עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי, אני קונה בקרוב מחשב חדש וזה הסכום שאני חושב להוציא עליו. בעיקרון אני חושב על המעבד d 805 ועל הכרטיס מסך 7600gt (חשבתי בהתחלה על 7900gt אבל זה לא יכנס בתקציב)+ מסך 17 crt, לגבי שאר הרכיבים אני כבר לא יודע...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב למטרת אופיס, סרטים (עם אפשרות חיבור לטלויזיה) ואינטרנט. התקציב הוא עד 1500. הכי חשוב שהמחשב יהיה יציב נפשית (למרות שאני יודע שזה קשה במחירים האלו)... (התקציב הנמוך הוא לאור העובדה שאני צריך 3 מחשבים כאלו...) אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by metalcrusher,

אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים+, בסביבות ה 4K. אחרי חיפושים וסינונים קפדניים, הגעתי למסקנה ששני הדגמים האלו יתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר: Acer www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=10551 Toshiba www.kama.co.il/guides.php?id=5957 מי לדעתכם יותר טוב?

4. Started by mosh131,

מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray 1075 מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD 1080 זיכרון 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel III 1600Mhz 815 לוח אם P5Q3 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, GBL 780 דיסק קשיח 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 485 כרטיס מסך GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 צורב DVD DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 150 מארז HAF922 ATX Black Case (No PSU) 580 ספק כח 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (24pin) 550 נתב אלחוטי תקן N WIRELESS A/P + ROUTER nMAX EDIMAX BR6424 802.11N 250 1 כרטיסי רשת אלחוטי תקן N 2 * WIRELESS LAN PCI nMAX 802.11 EW-7727In EDIMAX 159 סה"כ…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. ערב טוב. אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור בכותרת, בכ-2800 שקלים. המחשב מיועד בעיקר לבניית מערכת מקוד מקור ולהדמיה, וכדי להוסיף על הכותרת - הכוונה לבניית לינוקס מותאם אישית. יש לציין שבנייה מקוד מקור עם מספר ליבות מאיצה בצורה משמעותית את זמן ההידור. תקציב מרבי: 2800 שקלים. מעוניין לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מתקציב זה בכ-200 שקלים. ייעוד: בניית מערכת מקוד מקור והדמיה. יש צורך לציוד היקפי זעיר, לא הכרחי: מקלדת, עכבר, רמקולים ואלחוטי. אין צורך במסך. אין צורך בדיסק קשיח. רמת שקט: 6. לא מתוכננת המהרה. כמובן שאין צורך לכלול מערכת הפעלה, אופיס או משהו דומה (לינוקס....). אני פחות מעוניין למפרט מחנות מסוימת, אלא מפרט באופן כללי (אותו אחפש בחנות מסוימת). שמירה על אפשרות לשדרוג המחשב לא כל…

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש מעבד i7 2600k ולוח אם dz68bc של אינטל במחיר מוזל. בתחילה תכננתי לרכוש מפרט ל-NAS שיריץ freeNas אבל לאור המעבד ולוח האם, אני מעוניין לבנות מפרט למחשב עיקרי לבית שישמש גם כ-NAS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס ובעיקר NAS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,RTS -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. שלום, הגעתי למצב שדי אני לא יכול להשתמש יותר במחשב שלי הוא מאוד ישן אבל אי אפשר להגיד שהוא לא עשה את שלו החזיק עד היום יפה... לגבי המפרט אני בתוך המפרט רוצה מסך גדול רחב לדוגמת הP2350 של Samsung הגיימינג לא יהיה בעננים יהיה בקטנה כזה פה ושם קחו בחשבון שהמסך הזה עם רזולוציה של 1920X1080 עדיפות לחנות מהמרכז אני מבקש לא לרדת מCORE I5 \ PHENOM II 965 תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Lilach89,

שלום אני עומדת לקנות את המק בוק פרו החדש (מסך רטינה) בלינק הבא http://store.apple.com/us/configure/MC976LL/A? אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם מחשב כזה צפוי להספיק ולעמוד בדרישות של סטודנטית לארכיטקטורה ב-5 שנים הקרובות? כמו כן, למיטב הבנתי בשנה הראשונה אין צורך ביכולות מיוחדות מהמחשב ולכן האם רצוי לחכות שנה עם הקנייה? כרגע ארכוש אותו מארה"ב אך לא ברור אם תהיה לי האפשרות לעשות זאת גם בשנה הבאה. המחיר של המחשב הוא 2,800$ (להשוואה בארץ הוא עולה 15,000 שקל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by Gray,

שלום לכולם אני אמנם חבר חדש, אבל עוקב אחרי הפורומים באתר כבר זמן רב. בעוד שבועיים, אני מקבל מארה"ב את הרכיבים המפורטים. אני מעוניין להרכיב מחשב ולכן זקוק לעזרה במארז מתאים ורכיבים שידרשו להשלמת המערכת. היכן מומלץ לקנות? EVGA Socket T (LGA 775) NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor CORSAIR Dominator 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel BFG Tech GeForce 7950GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card תודה מראש

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by OFF-RoaD,

שלום לכולם צריך מפרט למשחקים, מארז + כל התוכן שלו + מסך LCD 17". לא מתוכנן OC. תודה, עודד.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום לכולם, אני עדיין לא סגור על המחשב שאני קונה,בינתיים חשבתי על המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1258 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤694 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850X2 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤329 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 - F2-7200CL4D-4GBPI-B ¤341 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤531 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤5396 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - …

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by iz,

עדיף מהחנויות KSP או פנדה שיהיה 250 או יותר GB צורב DVD והמעבד שיהיה של אינטל בקשר לכרטיס מסך, אני לא משחק בהרבה משחקים, אבל שיוכל להריץ משחקים כמו NFS \ FIFA ולא קריטי אם לא יראו הכי טוב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by eyal00,

שלום, אני צריך מעבד+לוח+זכרון ב1500 ש"ח. מעבד שיעבור OC

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by Atom Mother Heart,

שלום אני מעוניין במחשב לעבודות משרדיות ובנוסף שיריץ תוכנות כמו מאט לאב (תוכנה חישובית ...) התקציב הוא 2000-2500 וחשוב שהוא יוכל להריץ את ויסטה בצורה חלקה. לא צריך מסך רצוי כפול ליבה ומעל ג'יגה זכרון תודה

15. אהלן חברים! המחשב שלי קצת (מאוד) התיישן, ולמרות שזה לא הפריע לי כ"כ עד עכשיו הוא מפוצץ בתקלות טכניות ואני שוקל לנצל את ההזדמנות בשביל להחליף אותו. המטרה העיקרית של המחשב זה לעבודות יום יומיות, משחקים וניגון HD (מחובר לטלויזית LCD ומוניטור). הדבר הכי חשוב לי במחשב זה השקט, ואני מוכן להגדיל את התקציב בשביל לשמור אותו שקט. לא יהיה OC, ואין צורך בציוד הקיפי. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  16. שלום, אני לומד הנדסת אווירונאוטיקה וחלל וצריך מפרט למחשב נייד מילאתי את השאלון להראות פלוס מינוס את הדרישות שלי ממנו. אני לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים כך שאני אפילו לא יודע איזה מעבדים וכרטיסים גרפיים יחשבו לטובים על נייד ניתן לחרוג גם מהמחיר פלוס מינוס רכישת המחשב בישראל * מטרות המחשב: מטרות עבודה בעיקר, אופיס, מטלב, סוליד וורקס, אינטרנט.(בכללי שיריץ טוב תוכנות חישוב ושרטוט) כלל לא אתנגד גם אם זה יריץ משחקים בצורה סבירה אך לא חייב (סביר=הרצה של משחקים חדשים לא בהכרח בהגדרות מקסימליות) * גודל המסך: 17 אינצ' פלוס מינוס, משום שאני רוצה שיהיה נוח לעבוד עם המסך ולא מעייף בגלל מאמץ של עיניים. * משקל רצוי: כלל לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן של 2-3 שעות * האם יש…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. שלום ותודה מראש קודם כל. אין לי שום הבנה בסיסית במחשבים, אני בקושי משחק במשחקי מחשב, ככה שהשימוש העיקרי הוא מסנג'ר ואינטרנט אבל אני מניח שאם המחשב יריץ לי משחקים כמו שצריך אני אתחיל לשחק פה ושם במשחקים שיעניינו אותי...גם כן לא יותר מדי, אפשר לומר בקושי. דבר שחשוב לי הוא שיהיה במחשב כרטיס טלוויזיה בנפרד מכרטיס המסך, לא חייב כרטיס ברמה גבוהה... יש את המפרט שאתם המלצתם ובטווח המחירים הוא נראה מצוין http://hwzone.co.il/specslist/view/143 בנוסף, הומלץ לי המחשב הזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e Box ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1240 לוח אם ASUS M3A ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31620 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤32…

