ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מחשב בעיקר לאינטרנט אופיס וסרטים ללא אוברקלוק ללא שידרוגים בעתיד ללא הרכבה בחנות ללא ציוד הקיפי דרוש רק : מעבד לוח אם זיכרון דיסק קשיח 1TB מארז ספק בלי סידי כי כבר קיים רק שיש בעיה מאוד מגבילה .. לקנות את החלקים ב KSP בגלל זמינות וקירבה הרכבתי את המפרט הבא מעבד 335 שח Athlon II x2 Dual Core 265 3.3Ghz Socket AM3 Box לוח אם 340 שח GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI זיכרון 115 שח DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסק קשיח 260 שח SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ ספק 195 שח CHEIFTEC iARENA 450W 12cm fan, Active PFC (OEM ומארז גנרי ב 135 שקל סה"כ 1380 זה המחיר שאני מחפש בערך אולי החלקים מוגזמים ביחס לדרישות ולהיפך דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מבוקשת המלצתכם לקנית מחשב-כולל כל מה שצריך מסביב. השימוש הנדרש - ביתי. הרבה מקום לתמונות /מוזיקה/מסמכים. ללא משחקים וסרטים כלל. אין לי שום הבנה בנושא כך שאבקש פירוט מירבי לקראת קניה. אני מצבה מהמחשב להיות זריז כמו שד ונוח לעבודה של כמה שעות ביום.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי ללכת על לוח אם של ג'יגהבייט או של אסוס בגלל שיש להם יותר אפשרויות לשידרוגים, אבל חבר אחר שלי אמר לי לקחת רק לוח של אינטל בגלל שהם יותר אמינים, מה דעתכם? רצוי קירור, בגלל שהמחשב שלי ממוקם באיזור בלי אוויר יחסית בבית. אני לא צריך שיתקינו לי מערכת הפעלה או תוכנות, אבל שירכיבו את המחשב אצלם. מקווה שלא שכחתי כלום, תודה רבה וחג שמח.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום , רציתי עזרה להרכיב מפרט למשחקים בשביל אחותי,אין הרבה דרישות , היא משחקת במשחקים פשוטים ומשחקים באינטרנט , לא משהו ממש חזק הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים ,סרטים,עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשה…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחקתי כמה שאני בטוח שלא נחוצות. מה לגבי מה שכאן? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חשבתי על ABIT AN7 PQI 512MB 2.5-3-3-7 GunMetal Athlon Xp 2500+ Mobile מארז-250 + הרכבה 2300 מפנדס שינויים עצות?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לבנות מחשב חדש להקרנת סרטים HD ומישחקים. בקרוב אקנה מסך 22". אני צריך FIREWIRE לחיבור מצלמת וידאו. מה אתם אומרים על המפרט הזה: 838 838 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 601 601 1 לוח אם ASUS P5QL-E 31253 892 892 1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe CGAX-4852DDF 322 322 1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES 996640 2,653 ¤ סכום כולל מע``מ מ http://www.skypc.co.il + Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP 170.00 ¤ - 1 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 275.00 ¤ - 1 מ http://www.foxpc.co.il
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רואה הרבה מפרטים לניידים עם 3GB זכרון. האם קיימים סלוטים של 1.5GB ? איך זה מסתדר עם DUAL CHANNEL?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
תקציב קטן של 3700 צריך הכל מסך 17'. מחשב אינטל! .לעבודה. סרטים .צריבה .משחקים אין לי שמץ של מושג איך מתחילים אפילו חיבורי יו אס בי מקדימה המפרטים לא כוללים את אינטל לידיעתכם נידפקתי לפני כמה שנים שקניתי את פנטיום 3 450 כשהוא רק יצא שילמתי עליו 8000 שח ניתקעתי איתו עד עכשיו שנייה אחרי זה יצא פנטיום 4 תודה תודה תודה רבה מראש על עזרתכם ה"הכי מבורכת בעולם" :s05:
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות ה חמשת אלפים שקל, והשימושים שלי סעיקר הם משחקים כבדים כמו: GTA IV ,COD 5 ,FAR CRY 2 CRYSIS וכל המשחקים הכבדים והחדשים שיוצאים ושייצאו.. ולגבי הציוד הקיפי אני תריך הכל ונגדיר הכל : מסך שיתאים למחשב (2MS ) מקלדת,עכבר,רמקולים ולגבי הצורב אני רוצה שני כוננים אחד של DVD ואחד צורב DVD ובל OC וחשוב שכל המשחקים יעבדו על HIGH VERY וזהו אנשים תפציצו במפרטים...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לשדרג את המחשב הקיים על ידי החלפת לוח אם, מעבד וזכרונות. עיקר השימוש במחשב הוא למשחקים (גם FPS "כבדים"). יש לי כבר כרטיס מסך BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB, אז אני מקווה להמשיך איתו. לגבי ספק כח: יש לי ספק של HEC, אם אני לא טועה (אני לא ליד המחשב עכשיו) הוא של 480W. אני צריך המלצה לרכישת שלושת הרכיבים הנ"ל בתקציב של 2,000 - 2,500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4500 שקלים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)גיימינג,סרטים וכו', אבל בעיקר בעיקר בעיקר גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.נראה לי שכרטיס קול וצורב זה חשוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב …
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מתוכנן OC בעתיד! מסך שיש לי למערכת זו DELL 2408WFP הצרכים של המחשב הם בעקרון משחקים כמו Cod4 NFS GTA אבל גם סרטים שירים עבודה באופיס וגלישה באינטרנט.. __________________
