עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד 4600 INTEL לוח P5N-D ערכת שבבים NFORCE750I זכרונות 4 GB קינגסטון 800 מגה הרץ שני כרטיסי מסך במערך SLI אסוס גי פורס 8600GT 512 MB 128BIT דיסק קשיח 250 WD ספק כח 650 וואט של HEC מארז HEC COMUCASE מסך 22' סמסונג סיינק מאסטר זמן תגובה 2MS אם כן מדובר במחשב עבור גיימר מתחיל . אשמח אם תאירו את עייני בהמלצות כולשהן . ובכלל אם תתנו חוות דעת מקצועית. תודה.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  2. היי לכולם, קוראים לי אביאל. אני מחפש מחשב נייד חזק ואמין עם סוללה חזקה ומסך באיכות מעולה שיצליח לעמוד בעריכת וידאו בקלות , כמו גם בעיצוב גרפי, בניית אתרים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב לי מאוד שיהיה מחשב כמה שיותר אמין ואיכותי , לא רוצה להתעסק בתקלות ושיבושים איתו בשנים הקרובות ומצפה שיחזיק שכן העסק שלי יהיה ככל הנראה תלוי בו מאוד, ולא יכול שפתאום בחו"ל הלפטופ יפסיק לתפקד או משהו.. הבנתי שמקבוק זה רעיון רע , וחברת אסוס אכזבו אותי נורא לכן גם הם די מחוץ לתחום, מעבר לזה מה תמליצו? הבנתי שhp וdell הן הכי בטוחות אבל אילו דגמים? התקציב שלי הוא כ8000 שקלים אבל במידה ותמליצו גם 9000 יהיה מקובל אם השדרוג יהיה משמעותי נ.ב אשמח אם לא יתחמם בקלות.. 1. מה התקציב ה…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. המחשב יהיה מיועד לאינטרנט ומשחקים קלים כמו WARCRAFT 3,STARWAR JEDI KNIGHT

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by shaita,

רציתי לדעת עם מישהו שיש לו מחשב דומה הופיעה לו תקלה במסך שהכי קל לתאר אותה כמו כתם של כלור שהופיע על בגד כהה שלחתי את המחשב למעבדה והם צריכים להחליף את המסך והזמינו אותו עכשיו בגלל שהמחשב דיי חדש 3 חודשים בקושי אני קצת מאוכזב והייתי לדעת האם זו בעיה נפוצה או ספציפית אצלי. תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. היי, אני בקרוב עובר לקו שהולך לספק לי יותר מדי זמן פנוי (בשעות לא שגרתיות) ולכן החלטתי לקנות מחשב נייד. מבחינת גודל מסך - אני מחפש משהו בסביבות ה13-15.4, לא יותר מזה ובטח לא פחות מזה, רחב (יש כאלה שהם לא היום?) ועדיפות לדגמים עם רזולוציות גבוהות יותר, אם קיימים במחירים האלה. עדיפות למשקל כמה שיותר נמוך, למרות שאם זה בא על חשבון ביצועים/סוללה/רכיבים, אז ממש לא משנה. לאחותי יש נייד חלש עם סוללה שמספיקה לה לשעתיים וחצי - לא לשם אני חותר. אמנם יהיה לי מקום להטעין אותו, אבל כיוון שאני לא יכול להשאיר אותו שם בלי השגחה, אני אשמח לסוללה חזקה, גם על חשבון משקל. השימושים העיקריים שלי יהיו בו גלישה אינטנסיבית, סרטי HD, ומשחקים (החל מרד אלרט 2 עד פורטל 2. אני ממש לא מצפה שהוא יריץ לי…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by AMIT1324567891324,

סבתא שלי נושעת לאמריקה לשלוש שבועות עכשיו אני רוצה שהיא תקנה לי לפטופ (אפשר לשולח אתזה לבית היא מתגוררת אצל אחותה) עכשיו מה שאני צריך הוא בעיקר שיהי אם מסך אכותי ושיהי מספיק חזק בשביל להריץ mc2 far cry2 assensu creed כולם חוץ משלוש אני לא רוצה להתעין אותו כול שניה וחצי ולא אכפת לי שהיה יחסית כבד כי הוא לשימוש ביתי.... תודה מראש לעוזרים עמית

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. האם חברי הפורום חושבים שיש מה לשנות בפרט כדי לחסוך בכסך ואולי לשפר ביצועים ? כמו-כן לא הייתי בטוח לגבי הספק אם הוא יחזיק מערכת כזאת. מעבדי אינטל‏ Core i7 920, s1366, 8MB 1480 1 1480 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E 1075 1 1075 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel 470 1 470 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2150 1 2150 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 2 560 מארזים‏ CoolerMaster HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) 675 1 675 ספקי כוח‏ Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan 560 1 560 סה"כ 6970…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. צריך מפרט מחשב עד 2700 עם אפשר 2500 מחשב קומפלט + מסך ללא מקלדת וללא עכבר וציוד הקפי לצורכי OFFICE אינטרנט ותוכנות קטנות

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל שיכול להריץ משחקים בכייף יש לכם משהו למליץ לי? תודה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום לכולכם, אני כבר לא יודע מה לקנות...כל אחד אומר משהו אחר ואני גם ככה לא מבין גדול במחשבים אז אני רק מתבלבל יותר.. התקציב שלי 5000 +- יש למישהו הצעה למחשב טוב כולל מסך (wide??) וכרטיס מסך טוב ?

11. שלום, . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280 על 1024 אבל אני מתכנן ליקנות מסך 20 או 22 אינץ' בקרוב. * באיזה סוג משחקים תשחקו? Call of duty 4/MW2 , R.U.S.E ועוד. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש …

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. שלום לכולם, נתקלתי בשני מפרטי מחשב ב IVORY שברצוני לרכוש אך לא יודע במי לבחור ומה לשדרג התקציב שלי עומד על 4000 שקל נטו למחשב (לא כולל מקלדת עכבר ומסך שאת זה לקחתי בחשבון) המחשב הראשון : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018 מעבד: Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח אם: לוח Gigabyte דגם GA-P55A-UD3 צ'יפסט P55 כ.קול 7.1 כ.רשת מאיץ גרפי כולל כרטיס מסך בנפרד מלוח האם Gigabyte NVIDIA GeForce 250GTS 1024MB כולל יציאת סה"כ: 3,830.00 שח המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3263&CatCode=1 מעבד Intel® Core™ i7 920 2.66GHz לוח אם לוח MSI דגם X58PRO-E צ'יפסט X58 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 מאיץ גרפי כולל כרטיס מסך בנפרד מלוח האם Gigabyte NVIDIA GeFor…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by edi123,

אשמח לקבל מכם ייעוץ... אני צריך מחשב ביתי/עיסקי ליישומי אינטרנט, פוטושופ וכד' (לא גיימרים). עפ"י המלצת האתר מתאים לי ה-e6300. אבל האמת היא שגם סלרון 3.3 עשוי להספיק. בסה"כ ההבדל בכסף הוא לא ענק ואני לא קונה מחשב כל שנה. מה שהכי חשוב לי זו אמינות המערכת, כולל ספק, עינייני קירור והתאמת הקונפיגורציה. אם אני שונא משהו זה לרוץ עם מחשב למעבדה. האם ללכת על המלצת האתר כפי שהיא, או האם לבחור פנטיום סלרון ולהוסיף רכיבים כמו ספק טוב יותר, מארז, זכרון איכותי יותר וכד'?

14. חבר שלי מתעסק בעריכת וידאו עם התוכנות פרמייר ואביד. הוא מחפש מחשב חזק שיתאים לו לעבודות שלו ולגלישה באנטרנט. הוא לא משתמש במחשב למשחקים. נתתי לו הצעה אך הוא מבקש לשמוע דעות נוספות. התקציב שלו הוא בסביבות 7000 שקל. הדרישות שלו הם כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם שני מסכים כשבכל מסך הוא יכול לראות דבר שונה. מסך lcd + שני hd אחד לעריכה+סרטים+חומר גלם(תופס המון מקום) והשני למערכת הפעלה ולשאר הדברים. ההתלבטות שלו היא לגבי המעבד Athlon amd או intel DUAL-CORE? מה דעתכם חברים ??? ותודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by cha_had,

מעבד: I3-2100-1333MHZ FSB לוח אם: Intel H61ww 1333MHZ FSB. זיכרון: 2X2GB DDR3 1333MHZ CL9 של קינגסטון. כרטיס מסך: 512MB DDR3 RADEON HD 5450 של שפפייר. צורב די וי די: LG אני מאמין שזה הדגם ---->22X LG GH22NS30. דיסק קשיח: זה קצת מסובך (שני כוננים): 1.Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX 2. כונן 500GB בערך מאותו סוג עם ממשק IDE מחובר למתאם במורכב על PCI רגיל. ספק כח: IN-WIN 450W. מארז: IN WIN EC021. מקלדת בלבד של לוג'יטק מדגם: K120 (השתמשתי בה אולי שבוע עד שהבנתי שחברת לוג'יטק היא חברת ביזיוניסטית ועברתי מיידית לרזאר). המחשב תקין, לא קיים בו שום נזק פיזי למעט שריטות על המארז המעידות על שימוש. הערכה שלי היא כך (…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. Started by repero,

