עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IDan2013,

שלום! אם מישהו זוכר הייתי פה לפני כשלושה שבועות וקיבלתי הצעה למפרט, כמו שאפשר להבין עוד לא יצא לי לקנות, לאחר כמה שינויים מזעריים מאוד במפרט אשמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה ואשקול את מה שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל בסך הכל. אם זה תכנות - כרגע זה סתם יהיה וירטואל אופיס אבל בעתיד אני מאמין שזה יעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ואולי עוד מיני תוכנות בס…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מה דעתכם על המפרט הבא, ובסוף עוד שאלה: מעבד: ליבה משולשת AM2 8450 X3 לוח: Gigabyte GA-MA78GM S2H דיסק קשיח: Seagate 360GB SATA II זיכרון: 2 ג'יגה GEIL/Kingston מה עדיף? צורב: LG X22 SATA DVD כ. מסך: PCIe nVIDIA GeForce 9400GT 512MB (חיבור PCIe2.0) מקלדת ועכבר אופטי מארז: SilverStone + ספק 450 מה דעתכם על המפרט, והאם צריך בשביל צרכים משרדיים וקצת גרפיקה כרטיס מסך או שאפשר להסתפק במובנה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by שחפון,

חג שמח לכולם חבר'ה רציתי שוב את עצתכם בנוגע לחיפוש מפרט למחשב טוב שישרת אותי בלימודים במשךל 3 שנים ופרט לכך לסרטים אינטרטנ ומוזיקה ולכן הדרישות שלי לא בשמיים יחסית.. זכרון 4 ג'יגה עם לפחות 800 מגה הרץ אבל אפשר טיפה יותר תלוי במחיר הארד דיסק לפחות 160 ג'יגה עם מהירות של מקס' 7200 RPM מעבד טוב וחזק מסך רגיל לחלוטין 13.3 אינץ' בעדיפות הגבוהה ביותר....אבל כרטיס מסך שיהיה לפחות טוב שאוכל לראות סרטים באיכות טובה... כל היציאות האפשריות עם עדיפות ל HDMI,ESATA, FIREWIRE.. WI-FI ולוטות' חייב שיהיו ומצלמה ומשהו נגד חטטנים במכללות כמו מפענח טביעת אצבע , מצלמה גם כן תעזור ואחריות של לפחות 3 שנים ומשקל אפשרי במקס 2.5 קילו ואפשר לחרוג טיפה מהמחיר .. חוץ מזה שמעתי על משהו שנקרא משטחי ק…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ישלו תקציב של 1200-1500 שקל זה בשביל SILKROAD נטו עכשיו יש שתי מפרטים באייבורי אחד אינטל השני AMD הראשון זה: אינטל Core i3 2100 לוח אם ECS H61H2-M3 B3 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB וזה בלי כרטיס מסך בשביל כרטיס הוא יצטרך להוסיף עוד 250 שקל ככה ויש תAMD: AMD Athlon II Triple Core 450 לוח אם Gigabyte/MSI זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך Nvidia GeForce 210 שזה אותו מחיר רק עם כרטיס מסך עכשיו השאלה שלי מה עדיף אני לדעתי הAMD מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by Dana Vail,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת-מימד - מידול+רנדר+אנימציה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא ידוע. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדואוס 10 + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by vladk,

מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים בינוניים? מה הייתם משפרים? תקציב : 4-5K חובה : Core 2 duo, 1GB RAM לא מתכוון לעשות OC --------------------------------------- INTEL Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 1GB Kingston HyperX 800MHz 1090 ASUS X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E 840 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 Thermaltake Soprano VB1000BWS 460 סה"כ - 4660 תודה.

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מסתובב כבר הרבה זמן בפורום הזה ויודע שאם יש שלאות זה המקום ... אז ככה... אני בונה מחשב חדש שאמור להריץ MC XP בשלב ראשון ואח"כ VISTA MC, שרת FTP , שרת קבצים, ו EMULE אני חושב לבסס את המחשב על מעבד Q6600 או E6850 ולוח DP35DP או DG33TL של אינטל (ד"א המעבד והלוח חייבים להיות של אינטל, כיוון שאני מקבל מחירים מצוינים עליהם וקונה אותם בנפרד משאר החלקים), על איזה מעבד ולוח כדאי לבסס את המערכת ? בנוסף אני חושב על הרכיבים הבאים : 2*500 GB HDD ו- 250*1 או 1*160 או 1*80 GB HDD ל OS תלוי בכדאיות הכספית ד"א בנוסף לאילו יהיו עוד שני HD שכבר ברשותי 320+200 GB במידה וזה ישפיע על המאוררים במארז, האם HD לא SATA כ HD ל OS ישפיע על מהירות שאר המערכת ? 2 GB RAM נראה לי 800MHZ כ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ophiravina,

השימושים הם :גלישה פטושופ מוסיקה סרטים ומשחקים (PES 11,BLACK OPS וSAN ANDRES) ההתלבטות בין : http://www.ivory.co.il/product.asp?p...03&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...37&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...35&CatCode=315 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....OKNPR540JT01IL תודה לעוזרים ואם לישהו יש עוד מחשבים בסגנון (או יותר טובים אבל שיתאימו למחיר) שיציע

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6 אלף גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על 3440 על 1440 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 34 אינטש 21:9 חשבתי על PREDATOR 34 התקציב על מסך 3-4 אלף גמיש, עדיף לחסוך, אני לא משחק כל כך במשחקי יריות אונליין, לכן לא חייב פריימים ממש גבוהים, אוליי כדאי שהמסך יכלול GSYNC? לא יודע אולי מסך כזה ב1040$ כולל משלוח https://www.bhphotovideo.com/c/product/1397118-REG/acer_um_cx0aa_p01_predator_x34_ips_34.html כמה מיסים אפשר לצפות במכס אם בכלל? דיסק קשיח 3-4 טרה רצוי מהיר מקלדת לא משהו מטורף …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, מבקש לקבל את התמורה מבחינת חומרת המחשב במחיר הזה כלומר אם FUJITSU נותן לי מחשב אם מפרט יותר טוב משל DELL אז בכיףשמעתי רק דברים טובים על החברה.המחשב אמור לשמש אותי ב4-5 שנים הקרובות אז משהו מתקדם ולא ישן מבחינת המפרט והביצועים שלו. תודה מראש * מטרות המחשב? לימודים בעיקר כלומר תוכנות כגון: soildworksmicrosoft visual studio מסך 15.6 רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 8 שעות עבודה לאחר טעינה מלאה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. היי חברים, זה בשביל ידידה.. מסך 14 אינץ' - חובה. (14.1\14\14.4 לא משנה - אלא אם כן תגידו לי שזה כן משנה ). רזולוציה עדיפות כמה שיותר גבוה (בגדר הסביר ) אבל לא קריטי מדי. כעיקרון היא מחפשת מחשב שיוכל להריץ פוטושופ משקל - לא קריטי. לרוב הוא נייח . דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: לא רוצה TOUCHPAD גדול. זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. - אבל לא חובה. HDMI - חובה. USB 3 - עדיף. בלוטוס - זה לא סטנדרט ? אני לא שאלתי אותה - אני מאמין שלא קריטי אם זה ההבדל. הארדיסק - עדיפות שיהיה גם SSD של 64-128 ג'יגה - לא חובה. עדיפות שיהיה גם כונן רגיל. חברה - עדיף חברה מוכרת\אמינה - היה לה מחשב 6 שנים של HP שעבד לה טוב והיא היית מבסוטה. שיראה טוב - זאת עדיפות מאוד נמוכה אבל עדיין ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - רציתי לא לעבור את ה 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - להכל ,גיימינג (לא כבד) , ברושתי מסך FHD ,בעתיד אולי אגדיל ל 1440P עפי הצורך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב במידה סבירה (די רגיש לרעש וזמזומים) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא חושב שיש צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? -לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 50 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. תקציב משוער: 5,000-8,000 ש"ח. נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה להספיק לקנות מחשב נייד חזק שיענה על הצרכים שלי. לפי מה שראיתי מהניידים של ASUS בארץ, רק ה asus n550jv הוא היחיד שמתקרב למה שאני מבקש אבל אני רוצה משהו מעט חזק יותר. מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluet…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by spear-head,

טוב אז המצב הוא ככה, לא התעסקתי עם כל נושא החומרה בערך שלוש שנים וכמו שאתם בוודאי מבינים אני לוט בערפל כרגע... אני צריך מחשב כולל כל הציוד ההיקפי כולל מסך 22 אינץ ויש לי עד 7000 שקל להשקעה בנושא, המחשב צריך להיות חזק ולהתאים למשחקים בעיקר, אני באמת אעדיף מפרטים מלאים בלי אפשרויות בחירה מכיוון שאני מחפש קניה מהירה היות ואני עובר דירה בקרוב והתזמון של המחשב דיי קריטי בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  15. שלום, אבקש מפרט לילד בן 12 שמשחק הרבה משחקי רשת, גולש ומשחקי מחשב, לא הכרחי לקבל איכות גרפית הכי גבוהה אבל הוא ישחק משחקים חדשים. שיהיה מחנות באזור חיפה/קריות - נועה או פנדה (TMS אם יחזרו לעבוד)או חנות טובה אחרת להמלצתכם. התקציב עד 2800 ש"ח, רצוי מאד לא לחרוג זה יתחבר למסך LG L1900R 1280X1024 ללא ציוד היקפי וללא OS השקט חשוב, לפחות 7 מ 10 OC לא הכרחי זהו ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  16. סוף סוף החלטתי סופית להחליף את הדיסק הקשיח שלי. אבל רגע לפני הרכישה הסתבכתי. המוצר הזה http://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=8826 נראה מאד זול ושל חברה טובה אבל הזיכרון הפנימי שלו רק 8. לעומת זה https://ksp.co.il/?select=.268..156..371.&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=47528&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= שהוא מוצר מחודש (מה זה אומר לגביי איכות ואורך חיים?) והוא זיכרון פנימי 128 (מה זה אומר? יכול להיות כזה הבדל? ואיך זה משפיע עלי?) ואיך זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17174 ושוב הסתבכתי. איך אני יודע שחיבור הSATA מתאים לי? יש…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ido7,

1. מה התקציב המקסימלי? - 3200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משחקים ללא ציוד הקיפי , מערכת הפעלה , ושום מטרות אוברקלוק ... מארז סטנדרטי מספיק ...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. היי =] אני רוצה להרכיב את המחשב הכי חזק שאפשר לגיימינג בתקציב של 4500 ש"ח. הנה כל הפרטים שהיו כתובים בטופס: -- התקציב המקסימאלי הוא 4500 ש"ח. ברצוני לנצל את כל התקציב, אבל אי אפשר לחרוג ממנו. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר. יהיו עליו משחקים כמו: כל סדרת Assassin's Creed. כל סדרת Half-Life, כל סדרת Portal (רק 2 משחקים.. אבל בכל מקרה), Team Fortress 2. Sims 3 + הרחבות. ועוד כמה משחקים שאני מתכנן לקנות שיהיו יותר כבדים מכל המשחקים האלה ביחד. אני רוצה שיהיה אפשרי לשחק במשחקים בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר כמובן.. אין צורך בציוד היקפי - הם לא נכליים בתקציב, אני כבר אמצא משהו לבד. חשוב שהמחשב לא ירעיש מדי, אבל גם לא עד כדי-כך קריטי. בואו נגיד, 5 מתוך 10. לא יהיה אווברקלוק. אין צורך…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  19. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  20. Started by garl,

אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה4K חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית של תמונות וסרטים בפוטושופ ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 דגמים של SAMSUNG, שהצורך הוא בעיקר ללימודים. קודם כל רציתי לדעת איך SAMSUNG נחשבים בתחום. הדגמים הם: - Q330 JA03IL http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783983 R540 JT01IL - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786788 אשמח לשמוע את דעתכם, תודה!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  23. שלום אני מתעד לקנות מחשב חדש שיכולל מסך 17'' + צורב + כונן 1.44 + HD 80 GIGA אלו הדברים הקטנים. ולגבי הדברים החשובים : א) אני מחפש המלצות ו/או הארות לגבי לוח אם ומעבד - מתלבט בין AMD לINTEL מחיר לעומת תועלת. ב) קראתי את המפרטים המוצעים באתר אך המחשב לא הולך להיות מחשב משרדים וגם לא מחשב משחקים עם גרפיקות מתקדמות ולא הבנתי את "מחשב מסיבות רשת" אך כן חשוב שיהיה אמין ,בוא נאמר מחשב בינוני לטווח ארוך, תודה מראש .

24. אז כמו שכתוב בכותרת המחיר הוא 5000 עם חריגה (לא מופרזת) וכמובן אם יצא זול יותר עוד יותר טוב... הצריכה הראשונית שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה לי טוב לעריכות גראפיות ויעבוד לי טוב עם התוכנות: final cut pro; adobe premiere; adobe photoshop. ולאחר מכן אני גם רוצה שיעלו לי משחקים חדשים למה על המחשב הזה כבר שום משחק חדש לא עולה לי.... (כגון בלאק אנד וואייט 2 שכבר לא עולה לי...) חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק בלי תקיעות אני יודע שעדיף מאקינטוש אבל נורא יקר ואני די שונא את המערכות הפעלה שלהם אבל אני ישמח לכל תגובה.... וחשוב שיש לי כרגע מחשב לא רע שיכול להחליף כמה חלקים או להוסיף במקום לקנות הכל חדש- Mainboard : Asus P4S800MX Chipset : SiS 661FX Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Ev,

אני רוצה להרכיב מחשב כשיש בידי את הרכיבים הבאים: 1. מעבד I7-2600K 2. כרטיס גרפי HD4830, 512M 3. ספק 500W FSP ז"א שחסרים לי לוח אם, DDR3, מארז וקירור. הדרישות שלי מהמחשב הן: 1. שקט 2. יאפשר OC 3. קטן במידת האפשר(בעתיד אולי יעבור לסלון) 4. עדיפות ללוח אם של אינטל 5. תקציב גמיש ~3 אלף 6. שימוש: משחקים ותוכנות אנליזה מטמטיות (לא שזה משנה, כבר יש לי את הכרטיס הגרפי והמעבד) חשבתי על לוח אם DP67BG, מארז בסגנון ANTEC P183 (שקט, אך קצת יקר לטעמי), אשמח לצעות!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.