עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים אם בכלל. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ASUS , SAMSUNG , DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : HDMI , VGA רזולוצייה גבוהה ביותר , מסך חד , שקט שלא ירעיש , שיהיה כס…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by limedi,

היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. בדקתי כל מיני מפרטים ואני ממש לא מצליחה למצוא הבדלים במפרט. במחיר, לעומת זאת יש הבדלים משמעותיים. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה 15.6 אינץ' והמשקל לא יעלה על 2.2 קילו. מעבד I7, זכרון ראם 8 עד 16 גיגיה, הרד דיסק לפחות 500 גיגה. אשמח לסיוע ואפילו המלצה מה לרכוש אם אפשר. הומלץ לי לרכוש לנובו או דל. להלן לינקים למחשבים. תודה ליאת https://ksp.co.il/?uin=40242 https://ksp.co.il/?uin=42443 https://ksp.co.il/?uin=39959

3. שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, מחפש לקנות מחשב - בסיסי בעיקרון, ורצוי לא כבד. שישמש אותי בתואר. אין מגבלות מחיר ואין דרישות פסיכיות שהוא צריך לעמוד בהן, פרט לזה שאני רוצה שהוא ישרוד איתי את כל התואר בלי שאצטרך להחליף,זמן סוללה סביר ומסך 14 עכשיו בשבוע הבא טס מישהו לארהב והוא יכול להביא לי מחשב. קודם כל, האם שווה לי לחכות ליולי שהבנתי מהכתבות שלכם שצריך לצאת דור חדש של מעבדים חסכוניים יותר או שזה לא משמעותי ואז חשבתי על: 1. http://www.bestbuy.com/site/Lenovo---IdeaPad-Ultrabook-14%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Graphite-Gray/7900163.p?id=1218862009516&skuId=7900163 הבעייה עם הדגם הזה שאין אחריות בארץ 2. DELL כלשהו.. לא מבין את ההבדלים בין הדגמים אבל א…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by y.o,

שלום, אני בת 17 ואני הולכת לקנות מחשב חדש בימים הקרובים.. אני צריכה שהמחשב יענה על הצרכים הבאים: שיעבוד מהר, אני מתמשת בו בעיקר לתמונות, מוזיקה, תוכנות פשוטות ואנינטרנט. בקיצור, אין לי איזה דרישות מיוחדות, רק שיעבוד טוב ומהר. אז אחרי התייעצות באייבורי מחשבים זה המחשב שהמליצו לנו עליו: אינטל ליבה כפולה E5300 / E6300 לוח אם Asus / Gigabyte G31 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II מאיץ גרפי Intel X3100 OB יוסיפו לי עוד 2G ככה שבסך הכל מדובר ב4G. רציתי עוד חוות דעת על זה לפני שאני רצה לקנות כי גם לי וגם לאבא שלי אין מושג במחשבים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by blue wings,

שלום אני צריך שפעם אחת ולתמיד יהיה לי סדר בראש ואני אשמח אם מישהו יעשה לי אותו חח אז ככה: כבר הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב שלי בעיקר בגלל בעיות של הכרטיס מסך(FPS נמוך במשחקי רשת,cod4) המפרט של המחשב הקיים שלי הוא זה: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 כל השאר לא חשוב.. קיבלתי הצעה מעניינת מספק שאני מכיר על - Manli Geforce 9600GT 512MB ב550 ש"ח עכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים: * מה אני צריך לשדרג כדי לקבל את המקס' מהנתונים שיש. אני יודע בוודאות שאני יחליף זכרון השאלה המרכזית שלי האם אני צריך לקנות גם לוח אם, מעבד וספק חדשים? *איך הח…

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  6. שלום אני מחפש מחשב נייד חזק לעריכת וידאו בפרמייר פרו + אפטר אפקטס. רצוי עם מסך 4K יש המלצות? מה חשוב לבדוק (SSD, כרטיס מסך, מעבד) האם המחשבים החדשים של סדרת lenovo yoga יכולים להיות מתאימים? מה לגבי: Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0051IV? תודה יורם

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  7. Started by רן כהן,

שלום! קוראים לי רן מהרצליה . אני חדש פה. וההורים שלי רוצים לקנות לי מחשב טוב ב12,000 אלף אני לא מבין במחשבים,אז אם אתם יכלים לעשות לי משהו טוב למשחקים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות משרדיות וסרטים). התקציב שלי הוא 1000 ש"ח למחשב בלבד (ללא ציוד היקפי). ניתן לחרוג עד 1500 אם יש סיבה טובה. הארד-דיסק באיזור ה160GB צריך להספיק. אני מעוניין להרכיב את המחשב בעצמי ולעשות OC אם צריך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנויות באיזור ירושלים. אפשר גם תל אביב. מידת השקט של המחשב לא חשובה. אופק העדכון לא רלוונטי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by zion789,

היי אני מחפש לפטופ בגודל בינוני+ בתקציב עד 5K לצורך שימוש במערכות הפעלה וירטואליות כדוגמא BACKTRACK 5,תוכנות כמו VMWARE,ושיריץ משחקים ברמה בינונית ומעלה(לא ברמה מטורפת),סרטים צריך להיות מחשב בעל מעבד חזק ,מהיר בצורה מטורפת-זכרון,כונן קשיח גדול ומהיר,זמן סוללה ארוך התלבטתי בין שני מחשבים: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18216&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0--DELL http://ksp.co.il/?uin=18507--ASUS אשמח להמלצות שונות אם יש אני גר באיזור חדרה אם יש חנות באיזור אני אשמח לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. בבקשה עזרה מהירה , התכנון לקנות מחשב מחר בבוקר ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים & עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BatlleGround *& battlefield & Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי כרגע הוא C…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. רציתי לדעת איך המפרט שאני מתכוון לקנות (גם ביחס למחיר שלו). התקציב הוא המחיר של המפרט הזה (4450 ש"ח) בתוספת חריגה של עד 250 ש"ח, כולל המסך. חוץ ממסך 22" אני רוצה גם צורב DVD, רמקולים (לפחות 2.1), מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות, הורדות, ומשחקים (כבדים עד לרמה של crysis), אבל גם קלים יותר (כמו CoD4:Modern Warfare). הנה המפרט שהציעו לי: מפרט המחשב: מארז: SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P35 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: 500GB SATA II 7200 RPM 32MB תוצרת Seagate זיכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz (תוצרת kingstone) צורב: …

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Blaxtorm,

משתמש בכל תוכנות העריכה הקיימות.. הבנתי שאתם תותחים פה...!!! מחשב רצוי 16GB ראם... טווח כספי - 3000 ש"ח אפשר לזלוג עד 3500 גג!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  13. OCZ 512MB DDR2 Description: 667MHz DDR2 , CL 5-5-5-15 , Unbuffered , 1.8 Volts , Lifetime Warranty , דגם: OCZ2667512VSO 120 שקל או Corsair Value Select SODIMM 512Mb PC2-5300 667MHz דגם: C512667NB Corsair לא מצאתי נתונים עליו אבל נדמה לי שהוא CL4 125 שקל מה ההבדל בין CL4 ל CL5 ? ובכלל מה עדיף לקחת?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by ran1809,

אני נותן למחשב שלי להוציא דו"ח כזה על החומרה ב EVEREST ובכרטיס המסך הוא רושם לי: nVIDIA NB8M-GS (G86M) נה זה אומר שאיזה כרטיס מסך יש לי..? כי משהוא נראה לי מוזר..! תודה רן

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by המפציץ A החמקן,

צריך שיהיה כולל: מעבד זיכרון לוח אם ספק כוח מארז כרטיס מסך צורב DVD, פשוט תודה לכול העוזרים, עם אפשר מאייבורי

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by h_yoav,

יש לי כרגע במחשב 1gb ראם ובויסטה עם אימיול קצת קשה לו לפעמים אני רוצה להוסיף עוד זכרון לפי מה שכתוב המחשב תומך עד2 ג'יגה אז חשבתי לקנות שתי סטיקים של 1 ג'יגה אבל אני חושב אולי עוד מעט יהיו תוכנות שידרשו יותר אז רציתי לדעת שאם נגיד אני קונה עכשיו סטיק אחד של 2 ג'יגה ועוד שנה עוד אחד זה יעבוד עם 4 ג'יגה או שהוא יפעיל רק סטיק אחד? תודה יואב

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  17. משחקים סרטים אינטרנט ואימיול אז ככה מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB קירור למעבד : Freezer 7 Pro (LGA775 לוח אם : EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון : G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס מסך : 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 לא מתכוון להשקיע יותר מ500 על הכרטיס מסך אולי קצת אם זה שווה תהוספה דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז : NZXT HUSH - HU001 (No PSU) קירור למארז : Arctic Cooling 12L 120mm ספק כח : Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin כל זה יוצא משהו כמו 3k ש"ח איך המפרט, יש הצעות שיפור?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  18. אם אין איזה משהו לא טוב כאן אני רק צריך אישור אחרון מאבא שלי ואני מזמין עריכה : ועוד שאלה : יהיה הרבה רעש מהמחשב Note : אני רוצה שהיה עבמחשב AMD 64 ושהלוח אם יהיה nForce3 250

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני ממש לא סגור עליו ואני אהיה ממש שמח אם תגידו לי מה כדאי לשפר.. התקציב שלי 3200.. כרטיס מסך- FX 6600 מעבד- +athlon 3400( אולי 3200) לוח אם- מבוסס NFU4 זכרון- 512MB 400MHZ מארז- אין לי מושג דיסק קשיח- SATA 80GB

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by alons126,

לא לנעול את האשכול אני לא יודע לאיזה פורום לפנות! קניתי מחשב נייד כדי שאני יוכל להנות מהניידות שלו עכשיו יש לי מחשב נייד כבר חצי שנה ואין לי ממש מה לעשות בוא אז הוא תמיד נשאר בבית אז השאלה שלי אם הוא נשאר בבית כל הזמן לא כדי להחליף למחשב נייח??? בבקשה תענו מהר אני צריך להחזיר תשובה למישהו

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by NDickler,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם אומרים על המכשיר הזה KOHJINSHA מישומה אמא שלי ראתה אותו והתלהבה מאוד ורוצה לקנות כזה לאחותה מתנה, אבל אני בכלל לא מבין מזה המכשיר הזה ולכן לא יודע אם להמליץ לה לקנות את זה או לא. אז מה אתם יכולים לפסר לי עליו, (מבאג- הבנתי שהם היבואנים)

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. Started by eyalsim,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרמייר פרו/Avid xspress. לא עבודה רצחנית אבל חשוב שיעבוד טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר פרו, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  23. שאלו אותי, אשמח לעזרתכם מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורכי השמעת מוזיקה בצורה מאד איכותית,אני מדריכת זומבה בארועים וצריכה שהמוזיקה תהיה מאד איכותית שאותה אני מורידה מיוטיוב והויסות של הקולות והסאונד והבס יהיה עדין ואיכותי ועוצמתי. כמו כן להשמיע גם רצועות מוזיקה שקטות בארועים ושהויסות יהיה נכון ואיכותי. כמו כן מראה קליפים וסרטים לבנות המצוה ומקרינה את זה בארוע. מעוניינת שהצב…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by moshe20,

שלום המחשב שלי מתחיל להראות סימנים של עייפות ובעיות אז הגיע זמן שדרוג עיקר פעילות המחשב זה משחקי רשת וסרטים המחשב: מעבד:6300 זכרון:2gb מארז רגיל ספק רגיל כרטיס מסך:gigabyte x1950 pro לוח אם:p5b dlx עכשיו יש לי בעיות הרבה במשחקים קריסות וקפיאות פתאומיות אז אני רוצה רק כרטיס מסך אנוידיה וחשבתי על ספק כוח גם כי יש לי גינרי בקיצור תעזרו לי לא מתוכנן שום אוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  25. המפרט שלי כרגע הוא כזה ורציתי לשדרג לו את הRAM ל 16 גיג'ה, ולהחליף כרטיס מסך לGTX1050TI. *המפרט משנת 2013 הוזמן מTMS בזמנו* יהיה חכם להשקיע בשני הרכיבים האלה על גבי מערכת מ2013 ? הספק כוח יעמוד בדרישות? (הכרטיס אמור לדרוש 300W בפיק ) או שכבר כדאי גם MB. המחשב מיועד לגיימינג בינוני. S787G2GD5HDN Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp - הכ.מסך הנוכחי C3470T Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 1 E4…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.