עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by meirdor,

אם אני לא טועה צוין כאן בפורום שאם רוכשים אחריות NPD או משהו בסגנון .....אז אני מכוסה בארץ אם קניתי את הלפטופ של דל בחו"ל העניין הוא שבדקתי באינטרנט באתר של DELL בארה"ב ולא מצאתי איפה יש את הסוג אחריות הזה.....הדגם שהרכבתי הוא XPS 1530 אם מישהו יוכל לעזור יהיה נחמד...

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. Started by Itay Ezra,

http://www.tms.co.il/product/15349 רוצה לרכוש מחשב נייח לגימר עד 5500 שקל האם הוא דל באמצעים או יכל לקרוס ? מעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪892 איך הלוח אם הזה הוא חזק יכל לקרוס בעתיד הוא דל באמצעים ? http://www.tms.co.il/product/15349 קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2כמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Asus H110M-Kכמות: 1 - מחיר: ₪229מארז:Antec P100 + NE550Mכמות: 1 - מחיר: ₪676זיכרון:DDR4 16G 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 1 - מחיר: ₪420כרטיס מסך:Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix GSכמות: 1 - מחיר: ₪2…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אח שלי בארה״ב לעוד מספר ימים בודדים ואני זקוק לעזרתכם בבחירת מחשב נייד. לפני הכל, האם מחשב טאץ׳ הוא קריטי לווינדוס 8 או שאפשר לוותר עליו? אני מתלבט בין 2 מחשבים, אחד של לנובו והשני של סאמסונג. ההבדלים המרכזיים: סאמסונג: מחיר: 600$ מעבד: i5: 2.6ghz Touchpad קטן ומיושן (חיפשתי באינטרנט אם הוא מולטי-טאץ׳ אבל לא מצאתי תשובה). ישן כונן דיסקים. רמקולים מובנים מצויינים של חברת JBL. אין זכרון SSD. משקל: 5 פאונד. אנשים כתבו עליו בחוות דעת שיש בעיה עם הכפתורים של הטאץ׳-פד. קישור: http://www.amazon.com/gp/product/B0083S3MT2?ie=UTF8&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links לנובו: מחיר: 700$ (100$ הבדל) מעבד: 1.7ghz (הסאמסונג 2.6ghz !!!) אין כונן דיסקים. יש זכרון SSD (24/32gb( ב…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. שלום. חבר צריך מחשב למטרות אינטרנט ואופיס בעיקר אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (לא המשחקים החדישים ביותר וגם לא על הרמה הגבוהה ביותר. צריך משהו באמצע). כמו כן מסך 17 (קשה לי להאמין שבתקציב הזה נצליח להכניס 19). התקציב כאמור עד 3500 ש"ח ב-6 תשלומים כך שהנחת מזומן לא באה בחשבון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. שלום, מעוניין בשדרוג של מחשב קיים לצרכי עבודה משרדית בלבד. המחשב עם Windows 10 Pro 32bit והוא נוטה להיות מאד איטי בעבודה שוטפת (תוכנות, אינטרנט וכולי). המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo Processor E7600 3.06 GHz 3 MB Cache Socket LGA775 לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L זכרון: 2Gb ספק כח: Power Man IP-S450 450W קשיח: WD Caviar Blue 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואינטרנט א) במידה והמחשב מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אני צריך עזרה בבניית מפרט עד 1600 ש"ח למשחקים בסיסיים (פיפא וכל השטויות האלה) המחשב ללא משחק או עזרים נלווים תודה מראש אורי =]]]]

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  7. לחבר שלי יש את המחשב הנייד הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&products_id=25539 האם יש אפשרות להחליף בו את הכרטיס מסך המובנה? אם כן לאיזה כרטיס מסך אתם ממליצים להחליף?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. היי חברי הפורום! עברו כמה שנים והמחשב הקודם שקניתי כבר לא מספק את הסחורה (אם כי החזיק לא רע בכלל). מחפש מפרט יחסית בסיסי במארז קטן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בלייטרום, שימושים משרדיים רגילים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FHD, בשאיפה שבעתיד הלא רחוק ישודרג ל-UHD (הידוע גם כ-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by kawaii,

היי חברה, צריך קצת עזרה, בעיקר בספק. מספיק, או לקחת יותר חזק? אני גר בחו"ל אז המחיר הוא רק כיוון כללי.. ולא צריך להמליץ על חנויות. לוח אם MSI 770-C45, Socket-AM3 מעבד AMD Athlon II X3 450 זיכרון Crucial DDR3 1333MHz 4GB KIT, CL9 כרטיס מסך XFX Radeon HD 5750 1GB GDDR5 ספק Corsair CX 430W PSU שאר ירקות אני אסתדר. השאלה העיקרית היא כאמור אם הספק מספיק חזק, ובכלל אם יש משהו לא מאוזן או משהו כזה במפרט. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  10. Started by Mindless,

שלום, המחשב מיועד לאבא שלי והאפליקציות המרכזיות שהוא משתמש בהן הן: וורד, אקפלורר, אאוטלוק וסקייפ. הוא רוצה לשמור לעצמו אפשרות לעשות עריכת וידאו בעתיד אך אין לשים הרבה דגש כאן כי הוא יהיה מוכן לחכות טיפה יותר בזמן העיבודים. מסך 19" LCD DVI הארד דיסק 200GB רמקולים 2.1 לא מהודרים יותר מדי צורב DVD פשוט לא נראה לי שצריך יותר מ1GB זכרון ללא מערכת הפעלה (יותקן XP עצמאית) אין צורך ב-OC אין צורך שיהיה שקט יותר מדי אין צורך בעכבר, אבל צריך מקלדת פשוטה כמו כן אם אפשר לרדת מהתקציב ולחסוך זה יהיה נחמד. * המחשב כנראה יירכש מאייבורי אז עדיף לפרט רכיבים שיש להם להציע. תודה!

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. רק אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: rocket league, call of duty, league of legends ובסגנון -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

12. Started by Nirurshon,

אני עומד לפני רכישת אולטרה-בוק. רציתי חוות דעת מקצועית לאולטרה-בוק עם ביצועים כמה שיותר גבוהים, בעיקר לCounter-Strike Global Offensive. אני פשוט נואש ולא מצליח למצוא משהו שעומד בדרישות שלי. ההתלבטות שלי בינתיים עומדת על 2 מחשבים : 1. ASUS N56VJ (למרות שאני חושב שלא מדובר באולטרה-בוק) http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=N56VJ-S4008H&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. DELL N5521 http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2797 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר לאינטרנט ולגיימינג קל, במיוחד ל-Counter Strike Global Offensive, כמו כן לסרט FHD. * גודל…

13. היי מישהו יודע היכן ניתן להשיג מטען לדגם העתיק DELL PP01L? או שלמישהו במקרה יש בבוידעם כזה שאינו בשימוש ויכול לתת? מיותר לציין שאין בזאפ, ובחנויות צחקו על חבר שלי שבא לשאול אם יש להם. תמונות שלו: (זה דגם המחשב) תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by kl00m,

לא קראתי את חוקי הפורום, ולכן קיבלתי אזהרה ראשונה מתוך 3. עוד 2 אזהרות אני אהיה מורחק מהפורום.

15. Started by boyboy2,

שלום לכולם אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט,ווינדוס ואופיס.תקציב באזור 3600.בעיקר אני צריך מעבד טוב וזכרון 1 GB. אני לא ישתמש במחשב הזה למשחקים רציניים אז הכרטיס מסך יכול להיות סטנדרטי.בנוסף מסך LCD. יש הצעות? תודה מראש

16. שלום, מבקש המלצה לנייד חדש וחדיש בסביבות 8000 ש"ח. אם כדאי לחכות עד לפני סוף השנה האזרחית, ולקבל משהו טוב יותר - אשמח לשמוע תודה

17. Started by mhnuemhnue,

המחשב הוא Compaq Presario 2100. מחשב קצת ישן, לא עשה לי עוד בעיות, רק אחת. המחשב לא משתמש בכל יכולת המסך שלא ולא מתפרס על כולו כלומר, הוא נראה כך - http://img513.imageshack.us/img513/818/orig8394a9b6a93e4750af5hl2.jpg מה אפשר לעשות בשביל לגרום לא להתפרס על כל המסך? נ.ב : אה ואם כבר, אז אפשר בבקשה דרייברים למחשב הנייד הזה? אני מחפש ומחפש ולא מוצא. נ.ב 2: רק שאלה, האם זה יכול להיות קשור לווינדוס שהתקנתי? הווינדוס שהתקנתי הוא ווינדוס שלא מיועד למחשב הזה ספיציפית, כלומר, הוא ווינדוס שקניתי, רגיל, לא מיועד למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. אז כנראה שהחלטתי למכור את המחשב הנייח ובמקומו להשיג נייד. בנושא הזה צצות המון שאלות, נייד של איזו חברה, האם לקחת אחריות או לא, לקנות בארץ או בחו"ל, מחשב עם אילו פרמטרים לקנות ועוד שאלות אחרות רבות. קיצר, בהמשך למה שאמרתי בפתיחה, המחשב הנייד יחליף באופן כמעט מלא את המחשב הנייח ועל-כן אני זקוק בחיה לא חלשה. חשבתי על הALIENWARE M14X עם מעבד I7 2630, 4GBRAM, 1.5GB GT555 NVIDIA, 500GB 7200RPM III SATA, מסך 14 אינצ' ברזולוציית HD. עכשיו השאלות ו/או בעיות שחשבתי עליהן הן האם קיימים מחשבים בדגמים אחרים ו/או מחברות אחרות בעלות פרמטרים כאלו או דומים במחירים כאלו ואולי נמוכים יותר. הדבר השני הוא נושא האחריות. המחשב יקנה בארה"ב ויובא ארצה ע"י בן משפחה כך שאין דאגות בנוגע למסע המחשב ו…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  19. היי, אשמח לעזרה במפרט למחשב נייח לשימוש ביתי/משרדי. כלומר, וורד, אקסל, גלישה הרבה טאבים פתוחים ועוד תוכנות בסיסיות... תקציב מירבי: 3000 שח. ניתן לחרוג ב 500 שח מקסימום. שימוש עיקרי: עבודה משרדית. ציוד היקפי:מקלדת ומסך. חשיבות מידת השקט:לא כלכך משנה. אין הגבלה לגודל פיזי. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. עדיפות לרכישה באזור המרכז או אילת. הרכישה מתוכננת בחודש הקרוב. אין דרישה לחיבורים מיוחדים. חשוב לשמור על אפשרות שדרוג עתידית. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by skywalker13,

שלום אחרי הרבה זמן חיסכון סוף סוף חסכתי ויש לי 9000 שקל!!!!!!!!!! אחרי הרבה הוספות מהמספחה.... ??? בקיצור אני צריך עזרה בבנית מפרט. מה שאני עושה אם המחשב זה בעצם הכל... משחקים, תכנות, סרטים ועוד ועוד.... מה שאמרתי משחקים הכי פחות אבל גם. אני צריך רק מחשב + מארז כי כל שאר הציוד ההיקפי כבר יש לי. צורב דיוידי כבר יש יש לי וסידירום כבר יש לי. ואני צריך עוד 80 ג'יגה זיכרון למה שכבר יש לי. זהו בעקרון. תודה לכל העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by yit,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? עדיף באזור ה14" * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לראות סרטים בHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור ה2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיחזיק מעל 4 שעות (אבל גם 3 זה בסדר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by PandaCore,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 ש"ח ניתן לחרוג בעוד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב שיהיה טוב לעבודה משרדית וחשוב שיריץ טוב את המשחק The sims 4 (המשחק היחיד שצריך). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…

23. Started by itay_izra,

אני רוצה לשדרג את המחשב וצריך את עזרתכם כדי שתציעו לי חלקים טובים ויתאימו למשחקים עתידיים. הנה המפרט שלי: מעבד: Q660 CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad, 2400 MHz לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte Motherboard Name Gigabyte GA-EG41MF-S2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זיכרון: System Memory 4096 MB RAM Slots 4 DDR2 DIMM כרטיס מסך נוכחי: Readon x1950 pro ספק: hyper hpu 4s425-xx (425W ----------------------------------- 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ממש יודע איזה תקציב יתאים אבל שיהיה מוצר איכותי וזול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עב…

24. שלום, טוב, כרגע לאחר חזרתי ממילואים, ההתלבטות היחידה היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5173 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3232 מבחינת מיפרט שניהם עונים על השדרישות שלי והמחיר שלהם פחות או יותר דומה, על כן עומדת השאלה מה עדיף מבחינת ביצועים לצד מארז חזק. תודה, דרור

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  25. שיריץ גם משחקים כמו COD 4 ואני לא מצפה שיריץ אותו על HIGH... מישהו הציע את זה פה בפורום מה אתם חושבים על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717241

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.