עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oba3k,

ראיתי שיש עוד כמה הודעות על סביבות המחיר הזה, אבל הדרישות שלי טיפלה שונות. אני רוצה מחשב בעיקר להורדות ותכנות אבל שיוכל להריץ גם את המשחקים הכבדים(אבל בעדיפות אחרונה, כלומר לא צריך כרטיס מסך מפוצץ, רק כזה שמתמש בטכנולוגיות חדשות... שיוכל לעבוד גם בעוד שנה-שנתיים). הבעיה היא שאני חייב 2 הארד דיסקים. אחד למערכת ואחד להורדות (אחרת הביצועים שלי על הפנים...) והנפח של שניהם חייב להיות מעל 200GB ורצוי אף יותר. אני רוצה כפול ליבה, אבל לא מתכנן OC מאסיבי (אולי משהו קטן כזה ...) חוץ מזה אני רוצה את המפרט מזיגזג... ועם יהיה VIVO זה נחמד (אני רוצה לחבר את הממיר של יס ולהקליט, אבל שוב לא חובה. כמו כן אני רוצה מחשב שקט...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום אז ככה אני צריך מחשב עם קירור פסיבי לחלוטין כולל ספק ....! מעבד במהירות 3.8/3.6 לוח אם של ASUS 4 GB RAM 80 GB RAPTOR 200 GB S-ATA LCD "21 DVD RW מארז עם ספק פסיבי עם סירקולציית אוויר מיטבית ..... הם יהיו במארז מאווררים אז שלא ישמעו אותם בכלל !!! כרטיס מסך שיהיה מסוגל להריץ כול משחק כיום בהגדרות טובות תודה לכולם ;D

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  3. שלום חברים, קיבלתי בשעה טובה את ה-E6400, ורצתי לשקול אותו. לאכזבתי גיליתי שהוא שוקל 2.35 ק"ג בדיוק למרות שהזמנתי עם מסך הלד (אמור להיות 1.95). הרזולוציה היא אכן 1440X900 אבל באף מקום לא ראיתי אזכור ללד, והמשקל לא מסתדר... מה אפשר לעשות ? כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by AvIAToR,

זה המפרט שהציעו לי ב-KSP כשהבאתי להם את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378061.msg3255096#msg3255096 (כי אין להם חלק מהחלקים) , אז מה דעתכם שווה או לא?? אם לא אז מה להחליף?? (מהחלקים של KSP) מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 790 1 790 לוח אם GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 470 1 470 זיכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 380 1 380 כ.מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1230 1 1230 דיסק קשיח Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 375 1 375 צורב DVD Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata 150 1 150 גוף קירור Arc…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  5. המחשב בעיקר לשימוש משחקים חדשים כבדים וצפייה בסרטים. ללא ציוד היקפי, המחשב יחובר ל2 מערכות קולנוע בסינכרון דרך רסיבר כך שלא צריך רמקולים או סט מקלדת ועכבר. כרטיס קול הכי פשוט שיש כי אחליף אותו בקודם שהוא יחסית חדש. המחשב יחובר למסך 22" WIDE 1680X1050 ולמסך טלוויזיה 32" HDREADY ברזולוציית 1350X700 בערך (יש אפשרות גם ל1920X1080 אם אני לא טועה). נקודות עניין - חשוב מסגרת המחיר עד 4000 ש"ח בלי חריגות ממש. חשוב כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ בהגדרות גבוהות. מומלץ ספק כוח 500W או 550W אם אפשרי. המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HD, למחשב בחיבור DVI, וחשוב שיהיה גם חיבור VGA (לדוגמא כרטיס מסך 240GT) רצוי דיסק קשיח סביבות ה500GB SATA אם לא יותר, יש דיסק קשיח חיצוני 1TB אבל לא SATA. …

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  6. שלום לכולם, המפרט בשביל חבר. אני פחות מעודכן בשוק ובחלקים היום אז הייתי שמח לקבל איזשהו מפרט ואולי לשאול שאלות אח"כ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 +- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא דילברייקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

7. שלום לכולם אני מחפשת מחשב נייד המתאים למשחקים (GTA, SIMS2, כדורגל) בבירור בחנות מחשבים קיבלתי דגמים של 8 מחשבים שונים מ 5 חברות שונות מה שלא ממש עזר. LG - 1. T1 EXPRESS DUAL 2. R1 DELL - 3. INSPIRON 6400 (הבנתי שנקרא גם E1505, יכול להיות?) HP - 4. PAVILLON DV 6160 EA IBM\LENOVO - 5. N100 TVDF KIM LENOVO (ממה שהבנתי מחיפושים באינטרנט זה לא ממש של IBM) 6. V100 7. SERIES Z MCINTOSH 8. MC BOOK PRO אני אשמח אם מישהו מכיר את אחד הדגמים ויכול להמליץ או לפסול, וכן אם יש למישהו הצעה לדגם אחר שיותר מתאים. הבעיה העיקרית הייתה להבין את המפרט של כל מחשב, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר / מאמר / כתבה שמסבירה את כל הראשי תיבות שיש במפרטי מחשב, ועוד כמה שאלות קטנות.... - מה ההבדל בין 1.5G…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  8. למסך 19 אינץ' להרצת המשחקים העכשוויים הכי חזקים, השקט לא קריטי. לגבי מערכת הפעלה, האם מומלץ להתקין ויסטה או להישאר עם XP?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by iMeash,

היי, רוצה לבדוק אופציה לשדרוג המחשב הנייח. המפרט שיש כרגע: האישה עובדת הרבה עם sketchup ו autocad והדברים נתקעים לה כאשר הפרוייקט בשלב מתקדם. אני מניח שצריך לשדרג מעבד וכרטיס מסך? אשמח לשמוע המלצות. יכולה להיות גם אופציה לרכישה בארה"ב ובן משפחה יביא לי את זה בזמן הקרוב.

10. Started by mongol,

המפרט צריך לכלול 200 גי'גה sata, כונן דיסקים רגיל, צורב רגיל לא דיוידי ואת כל הדברים הבסיסיים חוץ ממסך לא מתוכנן אוברקלוק תודה

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Radeon38,

שלום. אני מחפש דגם מסויים של קומפק החדשה עם 110J בשם שלו ואני לא מוצא אותו.אני אשמח אם אם מישהו יתן לי את השם המלא שלו. תודה מראש. טוב אחרי שיטוט קטן אני אחדד את מה שאני מחפש. נייד קטן עם 2 סוגי רשתות BT ו WI FI.כונן קשיח 160 זיכרון 1 גיגה או 2 מעבד 1.6.רצוי ללא מערכת הפעלה כלשהי.מסך 10 מקסימום. אם יש יכולות לתוכנות גרפיות רצוי ביותר. 2 מעבדים N270 שאני לא ממש מכיר וה ZM8X של AMD רצוי כפול ליבה השיקול שלי הוא רצוי נייד מאשר סלולרי מתקדם במחיר כפול. תקציב -1500 עם טיפה סטיה. מטרות - מוזיקה סרטים ותוכנת שירטוט. כמובן שאני מוכן לשמוע הצעות.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. שלום לכולם. אני מנסה להרכיב מחשב נייח שיעלה עד 3000 שקל (כולל הזמנת חלקים בחו"ל אם יידרש) דרישות החומרה שאני צריך : - מעבד i5 דור 12 לפחות (אם נכנס בתקציב יותר טוב מזה - מצויין) - כרטיס מסך RTX של Nvidia מסדרה 3000 (לפחות) עם 8GB זיכרון - 32GB RAM - כונן SSD של חצי טרה (יש לי כונן SSD חיצוני של 4TB שעליו אעבוד בעיקר). האם אפשרי לעמוד בתקציב? המון תודה.

• 0 תגובות
    • 341 צפיות
  13. Started by pasha314,

הי, מתאם החשמל AC של ה-Msi wind u100 שלי הפסיק לעבוד. במשך כמה ימים הייתי צריך לסובב את הכבל כמה פעמים עד שהוא היה מתחיל להטעין אבל היום הוא מת לגמרי. האם זה קרה למישהו? מאיפה קונים משהו חליפי בארץ? האם יש המלצות למשהו מאיביי? תודה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by GRiM,

יש לי הזדמנות לרכוש מחשב מסוג AMD Mobile Athlon XP 3000 Plus במחיר של פחות מ-5K, זהו המפרט: מפרט טכני AMILO-A 1094: - מעבד Mobile AMD Athlon XP 3000+ - זיכרון DDR 512MB הרחבה עד 1GB soDIMM - מסך XGA 1024x768 15" - דיסק קשיח 40GB - כונן צורב DVDRW - כרטיס מסך SIS M760 זיכרון עד 128MB - יציאת טלוויזיה S-Video - כרטיס רשת 10/100 ומודם מובנה - קורא כרטיסי זיכרון פלש SD/MS/MMC/MSPRO מובנה - 3 יציאות USB2.0 מובנות - יציאה דיגיטאלית IEEE-1394 FireWire - סוללת (4400 mAH) Li-Ion מחזיקה כשעתיים בהתאם לשימוש - משקל 2.75Kg - מערכת הפעלה Windows XP Home Enabled - תוכנה Microsoft Woks 7 - אחריות לשנה במעבדות Fujitsu Siemens מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by EE044,

חברים שלום, חבר החליט שהגיע הזמן להתפנק קצת ורוצה מפרט גיימינג ב-6K ש"ח. אשמח להצעות בסגנון מקסימום גיימינג מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Divinity Original Sin, Crysis 3, Metro Last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך יהיה 24'' 1080P עם 60Hz (נחשו מה המ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס זיכרון ומעבד בתקציב עד 2500 ש"ח עכשיו בקשר לכרטיס מסך יש לי Nvidia GF 9600GT ואני יקנה בהמשך אחד יותר טוב וספק כוח יש לי גם שהוא מצויין Crosair CMPSU-750HXEU 750W... חשוב לי מאוד שתמליצו לי על דברים מהאתר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta משם אני הולך לקנות! אם משהו לא מובן באתר אני ילמד אותו עכשיו! נכנסים לקישור הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta אחרי שעלה לכם האתר אתם תראו למעלה בצד ימין קטלוג חלקים. הנה ככה! אחרי שלחצתם על קטלוג חלקים יעלה לכם בצד ימין רשימה של חלקים וכ'ו אני יראה לכם איפה נמצאים החלקים שאני מדבר עליהם. הם ממש על ההתחלה של הרשימה 1. זה מעבדי אינטל 2. זה מעבדי AMD 3. זה לוחות אם למ…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייד לפי המפרט הבא: 1. משקל 2ק"ג (רצוי פחות אך אפשר קצת יותר) 2. מסך 12.1 (אפשר 13.3) - על מנת לעמוד ב-1 3. מחיר עד 5000 ש"ח 4. שימושים עיקריים - אופיס, קצת מישחקים (ברמה של AOE), אינטרנט לפי המפרט הנ"ל נראה שיש מבחר מוגבל של מחשבים: 1. Dell vosto 1310 2. MSI PR210 3. Acer Aspire 2920 4. HP 2230s (כנראה חורג מהתקציב) 5. Lenovo V200 6. Lenovo SL300 7. Toshiba U200 מה עדיף? יתרונות חסרונות. אופציות נוספות? תודה!

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by lshtin,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 ש"ח אפשר לחרוג מעט במידה ויש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וכללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5…

19. Started by MC Misha,

בניתי מפרט ואני רוצה לשמוע מה דעתכם ואם כדאי לשנות משהו בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב מעבד: AMD ATHLON 64 3800X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - BOX לוח אם: ASUS M2V דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 כ.מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800GTO 256MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL מארז: COOLERMASTER CENTURION 532 REV1.3 : RC-532-SKR1 + 380W CM PSU צורב: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by mike666,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים 1. Asus 2101N - מצאתי ב2500 ש"ח יד שנייה. 2. Lenovo X61s - מצאתי ב 2300 ש"ח יד שנייה. שניהם מסך 12.1 זה מה שאני מחפש. ה אסוס הוא דגם חדש עם מעבד חדש וכרטיס מסך חזק יחסית ללובו הלנובו הוא דגם ישן ומוכר שהוכיח את עצמו עם מעבד יחסית חזק אבל כרטיס מסך חלש אני צריך את המחשב לVisual Studio itunes win7 , גלישה ודואר לא למשחקים אבל מדי פעם כן לראות סרט. מה כדאי ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. למחוק, התפקשש לי כל האשכול, מתנצל, פתחתי חדש. http://hwzone.co.il/community/threads/552821-שדרוג-מפרט-או-קניית-חדש-גיימינג-ספציפי-CS-GO?p=4961617#

22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 4000 חריגה של 100 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) רכיבים שלא צריך לכלול במפרט הם: כרטיס מסך יש לי כבר 4070 TI 12 גיגה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך רעש המחשב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…

23. שלום לכולם....אחרי שראיתי את הרמה של האנשים הבנתי שזה המקום לבקש עזרה.... אני צריך עזרה בבנית מפרט. המפרט חייב להיות מרשת ksp (לפי מה שראיתי הם זולים, וגם יש לנו סניף שלהם ממש צמוד לבית כך שזה ממש חשוב..) קישור לאתר - ksp.co.il - באתר יש מפרטים טובים + אופציות לשידרוג, בקטגוריה "במחשבים במבצע". *מדובר על מחשב בלבד ללא מסך, *המחשב הוא לעבודה ממש כללית בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים, וכו'. *אפשר להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים(אולי משחקים קלים בלבד) ככה שכרטיס מסך סביר אמור להתאים(fx5200- משהו בסגנון). *המחשב צריך לכלול צורב dvd, מקלדת ועכבר, רמקולים (פשוטים). אני מקווה שמספיק צמצמתי את זה כדי שיהיה נוח לבנות את המחשב. לפני מה שהבנתי אם המחשב לא ממש מיועד למשחקים, עדיף…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  24. כאמור, אני מכיל את המעבד בסכום שציינתי בכותרת, ככה שנשאר לי לשאר החלקים 3300 שקל. (כמובן ללא מסך וציוד היקפי) המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו ומשחקים. אני ממש לא יודע איזה חלקים אחרים לקחת, חוץ מההארד דיסק שאני יודע שאני צריך 500 ג'יגה.... בכל אופן אשמח אם תבנו לי מפרט שמבוסס על המעבד שכתבתי, וכמובן במסגרת התקציב.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)?משחקים בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך שלי 19 אינץ של LG * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים בעיקר * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא …

• 6 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.