עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤556 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: RAIDMAX SAGITA w/o PSU ¤315 ספק כוח: ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE ¤349 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤4796 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול DIABLO BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 של SAMSUNG FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? היה נחמד אם מסתדר להגדרות גבוהות לא MUST. 3. ה…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. שלום רב חברים! זקוק למחשב נייד לצורך עריכת וידאו.. תקציב של עד 10. הבנתי שמחשב כמו msi M16 עושה את העבודה בצורה מעולה.. הוא באמת יספיק? כמו כן, ההבדל בין כ. מסך 3050 ל3060 משמעותי? שווה להוסיף 250$?

4. מחפש סוללה חליפית לנייד הנ"ל, מצאתי חנויות המוכרות סוללות חליפיות ל Sony Vaio, אבל לא לדגם הספציפי שלי. 1. היכן ניתן למצוא ולרכוש סוללה חליפית לדגם הנ"ל? 2. במידה ואין בארץ, האם ניתן להזמין מחו"ל ללא בעיה כלשהי עם נושא ההתאמה לחשמל? (זו הרי הסוללה, לא המטען) 3. האם יש באמת סוללה מקורית? מה בערך עלותה? תודה.

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K גמיש - (פלוס מינוס אלף לכל כיוון.) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: 1 . עבודות בתלת מימד דגש על תוכנות פוליגוניות: Blender, Zibrush, Meshmixer, Materialise Mimics, Materialise 3Matic, Ntopology, Rhino+Grasshopper 2. תכנות: VS Code ,ARCore, Unity 3. עבודות גרפיות adobe: Photoshop,Illustrator, premier 4. מעט עבודות קאד Solidworks / Fusion360 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by cybermoron,

שלום חברים מה דעתכם על זה? זקוק למפרט למחשב שיתפקד כשרת וירטואליזציה. המחשב ישמש שלושה עובדים לכתיבת קוד ולקומפילציה. מתוך שיטוטים בפורומים כאן, אני חושב שהמפרט הבא יהיה מתאים: Core i5 750 GB-P55-UD3L 8 גיגה זיכרון (2 סטים של 2x2gb במצב דואלי, אין לי מושג מה כדאי, חשבתי על 1600Mhz DDR3) י 3 כוננים קשיחים של 500gb במצב רייד-5 (עדיף כוננים עם cache גדול) כרטיס מסך - הכי פשוט לא יזיק קירור סביר וOC למערכת בשביל להגיע לאיזור ה-4ghz אין צורך במסך, ציוד היקפי או אל-פסק תקציב 4.5K האם זה מתאים לדעתכם? אולי כדאי לשנות משהו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by fp581,

אני לא מוצא את האתר

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Intel Core 2 QUAD Q9450 - 2.66 GHz - 12MB cache - LGA775 - BOX - 1780 / מארזAntec sonata III + 500W - 690 730 - / לוח אם [ASUS P5Q pro (P45) 550 - / זכרון OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CH. 800MHZ CL4] 120 - / קירור למעבד Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro- צורב ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata RETA נקנה: 680 - / הארדיסק WD Raptor - 74GB - 10,000RPM - S-ATA [/ הארדיסק WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II- 390/ Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB 340 [כרטיס מסך והיקפי] [נקנה!: -/ כרטיס מסך,Leadtek Quadro FX3500 מסך??? מקלדת???

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  9. אהלן חברה אני חדש פה אני אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת מחשב יש לי ידע בסיסי++ אבל אני מאמין שפה יש אנשים עם הרבה יותר פלוסים ממני אז ככה, התקציב שלי הוא לא ענק אבל הוא בר שדרוג זאת אומרת שעם הזמן המחשב ישודרג מבחינת ראמ,וקשיח, ואני מדבר על החודשים הקרובים. אני פשוט צריך ממש תמחשב עכשיו המחשב הוא גם לעריכה גרפית בסיסית -פוטושופ ועריכת תמונות וגם למחשקיםעם דרישות גבוהות (קרייטק עם השטויות שלהם)כגון: FEAR,FARCRY2,WOW,STARCRAFT2ועוד רבים וטובים. התקציב הוא 4000 בלי מסך כמובן +המסך שיקנה הוא מסך 22 ושם התקציב הוא 1400 הנה מפרט שאני בניתי בעיקר ממפרטים שהיו פה המלצות וידע שלי: יש פה איזה מרווח של 350 שקלים שאתם יכולים קצת לשנות או לשנות לגמריי תודה רבה ויום טוב! מעבד…

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by cdr80,

היי חבר שלי ביקש ממני מפרט חלקי 1. מה התקציב המקסימלי? 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7. האם מתוכנ…

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  11. שלום, . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280 על 1024 אבל אני מתכנן ליקנות מסך 20 או 22 אינץ' בקרוב. * באיזה סוג משחקים תשחקו? Call of duty 4/MW2 , R.U.S.E ועוד. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש …

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by ozdaya,

שלום, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איזה מבין 2 הדגמים הנ"ל יותר חזק? יותר מומלץ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61330ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR580LR28 המטרה היא לשימוש OFFICE / אינטרנט אלחוטי / חיבור ל- LCD

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. שבת שלום, אני מחפש מחשב נייד קטן 8.9-11.1. התקציב הוא 2000-2500. המחשב הוא ביקר לשימוש משרדי. אילו דגמים מומלצים?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  14. אהלן חבר'ה! דבר ראשון אני שוב רוצה להודות לכולם על הסיוע הרב, במיוחד לדור שהעצות המועילות שלו גם בשאר חלקי הפורום סייעו לי מאד. לאחר שבוע של קריאת כל הפורומים הרלוונטים, עריכת השוואות, וכמובן בחינת ביקורות... הגעתי סוף סוף למפרט הסופי-סופי שלי (מקווה לקנות את המחשב שבוע הבא ולסיים את הסאגה הזו סוף סוף). אני מתכוון לקנות את המפרט מ-IQPC (התלבטות לא קלה בינה לבין TMS, בסוף המרחק ניצח). אז הנה הוא לפניכם, כתמיד, תגובות וביקורות ייתקבלו בברכה! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤840 לוח אם: GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤932 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL ¤1931 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32M…

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  15. בוקר טוב אנשים המחשב השולחני שלי החליט שחם לו מדי והוא הפסיק להידלק. לפני כן הטמפרטורה של המעבד היו על כ55-65-70 מעלות צלזיוס. בכיין. בכל השנה האחרונה, הוא סבל מתקיפת ארטיפקטים כך שלא יכולתי לשחק כמעט בשום משחק, ללא באגים מוזרים ומכוערים. (אגב, אם כבר, מה יכולה להיות הסיבה למוות בטרם עת?) אז הוחלט לקנות מחשב נייד חדש, ובדרך כלל יש תקציב מוגדר, אבל אני לא ממש יודע ומבין במחירים אז אין לי מה להגיד בנושא, אבל כמובן, כמה שפחות, יותר טוב. השימושים שלי במחשב הם בעיקר: אינטרנט והורדות סרטים פוטושופ קליל פה ושם ואולי מדי פעם כשמאוד משעמם, לשחק קצת במשחקים שאני לא יודע אם מהווים קושי כלשהו למחשבים של היום (משהו סטייל BATTLEFIELD2, אולי COD4- לא דברים כבדים …

16. המחשב מיועד לסרטים HD 720 1080 ולגלישה. (יש בבית ראוטר אלחוטי וטלוויזיה FULL HD 42) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט במיוחד. תודה מראש על העזרה!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. מה דעתכם על המיפרט הבא : Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte P35C - במה הוא טוב יותר מה P35 DS3L הרגיל ? שווה להשקיע עליו עוד 100-150 ש"ח ? GeCube 4870 512mb GDDR5 Coolermaster 690 CORSAIR HX 520W PSU - הבנתי שזה לכרטיסי מסך כפולים, זה נכון ? אם כן איזה ספק כח יש במחיר שלו אך טוב יותר... Seatage 500GB 32MB 2GB 800MHz איזה זיכרונות הכי עדיפים ? הכל אמור להיסגר ב 5K + כמה מערכות קירור נחמדות אם יש מספיק.. [כמובן שברגע שאני אגיע לSky הם יעשו לי הנחות וכל זה [הם גם התחייבו לי שהם מתחייבים בכל מחיר של כל חנות אחרת]]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  18. טוב, עברתי על המפרט הזה 1000 פעם.. ועכשיו שיש את הכסף והכל אני מוכן סוף סוף לקנות אותו ^^ רק חייב את האישור האחרון שלכם לפני P: אז ככה: מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤732 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1160 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4890G1 צורב …