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד שיהיה לצרכי אינטרנט ואופיס ומצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות אבל אני לא ממש מבין בהבדלים בניהם אז מי שיכול לעזור להחליט זה יהיה מצויין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2904&products_id=23321 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_3061&products_id=23799 ומי שיכול להמליץ על דגם אחר שהוא מכיר שיעלה עד 4000 עם מסך 15.4 ועד 3 ק"ג גם סבבה ועוד שאלה, לגבי ויסטה... מחשב שמגיע עם ויסטה ועם 2 גי'גה זכרון יפעל טוב עם הויסטה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  19. Started by guyby,

שלום, אני צריך המלצה לנייד 10.1 (לא משנה החברה) שיהיה שקט ונוח לשימוש. הצרכים הם לגלישה באינטרנט בעיקר ובנוסף גם לצורך צפיה בסרטים מדי פעם. (HD של 160 GB מספיק)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. היי לכולם אני מרכיב מחשב לחבר ויש לי כמה שאלות מכיוון שאני לא בדיו יודע מה ההבדלים בין דגמים מסויימים וקיוויתי לקבל תשובות דבר ראשון המחשב הוא בעיקר לגלישה וישומי אופיס כמו כן סרטים ותוכן HD הוא מעוניין גם במשחקים חדשים אך לא על הדרישות הגבוהות ביותר דרישות בינוניות יספיקו לו לגמרי השאלות שלי הן כאלה 1)ההם יש הבדל ביצועים בין ה E6300 ל E5200 יש בטוח הבדל השאלה עם הוא מורגש או הם שווה התוספת בדרישות האלה? 2)האם כרטיס מסך 4650 של ATI מסוגל להריץ משחקים חדשים ברמות הבינוניות או ששווה להשקיע בכרטיס יותר יקר על חשבון דברים אחרים? 3)במידה ואני בוחר ב 4650 איזה ספק כדי לקנות? אין שום דרישות OC או דרישות לרמת רעש נמוכה וכו כל הצעה תשובה ומידע יתקבלו בברכה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by Raped,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BFBC2 MW2 CRYSIS2 וBF3 , WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 HD READY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , …

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. ישמח אם תרכיבו לי את המחשב ב ksp.. אני מעדיף שיהיה אינטל! . השימושים העיקריים של המחשב הם: המחשב נועד בעיקר לאינטרנט, סרטים תוכנות( אולי גם פוטושופ) ואם אפשר להכניס בזה גם משחקים כמו gta אבל לא דברים משוגעים. עדיף שיפעל עליו משחקים אבל לא חייב ברמות הכי גבוהות. חשוב לי שירשמו אם המחשב יוכל להריץ משחקים, בתנאים שאפשר לשחק.(לא מצפה לרמות הכי גבוהות). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך!. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים . 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (ק…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. ..מחפש מחשב שיהיה החזק ביותר עבור משחקים בתקציב הנ"ל...רק מחשב ללא מסך. חשוב שיהיה בו לפחות 500-750 ג'יגה דיסק קשיח מהיר ...בקשר לכל השאר, מעבד, זיכרון, לוח אם...העדיף את התצורה החזקה ביותר ולאו דווקא המתקדמת יותר (מעבד corei i5, זיכרון די די אר 3 וכו..)..עדיף שהמחשב יהיה מתקדם בצורה שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד אבל לא חייב שיהיה את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר ..עדיף טכנולוגיה מתקדמת בהנחה שזה גורע רק במקצת מהביצועים (אם בכלל ).. תודה מראש לעוזרים !!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. טוב, אני קצת מברר בזמן האחרון לגבי מחשב חדש, הסתכלתי קצת באייבורי (תקראו עד הסוף), והבנתי שהמחירים שם פשוט מוטרפים אבל הביקורות נגדם נמצאות בכל חור אפשרי באינטרנט, לכן החלטתי לוותר על לקנות מחשב חדש אצלם, אבל לעזאזאל איזה עוד חנויות יש חוץ מהם שהם אינם וירטואליות? logicpc ו-ksp וירטואליות לא? בכל מקרה, אני רוצה מחשב עד 4500 ש"ח עם מסך LCD 19, אני משער שב-1100 אפשר להביא כזה, מה שאומר שלמחשב עצמו אנחנו יורדים ל-3300. אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו פיפא 2007 ו-NBA 2007 ובסגנון. אני כבר קונה מחשב נייד רק לאופיס וכו' לכן אני רוצה שהמחשב הנייח יריץ משחקים אחרי שהרבה זמן לא שיחקתי במשחקים בשל יכולות נמוכות במחשב הנוכחי, הגיע הזמן לחזור. אז הדרישות מהמחשב: משחקים, פוטושופ, צפיי…

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by Kay.,

אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים