עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב שיעמוד ברזולוציות גבוהות במשחקים כבדים בתקציב של 5K כולל מסך LCD 22'. אני לא הולך לעשות OC ולא משנה לי שיהיה רועש. תודה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  2. החברה חייבת להיות דל [מחירים מיוחדים ואחריות אישית במיוחד ] המחשב בעיקרון יתנייד אבל בעיקר כדי להיות נייח במקום אחר ולכן גודל של 15 נראה לי יהיה אופטימלי המחשב ישמש עבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים [גם HD] ורצוי שיהיה עם HDMI [לא חובה] וקצת משחקים רצוי ואף חובה הארדיסק של מעל 200 וכמו כן 2-3 ג'יגה ראם וכרטיס מסך נחמד ++ חשבתי על אולי : DELL XPS M1530 2.5GHz יש משהו אחר שיענה לי על הדרישות בדל? ואם לא בדל אז איזה כן יענו לי על הדרישות בתקציב סביר? [5000 אני מעריך]

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by Amit Biton,

מצאתי כבר מעבד וכרטיס מסך מיד שניה בסכום 2500 מיד שניה כדי לחסוך כמה שיותר כי צריך מסך 144 Hz

4. Started by aviran_n,

היי, ברשותי אינספירון 6400 של דל. בנייד קיים כפתור (בחלק העליון בקרבה לכפתור ההפעלה) שכתוב מעליו MediaDirect, כשלוחצים עליו עולה התוכנה הזו של דל שממנה ניתן להפעיל סרטים, שירים וכו'... היות וברצוני להסיר את הויסטה ולהתקין במקומה XP, רציתי לדעת מספר דברים: 1. יש באמת שימוש שמצדיק את התקנת התוכנה הזאת? היא תתן לי משהו משמעותי שווינאמפ ומדיה פלייר לא נותנים לי? 2. בניסיון הקודם שלי להתקין את התוכנה אחרי התקנת XP הבנתי שהתוכנה הזו צריכה מחיצה משלה על הדיסק, למה היא צריכה מחיצה משלה? 3. במידה ואני מחליט להתקין את התוכנה הזאת לאחר שאסיר את הויסטה, מהו שטח הדיסק שאני צריך להקצות לה במחיצה שאתן לה? תודה רבה לעוזרים! [br]פורסם בתאריך: 21.09.2007 בשעה 14:59:05 ירד לעמוד השנ…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  5. יש פרסומת בעיתון על מחשב מחברת של ג'יגהבייט ULTRA MOBILE PC נתונים: מסך מגע 6.5 אינצ' מערכת הפעלה XP מקלדת מובנת בעברית יציאות USB, מצלמה, דיסק קשיח 30ג'יגה, מעבד 1GHZ(לא מצויין של מי), בלוטוס, WI-FI משקל 720גרם. לצורכי גלישה באינטרנט, עבודת OFFICE http://www.expansys.com/zoompic.aspx?type=item&i=147838 למישהו יש ניסיון עם המחשב הזה והאם הוא כדאי? תודה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. Started by rubiliani,

היי, אני רוצה להרכיב מחשב פשוט לסלון בכמה שיותר זול. חשוב שיתמוך בHDMI יותר מזה לא משנה כלום. נפח ההרד דיסק גם לא חשוב כי כל הסרטים באים משרת שמרכז הכל.. לא מתכוון להקליט וכיו"ב... רק לסרטים וגלישה באינטרנט... תודה רבה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  7. אני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט - מעבד תמלילים,תוכנות תכנות לא כבדות מידי, כמובן שסרטים (אם אפשר HD אבל לא קריטי),לגבי משחקים-ברור שבתקציב הזה קשה למצוא נייד טוב שיריץ משחקים. זיכרון - 3-4 ג'יגה. דיסק קשיח: 250 ג'יגה + . דוגמא למחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1523 אם אפשר מעבד מהדורות האחרונים - זה יהיה מעולה. תודה לכולם ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. Started by naoriko,

