ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מוזיקה, לימודים (אופיס) וגיימינג קל (סקיירים, דיאבלו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הרבה אופיס, מוזיקה (אייטונס בלבד), אינטרנט ותוכנות של שוק ההון (אין לי מושג את הדרישות, אני לפני תחילת לימודים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - סקיירים, דיאבלו וכו'.. דברים קלים יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי לGV-3D1 של GIGABYTE האם שווה ? וכה יעלה לי העסק??? בתודה מראש קובי
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד עד 4000 ש"ח. המחשב יהיה מיועד לצפייה בסרטים, נגינת מוזיקה, הרצת remote desktops וכנראה גם VIRTUAL MACHINE (בגלל זה אני מעדיף מעבד של אינטל שתומך וירטואליזציה [intel-v?]), קידוד בכל מיני שפות. משחקים כנראה לא אריץ אליו (אולי כאלה שלא חדשים) בגלל זה אסתפק בכרטיס מסך מובנה של אינטל (כמו כן נא לא להציע ATI). עדיפות למחשב ללא מערכת הפעלה. * גודל המסך? 15.4 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל (זה לא משפיע על הבחירה שלי, כמובן שלא ישקול 6קילו) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך כאשר כל פרק הזמן הזה יהיה מחובר למחשב עכבר חיצוני והמחשב יהיה מחובר לאינטרנט אלחוטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי כולם, השימושים העיקריים במחשב הם לעבודות אנימציה, הרכבתי מפרט הרבה פחות מהתקציב שצויין בכותרת, כי פשוט זה נראה לי מחשב ברמה גבוהה מאוד ועם אפשרות לשדרוג בעתיד (הוספת כרטיס מסך). אם ניצול מיירבי של התקציב יוכל להביא שיפור של עשרות אחוזים אז נהדר, אבל אם המחשב הנ"ל ב 1500 שקל פחות מהתקציב יעשה את העבודה דיינו. הרעיון עם המפרט הנ"ל זה להוסיף עוד כרטיס מסך ב 1500 שקל עוד שנה ולהנות מהדור החדש של הכרטיסי מסך שיצא לשוק באותו זמן. מעבד אינטלIntel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB, מאוורר למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte X79-UD3 , 4xPCI-E 1 זכרונות G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסךSapphire Rad…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש למישקים. מסך והכל יש רק את המחשב צריך ;D 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3600 שח לא במזומן (אפשר לחרוג בקצת)2. מטרות המחשב? למיחשקים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שהייה הכי טוב P: 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. הא…
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, התקבלתי ללימודים (מזל טוב שיהיה לי) ואני מעוניין בנייד. אני לא ממש מתמצא וגם לאחר קריאת מאמרים רבים ומדריכים מצויינים, אני עדיין "טובע" בין הדגמים הרבים שקיימים. איזו חברה מומלצת? למי השירות הטוב ביותר בארץ? מי הכי אמינה? לגבי מפרט המחשב והדרישות שלי ממנו, הנה: 1. רשת אלחוטית. 2. אני מעוניין להריץ משחקים, אבל זה לא הייעוד העיקרים שלו. עיקר המשחקים שלי לא דורשים גרפיקה גבוהה (CIV 4, FM06) 3. אחד הייעודים העיקריים, מלבד לימודים (אופיס, אינטרנט ומייל), הוא צפייה בסרטים (S-video נדרש). 4. כמה שיותר אחריות- הרי זה משובח תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למחשב חדש לשיפוטכם: Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore ASUS M2N-X AM2, nForce 520, DDRII800, PCI-E 2x1GB Kingston HyperX CL4 Sapphire HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA I Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS Enermax MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan CREATIVE SBS 370, 2.1 להלן המגבלות, דגשים: כללי: בלי אוברקלוק, מיועד בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים, וקצת למשחקים. עבור מערכת הפעלה WIN XP (אין שום כוונה לעבור ל-VISTA) מוגבל למלאי שיש בחנות KSP. ציוד שיש ברשותי שאני מתכוון לשמר: כרטיס רשת, עכבר, מסך דק 17", הארד דיסק 40 ג'יגה ATA ,צורב DVD, כונן דיסקטים. חשוב שיהיה שקט. חשוב שלא יפלוט יותר מדי ח…
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? אין תקציב מקסימלי מוגדר. התקציב בערך הוא כמחיר המפרט הנ"ל אם אפשרות לחריגות מוצדקות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג בינוני עד כבד, תכני HD, סרטים, עיצוב גרפי (דו-מימד). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Adobe Illustrator, Photoshop ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין בקניית מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? לא כרגע. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב, אך לטיב הקירור חשיבות גבוהה יותר. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא שולל OC קליל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם …
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה את ה-Lenovo ThinkPad Edge 520 1143 עם switchable graphics (משתמש ב-intel כאשר לא מחובר לחשמל, משתמש ב-Radeon 6330M כאשר מחובר). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של לנובו, ואני רואה שהם באמת יצאו לא מזמן יחסית (סוף פברואר). יש לי כמה שאלות: 1. מישהו יודע איך Lenovo בעניין הדרייברים? האם הם משחררים דרייברים חדשים בתדירות גבוהה? האם הם עומדים באותה הרמה של הדרייברים הרגילים של AMD? 2. האם יש דרך "לעקוף" את כל העסק ואיכשהו להתקין את הדרייברים הרשמיים של AMD? (לא ניתן לעשות זאת באופן רגיל, זה אומר שהמחשב לא נתמך). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת כמה בערך יעלה לי להרכיב מחשב כזה בארץ: http://cgi.ebay.com/HP-Pavilion-Custom-i7-860-16G-80-GB-SSD-GTX465-/230603252110?pt=Desktop_PCs&hash=item35b106618e לפי החישוב שלי יעלה לי להזמין את המחשב הזה כ- 5,300 ש"ח, אבל אני מפחד להזמין מחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב עד 5K למטרת משחקים כמו CALL OF DUTY פרו. GTA וכד. אני צריך מחשב חזק אני מוריד המון סרטים,צריך הרבה מקום. המחשב אמור להתחבר לטלויזה סמסונג עם חיבור לHD 32 אניצ' אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם אפשר מפרט למחשב לסטודנט שרוצה לראות סרטים באיכות סבירה ? לפי המדדים הבאים (את הפירוט של כ"א .. אין י מושג.. לעזרתכם) מעבד - AMD (הבנתי שיותר זול.. ולא פחות טוב מאינטל לצרכים שלי) דיסק קשיח - 80G דיכרום פנימי-1024\2028 כרטיס מסך ? לוח אם ? מסך ? רמקולים ? תקציב 3000 ~ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למשחקים ואינטרנט בתקציב של עד 4K. המחשב יתחבר לטלויזיה ככה שאין צורך במסך. לגבי OC כנראה שלא יבוצע כי אני מעדיף שלא לבזבז את כל התקציב. החלקים, מעבד,כ.מסך,לוח אם,הארד דיסק,זכרונות (עדיפות ל4GB),ספק,צורב DVD ומארז פשוט כלשהו. אשמח לקבל הצעות. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
תקשיבו זה משגע אותי כבר.. המאורר מוציא רעש כזה של מטוס וזה מפריע לי לשמוע שירים לשחק משחקים והכי הרבה זה מציק וחופרררררר מה לעשות?ניסייתי לעשות פו על המאורר וגם לנקות קצת וזה לא עוזר.. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל ויצא לי אתר דיי בעייתי. זה אתר לבחירה של סלולרי ואני צריך בדיוק את אותו הדבר פשוט של ניידים http://www.gsmarena.com/search.php3
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 עדיף שלא לחרוג אם לא חיוני 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם …
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
המפרט הבא אמור לספק את הדברים הבאים: 1 - צפייה בסרטים ב-HD- המחשב יחובר ל-LCD 2 - גלישה באינטרנט רוב שעות היממה. 3 - שיתוף קבצים. (אימיול וטורנטים) 4 - עריכת וידאו וסאונד (רמה קלה עד בינונית QBASE ו-CUMTESIASTUDIO 5 - המחשב עובד 24/7!!! מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤385 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤462 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ¤279 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤154 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤419 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤507 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939…
