ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי Asus N73S, שמגיע עם כרטיס מסך nVidia GeForce 540M. כשאני מסתכל בכל מקום (לצורך העניין בהגדרות מסך, הגדרות שמשחקים מזהים וכו') אני רואה את Intel Graphics HD בתור כרטיס המסך שלי. בתוך מנהל ההתקנים אני כן רואה את הנוידיה בתור כרטיס מסך אפשרי פעיל וללא תקלות, לצד האינטל. איך אפשר לשנות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים , לכן אני צריך חוות דעת על המפרט +הצעות לשיפור במחיר הנדרש. ואם כדאי להחליף את מעבד AMD לאינטל ? החלטתי לקנות מKSP יש לי שם דוד ואני סומך עליו למרות הביקורות שראיתי מדי פעם על החברה אז אם אתם מציעים לי לשפר אז תבנו לי דרך האתר KSP. תודה לכולם ושבת שלום .
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שימלא את הדרישות הבאות: 1) יציאת S-video 2) מעבד Core 2 DUO 3) מסך לא מבריק 4) מיועד לעבודה שוטפת (OFFICE, גלישה) אך גם לצפייה בסרטים 5) עד 5000 ש"ח נחמד אם יכיל: 1) יציאת DVI או HDMI 2) יציאת אודיו SPDIF אופטית 3) מע' הפעלה WIN XP PRO למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ואף ניתן לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד לביצועים טיפה גבוהים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ CS6, אינדיזיין, משחקים כמו CALL OF DUTY ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסימלית אני רוצה של 4096*2160 מסך…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת מה המפרט המומלץ למחשב לעבודות גראפיות (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, בעתיד גם פלאש, ללא תלת מימד) + עבודה משרדית שוטפת. התקציב עומד כרגע על כ-4000 ש"ח כולל מסך, אין צורך בציוד היקפי נוסף. עניין השקט פחות משמעותי במקרה זה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני מועוניין לרכוש נייד במחיר של כ-2500 שקלים. המחשב אמור להיות לצרכים בסיסיים של תכנות ומוזיקה. המסך לא יהיה קטן מ-14" ורצוי שיהיה 15.4" על המחשב תהיה מותקנת מערכת ההפעלה לינוקס, כך שהמחיר יישאר נמוך ומתוכנן להפעיל עליו את התוסף comspiz-fusion כדאי שיהיה לפחות 2G זיכרון. אילו ניידים יש לכם להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נייד ללימודים מתקדמים לאשתי. השימושים שלה כבדים בנוגע לעבודה עם Photoshop, Illustrator ועבודה עם תוכנות מקצועיות שונות הכוללות גם ניתוח וידאו. במקביל היא עובדת עם מסמכי אקסל רבים פתוחים ולשוניות רבות בדפדפן. מכול התיאור הנ"ל אני מבין שהיא צריכה מחשב עם זיכרון Ram נדיב של לפחות 8G, מעבד חזק של i7 מתקדם ככול האפשר ודיסק SSD של לפחות 256G . בנוסף חשוב לה מאוד משקל קל היות והיא מתניידת איתו גם בפקולטה וגם בכנסים, גודל מסך בן 14 ל15.6.רזולציית המסך לפחות 1080 כמה שיותר נראה לי עדיף מטבע העבודה שלה הכולל עריכת תמונות וגרפים למאמרים. אין צורך בתחנת עגינה וכונן תקליטורים. זמן סוללה של שלוש - ארבע שעות רצוף לפחות, אך רוב הזמן היא מחוברת לטעינה. מערכת הפעלה עדיפה אך …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקופה הקרובה מאוד. דרישותי בנוגע למחשב הם: ראשית מחשב חזק כמה שאפשר בתקציב שלי, המחשב מיועד לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות ....) +תכנות(ב-JAVE ברמה מקצועית) משחקים קלילים. להלן: תקציב : 5000 חריגה מקסימלית : עד 500שקלים, שמדובר במעבד או ציוד היקפי. ציוד היקפי: מסך (לפחות 19"), מקלדת , עכבר , רמקולים לגבי מקרופון , מצלמת אינטרנט , אוזניות ממש פשוט. אין לי מה להשקיע מהם יותר מידי.. צורב DVD. צורת תשלום : תשלומים. מינימום 250GB. מעוניין בהרכבה. אשמח אם תוכלו לעזור בצורה הטובה והמקצועית ביותר, זה חשוב לי מאוד.. תצודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לאיזה נטבוק או לפטופ בגדלים שציינתי לבית ספר עד 500$ (הקנייה תתבצע בניו יורק). זמן סוללה הוא דבר חשוב יחסית, 5 שעות+ יהיה טוב. כמובן שכדאי כמה שיותר זול. אני אוהב שהמקשים עמוקים, שמזכירים מקשים של מקלדת רגילה. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מעבד : AMD Dual Core 4400+ Socket AM2 2X512KB Cache לוח אם : Asus M2A-VM HDMI כרטיס מסך על הלוח :ATI Radeon X1250 HD Hardware זיכרון : 2X1024MB DDRII של חברת Kingston הרד דיסק : 250Gb with 16MB Cache Sata II WD דיסק שרתים לעבודה 24/7 חמש שנים אחריות צורב: Nec DVD-RW Dual Layer X18 שנתיים אחריות! מארז מוקטן מקלדת עכבר ספק מקצועי 400 WATT אמיתי !!! שלוש שנים אחריות של חברת EZCool
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
היי, בגדול אני מחפש לחסוך כמה שיותר בתקציב, המחשב משרדי ויפעיל את הדברים הפשוטים ביותר מבחינת אינטרנט/תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הכי בסיסיות שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
החלפתי ב DELL INSPIRON 6400 שלי מערכת הפעלה מויסטה ל XP היה סיוט למצוא את הדרייברים המתאימים באתר של DELL (אלו שמגיעים מצורפים למחשב הם מתאימים רק לויסטה) מאז הקורא כרטיסים המובנה ricoh 5in1 לא קורא כרטיסי SD וכל השאר סבבה אבל SD לא. מאיפה אני מביא דרייבר מעודכן שיעבוד לזה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב... ב2000 שקל יש לי דיסק קשיח חשוב לציין תודה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, שימוש משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).pinnacle studio, adobe primere, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הינה המפרט תנו חוות דעת.. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - במלאי מחיר: ¤945 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme - במלאי מחיר: ¤166 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤473 מארז: Coolermaster CM 690 Black מחיר: ¤389 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 - במלאי מחיר: ¤73 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V מחיר: ¤503 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 מחיר: ¤312 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500GB AAKS מחיר: ¤335 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail מחיר: ¤962 מקלדת: Logitech Wave Keyboard מחיר: ¤283 עכבר פרו-גיימינג: Logitech G5 Laser Blue מחיר: ¤231 מסך: Sam…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב לסטודנטית ראינו את Asus ZenBook UX305 שנראה מתאים לדרישות 256SSD 8Gb ram m3-6Y30 המחשב יהיה בעיקר לשימושי office,web צפייה בסרטים - ללא משחקים. משקל - רצוי שיהיה כמה שיותר קל. אחסון - לא צריך קיבולת גבוהה- מעדיף SSD מסך 13 אפשר לחרוג גם ל14 אם המחשב יהיה בעל יתרון משמעותי, לא צריך מסך מגע. אין דרישה לחיבורים מיוחדים - רק HDMI\DVI לחבר לטלוויזיה לא נדרש כונן אופטי אחריות- רצוי כמה שיותר ארוכה. זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך אבל רוב הזמן יהיה זמינות לשקע חשמל. בנתיים הUX305 נראה לי הכי מתאים גם מבחינת עלות (3200) וגם מבחינת מפרט, אם יש הצעות למחשב יותר משתלם שדומה אשמח לעצתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪1140קירור למעבד:Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORTכמות: 1 - מחיר: ₪213לוח אם:Gigabyte GA-Z77X-UP5 THכמות: 1 - מחיר: ₪1450מארז:Survivor 2X 20cm Fan on top & Front 2X USB 2 & 2X USB 3 + ידית נשיאה + e-SATA + אפשרות להתקנת 9 דיסקים 2.5כמות: 1 - מחיר: ₪595ספק כוח:Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pinכמות: 1 - מחיר: ₪429זיכרון:Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMPכמות: 1 - מחיר: ₪490קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14כמות: 1 - מחיר: ₪413קשיח למחשב שולחני:SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
מעבד - AMD PHENOM X6 1075T, עם האריזה המקורית והקירור המקורי, כל מה שכולל.. נרכש מKSP לא זוכר כמה אחריות נשאר אם בכלל. לוח אם - Gigabyte MA770-UD3 זכרונות - 2 סטיקים של GSKILL PI עם צלעות קירור בתדר 1066MHZ DDR2, כל סטיק 2 ג'יגה, בנוסף - 2 סטיקים של 2048MB חברת קינגסטון בתדר 800MHZ, ללא אחריות או אריזות. קירור למעבד - Thermalright ultra 120 extreme עם מאוורר של Scythe בקוטר 120 מ"מ, 1600RPM, יש אריזה מקורית. כרטיס מסך - AMD HD6950 2GB GDDR5 מהראשונים שיצאו, תומך ב"שדרוג בלחיצה" ל6970 (פתיחת הליבות), אריזה מקורית ושלל ירקות - כלול, גם לא זוכר כמה אחריות נשאר. ספק - OCZ SXS500W מארז - אנטק 1200 (למרות שאני שוקל להשאיר אותו ולחסוך בקנית מארז למחשב החדש) הארד דיסק - Seagate…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מחשב נייד - מומלץ לפי הדרישות הנל?: * מטרות המחשב? הכל * גודל המסך? 13 אינצ * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? בלי * כונן Bluray? בלי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אחריות בארץ עדיף 5 שניפ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מטרות עיקריות לנייד: אינטרנט,עבודות,מוזיקה,סרטים ושאר תוכנות למיניהם. לא שולל ת'אפשרות להריץ איזה משחק (לא כבד במיוחד) - אז שלא תיהיה מגבלה חריגה בעיניין. שיהיה מובנה במחשב את כל מה שצריך לחיבור לאינטרנט אלחוטי \ או רגיל ובנוסף שיכיל את כל החיבורים השימושיים (השימושיים באמת..) חשוב לי שיהיה מעבד מהיר כמה שאפשר וזכרון פנימי כנ"ל שיאפשרו עבודה נוחה ללא תקיעות והמתנות מיותרות והארד דיסק של 60ג' +-. אני רוצה שזה יהיה מבית IBM (חח..מבית..) ממ... וזהו בגדול אני חושב, אה.. שלא יישקול יותר מידיי. תודה רבה : )
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש מצב שאני יכול להוציא מחשב טוב בתקציב 4000 שקל ללא כלום רק מחשב לבד מחשב טוב למשחקים כבדים סרטים הורדות ושאר!! בבקשה תגובות אני חייב עזרה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k (נקנה מksp אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GTA V , BATTLEFIELD 1, . WATCH DOGS 2 starwars bf2 the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד לצורך גרפיקה ותוכנות * מטרות המחשב - גרפיקה, תוכנות כמו ilustrator. photoshop , flash וכו.. וכן הורדות וסרטים, ושלא יתקע אלא ילך מהר מאוד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא ממש משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - אני לא יודעת * כונן CD/DVD? צורב - כן, * כונן Bluray - לא יודעת. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יודעת מה ההבדל בין DEL לTOSHIBA אבל מלא אמרו לי שהם לא מרוצים מDELL, אז חשבתי ללכת על TOSHIBA עד 3.900 ש"ח. אני צריכה מעבד i5 ואולי שווה בכל…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני תלמיד במכללה ואני צריך מחשב נייד שיהיה קל ושיריץ לי סביבות פיתוח למינהן בשביל C ,C++,JAVA גרפיקה וכו'. ז"א אני מחפש מחשב קל ,נייד,וחזק אם זה יתאפשר אשמח לקבל הצעות..
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
עדיפות למסך 15, חשוב שיהיה לו WIFI ו BT כמובן ואחריות בין לאומית. ועוד שאלה האם יש מחשבים ניידים עם יציאת סאונד 5.1?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-