ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מעבד - Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray לוח אם - Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 מארז - SilverStone Redline 1 USB 3.0 קירור מעבד - Arctic Cooling Freezer i11 קירור - Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ספק - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זכרון - Hynix Original 8GB DDR3 1600 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי - Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA SSD - Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch כרטיס מסך - Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 הכל יצא ביחד 4000 , לכרטיס מסך הייתה הנחה משמעותית כי הוא היה בשימוש אבל יש לו אחריות עד 12.16 מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המחשב GX620 של MSI שנמכר כרגע רק באייבורי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) מחירו עומד כרגע על 5790 . יש למישהו מושג או השארה מסיבה כלשהי אם המחיר של מחשב זה עומד לרדת או לעלות כמו שקורה הרבה למחשבים מיוחדים ומוצלחים? תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחשב חדש בשבועיים הקרובים החלטתי לקנות מאיבורי (למרות ששמעתי עליהם כל מני דברים אבל יש לי את הסיבות שלי) אני מתלבט בין שני הצעות INTEL\AMD התקציב שלי הוא 5000 כולל מסך שיהיה כנראה 931c של סמסונג המסך עולה 1500 ש"ח אז למי שעוזר בבקשה להתחשב בנתון הזה לא מתוכנן OC כי אני לא יודע להתעסק עם זה המחשב הוא בעיקר להורדות כבדות, ומשחקים (אני לא חולה משחקים אבל אוהב לשחק בכיף) הנה קישורים לשתי ההצעות אני אשמח לקבל תגובות כמו מה להוסיף מה להחליף או סתם טיפים ההצעה הראשונה AMD השניה INTEL ישמצב לחריגה מהתקציב גג 200/250 ש"ח :s05: http://computershop.co.il/product.asp?productid=177&CatCode=3 http://computershop.co.il/product.asp?productid=195&CatCode=1 המפרטים …
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד בין ה 11" -13" לצורכי אינטרנט צפייה סרטים גם כאלה ב HD ושהיה לו סוללה שתחזיק מעמד יותר מ 4 שעות איזה דגם מומלץ ??...
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM קירור למעבד: Thermaltake TMG A1 AM2/K8 לוח אם: Asus P5B-V GREEN מארז: Raidmax Tornado (Black Frame) 1x120mm + 2x80mm + ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני: Samsung 750GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Asus nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCle כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך: Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI אל תחשבו על מחירים... רק בכללי האם הדברים במפרט טובים ואם המפרט טוב בכללי... ומה הרמה שלו בערך... ואם כדאי לקנות... תודה...
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Old Republic, Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD Ready 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן 3. האם יש צורך בציו…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב, והוא צריך את עזרתכם, אני לא ממש מבין אז , אני רוצה שתעזרו לי לבנות מחשב עם הקריטריונים הבאים: ללא ציוד הקפי, בסביבות ה3000 ש"ח, לא כולל מערכת הפעלה, המחשב מיועד למשחקים, ללא תוכנות נוספות. אשמח שתיבנו לו מפרט. חבר שלי חיפש גם, ומכיוון שאני לא מבין הרבה אז אני יתן קישור למה שהוא רוצה והוא רוצה גם חוות דעת שלכם: http://ksp.co.il/hmain.php?gclid=cnwu27_i-i8cfsynzwodheojfg מחשבים במבצע>מערכות מחשב זולות> המחשב ה-6 שברשימה. ממש אין לי מושג. אשמח לעזרה קטנה!
