ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד נטו בישביל צורכי משרד...כגון הצגת שקופיות גלישה מהירה וחלקה באינטרנט הפעלת תוכנות עיצוב
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הצעת מחיר - skypc.co.il 17/08/2007 16:54:35 סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 188 188 1 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W M-100A 322 322 1 לוח אם ABIT NF-M2S AM2 NFM2S 384 384 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box AMD1184 284 284 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 KVR667D2N51G 361 361 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 175 175 1 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD LH-20A1P 6 פריטים 1,713 ¤ סכום כולל מע``מ מטרת מחשב כללי- לא למשחקים, עבודה משרדית מול מספר תוכנות ייעודית (חישוביות כל מספר שניות) , ככה שהמעבד יעבוד קשה. יש לי זיכרון נוסף בדיוק מאותו סוג, זה יעבוד בדונאל צאנל נכון? אני כנראה יחליף לצורב החדש יחסית של lit…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לאחר סיום המחקר והזמנת המחשב החדש, מה צריך לבדוק כאשר באים לקחת את המחשב מהחנות (המערכת כוללת מערכת הפעלה ויסטה חדשה). שלושה דברים שעולים לי לראש: 1. מה צריך לבדוק לעניין איכות ההרכבה הפיסית? 2. מה צריך לבדוק לעניין התקנות התוכנה והדרייברים לחומרה? 3. איך מוודאים תאימות ומקוריות של כל החלקים שהוזמנו?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי לירידות מחירים זה המפרט שאני מתכנן. המחשב לא מיועד למשחקים ולגבי אוברקלוק אולי בעתיד הרחוק רחוק אם יהיה צורך ממשי.. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, תוכנות סימולציה שונות (מתמטיות ואלקט') וכמובן סרטים מוסיקה וכו'.. בדר"כ אני מחליף מחשב רק כאשר הוא מתפגר ואני לא נוטה לשדרג, ולכן זה יהיה מחשב להרבה זמן (לפחות 3 שנים). מה שחשוב לי זה אמינות ושקט מהמארז. ואני נעול על אינטל. מפרט מנעה Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb Box 1190 ¤ 1 Abit AB9 PRO 750 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 420 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 Point of View Geforce 7300 GT 256MB PCI-E 420 ¤ 1 LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ 1 ANTEC SONATA II +450W 850 ¤ 1 הרכבת מחש…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, בני הצעיר טוען שהמחשב שלו כבר לא סוחב את המשחקים החדשים ודורש כמו כל ילד טוב שאקנה לו מחשב חדש. אני חשבתי יותר לכיוון של שדרוג מעבד וכרטיס מסך. המפרט הקיים: מעבד : AMD Athlon II X3 450 תושבת AM3 כרטיס מסך : RADEON HD 6850 1GB DDR5 זיכרון : 8GB ( המחשב מנצל רק 4GB בגלל מערכת הפעלה win7 32 bit ) חשבתי להחליף מעבד ל AMD FX 8350 וכרטיס מסך ל R7 260X או GTX 650 תקציב בסביבות 1500 ש"ח השאלה האם אני בכיוון או שצריך שדרוג מקיף יותר. תודה לכל העוזרים איציק.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש רב מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Insurgency, Crysis 3, FarCry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
למנהלי הפורום שלום ברצוני ליידע אתכם על המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137862§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D שמחירו שכתוב שמה הוא אינו נכון אז אני מבקש אם תוכלו לשנותו לטובת הכלל בתודה עידן
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
דרוש מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העתיק ששבק חיים. :'( המחשב ישמש כמחשב שלישי לשימושי אינטרנט, מוזיקה ואופיס. רעיונות מרכזיים: - לוח אם מתקדם (עם אפשרות לשדרוגים עתידייים). - ספק ומארז איכותיים. - מעבד חלוש (כרגע לא צריך יותר) אולי סלרון ? - לא צריך כרטיס מסך. - זיכרון 1GB ? 2GB ? - אפשרות להוספה עתידית - קישוריות בכל דרך (BT,WIFI,USB וכו'). - HD/DVD וציוד היקפי סטנדרטי. מסך- רחב ? מרובע ? 19/22 ? :s05: איך מכניסים את כל החבילה הזו למחיר של עד 200,0 ש"ח ?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא, ובסוף עוד שאלה: מעבד: ליבה משולשת AM2 8450 X3 לוח: Gigabyte GA-MA78GM S2H דיסק קשיח: Seagate 360GB SATA II זיכרון: 2 ג'יגה GEIL/Kingston מה עדיף? צורב: LG X22 SATA DVD כ. מסך: PCIe nVIDIA GeForce 9400GT 512MB (חיבור PCIe2.0) מקלדת ועכבר אופטי מארז: SilverStone + ספק 450 מה דעתכם על המפרט, והאם צריך בשביל צרכים משרדיים וקצת גרפיקה כרטיס מסך או שאפשר להסתפק במובנה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן נייד dv6670. בתחילה התקני bluetooth היו מופיעים לי כמו כונן בתוך המחשב שלי. כיום אני לא מצליח לראות אותם. הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש, אך זה לא עזר. ניסיתי כמה מכשירים שונים וזה גם לא עזר. המחשב מגלה אותם ואני יכול לראות אותם בהגדרות הבלוטות, אבל אין לי גישה אליהם דרך קיצור הדרך של המחשב שלי. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי להקלטה ולעריכת סאונד. כרטיס ייעודי לעניין נקנה בנפרד, אבל בשאר המפרט אני מבולבל.. בכל מקרה, זה כמובן לא יהיה השימוש היחיד במחשב, לכן: 1. אני מרבה להשתמש בהרבה תוכנות במקביל 2. ארצה לראות סרטי HD ויכולת לשחק מעט במשחקים , יחד עם זאת אני לא מצפה בתקציב הנוכחי לאיכות הכי גבוהה בעניין הזה. אני לא בטוח מה עוד חשוב לציין, אז אם צריך עוד מידע כולם מוזמנים לשאול. תעזרו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש את אימי. באופן עקרוני המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה פשוטה מאוד באופיס. אך אני מעוניין במחשב חזק יחסית שיחזיק כמה שנים בשקט. בלי יותר מידי תחזוקה והתעסקות. המחשב חייב להיות בעל כרטיס רשת אלחוטי. רצוי שהמחשב יהיה אלגנטי, בעל מראה יוקרתי ובנוי היטב. התקציב לא מוגדר. אני מאמין שאיפושהו בין 3000 ל5000. המון תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך המחשב הזה http://www.gamaoffice.co.il/products/114322 והאם זכרון מטמון 2 מספיק למחשב שאומור לפעול עליו משחקים והרוב לערוך תמונות
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב שיפעיל "video wall" של 9 מסכים שיריץ וידאו חלק ויוכל לשדר סרט שונה בכל מסך תודה למבינים
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי, ציפיתי ותהיתי זה בא, ה-OLPC משווק לשוק. קראתי וקראתי ואחרי שהגעתי למסקנה שאני מחפש מחשב NOTE PAD זול (מתחת ל-1.5K) קטנטן הגעתי למסקנה שיש לי פה שתי בחירות, או ה-EEE האגדי של אסוס או ה-XO של OLPC שזה פרויקט גדול וארוך. אחרי שנים של ציפיה, הסתכתי לי בתמונות וראיתי ב-JLC שהיה עכשיו בירושלים תמונה של אנשים עם XO חמוד וירקרק. אמרתי שאני עכשיו חייב להשיג לי אחד! חמוד, זול, עמיד, והכי נחמד מהצד גם- קוד פתוח! (וגם כי הוא מתאים לי כ"ילד" לכל דבר..) ניגשתי לחפש פרטים מה הישתנה בעקבות הפרויקט מלפני שנה, אינטל עזבה, וחזרה ועשתה בלאגנים בפרויקט, המחשב יצא 170 דולר בסוף וכל מיני בלאגנים עברו עליו.. לבסוף הבנתי ומצאתי כתבה שאמרה שהמחשב אינו נמכר לשוק הפרטי אלא רק בשיטת…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מחפש מערכת שקטה לא משהו מטורף. מערכת שיכולה להריץ בכיף את המשחקים החדשים ביותר שיש כיום. גמישוץ במחיר עד 300 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד לצורכי לימוד, שיצוייד בכל טוב, רצוי שיהיה כמה שיותר קל משקל לנשיאה ובעל מסך 14 אינץ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון דיי למדתי פה איך בערך לבנות מפרט ומה יותר חשוב ומה פחות חשוב. אני רוצה לציין: יש לי מסך LCD 17, אבל מצד שני, אני משחק משחקים שדורשים גרפיקה מהטובה ביותר, ועיבוד תמונה בקצב מטורף, לדוגמא פלייט סימולטור (כמובן שאני רוצה שזה ירוץ חלק ולא פריים פריים). יש לי עיין טובה לזה, הייתי גרפיקאי ומאוד חשוב לי הצד של הכרטיס מסך למרות שיש לי מסך קטן. אשמח לדעת מה אתם אומרים על כל רכיב. השימוש יהיה בעיקר לתוכנות כבדות והרצה חלקה של המחשב כל הזמן. אני מאוד רוצה שהוא יחזיק לי שנים. אין OC בתכנון (לא יודע מה זה ואיך), השקט לא יותר מדי חשוב, רק שלא יהיה רועש כי אז זה כבר מפריע. אז הנה מפרט בשלבים דיי מפותחים שאני הרכבתי. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש טענה כי איכות הוידאו שלהם בתצוגה היא לא טובה, ורואים מין בלוקים שחורים חלק מהזמן. הייתי שמח אם מישהו היה יכול לוודא את זה גם.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לשאול האם יש אפשרות לצפיה באתרים במצב נורמלי? לא מצב של WideScreen שמשאיר לך שוליים לבנות בצידי המסך... איך עושים זאת? יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM. כשר למהדרין. תודה.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הנה המחשב http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=3683#prodtop והנה גם המפרט בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MHVMRD332257 האם המחשב שווה את המחיר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני שאני ארכיב לו מפרט עד 5K, צירפתי תמונה למטה. רציתי לשאול את דעתכם, האם אפשר לשפר את המפרט , להחליף חלקים פה ושם. אפשר שתיהיה חריגה קלה של 150-100 ש"ח. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לשימוש לימודי ולמשחקים מהצד (שלפחות יריץ tf2 וWOW בגרפיקה בינונית). מצאתי שני מיפרטים: מעבד: Intel CoreDuo T2370 1.73Ghz זיכרון פנימי: 2GB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 160GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" Glare WXGA (1280x800) כרטיס גרפי: Intel X3100 זיכרון גרפי: shared up to 256MB צורב DVD: Double layer תקשורת אלחוטית: 802.11a/b/g Bluetooth + מצלמת רשת מובנית: 1.3 מגה-פיקסל + מיקרופון. תכונות נוספות: קורא כרטיסי זיכרון מובנה מערכת הפעלה: Windows Vista Home Basic משקל: 2.7 KG כולל סוללה וכונן מחיר: 3,492 ¤ מיפרט שני: אחריות 12 חודשים (בינ"ל), שירות ע"י ניופאן דגם יצרן 5715-4A2G16MI דיסק קשיח 160GB זיכרון פנימי 2GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD מ…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי. אבא שלי מחפש מחשב נייד שעיקר שימושו יהיה: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (כל תוכנות OFFICE: וורד,אקסל,פאוור פוינט...) ואולי גם צפיה בסרטים. הייתי רוצה לדעת: א. מה מהירות המעבד המומלצת? ב. מהו הזיכרון הפנימי המומלץ והאם כדי להשקיע שם ולשדרג? ג. האם עדיף לבקש מערכת הפעלה XP במקום VISTA שמוצעת היום עם רוב המחשבים? ד. אם אפשר הסבר קצר במה שונים מעבדי T2xxx\5xxx\7xxx והאם מומלץ ללכת על הכי חדש? ה. אפשר לוותר על כ. מסך נפרד (geforce)? אומנם שאלתי הרבה שאלות ואשמח לקבל עליהם תשובות אבל בעיקר אשמח לקבל מפרט (אפילו קישור) מומלץ. תודה רבה לכולם! נ.ב. הסיבה למחיר שמופיע הוא בעצם הפרש בין המחשב הזול ביותר שהוצע לאבא שלי ע"י IVORY של ACER לבין המחשב היקר יותר שהם הציעו לו של HP.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מחשב לצרכים ביתיים, בינתיים ללא כרטיס מסך. אולי עדיף לשנות את הלוח אם כדי לקבל לוח אם עםכרטיס מסך OB יותר טוב ? ללא מתוכנן OC, ללא ציוד היקפי מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤598 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤498 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT White כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤281 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ¤130
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-