ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! חבר שלי עכשיו רוצה לקנות מחשב חדש שיחזיק לו משחקים של היום ושל השנים הבאות (הוא רוצה 7 שנים הבאות חחחחח...תרכיבו מחשב ככה ל3-2 שנים) התקציב שלו 4K כפי שצוין בכותרת הוא רוצה להריץ את המחקים החדשים ביותר כיום הערות: 1. למחשב לא מתוכנן OC 2.רצוי מעבד 4 ליבות 3. זיכרונות 4 GB 4.תרכיבו מאיזה חנות שאתם רוצים רק שהחלקים שם יהיו גם אצל אייבורי כי שם הוא קונה אם אין אז מקסימום הם בטח יציעו תחלופות ואני יחזור אליכם חחח תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
[ כותרת ] ! בעיקר לגראפיקה מקצועית ממש ! הכרטיס יספק אותי ? איך המעבד? מספיק חזק? זה בא עם 1GB זכרון, אך אני משדרג ל 2GB בתוספת תשלום. חבר'ה , זה ממש חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אחים שלי שמעו אני צריך מפרט שיענו לדרישות הבאות: שיעלה בסביבות ה5-6 אלף... מפרט כולל הכל(מקלדת עכבר כונן דיסקים(dvd צורב)\דיסקטים) אבל חוץ ממסך. המחשב הזה צריך להיות מחשב חזק שיעלה משחקים חדשים כמו: MxO , Css , Halo , WoW ,Eq2 ומשחקים רבים חדשים בסגנון...עזרה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח ומעלה. אני מעוניין להשתמש בו לעבודה ולימודים וגם למשחקים שונים כגון: NEED FOR SPEED HOT PERSUIT, ASSASSIANS CREED,BATTLEFIELD,CALL OF DUTY ועוד. העדפה שלי שיהיה מחשב נייד באזור של 4000-5000 ש"ח ושיוכל להפעיל ולשחק במשחקים הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל לימודי תואר שני, וקבלתי מתנה את ה Asus eee pc10005H. ת'כלס אם כבר נייד, אני מעדיף לא ללכת על הקטנים, ולשדרג אותו למחשב עם מסך יותר גדול, מקלדת נוחה יותר, מעבד שיכול להריץ 720 או אפילו 1080, ואם כבר אז גם עם יציאת HDMI. השימושים- אופיס, סרטים, אינטרנט וכאלה, אני ממש לא גיימר ולא צריך מחשב עם ביצועים של גיימרים, וכנ"ל לגבי עריכה (גרפיקה וכו'). אשמח מאוד לקבל מכם המלצות על מחשב נייד שיעמוד בדרישות האלו, ויהיה בתקציב הנדרש - פחות מ 4000. אני רוצה לציין שראיתי באתר של אייבורי כמה מחשב של HP בתקציב, עם יציאת HDMI, אבל אני לא מספיק מבין האם הם באמת שווים את המחיר, ולכן אודה להמלצות שלכם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מפרט מKSP לגיימינג ב3700 שקל התקציב הינו 4000 ש"ח במקור. ישנם הצעות לשיפורים ? Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Generic CPU Cooler For s775 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש לבית. עיקר השימוש שלו זה עבודות משרדיות (אופיס/אינטנרט) אבל הוא רוצה להריץ משחקים (כולל חדשים) באופן סביר. הוא מוכן להשקיע במחשב בין 3000 ל 3500 שקל. הוא צריך רק ציוד שיש בתוך המארז כולל (לא צריך מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים וכו'). הוא גם מעדיף מעבד אינטל. וכרטיס מסך הוא רוצה שיהיה עם TV-OUT לחיבור לטלוויזיה רגילה.
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב גיימרים. אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים אלא רק מחשב ושיהיה מותאם למשחקים התקציב הוא עד 8000 ש"ח... כמו כן דגש על קירור!!! המחשב הקודם שלי שהיה אדיר הלך בגלל overheating תודה מראש ירון
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בייתי (אינטרנט וכ') אבל שגם אוכל להריץ עליו משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY 2 וכ'.. הוצע לי המפרט הבא .. תוכלו בבקשה להגיד אם הוא עונה על הדרישות ואם לא מה עליי לשדרג בו.. תודה רבה!! Thermaltake V3 Window Black Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Gigabyte GA-MA78LMT-US2H Retail AMD PHENOM III x4 955 Black Box Evercool BUFFALLO AM2/3 DDR 3 2G/1333 Kingston Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA II Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail DVDRW LG GH22-NS40 X22 SATA Bulk BLACK Cooler For Case Raidmax 120 mm וכן לגבי המסך LG TFT 22" W2243S-PF 5ms Wide
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך עצה בכמה דברים .. יש לי כבר מפרט והכל: מה עדיף לשפר\להוסיף\להוריד .. חריגה עד 6000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אחותי, עליה השלום, מתחילה להתעניין בעיצוב ועריכה גרפית כמקצוע לחיים וביקשה ממני שאני אנסה להרכיב לה מחשב בכמה שיותר זול. ישר חשבתי על האופציה של מעבד AMD, אבל אז נזכרתי בעובדה שדווקא לעיבודים מסוג זה מומלץ מעבד Intel. בכל מקרה, אני לא סגור על העניין של המעבד-לוח אם-זכרון, שיתאים לעריכה גרפית שכוללת שימוש בתוכנות כמו Photoshop, ואולי תתחיל בעתיד גם ללמוד עריכה תלת מימדית. המפרט צריך להיות עם ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, וזוג רמקולים זולים. אם אפשר עד 3000 ש"ח, אולי אפשר לגרד עוד כמה מאות מאבא. מודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אודה לכם מאוד.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לעשות סקירה מקיפה קודם כל על הנטבוק של סמסונג או על המחשב הנייד שלהם... אם תיהיה היענות אני אעלה סקירה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 785 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 460 זכרונות DDR II 800Mhz 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 1 140 כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 750 דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 225 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 115 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) 1 115 מארזים CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) 1 160 ספקי כוח Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm 1 340 סה"כ 3090 מה אתם אומרים gta iv יפעל לי טוב? ועוד משחקים כבדים? יכול להיות שיהיה oc בעת…
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בשביל להרכיב מפרט של מחשב שכל מטרתו היא להיות מעבד תמלילים. למחשב צריך להיות לוח אם שיעשה את העבודה ויהיו מובנים עליו כרטיס רשת וכרטיס מסך שיעבדו טוב עם וינדווז 98. אני רוצה שיהיה כונן דיסקים מאוד איכותי שלא יעשה בעיות אבל שלא יעלה גם מלא כסף. ספק כוח שלא יהיה יקר וידע לשמור טוב על המסמכים. מעבד שיעשה עבודה טובה עם קבצים מאוד גדולים של וורד וגם מספיק זיכרון שיעשה עבודה טובה עם קבצים גדולים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני צריך מפרט למחשב הכולל מסך עכבר ומקלדת . אני לא מתכנן OC למחשב אבל כן מעדיף מעבד אינטל . שיהיה עם 2 גיגה זיכרון ראם לפחות ו250 גיגה הארדיסק . כרטיס מסך חזק שיתמוך בDIRECTX 10 מסך 17 אינץ יספיק . שהמארז יהיה שקט ככל האפשר .. תודה לעוזרים !!!
