עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. יש לי הזדמנות לרכוש מחשב בנסיעה לארה"ב, לפי מה שהבנתי(וגם השוותי) אפשר לחסוך אלפי שקלים בקניית מחשב(לצורך העניין בלי מכס). אני מעוניין במחשב קטן(13 או 14 אינטש), בעל יכולת סבירה להריץ משחקי תלת מימד, לא יקר(600-700$ פלוס מינוס) ופרמטר חשוב הוא שהמחשב יהיה בעל משקל נמוך ככל האפשר. אני מוכן עם זאת להתפשר על : חוסר במערכת הפעלה, סוללה חלשה, כונן קשיח גדול או מהיר, זכרון פנימי, מהירות מעבד- לא צריך מיליון ליבות, צורב(או כונן BT - אפשר מצדי בלי קורא מדיה אופטית בכלל). כמובן שאם במסגרת התקציב אפשר לא להתפשר אז אני אשמח. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by mani007,

שלום רב . אני זקוק להצעה מה הוא המפרט החלקי העדיף מבין שני המחשבים. השימושים הם 1)הקרנת סרטים בfull hd 2)שימושים של היום יום אינטנרט,מוזיקה,הורדות. 3)בעתיד יתווסף כרטיס מסך למשחקים אבל כרטיס להרצת משחקים בצורה סבירה לא לגיימינג כבד. 4)במידה וקיימות הצעות משתלמות יותר אז התקציב לארבעת החלקים הוא כ1400 שח הצעות בינהם אני מתלבט הם אופציה מס 1 1)מעבד:Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם:GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI זיכרון :DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסק קשיח: Samsung 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II אופציה מס 2 2)מעבד:+ Phenom Tripple-Core 8650 Socket AM2 לוח אם:ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G זיכרון: DDR I…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by IdanTs,

לפני בערך חצי שנה אפילו יותר קניתי מחשב מעולה פחות או יותר (E8400, 8800GT) ועלה 5 אלף כולל מסך. עכשיו אני צריך עוד מחשב אבל שיהיה יותר פשוט, במחיר סביר. אני מחפש מפרט של מחשב, ללא תוספות של ציוד היקפי. רק מחשב. לא משהו גרוע.. מעבד 2 ליבות, 2 ג'יגה ראם וכרטיס גראפי סביר לא משהו גרוע כמו כרטיסים של INTEL וכו'. את המחשב אני ארכוש בפנדה מחשבים http://www.pandas.co.il/ ומה שאני צריך זה בעצם: מעבד כרטיס מסך זיכרון דיסק קשיח צורב (לא בטוח) לוח אם מארז כמובן מאוורר נוסף (40 שקל..) וזהו פחות או יותר. מחשב שכולל הכל. המחשב יהיה מחשב למשחקים. אבל לא ממש משחקים כבדים. אני מתכוון שיריץ דברים כמו COD4 סתם לדוגמא אפילו שיריץ ב-MEDIUM. אבל בכללי שלא יהיה מחשב לגיימר רצי…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. שלום, אשמח לקבל ייעוץ לגבי מחשב משחקים בסיסי, ללא OC, כאשר המסך יקנה בנפרד ('22), במחיר של 2500 שקלים, ללא חריגה. לא אבצע שום OC למחשב. המשחקים הם משחקי פעולה בגוף ראשון, כמובן שבתקציב כזה לא מחייב על ההגדרות הגבוהות ביותר, העדפה לקנות את המחשב באזור המרכז. תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by ozba77,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עבור עבודה משרדית בעיקר (אקסל ו-SAP) מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות מאוד (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15, נדרש לנסוע איתו לחו"ל * משקל רצוי? מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? נדרש HDMI + USB3 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח אין מגבלה * כונן CD/DVD? צורב? לא רלונטי (עדיף בלי בשביל לחסוך במשקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון LENOVO אבל אפשרי גם DELL / HP - אי אפשר חברות אחרות חוץ מ-3…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by Ramsses_II,

שלום, יש לי מחשב Envy 14t-1000CTO הביוס שלי הוא F.06 ואני רוצה לעדכן ל-F.26. הורדתי את HP BIOS Update UEFI כי הבנתי שיותר בטוח לבצע את העדכון ממחיצת FAT32 בשם HP_TOOLS. יצרתי מחיצת FAT32 בגודל ג'יגה והקבצים הותקנו אוטומטית על המחיצה. אח"כ הורדתי את (HP Notebook System BIOS Update (Intel Processors ולפי הבנתי מאין ספור שעות חיפוש מדריכים, הרצת הקובץ הייתה אמורה להעתיק את הביוס למחיצה HP_TOOLS, לעשות ריסט ולבצע את העדכון. זה לא קרה, ובמקום עלה האשף לעדכון הביוס דרך הוינדוס. אחרי כל מיני נסיונות ושיחה עם תמיכה של HP (שאמרו לי להריץ עדכון מהוינדוס) הרצתי את העדכון מהוינדוס (כאדמיניסטרטור וכיוזר "רגיל"). הוא עשה פירוטכניקה, רשם שהוא מעדכן EC, עשה ריסט ולא קרה כלום. הביוס שלי ע…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. עבודה משרדית כבדה = 50 עמודי אינטרנט אקספלורר. בנוסף, תוכנות עם מידע נכנס רב מאד בכל שניה. אני מקבל הרבה חומר מבלומרג, ציטוטי מניות בזמן אמיתי, חדשות DowJones שמתעדכנות בכל שנייה. ללא מערכת הפעלה: אפעיל אותו עם מערכת הפעלה התומכת ב-64 ביט. מסך: ברשותי מסך LCD 24" SAMSUNG דגם T240 תומך HDMI עם זמן תגובה של 5ms כי אני לא משתמש בו למשחקים. הפאנל הוא TN כי אחרים עולים כפול. אני צופה בו בפורמט 4:3 אני מתכונן לרכוש מסך זהה נוסף, על המערכת לתמוך במסך נוסף בגודל זהה. מעבד: לא הגרסה המתקדמת והיקרה ביותר. לא quad כי לא נכנס בתקציב היות וגם מצריך קירור מיוחד וספק בהתאם. לוח אם תומך ב-HDMI, WireFire. כרטיס מסך התומך בשני המסכים הגדולים זיכרון 4GB קשיח Sata2 3…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  9. היי, יצא לי להתרשם מאוד מהאתר והעזרה הרבה שאתם נותנים למשתמשים רבים, אשמח אם תתנו לי גם אחת. ניגש לדרישות ולאחר מכן להערות נוספות שיש לי לומר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וסרטים, משחקים בעלי גרפיקה בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of warcraft , shogun 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  10. מחפש שני מחשבי מותג לצורך משרדי. רצוי כאלו שיש להם 3 שנות אחריות באתר הלקוח. מחשב אחד צריך להיות משרדי קל, והשני קצת יותר מהיר ממנו. מחפש תקציב כולל 4K. שני המחשבים צריכים להיות עם מערכת הפעלה וללא מסך.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  11. חב'רה, למי שיש מחשב עם מסך 15.4 רחב יכול למדוד לי את המידות של המסך בסנט' ולתת לי את הגדלים זה די חשוב לי.. אני צריך אורך וגובה של המסך .. תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. שבוע טוב לכולם, מעוניין לבצע שידרוג למחשב בעקבות לוח אם שכנראה סיים את תפקידו. התקציב שברשותי לשדרוג הוא 2000 ש"ח איתם אני רוצה לקנות לוח אם, ספק, זיכרון, כרטיס מסך, צורב DVD וHD נוסף על החלקים להתאים למעבד אינטל שאת הדגם המדוייק שלו אני לא יודע. מקווה שתוכלו לעזור לי לפי פרטי הלוח אם הקודם ומהפרטים הרשומים על המעבד לוח אם קודם: abit SG-95, פרטי מעבד: Intel pentium D 925 SL9KA COSTA RICA 3.00GHZ/4M/800/05A 3704A196 ( מקווה שזה עובר :s05: ) בסך הכל כפי שאתם רואים נדרש כמעט מחשב שלם למעט המעבד, מארז וכל הציוד ההיקפי. המחשב אמור לשמש לצורכי גלישה באינטרנט, הורדת קבצי מדיה (מרובה), עבודה במסגרת אופיס והפעלת משחקים ברמה בינונית. תודה מראש לממליצים ושיהיה שבוע טוב לכולנו

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  13. מארז: Olidata NAPOLI 450W BLACK/SILVER MIDI ATX לוח אם : Asus P5KPL-VM Core2 Duo Intel G31 מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3MB 1066MHz Box קרור למעבד: Intel Fan Cooler LGA 775 Original זיכרון: 1GB DDR2 667MHz Non-ECC CL5 DIMM x2 כרטיס מסך : Intel GMA950 Graphics Controller דיסק קשיח : 250GB SATA2 16MB במהירות 7200Rpm צורב DVD : SAMSUNG X 20 SATA יציאות USB: Up to 8 USB 2.0 ports אני אוכל לשים עליו 4870?! {יחליף ספק..}

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  14. שלום, כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב, לכן אשמח לעזרתכם, בעיקר מכיוון שיש לי בקשה קצת לא סטנדטית. אני מחפש מחשב נייח/שרת חזק מאוד- כמה שיותר ליבות, עם הרבה זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVidia, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning, אבל לא צריך כרטיס חזק. תקציב- באזור ה- 15,000 ש"ח, (לא יוצא מהכיס שלי, אלא מהעבודה...) אין צורך בציוד היקפי, אין מגבלה של גודל. הקניה של כל המחשב תהיה בארץ, ורק מספקים שמאושרים ע"י החברה. אני רק צריך לדעת מה לדרוש מהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by alon06100,

אני צריך חוות דעת על המפרט שבניתי תגידו לי מה אפשר לשפר... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.משחקים תכני HD בעיקר משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920 -1080 2333hd * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV וכו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by ליאור שמש,

שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים

17. שלום לכולם, אבקש עזרתכם בהכנת מפרט עבור ילדים בגילאים 12-13 תקציב: עד 1500 ש"ח, עדיף לא לחרוג אבל אפשר ב 50-60 ש"ח. שימושים: בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, ומשחקים פשוטים ביותר אם בכלל (המקסימום פיפא וגם זה בספק. אם זה לא אפשרי במסגרת התקציה אז זה עדיין בסדר אבל רצוי לשמור על אפשרות לשדרג בעתיד לתוספת כרטיס מסך low/middle level). ציוד היקפי: ללא חנויות: עדיפות לאיזור המרכז (גר בפ"ת). שונות: לא מתוכנן overclock, יותקן win7 64bit. בנוסף אבקש המלצה בנפרד למסך זול 21' ומעלה בסביבות 600 שח. ראיתי שבניגוד לעבר קשה להכין מפרטים של AMD בתקציב הזה. זה מה שניסיתי לעשות עם Intel: מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Tray, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  18. מבקש המלצה למשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס ט…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. מארז midi ower atx ספק 500w לוח אם אינטל D946GZIS מעבד intel core 2 uo e6320 1.8ghz 4mb cache זיכרון ג'יגה DDRII 667MHZ דיסק קשיח 250 גי'גה צורב dvd כרטיס מסך intel up to 128mg shared OB כרטיס קול intel 6 chanle 5.1

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  21. אני ארכוש את המחשב בארץ. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטים, קצת משחקים קלים * גודל המסך? עדיף 15.6 אך אפשר 14 במידת הצורך * משקל רצוי? שיהיה סביר. לא צריך נוצה אבל גם לא פיל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL \HP\ LENOVO תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. שלום אני מחפש לקנות 4 מחשבים לעריכת avid יש לי 4500 ש"ח למחשב 1 6000 ש"ח ל2 ו15000 ל1 אשמח לכל מידע חדש אחת ההצעות שקיבלתי ( אני נוטה ללכת על אינטל) p\d 2400 או p.4 3000 לוח giga 81945pg או asus p5gd2\ או p5ld2 ( כל כך הרבה דגים בים ?????????) כונן wd 160gb שוקל לקחת שניים של 80 אחד חיצוני ( מה זה כונן hd ) זיכרון ddr2 533mhz 2*512 הציאו לי הכל מסמסונג ועד קינגסטון ocz ( מה יש למומחים להגיד ?) כרטיס מסך ati x700\x800 או geforce6600 pcx מסך מקלדת עכבר צורב מארז????????????? שלא יהיה מכוער וכמובן ספק איכותי ואל פסק לקחת לא לקחת עם כן אני חושב על on line תמיד אפשר לקנות ביקר אני רוצה לחסוך איפה שיש פוזה ולקבל מחשב טוב אני כבר ממש בדרך לחנות (מרדנית )? תודה

23. שלום, התלבטתי לגבי 2 מארזי מחשב, שניהם עולים אותו סכום של כסף (550 ש"ח). מארז HAF 922 של COOLERASTER ומארז A380 של XCLIO אין כוונה לאוברקלוק, אז כנרה נישארה הבחירה בין שני אלו... תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by ac1240,

מחפש נייד עד ה 3000 שקל בלי אפשרות חריגה למשחקים ברור לי שזה לא יהיה מפלצת אבל שיתמודד בצורה סבירה ראיתי את הדגם הזה Fujitsu Esprimo V6515 מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T3400 2.16GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב nVIDIA GeForce 8200 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Super Multi DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת 10/100/1000 יציאות USB2.0 X3 ,Express Card VGA ,Audio, יציאת רשת ועכבר Touch יש לו GF 8200 משולב האם הכרטיס הזה שווה משהו? עוד שאלה איך ה X4500 של אינטל(אני ידע שזה משולב אבל מעניין אותי למה הוא משתווה) תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  25. Started by alfus73,

מעבד: q6600 לוח אם: GigaByte p35-ds3l Nvidia 9500GT Super 1GB. 2Gb זכרון של Kigstone 2 מאוורררים ספק: HecPS300W אני עשה לא OC. המחשב נועד בעיקר למשחקים. המחשב אמור לעבוד ללא הפסקה כבר יש לי מסך 19 אינטש, 1400*900, מסך רחב ו-HD 500GB מחיר 3100 ש"ח. אבקש לקבל חוות דעת, מעבר למחיר, גם לרכיבים.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים