עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחותי נוסעת עוד שבוע ויכולה להביא לי מחשב. ההעדפה שלי היא לdell אבל פתוח להצעות גודל מסך 15.6 זמן סוללה ומשקל לא גורלי יציאת hdmi כונן קשיח לפחות 500gb צורב dvd כמובן עדיף עם אחריות בינלאומית ואם מישהו מבין בזה קצת והמלצות לגבי מערכת הפעלה אשמח לשמוע פרטים האם ניתן להתקין xp pro sp2 אם זה רלבנטי אז אחותי תהיה בשיקגו אם זה משנה משהו תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤899 לוח אם: ASUS P5K-E ¤778 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX69T512H - ZALMAN COOLING - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤311 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤445 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ¤349 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4218 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il עדיין לא החלטתי איזה קירור למעבד לשים, רמקולים, מקלדת …

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  3. שלום הייתי רוצה לעשות מקצה שיפורים במחשב שלי מה גם שלאחרונה כרטיס המסך שלי מזייף ונותן לי מסכים כחולים מדי פעם (נבדק אכן זה הכרטיס מסך). המפרט שלי היום הוא: Intel i5 750 2.66 Gigabyte P55-UD3 8GB DDR3 RAM Samsung F3 1 TB X 4 ATI HD 4850 DELL 24 1920X1200 HEC WINPOWER 550W אני רוצה להוסיף: 2 דיסקים קשיחים נוספים של סמסנוג מהסדרה הירוקה 2TB להחליף כרטיס מסך ל - GTX570 או ל - HD6950 ולשדרג ל - HD6970. מה דעתכם? האם הספק שלי יעמוד בזה? האם לקחת ATI או NVIDIA? האם לא יהיו לי צווארי בקבוק?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by mhu,

ללא ספק תיק הנשיאה המדהים ביותר שראיתי עד כה למחשבים ניידים http://www.otterbox.com/products/pc_cases/laptop_case/ ניתן לראות סרט הדגמה בכתובת http://video.google.com/videoplay?docid=-3568715866861285569&q=otterbox&hl=en מומלץ לצפות עד הסוף.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. שלום לכולם אני סטודנט לצילום ואני צריך מחשב המיועד לעיבוד תמונה דו מימדי (פוטושופ) ועריכת וידאו. התקציב שלי הוא בערך 4000 שקלים, לא כולל מסך וציוד היקפי. עוד פרט חשוב הוא שהמחשב יעבוד בשקט, אם זה קשור למאווררים, מארז וקירור פנימי. אשמח מאוד לכל עזרה מכיוון שאין לי מושג בנושא הזה. תודה רבה אייל

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  6. שלום לכולם מחפש מפרט,למחשב לרינדורים ופחות כתחנת עבודה(כרטיס המסך לא חשוב לי כל כך),חשוב לי לוח-אם עם חיבור ESATA. בנוסף האם נכונה השמועה שלמעבדי AMD אין תמיכה ראויה בארץ?באחת החנויות נאמר לי,שמעבד תקול נשלח לחו"ל על מנת לטפל בו,יען 14 ימי עבודה עד הקבלה. אם לא נכון אשמח לשמוע פרטים אחרים וכמובן גם המעבדים של AMD באים בחשבון. האם OC מועיל בעבודה על תלת (3DMAX)? ואם כן אילו רכיבים חשוב שיתמכו ב OC?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש מחרותיים. המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail Western Digital 500Gb 16MB AAKS Compucase HEC 6A19 400TRT Black Asus DVD-RW X20 Sata Black Retail מחיר: 3,000 ש"ח. ברצוני לדעת אם הספק שבא עם המארז הנ"ל יחזיק את המערכת בצורה טובה ? בנוסף האם תיהיה לי אפשרות לעשות OC עם הספק הנ"ל ? נ.ב אם יש הצעות לשיפור המפרט אני ישמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by yardeng96,

המחשב הבא ישומש בעיקר לגיימינג וצפייה בוידיאו באיכות FHD. בנוסף המחשב חייב להיות מהיר ברמה גבוהה. אין לחרוג מהתקציב. בנוסף לתקציב הייתי מעוניין בהמלצות למסך 22 אינץ'התומך ב FHD. ברצוני לשחק במשחקים באפשרויות מקסימליות. את רוב המפרט הכנתי באמצעות המפרטים המומלצים של האתר. איני מתכוון לעשות OC. בבקשה לא להוריד על מנת לחסוך. אשמח להצעות לשיפורים. תודה מראש Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1490 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪955 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Mugen 2 …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by Sygnus,

ברצוני לקבל חוות דעת למפרט זה: המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים. מעוניין שיספיק ל-3 שנים ומעלה. רק מעבד אינטל, בבקשה לא להציע מעבדים אחרים. מעבד: Intel Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוח אם: ABIT LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E זיכרון: DDR II 667Mhz 1GB הארדיסק: Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיס מסך: OnBoard Intel GMA 950 (מובנה) כרטיס קול: 7.1 Channel Audio כרטיס רשת: 10/100 צורב: Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Beige Sata מארז: HJA-70 MIDI Beige כולל מקלדת, עכבר, רמקולים. סה"כ 1675 שח, מה דעתכם על הצעה זו ? האם כדאי לשדרג למעבד Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB בתוספת של 160 שח ? איזו חברה של זיכרון כדאי לקחת? והאם כדאי…

• 12 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by yakirr4,

אני לא צריך שירכיבו מפרט אני קונה מאבא של חבר והוא נתן לי הצעה של מחשב שאני לא כול כך בטוח לגביו . http://www.grandadvance.co.il/defaul...view&pid=18543 זה המחשב, הוא אמר לי שזה עם מעבד I7 וכל זה ב 5,000 . אני צריך שהמחשב יהיה לגיימינג כמו BF3, AS3 ועוד כאלה שעומדים לצאת בעתיד כמובן שאני רוצה שירוץ על ההגדרות הגבוהות . אני גם צריך אותו לשימוש של עריכת וידאו וגרפיקה בתוכנות כמו : אפטר אפקט , פוטושופ , פרימייר ובעתיד תוכנות כמו מאיה . יש לציין כי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל GeForce GTX 560 Ti . השאלה היא האם המחשב הזה כולל הכרטיס מסך יספיק לצרכיי הנ''ל ? ואם לא אז מה כדי לשדרג ? תודה מראש לכול העוזרים ! ! ! :jump1: :jump1: :jump1:

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. שלום לכולם, המחשב ישמש בעיקר ללימוד. התכנון הוא להקים מספר מכונות לינוקס וירטואליות ואז להקים מהם cluster של hadoop או casandra. התקציב כ 3000 ש"ח , בלי אפשרות לחרוג. לא כולל מסך / מקלדת / מע הפעלה. רק ברזלים. מכיון שהוא ימוקם בסלון אז המארז יהיה HTPC. מעבד 8 ליבות AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 מאוורר arctic alpine 11 rev.2 cpu cooler לוח אם ג'יגהבייט GM AM 1M S2H aM1 DDR 3 1600 PCI-E VGA HDMI 2 * זיכרון corsair value 8G DDR 3 1600MH CL11 (סה"כ 16GB) דיסק קשיח WD caviar green WD20EZRX 2TB SATA3 צורב סטנדרטי 100 ש"ח כדי להתקין תוכנות מארז מארז Antec NSK2480B HTPC Micro ATX With 380W PSU - צבע שחור הרכבה כל החבילה עולה באחת החנויות ברשת כ 3000 ש"ח. השאלה אם מפרט כזה…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. שלום למומחים, יש לאחי מחשב ישן והוא מעוניין לרכוש חדש. ההתלבטות שלו ושלי נובעת מהעובדה שיש הרבה טכנולגיות חדשות שנמצאות בפתח, סדרות של מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים, ירידת מחירים הדרגתית של הכוננים הקשיחים וכד'. שימושי מחשב: גיימר (BF3 וכד'). השאלה הנשאלת היא: האם להמתין עוד חודש-חודש וחצי ולקנות מחשב עם חומרה חדשה מתקדמת ומשתלמת יותר, או שאין טעם להמתין כי הפרשי הביצועים לא יהיו רלוונטיים לשימושי המחשב שלי? וכדי להיות יותר קונקרטי: האם לחכות למעבדי הIvy-Bridge? לכרטיסים מבוססי הקפלר GTX 6xx? או לחילופין ירידת מחירים של סדרה 7 של ATI? לו היה רוכש מחשב, היום, הוא היה מבוסס על: i5-2500K 6950 2GB שנפתח ל6970 מודה לכם מראש על כל תגובה מאחר ומדיון זה אצא עם תשובה סופית.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by meowmix,

שלום לכולם, אני מנסה להכין מפרט לקרוב משפחה עבור מחשב לעבודה משרדית מהבית. ברצוני לכלול בתקציב זה מסך 19" LCD ושיהיה מחובר למחשב ב DVI. אני מציין את החיבור שכן חלק (או רוב?) מכ. המסך שהם onboard כוללים רק יציאת VGA. אני אודה לכם מאוד על הצעותיכם.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  14. שלום, מעוניין בסיוע לפני רכישה. המחשב מיועד לילד בן 11 - תקציב - כ- 2,000 - מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט, אופיס, ICQ), הורדות, משחקים (אופציונאלי), קצת סרטים - ללא ציוד היקפי - צורב - שימוש אינטנסיבי, כולל דיסקים DL - כרטיס מסך - אופציונאלי, חשבתי על 9600 או משהו מקביל, אך אולי בהתחלה אתחיל עם מובנה שיספיק לעבודה משרדית - צריך כונן קשיח מינימלי (מעביר דיסק מהקודם אך רוצה התקנה נקיה של מערכת הפעלה) - חשוב מחשב שקט (יעבוד 24 שעות בחדר שינה/סלון) - מארז - מוכן להשקיע קצת יותר ביופי. אהבתי משהו בסגנון של ה- NZXT Hush, Duet , Alpha או בעדיפות שניה Coolermaster CM 690 . האם אחד מהם איכותי ושקט מספיק (אני לא מתכנן הרכבת רכיבים תכופה יותר מדי בהמשך) - כולל הרכבה - לא נרא…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by shaymor26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גראפית+ וידאו. משחקים, פורנו לעיתים רחוקות (כרגע יש חברה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: תוכנות בשימוש תדיר : פוטושופ, פרימייר, וגאס, אפטר אפקסט ומדיי פעם בעוד תוכנות מהמאסטר קולקשיין של אדוב. לרוב גם עובד עם כמה מהן במקביל. המחשב מיועד לגיימינג לא כבד כמו שהייתי פעם, אבל חשוב לי FPS במשחקי רשת. אני משחק על מסך גדול. חשוב לציין שכבר יש לי כרטיס מסך 570 GTX וןאין צורך לכלול במפרט כרטיס מסך. …

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  16. שלום כמו בכותרת.. המחשב יהיה עם שימושים רגילים, יאוחסנו עליו הרבה סרטים לכן יש צורך בזכרון 1T, עם עדיפות לדיסק SSD נוסף עבור מערכת ההפעלה, בהנחה שיעמוד בתקציב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי הזדמנות לרכוש מחשב בנסיעה לארה"ב, לפי מה שהבנתי(וגם השוותי) אפשר לחסוך אלפי שקלים בקניית מחשב(לצורך העניין בלי מכס). אני מעוניין במחשב קטן(13 או 14 אינטש), בעל יכולת סבירה להריץ משחקי תלת מימד, לא יקר(600-700$ פלוס מינוס) ופרמטר חשוב הוא שהמחשב יהיה בעל משקל נמוך ככל האפשר. אני מוכן עם זאת להתפשר על : חוסר במערכת הפעלה, סוללה חלשה, כונן קשיח גדול או מהיר, זכרון פנימי, מהירות מעבד- לא צריך מיליון ליבות, צורב(או כונן BT - אפשר מצדי בלי קורא מדיה אופטית בכלל). כמובן שאם במסגרת התקציב אפשר לא להתפשר אז אני אשמח. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by ozba77,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עבור עבודה משרדית בעיקר (אקסל ו-SAP) מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות מאוד (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15, נדרש לנסוע איתו לחו"ל * משקל רצוי? מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? נדרש HDMI + USB3 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח אין מגבלה * כונן CD/DVD? צורב? לא רלונטי (עדיף בלי בשביל לחסוך במשקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון LENOVO אבל אפשרי גם DELL / HP - אי אפשר חברות אחרות חוץ מ-3…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by suspect_zero,

אהלן חברים, עבר קצת זמן מאז השידרוג האחרון שלי, אני מעוניין במעבד חדש + לוח אם עם יכולות OC גבוהות במיוחד , הציפיה שלי מהמעבד היא לעבור את ה 4GHZ- 4.2 בלי בעיות מיוחדות , יש לציין שהתקציב כולל קירור אוויר למעבד. תקציב : 2800-3000 ש"ח ללא חריגה. בעיקרון ההלבטות היא בין I7 920 ל I5 750 או שכדאי לחכות למעבדי I5 בעלי המכפלה הפתוחה? , השידרוג הוא למטרת משחקים + שימוש כללי ולא לטובת גרפיקה ועיבוד וכו' וכו'. המפרט שלי הוא כזה : Q6600 @ 3.2GHZ GIGABYTE P35DS3L KINGSTON VALUE 2G 1066 GIGABYTE RADEON 4870 512 CORSAIR 550VX CM690 בעתיד אשדרג גם את כרטיס המסך ל 70\ATI 5850, האם הספק שלי יענה לצרכיי הכרטיס? סליחה מראש אם התרד לא לפי ההוראות.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. Started by DL,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר לצורך משחקים בזמן הקרוב ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה (הוא כמעט לגמרי בנוי מהמפרטים המומלצים של האתר, רק יש כמה שינויים קטנים שאני צריך עצה לגביהם) CPU INTEL Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1020 1 1020 M.BOARDS for INTEL GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 520 1 520 MEMORY DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 580 2 1160 VGA CARDS Sapphire (ATI) Price Units Total X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1565 1 1565 HARD DISKS Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  21. היי, אני מחפש לקנות מחשב טבלט \ נייד קל לאימא שלי לצרכים משרדיים. לא סגור לגמרי מה עדיף ואשמח להמלצות. המפרט בגדול ------------- גודל המסך?13-14 לנייד, פחות לטבלט ... * משקל רצוי?עד 1.5 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז SSD יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה בארה"ב, אז כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * אני גם מעדיף שתהיה אפשרות להכתבה קולית בע…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי - אינטרנט ואופיס בעיקר,קצת מוסיקה וסרטים און ליין. תקציב של 3K כמה דברים עיקריים: 1. מעבד אינטל - כפול ליבה מהדור החדש (i3,i5). 2. מסך 22" LED. 3. זכרון של 2 GB לפחות. כל השאר לא ממש משנה. אין צורך בציוד היקפי . אשמח לקבל מפרט שיעמוד בדרישות הנ"ל גם אם יחרוג מעט מהתקציב... תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by R0SSi46,

מפרט של מחשב חלומות -שאתה הבאת אתה רציני ? P5Q PRO זה לוח החלומות שלך ?לוח טוב מאוד אבל לא מספיק בשביל חלומות .

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  24. שלום לכולם, בחודש הבא קרוב משפחה חוזר מארה"ב לביקור והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולקנות מחשב נייד. אני מעוניין להוציא עד 400$, אולי מעט יותר במידה וההבדל יהיה משמעותי. הדברים שחשובים לי במחשב הם ניידות, דיסק קשיח גדול וחיי סוללה. מאוד רצוי שיוכל להריץ משחקים בסיסיים כמו World of Warcraft, Counter-Strike ואחרים, אך אני בספק שיתאפשר במסגרת התקציב. תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים