עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by The Ball,

היי לכולם, אני מחפש מחשב לאבי שיצא לפנסיה עד סכום של 4,000 שקלים. השימושים זה אינטרנט, אופיס ופוטושופ בסיסי. צריך רק ווינדוס ללא ציוד היקפי. אשמח להמלצות.

2. Started by moshik811,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד ב5000 בערך ומצאתי שתי אפשרויות בKSP רציתי לדעת מה חושבים עליהם ואם יש משהו יותר טוב במחיר הזה http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=19081 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17268 חשוב לי שהמחשב יריץ כל משחק שקיים היום לא יתחמם מהר ושלא יהיה כבד מידי 3.5 קילו מקסימום זה הכל בעיקרון

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. אני כבר זמן מה שוקל לקנות את הHp pavilion 6282 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3028&scat=320&tcat= אבל לפי מה שהבנתי דגמי סנטרינו דיו ופרו נכנסים סוף חודש הבא לשוק הישראלי. השאלה אם שווה לחכות להם ואז לקנות דגם עם הטכנולוגיה החדשה או שהם יעלו דיי הרבה ואין טעם בזמן הקרוב ושאני פשוט אקנה את הנייד 6282 ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by roee7777,

האם שווה לחכות חודשיים ללוחות החדשים והמעבדים החדשים?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  5. שלום רב , אשתי גרפיקאית ומעצבת אתרים וברצוני לרכוש לה מחשב נייד אשר יוכל לשמש אותה בעבודתה השוטפת. (כפי שאתם מבינים - אני מדבר על מכונה חזקה!) מטרות המחשב? עבודה על תוכנות גרפיות כבדות photoshop indesign illustrator dreamweaver כל חבילת adobe flash * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיו יציאות שכאלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? ברצוני לרכוש כוננים סטנדרטים 500-1000 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש ברשותי תקציב של …

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by NatanZ,

שלום חברים, רכשתי לאחרונה DELL VOSTRO3350 ועדיין יש לי מספר דרייברים שלא מותקנים, למרות שהתקנתי ככל הזכור לי את כל הדרייברים מהאתר של DELL. צירפתי תמונה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. אני מתלבט...בין אם לקנות עכשיו מחשב טוב...או שזה לא הזמן?... כי שמעתי על המרובעי ליבה...והDX10...אז אני מתלבט...(ענו לי עלזה ) עכשיו בכל מקרה אני צריך מפרט ללא מסך...לא יקר..כמה שפחות...למשחקים..לתוכנות כבדות...סרטים וכמה פעולות ביחד...וכו'..האם הויסטה תעבוד על המפרט הזה כמו שצריך? גג 4000 (אני יודע שזה קשה ) ממ הכינו לי את המפרט הזה : (אם יש שיפורים או הצעות...או הסברים...שפכו הכל..סומך עליכם לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤566.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,030. כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤816.00 twin512667 זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 מארז Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w דיסק קשיח Westren Digital WD1600JB 160GB הכל…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. הדרישות: למשחקים,משחקים ומשחקים C@ יבוצע כאשר המפלצת תזדקן מעבר לזה אין דרישות [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. Started by avivbasal,

שלום אני בניתי מפרט בTMS.co.il ואני לא יודע אם הוא טוב אתם יכולים לתת לי עצות אולי מה לשפר או מה כדאי להוריד קצת וזה לא חשוב אני מחפש מחשב שיריץ משחקים טובים שייצאו בעתיד. אז... זה המחשב: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪899[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table]…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by izhakba,

שלום, אני יודע שאפשר להתחבר מנייד למסך חיצוני ע"י שימוש בחיבור VGA, האם ניתן להפוך את התהליך? כלומר יש לי מחשב נייח ללא מסך, ומחשב נייד. אפשר לחבר את הVGA מהנייח לנייד? תודה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. Started by roeist,

שלום לכם, המחשב מיועד למשחקים, קצת גרפיקה, מטלב ולעשות OC בעתיד חשבתי רבות והחלטתי על כ.מסך ברמה הזאת בגלל הכרטיסים החדשים שייצאו בקרוב ולכן העדיף אותם... (הוא תומך ב-DX10 ככה שאני יהנה ממנ קצת) אני רוצה שהמחשב יעבוד בלי להרגיש אותו ושלא יתחמם לי במקרה אז מבקש את עזרתכם עם אתם ממליצים לי על המפרט או שיש אלטרנטיבות מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1563 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1238 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON 2400PRO 256MB DDR2 64 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤334 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ¤460 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤213 זיכרון…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by realy,

שלום! אני מעוניין בנייד.. תקציב.. עד 4 אלף .. זיכרון מינימום 2 גיגה.. ושהמעבד והכרטיס מסך יהיו חזקים.. אתם תגדירו חזקים.. אני רוצה שלפחות הוא יריץ COD4.. השימושים שלי יהיו : אינטרנט , עבודות, תיכנות ומשחקים (מידי פעם גם כבדים..)

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתכנן בנייה של HTPC ואחת מהיכולות שאני יותר מעוניין בהן היא יכולת הקלטת תוכניות. לגבי המכונה עצמה: אני אוסף כרגע את הפרטים וקורא הרבה. בכל אופן, את ההרכבה אני אעשה והמערכת ההפעלה תהיה מבוססת Linux + פתרון כגון XBMC (כנראה). דווקא בנושא הטמעת יכולת הקלטת התוכניות אני מוצא פחות חומר באינטרנט. אני יודע שיש כרטיסי הרחבה (שלדעתי שמם המקצועי הינו PVR, או בעברית כרטיס לכידה) שקיימים לצורך שהזכרתי. עם זאת, לא מצאתי הרבה מדריכים שמדברים על הטעמה שלהם במערכת HTPC מהסוג שהזכרתי. בנוסף, בדיקה ברשתות המחשוב המוכרות גילתה לי שאותם כרטיסי לכידה לא כל כך זמינים. למישהו יש תובנה כלשהיא לגבי הנושא? האם זה "באמת" כזה סיפור למצוא כרטיס כזה ולגרום לו לעבוד באחת ממערכות הקוד הפ…

14. Started by shalev142,

שלום! אח שלי רוצה לקנות את המחשב הזה: עכשיו יש לו כמה שאלות: 1) המחשב הזה טוב? ביחס למחיר (עם השדרוג שלמטה מסומן בירוק) 2) כמה זמן המחשב יחזיק? לא בא לו להחליף אותו אחרי שנתיים שלוש.. הוא רוצה שהוא יחזיק לו איזה חמש ארבע שנים. 3) אם יש מחשב במחיר הזה שהוא טוב יותר? (5000 שקל) 4) ואיך המחשבים של DELL? והמחשב יהיה לא למשחקים כבדים (מקסימום FOOTBALL MANAGER) וWORD

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by tomer_,

שלום, כמה לדעתכם אמור לעלות המפרט הבא? מארז מארז איכותי Midi-ATX מעבד Intel® Core™ i3-2120 3.30GHz 3MB Cache לוח אם Gigabyte צ'יפסט Intel® H61 דגם GA-H61M-S2V-B3 דיסק קשיח Seagate 500GB 16MB 7200RPM זכרון Kingston 2048MB DDR3 1333MHz כרטיס מסך Intel® HD Graphics 2000 כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת 10/100/1000Mbps כונן אופטי צורב Multi Burner 22x DVD±R * שדרוג לזכרון 4GB DDR3 בעוד 70 ש"ח בלבד! * תוספת לכרטיס מסך Palit Geforce GT430 1GB HDMI בעוד 320 ש"ח בלבד! תודה.

16. כמו שאמרתי אני מחפש נייד בסביבות 5500 - 6500 ש"ח +/- יש מקום למשחק (וכמו כל ישראלי כמה שיותר זול). המחשב מיועד לאדריכל / הנדסאי בנין שעובד בתוכנות כגון אוטוקאד וכד'ו... חשוב ביותר שהוא יוכל לבצע הדמיות תלת מימד ללא בעיות (האם צריך כרטיס מסך חזק ,או שזה לא קשור?) . בענין המשקל עד 3 ק"ג וזמן סוללה ארוך כמה שיותר אבל לא על חשבון הביצועים . עדיף מחברה ידועה בעלת שירות כמו שצריך. אני חושב על מעבד T7200 עם זיכרון של לפחות 1G אבל חוץ מזה אין לי מושג (ערכות שבבים,כרטיס מסך) בסך הכל מחשב חזק במחיר עממי. יש לי אפשרות להביא מ USA האם כדאי (אחריות, שירות ומחיר). כל תגובה תתקבל בברכה תודה אבי

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד שישמש אותי לכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט (פה ושם לשמוע מוזיקה) בלבד. מסך 15". התקציב הוא כ2500 ש"ח, ניתן לחרוג קצת.. ואם ממש חייבים אז עד 3000. אני מודע לזה שבתקציב הנ"ל אין יותר מידי אפשרויות.. אז אודה לכם על כך מידע שתוכלו לתת לי. תודה מראש לכולם !

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by 123445,

אני רוצה לשפר את המחשב שלי למטרות משחק ואני ישמח עם אנשים מנוסים בנושא יעזורו לי . אני רוצה מפרט יחסית טוב ל OC שעד כ15-20% OC למעבד לצמיתות ועם מחיר מאוד מגובל יחסית . דברים שהם לא נחוצים מכוון שקניתי אותם כבר הם : כרטיס מסך : בבעלתו כרגעה GTX 660 אני מאמין שזה כרטיס מסך טוב ויחזיק לזמן מה ספק כוח : יש לי ספק כוח לא גנרי ואיכותי כך שגם ספק כוח לא צריך בעיקר חשוב שהיה מעבד חזק וטוב למשחקים וגם שהיה לוח אם טוב ל OC תקציב לכל עסק הזה 2000 שקל בנוסף לא ממש אכפת לי איך יראה המארז , לא צריך את כל הלדים ויופי שלו .. העיקר שהיה כמה שיותר זול . ועם כדי בכלל לקנות מחשב חדש כבר? או לקנות חלקים ? אומרים שיותר זול לקנות מחשב חדש מאשר לקנות אותו בחלקים , אז לא ממש אכפת לי העיקר שה…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. היי לכולם 8) תקציב: 3.7 עד 4 K ש"ח (ללא מסך, בלי ציוד היקפי) מערכת הפעלה: בעיקר לינוקס (וינדוס רק למשחקים לא כבדים במיוחד) אני רוצה בלי רעש בכלל :-X כאילו אינו מחובר לחשמל צרכים: צפיה בסרטים HD (כרגע יש לי מסך 22 1440X900) משחקים כמו rise of nations wolfenstein ... תוכנות שלי: matlab VHDL Verilog HP qc load runner אההה גם להזכיר יש לי מקרן יחסית טוב ואני מתכנן ל OC במקרה הצורך. המפרט הוא: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: [..] ASUS P5Q DELUXE ¤1070 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL ¤592 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤353 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  20. שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי כבל לא מסוגל לצערי להריץ משחקים יותר ולכן הגיע הזמן לשדרג, אין צורך בציוד היקפי. אני אשאר עם המארז של GigaByte שיש לי ולכן אין צורך בחדש. המסך שלי הוא Dell 2007WPF רזולוציה של 1680X1050 אין לי כוונה בשלב הזה להחליף אותו. בנוסף אין גם צורך ב HardDrive אני ממשיך עם הכונן שקניתי לא מזמן. בעיקרון התקציב יכול להשתנות במידה וזה לא מספיק. מה שחשוב לי זה רכיבים שקטים וכאלו שייצרו כמה שפחות וחום) למחשב הישן שלי כרטיס מסך 1900XT והוא עשה לי הרבה בעיות בגלל החום שלו.) חוץ מזה הייתי שמח להמלצה על כרטיס לכידת וידאו איכותי עבור הHTPC שבסלון (אין לי מושג תקציב לכרטיס כי אני לא מבין בתחום הייתי שמח להצעות Value for money) מחכה להצעות, תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. שלום, הרכבתי מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות. המחשב צריך להפעיל משחקים מגניבים (למי שלא יודע משחק מגניב הינו Diablo 3, Generals 2, Starcraft 2, Orcs Must Die!, Torchlight 2 וכו'). מכוון לרמת גראפיקה גבוהה. מה דעתכם (בעד / נגד) + למה. ואיזה מארז (+ ספק) אתם ממליצים, לא אכפת לי מהמראה ואין כל-כך בעיה של מקום. הדרישות לספק הן שהוא יוכל להתמודד עם המפרט גם אם אחליט יום אחד שבא לי ארבעה כ. זיכרון ושני כרטיסי מסך בקרוספייר (מדובר בהוספת כרטיסים זהים לאלו אשר נמצאים במפרט הסופי). רזולוצייה רצוייה: 1280 * 1024 עם אפשרות ל-1920*1080 רמת רעש: 7 - לא רועש (אני לא מעוניין במכסחת דשא) המפרט מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX מחיר: 753 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by liorbm,

שלום לכולם. אני זקוקה בבקשה להמלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 2500 ש"ח לשימוש בייתי הכולל צפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה באינטרנט. הדברים שהכי חשובים לי הם מסך גדול ונוח לצפייה, מהירות, אחריות, אורך חיי סוללה ואם אפשר איזה חיבור לטלויזיה, מה טוב בתודה מראש לכל העוזרים, שני.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by strider19,

היי. מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מתלבט עם איזו חברה להתקשר כשארכוש לפטופ. אין לי מושג מאיזו חברה אקבל שירות טוב ואמין ומאיזו לא. אני ממש לא רוצה ליפול על איזה שירות לקוחות מחורבן. אשמח לשמע את חוות דעתכם וללמוד מנסיונכם ובעיקר לקבל המלצות. ההתלבטות שלי כרגע בין dell,hp,asus,samsung,toshiba תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by yony25,

שלום רב, * מטרות המחשב - אינטרנט, צפיה בסרטים וקצת משחקים קלים * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג (לא קריטריון קריטי) - אבל מעדיף שיהיה מעוצב יפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI יחובר המון לטלויזיה * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - HDD 500GB * כונן CD/DVD - לא קריטי * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל חשוב מאד אחריות ל 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא, מעדיף לא HP (ניסיון רע איתם) כמו כן, מחיפוש נרחב מצאתי 3 מחשבים שאני שוקל לגביהם הדל חורג ב 100 שקל מהתקציב, האם שווה את זה ? asus x501A - 2899 NIS http://bug.co.il/prodtxt.asp?…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by nati_t,

מה קדאי לי מחשב עם מעבדamd 9393700 או לחקות שיצאו מעבדי הamd 1027

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים