עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maor-a-,

כמה לדעתכם שווה מחשב כזה? דגם: LG R405-A.C2CDE/2G מעבד סוג: Intel® Core Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2330 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI Xpress 1250 מסך: WXGA זכרון נפח: 2048 MB הרכב: (2048MB (1024MB X 2 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: DVD ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 24bit High Definition Audio רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: 1.3 מגה פיקסל קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי : כלול קורא כרטיסי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. היי , אני מחפש לאחרונה מפרט טוב למחשב משרדי ללא שימושים כבירים - אינטרנט , אופיס , צפייה בסרטים , מוזיקה ומשחקי דפדפן(מעט מאוד). חשבתי על ההרכב הזה: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ASROCK AM2V890-VSTA (באם עם כרטיס מסך מובנה ) G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT COMPUCASE CI-6A19-2F ATX SUPER MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF סה"כ 1700 ש"ח אני מוסיף חיצונית כונן DVD PLEXTOR הרדיסק WD 80GB IDE 8MB Buffer אשמח לקבל חוות דעת הדילמה בעיקר היא על הלוח האם כדאי לקחת לוח אחר עם VGA מובנה? תודה , יום טוב.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  3. מעבדי אינטל - אחריות לכל החיים Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-VM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות - אחריות לכל החיים DDR II 800Mhz 1GB Samsung דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black, PSU 480W 12cm Fan מקלדות Logitech Value 100 Keyboard עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel Black רמקולים, אוזניות ומיקרופונים CREATIVE SBS A30, 2.0 מסכים None מחיר …

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  4. תקציב: 5500 מטרה: מחשב חזק למשחקים, מהיר, יחזיק לשנים הבאות.. צריך ככה: מסך "LCD 17 כ. מסך GeForce 7600GT ^^^^ שני אלו כאן למעלה זה העיקר.. כל השאר לפי הצעתכם.. מהחנות KSP.co.il --> זו האפשרות היחידה שלי ואני אוהב את החנות הזאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  5. Started by naortal,

סוף סוף מצאתי לי ולחבר מחשב נייד ThinkPad X1 Carbon Ultrabook אבל הבעיה שאין לו הרבה חיבורים ואין לו HDMI או VGA שקיריטי לנו מאוד !! הבנתי שיש במחשב mini display מה זה היציאה הזו ?? האם היא גם מספקת סאונד חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש מתאמים מה שמעיין האם הוא מספק סאונד והאם איכות התמונה תהיה ב HD????

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by Iko89,

לא חשוב שקט או מראה חיצוני רק שיריץ משחקים הכי חלק שיש .. לא מתוכנן OC. לא צריך להוסיף מסך או ציוד הקפי אחר . תודה !

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by akiva,

השימושים המיועדים הם מחשב לעסק אינטרנטי כולל עריכה בסיסית(חיתוך קטעים) בADOBE PREMIERE. יש צורך ב4 כניסות USB קדמיות וגם בכונן קשיח גדול. אשמח להצעות או שינויים שלא חוגים מ2200 שקל. תודה www.KSP.co.pdf

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  8. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5500 Tray ₪288 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5500ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR ₪569 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39433 כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪450 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD1002FAEX זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ₪234 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח Seasonic S12D 750W ₪616 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12D-750 רמקולים למחשב Creative SBS A35 2.0 ₪77 כמות: 1 http://www.skypc.co.i…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by EGA,

ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב העונה לדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עיבוד תמונה - MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  10. Started by שרגא,

אהלן חברים, מה אתם אומרים על המפרט? (מצורף בתמונה) את המפרט הרכיב לי מוכר בחנות בהנחיה להרכיב לי מחשב לעבודה משרדית עם אופציה למשחקים ברמה טובה (לא מדבר על המשחקים המטורפים. מה אתם אומרים על המפרט? מה הייתם משנים? איך העלות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  11. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (בלי חריגות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, בעיקר עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA 5, FIFA 17, ההיטמן החדש, לא משחקים כבדים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD על מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות…

12. ש צפי מתי יהיה עדכון המפרטים המומלצים?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. שלום לכולם, נרשמתי לאתר לפני שאני מרכיב מחשב בפעם הראשונה. חלק לא מבוטל מהרכיבים כבר אצלי. אשמח לתובנות לגבי מה שאני מתכנן להמשך. יעוד המחשב: מטלב, אחרי שנים עם מחשבים חלשים - משהו להתפנק. (בעתיד הקרוב משחקים, אז אוסיף כרטיס מסך). רכיבים אשר ברשותי: Intel® Core™ i7-6700 Processor GIGABYTE H170M-D3HGSM HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory Intel® SSD 540s Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) פתוח להצעות לגבי שאר הדברים. כרגע הסתכלתי על (יודע שבחרתי case "יוקרתי", אבל חשובה לי הנראות): corsair carbide air 240 high airflow - הולך להרכיב אותו במו ידי, כמה אני מסבך את…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  14. מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם תוכנות PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, FLASH. השימוש המרכזי של המחשב הוא לא לצורכי גרפיקה, אלא לסרטים + אינטרנט, עם זאת הייתי רוצה שתהיה אופציה להריץ תוכנות גרפיות במהירות סבירה. כמו כן, העדפה למסך גדול (15.4 או 17 אינץ'). תקציב של 4500 ש"ח מקסימום ועדיף כמה שפחות. אודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by Tomer94,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 שקל... יש אפשרות לחרוג ב600 שקל במידת הצורך (אם זה ישפר את הביצועים אני בעד..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים (כבדים),עבודה משרדית,משחקים קלים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת עכבר אלחוטיים,רמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב DVD... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. Started by benr,