שלום אני צריך דרייברים למחשב נייד של חברת style note דגם:m54g בבקשה ממכם אפילו אתר של דרייברים שאפשר למצוא בו!! תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. שיהיה יציב עם 1024 זיכרון פנימי ו120 ג'יגה לפחות עם מסך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. שלום למומחים, יש לאחי מחשב ישן והוא מעוניין לרכוש חדש. ההתלבטות שלו ושלי נובעת מהעובדה שיש הרבה טכנולגיות חדשות שנמצאות בפתח, סדרות של מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים, ירידת מחירים הדרגתית של הכוננים הקשיחים וכד'. שימושי מחשב: גיימר (BF3 וכד'). השאלה הנשאלת היא: האם להמתין עוד חודש-חודש וחצי ולקנות מחשב עם חומרה חדשה מתקדמת ומשתלמת יותר, או שאין טעם להמתין כי הפרשי הביצועים לא יהיו רלוונטיים לשימושי המחשב שלי? וכדי להיות יותר קונקרטי: האם לחכות למעבדי הIvy-Bridge? לכרטיסים מבוססי הקפלר GTX 6xx? או לחילופין ירידת מחירים של סדרה 7 של ATI? לו היה רוכש מחשב, היום, הוא היה מבוסס על: i5-2500K 6950 2GB שנפתח ל6970 מודה לכם מראש על כל תגובה מאחר ומדיון זה אצא עם תשובה סופית.

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  11. אני האמת מברר מחשב לחבר שלי. השימושים שלו זה בעיקר : עריכת סרטים {גרפיקה \ מאיץ חומרה תלת מימד} מסך 19 דק : מספיק לו מסך 1 אפילו שהוא צריך 2 לעריכת סרטים.כי זה בגלל שיש לו מסך 1 בבית דיסק קשיח : לפחות 250 320 ג'יגה כרטיס קול : הוא צריך משהו כלול בתקציב עד 500 600 ש"ח משחקים : לא כלכך חשוב לו כולל רמקולים עד 200 ש"ח מקלדת עד 100 ש"ח עכבר עד 80 ש"ח כלול בתקציב

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. Started by asi_s1,

שלום לכולם ! תודה על ההתיחסות בפעם הקודמת . מחשב מיועד למשחקים כבדים , עבודה במקביל בהרבה תוכניות ושלא אצתרך לשדרג אותו זמן די רב . המפרט : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1464 לוח אם: ASUS P5QL-E אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤619 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1280 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1247 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤323 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤121 זיכרון:G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-…

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  13. מצאתי מחשב שבערך עונה על הציפיות שלי (מחשב לגיימר ג'יגה זיכרון כרטיס מסך טוב ומעבד כפול)... אני צריך שתגידו לי אם המחשב בסדר... אני שם קישור אבל איפה שרשום שידרוגים שידרגתי לכרטיס מסך הכי טוב (7600GT)... http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IBINT640

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. מפרט לעבודות משרדיות סביב 2,000 ש"ח עם מעבד DUAL CORE תומך LINUX

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  15. מעבד:AMD ATHLON AM2 DUAL CORE 4200(65W) BOX לוח אם: Gigabyte GA-M55S-S3 socket AM2 זיכרון:Kingston DDR2 667Mhz 1Gb Original - K1G667 כרטיס מסך: Leadtek Geforce PX7600GT 256 Mb Retail דיסק קשיח:Western Digital 160Gb 8Mb 7200rpm צורב DVD:LG H10NK x16 Dual Layer Bulk Black כרטיס קול:Genius Live Maker 5.1 Retail מארז:THERMALTAKE MAMBO Black 120mm Fan ספק:Thermaltake 470W PFC 120mm PCI-E SATA 24/20 pin Dual 12V Rails כרטיס רשת:Ethernet 100\1000 MB LAN\FIRE-WIRE רמקולים:Logitech X-530 מקלדת:Genius KB21e עכבר:Logitech Pilot Optical מה אתם חושבים על המחשב הזה כולל הציוד ההקפי (בלי מסך) הוא יעבוד חלק על וויסטה? ואיך הוא יעבוד עם משחקים כמו need for speed ? וכמה הוא יכו…

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by dorlt,

המחשב מיועד למשחקים (ולשימושים של תלמיד יב'), לא מתוכנן OC ואחת המטרות המרכזיות שהוא יחזיק הרבה זמן אצלי בגלל זה אני לא לקחתי E8XXX אלא מעבד QUAD שכמובן יחזיק יותר זמן ויהיה יעיל יותר בעתיד תקציב של 4000 עם חריגה של עד 200 ש"ח Intel Core 2 Quad Q9300 + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1285 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1121 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤425 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Western Digital WD2500AAK…

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  17. הי לכולם, חלפו 3 שנים מאז הביקור האחרון שלנו כאן, בזמנו עזרתם לנו מאוד אז חזרנו לסיבוב שני אז ככה: אנחנו רוצים לקנות מחשב חדש, ברובו לפחות, שמיועד לעבודה של מהנדס חשמל שעובד עם תוכנות מאוד כבדות. על כן, המחשב צריך להיות סוס עבודה רציני. להלן הפירוט: התקציב- עד 4500 ש"ח פלוס מינוס. מטרות המחשב- עבודה עם תוכנות סימולציה (למהנדס חשמל) כמו HFSS, תוכנות שמצריכות כח עיבוד רב וזיכרון חזק. חלק מהתוכנות האלה מבצעות הדמיות תלת מימד כבדות, אז גם יכולת העיבוד הגראפי חשובה. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת או מסך. אין צורך גם בכונן DVD וצורב- יש כוונה לקחת אותם מהמחשב הקיים. כמו כן, אין צורך בכרטיס קול איכותי. העדפה לחלקים: מעבד אינטל, Core 2 Quad Q9400 זיכרון של 4GB, 2x2GB …

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Ramsses_II,

שלום, יש לי מחשב Envy 14t-1000CTO הביוס שלי הוא F.06 ואני רוצה לעדכן ל-F.26. הורדתי את HP BIOS Update UEFI כי הבנתי שיותר בטוח לבצע את העדכון ממחיצת FAT32 בשם HP_TOOLS. יצרתי מחיצת FAT32 בגודל ג'יגה והקבצים הותקנו אוטומטית על המחיצה. אח"כ הורדתי את (HP Notebook System BIOS Update (Intel Processors ולפי הבנתי מאין ספור שעות חיפוש מדריכים, הרצת הקובץ הייתה אמורה להעתיק את הביוס למחיצה HP_TOOLS, לעשות ריסט ולבצע את העדכון. זה לא קרה, ובמקום עלה האשף לעדכון הביוס דרך הוינדוס. אחרי כל מיני נסיונות ושיחה עם תמיכה של HP (שאמרו לי להריץ עדכון מהוינדוס) הרצתי את העדכון מהוינדוס (כאדמיניסטרטור וכיוזר "רגיל"). הוא עשה פירוטכניקה, רשם שהוא מעדכן EC, עשה ריסט ולא קרה כלום. הביוס שלי ע…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. [table][tr][td]מארז ARMOR VA8000SWA THERMALTAKE כסוף + חלון [table][tr][td]ספק כח A.PFC NAXN 82+ 750W ENERMAX [table][tr][td]מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K [table][tr][td]מאוורר למעבד KATANA 3 INTEL SCKTN3000I SCYTHE [table][tr][td]זכרון CL9 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ [table][tr][td]כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX SOC 1536MB-5 EVGA [table][tr][td]דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD [table][tr][td]לוח EXTREME 4 Z68 ASROCK [table][tr][td]כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם [table][tr][td]כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 7000 שקלים. מה אתם אומרים?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  20. עבודה משרדית כבדה = 50 עמודי אינטרנט אקספלורר. בנוסף, תוכנות עם מידע נכנס רב מאד בכל שניה. אני מקבל הרבה חומר מבלומרג, ציטוטי מניות בזמן אמיתי, חדשות DowJones שמתעדכנות בכל שנייה. ללא מערכת הפעלה: אפעיל אותו עם מערכת הפעלה התומכת ב-64 ביט. מסך: ברשותי מסך LCD 24" SAMSUNG דגם T240 תומך HDMI עם זמן תגובה של 5ms כי אני לא משתמש בו למשחקים. הפאנל הוא TN כי אחרים עולים כפול. אני צופה בו בפורמט 4:3 אני מתכונן לרכוש מסך זהה נוסף, על המערכת לתמוך במסך נוסף בגודל זהה. מעבד: לא הגרסה המתקדמת והיקרה ביותר. לא quad כי לא נכנס בתקציב היות וגם מצריך קירור מיוחד וספק בהתאם. לוח אם תומך ב-HDMI, WireFire. כרטיס מסך התומך בשני המסכים הגדולים זיכרון 4GB קשיח Sata2 3…

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by Green,

היי נתנו לי הצעה על מחשב למשחקים וווידיו Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII BFG NVIDIA GeForce® 8800 GTX OC2 768MB PCI E Samsung 18x Dual Layer DVD±RW BLACK GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 620W Hauppauge WinTV PVR 150 MCE MEDIA CENTER KIT SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM רק זכרונות אני לא יודע מה אני צריך אז תציאו לי משהו טוב בבקשה 2GB חוץ מזה אני ישמח לשמוע את דעתכם על המפרט ואם צריך איזה שינוי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. הי לכולם, אני חדש פה ואעריך מאד את עזרתכם במציאת מחשב נייד מתאים! אני עושה רילוקיישן ללימודים בארצות הברית לשנים הקרובות ולכן הקנייה תתבצע שם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 דולר, אפשר לחרוג עד 2000$ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת אודיאו ווידיאו בתוכנות ייעודיות כמו Cubase ו Premiere ותוכנות תיווי הם השימוש המרכזי. בנוסף, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD ומשחקים מדי פעם (אני לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

23. msi 623 lenovo 4233-78g Acer Aspire 6930 נסיון אישי המלצות והערות יתקבלו בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by שורטי,

שלום יש לי את המפרט הזה ורציתי לדעת אם לדעתכם יש סיבה לשנות משו אם כן אז מה ולמה המחשב הוא למשחקים או בכלל לקנות חדש????? AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN - מעבד GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוח PDP DDR400 512Mb ECC CL3 פעמיים - זכרונות Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיח POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסך LG GSA-4163B BULK - צורב DVD Teac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטים A-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארז ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series - ספק כוח

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by Weihenstephan,

היי כולם אני מחפש מחשב נייד לגיימינג , פשוט העבודה שלי משעממת טילים ואני חייב איכשהו להעביר משמרות לילה.. אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק איתי פוטבול מנג'ר 2012 פרו 2012 הבאטלפילד החדש שיצא (לא חייב הגדרות גבוהות - העיקר שיהיה שחיק) 30+ FPS קול אוף דיוטי החדש שיצא.. - כנל.. לא חייב הגדרות גבוהות עם פילטרים.. פשוט שיהיה שחיק ועוד כל מני משחקים מהדור הקודם בורדרלנד, GTA וכאלה בסגנון להעביר את הזמן.. מגבלת תקציב סביב ה 6 אלף זאת אומרת שאני כנראה אקח נייד עם מעבד I7 ועם כרטיס מסך חזק.. זמן סוללה לא חשוב לי כי הוא יהיה ברובו מחובר לחשמל גם כשאהיה באוניברסיטה בלימודים הוא יהיה מחובר לשקע חשמל כמו כן לא מפריע לי ניידות, אני בחור גדול חח ויש לי תיק אז גם מסך 15.6 - 17…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.