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנתיים וחצי רכשתי בעזרת הפורום הנהדר הזה את המחשב עם המפרט הבא: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray D-Link Wireless Adapter PCI-E AC1200 LG DVDRW X24 SATA Arctic Cooling Freezer i32 Asus PRIME Z370-P DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular Samsung SSD 250G 860 EVO 2.5" SATA III …
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב עוד היום המיועד בעיקר למשחקים כבדים ללא ציוד הקפי. הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס מסך: PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC מארז:צריך את המלצתכם ספק: 500W מה אתם אומרים על המפרט האם יש משהו לשפר או לתקן?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין במחשב בתקציב של 6.5K - בחודש הקרוב אני קונה מחשב חדש. וזה המפרט שאני מעוניין לקנות : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם ASUS P5Q-E ¤803 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31204 כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 500GB SATA2 16MB ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5002ABYS כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 500GB SATA2 16MB ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5002ABYS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤430 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ …
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לבני גיא נפל הנייד ונשבר המסך (סדוק בצורה מעוררת השתאות ) בהתחשב בעובדה שהסוללה שלו גמורה וחליפית תעלה בסביבות ה- 600 ש' האם כדאי לתקן המסך והאם למישהו יש הערכת עלות . לכל עצה אודה. אבא של גיא
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (ועל כן ייתנייד הרבה), אינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות (בעיקר visual studio), ייתכן וירטואלים, משחקים קלים * גודל המסך? 13-15 למרות שגם המלצות ל12 ייתקבלו * משקל רצוי? לא יודע, כמה שיותר קל מן הסתם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יום לימודים באוניברסיטה... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כן. * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? רצוי אבל לא הכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,Dell, Lenovo - אחרות פשוט פחות מכיר. עוד שאלה פחות קשורה - מישהו יודע לספר על השירות של GigaByte בארץ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מחשב למשחקים לא כולל ציוד הקיפי רק מסך ואני נעול על הDELL 20" אני לא מתכנן OC או משהו ומארז לא כלול כי יש לי את האורורה שאני קונה ב650ש"ח
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב בתקציב כ-4000 ש"ח, אם סביר פחות - אז סבבה- לדברים הבאים: גרפיקה - פוטושופ, שרטוט, גם בתלת מימד (למשל REVIT, אוטוקאד, מעט מאוד מקס) עריכת סרטים, לא ברמה מאוד גבוהה ולא כעיסוק מרכזי של המחשב, בפרמייר וב...MOVIE MAKER. חוץ מזה עבודה משרדית, מצגות כבדות יחסית (עם מוסיקה, סרטונים וכד') בפאואר פוינט, אינטרנט, הורדת קבצים גדולים משרתים דוגמת USENDIT. זהו בערך... ללא ציוד היקפי. יש לנו מסך של סמסונג 206W. אם יש עליו השגות - אז אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה! ;D
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, חבר שלי עורך דין שבדיוק פותח משרד משלו. הוא זקוק למחשב עם יכולות מינימליות בעיקרון אבל כמובן שיהיה ניתן להשתמש בתוכנות המשפטיות הקיימות היום בישראל. אני מצאתי עבורו את המחשב Lenovo IdeaPad 3-17IAU7 82RL004UIV באתר KSP. אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מצאתי מחשב שלדעתי מתאים שעולה כ 3800 ש"ח. אם אפשר פחות מזה אז יותר טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SS…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-