ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד עד 3500 דרישות מסך 15" ראם 2 GB לפחות מעבד ליבה כפולה שיהיה טוב דיסק קשייח 160 ומעלה כרטיס רשת אל חוטי מהיר וטוב שיקלוט מרחוק וחזק שהמחשב לא יהיה עדין יש מוצר שמחברים למחשב וזה נותן קליטה טובה יותר ? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 18:57:33 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אנשים...אני צריך עזרה ממכם... יש לי תקציב של עד 6000 ש"ח להרכיב מחשב נייד... עכשיו, אני יודע שזה מחיר קטן לנייד אבל אני חייב להסתפק... המחשב הולך להיות בעיקר לאינטרנט, והתעסקות אם תמונות, הכוונה שאני קונה מצלמה דיגיטלית ב 12K ואני צריך לעבוד על התמונות. בכל מקרה מוזיקה, אינטרנט, תמונות. זה הצרכים.. מקווה שיהיה אפשר לההביא משהו טוב במחיר הנ"ל... עריכה ------ מצאתי מחשב שנראה לי מעולה... מה דעתכם על: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1939 ? תודה מראש, יהב.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב לחבר. ההזמנה היא הזמנה מיידית, כנראה למחר. בעיקרון עדיף לא לחרוג מ4K- המפרט חייב לכלול מסך. השימוש של המחשב בתכלס הוא שימוש ביתי בסיסי, אינטרנט מוזיקה אופיס קצת משחקים לא יותר מזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד HP Pavilion 6327 שנקנה אי שם ב 2007. המחשב עובד עם ויסטה ויש לו כרטיס מסך Intel 945 פשוט. לאחרונה אני מנסה לצפות בסרטים ב Full Screen עם תוכנת ה VLC שלי וכאשר מזיזים את העכבר הסרט רץ חלק, אבל כאשר אני לא מזיז את העכבר והחלון הקטן למטה (עם כפתורי השליטה בסרט) נעלם, אני מקבל נפילת פריימים מטורפת והסרט מקרטע. יש למישהו מושג למה זה יכול לקרות? האם עדכון דרייברים יכול לתקן את הבעיה? (יש לציין כי אני בד"כ מעדכן את כל הדרייברים אצלי במחשב, אבל היו לי בעבר בעיות עם עדכון הדרייברים של כרטיס המסך, כי הוא היה גורם למסך שלי להיכבות באמצע העבודה ואז הפתרון היחיד היה לעשות restart למחשב. זאת בעייה שב HP יודעים עליה...) אם מישהו חווה את אותה הבעיה או יש לו מוש…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים (קליםאו כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3" או 17.3". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יהיה בבית אז לא כזה קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard..…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם הכנתי מפרט כל מה שאני צריך מפורט למעלה ויש לי בנתיים מסך סמסונג 17" מה דעתכם??? האם צריך ליטוש כזה או אחר אשמח לשמוע. *אם יש משהו של אינטל שמתחרה עם המפרט הזה באותו המחיר אשמח לשמוע *לא מתעסק עם OC *אני לא יודע אם הספק שהרכבתי "מרעיש" אם כן אנא שנו לאחד שלא. *ללא מערכת הפעלה *בבקשה להרכיב אך ורק ב K.S.P לא משנה מה הסיבות תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב ואני צריך לדעת במה אפשר להוזיל, כמובן שאין לי יותר מדי מושג אשמח לעזרה [table][tr] [td][/td][td][/td][td] [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4G 8Mb 1155 95W + Scythe Japan Mugen 2 - בקניית מחשב חדש[/td] [td] ₪ 1650 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]MotherBoard :[/td] [td]Gigabyte GA-Z68XP-UD5 Intel Z68 Chipset[/td] [td] ₪ 1392 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Memory :[/td] [td]G.Skill 8GB 1600MHz (2 X 4GB) F3-12800CL9D-8GBXL[/td] [td] ₪ 587 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]CPU Cooling :[/td] [td]CoolerMaster CPU Cooler V8[/td] [td] ₪ 325 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr][td] [table][tr][td] [table][tr] [td]SSD :[/td] [td]OCZ AGILITY 3 60G 2.5\"…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המטרה- משחקים לא יותר מדי כבדים,תוכנות די כבדות, הורדות,גלישה.. אולי שכחתי משהו,או לחילופין, הוספתי משהו מיותר,ובכלל, מבקש תגובות לגבי המערכת כולה ביחס למטרה שהצבתי. ניתן לשנות מפרט,אך בתחום מחירים עד 5000 ₪. תודה. רצ"ב המפרט. [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2300 : CORE I5, S1155, 2.8Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אחריות : אסטרוניקס/חיון. מחיר: ₪908 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-X58-USB3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪967 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪119 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] GIGABYTE GTX550TI 1024…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תוכנת 3DMAX, ושימושים של אינטרנט וכו'. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משהו ספציפי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב יקנה בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus. התקציב למחשב הוא 700 דולר (חריגה עד 50 דולר). אין לי מושג מה התוכנה הזאת דורשת אבל יש לו מחשב יש…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום התקציב בסביבות 1200 ש"ח ללא מסך עבור משחקים קלים עד בינוניים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
דרוש לי מפרט חזק לעבודה עם סולידוורקס בנוסף אשתמש במחשב לעריכת וידאו ומשחקים אין לי מושג לגבי החומרה של היום אני עם פרסקוט 3.2 ו7600GT וזה כבר לא מספק אותי...סחבתי מספיק התקציב עד 5000ש"ח מודה לעוזרים יניב
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש את זה: דגם לנובו X61 מעבד Core2Duo T7700 2.0 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 160 גיגה ויש את זה: דגם: אסוס Eee PC 1215N Intel Atom D52 1.8 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 320GB אשמח לקבל יעוץ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם hpj7000, התקנתי windowsXP והמערכת לא מזהה שום דרייבר של כרטיס הקול(מדגם high Definition)_ אם למישהוא יש מידע/פתרון לענין זה דחוף לי מאוד!! תודה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין שתמליצו לי על מפרט למחשב עפ"י הדרישות הבאות: 1. דרוש מעבד מרובע ליבות + 4GB זיכרון פנימי. 2. תמיכה מלאה ב-64bit (מיועד לשימוש עם Vista Ultimate 64bit) 3. ללא מסך או ציוד היקפי. 4. דרוש כרטיס לכידה טוב לשימוש עם Media Center של Vista. 5. כונן קשיח 200GB ומעלה. תקציב: 6,500 ש"ח ללא מערכת הפעלה. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי שיוכל גם לשמש אותו בשביל שימוש בתוכנת אוטוקד. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה עם תוכנת אוטוקד, שימוש בתוכנות מיקרוסופט אופיס, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ', אפשר גם 14 אבל לא רצוי. * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. נדמה לי שעתיים וחצי זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD …
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcraft2 cod4 maxpayn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,680 1,050x -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שיחליף את השולחני שלי כרגע שהוא דיי ישן.. התקציב הוא עד 3700 כמו שרשמתי בכותרת דרישותיי מהמחשב זה מעבד חזק וטוב בעיקר למולטימדיה שזה צפיות ישירות, מוזיקה,מסמכים, וכ"ו ויפעיל בקלות תוכנות צריבה גם למכשירים ושיעבוד חלק גם אם כמה תוכנות פתוחות לגבי משחקים כבדים לא קריטי אבל אני מקבל מידי פעם ולא עלו לי במחשב השולחני הקיים ורוצה שיעלו בנייד נוחות בשימוש,סוללה חזקה,לא מתחמם ושקט,בלוטוס.אם יש E SATA יותר טוב. וכמובן שירות וגב למחשב מהחברה לא בא לי להתרוצץ ולשלם הון על כל פיפס. מחיפושים ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=682 מה דעתכם ובכלל על אסוס ,(בעקרון חשבתי יותר על דל). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לא צריך שירכיבו מפרט אני קונה מאבא של חבר והוא נתן לי הצעה של מחשב שאני לא כול כך בטוח לגביו . http://www.grandadvance.co.il/defaul...view&pid=18543 זה המחשב, הוא אמר לי שזה עם מעבד I7 וכל זה ב 5,000 . אני צריך שהמחשב יהיה לגיימינג כמו BF3, AS3 ועוד כאלה שעומדים לצאת בעתיד כמובן שאני רוצה שירוץ על ההגדרות הגבוהות . אני גם צריך אותו לשימוש של עריכת וידאו וגרפיקה בתוכנות כמו : אפטר אפקט , פוטושופ , פרימייר ובעתיד תוכנות כמו מאיה . יש לציין כי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל GeForce GTX 560 Ti . השאלה היא האם המחשב הזה כולל הכרטיס מסך יספיק לצרכיי הנ''ל ? ואם לא אז מה כדי לשדרג ? תודה מראש לכול העוזרים ! ! ! :jump1: :jump1: :jump1:
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד בעיקר לגלישה ואופיס. אני בהתלבטות בין 14.1" לבין 15.4" עדיף ללא מערכת הפעלה (בשביל לחסוך כמה גרושים) לא כבד מידי האם שווה לקחת Dell בשביל ה-3 שנות אחריות? האם יש עוד חברות המציעות 3 שנות אחריות? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לגלישה וצפייה בסרטי HD בנוסף מדי פעם עריכת סרטים ושימוש בפוטושופ המחשב יושב בסלון ולכן חשוב לי מאוד שיהיה מחשב שקט התקציב עד 4000 ש"ח אלא אם כן תגידו שמספיק לי ביותר זול לא צריך ציוד היקפי תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
תכנות ב MATLAB ואנליזות PATRAN. וגם לצפיה בסרטים + HDMI יתחבר בעתיד למסך 22" האם יש צורך במעבד QUAD? מה דעתכם על המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤349 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum ¤347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2404K צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Raidmax …
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואשמח לקבל מס' המלצות ואיפה הכי מומלץ לרכוש היום מחשב כזה מטרת המחשב : אני סטודנט לתואר ראשון בתחום ההנדסה אז שיהיה מתאים לאינטרנט ואופיס + משחקים קלים נגיד עד רמה של need for speed most wanted יספיק לי + צפייה בסרטים באיכות הכי טובה שאפשר המטרה העיקרית היא לימודים כי כמו שציינתי אני סטודנט גודל מסך 15.4 אינטש מקסימום משקל לא כל כך משנה כי גם ככה מחשב נייד לדעתי לא שוקל יותר מ-3 קילו ולי בכל אופן לא קשה להרים התיק לימודים שלי יותר כבד חחחח זמן סוללה כמה שיותר ארוך כדי שאני יוכל לקחת אותו איתי ללימודים כונן קשיח 250 גיגה ומעלה (למרות שאני מאמין שאפשר לחבר כונן חיצוני ) יציאות: אני לא כל כך יודע מה צריך אבל USB חובה כמה שיותר , ו…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי חברה לאחר 4 שנים מספקות הגיע הזמן לחדש את המחשב (את הישן אני מייעד לHTPC). הוספתי לא מזמן כרטיס גראפי 6970 ואני לא זקוק לציוד היקפי. אני עובד עם מסך DELL 23 ברזולוציה של FULL HD. ארצה לבצע OC גבוהה ככל הניתן. ארצה כמות זכרון גדולה ככל האפשר (עובד על VM ועל sql, .net ולעתים עריכה גראפית). כמה דגשים שחשובים לי: מעבד 2500k כרגע יושב לי על המעבד מאוורר Scythe Mugen והגם שעשה את עבודתו נאמנה עד היום, ארצה להתקדם למשהו פחות מפלצתי בגודל אם אפשר ולכן חשבתי על Corsair Hydro H100 שאמנם לא פחות גדול וגם יותר יקר, אך מפנה הרבה מקום לאוויר במארז. האם הוא יעמוד במשימה של קירור מעבד i5 2500k בOC? אני מחפש מארז full tower עם מקום בתקרה לרדיאטור (אם אקח...) כשחשוב לי השקט …
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייברים למחשב נייד של חברת style note דגם:m54g בבקשה ממכם אפילו אתר של דרייברים שאפשר למצוא בו!! תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
AMD 3200+ S939 +TT GOLDEN ORB 2 COOLER GIGABYTE NF3 AGP 2X512 DDR 400 DC GEIL MSI 6800LE + AC COOLER AGP - NV40 16PPX6VP
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-