עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ndv,

http://img100.imageshack.us/img100/4900/9241jt3.gif זה בשביל חבר שלי. כל החלקים חייבים להיות מKSP, בלי חריגה של יותר מ100 ש"ח, אפשרות לOC , המחיר לא כולל הרכבה. הצעות לשיפורים בבקשה (כרטיס מסך בעיקר) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by BHXHO2,

יש לי מחשב אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה שלי אבל בנוסף אני רוצה לחבר את הממיר של הוט עם יציאת HDMI למחשב ככה שאני לא יצטרך להחליף בטלוויזיה מקור בין הכניסות ואז נגיד לצורך דוגמא עם אני גלוש במחשב על הLCD ופתאום בא לי לראות טלוויזיה אז אני פותח את תוכנה במחשב ורואה טלוויזיה מעביר ערוצים בשלט של הוט איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות שיש לו גם כניסה וגם יציאה של HDMI

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. שלום רב, ברצוני לרכוש חלקים ע"מ לבצע הרכבה מחדש של מע' לטובת GAMING ועריכה גרפית. החלקים הינם: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]21188[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/t…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. בס"ד שלום רב, אני זקוק להצעה למחשבים שיריצו משחקים לא כבדים מדיי, דרישות משחק לדוגמא: זה המשחק המקסמילי שאני מעוניין שהמחשב יריץ, לא יותר מזה. בנוסף המחשב הוא לשימוש ביתי, קצת סרטים, אינטרנט וכ'ו. גודל מסך בינוני סביבות 15 אינץ', מינימום 160 GB בכונן הקשיח, צורב DVD, אלה הדברים העיקריים שנחוצים לי. תודה רבה, עוז.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by Moti11,

מחשב SAMSUNG SERIES 7[ מעבד: intel i7-2675qm 2.20GHz זכרון: 6 GB כרטיס מסך: AMD Radeon 6750 בנוסף מותקן גםmobile intel HD Graphics ברגע שמעברים להצגה על מסך מלא הוא מקרטע, קבצי HD בעיקר אבל לא רק. מה יכולה להיות הבעיה? מצורפת תמונת מסך של HWMONITOR בזמן הרצת סרט HD על מסך מלא [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by B.M.W,

יש לי מחשב נייד DELL inspiron 1520 עם Vista premium והוא תקוע לי על logging off. אני כיביתי והדלקתי אותו אבל זה לא עזר, כשהוא נדלק הוא חוזר למצב הזה, מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by guy4497,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, מחשב נייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. חשוב שיכלול כמה שפחות יכולות גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלומר עדיף בלי כרטיס מסך שאינו מובנה במעבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר מומלץ למחשב נייד אם יש, לא צריך להיכלל בתקציב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות מחשב משרדי בתקציב של עד 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי. הרכבתי את המפרט המצורף. האם כדאי להחליף בו משהו?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. מסך 15.4 לא מבריק שישקול לא מעל 2.5 קילו (אם יש דבר כזה בתנאים שלי) מעבד טוב-לא מבינה בזה זיכרון- לפחות 3 ג'יגה יציאות: לעכבר, מקלדת,רמקולים, 4 USB. 320 ג'יגה דיסק קשיח. זמן סוללה טוב. רמקולים טובים. אם צריך להוסיף תקציב תגידו עד כמה. הגבול העליו במידת הצורךן הוא 4,500. איך הנייד הבא של טושיבה? Toshiba Satellite A300-243 מישהו יודע להגיד לי איך הרמקולים שלו?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by spaltiel,

קניתי אתמול דל 1525 והתקנתי אותו ללא סוללה כלומר הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המחשב לחשמל. כעת אני רוצה להטעין את הסוללה כאשר המחשב כבוי. אז חיברתי את הסוללה חזרה למחשב וחיברתי אותו לחשמל אך אני לא רואה שום חיוי המצביע על כך שהסוללה אכן נטענת. מישהו יודע מה אני אמור לעשות והאם זה פוגע בסוללה אם אני מטעין אותה בפעם הראשונה כאשר אני גם עובד אם המחשב?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by yesitsme,

שלום, היום בבוקר התחברתי ברשת צבורית אלחוטית והכל היה טוב ויפה, הגעתי הביתה והכפתור של הרשת האחלוטית נשאר כתום, ולא משתנה לכחול, כשאני לוחץ עליו הוא משתנה לי ממצב wlan off למצב wlan disabled וחזרה, הרשת האלחוטית בבבית עובדת(בדקתי עם מחשב אחר באותו מיקום פיזי..) מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. הי, אני מתלבט בין שני דגמים של לנובו: u310 ו- e330 כאשר בשני המקרים אני מעוניין במעבד i5 ו-4 ג'גה-בייט ראמ (לפחות) אני רוצה להבין במה מתבטא ההבדל העיקרי בין המחשבים? האולטרבוק זול יותר מהאדג', ואני לא מבין איפה בא ההפרש הזה לידי ביטוי במוצר עצמו.. דברים שחשובים לי (פרט למעבד וראמ) הם איכות המסך ובלאי נמוך של המארז עצמו (שלא יראה כמו צעצוע משופשף אחרי שנה של שימוש) תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. Started by hararim,

רכשתי לפני שלושה ימים את ה-INSPIRION 1525 ובשימוש הראשון פרקתי את הסוללה לגמרי ולאחר טעינה ארוכה היא החזיקה לי רק שעתיים. פרקתע אותה שוב והטענתי ועכשיו אני משתמש בו כמעט שעתיים והוא מראה לי שיש לי עוד 20 דקות . האם זה מצביע על סוללה דפוקה?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by okpimp,

איך הספק הזה? RockeTeer III 500W Silent (24pin) ואיך הצורב DVD הזה? samsung sh-w162 dvd+-rw X16

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  15. היי אני צריך מפרט עד 2000 ש"ח למשחקים. בלי ציוד היקפי, שיהיה אינטל, שלא יהיה צוואר בקבוק. אני משחק משחקים המוניים אבל אני רוצה שהוא יצליח להריץ את AC2 ומשחקים דומים. בקיצור, שיהיה המחשב הכי טוב לסכום הזה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by lionvv100,

מעוניין במחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. מבחינת דרישות: מעבד I7 משקל קל (עד 1.5 קילו) כרטיס מסך סביר+ מבחינת גודל עדיפות ל14 אינץ 16 GB RAM יש לי גם התבלבטות אם לקחת מחשב נייד עם מסך מגע כך שישמש גם כטאבלט,מהבחינה הזו הLENOVO IDEAPAD 5 FLEX מצא חן בעיניי,אך אשמח לשמוע אם סוג כזה של מחשבים אכן חיוניים. תקציב עד 4500

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by shabib,

אני צריך שמישהו יתן לי טיפה מידע על שרתי הrackmount של חברת hp. תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. ערכתי: לא צריך דיסק קשיח וצורב שימושים משחקים כבדים האם המפרט הזה יהיה טוב למשחקים כבדים? מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 710 (2.6GHz) - BOX ¤671 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ¤380 כרטיס מסך: [..] PALIT HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤590 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 341 RC-341-KKN1-GP w/o PSU ¤202 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ¤271

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by blacklfag,

(מצטער שהשאלות אולי נראות אינפנטיליות, אבל ניסיתי לחפש את המידע הזה ולא מצאתי ואין לי דרך אחרת למצוא תשובות) 1. אם אני אקח מחשב נייד ואפרק לו את המסך, האם הוא עדיין יכול לעבוד בתנאי שאני אחבר אותו למסך שלי? כנ"ל לגבי סוללה (בתנאי שהוא מחובר לחשמל), המקלדת, וכל דבר אחר שלא נחוץ לעבודה בסיסית. השאלה שלי היא בעצם כזאת, אם אני אקח מחשב נייד ואפרק הכל חוץ מהלוח אם, מעבד, דיסק קשיח, זיכרון ואחבר אותו לחשמל - האם הוא עדיין יעבוד? 2. מה מחיר הגיוני למחשב נייד ישן (P3) עם מסך סדוק וסוללה לא תקינה? ראיתי במקום אחד שביקשו 600 שקל וזה נראה לי מוגזם. תודה מראש, מקווה שאף אחד לא יתעצבן מהשאלות האלו :-X

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. Started by olmert,

שלום. יש לי Lenovo G580 ומסיבה כלשהיא הוא הפסיק לקרוא את הדיסק און קי שלי (לא רק). פתחתי את הדרייבר מנג'ר וראיתי שיש בעיה בדרייבר של הUSB 3.0 וכאשר אני מנסה לעדכן אותו אני מקבל BSOD. למישהוא יש רעיון מה אני צריך לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. Started by n37,

שלום, אבקש לדעת מה השיקולים בבחירת מסך למחשב נייד בהתחשב במרכיבי עלות, איכות (משחקים / מולטימדיה / תוכנות גרפיות ...), עמידות,טכנולוגיה, מבריק-מט וכו' (אולי אפשר להוסיף נושא דביק בראש פורום - מחשבים ניידים) אשמח לתשובה בהקדם, תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. Started by PuLsE,

אממ כה אני צריך ניד עד 8000 רוב הפעילות תיהיה אינטרנט ומוזיקה.. אם יש אפשרות לכ.קול כמה שיותר טוב.. אם המחשב יוכל להריץ משחקים פשוטים כמו ג'נראלס וכאלה יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5PL2 (945G) S775, SATA2, DDR2, GBL מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit זכרונות DDR II 533 512MB (256MBx2) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Radeon 9600 XT 256MB כרטיסי קול CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מחיר בסביבות 3200 ¤ תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחר הניסיון שלי בנט בוקים (אסוס 1000HE עם מעבד N280 שאיתי כבר 4 שנים) החלטתי לקנות לאחותי הקטנה מתנה ליום ההולדת. היא צריכה מחשב אישי שלה שישמש כמחשב ראשי ושילך איתה לבית הספר. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי פייס בוק, עבודות לבית הספר היסודי אולי קצת משחקים יותר מפייס בוק (SIMS אולי) * גודל המסך? עד 12' * משקל רצוי? נט בוק - שלא יגיע ל2 ק'ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב, נטבוק - הוא מיועד להחזיק הרבה זמן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וס…

25. Started by sharonhart,

שלום לכם. חבר שלי קונה מחשב חדש. התקציב הוא 6k-6.5k והוא צריכך לכלול את המחשב + ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים קלים בינתיים אבל יכול להיות שבקרוב כבדים והוא רוצה מחשב שיריץ מהר תוכנות ומשחקים. לא מבוצע OC. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים