עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by -=Snoop=-,

חבר שלח לי מפרט שהוא מוכר, הייתי שמח לדעת כמה הוא שווה (אני או אחד החברים שלי מתכננים לקנות) (יד 2) כרטיס מסך GTX 460 2GB מעבד IntelCore i5 760 2.8Ghz4GB RAM1TB HARDDISK לוח אם Gigabyte P55A-UD3 מארז Antec 4 מאווררים ספק Seasonic 100-240vac430 Wat THX

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  2. Started by Rench,

שנת הלימודים באה לטובה ואני צריכה מחשב חדש... אני הולך ללמוד וידאו- ולכן אני צריכה מחשב שמותאם לעריכה וכו' מה עדיף? פשוט לקנות מק? או להרכיב אחד? קיצור- אשמח להמלצות תודה

3. האם יש הגנה על ה HD מתזוזות בכל הניידים, או רק אצל חלק מהיצרנים? אצל מי ידוע שיש הגנה כזו?

4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000שח לא רוצה לחרוג אבל אפשרי ב500שח , אם יש צורך הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו פורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מעוניין במסך 3K 1440p 144/165 Hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא משנה העיקר שיהיה שקט ומואר יפה ושנוכל לראות מהב…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי?5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, סרטים ואינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא ידוע, יש לי מסך 22 אינצ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה ה…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. אין לי מושג מה הסדר גודל כך שאני לא יכול לכתוב מחיר אני מקווה שזה בסדר בפורום הזה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  7. אהלן, חבר מחפש לקנות נייד שיעשו בו עבודות שרטוט עם אוטוקאד/סולידוורקס ושות' - התקציב עד 5K ונשמח לייעוץ

8. Started by hasake,

מספר נקודות חשובות: המחשב מיועד לבחורה, חשוב לה שיראה טוב (עדיפות ללבן, אך לא חובה). מסך 14'' (לא מקצוענית לכן לא רוצה מסך גדול יותר, מתחילה ללמוד בקרוב). לא חובה שתהיה מותקנת מערכת הפעלה או תוכנות נלוות. אין אפשרות לחריגה - מה שהכי מתאים בתקציב היא תקנה. תודה מראש לעוזרים, כי אני כבר אובד עצות, שיגעה אותי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by אליהו אלקובי,

אני תלמיד יב שמתחיל עכשיו לימודי סייבר, מעוניין לקנות מחשב נייד, עם נתונים חזקים, שמחזיק לי כמה שיותר זמן, התקציב שלי הוא עד 3,500₪ (אני מעוניין בלי מערכת הפעלה, אני מתקין אותה לבד וכך חוסך עוד קצת) ראיתי ב ksp Asus VivoBook 14 X1402ZA MW508 - Intel core i7 1260p - 16GB DDR - 512GB SSD ב- 3,300 ₪ האם הוא יענה על הצרכים שלי? ואם לא, מה כן? קישור למחשב https://ksp.co.il/mob/item/245632/מחשב-נייד-asus-vivobook-14-x1402za-mw508-צבע-quiet-blue

10. Started by uri888,

1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sapartil,

רצוי שיהיה לו מעבד I3 וזכרון 4G

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. שלום רב, אבקש עזרה בדעה על המחשב הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 במידה והלינק לא עובד זהו דגם המחשב : מחשב נייד TOSHIBA מסדרת Satellite L300-1A3 קניתי אותו ואני רוצה לשאול מס' שאלות : 1. האם ויסטה עליו יעבוד הוא סבבה ... הוא 4 ג'יגה, ואם לא האם ניתן להסיר ולהתקין XP ללא בעיות? 2. האם המחשב טוב באופן כללי אם השימוש שלי בו הוא גלישה (רצוי מהירה אני משתגע שהמחשב נתקע) והורדות באימיול וכדומה, האם -5730z - ACER עדיף מטושיבה? 3.ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטים (אין לי LCD אלא טלווזיה רגילה עם שקק CRT), נראה לי שראיתי שאין יציאת S-VIDEO ושאין HDMI , האם ישנה דרך שאוכל לראות טלווזיה דרכו? מתאם משהו? 4. אין לו BLU פנימי . .אמרו לי שאוכל …

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. היי, אשמח לסיוע בנושא שבנדון. להלן הפרטים: תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 - חריגה יחסית קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אפשרויות פתוחות - לימודים, גם קצת משחקים ועריכות אבל לא משהו מפלצתי (יש גם xbox בבית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…

14. Started by TheRealOG,

היי חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב של 4500 ש"ח, אם אפשרות לחרוג עד 5000. * מטרות המחשב? בעיקר למשחקים, אולי קצת לתכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא קריטי במיוחד, הבנתי שמסך מאט עדיף להרבה משחקים וסרטים אז אני מניח שמאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא קריטי בכלל, מבחינתי שישקול 20 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה מיוחד, מה שסטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI * Bluetooth? לא מחייב בכלל, אבל תמי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Firefix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO GTA V BF 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  16. צריך מחשב לגלישה באינטרנט ומוזיקה עד 2500 גג ואם אפשר אז פחות, כולל כרטיס רשת אלחוטי.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב, ורציתי לקבל ממכם חוות דעת על המפרט הזה ואם יש לכם טיפים לשנות להוריד או להוסיף משהו אני ישמח. מפרט מחשב: מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB מחיר 935 ש"ח לוח אם: Gigabyte P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 מחיר655 ש"ח זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Ripjaws Edition Dual Channel מחיר 650 ש"ח כרטיס מסך: HD 5850 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Sapphire מחיר:1580 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital IntelliPower 1.5TB, 64MB, SATA II WD15EARS מחיר: 535 ש"ח כונן דיסקים: DVD ± RW GH22NS x22 Black SATA מחיר: 130 ש"ח מאווררים וגופי קירור:Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan Rev.2 מחיר: 200 ש"ח מארז: CoolerMaster ATX Case HAF922 שחור (…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. שלום אני מחפש מפרט מחשב לבת דודה שלי, השימושים הם דברים רגילים כגון גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפיה בסרטים וכדומה. משחקים לא ישוחקו שם. יש להתחשב בעובדה שהיא לא כל כך מבינה במחשבים ויהיו הרבה מצבים שתוכנות ודברים שמעמיסים על הזיכרון סתם ישבו שם במהלך חיי המחשב אז בגלל זה אני חושב שצריך לקחת מחשב קצת overkill במחיר צריך להיות כלול גם מסך 22 אינטש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800-2000 ללא חריגות עדיפות למחיר יותר נמוך אך לא להתפשר על איכות כמה שאפשר זה אומר לא מארז מפלסטיק או משהו כזה מאד חשוב לי שהמארז לא ילך לי אחרי שנה , בנוסף שקט גם חשוב 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט ואופיס (הרבה טאבים וכו ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן: ללא HD ללא צורב / cd ללא כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. : אזור המרכז , מחשב שיש בבית כבר קניתי בRSM ואני מרוצה מאד

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  20. שלום רב, אני צריך לבחור מחשב נייד ממקום העבודה (תקציב בסביבות ה 5000 ש"ח) הספק שהחברה עובדת איתו הוא IBM/Lenovo שמתי עין על yoga 2 למרות שהאיש IT מאוד לא ממליץ ודוחף לכיוון של הסדרה T (לדוג' T450) מצורף דרישות המחשב אשמח לקבל כל המלצה שהיא! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט ומעט תוכנות גרפיות כמו פוטושופ) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 , לא חשוב מבריק או מאט אבל שיהי האפשר לעבוד בבתי קפה ובחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אני ממש לא בענייני מחשבים.. קונה מסך חדש איזה כניסות כדאי שיהיו? איזה גודל מומלץ ( מחשב שולחני ביתי)? על מה עוד להקפיד? איזה פירמות טובות ומומלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. שלום אנא תמליצו לי על מפרט לגימינג קל(בעיקר משחקי אסטרטגיה וRPG פחות משחקי FPS) עד 2500 שקל. חשוב לי מארז איכותי ושקט. עדיפות לרכיבים פסיביים ומאווררים שעובדים לאט ולא מרעישים. מעבד אני חושב שכדאי לקחת I3 כי אפילו הוא מאוד חזק ולא יצור לי צוואר בקבוק. אני לא צריך ציוד הקפי וגם לא מסך. זהו מחכה לעצות והאם בכלל אפשרי למצוא מחשב כזה בתקציב שיש לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by mordin999,

מחפש המלצה לנייד רב תכליתי(בעיקר עבודה וסרטים) בתקציב עד 4500שח מעוניין בנייד נוח איכותי ואמין, מסך 15. תודה.

24. Started by bigi37,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים), משחקים קלים, תכנות, אולי קצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, Football Manager -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024, אולי אם אני אזכה בחידון של הזון זה ישתנה ;D -לאילו הגדרות גרפיות …

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. שלום רב לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד אשר ישמש אותי לשימוש משרדי (אינטרנט, כתיבת מסמכים), שמיעת מוסיקה ואולי לראות סרט מפעם לפעם. הקנייה תתבצע בארה"ב והתקציב הוא עד 700$ (כמובן שלא חובה לנצל את כל התקציב). בעניין המפרט, אני לא הכי מתמצא אז אין לי יותר מידי בקשות ספציפיות.. הבנתי שמומלץ ללכת על ה Core 2 Duo ומסך רחב בגודל 15". בעניין המשקל, המחשב לא ינוע ממקום למקום יתר על המידה לכן אין חשיבות גדולה מידי למשקל, אבל כמובן רצוי שהוא גם לא יהיה בלוק. קיבלתי המון המלצות על HP ו Dell, ומבדיקה באתר שלהם שמתי לב שניתן לבחור את דגם הנייד ומשם פשוט לבנות אותו (בדומה ל Desktop). באתר של HP יש 5 דגמים שונים שמהם ניתן להתחיל את ההרכבה: Presario, G60t, Pavilion dv6z, G70t, Pav…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.