ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לקנות מאייבורי y50-70 מוחזר (אמרו שככל הנראה שמוכר פתח את האריזה והחזיר) ב4000 שקל. לצורך הפקה מוזיקלית בלבד (קיובייס) כמחשב משני. המחיר - מחיר מציאה, עם שנה אחריות.. צג:15.6 FHD LED ANTI-GLARE (SLIM) 1920X1080 מעבד:Intel Core I7-4720HQ גרפיקה:N15P-GX GDDR5 4G (NVIDIA GeForce GTX 960M) זיכרון:נפח 16GB מהירות זיכרון 1600MHz DDR3L חריצי זיכרון פנויים 0 חריצי זיכרון 2 קיבלות זיכרון מקסימלית 16GB אחסון:HYBRID 1TB 5400RPM SSHD (8G) מערכת הפעלה:WIN8.1 ממשקים:חיבורים 2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, Audio Combo Jack (headphone and microphone), HDMI-out, RJ45, SPDIF קורא כרטיסים 4in1 (SD / SDHC / SDXC / MMC) card read…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU Samsung 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory Leadtek WinFast PX7900GT Extreme TDH 256 + הרכבה = 4500 שאלות . עדיף AMD על INtel למשחקים המצב הזה ? הספק יחזיק ? הכרטיס מסך שווה את הכסף ? זה המפרט הכי טוב שאני יכול להרכיב בכסף הזה? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום! אני קצת חדש בזה אבל יש לי GTAVI ו Call of Duty: At WOrld והמחשב שלי חלש בשביל המשחקים האלה. מישו יכול להמליץ לי על מחשב בסכום 2500 שקל טוב שיוכל להריץ את המשחקים האלה חלק. זה לא רק למשחקים האלה זה בכללי שיעבוד חלק על כל מיני משחקים מהסוג הזה.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה.. אל תדיגו לי למה אני לא מחכה ליקונרו.. http://img209.imageshack.us/my.php?image=maozaw9.jpg הביעו את דעתכם... והאם הספק יחזיק את המערכת?!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום צריך מפרט רציני לעבודה ללא ציוד היקפי מחשב בלבד רצוי מאוד עם כרטיס מסך QUADRO אשמח לקבל הצעות ממי שבאמת מבין ויודע מה התוכנה צריכה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו לבחור נייד , 15" מסך , שיהיה חזק יחסית כלומר יוכל להריץ את רוב הדברים (ואף רצוי את כל הדברים) בלי בעיה (לא מדובר בגיימינג) , שלא יתקע אם ירוצו כמה תוכנות באותה העת , ושאפשר יהיה לראות סרטים גם באיכות גבוהה (דהיינו HD) התקציב הוא עד 4.5K אבל עדיף כמובן משהו זול יותר אם יש אפשרות. סה"כ הדרישות שלו לא כאלה גבוהות , אני מאמין שאפשר יהיה למצוא משהו מתאים בתקציב הזה. אולי יש דגמים חדשים שפספסתי שיותר חסכוניים/קלים/.... בכל מקרה ,אודה מאוד לעזרה. המשך יום נעים ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה עזרה / דעה על המפרט הבא. אני צריך מחשב לשימוש בייתי + : מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ 754 670 1 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 410 1 410 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 390 1 390 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV 280 1 280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB 7200 8MB Buffer-WD800JB 335 1 335 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 295 1 295 מארזים? Price Units Total 2202 ATX MIDI PFC, usb 160 1 160
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד של HP דגם DV 6790.. ביחד עם המחשב הגיע מתאם AC 90W, שמתי לב שהוא "מוציא" זמזומים כל הזמן עם הפסקות קצרות מידי פעם. למיטב הבנתי זה הקול של הזרם החשמל הזורם שם, השאלה שלי היא האם זאת תופעה ידועה או שאולי אצלי ספציפית המתאם פגום? הרעשים האלה ממש מעצבנים ולי אישית קשה להתעלם מהם בעוד שאחרים בקושי שומעים את זה. אגב, אני לא מתכוון לתופעה שקורת במחשבים עם מעבדי כפולי ליבה שבהם יש זמזומים מהמחשב עצמו (כן, גם בדגם הזה קיים..) תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שזה אפשרי לחסוך בתקציב הזה אבל אם כן אז בכיף... עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אבל רצוי לא לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אופיס וגלישה, מדי פעם תוכנות קלות יחסית כגון Google Earth האם יש צורך בציוד היקפי? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - ממוצע האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? כן האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? פנדה מחשבים או חנות אחרת באזור חיפה/חוף הכרמל. אם יש הבדל משמעותי במחיר אז אפשר גם מחוץ לאזור הנ"ל. *לא KSP/Ivory!* האם יש בקשות מיוחדות …
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעות... לא מבחינת ביצועים כי זה בהתאם למפרט. אני מתכוון אמינות ושירות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, מה צריך: מארז, לוח-אם, מעבד, ספק כוח, קירור, זיכרון, הארדיסק וכ. מסך. כמובן הדגש הוא שיהיה לוח עם Nforce 4 שיהיה בר שדרוג לעתיד, שיכלול פיצ'רים כמו PCI-E, SATA וכיו"ב כל השאר לא חייב להיות עצמתי במיוחד. לגבי מארז, שמתי עין על המרז של ENERMAX בפנדה עם ה 400W ספק. אבל לא הצלחתי לדחוס אותו בטווח המחירים שלי.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך כסף די בדחיפות, לכן אני מוכר את המערכת שבצד (למעט ההארדיסק היחיד של 1TB, המארז וספק הכוח) ורוכש מערכת פשוטה יותר. אני מחפש רק שילוש עם קירור למעבד (MUGEN II כנראה) וכ"מ (HD4870 512MB כנראה). המפרט כפי שצוין כבר יתחבר ל-2209WA. אשתמש בו לצורך של שימושים משרדיים וגיימינג כבד. המערכת תעבור את ה-OC הכי קיצוני שאוכל להוציא ממנה בתנאי שתשאר יציבה לשימוש יום-יומי. בינתיים חשבתי על המפרט (החלקי) הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ₪335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ₪214 כמות:1 htt…
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
העדכון האחרון היה באוקטובר, בתור אחד שמעוניין לקנות מחשב בקרוב הייתי שמח למפרטים מעודכים ומקצועיים ע"י מערכת האתר במקום לבקש מפרט ממשתמשים חובבנים בפורום.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שאני חופר אבל היום כבר הייתי בחנות ושיגעתי אותם , ואני חייב להחזיר תשובה בשביל לקבל את המחשב עד לחגים[אני טס בחגים..] אני מתלבט בין 2 הדגמים החדשים של הINSPIRoNה 15 אינצ'.. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20177 וה17 http://ksp.co.il/?uin=16258 אפשר לדעת מה יהיה פחות או יותר הזמן סוללה של כל אחד מהם בעת שימוש בתוכנות של תיכנות , ואינטרנט ביחד ?! אני פשוט צריך לדעת זמן סוללה והבדלי זמן סוללה בינהם !! תודה על כל הזמן שהשקעתם בלענות לי בכל הנושאים .
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות (הפעילויות העיקריות, מספרן הודגש): 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - OC - בכלל לא. 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך). 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף, גם בלילה (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע (בעיקר משחקי ספורט ואסטרטגיה). טווח מחיר: 5000-4500 שח (כולל הרכבה) ניתן לחרוג מהתקציב הנ"ל במקרה שבו קיים רכיב אשר משפ…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כאן מחשב Lenovo חדש שקיבלתי עם מ"ע Linux Suse. ניסיתי להיכנס לביוס או לחילופין לעשות Boot מCD של WINXP אבל שום דבר לא זז. אני ממש לא מתמצא במערכות הפעלה מבוססות Linux ולמה אני לא מצליח להיכנס לביוס? מכיוון שזה Lenovo? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
asus p4s533 ל"א pentiom 4 2.4ghz geforce 4 mmx440 64mb 512mb ddr 256*2 מה אני צריך לשפר במפרט הזה והצעות לרכיבים במחירי ביניים ככה לא הכי יקר אבל שיחזיק לעוד איזה שנה+ ככה.. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למעבד, לוח אם, זיכרון, הארד דיסק וספק כוח. התקציב שלי הוא בסביבות 1400 ש"ח ואם אפשר פחות אז בשמחה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לשימוש ביתי הכי הכי פשוט שיש כמו אינטרנט, מוזיקה סרטים וכו'. עדיפות שהרכיבים יהיו מ- KSP או SKYPC. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, עיינתי במפרטים מומלצים אך לא מצאתי מפרטים "שקטים". אני ישן באותו חדר עם המחשב ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, התקציב הוא 3K, ניתן לחרוג מעט. יעודו העיקרי - גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. משחקים? אולי NFS Carbon לעיתים רחוקות... אולי גם Age of Empires החדש, אם בשביל זה נצטרך לחרוג מהתקציב בשביל כ. מסך טוב אני אחרוג. צורב DVD יש לי חדש יחסית אז אין צורך להוסיף. גם ציוד היקפי ומסך יש. מבקש שבכרטיס קול תהיה יציאה אופטית משום שיש לי כזו ברסיבר ואיתה אני עובד. כרגע המפרט שלי הוא ABiT NF7 Nforce2 AMD Barton 2500 GEIL 2x512 אשמח לשמוע גם בכמה אחוזים המפרט החדש חזק ממה שקיים אצלי כעת. תודה מקרב לב על העזרה, אורן.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD,אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA13,BF3 COD, ASSASIN וכל המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "23 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה התקציב המקסימאלי ? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) [ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה )? בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . bf3 ומשחקים כבדים כאלו - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אשמח להצעה למסך טוב 1080p ולא יקר במיוחד - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אין לעבור את ה1400שקל אפילו לא באגורה. זה מה שחשבתי עליו ותגובות שינויים והמלצות יתקבלו בברכה : אז ככה יש לי שני הצעות מKSP ומPCH אז הנה הם : KSP : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2400+ 510 1 510 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 480 1 480 זכרונות? DDR 333 Price Units Total 256MB Kingmax 220 1 220 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Spire FridgeRock 40 1 40 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb 140 1 140 Total price 1390 ¤ PCH : CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.07 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כסטודנט וגם כגיימר בתקציב של בערך 6k. חשוב לי נורא שהוא יהיה חזק ואמין ויוכל להריץ את המשחקים החדשים בשוק בצורה בינונית ומעלה. יש קצת גמישות בתקציב אבל לא יותר מדי. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הלוח היה DFI NF4-ULTRA מעבד XP 3800 זיכרונות 2 גיגה DDR1 שני דיסקים קשיחים SATA 2 500G כרטיס מסך PCI EXPRESS יחסית פשוט ספק EZCOOL 500W REAL המחשב מריץ ויסטה יחסית בסדר גמור (באינטרנט קצת איטי ) המחשב משמש בעיקר לאינטרנט אפשרות 1 : ראיתי מישהו מוכר לוח של גיגה בייט דגם GA-K8NMF-9 קישור לסוג הלוח : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1911 ב 200 ש"ח כולל מעבד הרבה יותר חלש משלי למרות שאני לא צריך מעבד כבר יש לי שתיים הבעיה אני לא יודע אם הבחור ישר או לא אולי הלוח לא תקין או אפשרות 2 : מוכן ןלהשקיע עד 900 ש"ח לקנות לוח חדש + זיכרון 4 גיגה +מעבד אם אתם ממליצים על אפשרות שניה אנא לפרט מה לקנות וקישור לחנות אם אפשר תודה לע…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-