ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
וגם מה המאפיינים הקריטיים כמו RAM, סוג מעבד וכו' שעליהם צריך להקפיד בבחירת מחשב למטרה של קאד וכו' והרצתם באופן קל וחלק תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עדיף מחיר כמה שיותר זול. המחשב הוא לצורך עבודה משרדית בלבד (Office, Browsing). גודל מסך: "15 כונן קשיח לפחות 160GB צורב DVD WIFI. כולל מערכת הפעלה WinXP. המליצו לי עד מחשבים של DELL. חשוב שהמחשב יהיה אמין. (מחשב קודם של Compaq החזיק יפה מאוד ~7 שנים - לא היה במעבדה פעם אחת) שאלה: מה המשמעות/חשיבות של אחריות בינלאומית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג אני לא סגור על מארז - ורציתי לשמוע המלצות אם יש (לא משהו מצועצע אם יש משהו סולידי וטוב) [table][tr][td] [/td][td][/td][td] [/td] [td]מחיר יח'[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ מחיר[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td]22558 [/td][td] [/td][td]צורב פנימי Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata [/td][td]115 [/td][td]1 [/td][td]115 [/td][td][/td] [/tr][tr] [td]22362 [/td][td] [/td][td]ספק כח Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 (Retail) [/td][td]455 [/td][td]1 [/td][td]455 [/td][td][/td] [/tr][tr] [td]23956 [/td][td] [/td][td]כונן Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail [/td][td]525 [/td][td]1 [/…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת דרייברים לכרטיס מסך geforce 8400m g לניד שלי יש לי דרייברים משנת 2007 ואני לא מוצא יותר חדשים תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 900 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמה שיותר זול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - אינטרנט ואופיס א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - ללא מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? -- ללא משחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום שאלתי פה לא מזמן על מחשב וקיבלתי כמה מפרטים נחמדים, רציתי לשאול איזה חנויות טובות אתם מכירים באיזור של רעננה? אפשר גם בתל אביב. חוץ מזה, ראיתי בעיתון השבת שתי הצעות שנראו לי מצוינות, אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם ואם הן עדיפות על המפרטים שנתתם לי. המחשב מיועד להריץ משחקים די כבדים (למשל RA3)\ על M-H, ולאופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. צריך מסך וציוד היקפי, אבל בהצעות הבאות יש ציוד היקפי, ובראשונה גם מסך. לגבי שקט- יהיה נחמד אם יהיה קצת שקט, אבל לא חובה. OC- אין לי מושג מה זה הצעה ראשונה לוח אם INTEL G31/16000mhz מעבד INTEL DUAL CORE E5200/2.53/2MBX2/800mhz/45nm זכרון 2048MB במהירות 800 ליציבות מקסימלית- KINGSTONE כרטיס מסך INTEL Grafic Media Accelerator…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה קורה אנשים רציתי חוות דעת על המפרט הבא: GA-K8N ULTRA *SLI NX66T128D PCX 6600GT 512 MB KINGSTONE X2 MATROX 120GB 7200 8MB S-ATA AMD 64BIT 3000+/3200+ (לא בטוח אם כדאי להוסיף כסף על 3200) זה המפרט הבסיסי אני אוסיף עוד דברים כשאני אראה אותם מול העניים צריך המלצה לכונן DVD ועכשיו לשאלה שלי אם אני קונה את הכרטיס שלמעלה (6600GT) לא SLI אני אוכל יותר מאוחר לקנות עוד אחת ולחבר אותם SLI? או שחייבים לקנות שייתמוך SLI? תודה
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המחשב הוא לעבודה בסביבת אינטרנט ומסחר אלקטרוני שיתמוך בסרטים באיכות טובה שיתמוך במשחקים קלילים ישמש מדי פעם לעריכת וידאו לא כבדה במיוחד וגם לתמונות דרוש עכבר מקלדת רצוי שיהיו אלחוטיים רמקולים באיכות סבירה התקציב 2500 ברשותי יש מסך מדגם LG 2261V אינץ'22 תומך full hd רצוי שיהיה מעבד חזק ככל שניתן E7400 ומעלה.. דגש חזק על אופציה בעתיד לחיבור מסך נוסף (עבודה עם שני מסכים) שקט כמה שאפשר לא בעדיפות עליונה המחשב יהיה בעבודה לא פחות מ-8 שעות ביום מערכת הפעלה תיהיה XP PRO תודה חברים
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצבא בעיקר כדרך להעביר את הזמן. פירוט: * מטרות המחשב? משחקים, גלישה, סרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי אבל כמובן כמה שהסוללה יותר חזקה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא רלוונטי. * בלוטות? לא קריטי אבל מעדיף שיהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB מינימום. * צורב DVD? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב המשוער הוא עד '4000 ש"ח אך כמה שיותר זול יותר טוב. עד עכשיו המחשב המתאים ביותר שמצאתי הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בתאכלס אני מתנדנד בין אינטל עם המחירים החדשים, לבין AMD. כאשר לא מתכונן OC והמטרה העיקרית שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק להרבה זמן. מטרה משנית היא משחקים. צריך לציין שהמחשב עובד 24\7 ונשאר דולק שבועות בלי לכבות אותו. (יש לי P4 1.5 שעושה את זה כבר 6 שנים ארוכות עם לוח אם של אינטל ותאכלס זה מה שגורם לי לסמוך על השילוב הזה) בינתיים בגלל שאני לא יודע מה המחירים החדשים של אינטל אני אראה את המפרט שאני רוצה עם .AMD את המחשב כנראה אני אקנה בSKYPC דרך אגב בחרתי את הארד דיסק של HITACHI 320GB כי אני פשוט לא סומך על הסדרות האחרונות של WD . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הי שלום אני חדש מהניילונים פה =]..מקווה שתוכלו לעזור לי..כי דיי התבלבלתי מהכל.. אז ככה..אני צריך נייד להופעה, כלומר שיריץ עליו תוכנת מוסיקה (קיובייס למי שמכיר) כשכל הערוצים הם אודיו, כך שהמחשב לא אמור להתאמץ יותר מדי..השמעה בלבד !! (לא הקלטה).. עכשיו העניין מסתבך כש: 1) אני צריך (כמעט חייב אפילו) XP.. 2)הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא FW (אז עדיפות לכרטיס בילט אין, אבל לא יקרה אסון אם אני אקנה אותו בנפרד) עדיף שיהיה מינימום 2 ג'יגה זיכרון ומעלה.. לגבי נפח הארד דיסק לא ממש אכפת לי.. ממ זהו בגדול.. התקציב אני מעריך עד 4 אלף שקל.. תודה מראש : )
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה בהמשך לאשכול הקודם שלי שבו ביקשתי פתרון לזה שאין לי יכולת מולטי טאצ' מוגברת כמו בEEE PC 1000HE למשל. יכולות כמו דפדוף קדימה ואחרוה באמצעות 3 אצבעות. שימוש בגלגלת העכבר ע"י לחיצה כפולה של 2 אצבעות שימוש במקש הניווט הימני של העכבר ועוד. מחיפוש קטן באינטרנט מצאתי את הפתרון הבא קודם כל מסירים את תוכנת העכבר שמגיע עם המחשב ולאחר מכן מתקינים את הדרייבר של ה1008 EEE מהקישור הבא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LUiLXJyf53i17Dmh בוחרים ב WIN XP ואז ב TOUCHPAD בוחרים בגרסא הבאה Version V13.0.1.0 ריסטרט וזהו
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת , או הארות , הערות , הצעות , ושיפורים . אם אתם משפרים אז חשוב שיישאר באותו מבנה (אותו מחיר , עם הרכבה, 160GB ,וכו' ) הנה ההצעה שלי : Noa Comp CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 ¤ 1 Sunbeam Samurai BLACK 200 ¤ 1 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm 330 ¤ 1 Logitech Internet Pro Keyboard Black OEM 80 ¤ 1 Logitech Premium Optical Wheel Mouse Black (B58) OEM 85 ¤ 1 LOGITECH Logitech® S100 WHITE/BLACK 85 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ¤ 1 1 ¤ 40 שליח עד הבית סה"כ : 2,330 ¤ Memory PC דיסק קשיח - Westren Digital 160GB 7200 8MB Buffer Sata II WD1600JS - ¤420.00 ¤420.00 כונן Lite-On DVD-Rom 16x48 Bulk DVD - זמין במלאי! …
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מיני לפטופ נוח וזול שיוכל להריץ גם מטלב. למישהו יש המלצות על מעבדים / חברות (כנראה לנובו, יש לי בנתיים רק ניסיון טוב עם החברה הזו, אם כי לא מחוייב) / ספקיות וכו'? תודה רבה! עדי
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
?HP Pavilion DV-6282? ?? או זה ?M1-J999E T5600 1.83GHz? או משהו בסגנון שאתם ממליצים עליו
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המפרט לחבר , יש לו 4850 והוא מעוניין במפרט בעיקר למשחקים התקציב הוא 2000 ללא חריגות. שקט לא חשוב ולא יבוצא אוברקלוק.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
תנו לי מחשב טוב לגיימר ב-6200 שקל בלי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים וגם לא כולל כוננים או צורבים שיהיה כולל מארז שיוכל להחזיק את המחשב כמו שצריך וגם ספק נורמלי (ואם צריך אז גם קירור). ולא צריך OC
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
*חשוב שיהיה שקט *OC? כן, בין 3.2 ל-3.6 לא סגור על זה בינתיים *יש לי מסך 19" מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤893 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤465 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤861 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDO מארז ללא ספק Enermax Uber Chakra ECA5001 ¤495 כמות:1 http…
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחשב לצרכים בסיסיים מוזיקה,קצת סרטים,פייסבוק,אינטרנט יש עדיפות לKSP אבל אם יש מפרטים טובים גם באייבורי או TMS גם טוב. לא אצל RSM בבקשה. אשמח למפרט טוב לצרכים כמו שאתם יודעים
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בתקציב הנ"ל. הדרישות: מסך דק, צריך גם ציוד היקפי(רמקולים עכבר מקלדת) אפשר להתפשר באיכות אני מבין שהתקציב לא גדול. שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה. אפשר לחרוג מהתקציב קצת, אבל אני מעדיף שהוא ישאר בגבולות שהצבתי. עוד דרישה החנות צריכה להיות מחיפה.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
נ.ב,עד כמה נחוץ כ.טלויזיה? מה זה נותן בעצם? והאם זה הכרחי?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מיני כזה אם זה אכן יתאים לקריטריונים שאני מחפש אז ככה : אלו הדברים שחשובים לי בנייד שאני מעוניין לרכוש. מסך בין 13 ל14 אינ'ץ. זיכרון שיהיה 2 ג'יגה מינימום ddr 3 שיהיו בו כמה שיותר יציאות usb. שיהיה בו גלגלת כזו לא רק משטח קטן.במקלדת הכוונה.אם יש כזה דבר ושהבלוטוס וה wifi לא יהיו משולבים יחד אלה בנפרד. בגדול החברות שאני מעוניין בהם זה dell,lenovo,asus,hp. אם מישהו מכיר חברה אחרת שונה מהרשימה שנתתי חברה שהיא אכותית וטובה אשמח לשמוע. מחיר כמה שפחות יותר טוב באמת אני רוצה משהו זול לא משהו בשמיים מעבד סטנדרט כנ"ל כרטיס מסך. רוצה מחשב כמה שיותר זול עם הקריטריונים שנתתי. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לתת לי קישורים למחשב בעל הדרישות שאני מחפש זה יהיה מ…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יאללה איכשהו אירגנתי 4000 שקל עוד חודש ואני כבר מת לקנות מחשב, השאלה היא האם שווה לי לחכות כי בזמן הקרוב צריכים לצאת דברים חדשים (או ככה שמעתי...) אז שווה לי לחכות ואם כן אז כמה זמן???
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים, כולל מסך דק, הכי טוב שניתן להשיג ב- 4000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט +- 200 ש"ח).
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-