עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד - Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray לוח אם - Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 מארז - SilverStone Redline 1 USB 3.0 קירור מעבד - Arctic Cooling Freezer i11 קירור - Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ספק - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זכרון - Hynix Original 8GB DDR3 1600 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי - Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA SSD - Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch כרטיס מסך - Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 הכל יצא ביחד 4000 , לכרטיס מסך הייתה הנחה משמעותית כי הוא היה בשימוש אבל יש לו אחריות עד 12.16 מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by ashinak,

מה ההבדל בין כרטיס מסך ATI Mobility Radeon® X1400, זיכרון 256 עם טכנולוגיהHyperMemory ל- Nvidia דגם GeForceGO 7300 זכרון משותף TurboCache 128MB אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הדגים הללו (למה היעוד של כל דגם מבחינת ביצועים) ועם השוני כל כך גדול וכמוון מי עדיף.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. Started by edi123,

אשמח לקבל מכם ייעוץ... אני צריך מחשב ביתי/עיסקי ליישומי אינטרנט, פוטושופ וכד' (לא גיימרים). עפ"י המלצת האתר מתאים לי ה-e6300. אבל האמת היא שגם סלרון 3.3 עשוי להספיק. בסה"כ ההבדל בכסף הוא לא ענק ואני לא קונה מחשב כל שנה. מה שהכי חשוב לי זו אמינות המערכת, כולל ספק, עינייני קירור והתאמת הקונפיגורציה. אם אני שונא משהו זה לרוץ עם מחשב למעבדה. האם ללכת על המלצת האתר כפי שהיא, או האם לבחור פנטיום סלרון ולהוסיף רכיבים כמו ספק טוב יותר, מארז, זכרון איכותי יותר וכד'?

4. Started by quantoM,

מחשב לצורכי גיימינג קליל יחסית על מסך 22". התקציב הוא 3K והוא גם ככה צפוף אני יודע אבל אין עוד.. אולי עוד 100.. זה לחבר אז חשוב אמינות כמה שיותר מהחנות שהוא לא יצטרך לשבור אחר כך את הראש ולא לתת לי שום הצעה מIQPC תודה. אז מה שחשבתי עד עכשיו[תאמת אני לא מעודכן קצת אז תסלחו לי]: מעבד E5200 לוח אין לי שמץ- לא מתוכנן OC ואם כן אז הוא יהיה על קירור סטוק ויבוצע ע''י לא מתכוון לקחת אותו רחוק אם בכלל זכרונות- עדיף 4GB נראלי 2GB כבר לא בסטנדרטים של היום HDD - 320GB יעשו את העבודה כאן, אבל! אם 500GB יכנס במחיר טוב וכונן יציב לפי מה שידוע אז אפשר ואף מבורך כרטיס מסך - חשבתי על HD4770 מעדיף כמה שפחות לגעת בOC איתו - וחשוב יציבות מאוד! מארז - אין לי שמץ אולי משהו של HEC או שהיה …

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  5. שלום לכולם ותודה רבה ! לאחרונה ביקשתי מפרט לhtpc , ועכשיו אני מבין שאני כנראה לא זקוק לכך. בסלון אשתמש בפלייסטיישן כסטרימר ולמעשה אקנה מחשב חדש שיעשה את העיבוד וישלח אותו לפלייסטישן וככה אוכל להרוויח מחשב חדש שעדיין ימלא את הצרכים שלי בנושא הסרטים. מה דעתכם ? התקציב שלי הוא 2000 - 2500 ללא מסך. אני ממש איבדתי את הצפון מכל המבחר , i3 ? x3 ? i5 ? בנוסף - האם אני צריך כרטיס מסך ? המשחק הכי כבד שאני אשחק נראה לי אהיה קאונטר - סטרייק , בשביל מה יש סוני ? 8) אך אשמח ליציאת hd מכיוון שגם בחדר יש lcd. בקיצור , אינטל או amd ? ואשמח שאם יש אופציה לשידרוגים בעתיד שתהיה פתוחה , וכן אני פוזל לאינטל כי ראיתי שהביצועים של כולם יותר טובים מamd תודה רבה !! אין עליכם

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר ותוכנות כבדות מבית "אדובי" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים ומסך- אופציונלי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב קצת, אפשר באמצע 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…

7. היי חברים... אני צריך מחשב נייד בסכום של עד 5.500 שקל. מסך 13.3-14. מודם סלולרי מובנה עדיף. שימושים עיקריים תוכנות שרטוט SOLIDWORKS וכאלה... משחקים שיוכל להפעיל טוב... עדיפות לכאלה עם מקלדת שהכפתורים מופרדים (כמו במקבוק). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. שלום, אשמח אם תגידו י מה לשפר במפרט הבא, התקציב הוא 6000 עם חריגה מקסימלית של 300 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤800 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤890 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤137 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא…

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by maksimsl,

ערב טוב, אשמח לקבל המלצה לנייד בגדלים 11-14 אינץ'. השימושים הם בסיסיים ועסקיים (ללא תוכנות כבדות) ראיתי דגמים של lg asus dell על מה הייתם ממליצים? אולי דגם מסוים? תודה וחתימה טובה לכולם

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב, והוא צריך את עזרתכם, אני לא ממש מבין אז , אני רוצה שתעזרו לי לבנות מחשב עם הקריטריונים הבאים: ללא ציוד הקפי, בסביבות ה3000 ש"ח, לא כולל מערכת הפעלה, המחשב מיועד למשחקים, ללא תוכנות נוספות. אשמח שתיבנו לו מפרט. חבר שלי חיפש גם, ומכיוון שאני לא מבין הרבה אז אני יתן קישור למה שהוא רוצה והוא רוצה גם חוות דעת שלכם: http://ksp.co.il/hmain.php?gclid=cnwu27_i-i8cfsynzwodheojfg מחשבים במבצע>מערכות מחשב זולות> המחשב ה-6 שברשימה. ממש אין לי מושג. אשמח לעזרה קטנה!

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  11. בלי שום משחקים, ככה שביצועי הכרטיס גרפי (המשולב) ממש לא חשובים המקסימום שידרש מהמחשב זה צפיה ווידאו (לא HD) , או הפעלה של כמה חלונות פיירפוקס.אקספלורר במקביל+שמיעת מוזיקה. מערכת הפעלה תהיה XP (לא צריך לכלול במחיר), לא צריך לסחוב וויסטה (אולי אחרישדרוג נוסף בעתיד) לא כולל מסך מקלדת ועזרים אחרים. בחיפוש בזאפ ניתן ליצוא דברים באזור 1000 שקל

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by BizkiT1989,

שלום לכולם...אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד עכשיו בגדול בגדול אני צריך אותו לאינרטנט ולסרטים ולהשקיע יותר מידיי לא רוצה עד 3000 שקל האם זה אפשרי!?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  13. היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. חבר של אבא שלו.. טכנאי מחשבים, אני לא יודע איפה, למה וכמה בנה לו מפרט. הוא הביא לי את המפרט הזה. הוא אינו רשום, ככה שאני אתן לו קישור לפה אחרי זה. הוא אומר שהטכנאי מסדר אותו בקומבינות והנחות והכל . המפרט : עכשיו לא ברור לי. איך לעזאזל 4 ג'יגה של קינגסטון, ב444 שקל? ואני ביררתי איתו, והוא אמר שבדוק זה המחיר. "הקומבינות". סבבה. אסוס 1G 8800GT ? מה זה מערך של SLI או מה? אבל אם כן, הלוח אם לא נראה לי תומך. וזה גם מחיר של כרטיס מסך 1. מה זה המארז הזה? איפה הספק? מה זה הקורא כרטיסי זכרון פנימי??? לשם ההשוואה, אני אתן את המפרט שלי . Q6600 AC7Freezer ABIT IP35 BFG 8800GTS 512mb Geil 4gb Black dragon CL5 WD3200AAKS 16MB 7200RPM NZXT HUS…

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? עדיף 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא ובמילים פשוטות- מחשב משרדי ברמה גבוהה, שיהיה מהיר, חזק, שלא יתקע, אמין ועם אחריות... יריץ וינדוס. בנוסף גם חשוב לי לפחות i5.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. שלום אנשים אני מחפש מפרט מחשב לא כולל מסך (יש מסך LCD BENQ FP71G) עבור סבא וסבתא שלי. השימוש היחיד שלהם הוא גלישה באינטרנט ואולי לפעמים מסמך WORD. מבקש מפרט מחשב זול ככול הניתן (מספר מאות שקלים). אין צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by maxwell10,

אני רוצה לרכוש נייד חדש בגודל 13.3 אפשרי גם 14.1 התקציב עד 3K. * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע, תמיד אפשר להחליף סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250-320, יש לי גם כונן חיצוני * צורב DVD? - אין צורך בצורב, גם על כונן DVD אפשר לוותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - אין העדפה רוצה את הנייד הזול ביותר שניתן למצוא. תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by greencorn,

אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכי אינטרנט, סרטים, ומשחקים די בסיסיים...... רצוי שהמחשב יהיה לטווח הארוך. התקציב בסביבות 2500 ש"ח. השאלה שלי היא מה ההבדל בביצועים בין Core 2 Due לבין Core 2 Quad? האם אני ארגיש בהבדל? האם בכלל שווה לי לרכוש בהשקעה כספית גבוהה יותר את ה- Core 2 Quad או שה- Core 2 Due יספק אותי ובעצם חבל על הכסף?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. 1) תקציב? 5,000 מקסימום 5,500 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) כונן קשיח (hard disk) 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא משנה 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) לא *רק כונן רגיל !!!! וכונן דיסקטים* 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך …

19. הארדיסק 160 SATA, 512MB זכרון, ללא מסך, עם צורב DVD עם מקלדת ועכבר ואם אפשר אז עדיפות לLOGICPC. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכמה עשרות שקלים לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בסרטי HD, פיתוח (Visual Studio), מעט משחקים וגם קצת Flash ו-Photoshop. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני לא מצפה שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות. אני צריך שיריץ משחקים בהגדרות ממוצעות. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד …

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. Started by ggioragg,

העם המחשב הנ"ל מתאים למשחקים כבדים ????? מעבד AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 1340 לוח אם Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 790 כרטיס גרפי Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B 1350 זכרונות Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X 2 550 דיסק קשיח Western Digital 160GB 7200RPM 8MB 520 צורב NEC COMBO DVD x 16 & CD-RW 52x/32x/52x Bulk CB-1100 240 מארז ?HEC Compucase CI-6A21 400W? 335 סה"כ 5125 העם זה מס…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by shido,

כך זה הולך: -התקציב שלי הוא 5500 אפשר לחרוג ב 500 -השימוש הוא גיימינג , משחקים כבדים -אין עדיפות לחנות מסויימת - מחשב שקט ומאוורר טוב -יכולת לשדרוג בקלות -אשמח לקבל המלצה על עכבר ומקלדת טובים - אין צורך בציוד הכפי - הרזולוציה של 23 FULL HD תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  23. היי מחפש בשביל סטודנט נטבוק נייד עד כ 1600 ש"ח חיפשתי פה ושם ולא הגעתי למסקנות. המחשב ירכש מחר אז אשמח להמלצות. השימוש פשוט : גלישה באינרטנט עבודה עם WORD צפייה בסרטים [ משהו פשטני ולא איכותי ] לא ישמש למשחקים. על מה ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:ksp אבל עם יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):ארץ תקציב:עד 6000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:100-200 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין כל כך בתחום מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה כל כך מעדיף מערכת מהירה גודל כונן קשיח מועדף: 1T-500GB משקל הנייד המועדף:לא משנה גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי: עדיפות לזמן רב צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה אפשרות לחיבור למסך LCD מה מטרת שימוש המחשב? גיימינג אינטרנט מוזיקה סרטים אוקיי אני רוצה שהמחשב יריץ הכל על הכי גבוה שיש חובה! המשחקים שלי זה פיפא 12 COD:MW3 ובכללי א…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  25. Started by Pitohm,

1) * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עיבוד נתונים (תכנות), משחקים (די כבדים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו ממדית), עריכת סאונד (cubase) * גודל המסך? - לא קריטי, רצוי 14-16 * משקל רצוי? - לא קריטי * זיכרון מתמון - ddr 3 רצוי אם אפשרות הרחבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי מאוד 3 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן (HDMI ) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחרי חיפושים ארוכים נתקלתי ב ‏HP Pavilion DV6-1330EJ - Full Keybord Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2GB DDR3 1066MHz (2 x 1024 MB), Up to 8 GB HD 250 GB (7200R…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים