עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני רוצה לבנות לאחי מחשב למטרות משרדיות עם כ.מסך ממוצע - מבוסס AMD. אין צורך בציוד הקפי, ושהמחשב יהיה מהחנות של IQPC . אם ניתן יהיה להרכיב מחשב מבוסס INTEL - גם אפשרי, פשוט המעבדים שלהם יקרים מאוד ולא הצלחתי בעצמי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  2. Started by ofir_bl,

הרכבתי מפרט למחשב רציתי לדעת מה אתם חושבים? Thermaltake MOZART Silver HTPC VC4000SNS ASUS M3A78-EMH HDMI AMD 780G AM2 Plus AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 Corsair 4GB Kit PC2-6400 DDR2-800 Twin2X4096-6400C5 Samsung 500GB 16Mb 3.5 7200Rpm SATA II LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 White Oem המחיר יוצא 2500 ש"ח, האם הבחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד (משהו כמו 10-12 ינץ) המטרה לשמש אותי בטיול תרמילאים דרישות: קטן ככל האפשר (וגם משקל קטן) אפשרות לגלישה באינטרנט (Facebook, הורדת מוזיקה, קריאת חדשות, כתיבת מיילים) סוללה שמחזיקה הרבה זמן מצלמה, רמקולים, צפיה בסרטים - לא חובה תקציב: אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. עדיף זול ככל האפשר ומצד שני לא יותר יקר מ 2000 אשמח לכמה אפשרויות.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. הראשון מטרה: סרטים, קצת משחקים פשוטים, ואינטרנט, לא יותר. תקציב עד 4 וחצי אלף. השני מטרה: עיצוב גרפי, אינטרנט וזהו. תקציב: עד 5 וחצי אלף. תודה לכם. עריכה: הציעו לי את הMsiEX600 2.2G 250GB T7500 2G RAM FX 8400 למחשב ב-4 וחצי. מה אתם אומרים? זה דיי דחוף, תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. שלום רב, אני מעוניין במחשב לסלון שיהיה מחובר לפלאזמה ולמערכת שמע רצינית ושהשימוש היחיד בו יהיה שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטי dvd-rip (לא HD). על הכרטיס קול אני סגור לכן לא צריך לכלול כרטיס קול במפרט. כמו כן אני צריך דיסק קשיח של 1 טרה לסרטים. אני מניח שאני יכול להסתפק במחשב חלש יחסית. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום חברים, אני מתעסק המון בתוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידיאו פה ושם ובעתיד אולי גם תלת-מימד). התקציב שלי לא בשמים, אבל אני חייב להחליף את המחשב הנוכחי. הדבר החשוב לי מכל הוא שתוכנות הגרפיקה והעריכה יעבדו חלק כמה שאפשר. אשמח אם הוא גם יריץ משחקים כמו שצריך, אבל זה רק האקסטרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, מעט עריכת וידיאו, גיימינג זה בונס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by DaniLp5,

אז ככה, אני צריך מחשב שאני לא מתכוון להתנייד אתו אלא שישב בבית. השימוש שלו הוא לסרטים ב-HD, משחקים לא חזקים במיוחד, בעיקר משחקי אונליין(MAPLE STORY,MU ONLINE וכדו') ומעט עבודה בפוטושופ.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות: פוטושופ,אילוסטרייטור,אינדיזיין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V \ Just Cuase 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על גודל מסך אבל אצטרך לכלול במפרט 2 מסכים שיעבדו יחד, השימוש יהיה גרפיקה לדפוס לכן אצטרך מסכים חזקים. …

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by Frequency,

הי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מפרט כדאי לי לקנות למחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם אוטוקד, כולל קצת תלת מימד. אשמח לקבל עזרה. צריך מפרט רק לקופסה, אין צורך בציוד היקפי. תקציב 3500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 500 ש"ח, אך רצוי מאוד שלא. הגעתי למסקנה ש INTEL עדיף על AMD. מתלבט כרגע בין השניים האלה: Ivy Bridge 3570K Sandy Bridge 2500K למרות שהדורות שונים, ההבדל בביצועים הוא לא גדול (למרות שהבנתי של IVY יש תמיכה ב HY). מכיוון שלאחרונה ההבדל במחירים הוא רק 100 ש"ח נראה לי שאני אלך על ה IVY. כרטיס מסך מקצועי, מתלבט בין השניים האלה: Nvidia Quadro 600 AMD FirePro V4900 באמת שלא הצלחתי להגיע למסקנה איזה מהם עדיף. זיכרון אני כנראה אקח 8GB בתור התחלה, אפשר אפילו בשני כרטיסים. רק רצוי לשים לב…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אני מניח שזה יצא פחות מ10K אבל אין צורך להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כמובן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה מאוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שFHD 1080P אתם תגידו לי.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. Started by Lior4543,

אהלן, רציתי לקבל המלצות מגדולים ממני על מחשב נייד לתלמיד, סוללה ארוכת טווח (6 שעות), עיקר השימוש יהיה אופיס, אבל גם לפעמים קומפילציות של ג'אווה, אממ אני מניח שאני גם יראה סרטי HD מידי פעם.. עוד שאלה, נגיד ויש לי מחשב נייד האם אני יוכל להתחבר לאינטרנט כמעט מכל מקום? האם כדאי לעשות בימינו נט-סטיק בשביל קצת גוגל ופייסבוק?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. השאלה למעלה אני גם מעוניין בנייד שיהיה לו מסך כמה שיותר טוב לעינים למטרות של קריאה תודה לממליצים למינהם

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. כרגע ההתלבטות שלי היא האם לבחור בזיכרון של 4 GB וכרטיס HD 4670 או זיכרון של 2 GB וכרטיס geforce 9800GT המעבד והשאר יהיו חזקים מספיק, ההתלבטות היא בין שתי האפשרויות האלה. המטרה שלי היא שהמחשב יפעיל משחקים כמה שיותר כבדים בהגדרות כמה שיותר גבוהות. בקיצור שיהייה יותר חזק מבחינת משחקים. מה אתם אומרים? דרך אגב המסך שלי משתמש ברזולוציית 1280/1024 אבל גם 1152/864 נראה לא רע.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק להרבה זמן וישמש למשחקים (כרגע ברזולוציה 1280*960 אבל ייתכן שדרוג בעתיד), סטרימר של סרטים ל-PS3, אופיס ותיכנות WEB (כולל הרצה של שרת טסטים). לא מתכוון לעשות OC. יש צורך גם בעכבר ומקלדת (אני דווקא אוהב את העכבר הלבן הפשוט של מיקרוסופט, אז אם אין סיבה מיוחדת אני אקנה אותו). תקציב גמיש בסביבות 3K-3.5K. מומלץ שיהיה שקט וקריר. חשוב שיהיה עמיד, את המחשב הנוכחי הצלחתי להחזיק כמעט 9 שנים בלי להחליף חלקים. גם רצוי שהחנות ממנה נבנים המפרטים תהיה באזור אשדוד-ראשון. תודה!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. Started by harash0,

צריך מחשב שיריץ לי משחקים הכי כבדים כמו GTA IV ויותר ושיספיק גם לכמה שנים הבאות בלי בעיות. שיהיה שקט לא הכי שקט אבל לא רועש, קירור חשוב. שיהיה מאוורר טוב שיעלה את המהירות של המעבד. אני כבר אומר שאני רוצה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בגודל מסך 19 אינץ. העדפה לחלק: Intel

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by yaniv1989,

מחשב לסטודנט, אמור לתמוך בתוכנות כבדות יחסית וסרטים, ורצוי גם משחקים (לא חייבים להיות הכי חדשים). מצד אחד Lenovo N100: Intel® Core2 Duo Processor 1.73 GHz cache: 2 MB T5300 667MHz 2GB RAM DDR2 667MHz משקל: 2.69 ק"ג מסך: 15.4" 1280x800 כ.מ: NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express דיסק קשיח: 120GB‎ S.ATA מחיר: 4789 מצד שני Lenovo N200: Intel ® Core 2 Dou T7250 2.0GHz 800 MHz 2MB Cache 1GB RAM DDR2 667MHz (מתכוון להרחיב ל-2) מסך: 15.4" 1680X1200 כ.מ: nVIDIA GEFORCE 256MB‏ ‏ (לא מפורט הדגם.. סיבה לדאגה או שזה 7300?) דיסק קשיח: 160GB‎ S.ATA משקל: 2.7 ק"ג מחיר: 6200 ___________________ כעקרון החשש הגדול שלי מה N100 הוא מהרזולוציה הנמוכה של המסך.. שלפי מה שהבנתי…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. שלום חברים, רציתי לקבל הצעת מחיר לגבי מחשב PC שבן דודי קונה (יש לציין כי הוא נקנה ללא מסך) מס' דגשים למפרט: -מחשב שמיועד למשחקים ברמה כבדה -כ.מסך ללא עדיפות (מה שתמליצו אתם אך שיהיה מקורר טוב ואם ישנה אפשרות לקירור שהוא אינו סטוק אשמח) -מעבד ולוח אם תואם אינטל -מקום הקנייה:איזור המרכז -כרגע כ.מסך יחובר למסך 24" אך בעוד שבוע-שבועיים ישודך למסך 32" FULL HD שאמור לשמש כמסך המרכזי -קירור המערכת-שיהיה קירור מעבד איכותי ושלוח האם יהיה בעל קירור פאסיבי איכותי תקציב: 6000-6600 עם סטייה קטנה בדגש על ביצועים אודה להתייחסות,אחלה שבוע שיהיה ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. אני ממש מתלבט מה לקנות,הצרכים שלי דיי בסיסים-אינטרנט,סרטים,וקצת משחקים בינונים ומטה.... כרגע יש לי מחשב נייח מקרטע ומסך 22 שקניתי לא מזמן... היתי בפורום מפרטים למחשב נייח והציעו לי כמה מפרטים טובים ב 2500 ש"ח,לפני זמן מה ראיתי באיזו חנות את ה hp dv6 והוא ממש מצא חן בעיני...מבחינת ניידות אני אולי אקח אותו איתי מקסימום פעם בחודש והוא פשוט יחיליף לי את המחשב הנייח בבית,וכמו כן ארצה לחבר אליו את המסך 22 , אז מה כדאי לקנות? הנה המפרט של הנייח: AMD Athlon II X2 240 Box ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤434 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. Started by dddd01,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 4K . מסך 17 אינץ (אפשר להתפשר על 15 במידת הצורך). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וריבוי משימות (כלומר,הפעלת אפליקציות רבות בו זמנית,מה שידרוש משאבי מחשב כגון ראם ומעבד) חומרה: מעבד דו-ליבתי של INTEL. מינימום 250GB . זכרונות 2-4GB. חיי סוללה ארוכים. צורב DVD. יציאת DVI הכרחי. במידה והמחשב-נייד לרכישה בארץ אז אין צורך באחריות בינלאומית, אבל במידה ויש הבדל מחיר משמעותי בין הארץ לחו"ל אז עדיף בחול עם אחריות בינלאומיות שתתפוס בארץ . תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. Started by Yuvalst,

שלום חברים יקרים! אני משתחרר החודש והחלטתי שאחרי הפסקה של שלוש שנים הגיע הזמן לקאמבק לעולם הגיימינג. אני רוצה מחשב חזק, שיריץ את המשחקים של היום בהגדרות גבוהות ובfps גבוה, ושיוכל להריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות בלי בעיות, הכל כמובן במחיר של 4000 מקסימום. יש לי הבנה בסיסית ביותר בנושא(המחשב האחרון שקניתי היה עם radeon 9600) ולכן אני מעדיף שלא לנסות להרכיב מפרט לבד. בכל מה שקשור לאוברקלוק אני אשמח למידע ולרעיונות אם זה יכול לקנות לי יותר ביצועים במחיר שלי. גם חשוב שהמחשב יהיה מתאים לשדרוג אם אני אמצא עצמי מול משחק עם הגדרות גבוהות מדי עוד שנתיים שלוש. כמובן שגם יהיה שימוש במחשב לסרטים ומוזיקה שזה בסיסי אבל סתם אני מציין למקרה שצריך לדעת. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by tryf,

מישהו יכול לתת מפרט למחשב למשחקים בקטנה (WARCRAFT 3, everquest וכאלה..) וגם ל OC. אני לא צריך מסך, לא צריך דיסק קשיח, לא צריך מקלדת ועכבר. אני צריך: 2 גיגה זיכרון. כרטיס מסך . מעבד. לוח אם שמתאים ל OC. צורב DVD. ספק. יש לי מארז ATX ישן, אם הוא מתאים לספק אז לא צריך מארז חדש. כרטיס רשת קירור אם צריך ?? תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by Genisher,

טוב, אז אני מעוניין במפרט בסכום של 6,000 ש"ח +/-, למטרת משחקים ועריכה גרפית (פוטושופ). כמה נקודות שרשמתי לעצמי: 1. מעבד קונרו E6300 2. לוח אם לא מיועד ל- OC, ללא צורך ב- CF/SLI. 3. 2GB זיכרון (מהירות ותזמונים אני משאיר לכם) 4. כרטיס מסך 7600GT 5. צורב DVD 6. כונן פלופי 7. הארד דיסק 120/160GB (בהתאם למה שיוכל להכנס לתקציב) 8. מארז קריר ושקט 9. ספק בהתאם למה שצריכה המערכת הנ"ל 10. כפי שנאמר, אני לא מתכוון לבצע OC. 11. אין צורך בציוד היקפי (מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים ושאר ירקות) אני מקווה שלא סיבכתי יותר מדי ממתין להצעותיכם, תודה.

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by ras81,

הי מה דעתכם על המפרט הבא: intel d2c e6300 ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?-=790 ?samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II?=355 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO-1350 OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 2GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-=1250 יש הצעות לשיפור? תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. עדיף לכמה שפחות, מן הסתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישומש לגיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, סביר להניח שעם גרפיקה כבדה, יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שניתן …

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  25. המחשב אמור לשמש לאינטרנט , איסיקיו , מסנג'ר , ושיצליח להחזיק תוכנות בערך כמו Flash פוטושופ וכו'... שיצליח להחזיק גם אנטי וירוס טיפה כבד... אם אפשר כמה שיותר טוב אבל שלא יעבור את ה-3000 =] עריכה: ללא מסך.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.