ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
אהלן, להלן מפרט, כמה entries לחלק מהסעיפים, לא בגלל התלבטות אלא בגלל פערים בין חנויות. המחשב מיועד למשחקים, רזולוציית full-hd, לא משחקי FPS תמיד, אבל על הגדרות מקסימליות. כמו כן יש שימוש לא מקצועי אך תדיר למדי בפוטושופ, עיבוד 2D, ההנחה שלי פה היא שדרישות החומרה העתידיות של חבילות פוטושופ, תהיינה דרישות של תוכנות ה3D של היום, כמו שבדר"כ היה עם פוטושופ. OC בינוני מתוכנן. מחשב שקט זה דבר בהחלט חשוב לי, אבל לא קריטי לגמרי. חלק ראשון - רכיבי הליבה, שלא יעברו שדרוג בשאיפה למשך 5 שנים ומעלה כמו desktop-ים קודמים שלי: 1) 3770K - ההפרש במחיר מ3570K משמעותי אבל ביחס למחיר המחשב כולו הוא כ6-7 אחוז, מאחר שהיום בעיבוד 3D מקבלים 15-20 אחוז ביצועים לכל המערכת מקיום של HT, אני נוטה ל…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב מאתר המבצעים של קיי אס פי עכשיו זה המחשב ואני רוצה לציין שאני משדרג את הכרטיס מסך ל7600 ג'י אס וגם משדרג למסך אל סי די וכל המחשב יוצא לי 4500 אלף שזה התקציב שלי כולל מסך אל סי די ואני חושב ש4500 אלף מחשב כולל מסך אל סי די אני לא ימצא מחשב יותר טוב מזה..... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3,max payne 3,Ghost Recon: Future Soldier,Spec Ops: The Line -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra 3. האם יש צור…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, נתבקשתי לבנות מפרט לחבר גרפיקאי. אופי העבודה הוא עריכה כבדה של מדיה על כל סוגיה (בין אם תמונות , או סאונד או ווידאו). יש כמה דגשים שעליהם אי אפשר להתפשר: מעבד 4 ליבתי (עדיפות לQ9400) זכרון 8 ג'יגה (לפני שקמים וצועקים למה צריך את זה, אז מתעסקים ביישומים שיאהבו את המיץ ש8 ג'יגה נותנים) כרטיס מסך - עדיפות לNVIDIA היות והבנתי שלאחרונה תוכנות יותר תומכות בטכנולוגיות כאלו ואחרות בו לקידודים.(אני מניח ש9800GT יעשה את העבודה, אם יש תובנות שונות אשמח אם תתקנו אותי) כונן קשיח 500GB SATAII המחשב כרגע לא מיועד לOC, לכן לא קריטי להכניס קרורים אקזוטים. אם משהו סטנדרטי נכנס סבבה, אם לא-אז לא על חשבון הדגשים. מארז וספק- שיחזיקו את המערכת בכבוד. אך לא משהו יקר מדי , כלומר שלא …
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7762 יש אותו במחיר מבצע עכשיו ללקוחות HITECH ZONE ב 3290 במקום 3690 בגדול אני צריך את המחשב לגלישה יום יומית , סרטים HD , הורדות , מוזיקה , קיובס תוכנת הפקה מוזיקלית, ומשחק אחד פיפא! אז מה אתם אומרים זה נייד טוב ? והאם יש עליו ביקורות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הנייד הנ"ל יש לי עליו ויסטה והחלטתי לזנוח אותה לטובת xp יש לי נסיון רב עם מחשבים כך שלא הייתה לי בעיה לעשות זאת, כשהכנסתי את הדיסק, הוא נטען עד שהיה רשום "windows is loading" במסך הכחול של ההתקנה... וא הופיע המסך הכל - מסך המוות הכחול.. מסתבר שבניייד הזה אי אפשר להתקין xp בגלל הדרייברים של ה sata (אחרי נבירה בפורומים בחול וחיפוש בגוגל) האם יכול להיות והגיוני שאני לא אוכל להתקין xp על הנייד שלי? יש מישהו עם נסיון שיוכל להגיד לי מה עושים במקרה הזה? אני ממש לא מעוניין בויסטה על הנייד.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי נוגעת לווסטרו 3300, שקיים ב2 תצורות: כ. מסך רגיל מובנה או ג'יפורס 310M (נדמה לי) האם המחשב עצמו חם יותר נוכח הכרטיס מסך? האם הדבר בולט?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=8905 מה דעתכם? זה נייד טוב או לא? כן אני יודע שהוא אוכל סוללה אבל לא איכפת לי מזה אז זה בסדר אבל מה דעתכם עליו ככה... יש עליו ביקורות? או על מוביל 64 3200+ בכלל
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים וחייב מחשב התואר יהיה במשפטים ומנהל עסקים התואר ימשך כ4 שנים השימוש במחשב: בעיקר תוכנות משרדיות, לימודים, ובשעות הפנאי מוזיקה וסרטים... הדרישות: מחשב חזק שלא תיגמר לו הבטרייה לעולם!!!! ( אני יודע שאין חיה כזאת אבל סוללה טובה זה הכרחי), מעבד חזק שיוכל להריץ גם סרטים ב1080 ביחד עם כ.מסך בסיסי. כמו כן אני מן הסתם אשתמש בתוכנות סטטיסטיות כגון spss וכו'.... וכמובן הפרט הכי חשוב שיהיה דק קומפקטי ועם חוות דעת רציניות ומכובדות תקציב: 3000-8000 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבטת כרגע בין שני דגמים https://www.pc365.co.il/product-3927-Lenovo_Yoga_2_13_59442291 https://www.pc365.co.il/product-5160-Lenovo_Yoga_500_14_80N40033IV_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אם יש המלצות נוספות אשמח לקבלן. כמו כן איך הסוללה של היוגה 500 שבקישור ? רוב תודות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראשון: e5200 4gb 500gb 9600gt השני: כמו הראשון ההבדל היחיד הוא 2gb זיכרון וכרטיס HD4830 מה יותר כדאי? המחשב ישמש לעבודה ביתית פשוטה ומידי פעם משחקים או שלחילופן עדיף לקחת: E7400 2gb 9600GT עריכה: הכי חשוב שחכתי, המפרט כולל את המסך של דל 2209W שעולה 1703 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב טיפה מיושן שאני רוצה להפוך למדיה סנטר בסלון, השידרוגים שהחלטתי שאני מבצע לו הם בעיקר קניית מארז כמה שיותר קטן ואלגנטי שיתאים לסלון, התקנת תוכנת מדיה סנטר כלשהי, והתקנת שליטה מרחוק כלשהי (מקלדת שלט מיוחד וכו'). ולשאלתי- מה עליי לוודא לגבי המארז שאני הולך לקנות? והאם עליי לשדרג לוח אם? המחשב הוא בעל מעבד core2duo e7500 ויושב על לוח אם צ'יפסט G31 שכתוב במפרט שלו שהוא microATX. בנוסף יש כרטיס מסך geforce 9400gt.(כמו כן יש הארד דיסק, כרטיס רשת אלחוטי, כונן אופטי) האם יש מארז מומלץ? המטרה שוב- שייצא הכי קטן שאפשר... ובנוסף אם יש המלצות על שדרוגים כדי שתצא מערכת טובה אני אשמח לשמוע... תודה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 א) האם לנצל את כל התקציב א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האמת היא שבמחשוב נייד אני לא מבין הרבה. אני מתחיל לימודים עוד מעט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שיחזיק לי לפחות ל4 שנות הלימודים (הנדסת תוכנה כנראה). מה אני צריך בעצם: לפי מיטב ידיעתי C2D הוא הכי טוב היום בניידים ולכן אני מעדיף C2D, אבל אין לי מושג איך הביצועים בדגמים השונים (ואיך הAMD TURION ביחס אליו?) אני מעוניין שיהיה לו מסך בפורמט רחב כמובן כ.רשת אלחוטי! 1GB זכרון. לפחות 100GB הארד דיסק. כמה שיותר יציאות USB. רצוי שיהיה קטן (אני יכול להסתדר גם עם מסך 14'' בסבבה). המשקל חשוב לי מאוד (חשוב שיהיה קל!) כרטיס מסך מובנה ופשוט נראה לי יספיק. חיי הסוללה לא כ"כ חשובים לי יחסית. מבחינתי אני פשוט אסחוב אותו לאנשו ואחבר אותו עם השנאי לחשמל. אני לא הולך איתו לאמצע…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה אתה אומרים על המפרט שלי מה אפשר לשפר או לשנות בערך באותו תקציב של 11 אלף את ההיטסינק אני אקנה מפנדה הax478 הוא יהיה בעיקר למחשקים ואני מתכוון לעשות עליו גם אוברקלוק גדול כדי שיחזיק להרבה זמן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט. מעבד חזק, לפחות 2-3 ג'יגה זכרון. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לא באמת * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? THE MORE THE BETTER. מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 700 דולר זה באמת הגג מבחינתי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
