ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
מחפש סוללה חליפית לנייד הנ"ל, מצאתי חנויות המוכרות סוללות חליפיות ל Sony Vaio, אבל לא לדגם הספציפי שלי. 1. היכן ניתן למצוא ולרכוש סוללה חליפית לדגם הנ"ל? 2. במידה ואין בארץ, האם ניתן להזמין מחו"ל ללא בעיה כלשהי עם נושא ההתאמה לחשמל? (זו הרי הסוללה, לא המטען) 3. האם יש באמת סוללה מקורית? מה בערך עלותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX - 1529 Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler 1366 - 299 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 - 1582 G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GBNQ CL9 - 660 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS X 2 - 698 XFX Geforce 9400GT 512MB DDR2 Pci-e - 270 ASUS DRW-22B1LT Black+White X22 DVD±R/RW DRIVE - SATA - 175 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU - 820 Zalman 500Watt ZM500-HP - 520 סה"כ 6553 ש"ח יש משהו שכדאי לשנות לדעתכם? תודה
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
למנהלי הפורום שלום ברצוני ליידע אתכם על המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137862§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D שמחירו שכתוב שמה הוא אינו נכון אז אני מבקש אם תוכלו לשנותו לטובת הכלל בתודה עידן
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום האם משהו יכול לעזור לי למצוא היכן ניתן להשיג את הרשימה של החנויות המורשות למכור את המותג לנובו... תודה בעז
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה חוות דעת מקצועית למפרט הבא, מפרט לגרפיקאים התוכנות בהם יהיה שימוש הם פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין-תקציב -5000 4500 לוח אם Intel DRAGONTAIL PEAK DP35DPM לוח אם התומך Intel® Core2 Quad, Intel® Core2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor Full ATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® P35 Express Chipset, Intel® EM64T, BIT Dual channel memory DDR2/677/800Mhz - 4 sockets/8GB max 3x PCI, 3xPCI Express x1 ,1xPCI Express x16 (12xUSB2 Ports(6B+6F על לוח האם, השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז 1 PATA(2dev), 6 SATA including 1 eSATA port (3gb/s) Intel Matrix Storage Technology supports RAID 0, 1, 5 and 10. 2 IEEE-1394a [Fire Wire] (1 external port, 1 …
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב לעבודה משרדית\אינטרנט בתקציב עד 1300 ש"ח אין צורך במסך\מקלדת\עכבר. חשוב שיהיה בעל נפח הארד דיסק של לפחות 40 ג'יגה. וזיכרון של לפחות 512MB. תודה על כל עזרה!
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי הוא פנטיום 4 ג'יגה זיכרון ו80 ג'יגה דיסק קשיח. אם אי אפשר לבנות משהו טוב משמעותית מזה בתקציב ,אז נוותר ... המחשב לצפיה בסרטים, עריכת מסמכים וגלישה באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון דיי למדתי פה איך בערך לבנות מפרט ומה יותר חשוב ומה פחות חשוב. אני רוצה לציין: יש לי מסך LCD 17, אבל מצד שני, אני משחק משחקים שדורשים גרפיקה מהטובה ביותר, ועיבוד תמונה בקצב מטורף, לדוגמא פלייט סימולטור (כמובן שאני רוצה שזה ירוץ חלק ולא פריים פריים). יש לי עיין טובה לזה, הייתי גרפיקאי ומאוד חשוב לי הצד של הכרטיס מסך למרות שיש לי מסך קטן. אשמח לדעת מה אתם אומרים על כל רכיב. השימוש יהיה בעיקר לתוכנות כבדות והרצה חלקה של המחשב כל הזמן. אני מאוד רוצה שהוא יחזיק לי שנים. אין OC בתכנון (לא יודע מה זה ואיך), השקט לא יותר מדי חשוב, רק שלא יהיה רועש כי אז זה כבר מפריע. אז הנה מפרט בשלבים דיי מפותחים שאני הרכבתי. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://…
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המעבד quad core q9550 לוח asus p5qc שדרוג ללוח אם מתוצרת MSI P45 PLT או ללוח Gigabyte GA-EP45-DS4 220 ש"ח דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 32MB seagate זיכרון 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כרטיס מסך readon hd4870 1024 ddr5 צורב LG X22 SATA DVD ספק EZCOOL 500W 12CM FAN מארז coolermaster mc 360 מסך samsung 2253BW מחיר סופי 5,500 מאייבורי מה אתם אומרים שכחתי לציין בכותרת שיש אפשרות לאוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי חבר שלי ביקש ממני מפרט חלקי 1. מה התקציב המקסימלי? 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7. האם מתוכנ…
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי להרכיב מפרט ב1000 ש"ח בערך ( כמה שפחות יהיה יותר טוב כי אני משלם עליו ואני חייל , כך שאני לא שוחה בכסף :< ). המחשב הנוכחי בן 8 שנים בערך והוא די מת , וכל מה שנשאר ממנו זה שני דיסקים קשיחים וצורב DVD. האמת שמזמן לא הרכבתי מפרטים ואני לא בטוח בשוק הנוכחי אז פשוט נכנסתי לskypc וניסיתי את החלקים הזולים ביותר ;D מעבד Intel® Pentium® G620 Tray ₪260 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG620T לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2PV ₪263 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951H6120 זיכרון Kingston 2048MB DDR3 1333MHz CL9 ₪70 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752V2 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג dell inspiron 1501 שידרגתי את הזיכרון שלו ל-1.5GB (אם זה חשוב) והוא נקנה במיאמי. קניתי מחשב חדש שולחני אז הרבה זמן לא השתמשתי בו, אתמול ניסיתי להדליק אותו הled של ה-power נדלק לשנייה ונכבה, והמחשב לא נידלק,ניסיתי להטעין את הסוללה במשך הלילה, לא עובד,מה לעשות? זו בעיה בסוללה? אגב, במטען של המחשב יש led הוא היה דולק והכל נחמד וטוב, כשניסיתי להדליק את המחשב ה-led נכבה. ולא נידלק עד שניתקתי וחיברתי אותו מחדש לחשמל.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מחשב שהעיקר כרטיס מסך טוב וזכרון פנימי מהיר, מעבד לא מהיר העיקר שללוח אם יהיה מותאם למעבד כפול ליבה, דיסק קשיח לא גדול. ללא צורב דיוידי או cd rom ובלי עכבר ומדפסת.וכמובן בלי מסך.תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים המחשב השולחני שלי החליט שחם לו מדי והוא הפסיק להידלק. לפני כן הטמפרטורה של המעבד היו על כ55-65-70 מעלות צלזיוס. בכיין. בכל השנה האחרונה, הוא סבל מתקיפת ארטיפקטים כך שלא יכולתי לשחק כמעט בשום משחק, ללא באגים מוזרים ומכוערים. (אגב, אם כבר, מה יכולה להיות הסיבה למוות בטרם עת?) אז הוחלט לקנות מחשב נייד חדש, ובדרך כלל יש תקציב מוגדר, אבל אני לא ממש יודע ומבין במחירים אז אין לי מה להגיד בנושא, אבל כמובן, כמה שפחות, יותר טוב. השימושים שלי במחשב הם בעיקר: אינטרנט והורדות סרטים פוטושופ קליל פה ושם ואולי מדי פעם כשמאוד משעמם, לשחק קצת במשחקים שאני לא יודע אם מהווים קושי כלשהו למחשבים של היום (משהו סטייל BATTLEFIELD2, אולי COD4- לא דברים כבדים …
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות ממש בימים הקרובים בארהב (אמזון, בסט ביי וכו), במחיר של בסביבות ה500$. מסך 15" שיהיה חזק כמה שניתן ועם זכרון גבוהה כמה שניתן (במסגרת המחיר), וחשוב מאוד שיהיה אמין. המחשב לשימוש של צילום וידאו בHD וסטרימינג לאינטרננט (ערוץ LIVE). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
וגם מה המאפיינים הקריטיים כמו RAM, סוג מעבד וכו' שעליהם צריך להקפיד בבחירת מחשב למטרה של קאד וכו' והרצתם באופן קל וחלק תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל המלצה למפרט לאחר שרכשתי כבר זכרון וכרטיס מסך המשך מיועד למשחקים ולעבודה בVMWARE כרטיס מסך Evga Gforce 8800 640mb (רק 1600 שח בחול ) Zכרון OCZ 2*1024 ddr2 800GHZ PLATINUM ( בחול 700 שח) אשמח לקבל המלצה לשאר החלקים כמו כן אני חושב שאני אלך על מעבד intel E6400 אשמח לשמוע על איזה לוח וכו וכו אתם ממליצים יחד עם החומרה הזאת נכון להיום אין תכנון OC תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן חברה, מצאתי ליד הזבל Acernote 782, זהו מחשב נייד מיושן, וכנראה שבגלל זה גם זקרו אותו. למי שאין כח להריץ חיפוש בגוגל זה מחשב מאוד ענטיקה עם 75MHZ וכונן כשיח קטן מאוד. האם יש מה לעשות עם מחשב כזה? חשבתי אולי להתקין לינוקס ולהפוך את זה לHTPC לרכב. יש מצב לעשות לו אוברקלוקינג? בכל מקרה אודה לכם עם תשלחו הצעות לשימושים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת דרייברים לכרטיס מסך geforce 8400m g לניד שלי יש לי דרייברים משנת 2007 ואני לא מוצא יותר חדשים תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אני רוצה מפרט טוב למשחקים כבדים שהתקציבשלו יהיה בין 4500-5000 ש"ח.גודל המסך שלי 17 אינץ' אבל בעתיד אני ארצה להחליף אותו למסך גדול יותר. אני רוצה שהמחשב יחזיק לפחות לשנתיים הקרובות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לחברה שלי מחשב, כרגע היא גרה לבד אז הוא ישמש אותה גם כמחשבה הראשי, בבית הוא יהיה מחובר למסך ומקלדת, בעתיד היא תלמד וחשוב שהמחשב גם יתאים ללימודים. חשבתי על מחשב עם מסך בגודל של 15.5", הבעייה שאיני מעודכן כ"כ בחומרה ולא יודע מי מציע את התמורה מול מחיר הטובים ביותר. רצוי כמובן שהמפרט יהיה כמה שיותר חזק בהתאם למחיר אך שיבוא מחשב מבית טוב ועם שירות ואחריות נאותים. כמוכן התקציב הוא עד 3500 ש"ח אבל פחות זה גם טוב! השימושים העיקריים זה, אינטרנט, אופיס וקצת מולטימדיה, סרטים וכו'. אני יודע שבשביל זה לא צריך מחשב הכי תותך אבל רוצה משהו שיחזיק כל התואר, תודה מראש לעוזרים אופיר
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הי שלום אני חדש מהניילונים פה =]..מקווה שתוכלו לעזור לי..כי דיי התבלבלתי מהכל.. אז ככה..אני צריך נייד להופעה, כלומר שיריץ עליו תוכנת מוסיקה (קיובייס למי שמכיר) כשכל הערוצים הם אודיו, כך שהמחשב לא אמור להתאמץ יותר מדי..השמעה בלבד !! (לא הקלטה).. עכשיו העניין מסתבך כש: 1) אני צריך (כמעט חייב אפילו) XP.. 2)הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא FW (אז עדיפות לכרטיס בילט אין, אבל לא יקרה אסון אם אני אקנה אותו בנפרד) עדיף שיהיה מינימום 2 ג'יגה זיכרון ומעלה.. לגבי נפח הארד דיסק לא ממש אכפת לי.. ממ זהו בגדול.. התקציב אני מעריך עד 4 אלף שקל.. תודה מראש : )
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה בהמשך לאשכול הקודם שלי שבו ביקשתי פתרון לזה שאין לי יכולת מולטי טאצ' מוגברת כמו בEEE PC 1000HE למשל. יכולות כמו דפדוף קדימה ואחרוה באמצעות 3 אצבעות. שימוש בגלגלת העכבר ע"י לחיצה כפולה של 2 אצבעות שימוש במקש הניווט הימני של העכבר ועוד. מחיפוש קטן באינטרנט מצאתי את הפתרון הבא קודם כל מסירים את תוכנת העכבר שמגיע עם המחשב ולאחר מכן מתקינים את הדרייבר של ה1008 EEE מהקישור הבא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LUiLXJyf53i17Dmh בוחרים ב WIN XP ואז ב TOUCHPAD בוחרים בגרסא הבאה Version V13.0.1.0 ריסטרט וזהו
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? פיתוח (eclipse וכמה שרתים..) ומשחקים לא כבדים במיוחד (דיאבלו 3) ואולי משחקים קצת יותר מודרניים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', אפשר גם 14, עדיפות למט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב הנוכחי שלי שוקל 2.5 ק"ג בערך, הי…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-