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ממכם חוות דעת על המפרט הבא אני עוסק בעיקר בגרפיקה דו מימדית ולא מתכנן oc תודה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤769 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 x2 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤921 מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME+ SP2- OEM ¤446 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 קרור למעבד: ARC…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מחפש נייד עד 5K לכתיבת מוסיקה. אני עובד עם Cubase בעיקר בנוסף אני רוצה שיהיה לו נפח גדול, כמה שיותר גדול. כמובן BT+WiFi . תודה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache לוח P5GD2-X (915P)S775, PCI-E, DDR2, GBL זיכרון DDR 1024Mb 400MHz Samsung ECC כרטיס מסך Asus 6600 256MB PCI-E TV דיסק קשיח 160GB SATA 7200 8MBWD 1600JD כונן Floppy 1.44 Teac/SONY כונן CD-ROM LGx52 כונן DVD Recorder PIONEER A09 DVD+RW (bulk) מקלדת SILVER LINE / GP Wireless + Mouse Wireless Optical רמקולים Creative SBS 370 sub + 2sp סה"כ 4790 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אוקיי הצלחתי למכור תמחשב הישן. החלטתי להוסיף כסף ולהביא חדש 2. מטרות המחשב? משחקים,סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?כרטיסי המסך החדשים של ati לכלול במחיר ובמפרט.ולנסות לעשות עם i5 תמפרט . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא כל כך אבל שלא יהיה מכוער.קירור חשוב מתכנן oc 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?שיהיה שקט לא ממש חשוב אבל שיהיה שקט. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?משמעותי ומעלה . 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.אני עם מסך …
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שהעלתי לכאן מפרט מחשב ונתתם לי כמה הערות שיניתי כמה דברים וקיבלתי הצעת מחיר חדשה. מעבד inter core 2 dou E6300 לוח אם gigabyte ga-965p-ds3p זיכרון kingstone 1gb ddr2 667 pc2-5300 cl5 X2 western digital 250gb 7200rpm 16mb sata2 wd2500ys his ayi radeon x1950pro iceq3 cooling 256mb retail dual dvi lg gsa h42 x18 multi dvd recorder bulck black כל זה עד לפה- 4664 ש"ח ללא מארז. לגבי מארז המוכר אמר שהוא יתן לי מארז טוב כולל ספק כח 400watt עם 2 מאווררים של compucase ב 500 ש"ח. מה אתם חושבים על המחשב? שימוש- משחקים, שירים , סרטים , תוכנות הורדה, קצת פוטושופ, הרבה תוכנות ברקע , גלישה באינטרנט בהרבה חלונות. . .
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אבי רכש מחשב נייד חדש מסוג DELL INSPIRION והיבואנים שלו הם גלקסי מחשבים. רציתי לשדרג את הזיכרונות שיש לו כדי להפעיל את הויסטה בתאימות מלאה..כרגע יש שני סטיקים של 512.. התקשרתי אליהם והם דורשים..(החזיקו בכסא חזק)800 ש"ח +הזוג זיכרנות שלי..חוצפה לשמה וזה מה שאמרתי ל"מנהל מעבדה" אז רציתי לשאול שני דברים: א.האם אני יכול עצמאית לרכוש זוג זיכרנות של 1GB שתמליצו לי פה על הסוג הכי טוב ולקחת להם להתקנה??(כדי שהאחריות לא תפוג) ב.מהו הסוג הכי טוב שקיים היום לDDR2 ובמהירות 667 (כי ראיתי שיש לGSKILL צלעות קירור על חלק מהזיכרנות שלהם,אז אם אפשרי לקבל המלצה ל2 יחידות של 1GB טובים עם תזמונים נמוכים אודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מדגם: HP Pavilon zt3000 שנרכש לפני כ-3 שנים. שלחתי אותו לטכנאי מחשבים והוא אמר לי שהלוח אם שלו נשרף. עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול לקנות את הלוח אם של המחשב בזול ולהחליפו ? כי רוצים על זה כ-2000 שקל. נ.ב - אין לי אחריות על המחשב. תודה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לבחור מחשבים ניידים לחברים: 1. הכי פשוט- מסך 15 אינץ' ומשקל נמוך, כל השאר לא משנה-מיועד לאינטרנט וורד.(וכמה כזה דבר צריך לעלות בערך?) 2. בינוני- מחשב שיוכל להריץ טיפה משחקים, אבל לא להתפרע (מקסימום 7000 ש"ח) ושוב משקל נמוך חשוב מאוד!! חשוב ששני המחשבים יהיו בסיבובת ה2 קילו הכי הרבה.... ועל איזה חברות כדאי ללכת?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של MSI דגם PR601. מעבד T5800 ו2 GB זיכרון. בלוח אם יש כרטיס מסך משולב של אינטל -4500 שכמובן לא מתאים למשחקים. הייתי רוצה בצורה כלשהי לשדרג את הלפטופ על מנת שיוכל להפעיל משחקים ברמה קצת יותר גבוהה (אני לא מצפה להפעיל קרייסיס). ידוע לכם על דרך כלשהי להוסיף למחשב כרטיס מסך חיצוני אולי? או לחבר ללוח אם? השאלה היא יותר למומחים של הפורום שבמקרה אולי ניסו את הדבר או שמעו על דבר כזה בחו"ל. ידוע לי גם שיש בעיה מבחינת ההספק שהמחשב נועד עבורו ושבכלל זה מה שנקרא long shot..
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר שיהיה כמה שיותר איכותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים + סרטי HD - המשחקים יהיו על מסך 22'' וסרטי HD יהיו על מסך 40'' FULL HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים לדוג…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
למחשב יש יציאת אוזניות. אם אני מחבר מתאם PL ל RCA, המחשב יתמוך בSPDIF?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של עד 3200 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כלום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV Modern Warfare 3 Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המפרט הבא הוא למטרת מחשב ביתי, סרטים אופיס, אינטרנט, מעט משחקים, מוזיקה וכד'. הלכתי על מחשב יחסית חזק כי אני רוצה שיהיה מהיר ויישאר לאורך זמן. מה דעתכם? רכיב פרוט לוח אם GIGABYTE INTEL GA-EP43-DS3L DDR2 1066MHZ 1600FSB מעבד INTEL E7400 2.8GHZ CORE 2 DUO 1066MHZ 3M BOX כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD 4670 512MB GDDR3 D.DVI 128BIT HDMI דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA זכרון DDR II 4Gb 800MHZ SAMSUNG צורב DVRW NEC SONY 7220 X 22 SATA BLACK BULK מסך ללא מארז CASE BLACK MULTIMEDIA 500WATT 20/24PIN רמקולים ללא עכבר ללא מקלדת ללא מפרט: מקורי חדש WINDOWS XP HOME Hebrew + מחיר : 3280 ש"ח כולל מע"מ
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אך יש להתחשב ב"כדאיות" המוצר. כלומר: אם כרטיס מסך שעולה 1,500 ש"ח נותן ביצועים X, וכרטיס מסך אחר עולה 2,500 ש"ח, אבל טוב ממנו רק ב-2% יותר, יש לבחור בכרטיס שעולה פחות (יחס עלות-מחיר). אין צורך לנצל את הסכום "בכוח". ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-150 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: משחקי FPS למיניהם - Call of Duty, Battlefield.. משחקי MMORPG (אונליין) - Dekaron, Diablo, Path of Exile.. משחקים שונים כמו GTA V, Just Cause (כשייצא) וכו'.. רזולוציה טבעית: 1920x1080. מסך AOC 2341Va בגודל 23'. הגדרות גרפיות גבוהות. 3…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך מפרט בשביל החברה ,השימוש העיקרי וכמעט היחידי הוא הרצת סרטי HD לרוב 720P ,פעם ב...1080P. כרגע יש לה אינטל פנטיום 4 2.8 עם 768MB של זיכרון והסרטי 720P רצים די חלק (לא 1080P), הבעיה שהמחשב התחיל לעשות המון בעיות לכן היא רוצה חדש. מה שחשוב זה שהיה לו יציאת HDMI/DVI לחיבור לטלויזיה, אין שום כוונה להריץ משחקים עם המחשב ככה שלוח אם עם יציאה כזאת יספיק. אין צורך בציוד היקפי, רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, דיסק קשיח, ספק ומארז (אם אפשר מארז הכי קטן זה היה טוב). התקציב עומד על 1000+- אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש במקום המחשב הגוסס שלי... המחשב יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ומשחקים. גודל המסך לא הכי חשוב לי אז אני מוכן להתפשר בעניין הזה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
AMD Athlon X2 Dual-Core QL-66 2.2 GHz, מטמון L2 של 1 MB
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-