ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
מעבד INTEL Quad Core Q9450 2.66GHZ12MB לוח אם ABIT IP35 PRO XE INTEL P35 D-PCIE זיכרון DDR II 2GB KIT 800MHZ (1GBX2) CL4 ULTRA PLUS GEIL DDR II 2GB KIT 800MHZ (1GBX2) CL4 ULTRA PLUS GEIL כרטיס מסך ATI HD3870 512M D/DVI GDDR4 דיסק קשיח 320GB 16MB SATA II 7200 KS WD מארז ATX CASE MEDIA PRO 500 W 8CM צורב שחור DVRW SAMSUNG X 20
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי קניתי לוח של MSI 915 COMBO PCI Express Dual ואני צריך עכשיו כרטיס מסך ואר דיסק כי יש לי 40 ו64 שבא עם הלוח הזה בכרטיס מסך אז למישהו יש הצעה לתת כרטיס מסך 128 של ניבדה 6600GT ואר דיסק של 120 GB בתקציב של 1400 1500 שקל
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL ש"ח 749.http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5043 ASUS M2A-MVP (AMD 480X) - ATX ש"ח 571 <http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5377> WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II ש"ח 375 <http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5483> OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 ש"ח 673 <http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5600> Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail …
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נטבוק. צריך המלצה. דרישות: מסך - מסך סביר גם מבחינת גודל (לא איזה מסך 7 אינצ') וגם מבחינת המסך עצמו. משקל - קל כמה שניתן במגבלות הגודל של המסך. מערכת הפעלה - רק XP. יצרן - לא איזה יצרן סיני לא מוכר. מחיר - עד 2000 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לחברה שלי כרגע מחשב של DELL INSPIRO B120 ששוקל כ3 קילו היא רצה לקנות אחד שיותר קל בינתים חשבתי על XPS של DELL או X61 של IBM כוונתי לקנות בEBAY ויבאו לי מארה"ב מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בלקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם. אני צריך מפרט ב2500 שקלים בלי חריגה רצינית המטרה שלי הם משחקים לא כבדים במיוחד כמו cod4 וbattlefield 2 והמטרה להריץ אותם על הגדרות גבוהות על רזולוציה של מסך 19 אינץ. אני מעוניין לעשות OC קל למחשב, חשוב שהמחשב יהיה שקט וקריר. אני גם צריך המלצות לחנויות טובות מאיזור המרכז בינתיים המליצו לי על TMS ובניתי מפרט כזה לדוגמא: אני אשמח לשמוע דעות על המפרט במיוחד בנוגע לאיכות המארז והספק ולכרטיס מסך. תודה מראש מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤583 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤342 מארז: Coolermaster Elite 340 Black כמות: 1 - מחיר: ¤191 ספק כוח: FSP Blue Storm II 400W Satax4 PCI-Ex2 A.…
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב משרדי בתקציב של עד 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי. הרכבתי את המפרט המצורף. האם כדאי להחליף בו משהו?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חלקים חדשים למחשב שלי שזה לוח,מעבד,זיכרון, כרטיס מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני ישמח אם תעזרו לי להחליט על החלקים ההכי טובים להיום ובתקציב המקסימלי של 5500 שקל אני מתכנן לקנות חלקים ולהרכיב אותם בעצמי המחשב לא מיועד לאוברקלוק,הוא מיועד למשחקים בגרפיקה גבוהה, יש לי ספק כוח של 485 ENERMAX(לחישוב ההספק) ו 3 הרדיסקים IDE ו2 הרדיסקים של SATA2 עד עכשיו זה מה שחשבתי לקנות: 1466 - Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 2176 - ASUS GeForce 8800GTS 640MB - PCX - retail 440 -2X 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Logitech MX610 LASER CORDLESS - 343 המחירים לקוחים מפה - www.zigzag2000.co.il חוץ מהעכבר שמצאתי ב http://skypc.co.il
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לא צריך להריף על זה משחקים.. מה שחשוב זה שהוא יהיה עם דיסק קשיח מעל 160GB.. 2GB RAM מסך מעל 15.4 אינץ. שיעלה עד 1000$ בחו"ל.. לא חייב מחשבכים ב1000$...אפשר תכלס גם ב800$... שתהיה חברה טובה.... ושיהיה דרייברים לוינסווס XP אם לא רוצים VISTA
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מעוניין במחשב מאוד חזק המלצות חנייות באזור תל אביב... 052510232 אם יש לכם מקום מומלץ או מערכים כאלו אשמח לדעת
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני נוסע לארה"ב, ואני רוצה לקנות שם נייד. התקציב הוא 1000 דולר (מה שאומר שבארץ המחשב אמור לעלות כמה אלפים טובים יותר) והמטרה היא מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי עם אורך חיי סוללה וד. קשיח גדול לשימוש מולטימדיה ומשרדי.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט טוב למחשב שיתאים למשחקים בסכום של עד 4000 אפשר לחרוג עוד טיפונת במקרה הצורך מחנות כלשהי באיזור חיפה והקריות אני לא ממש יודע מה להחליט מכיוון שכל הזמן יוצאים דגמים חדשים לכל רכיב ולכן אני מבולבל וכבר לא יודע מה עדיף כמו כן אני מבין רק במעבדי אינטל ולכן אינני יודע אם עדיף AMD או אינטל למרות שעדיף אינטל עם OC, חשבתי אולי על לקחת מעבד E4300 ולעשות לו OC הבעייה שאני לא יודע איך לעשות את זה ואני לא בטוח שאצליח, דבר נוסף בקשר ללוחות אם אני לא מבין שום דבר לכן אני צריך עזרה גדולה בזה, בזה בקשר לכרטיס מסך זה חשבתי על לקחת 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E הבעייה שאינני יודע איזו חברה עדיפה או שאולי אין טעם בכרטיס התמול בDX10 בכלל, בקשר לזכרונות אני י…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הי, שימושים עיקריים: 1. דברים רגילים סטודנטיאליים (זה עיקר הפעילות) - אופיס, אינטרנט, הורדות. 2. צפייה בסרטים - רוצה שאפשר יהיה לראות סרטים HD (דוגמא x.264 וכאלה), יציאה לטלויזיה כמובן (אם אפשר SVIDEO). 3. מגוון תוכנות שאני משתמש בהן לתואר - חבילת Adobe (כל ה- flash, photoshop, dreamwever וכדומה), תכנות ב- VS08, עריכת וידאו בסיסית באמצעות premier, element וכיו"ב, שימוש ב- captivate. אלו השימושים העיקריים. המחירים לא כולל מסך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימנג, מתכוון להתחיל ללמוד עריכת וידאו ותלת מממד בקרוב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL, blade and soul, cod, assasin creed -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חייב שיסחוב את המשחקים הכי חדשים על ULTRA, אבל שכן יריץ הכל חלק לפחות על מדיום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך המלצה למסך…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 5k בשביל משחקים וסרטים. אין צורך בOC, ציוד היקפי ומסך. עוד שאלה, כמה כדאי לחכות לcore Quad? תודה
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
השאלת כדאי היא בגלל המהירות - אני לא בטוח באיזה מהירות הסלוט שיש לי זז, אבל לפי: http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard בדור הראשון המהירות המקסימלית היא 2.5, בדור השני זה כבר 5. אם יש לי של הדור הראשון, זה עדיין טוב פי 5 מהUSB 2 שיש לי על המחשב (HP DV6 1340EJ), אבל זה יקר (היחיד שמצאתי): http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32183 ולא ישמש אותי במחשבים אחרים (שכן אני בספק אם בנייד הבא שלי לא יהיה USB 3 מובנה). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב dell i7437t לפני כשנה המחשב מגיע עם 8GB זכרון אני רוצה להגדיל אותו איך אני יודע אם ניתן לחבר אליו עוד זכרון של 8GB שיהיה 16 סה"כ
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
(מצטער שהשאלות אולי נראות אינפנטיליות, אבל ניסיתי לחפש את המידע הזה ולא מצאתי ואין לי דרך אחרת למצוא תשובות) 1. אם אני אקח מחשב נייד ואפרק לו את המסך, האם הוא עדיין יכול לעבוד בתנאי שאני אחבר אותו למסך שלי? כנ"ל לגבי סוללה (בתנאי שהוא מחובר לחשמל), המקלדת, וכל דבר אחר שלא נחוץ לעבודה בסיסית. השאלה שלי היא בעצם כזאת, אם אני אקח מחשב נייד ואפרק הכל חוץ מהלוח אם, מעבד, דיסק קשיח, זיכרון ואחבר אותו לחשמל - האם הוא עדיין יעבוד? 2. מה מחיר הגיוני למחשב נייד ישן (P3) עם מסך סדוק וסוללה לא תקינה? ראיתי במקום אחד שביקשו 600 שקל וזה נראה לי מוגזם. תודה מראש, מקווה שאף אחד לא יתעצבן מהשאלות האלו :-X
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני עובד בעיקר בפוטושופ ובאפטר אפקט(רינדורים וכו') זקוק למחשב טוב שיחזיק מעמד. אין צורך במקלדת ועכבר \ מסך \ הארדיסק תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][td]סוג[/td][td]תמונה[/td][td]שם המוצר[/td][td]יצרן[/td][td]אתר[/td][td]זמינות[/td][td]איפוס[/td][/tr][/table] כמות [/t]מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Asus P8Z77-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI, DP[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[tabl…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה שזה יהיה מחשב תותח וחזק יתאים טוב למשחקים אבל אני לא גיימר. כמה דגשים: הלוח אם חייב להיות טוב מאוד ושיתאים לחומרה העתידית(שיהיה תומך בכפולי ליבה של AMD) הכרטיס מסך חייב להיות: X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מינימום 1gb זיכרון הארדיסק 120-160 גיגה SATA2 ומסך LCD 17 בזמן תגובה של ms8 (לא חייב להיות מותג רק שיהיה טוב ואיכותי) ואם אפשר שיהיה אפשרות ל OC טוב בעוד חצי שנה ככה ובלי ציוד היקפי נ.ב לנסות לא לחרוג מהתקציב אבל אם כן רק ב מאה מאתיים שקל לא יותר
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה אפשרי אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, BATTLEFIELD למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7~6 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מה שלומכם אנשים ?? מזמן לא הגבתי פה ושלחתי הודעות אל תדאגו אני עדיין מסתובב פה הרבה וצופה בהודעות!! בקיצר אני יראה לכם ת'מפרט SUNBEAM Transformer IC-TR-B Blue Steel ATX Mid Tower Computer Case - Retail -82.5$ Western Digital Caviar SE WD2000JS 200GB 7200 RPM Serial ATA II Hard Drive - OEM-118$ DFI LANPARTY nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard - Retail-208$ BFG Tech BFGR78256GTXOC Geforce 7800GTX 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retai-594$ 105$-OCZ ModStream OCZ52012U ATX 520W Power Supply - Retaill THERMALRIGHT XP-90C Heatsink - Retail -63$ AMD Athlon 64 3700+ San Diego 1GHz FSB Socket 939 Processor Model ADA3700BNBOX - Retail-323$ סה"כ 1…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את השרשורים הקודמים בנושא ורוב ההמלצות מתמקדות ב- VOSTRO V131 של דל, שגם תואם את התקציב בגרסת ה- i3 - אבל אני רואה שחלק מדווחים שהדגם לא זמין כרגע בארץ. (אגב, מה ההבדל לעומת VOSTRO 3350/3450, שמאוד דומים במפרט ובמחיר?) האם אתם ממליצים לחכות לחידוש המלאי? בכל אופן, אודה להמלצתכם בנוגע לדגמים נוספים ששווים המלצה * מטרות המחשב? לימודים/שימוש משרדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? המינימום ההכרחי, בערך 160GB (יש ברשותי כונן קשיח חיצוני) * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-