עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמה לדעתכם הוא שווה?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Time_Is_Money,

אני רוצה לבנות שרת שיטפל בכל נושא הדואר, אחסון קבצים, ניהול הורדות, גישה מהירה של מולטימדיה. חשבתי על שני מפרטים ואני צריך דעה של מישהו שמבין בדבר. המפרט הראשון: PIII Dual Processor board 800Mhz (133Mhz bus) X2 1.5GB 133Mhz Memory 18.2GB SCSI (X3) RAID + 40GB IDE O/b audio O/b video gigabite lan המפרט השני: Athlon XP Single processor board athlon XP 1800 - 2400 256MB 266/333Mhz Memory 40GB IDE (X2) RAID O/b audio O/b video or Geforce 2 MX. gigabite lan מה עדיף? בעקרון אני משיג את שניהם באותו המחיר...

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by haimlev,

[table][tr][td] תיאור המוצר: [/td] [td] Dell Studio 1558 מעבד : I7 Q820 8 ליבות זיכרון : 6 ג'יגה DDR 3 דיסק קשיח - 650 GB כרטיס מסך - ATI READON HD 5470 עם 4 GB זיכרון מחשב מפלצת סוס עבודה סוחב משחקים ... שמור מאוד מאוד מאוד . מציאה של פעם בחיים כולל מטען 120W חזק במיוחד [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] דרכים ליצירת קשר: [/td] [td] כתובת: באר שבע טלפון: 052-7222502 סלולרי: איש קשר: חיים דוא"ל: haimlev3@hotmail.com [/td] [/tr] [tr] [td] איזור בארץ [/td] [td] באר שבע וצפון הנגב מחיר : 3500 [/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by the kon,

שלום המפרט של המחשב שלי הוא: p4-3.2 775 512*2 ddr2 533 6600GT 120G P35-S3L ספק 450W והייתי רוצה לשדרג את המחשב עם הכסף נראה לי שהכי כדאי זה זכרון+כרטיס מסך+דיסק קשיח תוכלו להמליץ לי על רכיבים או משהו אחר שכדי לשדרג בכסף תודה

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by Kingroei10,

לאחר התלבטויות רבות והשוואות מחירים שארכו כ-10 ימים,קניתי את המחשב החדש שלי.המפרט שלו מפורט בדיוק בתמונה הבאה:http://www.fastup.co.il/images/6464304.pngהכרטיס מסך שם מחוק קצת אז הוא : Palit Nvidia Geforce GTX550 TI 1 GB הצורב הוא סטנדרטי של חברת סוני(DVD כמובן) מיותר לציין שכרטיס קשת וקול הם מובנים. כל השאר מפורט לפרטי פרטים בתמונה.אשמח לקבל חוות דעת,איך המחשב והאם הוא שווה ביחס למחיר.המחיר הוא 3500 שקלים ב-10 תשלומים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by amisha,

שלום לכולם , מעוניין לדעת כמה שווה המחשב הבא : I5-3470 1*8GB זיכרון במהירות 1333Mhz SSD 240GB מתוצרת סמסונג סדרה 840 לוח אם של ASUS תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, רציתי להתייעץ: לאחרונה רכשתי מחשב נייד דגם Lenovo u330p. אני מעוניין לשדרג את הכונן קשיח ל - SSD. דיברתי עם השירות והמעבדה והם אומרים לי את הדבר הבא: 1. אני יכול להתקין אותו בעצמי ואין עם זה בעיה - האחריות תהיה על כל המחשב למעט הכונן החדש. (לגיטימי והגיוני). 2. אם בהמשך המחשב יכנס לתיקון/טיפול במעבדה וימצאו בו תקלות/ליקויים שעשויים להיות כתוצאה מהחלפת הכונן - הם לא יספקו אחריות. 3. העלות שהם מבקשים על החלפת הכונן הקיים באחד אחר (שנמצא בבעלותי וכבר עשיתי לו CLONE/GHOST והוא תקין ועובד..) - 180 שקלים. אני מתלבט האם לקחת את "הסיכון" ולהרכיב את הכונן בעצמי - מדובר בפירוק פנל פשוט מאד יחסית, וגם ההחלפה לא נראית מסובכת במיוחד - יש כל מיני לשוניות שצריך למשוך ואין ספק …

