשב נייד ולעשות עסקה טובה,מאוד אודה לכם על העזרה שלכם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 3000 ש"ח,מסך 15,4 אינץ,הכי חשוב לי שיהיה בו חיבור טוב לטינטרנט,יהיה נחמד שיהיה מהיר ואוכל לשחק בו משחקים,אבל הכי חשוב זה החיבור לאינטרנט,מה אני צריך לחפש בדיוק?זה נקרא אנטנה אלחוטית מובנת למחשב? תודה רבה וסוף שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  21. אז ביקשתי מ Kirill TMS.co.il שיבנו לי מפרט במחיר של 3500 גג'. זה המפרט. http://www.tms.co.il/preview/spec/hk8y91xg יש מקום לשיפור ? אני רוצה כמה שיותר ביצועים. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪63[/T…

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  22. Started by Psy,

[הקדמה קצרה] כנראה אין מנוס מלהזמין מחשב של (DEL(L אף על פי שהתמיכה שלהם בארץ זוועת עולם. ככה זה שכל האתרים שמפרסמים סתם את HP DV6 6040ej, אין לאף אחד במלאי (ורוב הסיכויים שגם לא יהיה), אחלה שיטה לגרום לך להתקשר והם מנסים לשדך לך מחשב אחר. [סוף הקדמה] נחזור לדל, http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=IN5110BKi263&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה המפרט של המחשב (כמובן שאני מוסיף את ה-8 ג'יגה זיכרון). יש למישהו חוות דעת על המחשב הזה, נראה לי שהוא די פופולרי פה בארץ אשמח לשמוע כל דבר תודה רבה וחג שמח!

23. Started by bigpapadim,

התקשציב הוא 4500, צריך משהו עם מעבד 2X2 ומעלה, זיכרון של 2 ג'יגה לפחות, 250 HD, כרטיס מסך 256 זיכרון עצמאי (לא מובנה) וסוללה שמחזיקה לפחות 6 שעות... תודה לעוזרים!! חוץ מזה בדקתי את הHP DV5 1120... אני יכול לקבל אותו ב4400 ש"ח... שווה?? ועוד שאלה, כמה מחזיקה סוללה 6Cell Lithium-Ion?? המון תודה!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. Started by shime,

אבקש חוות דעת ביחס למפרט המוצע בסכום של 2000 ש"ח כולל ויסטה, מאת חברת טק דטה. השימוש בעיקר משרדי. חשיבות רבה לשקט תודה לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: 4MB מארז סוג: ATX מואר LED ספק כח: 500 וואט כניסות USB - חזית: 2 זכרון סוג זכרון: DDR2 עם צלעות קיר…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. Started by yan,

האם שווה לחכות ולקנות את המעבדי sandy e החדשים עם לוח אם שתומך lga 2011 על מנת לאפשר שידרוג עתידי למעבד חדש או שבכל מקרה עוד כמה חודשים יצא עוד socket ובכל מקרה זה לא שווה.. ואם כך,האם שווה לחכות לlga2011 בשביל שהמחירים ירדו למעבדים שכרגע נחשבים היי אנד?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.