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימושים של: עבודה משרדית, גלישה וכמובן משחקים מהירים וחזקים! (אני לא צופה בסרטים או עורך תמונות / גרפיקה) אני צריך את עזרתכם, יש לי מס' דרישות והשאר אני לא ממש סגור.. אני חושב על מעבד Q6700 שאעשה לו OC ל 3.0 אני מתלבט בין CF של 4850 או לחכות ל 9800+ מה אתם אומרים?? - כל הצעה אחרת רלוונטית מתקבלת בטווח של עד ה~2000 +- ואם CF של 4850 אז אני רוצה לוח שיתן X16/X16 אולי איזה X38 יעיל ולא במחיר קריעה 4GB זיכרון 500GB עם 32MB קאש מארז אלגנטי ושקט (CM690 ??) שיוכל להחזיק את המערכת וכנ"ל גם ספק שיהיה טוב למערך כזה+OC קירור למעבד+מאווררים שקטים ומסך 22" שיתאים גם לעבודה משרדית וגם למישחקים כבדים יש אפשרות לחריגה קלה בתקציב +- 3…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך - לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה משרדית ,תכנות ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta 5 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד 14' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3.…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום המחשב מיועד לעבודה משרדית / ביתית בעיקר - אינטרנט, צפייה בסרטים ,Visual studio, Matlab, Eclipse ותוכנות דומות. המפרט הזה מבוסס על מפרט דומה של HW_JOE. חשיבות לשקט ונוחות עבודה. הערות? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם INTEL BLKDG35EC EVA COVE ¤423 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG35EC כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤122 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק …
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
• התקציב לרכישת המחשב: 2,400 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2,400 שימושים: • מהם השימושים במחשב : גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אין משהו ספציפי - בגדול משחקים חדשים. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא) : לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1360x768 • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? משתמש ברמקולים של המסך חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום.. במשפחה שלי מתכננים לקנות מחשב לילדה בת 10.5 בערך... 1. מה התקציב? 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? מחשב לילדה בת 10, לדעתי משחקים קלים-בינוניים . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, כונן דיסקטים, לגבי CD או DVD לא יודע, מה שנכנס. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כ. קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום מחפשת מחשב רב תכליתי בעיקר לשימוש ביתי, נדרש דיסק קשיח של לפחות 1TB. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים משחקים שונים, גלישה ברשת, וקריאת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, צריך לרכוש גם מסך, אשמח לקבל המלצה. -לאילו …
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ,מסמכים,לא משהו היי-אנדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? לא קריטי כ"כ אבל יהיה נחמד שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB . * בלוטות? ראוי שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי עם הUSB של היום * כונן Bluray?כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?ראו פירוט מטה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אז בנוגע למע' ההפעלה הלפטופ הקודם הלך (בגלל זה קונים חדש) כי נכנסו נמלים וכנראה דפקו את הלוח-אם המדבקה של הרישיון עדיין קיימת , אבל הקוד למטה חצי נמחק ואין לי דיק של ה WIN …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 - Gigabyte GA-B85M-D3H - 8GB (2x4GB) Crucial DDR3 1600Mhz - Gigabyte GTX770 2GB WINDFORCE X3 - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda - Fractal Design Core 3000 - S12II-620 620W - LITE-ON DVD-RW x24 Sata iHAS124 - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 הרצון הוא מחשב שקט ביותר, כרטיס מסך מעולה למשחקים חדשים ולסרטי HD , הרבה כניסות USB אודה להערות /הארותכם תקציב : כ-4,000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם hpj7000, התקנתי windowsXP והמערכת לא מזהה שום דרייבר של כרטיס הקול(מדגם high Definition)_ אם למישהוא יש מידע/פתרון לענין זה דחוף לי מאוד!! תודה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי תמחשב הזה שקניתי אותו לפני כמה שנים,עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת בכמה הוכל למכור אותו,לאחותי היא רוצה לקנות מחשב בשביל אופיס וסתם מחשב כזה לעבודה משרדית, והמחשב שלי מתאים לזה וחבל שהיא תקנה חדש אם הוכל להביא לה אותה בסכום נורמלי ולקנול לי מחשב חדש זה המחשב שלי שאני רוצה למכור מארז גנרי פשוט עם ספק גנרי 500W Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e LG DVDR-WX20 ואת זה אני רוצה לקנות Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890 http://www.tmsfox.co.il/product.a…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הופיעה באחד הדיונים לא מזמן אתר להרכבת מחשבים בחול ואז הוא שולח אותם ללקוח ואני לא מוצא את הדיון ואת כתובת האתרמישהו מכיר אותו
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל רכישת לפ-טופ לצרכים הבאים: אופיס, סרטים, אינטרנט והבעיה הגדולה: מאטלב. עכשיו, ללא המאטלב, הייתי הולך על מחשב פשוט ב-3000 ש"ח, אבל כך אני חושש שאני זקוק למעבד C2D וזכרונות חזקים יותר. מה דעתכם? כמו כן, אני לא רוצה להיות מוגבל ל-4GB בכמות הזכרון שניתן לפנות אליו. גודל וזמן סוללה פחות קריטיים. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-