עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. …

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. אני מתכוון עוד היום להזמין את המפרט הבא אז בקשה אביעו דעתכם!! ואני מתכוון לנסות לבצע אוברקלוק למעבד אז.. הלוח מאפשר?? מעבד - Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box לוח אם - Gigabyte GA-8N775 nVidia nForce 4 Intel Edition LGA 775 זיכרונות - OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS כ.מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS PCI-E 256MB GV-NX76G256D-RH Bulk מארז - SunBeam Transformer Black case ספק כח - Thermaltake TR2 430Watt PSU W0069RI קירור למעבד - עוד חושב על זה.. כניראה ביג טייפון.. איך הקירור סטוק החדש של אינטל? תודה למגיבים!!

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  3. .1 מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כרטיס אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמחשב יהיה שקט, אין העדפה בקשר למארז. 7…

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by elad122,

יש לי תקציב של 2900 אבל אני מעגל ל 3000 שקל. "מחשב למשחקים,אני לא יעשה OC,אני רוצה שכל המשחקים הכבדים יפעלו אליו כגון Crysis,COD4 וכו... אני גם יגלוש גם באינטרנט וישמע מוזיקה. ואני לא רוצה שהוא יעשה הרבה רעש כי שלי עכשיו עושה המון!!

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  5. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט פשוטים בבית (אולי גם לוידאו אבל ממש לא הכרחי) * גודל המסך סביר-גדול כי זה בא במקום נייח. לא רוצים קטן.. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף מאוד, אבל אפשר להתגמש. * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 ג'יגה * כונן CD+DVD גם צורב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ווינדוס 7 אפשרי, אחריות ל3 שנים עד הבית (שמעתי שיש כזה..) אפשרי, מסך מט ולא חלק ועוד משהו- סוללה עם יותר תאים, כמה זה עולה? כמה זה יוסיף לי על המחיר של המחשב? תודה

6. שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב …

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  7. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14" ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. האם אוכל לקנות במחירים האלו דברים איכותיים?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  9. Started by HingedEmu2,

היי, אתמול לקחתי את המחשב של אח שלי, הוצאתי מהמארז ושמתי לו הארד דיסק. זה מחשב והראד דיסק ממש ישנים, אז אני אשמח אם תגידו לי איזה חלקים הם הדפוקים ביותר ובמה צריך להחליף אותם, אני פשוט לא מבין בזה. ואם אפשר חלקים לא יקרים מאוד ולא לגיימרים, המשחק היחיד שאח שלי מריץ זה מיינקראפט מפרט: Field Value Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ADMIN-4646B964B (éòøä øîàï) User Name Admin Logon Domain ADMIN-4646B964B Date / Time 2012-09-16 / 11:50 Motherboard CPU Type Intel Pen…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. כמה דברים להתייחס אליהם - 1. המסך שלי הוא 19" LCD עם פאנל TN ולא רחב, ככה שאני משחק במקסימום 1280X1024, לא צריך כרטיס מסך מטורף. 2. במפרט צריכה להיות כלולה מקלדת, כי זו שיש לי עכשיו גרועה. חשבתי על הווייב של לוג'יטק. 3. 3500 זה תקציב גג, אני לא מתכוון לעבור אותו. 4. יש מצב לOC, אבל אני לא בונה על זה. 5. חשוב לי שיהיה בסיס לשדרג את המערכת - בכרטיס מסך לפחות (כי הבנתי שנהלם זו כבר תושבת חדשה) 6. המפרט מיועד להריץ את כל משחק שיש היום, בתקווה שהוא ישאר רלבנטי לפחות בשנתיים הקרובות. וזהו, פחות או יותר. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by AuthenTiC,

אני מתחיל ללמוד בטכניון ואני מחפש נייד טוב בתקציב עד 4K, אפשר לעבור קצת. מצאתי מחשב שנראה לי סבבה DELL XPS 1330 במחיר 4K, השאלה שלי האם המחשב הזה שווה משהו והאם הוא יכול למלא את הצרכים של סטודנט ממוצע, אינטרנט, מסמכים, כתיבת תוכנות, סרטים ואשמח אם יהיה אפשר גם להפעיל בו כמה משחקים ברמה. אם אפשר לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל וכמו כן לקבל הצעות נוספות בתקציב הנ"ל. אני הולך להסתובב עם המחשב הרבה אז אם הוא יהיה קל זה יהיה יתרון אבל לא אם זה פוגע בביצועים.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by ELADCH83,

חברים יקרים אני זקוק לעזרתכם בקניית מחשב נייד גודל התקציב עד 10000 ש"ח אני זקוק למחשב נייד חזק כי אני עובד בעריכת תמונות וקטעי וידיאו לכן אני זקוק למכרטיס מסך חזק וזיכרון די גדול הבעיה שיש שוק מוצף במחשבים ואני לא יודע איזה מחשב כדי לקנות אז מבקש את עזרתכם כי אני מוכן להוציא הרבה כסף בשביל זה אני מחפש שמות של דגמים תודה מראש אלעד!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by BravaSX,

שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי מחשב נייד של Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 עם מערכת הפעלה VISTA BUSINESS. כאשר אני לוחץ על SHIFT ועל מקש "2" שבעיקרון צריך להופיע "@" הוא עושה לי גרשיים וכאשר אני לוחץ SHIFT וגרשיים, הוא נותן לי "@". האם ניתן לשנות זאת דרך המערכת, משמעות הכפתורים? (הכפתורים ממוקמים כמו שצריך). תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. שלום לכולם ותודה מראש, אני צריך להכין מפרט למחשב לאחותי, שבסך הכל מתכתבת בICQ וקצת אנטרנט ומוזיקה... אך יש סיכוי לא רע שאחותי השניה שאוהבת משחקי מחשב תשתמש בו. אבל יש לי כרטיס גרפי לא בשימוש 4670 ובנוסף יש לי 2GGB בשני סלוטים של קינגסטון פשוטים של 800MZ ככה שזה לא חובה... המחשב צריך לכלול צורב DVD שקט ואמין (מבחינת איכות צירבה) ככול האפשר ספק טוב שיחזיק את הכרטיס מסך הזה.... ואם אפשר להכניס בתקציב הזה עם חריגה קלה של עד 300 שח מסך גדול ואיכותי ככל האפשר בשורה התחתונה המחשב צריך להיות שקט מספיק חזק כדי שלא תנג'ס לי שזה לא עובד.... תודה לכולם רז

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שלום רב אני בונה מפרט לחבר שלי בתקציב נמוך יחסית... אשמח לדעתכם והצעות לשינוי למפרט הבא: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 660 1 660 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 495 1 495 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC 275 1 275 כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 715 1 715 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE 115 1 115 מארזים‏ Price Units Total 7001 Midi ATX Towe…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by nirock,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש לגיימרים.. תקציב מאוד מאוד גבוה! אני לא יכתוב פה את המחירים(מהסיבה שהמחשב בן כמה חודשים) אבל אני מעוד מעוניין לדעת את דעתכם על המפרט.. היה חשוב לי מאוד לשלב ביצועים מקסימלים ושקט בהתאמה. בעניין של השקט אני לא חושב שבאמת הלך לי טוב.. לא יצא לי לקרוא פה את התוכן יותר מדי ואני מאוד מאוכזב מרמת הרעש של המחשב.. אני ישמח לדעת מה היה עדיף לי לשנות בכדי ליצור מצב של רעש מינימלי. מפרט: AMD Radeon HD 6950 WDC WD1002FAEX-007BA0 ATA Device (931 GB, IDE) OCZ-VERTEX2 ATA Device (51 GB, IDE) מארז Thermaltek Element G Core i7 2600 8GB Ram ddr3 G.skill crosair a70 - קירור למעבד אשמח גם לדעת מהו המארז השקט ביותר שקיים היום ושמתאים למפרט שלי.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב במחיר של בין 2500 ש"ח ל - 3000 ש"ח וזאת ללא ציוד היקפי. חשוב לי לקנות מהחנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php מטרות המחשב: בעיקר ליישומי office, אינטרנט, צפייה בסרטים, ולעיתים גם משחקים (ממש לא כבדים). שורה תחתונה - בעיקר שימוש בסביבת windows. מה חשוב לי? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יתפוס הרבה מקום בחדר, וכמו כולם, שגם ל - 5 שנים הקרובות לפחות. האם המחשבים ה"מורכבים" בחנות שווים את המחיר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=17251 שאלות על המחשב המורכב: 1. מה אתם חושבים על המארז? מישהו התנסה איתו? מישהו יודע של איזה חברה הוא? 2. האם 4GB זיכרון פנימי מספיק? או ששווה להשקיע לטווח הארוך ולקנ…

18. Started by summer69,

מארז, ספק, מעבד,לוח אם, קשיח, כרטיס מסך וזכרונות. רק כרטיס מסך שיהיה 8600GT תודה מראש לעונים! (אם אפשר שהמפרט יהיה מKSP אבל לא חובה)

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  19. שלום חברים, אני מתעסק המון בתוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידיאו פה ושם ובעתיד אולי גם תלת-מימד). התקציב שלי לא בשמים, אבל אני חייב להחליף את המחשב הנוכחי. הדבר החשוב לי מכל הוא שתוכנות הגרפיקה והעריכה יעבדו חלק כמה שאפשר. אשמח אם הוא גם יריץ משחקים כמו שצריך, אבל זה רק האקסטרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, מעט עריכת וידיאו, גיימינג זה בונס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות ה1600 ש"ח, אולי טיפה יותר. את המחשב אני רוצה להורדות, סרטים, גלישה באינטרנט וגם קצת משחקים, לא ברמה הכי גבוהה, משהו סביר. בלי ציוד היקפי, רק מחשב ובלי צורב כי יש לי. עוד משהו, יש לי כרגע כרטיס מסך HD 3650 של SAPPHIRE, רציתי לדעת אם שווה לי לקנות חדש או להשקיע יותר בשאר המחשב ולשים את הכרטיס מסך הזה.?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  21. שלום רב, אני מחפש מתנת יום הולדת לסבא וסבתא מכל הבנים שלהם (אמא ודודים)... זה מחשב בסיסי מאוד לוורד ואינטרנט, משהו שבתכלס כל מחשב ישן יכול היה לעשות, האם בכלל יש טעם להשקיע כ"כ הרבה או שמספיק לקנות משהו פשוט עם CORE 2 DUO באזור ה2000? כמובן שאני מחפש שילוב של מחשב שיעשה את העבודה לכמה שנים לפחות במחיר טוב (כמו כולנו). אני עוד מתלבט לגבי "השקעה" בI3.. ♠ * מטרות המחשב? לדוגמה: וורד ואופיס, אינטרנט, שימושים בסיסיים ביותר. * גודל המסך- 15.6 אני מאמין, מדובר במחשב ביתי שלא מיועד להילקח לנסיעות. * משקל רצוי - לא משנה, המחשב יישאר בבית רוב הזמן - הוא נייד כדי לחסוך במקום כשלא משתמשים בו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI תמיד נ…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שלום חברים, אני צריך מחשב חדש, מפעיל בעיקר תוכנות (קידום אתרים,הורדת סרטים, בניית לינקים וכאלו) כלומר חשוב לי ריבוי המשימות. לא מתעסק כמעט בגרפיקה , לא משחק משחקים כלומר אני צריך מחשב שהוא כלי עבודה חזק ויציב, טוב לצפיית בסרטים, תכנות ועוד פחות לחלק הגרפי על מה חשוב לי לדעכם להתעקש ברכיבי המחשב ובעיקר איזה מעבד כדאי לי? אינטל (i3?) או amd תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. Started by liordavid,

שלום ידידי המלומדים............ אני מעוניין לקנות מחשב ב- 4000 שק כולל מסך ועכבר (ללא מקלדת, רמקולים.....) ;)

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by iyehuda,

2 מחשבים באותו מחיר אחד מבוסס על אינטל E6500 והשני מבוסס על AMD Athlon II 64 AM3 245 מה עדיף ? ואם אפשר הסבר ואו קישור לבדיקות השוואה בניהם תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, עבודה גרפית ואינטרנט, והוא צריך להחזיק לכמה שנים הקרובות... אז ככה: Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz ASUS P5LD2 SE Twinmos 512mb 667Ghz CL5 פעמיים PowerColor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO RaidMax Scorpio 868 Coolermaster Regular 380W eXtreme Ver 2.0 איך הוא?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים