עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Eliya,

משחקים כבדים הולך לשחק רזולוצית 1680X1050 ללא OC רק טורבו בוסט.. ציוד היקפי לא צריך.. שקט? האנטק 200-300 יספק אותי.. צורב לא צריך.. היערות בקשות מיוחדות לא? לא צריך לוח מפוצ'ר ומודע ליציאת אודיו בלוח הבסיסי של אינטל.. לא לחרוג יותר מ4050! קונה מסקאיי בניתי מפרט לדוגמא לשמוע את תגובתכם. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪520 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪273 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪483 כמות:1 http://www.skyp…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב לבת הזוג למטרת לימודי אנימציה. בסעיף האחרון ציינתי באופן ספציפי את הדרישות מבחינת חומרה גם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הטווח הכללי הוא עד 5,000, ישנה אופציה לחרוג במידת הצורך עד כ-6, עדיפות להימנע. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנימציה, שימוש בתוכנות דוגמת Adobe Premiere, Autodesk Maya וכ'ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ohaddi,

מדוע מוכרים מעבד של 64BIT מוכרים עם OS של 32BIT? זה לא פוגם קצת בתכונות של המעבד לידע כללי השאלה נובעת מהדגם HP ProBook 5310m עם מעבד Intel® Core™2 Duo SP9300 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=36691 ומערכת הפעלה Windows® 7 32-bit שאלה נוספת, איך מחבר משותף של אוזניות מיקרופון עובד (מבחינת החיבור)? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים היום אני חייב להחךיט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש את הrazer blade עם המפרט הבא - האתר היחיד שיש לו את המכשיר בישראל כפי שאתם רואים המחיר די אבסורדי - 17490 ש"ח, כשבאתר הרשמי של החברה, אותו מכשיר בדיוק יעלה 2100 דולר, כלומר 7335 ש"ח,חסכון של בערך 10K. (וגם יש להם אותו בלבן, בניגוד לאתר הישראלי) השאלה שלי, האם כדאי לי להזמין מחו"ל ולבצע חריטה למקלדת בעברית פשוט, והאם יש דברים שאני לא חושב עליהם שיכולים להשתבש כשאני עושה את ההזמנה מחו"ל? בנוסף, האם אני אצטרך מתאם רגיל או שנאי מתח מיוחד? תודה!

6. גמיש במחיר,תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by regacc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6, Visual Studio -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Crysis, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. זה המפרט שיש לי כרגע מעבד:Core i7 920,2.66Ghz, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ SSD: ​Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) מסך: Samsung SyncMaster T260HD 5MS 1:10000 רמקולים: 5.1 Creative SBS A500 עכבר: Razer Mamba קניתי GTX 780 באמריקה (בלאק פריידי יום אדיר) אני מעוניין לשדרג את המרכב שלי 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרו…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by Director,

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤856 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤446 כמו…

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי ? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 100 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . Far cry 3,BF3,ACR,COD8 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1920X1080 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא . 5. עד כמ…

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by proviewz,

1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות לטריידינג, בורסה. שימוש מאסיבי ועמוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב הולך להתחבר ל6 מסכים בextend, צריך כרטיסי מסך בהתאם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לאחי אני צריך מחשב שיהיה יכול להפעיל את המשחקים הכי חדשים המחשב צריך להיות כולל מסך (17 אינץ') אני מוכן להשקיע 4000 שקל (לא מפריע לי פלוס מינוס 300 שקל) מעדיף מבוסס אינטל פנטיום אבל גם AMD יהיה בסדר ואיפה לקנות גם (כאילו להראות לי מחירון של כל מוצר) תודה מראש ושנה טובה לכל משתמשי הפורום

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by Globalization,

מעבד: Intel Core 2 Q8300 2.50 GHZ כרטיס מסך: AMD Gigabyte HD6870 1GB OC זיכרונות: 4GB DDR2 800MHZ CL6 קירור למעבד: Cooler Master V6 ספק כוח: SeaSonic 620W S12 Bronze קשיח: Hitachi SATA 2 7200RPM 1TB לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H מארז: Aerocool Syclony מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אחרי המון חיפושים גם בפורום וגם באינטרנט ננעלתי על הG550 אבל דיברתי עם הרבה חנויות ואין אותו כרגע במלאי והמחיר שלו צפוי לעלות בגלל ווינדוס 7 (שאין לי צורך בו כי יש לי גרסה חוקית משלי). חיפשתי עוד קצת ומצאתי את ה5738G שגם עליו יש ביקורות לא רעות ויש אותו במלאי. השאלה שלי היא כזו: האם הG550 כל כך טוב ששווה לחכות או שהאייסר ייספק גם כן...ההבדל ביניהם הוא שהמעבד של האייסר יותר חזק אבל הזיכרון שלו הוא DDR2 שלפי מה ששמעתי פחות חסכוני בחשמל. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה תודה,רן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gorbluk,

יש לי מחשב עם המפרט הבא שאני רוצה להפוך לHome Theater PC מעבד: AMD athlon 1700 לוח אם: Epox 8k5a2+ usb2 כ.מסך: asus mx440se 64mb+tv זיכרון: 256x2(333Mhz) samsung כונן אופטי: DVD Tosiba הארדיסק: 80GB+160 GB כ.קול: מובנה ,5.1 חשבתי להוסיף כרטיס T.V אבל אני לא יודע בדיוק איזה היות והמעבד די חלש חשבתי על Hauppauge WinTV-PVR-150,אבל הוא דיי יקר יש לכם המלצות אחרות? להחליף את הכ.מסך לאחד עם DVI להוסיף שלט(אעדיף שזה יהיה כלול כבר בכרטיס TV שאני קונה) מקלדת ועכבר אלחוטיים ואולי גם כ.קול בעיקרון אני רוצה לחבר אותו ל LCD TV שאני הולך לקנות, לבנות לו מארז יפה וקטן ולשים אותו בסלון.. השימוש בעיקרי יהיה לראות סרטים, להקליט תוכניות וסרטים וגלישה באינטרנט... מה אתם ממליצים לי להוסיף\לה…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. היי מחפש מחשב חזק מאוד . אפשרות ל 2 כרטיסי מסך, המון חריצי PCI-E ... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רוצה לומר לא מוגבל אבל לא מפלצת - 15K-19K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תלת מימד, רינדור, 3DS MAX, MAYA, NUKE, SUBSTANCE PAINTER, DAVINCI RESOKVE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בתוכנות photoshop , lighetroom , corel draw 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצה על מסך מחוץ לתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול מידי , לא צריך אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by TemaniH,

זה המפרט העלוב שלי intel P4 1.8 P4vt8 AGP 512MB DDR 200mhz 256MBDDR 133Mhz FX5200 128mb מה הכי כדאי לשדרג על מנת שWORLF OF WARCRAFT יעבוד סביר על המחשב תודה לכל מי שוזר

19. המחשב מיועד לילד בן 13-14 שישתמש בו בשביל אינטרנט, משחקים וכו.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. זמן לשדרג את ה P4 העתיק שלי. אני זקוק רק למעבד, לוח אם, מארז וספק, אני אמשיך עם ה X1800XTX, זיכרונות ב DDR800 והארדיסקים יש לי מספיק בעבודה. לגבי המעבד. התלבטות בין ה-6600, ה 6800 וה X6700, מה לדעתכם יהווה כיום את ההשקעה הטובה ביותר פר מחיר? הגיוני להוציא 3K על מעבד בלבד? לגבי לוח האם - מעדיף כרגיל את ASUS, אבל מוכן ל'התפשר' על ברנדים פחות יוקרתיים שיתנו את אותה תמורה, סדר גודל של מחיר - 1K+ מארז - הציעו לי את הצונאמי של TT ב 500 שקל, ללא ספק. יש לי במחשב הנוכחי ספק לא רע של 420W של HEC, אבל אני תוהה האם הוא יסחוב את העומס בחדש, מה דעתכם? תודה לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  21. שלום לכולם, אני אנימטור ומשתמש המון במאיה, מקס, אפטר, פוטושופ וכל שאר החבר'ה האלה... יש לי מחשב נייח חזק לעבודה יומיומית (i7, 16GB, GTX670). כרגע אני מתעניין בקנייה של מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם התוכנות הנ"ל כאשר אני מחוץ לבית לכמה ימים או כאשר המחשב הראשון מרנדר כדי שאוכל להמשיך לעבוד על דברים אחרים... הדילמה הראשונה היא האם לקנות מקבוק פרו או פיסי נייד? ואם פיסי נייד אז איזה...? התקציב הוא בערך 8,000 שקלים פלוס מינוס. * מטרות המחשב? עבודה בתלת מימד, גרפיקה ועריכה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? H…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  22. Started by shon1234,

העדפה ל אינטל וכרטיס מסך של nvidia מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): (גיימינג כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, תכנות ולימודים.) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): מאוד לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? מה שצריך כדי להרגיש שיפור בביצועים (העדפה 512 ssd ) האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: יש כבר מס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אלוהא, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, שיהווה פלטפורמה נוחה לשדרוגים עתידיים. אני בונה על המחשב הנוכחי שלי לחלקים, כדי להוזיל בעלויות. כרגע אני שוקל להעביר את הרכיבים הבאים למחשב חדש: צורב מעולה של NEC 2GB RAM 400MHz (מחולק ל-2*512 ועוד 1GB, כולם של קינגסטון) כרטיס מסך ATI Radeon HD4670 סיבת הקניה/שדרוג הפוך היא פשוטה. הפלטפורמה הנוכחית שלי מצויינת לי, אך מכיוון שמדובר במארז Asus Barebone מיני, די ישן (וכבר מלא אבק) אני חושב שהגעתי למקסימום ניצול החיים שלו. חשוב לי שהמחשב החדש ישתמש בציוד הקיים שציינתי מקודם. אין לי בעיה לדעת שכרטיס המסך הזה ייצור לי צוואר בקבוק ואני אצטרך לקנות אחד חדש יותר עוד שנה אם אני ארצה "לעלות שלב". עוד כמה דברים חשובים: - HDD גדול (טרה או טרה…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב באיזור ה- 4-4.2K לצורכי גיימינג. קודם כל, אציג את המפרט המבוקש (והלבטים שלי לגביו): - CORE I5-750 TRAY \ Intel Core 2 Quad Q6700 Tray - לוח אם: Gigabyte GA-EP43T-UD3L -ד.קשיח: Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB - זיכרון: G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 2000Mhz CL 9-9-9-27 Ripjaws - כ.מסך: Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe או לחלופין HD4850 1024 DDR3 - ספק כח: COOLERMASTER EXTREME POWER 650W - מארז: מאחר ואני רוצה לקנות ספק כח בנפרד, חשבתי על המארז הכי זול שאוכל לשים עליו את הידיים.. RAIDMAX APEX? - קירור למעבד: ARCTIC COOLING FREEZER EXTREME - חשיבות השקט: 5 - הרכבת מחשב: כן. - חנות מועדפת: כרגע SKYPC,…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. שלום. אני צריך את המפרט בשביל חבר. המחשב מיועד למשחקים לא הכי כבדים בעולם. בסך הכל לגיימר ממוצע. גלישה באינטרנט, עבודות OFFICE (לא עריכות וידאו וגרפיקה.) אם אפשר להתגזז על חלקים מיותרים ולהוסיף מסך LCD 19 זה יהיה מעולה. התקציב הוא בדיוק 3000ש"ח. בתודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.