ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,487 דיונים בפורום זה
-
הינה המפרט תנו חוות דעת.. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - במלאי מחיר: ¤945 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme - במלאי מחיר: ¤166 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤473 מארז: Coolermaster CM 690 Black מחיר: ¤389 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 - במלאי מחיר: ¤73 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V מחיר: ¤503 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 מחיר: ¤312 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500GB AAKS מחיר: ¤335 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail מחיר: ¤962 מקלדת: Logitech Wave Keyboard מחיר: ¤283 עכבר פרו-גיימינג: Logitech G5 Laser Blue מחיר: ¤231 מסך: Sam…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב לסטודנטית ראינו את Asus ZenBook UX305 שנראה מתאים לדרישות 256SSD 8Gb ram m3-6Y30 המחשב יהיה בעיקר לשימושי office,web צפייה בסרטים - ללא משחקים. משקל - רצוי שיהיה כמה שיותר קל. אחסון - לא צריך קיבולת גבוהה- מעדיף SSD מסך 13 אפשר לחרוג גם ל14 אם המחשב יהיה בעל יתרון משמעותי, לא צריך מסך מגע. אין דרישה לחיבורים מיוחדים - רק HDMI\DVI לחבר לטלוויזיה לא נדרש כונן אופטי אחריות- רצוי כמה שיותר ארוכה. זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך אבל רוב הזמן יהיה זמינות לשקע חשמל. בנתיים הUX305 נראה לי הכי מתאים גם מבחינת עלות (3200) וגם מבחינת מפרט, אם יש הצעות למחשב יותר משתלם שדומה אשמח לעצתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪1140קירור למעבד:Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORTכמות: 1 - מחיר: ₪213לוח אם:Gigabyte GA-Z77X-UP5 THכמות: 1 - מחיר: ₪1450מארז:Survivor 2X 20cm Fan on top & Front 2X USB 2 & 2X USB 3 + ידית נשיאה + e-SATA + אפשרות להתקנת 9 דיסקים 2.5כמות: 1 - מחיר: ₪595ספק כוח:Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pinכמות: 1 - מחיר: ₪429זיכרון:Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMPכמות: 1 - מחיר: ₪490קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14כמות: 1 - מחיר: ₪413קשיח למחשב שולחני:SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מעבד - AMD PHENOM X6 1075T, עם האריזה המקורית והקירור המקורי, כל מה שכולל.. נרכש מKSP לא זוכר כמה אחריות נשאר אם בכלל. לוח אם - Gigabyte MA770-UD3 זכרונות - 2 סטיקים של GSKILL PI עם צלעות קירור בתדר 1066MHZ DDR2, כל סטיק 2 ג'יגה, בנוסף - 2 סטיקים של 2048MB חברת קינגסטון בתדר 800MHZ, ללא אחריות או אריזות. קירור למעבד - Thermalright ultra 120 extreme עם מאוורר של Scythe בקוטר 120 מ"מ, 1600RPM, יש אריזה מקורית. כרטיס מסך - AMD HD6950 2GB GDDR5 מהראשונים שיצאו, תומך ב"שדרוג בלחיצה" ל6970 (פתיחת הליבות), אריזה מקורית ושלל ירקות - כלול, גם לא זוכר כמה אחריות נשאר. ספק - OCZ SXS500W מארז - אנטק 1200 (למרות שאני שוקל להשאיר אותו ולחסוך בקנית מארז למחשב החדש) הארד דיסק - Seagate…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מחשב נייד - מומלץ לפי הדרישות הנל?: * מטרות המחשב? הכל * גודל המסך? 13 אינצ * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? בלי * כונן Bluray? בלי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אחריות בארץ עדיף 5 שניפ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
מטרות עיקריות לנייד: אינטרנט,עבודות,מוזיקה,סרטים ושאר תוכנות למיניהם. לא שולל ת'אפשרות להריץ איזה משחק (לא כבד במיוחד) - אז שלא תיהיה מגבלה חריגה בעיניין. שיהיה מובנה במחשב את כל מה שצריך לחיבור לאינטרנט אלחוטי \ או רגיל ובנוסף שיכיל את כל החיבורים השימושיים (השימושיים באמת..) חשוב לי שיהיה מעבד מהיר כמה שאפשר וזכרון פנימי כנ"ל שיאפשרו עבודה נוחה ללא תקיעות והמתנות מיותרות והארד דיסק של 60ג' +-. אני רוצה שזה יהיה מבית IBM (חח..מבית..) ממ... וזהו בגדול אני חושב, אה.. שלא יישקול יותר מידיי. תודה רבה : )
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש מצב שאני יכול להוציא מחשב טוב בתקציב 4000 שקל ללא כלום רק מחשב לבד מחשב טוב למשחקים כבדים סרטים הורדות ושאר!! בבקשה תגובות אני חייב עזרה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k (נקנה מksp אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GTA V , BATTLEFIELD 1, . WATCH DOGS 2 starwars bf2 the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד לצורך גרפיקה ותוכנות * מטרות המחשב - גרפיקה, תוכנות כמו ilustrator. photoshop , flash וכו.. וכן הורדות וסרטים, ושלא יתקע אלא ילך מהר מאוד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא ממש משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - אני לא יודעת * כונן CD/DVD? צורב - כן, * כונן Bluray - לא יודעת. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יודעת מה ההבדל בין DEL לTOSHIBA אבל מלא אמרו לי שהם לא מרוצים מDELL, אז חשבתי ללכת על TOSHIBA עד 3.900 ש"ח. אני צריכה מעבד i5 ואולי שווה בכל…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני תלמיד במכללה ואני צריך מחשב נייד שיהיה קל ושיריץ לי סביבות פיתוח למינהן בשביל C ,C++,JAVA גרפיקה וכו'. ז"א אני מחפש מחשב קל ,נייד,וחזק אם זה יתאפשר אשמח לקבל הצעות..
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
עדיפות למסך 15, חשוב שיהיה לו WIFI ו BT כמובן ואחריות בין לאומית. ועוד שאלה האם יש מחשבים ניידים עם יציאת סאונד 5.1?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9600K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1360 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 264 לוחות אם: Gigabyte Z390 UD כמות: 1 - מחיר: ₪ 640 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 2 - מחיר: ₪ 660 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 420 כונני SSD: ADATA XPG SSD 240GB SX8200 M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 כוננים קשיחים: Seagate HDD …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד לאבא שלי עבודה משרדית פשוטה. אני בגדול די מבין במחשבים (לא בקטע מתנשא פשוט אפשר לדבר איתי חומרה וכו) אבל יש לי שתי שאלות מכיוון שאני לא חזק בנושא הניידים. 1.מה הבעיה בחברת lenovo. שהיא זולה משמעותית אבל לא ממליצים עליה. 2. חשוב שהחמשב יעבוד בצורה מהירה השאלה על מה לתת דגש מעבד חזק יותר או מהירות וגודל זיכרון Ram ? בעיקרון התקציב זה באזור 2000-2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס מיייל * גודל המסך? 15.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? .אני חושב שלא fhd כי רוב העבודה משרדית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אז לאחר שה HP שלי הלך לעולמו, אני מחפש מחליף. לאחר הסבל עם ה 15 הכבד והמסורבל, הבנתי שמחשב נייד צריך להיות נייד! ולכן אני יורד ל 13 אינץ. אהבתי את ה Ultrabookים החדשים, ובגדול זה הכיוון. מחינת התקציב אני מגביל את עצמי לכ 3K, אבל אני גמיש ומוכן להשקיע עוד טיפה במידה והנ"ל מצדיק את עצמו. * מטרות המחשב - בעיקר שימוש משרדי ואינטרנט, חיבור לטלויזיה לצורך צפיה בסרטים ומשחקים "קלים" פה ושם.. לא מצפה ממנו להריץ BF4... * גודל המסך - 13.3, עדיפות למסך מט. * רזולוציית המסך - HD 1366x768 \ FHD 1920x1080 - עדיפות ל FHD במידה ונכנס בתקציב, ללא מסך מגע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא * משקל רצוי - 1.5-2 , בעקרון כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3 שעות וצפונה *…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים של הנדסת תוכנה התקציב הוא עד 4000 אלף אשמח לקבל מכם המלצות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, באתי לפה כי זה נראה לי המקום הכי אמין שאני יוכל לקבל תשובה לשאלתי... קניתי מחשב נייד חדש K53SV-SX318V Asus עכשיו מערכת ההפעלה שהגיעה אם המחשב היא Home Premium. הבעיה שיש לי אם מערכת ההפעלה הזאת היא שאני לא יכול לשנות Display Language.. בחרתי באנגלית אבל אני צריך משתמש נוסף ששפת המערכת בו תהיה רוסית (עבור ההורים שלי). עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין win 7 ultimate (אני מעוניין גם לפרמט את המחשב בנוסף גם ככה)? אני יכול פשוט להכניס DVD ולהריץ את ההתקנה? להריץ את ההתקנה דרך הביוס (לשנות את BOOT לDVD ראשון - האם זה יריץ את זה?) או שאני צריך לעשות משהו אחר? בדרך כלל אני לא שואל כאלה שאלות דפ"ר - אבל אני לא רוצה להדפק ללא מערכת הפעלה במיוחד שהמחשב הזה מיועד כמתנה לה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי לשדרג את אחד המחשב, ובסוף החלטתי להחליף אותו. התקציב שלי הוא באזור 1000 שקל וחשבתי על אחד מהבאים: http://ivory.co.il/product.asp?productid=159&CatCode=3 זה עולה 1125 ודגם די דומה רק עם PD805: http://ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode=1 המחשב שלי כרגע(לא זה שיוחלף) זה אתלון 1900+ עם 512MB ובעקרון זה לא כל כך נורא, לפעמים קצת בעיות של איטיות אבל רוב הזמן עובד בסדר גמור. האם הסמפרון שבלינק טוב משמעותית מהאתלון? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בפנטיום? אציין שהשימוש במחשב הוא לאינטרנט\מולטימדיה\עבודה משרדית, אבל בד"כ רצים המון דברים בו זמנית(דפדפן, אופיס, ביטורנט, אימיול, מסנג'ר, ICQ, נגן סרטים, נגן מוסיקה וכו') ושמבחינת הזכרון לא אמורה להיות בעיה, ואם ת…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הי רציתי לקבל הערכה במכה אני יכול למכור את המחשב שלי מעבד: core i7 930 2800MHZ לוח אם: asus p6t se זכרון: DDR3 6GB Triple Chanel . כונן כשיח: 1TB WD כרטיס מסך: ati hd6850 2GB של חברת sapphire ספק 625W של חברת sapphire צורב DVD ומארז
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני קונה מחשב בימים הקרובים,לאבא שלי יש חבר שהוא תכנאי,אבא שלי רוצה שהמחשב יהיה במחיר שהתכנאי קונה את הסחורה נסו לשער את המחיר הסביר אז ככה זהו המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1033 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤501 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הנעוץ, אבל עבר זמן מאז ספטמבר 2009. אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= המחשב מיועד לשימוש באופיס ואינטרנט בלבד (אין צורך אפילו שינגן סרטים ומוזיקה). ידוע לי מה הדעה הרווחת על אייבורי, אבל קניתי מהם בעבר ולא התאכזבתי, אז תחסכו ממני את הביקורת על החנות... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה המחשב צריך להיות שקט לחלוטין!!! שיהיה לו כרטיס מסך טוב שיהיה אפשר לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה. חשבתי על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7000.asp אם למישהו יש הצעות אחרות אז בכיף חנות באיזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי חברה אני חדש פה ורציתי שתמיעו לי מפרט למשחב טוב שיוכל להריץ ויסטה בקלות ועדיין לא יחרוג מ2800 שח (ללא מסך וללא כרטיס מסך מכיוון שלי יש כבר 7300GT)
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב LG X110 שיש לו בעיה כשהוא עולה מתקבלת שגיאה בSYSTEM שחסר איזהשהו קובץ יש איכשהו דרך להגיע למחיצת שיחזור במחשב הזה ומשם לעשות פירמוט מסודר??? אם לא איך? יש לי את הסידקים המקוריים אבל אין לי כונן נייד ובמחשב עצמו אין כונן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה מה כדי amd or intel וכמו שאמרתי בסביבות 4200 תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
דברים שחשובים: מסך 15 LED CDROM זמן סוללה. מעבר לזה, לא ממש משנה תודה