נמצא בחנות ksp קיים אצלם מחשב גיימינג. מבקש חוות דעת על המפרט. http://ksp.co.il/?uin=16101 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן, זה התקציב שיש לי למחשב משחקים בעיקר משחקי רשת. חשוב מאוד מאוד מאוד לא כרטיס מסך של ATI בשום פנים ואופן עכשיו אני רוצה רק HD של WD לא רוצה חברות כמו מקסטור וזה. כל השאר מה שאתם מציעים תודה ומחכה לתשובה. מסך יש לי אז אני לא צריך אבל כל ציוד הקיפי אחר אני צריך (שזה אומר רמקולים, עכבר, מקלדת) לא חשוב לי העיצוב של המארז.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לנצל את כולו על מנת להגיע לביצועים מרשימים ומחשב שיוכיח את עצמו במהירותו לאורך זמן. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א.משחקים ממוצעים (לא מכונת משחקים מטורפת) אבל גם לא חלש מידי ב.תכני HD . ב.מאחר ויש לי שתי מסכים הרזולוציות הם: 1280*1024 והשני 720P * באיזה סוג משחקים תשחקו? Need for speed most wanted,Guitar Hero,DOOM 3 שלא יהיה כ.מ חזק מידי אך גם לא חלש מידי * באילו הגדרות תשחקו ? גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4.ד…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב בעוד שבועיים ומקווה לקבל הצעות * מטרות המחשב? כל מה שהתואר דורש, אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות, וגם קצת משחקים כבדים יחסית *תקציב: אזור ה7000 גג 8000, קונה בארץ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13, ובנוגע לסוג המסך, לא יודע? מה שנראה לכם. * רזולוציית המסך? +FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיף לא יותר מ2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר. מאוד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250-500, אשמח לSSD. * כונן אופטי? אין לי מושג מה זה, אז מניח שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נראה לי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך לה…
-
- 39 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים, וברוכים הבאים לתת פורום מחשבים ניידים. אם אתם מעוניינים לרכוש מחשב נייד חדש אבל אתם לא כ"כ מתמצאים בתחום ואתם זקוקים לעזרה, או שיש בידכם הצעה למחשב נייד ואתם מעוניינים בחוות דעת, תוכלו תמיד להגיע לכאן, לפורום מחשבים ניידים. זהו הפורום המתאים בשבילכם. משתתפי הפורום האחרים ישמחו לעזור לכם כמה שיוכלו ועד כמה שניתן. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? 4. משקל רצוי? 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6. יציאות מיוחדות? 7. בלוטות? 8. גודל מינימלי של כ…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, זמן סוללה לא כל כך חשוב, הארד דיסק 1TB לפחות גודל מסך"15 ומעלה תקציב עד 10,000
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מחשב נייד ואשמח לעזרה. הוא ישמש אותה ללימודים ולשימוש יומיומי (אינטרנט, יוטיוב, אופיס וכו'). מאוד חשובה לי אמינות של המחשב (היה לי סמסונג והתאכזבתי) ולכן אני נוטה לכיוון דל או לנובו. המליצו לי על "סדרה Z של לנובו" - וספציפית על זה Lenovo IdeaPad Z51-70 80K60020IV אשמח לקבל חוות דעת או/ו המלצות נוספות (: * מטרות המחשב? לימודים ולשימוש יומיומי (אינטרנט, יוטיוב, אופיס וכו'). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? ישמש כמחשב עיקרי ולכן עדיף 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקו…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי התייעצות לגבי הלפטופ הסקסי הזה... חשוב נורא בלפטופ שאני עתיד לקנות - יציאת HDMI לחיבור ל LCD כרטיס המסך המוצע בדגם הזה הוא Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 אם מישהו מכיר ויכול להעיד עד כמה הוא איכותי. בלתי ניתן לשדרג לכ. מסך אחר בגדול, חשוב לי ההפקה הגראפית שלו לרואת סרטים / סדרות מחשב מהיר, חזק, שישמש אותי גם ללימודים אקדמאים בעתיד בעיקר לאינטרנט והורדות אם יש דגם אחר יותר מומלץ אשמח לשמוע עליו.. הצעות מחיר.... ניב
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כפי שאתם ראיתם לצערי זמנה של הגרוטאה שלי מגיע ואני נאלץ ליפנות למומחים שבינכם שתיעצו לי אמרו לי שיש בפורום מומחים אמיתיים ושאתם ממש קולעים בול לצרכים אז בבקשה ! אני חשבתי לכיוון של AMD 2500 עם NFORSE 2 ו256MB DDR 333/400 אני גם צריך מארז חדש לא משהו יקר רצוי 350W לפחות לירשותי כ2000+- אני סומך עליכם בתודה THE GYVER
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-