שלום, צריך להגיע לי מארה"ב asus 1201N, עכשיו הוא מגיע רק עם סטיק של 1 גיגה ראם. הוא תומך בעד 4 גיגה. אני רוצה להוסיף לו סטיק, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה סטיק של 2 גיגה אני צריך לקנות ואם אפשר גם מאיפה ? זה המפרט: http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Black/9727739.p?id=1218161509986&skuId=9727739&st=1201n&cp=1&lp=1 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר ותוכנות כבדות מבית "אדובי" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים ומסך- אופציונלי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב קצת, אפשר באמצע 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…

18. יש ברשותי מעבד intel Quad core חדש, התקציב לא כולל אותו. דרוש בנוסף מסך 19/22" מקלדת ועכבר (אלחוטי בעדיפות) , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ-אין לי כרגע שימוש למשחקים. רצוי שניתן יהיה לשדרג בעתיד. תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by Zeev86,

במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל70+ מעלות מפרט: i7 620m כרטיס מסך 5650 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. השימושים העיקריים הם פיתוח תוכנה (visual studio + sql server), עבודה גראפית (photoshop), משחקים יש לציין שהתכנון הוא לעשות חלק ניכר מהעבודה בתוך מכונות וירטואליות, עם עדיפות ליכולת הפעלה של לפחות 2 במקביל מערכת הפעלה מתוכננת ראשית - ויסטה 64 ספ1 משחקים ישוחקו על מסך רחב 24" ברזולוציה 1680*1050 מתוכנן OC, כאשר הכוונה היא לנסות להגיע לאיזור יציב בין 3.2 ל-3.6 (חשובה לי היציבות יותר מעוד כמה מגה הרצים) מארז, צורב, הארד דיסק ומקלדת/עכבר ילקחו מתוך המחשב הקיים, לפיכך מה שמתוכנן: CPU: Core 2 Quad Q6700 HS: Scythe Mugen II 5 MB: Gigabyte EP45-DS3L RAM: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition VC: Zotac GTX 260 896MB PSU: MODU82+ 425W סה"כ 3250 ש"ח ב-ק.ס.פ אשמח לשמוע תגובות, הערות ושיפורי…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  21. שלום אני רוצה מחשב מיני נייד לגלישה באינטרנט ולסרטים בחוץ (בתי קפה, בבסיס) חשוב יותר: ניידות אחריות בטרייה משקל גודל מסך גודל מקלדת מראה חשוב פחות: משחקים (לא מתכוון להתקין משהו שיצא אחרי 2002) מצלמה (לא צריך) כל מיני שטויות כמו טביעת אצבע תוכנות נפח אחסון חיבורים מאד אהבתי את הסדרה של MSI WIND. מה מומלץ משם? יש אחריות בארץ?

22. Started by BHXHO2,

אני צריך חלקים אמינים עם אחריות ארוכה כי אנחנו דוגמים קסטות של חתונות וכמעט כל חודש איזה ארד דיסק אחר נדפק תודה ניסים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. מחפש מפרט למחשב זול המיועד לעבודה בלבד עם דגש על מהירות, אמינות/יציבות והקאץ' העיקרי - ריבוי מסכים (מעל 2). הערה: לא נדרשות יכולות תלת מימד כלשהן! הייתי הולך על אפל אבל זה לא כל כך ריאלי בישראל עקב המחיר ובנוסף לא ידוע לי על יכולת ריבוי מסכים בדגמי מאק ומאק מיני (אשמח אם תחדשו לי).

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. 1) תקציב? 5,000 מקסימום 5,500 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) כונן קשיח (hard disk) 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא משנה 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) לא *רק כונן רגיל !!!! וכונן דיסקטים* 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך …

25. שלום לכולם... אשמח לקבל עזרה כי אני מאבד את השפיות... הדרישות: אופיס אינטרנט קצת פוטושופ ממש קצת משחקים...(אין צורך בגרפיקה מטורפת) נתונים רצויים אשמח למעבד ליבה כפולה במהירות 2 ג'יגה זיכרון 2 ג'יגה ויסטה מסך 15.4 או אולי טיפה יותר קטן... רק שלא יהיה מבריק!! צורב DVD כמובן... ירדתי מהHP פאביליון כי אין להם מסך מט. דל 1520 נשמע טוב אבל נראה כמו צעצוע... אז ירדתי ממנו (אי אפשר שכולו יהיה שחור???) אני שוקל לנובו R61 ... כי הוא מומלץ ואני אוהב את העיצוב המינימליסטי והעסקי (כולו שחור בלי התחכמויות) שוקל גם דל D630 מאותן סיבות. ואולי דל VOSTRO ? מה אתם אומרים? תודה רבה רבה לעונים...

דיונים חדשים בפורומים