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ב-6800 שקל השימושים שלי הם:גיימניג כבד אני לא צריך ציוד הקפי:המסך שיחובר יהיה SAMSUNG T220 רזולוצייה של המסך 1680 על 1050 רמקולים שיחוברו מערכת רמקולים 2.1 אני רוצה לעשות OC למעבד,כרטיס מסך אז בבקשה את המחשב שיש לו פוטנציאל לOC הכי גבוה שאפשר דיסק קשיח:מינימום 640GB אני צריך צורב טוב,איכותי,שקט מאוד בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה מחשב טוב שיריץ לי את כל המשחקים על הכי גבוה שיספק אותי הרבה זמן 2.אני רוצה מחשב טוב מאוד לOC שאני יגיע איתו לכמה שיותר בOC בקיצור אני רוצה את המחשב הכי טוב בתקציב הזה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב הוא עד 3,000 שקל. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו:GTA IV FIFA 10 PES 10 call of duty 4 call of duty 5 call of juarez 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - אני צריך צורב DVD וכרטיס קול ורשת מובנים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף AMD ומארז COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב אמור להיות שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד 10.1 (לא משנה החברה) שיהיה שקט ונוח לשימוש. הצרכים הם לגלישה באינטרנט בעיקר ובנוסף גם לצורך צפיה בסרטים מדי פעם. (HD של 160 GB מספיק)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מצאתי מחשב שבערך עונה על הציפיות שלי (מחשב לגיימר ג'יגה זיכרון כרטיס מסך טוב ומעבד כפול)... אני צריך שתגידו לי אם המחשב בסדר... אני שם קישור אבל איפה שרשום שידרוגים שידרגתי לכרטיס מסך הכי טוב (7600GT)... http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IBINT640
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי נייד מיני של Excell (חברה סינית כלשהי) וכל פעם שלוחצים לחיצה על המשטח של העכבר זה מתפקד כאילו לחצתי על הכפתור של העכבר זה מפריע כשאני מקליד ובטעות נוגע במשטח, ואז העכבר מקליק במקומות שלא רציתי יש דרך לבטל את התכונה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
HP Pavilion DV6 1330EJ שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי סובל מהתחממות יתרה עקב לכלוך פנימי של אבק. במשחקים המחשב היה מגיע לכ- 78-85 מעלות עם הוא על השולחן ונכבה. כרגע ביצעתי נקיון פנימי למחשב עם כמה שאפשר ואוויר לניקוי המאווררים כיוון שלפרק את כל המחשב קצת מפחיד אותי היות ולהגיע למאוורר צריך לפרק את כל התחתית ולא רק את איזור המעבד / HDD וזכררון. בכל מקרה, ניקיתי עם לחץ אוויר את פתחי האוורור, וראו פלא הטמ"פ במשחקים ירדה בכ -10 מעלות. זה משמעותי ביותר! ממליץ, לכל מי שיש מחשב נייד מעבר לשנה ומשחק בו המון, פשוט לבצע נקיון זריז שלקח לי לא יותר מ 10 דק'. המאוורר ירד בפעילותו לכ 50% כרגע. לפני זה על 100% קבוע.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת משחקי רשת ולימודים (תיכנות) בכללי אני עכשיו בצבא אבל אני רוצה להמשיך להשתמש במחשב בלימודי תואר למחשבים אז ככה שכן חשוב לי שהוא יהיה ברמה גבוה גם בשנתיים~3 הקרובות.. מה שחשוב לי שיהיה: hp/toshiba וגודל מסך 17 מתלבט למעבד בין i5 לi7 אשמח להמלצות וחוות דעת, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש יותר זמינות למחשבים נידים זולים אם כרטיסי מסך של AMD והנווידה אבל עדיין הרוב קונים מחשב נייד אם כרטיס מסך של אינטל ואני באמת לא מבין למה? הכרטיסים של אינטל לא תומכים מספיק טוב בDX9 ואין להם את כל הטכנולוגיות שיש בכרטיסים של AMD והנווידה וגם האבדל במחיר לא קיים יותר ככה שאני ממליץ בחום למי שקונה מחשב נייד לחשוב טוב על העניין שהוא בודק מיפרטים לא הגיע הזמן שגם בנידים יהיו כרטיסים סבירים ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי המלצות גרועות לגביי חנות מסויימת... ולגביי המפרט שהם נותנים אני די מבולבל לגביי רכישת המחשב . רציתי להפנות אותכם לקישור נוסף ולשאול את המבינים מה דעתכם לגביי החנות והמפרט הנ"ל של הפנטיום 4 , והאם הוא מספק מבחינת היחס בין המחיר לתפוקה, כמו כן האם הוא יכול לספק את הצרכים שלי - הכל, פרט למשחקים כבדים. תודה מראש http://www.net2000.co.il/sales.php
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-