חבר שלי רצה לקנות מחשב מאייבורי (בנוי על מעבד i3, משהו באזור 1900 ש"ח). אמרתי לו שלא ילך לאייבורי בתור התחלה והמלצתי לו שהוא יכול גם בשקט ללכת על AMD ולחסוך עוד כסף. השימוש של המחשב זה בגדול רק אינטרנט והורדת סרטים. מה שכן חשוב שיהיה לוח אם עם כרטיס מובנה די חזק שיוכל לנגן סרטי 1080 ללא בעיות ומן הסתם גם יציאת HDMI שיוכל לחבר את המחשב למסך LCD אם הוא ירצה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. Started by BlueM1,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד. דרישות : * תקציב עד 5000 * אפשרות ל DOCKING STATION - חובה. שימושים : * עבודה (כתיבת קוד) * מסמכים * עריכת ווידאו מזדמנת שני מחשבים מעניינים בנושא Dell Precision M4600 PM-RD33-6430 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21214&cf=zap Dell Latitude E5530 LT-RD33-6232 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21275&cf=zap כמו שניתן לראות , ההבדלים העיקריים הם 1. מעבד : Intel Core i5-2540M VS Intel Core i7-3520M 2. כרטיס מסך : AMD FirePro M5950 VS Intel HD Graphics 4000 הייתי רוצה לדעת את דעתכם? אגב אני פתוח להצעות מעניינות בתחום המחירים הנקוב מעלה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  18. אורח דנה

שלום כולם, אני סטודנטית שמחפשת מחשב לצרכים סטודנטיאלים, וגם עבודות תרגום ותמלול. אני מחפשת לקנות מחשב שיש לו אחראיות ל 3 שנים. לגבי הרכבה - אף פעם לא ניסיתי, אם זה לא מסובך ונותנים אחראיות ל-3 שנים אז אולי זה אפשרי. חשוב לי שהמשקל יהיה נמוך (לא יותר מ 1.6 קילו. יכולה להתפשר על מסך 13 אינץ' אם כי מעדיפה 14), אני קטנטונת וממילא סוחבת הרבה חוץ מהמחשב. חשוב לי שתהיה אחראיות ל 3 שנים כי הדברים האלה כל זמן מתקלקלים לי. 8 ג'יגה זכרון עבודה, מעדיפה זכרון SSD כי הבנתי שהוא עולה מהר יותר (מעדיפה מחשב שעולה מהר כי אני מכבה ומדליקה הרבה, וגם - פותחת הרבה חלונות בבת אחת). זה בסדר לי זכרון 256 עם אופציה להרחיב מתישהו. בקיצור, הדגם הנ"ל נראה לי בסדר - http://ksp.co.il…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה יום יומית ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3, assassin's creed 3, dishonored וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. המחיר והפרט בערך אותו דבר ברוב המקרים אבל אני לא יודע איזה חברה לבחור HP או DELL או ASUS. מה אתם אומרים? יש משהו יותר אמין או ממולץ?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  21. Started by lidor12303,

קניתי מחשב נייד ממותג סמסונג דגם Samsung RC520-S01IL הייתי רוצה לדעת האם זה דגם חדיש או ישן? כתוב לי על המדבקה של הקרטון של המחשב, ארץ ייצור- סין, היבואן: חיון ושנת ייצור 2011?? האם ייתכן שזאת שנת הייצור???? באופן כללי מה חוות הדעת על המחשב? אם מישהוא יוכל לתת לי מחשב אחר מומלץ באותה הרמה ובערך באותו המחיר ודגם חדש מהאתר http://www.laptopworld.co.il/ זה יעזור לי מאוד כי הם לא רוצים לבטל תעסקה כי המחשב נתפתח ללא שימוש אך מוכנים לבוא לקראתי ולהחליפו באחר

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  22. שלום וברכה, אני מורה , מחפש מחשב זול וקל, יחסית קטן לשמוש בבית ספר, הכנת דפי עבודה וכו....שמיעת מוזיקה בנוסף הייתי רוצה שיוכל לפתוח את תוכנת קיובייס לעבודות קטנות. אשמח להצעות... תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. אהלן חברים, אני מעוניין לקנות מחדש נייד לצורך משרדי בלבד - אינטרנט, Office וכו. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ויכולת צפיה בסרטים. * גודל המסך? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? אין משהו ספציפי. המחשב מיועד לאמא שלי (אישה בגיל ה50 ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי. לא כלכך מבין המשקלים המקובלים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מינימום 6-8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? - לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - בין 250-750 תלוי במחיר. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. אני מחפש מפרט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר, שיתוף קבצים וכו' ולשימוש משרדי של עבודה במיקרוסופט אופיס\ אופן אופיס ואולי רק שיריץ CS 1.6 אם אפשר תודה לעוזרים גל

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור בו זמנית על מגוון עבודות מקבילות, עבודה עם לוח WACOM תוך כדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש גם מסך - 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.