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. יש לי אסוס N55SF עם מעבד 2630QM. הוא הגיע עם מטען ענק ממש ממש ממש ממש של 120W. אני רוצה לקנות מטען קטן יותר כמו זה http://www.morse-pc.com/Product.asp?Pid=5365&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he ברור לי שאם אריץ פונקציות כבדות או תכניות צריכת חשמל לא חסכוניות זה יכול לחמם את המטען ולגרום לו לנזק. אין לי בעיה אם סכנה לנזק למטען, וכשאני מחוץ לבית אני ממילא משתמש במחשב רק ללימודים (וורד + אינטרנט = מעט חשמל) כשאני בבית ומריץ ME3 עם על FHD, ברור לי שאני צריך להשתמש במטען של ה-120W. השאלה היא: האם יש סכנה של פגיעה במחשב או בביטוח עם אני אשתמש במטען הקטן של ה-65W?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by zazkapulsk,

שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך עד סכום של 400 ש"ח. מבקש שיהיה מבוסס GeForce. כרגע יש לי GeForce 7950 GT והוא לא תומך ב-DIRECTX11. הכרטיס למטרות משחק. מצד שני, אני לא גיימר גדול. אני חי בסרט? אם כן, מה הדבר הריאלי ביותר עבורי? תודה

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by Niko1886,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש (עובר מקונסולה ישנה) אני מבקש הצעה ללוח אם מעבד וזכרונות. כרטיס מסך אקנה נבידיה חדש (גם חלק מהתקציב) חשוב לי גם מארז טוב וספק איכותי תודה, ניקו.

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  11. שלום למומחים, יש לאחי מחשב ישן והוא מעוניין לרכוש חדש. ההתלבטות שלו ושלי נובעת מהעובדה שיש הרבה טכנולגיות חדשות שנמצאות בפתח, סדרות של מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים, ירידת מחירים הדרגתית של הכוננים הקשיחים וכד'. שימושי מחשב: גיימר (BF3 וכד'). השאלה הנשאלת היא: האם להמתין עוד חודש-חודש וחצי ולקנות מחשב עם חומרה חדשה מתקדמת ומשתלמת יותר, או שאין טעם להמתין כי הפרשי הביצועים לא יהיו רלוונטיים לשימושי המחשב שלי? וכדי להיות יותר קונקרטי: האם לחכות למעבדי הIvy-Bridge? לכרטיסים מבוססי הקפלר GTX 6xx? או לחילופין ירידת מחירים של סדרה 7 של ATI? לו היה רוכש מחשב, היום, הוא היה מבוסס על: i5-2500K 6950 2GB שנפתח ל6970 מודה לכם מראש על כל תגובה מאחר ומדיון זה אצא עם תשובה סופית.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by Singularity,

היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנת matlab וצפייה בסרטי HD. בעתיד אני מתכנן להשתמש בו גם באוניברסיטה כך רצוי שהוא יהיה קל לנסיעה ועם סוללה שיכולה להחזיק מעמד מספר שעות. אני מחפש מחשב עם גודל מסך 15 אינצ' שיכיל גם numpad אבל אשמח לשמוע גם הצעות למחשב עם מסך 14. אני מחפש מחשב בטווח המחירים הבינוני עד בינוני גבוה. אשמח לשמוע הצעות וגם הצעות לחנויות שידועות בשירות טוב ואחריות טובה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by casio222,

