עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dennmv,

* מטרות המחשב? תוכנות הנדסיות matlab, solidworks, autocad * גודל המסך? לא סגור על זה מתלבט בין 15.6 ל14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? ממוצה לסוג מחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת בתחום

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  2. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט התקציב הוא 7000 ש"ח, המחשב מיועד לגרפיקה (פוטושופ) ומשחקים (מדי פעם, לא גיימר כבד או משהו כזה) המחשב צריך לכלול מסך 17" LCD, צורב DVD, ושהכרטיס מסך יהיה DX10. תודה רבה ;]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by uvs84,

שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת צריך מחשב לצורכי לימודים התקציב הוא עד 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 22" ורמקולים, אין עדיפות לדגמים או חברות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Tzah22,

שלום לכולם אני חדש פה.. =) אשמח לקבל כל מפרט.. ד"א עם המחשב הזה אני קונה מסך W2353 lg 23* בסך 1200 ש"ח אשמח לשמוע גם חוות דעת על המסך.. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by a_beilis,

מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard זכרונות DDR2 512MB 667MHZ Cl5 Twinmos x2 דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB צורב דיוידי NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW כרטיס מסך X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מה אתם אומרים על המפרט? צריך עזרה במציאת מארז וספק כוח... ואולי קירור למעבד ולכרטיס מסך... תודה מראשש

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by RJ1,

שלום, חכיתי כבר חצי שנה ונראה לי שהגיע הזמן להחליף את המחשב בן הארבע שנים שלי. המפרט הכללי שחשבתי עליו הוא: מעבד: Core 45nm או 6XXX נמוך או 4XXX גבוהה - 45nm בגלל שאני רוצה מחשב שיוכל לעבור את הקיץ. לוח אם: אחד שיתמוך בDDR2 ו/או DDR3, ועם כרטיס רשת מובנה(נראה לי שזה הסטנדרט היום, לא?) כרטיס מסך: חשבתי על 8600 חלש. אבל מענין אותי לדעת אם אולי שווה דווקא ATI בגלל התמחור האגרסיבי שלהם. יש גם מצב ל8800 אם זה יכנס לתקציב. זיכרון: 2GB, חשבתתי על DDR2 ולא על DDR3. דיסק קשיח: יעבור דירה. ספק: לפי המצלתכם, והעיקר שיעשה את העבודה. צורב DVD: לפי המלצתכם. כונן DVD: לפי המלצתכם. המטרה של המחשב היא לשמש למשחקים כך שעכשיו הם יעבדו על הגדרות בינוניות(אולי אפילו בינוניות-נמוכות), לתוכנות …

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  7. קודם כל תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי. אז ככה אני צריך מפרט של עד 3K +חריגות מינמליות ככל האפשר צריך לכלול הכל חות ממסך ורמקולים ובנוסף כרטיס טלוויזיה- זאת אומרת מעבד,לוח אם, זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך,עכבר ומקלדת אני דיי נוטה לכיוון אינטל למרות שאני לא רוצה להתעסק בOC וקיררורים נוספים. המעבד צריך להיות דיי חזק ללא התעסקויות מיותרות הכרטיס טלוויזיה צריך לשדר טלוויזיה וקונסולות שיחברו אליו בצורה טובה (צריך שיהיו היציאות המתאימות של הצהוב אדום לבן) זיכרון לדעתי 4 ג'יגה כי הוא הולך להריץ הרבה תוכנות כבדות (סולידוורקס, מאטלב, אנסיס, מי שמכיר..) הארדיסק 320-500 תלוי מה ייכנס בתקציב, אני חושב ששל חברת WD כרטיס גרפי כמה שיותר טוב למשחקים שיכול להכנ…

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by ExenTex,

אני צריך מפרט לחבר שלי, אז הנה הפרטים פחות או יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6500 זה המקסימום. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וגראפיקה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לרוב משחקי יריות מגוף ראשון, אבל גם משחקים אחרים מסוג אחר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מסך בגודל 22, אם אפשר שיתאים כמה שיותר לגיימינג. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא…

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  9. מחשב שיתמוך ב 2 מסכים במקביל \ 22" וכן 32" , אחד יראה סרט , השני יעבוד בחדר ליד אודה לכם על עזרה במפרט מחשב חזק שיתמוך בדבר הבא : מסך 22 אינץ + AUDIO מסך 32 אינץ בחדר ליד כדי שיראו סרטים (VIDEO ? AUDIO) מה האופציות שיש לי (לחבר)? חשבתי על לוח עם 2 PCIE16 , אבל מה עושים עם ה AUDIO (המחשב עובד רגיל והסרט עובד גם) חשבתי על GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0) או משהו אחר אבקש את עזרתכם בכרטיס מסך איכותי 2 גיגה זכרון 800 מג"הצ. אודה על תשובתכם במהרה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט המוצג. המחשב מיועד לאדריכל - עבודה על sketchup, 3DMAX ורינדורים ב-V-RAY, LUMION בעיקר סרטים (יש לומר כבדים) כמו כן מבקש לדעת האם כדאי לקחת 2 מודולים של זיכרון (16) או 4 (8) תודה מראש למשיבים. אריק

11. Started by sza,

שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד של חברת LG מהמבצע של חברת פלאפון. קיבלתי אותו עם 1 GB זכרון RAM בלבד... אני רוצה להוסיף לו עוד זכרון... רציתי לדעת, איך אני יודע איזה זכרון אני צריך להוסיף ועד כמה אני יכול להוסיף? (שלוח האם שלי יתמוך?) כתוב על המחשב עצמו במדבקה DDR2 800 MHZ, אבל כשאני נכנס לתוכנה CPU-Z נאמר לי שה Max Bandwidth של הזכרון הוא 400 Mhz... אני רוצה להוסיף כמה שאפשר... אם אפשר להוסיף עוד 3 GB אז מבחינתי סבבה, איך אני יודע כמה עוד אני יכול להוסיף? תודה רבה לכל מי שעוזר לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by smirnoff911,

http://www.tomshardware.com/reviews/malibal-nine-x7200-geforce-gtx-480m-core-i7-980x,2773.html לנייד הזה אולי יש את החומרה הכי מתקדמת וחזקה שיש עכשיו בשוק Core i7 980X extreme six cores 3.3GHz 12GB memory 2X GTX480's SLI 2X 80GB SSD's ועוד חומרה מפלצתית.. הנייד' החזק ביותר שראיתי עד כה, עם ביצועים ממש טובים סוללה לא תחזיק מעמד יותר מ 40 דקות והמחיר הינו 5325$ =\ מחשב כזה לא נראה לי שהוא צריך להיות נייד אבל כנראעה מישהו רוצה לשבור שיאים חח מה דעתכם עליו?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  13. אני יודע שאני רוצה i7 , 8 או 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI, SSD קטן למערכת הפעלה מארז איכותי (אם קיים מארז עם מערכת כלשהי נגד אבק, או מארז שיותר נוח לנקות אותו מאבק) מערכת קירור כלשהי, השקט חשוב מ1 עד 10 בערך 6. אני משחק משחקים פעם ב... המחשב מיועד למשחק פוקר מאסיבי, כרגע יש לי נייד של אסוס i5 מחשב פצצה תכלס, שמקרטע כשאני משחק מעל 9 שולחנות במקביל, וכשאני משחק מעל 15 זה נהיה סבל רציני. המטרה שלי היא שהמחשב לא ייתקע בכלל ויהיה כמה שיותר מהיר, מתכוון להשקיע בין 5 ל7 אלף שקל. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תודה שבאתם. העניין הוא שאין לי הרבה כסף ואני צריך מחשב זול ונוח שאני יוכל להתחבר בו לאינטרנט ורצוי שיהיה בו צורב טוב ומסך אם אפשר אני מזכיר לכם-עד 2000 ש"ח.חוץ ממה שאמרתי גם רצוי כרטיס רשת עכבר לא חייב וגם מקלדת לא.רצוי שיהיה מחשב נוח ומהיר כמה שאפשר.תודיעו לי אם ידוע לכם על מחשב כזה או אם בכלל קיימים כאלה ותודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by danieleto,

שלום לכולםם לפני שכתבתי הודעה זאת עשיתי חיפוש ולא מצאתייי אז היית רוצה מפרט למחשב נייד לאחותי סטודנטתית לפי מה שהבנתי הדרישות שלה שהמחשב יעבוד חלק ...ולפי כמה המלצות פה שקראתי הבנתי זיכרון לפחות 512 ו60G אבל עדיף1G היא אמרה שלא ממש משנה לה אם זה 15 אינץ או 14 אינץ וכמובן מחשב זה אני הולך לקנות בחיפה תודה לעוזריםם :yelclap:

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסכום של כ5000 ש"ח וחשבתי על הרכיבים הבאים: AMD ATHLON 64 3200+ S939 Price:1220 Gigabyte K8NF(NF4)S939 PCIE Price: 621 2X 512MB DDR2 A-Data Price:590 PINE xfx 6600GT PCIE Price:1200 (כרטיס קול) Creative Audigy 2 Value Price:278 W.D 120GB 7200RPM Price:470 Teac/Sony 1.44 Floppy Price:45 LG 16X48 DVD Price:140 HEC 425W Price:335 Total Price: 4899 האם ישנן הצעות לשינויים/שיפורים? הוספה: האם למישהו יש המלצה למסך CRT במחיר של עד 700 ש"ח? תודה מראש ;D

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by Usagi,

שלום נתקלתי במחשב נייד של חברת HASEE מדגם LD580 במחיר של מתחת ל-5K. המפרט מאוד גבוה למחיר זה משאר המחשבים כולל ג'יגהבייט. כמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה - שזה יתרון בשבילי. ללא מצלמה מובנית. http://www.hasee.com/en/Product_Index_En.html?product_index=1&productid=1127&prodid=68 חיפשתי בגוגל על החברה, ויש להם אתר והמחשב עם הדגם הזה נמצא בקטגורית ה-High performance laptop שלהם. מישהו התנסה או ראה מחשבים חברה זאת? היבואן נותן 24 חודשי אחריות במעבדה שלו עם שירות משלוחים חינם לכל אורך האחריות וגם ה-6 חודשים סטנדרט אחריות לבטריה. אשמח לעוד מידע ממכם אם אתם יודעים משהו

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אוקי התקציב הוא בערך 5000 שקל פלוס מינוס. עכשיו יש כמה דברים שאני רוצה שתשימו לב אלהם:כרטיס מסך אני די סגור על ה radeon 9600 xt 256 mb sapphir מסך אני ממוצע ומטה כי המסך ילך למחשב הישן. כרטיס קול ממש לא מעניין אותי כמו כן גם כונן דיוידי או צורבים למינהם. המחשב אמור להיות בעיקר למשחקים ככה שאני צריך הרבה זיכרון פנימי ולוח אם ומעבד טוב בשביל המטרה הזו. זיכרון אני לא אקנה יותר מ40gb כמו כן רמקולים לא מעניינים אותי וגם עכבר ומקלדת. אוקי מקווה שאני לא יותר מידי מכביד עלכם בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעוזר

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Home Boy,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ויש לי כמה שאלות: 1. איזה חברה כדי לקנות? (DELL.HP.NEC וכו') 2. איזה זיכרון כדי לשים? 3. איזה כרטיס מסך כדי לשים? המחשב בעיקר לעבודה משרדית (הדפסות גלישה וכו') אך אני רוצה שגם יהיה אופציה למשחקים עליו...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום אני מחפש המלצה למחשב נייח לבית. לצורך אינטרנט ואופיס בלבד. אין לי צורך בדיסק קשיח, מסך,מקלדת ועכבר כל השאר כן. מבקש המלצה עד 1000-1100 שקל. אשמח לקבל המלצות בבקשה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Tim_N,

שלום רב מחשב זה שייך לאבי ומדי פעם אני משחק בו ב Call of Duty 4. המשחק רץ בצורה מעולה אך יציאת האוורור של המאוורר (בצד) פולטת אוויר חם ביותר. התקנתי את SpeedFan ואני רואה כי טמפרטורת כרטיס המסך המקסימלית שהגעתי בעת המשחק היא 84 מעלות וטמפרטורת המעבד הגבוהה ביותר הינה 79 מעלות. כרטיס המסך: Nvidia Quadro FX 770M (9600M-GT based) המעבד: Core 2 Duo T9400 2.53 GHz האם טמפ' אלו לא גבוהות מדי? אם כן, האם יש משהו אשר אני יכול לעשות בעניין? תודה רבה. בנוסף- התוכנה מציגה 5 ערכים שונים של ACPI. מה זה? עריכה: כרטיס מסך 87 מעלות, ליבות 81 מעלות. אני אפסיק לשחק עד שאקבל תגובה, זה נראה לי ממש גבוה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. Started by kip,

צריך מפרט לשימוש כללי כולל גלישה באינטרנט ואופיס. המפרט צריך לכלול מארז נורמלי וספק שיהיו מוכנים לקלוט כרטיס מסך סביר לפחות ל GTAIV. משהו דוגמת ה 5750... 2 גיגה RAM מספיק כרגע, אחרי זה נוסיף עוד סטיק של 4 גיגה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בניתי משהו, רציתי לדעת במה אפשר לקצץ (לחסוך), כדי לעמוד במסגרת: כמות מוצרים סה"כ 2 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 454.05 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (3600+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 348.98 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M61P-S3 (nForce 430) - ATX 487.43 ש"ח 1 WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 365.09 ש"ח 1 COMPUCASE 6c60 ATX MIDI TOWER CASE - 300W PSU 286.21 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,941.76 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 1,883.51 ש"ח

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by avihneo,

בתציעו לי איך לשפר את המפרט שלי התקציב הוא עד 5000 שקל מקסימום .. אני לא צריך מחשב מיוחד וסוסון למשחקים אבל שיעריץ כמה ... ------------------------------------------------------- מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR 2 נפח:512Mb מהירות:667MHz כמות: X2 כרטיס מ…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.