ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד תקציב בסביבות ה 3500 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר לשימוש משרדי ושימוש בתוכנות גרפיות כגון: אוטוקאד, פוטושופ, סקצאפ ויריי * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה כמה שיותר טוב עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, win7/8 * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
המפרט הורכב ב-KSP, אני נעול על הכרטיס מסך הספציפי הזה אבל אם יש לכם שינויים אני אשמח לדעת מה הם. תודה לעוזרים. Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm Tray-850 M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan-275 Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler -185 2x2GB Patriot Signature -280 GTX 295 1792MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E-2520 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS-280 eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan-390 Xaser VI MX Middle Tower Series Black/silver Case (No PSU)-490 ואני מצטער שזה לא מסודר כמו המערכת בניית מפרט של TMS&FOX, פשוט העתקתי את מה שרציתי לכתבן כי ל-KSP אין מערכת כזו.
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים גם קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית לא חייב תלת מימד תלוי תקציב שלי * גודל המסך? 17-18 HD 1920*1080 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמממ 4-6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI HDMI USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה SSD 128GB או יותר * צורב DVD? כן הוסיף קורא BLU RLY רגיל ללא צרוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני עצה לגבי מה לקנות והאמת שאני לא כל כך מבין ולא יודע מה נחשב למחשב נייד טוב. השימושים של המחשב זה אופיס ,אינטרנט ושיתוף קבצים.הבן אדם חולה מוזיקה ובגלל זה עדיף HD כמה שיותר גדול עם זה אפשרי בתקציב. סדר עדיפיות לדעתי הוא 1.אחריות 2.זמן סוללה 3.פיצרים נוספים (כמו קוראי כרטיסי זיכרון בלוטופ וכו) 4 בסוף הכי פחות חשוב גודל משקל ומראה אודה לכל מי שיכול להמליץ לי מה כדאי לי לחפש במפרט מבחינת מעבד/ציפסט/זיכרון וכו או יותר טוב לתת לי דגמים ספצפים ממולצים.בנוסף אשמח לדעת אם יש פירמות שלא מומלץ לקנות מהם. זהוא פחות או יותר ,תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות קליינט מבוסס לינוקס שירוץ עליו MythTV Frontend. הדרישה היא שהקליינט יהיה מסוגל להריץ סרטי 1080P. מה המפרט המינימלי להריץ דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני עומד לבקר בארה"ב בקרוב, ואני צריך לקנות מחשב נייד. התקציב עומד על 1K, לשימושים משרדיים בלבד, ללא גרפיקה כבדה. הגודל שמתאים לי זה בין 13 ל 15 אינטש- עדיף 14. אני מעוניין במחשב אמין וסולידי, בלי גימיקים מיותרים שיחזיק מעמד כמה שיותר. 70% מהזמן המחשב יהיה נייח. ++ הכי חשוב - שלא יהיה לו את המסכים המבריקים הללו שקשה לראות בהם שיש או חזק ++ צמצמתי את תוצאות החיפוש שלי לשלושת אלו: אשמח לדעת מי מהם הכי ממולץ וגם אם יש חברות אחרות שיותר טובות זה יכול לעזור. בתודה מראש, אורי. Toshiba Satellite Pro® : S300M : S300M-EZ2421 Intel® Core2 Duo Processor T5870 Genuine Windows® XP Professional (SP3) with Recovery Media for Windows Vista Business (32-bit, SP1) 3GB PC2-6400 DDR2 80…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, עיינתי רבות בפורום ולמדתי רבות אז קודם כול תודה על העשרת הידע, עכשיו, אני מתכוון להזמין על הבוקר מחשב, התקציב שלי הוא מקס' 4K ואני צריך אך ורק את הקופסא,ציוד היקפי כבר יש לי. אני רוצה מחשב שיחזיק לי לדי הרבה זמן, (הרי ידוע שבשניות אלו שאני כותב כבר ייוצאים מעבדים חזקים יותר :} ) בכל מקרה המטרה של המחשב היא משחקים לא הכי כבדים אבל משחק ב-FIFA ו-NFS וכל מיני כאלה החדשים,אבל העיקר שירוצו טוב. בניתי מפרט מהאתר SKYPC רציתי לדעת מה דעתכם עליו: יש הצעות לשינויים כלשהם אולי? תודה חבר'ה
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 פתרונות קירור למעבד Cooler Master Hyper Z600 Silent CPU Cooler ¤260 לוחות אם Gigabyte GA-P55-UD3 Core I5 Intel CPU ¤807 מארזים Hec Compucase CI-6K31-NPS MiniTower Case ¤166 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm x2 Silent Fan 120 S13 Blue Led ¤74 ספקי כח Enermax Liberty 400W ¤312 זיכרונות G.Skill DDR3 4096MB 1600MHZ Ripjaws Series CL7 ¤550 כוננים קשיחים Intel 80GB SSDSA2MH080G2C1 1257¤ Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ATI Gigabyte HD4670 1GB GDDR3 Zalman Cooling PCIE Retail ¤437 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black ¤126 כרטיסי קול Creative AUDI…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בעיקר לשימוש אינטרנט וגם קצת משחקים וסרטים(עד כמה שאפשר)... שיהיה אפשר להפעיל מספר תוכנות מבלי להעמיס על המערכת יותר מידי שהמחיר לא יחרוג מ2500 שקלים אין צורך במסך\רמקולים\עכבר\מקלדת אם אפשר מאחת החנויות: זיגזאג KSP או לוג'יק ועדיפות למארז compucase 6A19 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/79116 גם אחרי ששידרגתי אחריות לשלוש שנים, לזיכרון 1 ג'יגה, וכונן צורב DVD הוא עולה 4,280... אני לא מבין בכלל במעבדי AMD. איך המעבד שלו? מעבד Mobile AMD Sempron TM +3500 ומה ההבדל בין Dell latitude ו Dell inspirion?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום! אם מישהו זוכר הייתי פה לפני כשלושה שבועות וקיבלתי הצעה למפרט, כמו שאפשר להבין עוד לא יצא לי לקנות, לאחר כמה שינויים מזעריים מאוד במפרט אשמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה ואשקול את מה שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל בסך הכל. אם זה תכנות - כרגע זה סתם יהיה וירטואל אופיס אבל בעתיד אני מאמין שזה יעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ואולי עוד מיני תוכנות בס…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא, ובסוף עוד שאלה: מעבד: ליבה משולשת AM2 8450 X3 לוח: Gigabyte GA-MA78GM S2H דיסק קשיח: Seagate 360GB SATA II זיכרון: 2 ג'יגה GEIL/Kingston מה עדיף? צורב: LG X22 SATA DVD כ. מסך: PCIe nVIDIA GeForce 9400GT 512MB (חיבור PCIe2.0) מקלדת ועכבר אופטי מארז: SilverStone + ספק 450 מה דעתכם על המפרט, והאם צריך בשביל צרכים משרדיים וקצת גרפיקה כרטיס מסך או שאפשר להסתפק במובנה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חג שמח לכולם חבר'ה רציתי שוב את עצתכם בנוגע לחיפוש מפרט למחשב טוב שישרת אותי בלימודים במשךל 3 שנים ופרט לכך לסרטים אינטרטנ ומוזיקה ולכן הדרישות שלי לא בשמיים יחסית.. זכרון 4 ג'יגה עם לפחות 800 מגה הרץ אבל אפשר טיפה יותר תלוי במחיר הארד דיסק לפחות 160 ג'יגה עם מהירות של מקס' 7200 RPM מעבד טוב וחזק מסך רגיל לחלוטין 13.3 אינץ' בעדיפות הגבוהה ביותר....אבל כרטיס מסך שיהיה לפחות טוב שאוכל לראות סרטים באיכות טובה... כל היציאות האפשריות עם עדיפות ל HDMI,ESATA, FIREWIRE.. WI-FI ולוטות' חייב שיהיו ומצלמה ומשהו נגד חטטנים במכללות כמו מפענח טביעת אצבע , מצלמה גם כן תעזור ואחריות של לפחות 3 שנים ומשקל אפשרי במקס 2.5 קילו ואפשר לחרוג טיפה מהמחיר .. חוץ מזה שמעתי על משהו שנקרא משטחי ק…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישלו תקציב של 1200-1500 שקל זה בשביל SILKROAD נטו עכשיו יש שתי מפרטים באייבורי אחד אינטל השני AMD הראשון זה: אינטל Core i3 2100 לוח אם ECS H61H2-M3 B3 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB וזה בלי כרטיס מסך בשביל כרטיס הוא יצטרך להוסיף עוד 250 שקל ככה ויש תAMD: AMD Athlon II Triple Core 450 לוח אם Gigabyte/MSI זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך Nvidia GeForce 210 שזה אותו מחיר רק עם כרטיס מסך עכשיו השאלה שלי מה עדיף אני לדעתי הAMD מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת-מימד - מידול+רנדר+אנימציה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא ידוע. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדואוס 10 + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים בינוניים? מה הייתם משפרים? תקציב : 4-5K חובה : Core 2 duo, 1GB RAM לא מתכוון לעשות OC --------------------------------------- INTEL Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 1GB Kingston HyperX 800MHz 1090 ASUS X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E 840 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 Thermaltake Soprano VB1000BWS 460 סה"כ - 4660 תודה.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מסתובב כבר הרבה זמן בפורום הזה ויודע שאם יש שלאות זה המקום ... אז ככה... אני בונה מחשב חדש שאמור להריץ MC XP בשלב ראשון ואח"כ VISTA MC, שרת FTP , שרת קבצים, ו EMULE אני חושב לבסס את המחשב על מעבד Q6600 או E6850 ולוח DP35DP או DG33TL של אינטל (ד"א המעבד והלוח חייבים להיות של אינטל, כיוון שאני מקבל מחירים מצוינים עליהם וקונה אותם בנפרד משאר החלקים), על איזה מעבד ולוח כדאי לבסס את המערכת ? בנוסף אני חושב על הרכיבים הבאים : 2*500 GB HDD ו- 250*1 או 1*160 או 1*80 GB HDD ל OS תלוי בכדאיות הכספית ד"א בנוסף לאילו יהיו עוד שני HD שכבר ברשותי 320+200 GB במידה וזה ישפיע על המאוררים במארז, האם HD לא SATA כ HD ל OS ישפיע על מהירות שאר המערכת ? 2 GB RAM נראה לי 800MHZ כ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם :גלישה פטושופ מוסיקה סרטים ומשחקים (PES 11,BLACK OPS וSAN ANDRES) ההתלבטות בין : http://www.ivory.co.il/product.asp?p...03&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...37&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...35&CatCode=315 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....OKNPR540JT01IL תודה לעוזרים ואם לישהו יש עוד מחשבים בסגנון (או יותר טובים אבל שיתאימו למחיר) שיציע
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6 אלף גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על 3440 על 1440 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 34 אינטש 21:9 חשבתי על PREDATOR 34 התקציב על מסך 3-4 אלף גמיש, עדיף לחסוך, אני לא משחק כל כך במשחקי יריות אונליין, לכן לא חייב פריימים ממש גבוהים, אוליי כדאי שהמסך יכלול GSYNC? לא יודע אולי מסך כזה ב1040$ כולל משלוח https://www.bhphotovideo.com/c/product/1397118-REG/acer_um_cx0aa_p01_predator_x34_ips_34.html כמה מיסים אפשר לצפות במכס אם בכלל? דיסק קשיח 3-4 טרה רצוי מהיר מקלדת לא משהו מטורף …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש לקבל את התמורה מבחינת חומרת המחשב במחיר הזה כלומר אם FUJITSU נותן לי מחשב אם מפרט יותר טוב משל DELL אז בכיףשמעתי רק דברים טובים על החברה.המחשב אמור לשמש אותי ב4-5 שנים הקרובות אז משהו מתקדם ולא ישן מבחינת המפרט והביצועים שלו. תודה מראש * מטרות המחשב? לימודים בעיקר כלומר תוכנות כגון: soildworksmicrosoft visual studio מסך 15.6 רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 8 שעות עבודה לאחר טעינה מלאה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי חברים, זה בשביל ידידה.. מסך 14 אינץ' - חובה. (14.1\14\14.4 לא משנה - אלא אם כן תגידו לי שזה כן משנה ). רזולוציה עדיפות כמה שיותר גבוה (בגדר הסביר ) אבל לא קריטי מדי. כעיקרון היא מחפשת מחשב שיוכל להריץ פוטושופ משקל - לא קריטי. לרוב הוא נייח . דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: לא רוצה TOUCHPAD גדול. זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. - אבל לא חובה. HDMI - חובה. USB 3 - עדיף. בלוטוס - זה לא סטנדרט ? אני לא שאלתי אותה - אני מאמין שלא קריטי אם זה ההבדל. הארדיסק - עדיפות שיהיה גם SSD של 64-128 ג'יגה - לא חובה. עדיפות שיהיה גם כונן רגיל. חברה - עדיף חברה מוכרת\אמינה - היה לה מחשב 6 שנים של HP שעבד לה טוב והיא היית מבסוטה. שיראה טוב - זאת עדיפות מאוד נמוכה אבל עדיין ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - רציתי לא לעבור את ה 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - להכל ,גיימינג (לא כבד) , ברושתי מסך FHD ,בעתיד אולי אגדיל ל 1440P עפי הצורך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב במידה סבירה (די רגיש לרעש וזמזומים) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא חושב שיש צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? -לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 50 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 ש"ח. נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה להספיק לקנות מחשב נייד חזק שיענה על הצרכים שלי. לפי מה שראיתי מהניידים של ASUS בארץ, רק ה asus n550jv הוא היחיד שמתקרב למה שאני מבקש אבל אני רוצה משהו מעט חזק יותר. מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluet…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-