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  19. המחשב צריך להיות של חברה טובה, חזק ,מהיר לשימוש רגיל -אינטרנט [הורדות] סרטים (גם באיכות גבוהה) ומשחקים פשוטים חשוב לי מאוד החברה והעמידות של המחשב תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by tounano,

אהלן חברה, מצאתי ליד הזבל Acernote 782, זהו מחשב נייד מיושן, וכנראה שבגלל זה גם זקרו אותו. למי שאין כח להריץ חיפוש בגוגל זה מחשב מאוד ענטיקה עם 75MHZ וכונן כשיח קטן מאוד. האם יש מה לעשות עם מחשב כזה? חשבתי אולי להתקין לינוקס ולהפוך את זה לHTPC לרכב. יש מצב לעשות לו אוברקלוקינג? בכל מקרה אודה לכם עם תשלחו הצעות לשימושים, תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  21. Started by daphne_n,

שלום לכולם אני מעונינת לרכוש מחשב נייד במקס 5000 שקלים, המחשב מיועד בעיקר לשימושי אינטרנט אופיס ואקרובט רידר.. מה ההמלצות שלכם, מה עם הדגם הנ"ל שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. שלום לכולם, לפני שנה רכשתי לאפטופ HP Pavilion dv3-2150ej של 14 אינץ' מ-KSP. מערכת ההפעלה היא VISTA. בחצי השנה האחרונה (לפחות) החלה בעיית חום רצינית עם הלאפטופ. בכל אחד מהמקרים הבאים, הלאפטופ מתחמם (באזור פתח האוורור והאזורים הסמוכים לו) לרמות קיצוניות, ולעיתים מתחיל לקרטע עד שהואמכבה אוטומטית את המסך למצב שצריך לעשות RESTART: 1. שימוש בהרבה מאוד תוכנות כבדות במקביל. 2. צפיה של יותר מ-20 דקות לערך בקטעי וידאו - ככל שהוידאו איכותי יותר, הלאפטופ מתחמם מהר יותר. עם דברים באיכות BLU RAY הוא בקושי מתמודד. 3. משחק כבד (דוגמת STARCRAFT 2). הדבר הביא אותי לפיתרון העצוב של הצבת מאורר קטן בסמוך לפתח האוורור של הלאפטופ, מה שפותר את הבעיה כל עוד המאוורר בסביבה. עם זאת, זה פאקינג לאפטו…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 900 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמה שיותר זול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - אינטרנט ואופיס א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - ללא מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? -- ללא משחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. השאלה היא אחד איפה לקנות : KSP או אייבורי שאלה שניה יש לי פה שני מפרטים ואני אשמח לייעוץ מחשב אחד עם מעבד אינטל לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L מעבד: Core 2 Duo E7500 זכרון : kingstone value 800 mhz ddr2 2 gb 2 ג'יגה מספיק? כרטיס מסך: Zotac 9400GT Synergy 1GB DDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כונן קשיח: WD 500 GB 7200 RPM 32 MB CACHE SATA II Intellipower WD5000AADS צורב די וי די : LG X22 SATA מארז : Chieftec Giga GH-01BW-OP MIDI TOWER - No SPU ספק כח: Golden Tiger 450W Real 12 Cm fan 24 pin קירור מעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro For s775 או מפרט מספר 2 - AMD לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-US2H מעבד: AMd Athlon II X2 245 2.9 GHZ צורב די וי די: LG X22 Sata זיכרון: Kingstone Value 2 GB…

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? עדיף 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא ובמילים פשוטות- מחשב משרדי ברמה גבוהה, שיהיה מהיר, חזק, שלא יתקע, אמין ועם אחריות... יריץ וינדוס. בנוסף גם חשוב לי לפחות i5.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.