עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AnoxiA,

אנשים...אני צריך עזרה ממכם... יש לי תקציב של עד 6000 ש"ח להרכיב מחשב נייד... עכשיו, אני יודע שזה מחיר קטן לנייד אבל אני חייב להסתפק... המחשב הולך להיות בעיקר לאינטרנט, והתעסקות אם תמונות, הכוונה שאני קונה מצלמה דיגיטלית ב 12K ואני צריך לעבוד על התמונות. בכל מקרה מוזיקה, אינטרנט, תמונות. זה הצרכים.. מקווה שיהיה אפשר לההביא משהו טוב במחיר הנ"ל... עריכה ------ מצאתי מחשב שנראה לי מעולה... מה דעתכם על: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1939 ? תודה מראש, יהב.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by Raul,

דרוש מפרט מחשב לחבר. ההזמנה היא הזמנה מיידית, כנראה למחר. בעיקרון עדיף לא לחרוג מ4K- המפרט חייב לכלול מסך. השימוש של המחשב בתכלס הוא שימוש ביתי בסיסי, אינטרנט מוזיקה אופיס קצת משחקים לא יותר מזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

חבר ביקש שאני ארכיב לו מחשב, המחשב הוא מחשב ביתי לשימושים בסיסים כמו אינטרנט איסקיו וכו', אבל שהוא לא יוגבל אם הוא ירצה לשחק פה ושם בעתיד במשחקים חדשים שיצאו: הציוד ההיקפי יחיד שנדרש הוא: רמקולים של LOGITECH X-530, מסך לא צריך. המפרט שחשבתי עליו הוא זה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ₪651 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2N-E ₪575 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ₪620 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ₪224 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס גרפי FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe ₪589 http://skypc.co.il/product.asp?…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום לכולם הכנתי מפרט כל מה שאני צריך מפורט למעלה ויש לי בנתיים מסך סמסונג 17" מה דעתכם??? האם צריך ליטוש כזה או אחר אשמח לשמוע. *אם יש משהו של אינטל שמתחרה עם המפרט הזה באותו המחיר אשמח לשמוע *לא מתעסק עם OC *אני לא יודע אם הספק שהרכבתי "מרעיש" אם כן אנא שנו לאחד שלא. *ללא מערכת הפעלה *בבקשה להרכיב אך ורק ב K.S.P לא משנה מה הסיבות תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by sharonarchi,

הרכבתי מחשב ואני צריך לדעת במה אפשר להוזיל, כמובן שאין לי יותר מדי מושג אשמח לעזרה [table][tr] [td][/td][td][/td][td] [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4G 8Mb 1155 95W + Scythe Japan Mugen 2 - בקניית מחשב חדש[/td] [td] ₪ 1650 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]MotherBoard :[/td] [td]Gigabyte GA-Z68XP-UD5 Intel Z68 Chipset[/td] [td] ₪ 1392 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Memory :[/td] [td]G.Skill 8GB 1600MHz (2 X 4GB) F3-12800CL9D-8GBXL[/td] [td] ₪ 587 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]CPU Cooling :[/td] [td]CoolerMaster CPU Cooler V8[/td] [td] ₪ 325 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr][td] [table][tr][td] [table][tr] [td]SSD :[/td] [td]OCZ AGILITY 3 60G 2.5\"…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by dovik,

המטרה- משחקים לא יותר מדי כבדים,תוכנות די כבדות, הורדות,גלישה.. אולי שכחתי משהו,או לחילופין, הוספתי משהו מיותר,ובכלל, מבקש תגובות לגבי המערכת כולה ביחס למטרה שהצבתי. ניתן לשנות מפרט,אך בתחום מחירים עד 5000 ₪. תודה. רצ"ב המפרט. [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2300 : CORE I5, S1155, 2.8Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אחריות : אסטרוניקס/חיון. מחיר: ₪908 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-X58-USB3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪967 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪119 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] GIGABYTE GTX550TI 1024…

7. שלום, אני מחפש מפרט עם מעבד i7 בתקציב עד 6,000 ש"ח. אמרו לי שאני צריך לוח אם תומך X58 כדי שיהיו ביצועים טובים, האם זה הכרחי? המסך שלי הוא LG FLATRON L1960TR בגודל 19'

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. מחפש מחשב שיהיה למטרות: משחקים-לא כבדים במיוחד(פיפ"א 2009, פרו אבולושין,וכו') זיכרון שיהיה גדול-לפחות 2GB מסך-"19" מהירות תגובה הכי נמוכה ושיהיה מסך טוב. H.D- בין 300 - 500GB הקיצר אני מקווה שתמצאו לי משהו עד 3000 ש"ח הכי טוב שיכול להיות. אם יהיה חריגה של 100-150 ש"ח אז אני יסבול. תודה רבה מחכה לעזרתכם!

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by parAzoid,

שלום לכולם. יש לי פה 2 מפרטים, איזה טוב מביניהם? נושאים שחשובים לי: - משחקים כבדים - ביצועים בסטוק - OC - SLI בעתיד - אפשרות שדרוג בעתיד ללא צורך בשדרוג כל החלקים [דוגמא למעבדי AMD החדשים - אומרים שהם יתמכו סוקט AM2] * יש לי קירור SCYTHE NINJA PLUS ואם אני לוקח מערכת של INTEL אז אני נשאר איתו, מכיוןן שהוא קירור מעולה. גם אין לי כח להוציא עוד כסף על קירור. ** את הזכרונות אני קונה מארה"ב ולכן גם אם המפרט יוצא יותר מ6K אז תדעו שזה בסדר. איזה זכרונות לקחת? TEEM XTREEM DARK 800MHZ CL4 או G.SKILL 800MHZ CL4 HZ? *** המפרט של האינטל עולה 400[+-] ש"ח יותר, ואני רוצה לדעת אם זה שווה את העוד 400 ש"ח האלה מפרט INTEL: זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000P…

• 12 תגובות
    • 656 צפיות
  10. 2.01 GHZamd athlon 64 x2 dual core proccessor 3800 + .. 512 * 2 twinmos 667 MGH 4 slots two fulles .... לוח אם PCI - E יש הצעות ? ספק ג'נרי 500 - 400 REAL .. מה שאין מצב =]

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by shoshana,

יש לי מחשב נייד מדגם hpj7000, התקנתי windowsXP והמערכת לא מזהה שום דרייבר של כרטיס הקול(מדגם high Definition)_ אם למישהוא יש מידע/פתרון לענין זה דחוף לי מאוד!! תודה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by BommBoomOn,

שלום לכולם! עקב שריפת המחשב הישן שלי אני צריך מחשב חדש המחשב משמש לרוב להורדת סרטים ושמיעת מוזיקה הציעו לי שני אפשרויות (אחד אינטל אחד איי אמ די) athlon 64 4200 am2 m2npv vm am2, 6150, ddr2 800, pci-e של אסוס core 2duo e6300 945gm-s2 s775 conree, ddr2 667, vga, pci-e (של גיגה בייט) שאר הדברים בשני המפרטים זהים זכרון פנימי של קינגסטון 512*2 667 mhz דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל 250 ג'יגה עם 16 מגה סאטה2 צורב די וי די ומארז פשוט תומך 500 וואט רציתי לדעת מי מבין השניים טוב יותר? אני מתכוון בעתיד להוסיף גם כרטיס מסך (אין עכשיו תקציב) ואם יש לכם הצעות נוספות אני אשמח לשמוע תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by nsheep,

אני מחפש חוות דעת על המפרט הבא של LG : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=205&keySearch= בנוסף אני מתכוון להרחיב את הזיכרון ל- 2 ג'יגה, והלחליף את מע' ההפעלה ל- Vista Buissness. המחשב מיועד לעבודה עסקית (לא למשחקים) ואני מעוניין להתקין עליו תוכנות כגון : Visual Studio 2005, MATLAB.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. אני מחפש מחשב שיעמוד ברזולוציות גבוהות במשחקים כבדים בתקציב של 5K כולל מסך LCD 22'. אני לא הולך לעשות OC ולא משנה לי שיהיה רועש. תודה.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  15. שלום רב לכולם. אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי שיוכל גם לשמש אותו בשביל שימוש בתוכנת אוטוקד. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה עם תוכנת אוטוקד, שימוש בתוכנות מיקרוסופט אופיס, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ', אפשר גם 14 אבל לא רצוי. * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. נדמה לי שעתיים וחצי זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD …

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcraft2 cod4 maxpayn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,680 1,050x -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. * מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט צפיה בסרטים וחיבור המחשב לטלויזיה LCD בשביל לראות סרטים מהמחשב. * גודל המסך: 15 רחב * משקל רצוי: לא חשוב המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאת HDMI יהיה טוב בשביל לחבר את המחשב לטלויזית HD * בלוטות: לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 350 ג'יגה * צורב DVD" כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. אשמח לכל עזרה ביעוץ לנייד, אני לא מבין בזה כל כך והמחשב מיועד לאמא שלי. תקציב 3 אלף שקל.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  18. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 785 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 460 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 1 140 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 750 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 225 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 115 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) 1 115 מארזים‏ CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) 1 160 ספקי כוח‏ Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm 1 340 סה"כ 3090 מה אתם אומרים gta iv יפעל לי טוב? ועוד משחקים כבדים? יכול להיות שיהיה oc בעת…

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  19. החברה חייבת להיות דל [מחירים מיוחדים ואחריות אישית במיוחד ] המחשב בעיקרון יתנייד אבל בעיקר כדי להיות נייח במקום אחר ולכן גודל של 15 נראה לי יהיה אופטימלי המחשב ישמש עבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים [גם HD] ורצוי שיהיה עם HDMI [לא חובה] וקצת משחקים רצוי ואף חובה הארדיסק של מעל 200 וכמו כן 2-3 ג'יגה ראם וכרטיס מסך נחמד ++ חשבתי על אולי : DELL XPS M1530 2.5GHz יש משהו אחר שיענה לי על הדרישות בדל? ואם לא בדל אז איזה כן יענו לי על הדרישות בתקציב סביר? [5000 אני מעריך]

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. יש דבר אחד שאני לא מבין בכל העסק של קניית מחשב חדש והוא המארז.. איך המארז בעצם משפיע על היכולת של המחשב \ )(קראתי בתגובות הקודמות שחשוב שהוא יהיה גדול) אז למה בעצם? אם אני אקנה מארז זול איך הוא ישפיע על המחשב שאני אקנה?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואשמח לקבל מס' המלצות ואיפה הכי מומלץ לרכוש היום מחשב כזה מטרת המחשב : אני סטודנט לתואר ראשון בתחום ההנדסה אז שיהיה מתאים לאינטרנט ואופיס + משחקים קלים נגיד עד רמה של need for speed most wanted יספיק לי + צפייה בסרטים באיכות הכי טובה שאפשר המטרה העיקרית היא לימודים כי כמו שציינתי אני סטודנט גודל מסך 15.4 אינטש מקסימום משקל לא כל כך משנה כי גם ככה מחשב נייד לדעתי לא שוקל יותר מ-3 קילו ולי בכל אופן לא קשה להרים התיק לימודים שלי יותר כבד חחחח זמן סוללה כמה שיותר ארוך כדי שאני יוכל לקחת אותו איתי ללימודים כונן קשיח 250 גיגה ומעלה (למרות שאני מאמין שאפשר לחבר כונן חיצוני ) יציאות: אני לא כל כך יודע מה צריך אבל USB חובה כמה שיותר , ו…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. יש פרסומת בעיתון על מחשב מחברת של ג'יגהבייט ULTRA MOBILE PC נתונים: מסך מגע 6.5 אינצ' מערכת הפעלה XP מקלדת מובנת בעברית יציאות USB, מצלמה, דיסק קשיח 30ג'יגה, מעבד 1GHZ(לא מצויין של מי), בלוטוס, WI-FI משקל 720גרם. לצורכי גלישה באינטרנט, עבודת OFFICE http://www.expansys.com/zoompic.aspx?type=item&i=147838 למישהו יש ניסיון עם המחשב הזה והאם הוא כדאי? תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. Started by rubiliani,

היי, אני רוצה להרכיב מחשב פשוט לסלון בכמה שיותר זול. חשוב שיתמוך בHDMI יותר מזה לא משנה כלום. נפח ההרד דיסק גם לא חשוב כי כל הסרטים באים משרת שמרכז הכל.. לא מתכוון להקליט וכיו"ב... רק לסרטים וגלישה באינטרנט... תודה רבה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  24. אני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט - מעבד תמלילים,תוכנות תכנות לא כבדות מידי, כמובן שסרטים (אם אפשר HD אבל לא קריטי),לגבי משחקים-ברור שבתקציב הזה קשה למצוא נייד טוב שיריץ משחקים. זיכרון - 3-4 ג'יגה. דיסק קשיח: 250 ג'יגה + . דוגמא למחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1523 אם אפשר מעבד מהדורות האחרונים - זה יהיה מעולה. תודה לכולם ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  25. הכותרת מדברת =)

• 5 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים