ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
ללא ספק תיק הנשיאה המדהים ביותר שראיתי עד כה למחשבים ניידים http://www.otterbox.com/products/pc_cases/laptop_case/ ניתן לראות סרט הדגמה בכתובת http://video.google.com/videoplay?docid=-3568715866861285569&q=otterbox&hl=en מומלץ לצפות עד הסוף.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים,חשוב לי הכרטיס מסך, המעבד והזיכרון (הלוח אם שייהיה בהתאם לרכיבים) אני לא צריך ציוד הקפי כמו דיסק קשיח,כוננים,מסך ועוד.(כרטיס מסך שיהיה טוב וחזק למשחקים), עדיפויות-זיכרון 1 ג'יגה מעבד 3000+ וכרטיס מסך כבר אמרתי. תודה רבה לכולם =]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום שלום לכולם... נמאס מהעגלה הישנה, זקוק בבקשה להמלצה על: לוח אם, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח. בתקציב של 2000 +- מזומן שטרות. אני מעוניין להריץ על המחשב בצורה סבירה פרמייר ופוטושופ, לא שזה יטוס, וזה יעבוד בצורה סבירה.. את המחשב אני ארכיב לבד. מתלבט לגבי ספק כוח, האם כדאי להוסיף כסף ולהשקיע בספק כוח איכותי? או שהג'נרי שיש לי יספיק... מארז יש לי. עוד התלבטות - כרגע על העגלה יש 3 דיסקים קשיחים, שלושתם IDE. הראשון והשני 40 GB, השלישי 80 GB, האם שווה לקנות עוד דיסק קשיח SATA (כי כנראה שכל לוח אם שאני יקנה יתמוך בSATA) בשביל מערכת הפעלה \ סרטים או תמונות שאני עובד עליהם. תודה מראש, און לוי.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המטרה להיות מחשב משרדי נטו, אין שום כוונה להפעיל איתו משחקים. צריך שתהיה לו יכולת לעבוד עם מסדי נתונים קטנים. כולל ציוד היקפי, בלי מסך, התקציב הוא 1500 - 1800 גג. תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תקציב עד 3000 חריגה ב-500 המחשב ישמש למשחקים וסרטים בעיקר רכשתי כבר מסך samsung 26" t260hd כנראה ארכוש גם בנפרד רמולים 5.1 creative t6100 אשמח לקבל הצעות לשיפור אשמח לדעת מה עדיף מעבד e8400 או amd phenom 720 x3 האם רצוי לשים ddr3??? הכרטיס מסך הרצוי hd4870 אשמח לקבל הצעות נוספות כולל צורב dvd פשוט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בארצות הברית בתקציב של 2000-2500 דולר. המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר, מחשב לגיימר (עד כמה שאפשר) אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקיי אז אני קונה מחשב לגיימינג בעיקרון, ללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC ואני צריך עצות אחרונות לשיפור המפרט. המפרט הורכב באופן שרירותי ומקרי באתר RSM ואני לא עומד לקנות מהאתר את המחשב.. המפרט: AMD Phenom 2 X3 720 Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤672 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ¤268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ¤228 http://www.rsm.co.il/product.as…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי החלטתי במקום לשדרג את הפלאפון שלי ל htc hero, לשדרג את המחשב כי נמאס לי כבר שהוא נתקע במשחקים שלא לדבר על תקיעות במשחק פשוט כמו warzone tower defence. המחשב שיש לי היום הוא זה שמופיע מצד ימין. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 אבל מעדיף הרבה פחות אם אפשר, בכל מקרה לא רוצה להתפשר ואם חייבים אז לנצל את כל התקציב. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כגון far cry 2, left 4 dead, gta4. fallout 3 - אני מעוניין לשחק במשחקים אלו ברזולוציה המקסימאלית האפשרית של המסך שלי - סמסונג 226bw. כמו כן אני משתמש במחשבים לשימושי צפייה בסרטים, אינטרנט וכיוצ"ב... 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דיסק קשיח, כונן דיסקים, מארז וספק כוח - ברמת העקרון אנ…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש כזה מבצע שדרוג של מייקרוסופש של אנשים שקנו מחשבים בין תאריכים מסויימים והם זכאים לקבל את WIN7 בעלות המשלוח בלבד שהיא 50$ עכשיו ההזמנה נעשית דרך איזה חברה לא מקומית וצריך לתת להם גם את הכתובת באנגלית. יש לי חששות בנושא שההזמנה לא תגיע או שלא ייקראו נכון את הכתובת כפי שאני כותב אותה (כי זה בסה"כ שם שאפשר לכתוב אותו בכמה אופנים), מישהוא כבר שילם לשדרוג הזה ויכול להגיד לי משהוא חיובי או מרגיע בעניין, כי חבל לי שייעלם לי הכסף או משהוא בסגנון. תודה רן
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים. אינטרנט, מצגות, אופיס וכו. העדפה לWin7. תקציב בערך 2.5K אם זה לא מספיק תגידו. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני עוסק במוסיקה ומשתמש במחשב נייד בהופעות. כיום אני משתמש במחשב כבד וגדול של Compaq וחושב לעבור למחשב Mini. אין צורך שהמחשב יהיה חזק או שהמסך יהיה גדול, השימושים בו פשוטים. האם יש המלצות למחשב Mini זול? צריך יציאת FW או USB (עדיף FW). האם מישהו יודע היכן אפשר להשיג יד שניה? בברכה, מני.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מבקש דעת החכמים והמבינים: על המחשב הנ"ל : LENOVO ThinkPad SL510 , Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz , 4GB DDR3 , 320GB , WXGA TFT 15.6 , ATI Mobility Radeon 4570 , HDMI , Windows 7 Professionall האם יכול להיות תחליף סביר למחשב נייח בינוני,לשימוש פחות או יותר רגיל, בלי משחקים? האם המחיר עד 5000 ש"ח סביר לתצורה ? האם כדאי? תודה, אמרו
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המפרט שלי,אני צריך לוח אם חדש,כרטיס מסך חדש,מעבד חדש,וספק כוח... אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט ביותר. הרזולוציה שלי זה: 1024*1280 אני רוצה להריץ הכל על HIGH ובלי תקיעות(מעוניין שהFPS שלי במשחקים כמו NBA2K10,The Saboteur™ יהיו בדרך כלל לפחות 60...) קיצר בלי תקיעות.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אהלן, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד. תקציב נמוך, 2000-2400. הוא מעוניין בעיקר באינטרנט, סרטים, שירים, וקצת בפיפא. אם אפשר חנויות בבאר שבע. תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
חבר שלי מחפש מחשב נייד לסרטים ומשחקים התקציב שלו הוא עד 10000 ש"ח פלוס מינוס תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מהנסיון שלי, מסכים מבריקים בניידים הם בעיה, כי המסך מחזיר את השתקפות של הסביבה. בבאג הציעו לי רק דגם אחד (מתוך העשרות שהם מציעים) שהוא לא מבריק, האם זה המצב הכללי? האם בחו"ל המצב טוב יותר.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בעיקר לעבודה משרדית, אופיס, אינטרנט ותוכנות שרטוט קלות (EWB וכו'..) כמו כן, מידי פעם שאוכל להריץ סרטים באיכות גבוהה ומשחקי תפקידים כמו WARHAMMER ONLINE. שאלה שנייה שלי, התעניינתי במחשב MSI EX620, השאלה שלי האם הוא יכול להחזיק שלוש שעות עם הסוללת 6 תאים שלו בעבודה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קראתי את הדיון הדביק, ויש אינספור דגמים שאני מבקש את עזרתכם. הם צריכים מחשב קל משקל, מסך באיזור ה10", בטרייה חזקה, לשימושים של מקסימום צפייה בסרטים. אני מעדיף שיהיה 1GB זיכרון, שהמחשב לא ייקרטע חלילה. אני מחפש כמו שהמלצתם, גירסה עסקית, שאמרתם שהיא יותר אמינה. איך בודקים איזה לפטופ הוא עסקי ואיזה לא? דיסק קשיח, נראה שהסטנדרט בגדלים האלו הוא 160GB וזה מצויין לכל הצרכים. אפשר גם פחות. אם יש כאלו עם מקלדת נוחה יותר (איך אומרים, אורוגונמיה?) זה יהיה נהדר. המון המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מחשב עד 2000 ש"ח בלי ציוד היקפי ובלי בסך. המטרה העיקרית היא גיימינג. תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחירו 1300 דולר בחו"ל Box Contents: HP Pavilion dv7-2180us, 8-Cell Lithium-Ion Battery, 120W AC Adapter, HP Mobile Remote Control; Software Bundle: Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition with Service Pack 1, Microsoft Works, Microsoft Office 2007 Student and Teacher Edition: 60-Day Trial, Symantec Norton Internet Security 2009- 60-Day Subscription, 1-Year Limited Warranty Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz Processor 6 MB L2 Cache, 1066 MHz Bus speed 6144 MB DDR2 RAM Max: 8 GB 500 GB (5400RPM) SATA Hard Drive 17.3" diagonal HD+ (1600 x 900) LED BrightView Widescreen Display Webcam and Digital Microphone ATI Mobility Radeon HD 4650 with 1024MB Dedicated Graph…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב לצורכי משחק. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח ללא מסך וציוד נלווה. דברים שחשוב שיהיו: 1. מינימום זיכרון 2GB מהירות 800 2. כרטיס מסך חזק. GEFORCE או RADEON המחשב לא הולך לעבור OC. יש עדיפות למעבדי QUAD אשמח בנוסף לשמוע דעה בנושא AMD או INTEL ועדיפויות לצורכי משחקים. תודה מראש על כל העזרה!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם! בשבוע הבא אני טס ללונדון ברצוני לרכוש שם מחשב נייד של אפל הדגם כרגע לא משנה מישהו יודע פחות או יותר מה המחירים שם??! תודה גל.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי אני לפני קניית נייד ראשון האם אפשר לסגור את הנייד במקרה שצריך ללכת כלומר שהמסך לא פתוח לרווחה אלא סגור אבל המחשב עובד וכל התוכנות עובדות זה חשוב לי בגלל שיש לי נגן dvd שאם מורידים את המסך הנגן מתכבה תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד בארה"ב (אחותי תהיה שם בתחלית פברואר), ומכוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש נייד, אני לא כל כך יודע מה חשוב יותר ומה פחות. בגדול חשוב לי שיהיה חזק, בעל סוללה שתחזיק זמן רב יחסית, ושיהיה בעל כונן בלו-ריי (ומן הסתם יציאת HDMI, כדי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה החדשה שלי). בגדול התקציב שלי הוא עד 1100 דולר, אבל אם יש משהו ממש משתלם מעל אני אוכל לשקול את זה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-