אז ככה-אני סטודנט כבר שנה וחצי, ועד היום הסתדרתי בלי, אבל הגיע הזמן שאקנה מחשב נייד משלי מאשר להשתמש במחשבים בספרייה. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה, זה אומר גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים, הרצות של MATLAB בהמשך. יש לי מחשב יחסית חזק בבית, ככה שהרצות כבדות ממש (אם אני אצטרך) אני אשתמש בו. אבל עדיין הייתי מעדיף שהמחשב החדש לא יהיה עגלה. * גודל המסך? 11-13 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. אני מתנייד מהבית לאוניברסיטה ואני לא מעוניין לסחוב משהו יותר מידי כבד. חוץ מזה, שכמו שאמרתי יש לי גישה למחשב נייח בבית כל יום, ככה שאני מאמין שאני אחזור הביתה בערבים אני אשתמש במחשב הנייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בגלל שאני מתכוון להשתמש בו בס…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מפרט טכני: לוח אם דגם:Intel Sorento סוג ציפסט:intel 945 מהירות FSB:1066 MHz כרטיס קול משולב:6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת:משולב 10/100 יציאת S.ATA:ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI:3 סה''כ יציאת PCI Express:2 סה''כ יציאת USB 2.0:8 סה''כ תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit:כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE:כלול חיבור מ.קולנוע ביתי 5.1:כלול מעבד סוג מעבד:INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד:945 מהירות מעבד:3.4 GHz מהירות FSB:800 MHz זכרון מטמון cache:4 MB אחריות:לכל החיים זכרון נפח:512 MB סוג זכרון:DDR2 DUAL CHANNEL מהירות:667 MHz …

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)רק עבודות אינטרנט סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?כמה שפחות (אני לא מבין במשקל כמה זה סטנדרטי וכו') * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?הכיייי חשוב זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI ו4 USB * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ACER DELL TOSHIBA בנתיים חשבתי על זה:

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד i3 530, והמחשב עובד טוב מאד. הספק של המחשב הוא Seasonic - מאד שקט, והמאורר למעבד הוא Arctic Cooling Alpine 11 Pro, גם כן מאד שקט. יש רק בעיה אחת. המאורר של המעבד, על אף שהוא שקט, מייצר רעד במחשב. הויברציות האלה גורמות למארז לייצר רעש קל ועמום. צריך לציין שוב, שהמאורר עצמו (של המעבד) לא עושה רעש, פשוט הרעידות שהוא מייצר, גורמות לייצור רעש מהמארז. כמו כן, וידאתי שהרעד מגיע משם, מהמאוורר של המעבד, ולא ממקום אחר כגון הספק כוח, או מאוררים של המארז(שלא פועלים אצלי, אין בהם צורך). האם זה בסדר שהמאורר של המעבד מייצר רעידות? זה לא ידפוק לי את שאר הרכיבים? והאם זו בעיה כללית של Arctic Cooling? כלומר אני צריך לעבור ליצרן אחר? האם יש מאורר אחר למעבד,…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, אחי מעוניין ברכישת מחשב חדש, אבקש את עזרתכם בנוגע למפרט. תקציב מקסימלי: 4000 שקלים. הצרכים: - עבודה עם Adobe Illustrator, Photoshop ותוכנות גרפיקה (דו מימד) קלות, גלישה, מוזיקה ואינטרנט. - מארז לא פנסי מדי, שיהיה שקט למדי (לא קריטי) ועם עיצוב נקי. - נפח של כונן - עדיפות לטרה, באם לא נכנס בתקציב - אז חצי ג'יגה. ציוד נדרש: אין צורך במקלדת ועכבר, אין צורך במסך (המסך יהיה u2312hm). אם יש תקציב מיותר, אפשר לבדוק אם ניתן להוסיף מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  18. שלום! אני מתעניין בקניית מחשב נייד. אני מחפש מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב השולחני שלי (כלומר - הוא יהיה המחשב העקרי איתו אני אעבוד), ולכן אני צריך מחשב חזק. הסתכלתי באתר של HP לגבי מחשבים ניידים. אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב בלינק הזה: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&config_id=2258632 שהוא למעשה מתבסס על המחשב בלינק הזה (לאחר כמה שינויים): http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&series_name=HDX18t_series&a1=Category&v1=Entertainment%20powerhouse תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב, אני מעוניין לרכוש את המחשב הבא : מעבד מהיר Intel® Dual Core 3.0 דגם 925 * לוח אם ECS P4M890T-M2 במהירות של 1066Mhz * חבילת זיכרון ענקית 1024MB במהירות 533Mhz * דיסק קשיח ענק 200GB בטכנולוגיית SATA-II * כונן צורב DVDRW Dual Layer מחיר : 1500 ש"ח (לא כולל מסך). המפרט המלא בלינק הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=12168004&d_link=Main_קבוצתיות אני מעוניין שהוא יריץ לי את וינדוס ויסטה בצורה חלקה. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח ( לא כולל מסך). מה אתם אומרים על המפרט ? האם הוא טוב לויסטה ? ואם לא מה אתם יכולים להציע במסגרת התקציב שלי ? תודה מראש, רועי.

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by avigtr,

שלום לכם, בהמשך להמלצה שלכם :http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/2/ מצא חן בעיני מאוד המפרט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שיוכל להרכיב את כל החלקים וגם לתת אחריות. אני לא מבקש פרסומת אלא רק נחת מאחר ועם המחשב האחרון לא היה לי. אם מרגישים לא נוח לפרסם כאן אשמח מאוד למייל אל :avigtr@gmail.com מודה לכם מראש. אבי

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by tront,

שלום, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב באוקטובר ואני מחפש לפטופ שיענה על הדרישות הבאות: * מטרת המחשב, לימודי תוכנה, צפיה בסרטים, אין צורך שהרצת משחקים. * מעבד i5 ומעלה * זיכרון לפחות 8GB * גודל המסך בין 13-14 אינץ', ועבודה בשמש. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 * מקלדת נוחה מאחר ואצטרך להקליד הרבה. * משקל רצוי קל, לא יותר מ2KG * זמן סוללה ארוך ככול האפשר * כונן קשיח 256SSD * אין צורך כונן אופטי * אחריות בינלאומית במידה ואקנה בארצות הברית * לא חייב מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עדיפות, הבנתי ש-DELL טובים * אין צורך במסך מגע/מסתובב יש לי אפשרות לקנות מחשב בעוד שבועיים כשדוד שלי טס לארצות הברית, אין לי בעיה גם לקנות בארץ/דיוטי פרי/אילת התקציב …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש מחשבים שבאמת מחזיקים 10 שעות עבודה רצוף? ולא בשעות המתנה צריך המלצות

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  23. היי חברים יש לי דוד DJ , והוא רוצה מחשב נייד המחשב ישמש למוזיקה כמובן , ולעבודה איתו בחוץ אני מחפש דגם של נייד שיכיל את הפרטים הבאים (מפה או מחו''ל לא משנה ) חובה מסך 15.4... דיסק קשיח מינימום 320 ג'יגה (אם יש 500 או יותר אז יותר טוב) מעבד 2.5 או יותר C2D 4 ג'יגה ראם .. וכרטיס מסך לא צריך להיות חזק.. (אבל ברוב מחשבי האקסטרים זה בא עם כרטיס מסך חזק) הצעות לדגמים יתקבלו בברכה.

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by Snufkin,

הנה מה שהציעו לי... מה הייתם מחליפים/משנים/מוסיפים? 1 Intel Core i5 2300 מעבד 1 Intel H61 DDR3 PCI-X אם לוח 2 2048MB DDR3 1333Mhz פנימי זיכרון 1 500G SATA2 7200RPM קשיח כונן 1 DVDRW LG אופטי כונן מארז מפואר ATX עם חיבורי USB קדמיים 1 1 Intel 1155 i3/i5/i7 SandyBrigde למעבד מאורר המחיר יצא 2,290 שזה 2,656 אחרי מע"מ במידה ואתם ממליצים על שינוי, אשמח לדעת, גם מה הסיבה לשינוי

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. התפקיד שלו יהיה בעיקר לאינטרנט סרטים וקצת משחקים קלים כמו פיפא תודה מראש1

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.