עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bd,

מפרט עד 1500 שח שיקלול לוח שכולל כ.רשת וכ.קול מעבד כ.מסך זיכרון מארז עם ספק אפילו גנרי ! צורבDVD כונן דיסקטים ואם אפשר בלי שום קשר למפרט להמליץ מסך למערכת עד 700 שח מיועד סתם לשמוע שירים לראות סרטים ולגלוש באינטנרט ולשחק משחקים פשוטים כמו טיבריאן סן רד אלרט 2 ומשחקים זולים.. אם שחכתי משו אני מצטער ואפשר לעלות במחיר ל 1600 אפילו..

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by adirnasri,

אבא שלי מחפש מחשב לעבודה שלו כולל ציוד הקפי והכל עד2K שיהיה שקט ורמקולים טובים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  3. שיהיה כולל מעבד חדש מהליבה המרובעת וכרטיס מסך גם מהחדשים או מהסדרה 8800 משהו כזה... שיהיה שקט..+ צורב DVD ומקלדת ועכבר אלחוטיים. לא כולל מסך ורמקולים... אם אפשר לבנות כזה מפרט אשמח מאוד.. או שאני מגזים.. והשאלה אם שווה לקנות בשבוע הקרוב או שהמחירים ירדו משמעותית בחודש הקרוב ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. עם אפשרות לחריגה ל 6000 ש"ח המחשב לא ישמש אותי למשחקים או תוכנות גרפיקה,זה יהיה לשימוש אינטרנט מיילים ומצגות,אני צריך שיהיה בגודל של 14 אינצ' (בערך) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  5. Started by Speed Demon,

שלום לכם! סבתא וסבא שלי החליטו לרכוש מחשב נייד בשעה טובה ומבקשים את עזרתי בבחירה,ואני מבקש את עזרתכם המקצועית הרבה יותר! התקציב הוא גג אבל גג 2000 ש"ח,אם יש משהו פחות מזה אז אחלה! אני מתכוון לקנות או ב-Ivory או ב-KSP מהסיבה ששתי הרשתות קרובות לי לבית,בבקשה לא לכוון אותי לכל מני חנויות אחרות עקב חוסר זמן וסבלנות גם מצדי וגם מצידם. הם ביקשו מה שאומרים מחשב פשוט,שיהיה אינטרנט ומבנה הכי בסיסי שיש. אני רוצה שהוא יהיה אמין,חלקים אמנם פשוטים אבל איכותיים ולא זבל,שיהיה של חברה אמינה למקרה של תקלה שאפשר לדבר איתם והם זמינים ומקצועיים.(שמעתי על חברות שממש על הפנים בשירות הלקוחות) חשוב לציין שהם אנשים מבוגרים בלי רקע במחשבים בכלל,ומתכננים לקחת קורסים בסיסיים למדעי המחשב. בקיצור נראה…

6. Started by edi17,

חברים יקרים! אחרי התלבטויות וחיפושים פחות או יותר הרכבתי לעצמי מפרט, המחשב מיועד למשחקים וניסיתי לעשות אותו פחות או יותר שקט... המפרט: מעבד: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח: P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרון: 1GBx2 DDR II 667 Corsair כרטיס מסך: Sapphire X1950PRO 256 MB דיסק קשיח: Maxtor 250GB 16MB, SATA II צורב : LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 מארז: Thermaltake Soprano VB1000SWS ספק: Enermax Liberty ELT400AWT 400W מה דעתכם? יש מקום לשיפור?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by itzhak22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם משמעותי 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות תלת מימד MAYA בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שיחליף את השולחני שלי כרגע שהוא דיי ישן.. התקציב הוא עד 3700 כמו שרשמתי בכותרת דרישותיי מהמחשב זה מעבד חזק וטוב בעיקר למולטימדיה שזה צפיות ישירות, מוזיקה,מסמכים, וכ"ו ויפעיל בקלות תוכנות צריבה גם למכשירים ושיעבוד חלק גם אם כמה תוכנות פתוחות לגבי משחקים כבדים לא קריטי אבל אני מקבל מידי פעם ולא עלו לי במחשב השולחני הקיים ורוצה שיעלו בנייד נוחות בשימוש,סוללה חזקה,לא מתחמם ושקט,בלוטוס.אם יש E SATA יותר טוב. וכמובן שירות וגב למחשב מהחברה לא בא לי להתרוצץ ולשלם הון על כל פיפס. מחיפושים ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=682 מה דעתכם ובכלל על אסוס ,(בעקרון חשבתי יותר על דל). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by yakirr4,

אני לא צריך שירכיבו מפרט אני קונה מאבא של חבר והוא נתן לי הצעה של מחשב שאני לא כול כך בטוח לגביו . http://www.grandadvance.co.il/defaul...view&pid=18543 זה המחשב, הוא אמר לי שזה עם מעבד I7 וכל זה ב 5,000 . אני צריך שהמחשב יהיה לגיימינג כמו BF3, AS3 ועוד כאלה שעומדים לצאת בעתיד כמובן שאני רוצה שירוץ על ההגדרות הגבוהות . אני גם צריך אותו לשימוש של עריכת וידאו וגרפיקה בתוכנות כמו : אפטר אפקט , פוטושופ , פרימייר ובעתיד תוכנות כמו מאיה . יש לציין כי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל GeForce GTX 560 Ti . השאלה היא האם המחשב הזה כולל הכרטיס מסך יספיק לצרכיי הנ''ל ? ואם לא אז מה כדי לשדרג ? תודה מראש לכול העוזרים ! ! ! :jump1: :jump1: :jump1:

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. Started by Aviyagross,

אשמח להמלצה למחשב נייד ללימודים במכללה, שיהיה במחיר סביר ולא יותר מידי יקר, וגם שיהיה טאץ. תודה

11. זה המפרט: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE Sonata III ATX Black Case (No PSU) Tomahawk 500W Active PFC 12cm עכשיו אני לא בטוח אם כל החלקים מתאימים הלוח אם תומך בכרטיס מסך? הספק כוח יחזיק את כל המערכת? לא יהיה צוואר בקבוק או משהו?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by yuvalki,

היי ברצוני לדעת אם המפרט עדיין חזק למשחקים אני יודע שיש דברים חדשים כיום אבל עדיין אשמח לדעת אם הוא טוב לוח ga-p35-ds3l מעבד qx9650 זכרון ocz xtc platinum 4 G 800 כרטיס מסך gtx 285 asus תודה ☺

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by globey,

שבוע טוב לכולם. אני מחפש בזמן האחרון לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו לרוב הם אינטרנט סרטים (HD) ואולי מחשק או שנים לא מהכבדים. הגדול של המסך רצוי לא גדול מידי ולא קטן מידי שיהיה ממוצע שהוא עדין יהיה "נייד" ואם להסתובב איתו מידי פעם בעתיד ישמש גם לעבודות משרדיות אופיס וכו'.* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לרוב הוא יהיה בבית אני לא יודע מהאופטימלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שמעתי שהמובילים הם LENOVO, DELL תקנו אותי אם אני טועה בנוסף שיהיה גם מצלמה מובנית ואם יש מיקרופון גם מה טו…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by BullHorn,

שלום לכולם, אני כרגע בחו"ל וקניתי את כל הרכיבים פרט למארז. הקנייה כוללת 770 GTX (אורך 280מ"מ) ומאוורר COOLERMASTER HYPER 212 (גובה 159מ"מ). המחשב יכיל בתוכו 2-4 כוננים קשיחים ו SSD אחד. כרגע שמתי עין על ה Thermaltake Chaser A41, המחיר סביר והאפשרויות מספקות. למרות שנים של נסיון, מעולם לא הרכבתי לוח אם או מעבד ולא התעסקתי בסידור הכבלים במארז - המארז הזה אמור להקל על המלאכה? העדפה לקנייה בחנות באזור אשקלון/אשדוד.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום! אני היתי רוצה עזרה במפרט מחשב הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הנתון(3400 ש"ח) ללא ציוד היקפי (יש לי מסך 19 אינץ) רק המחשב עצמו. ללא צורך ב אובר קלוק ( o.c) יש העדפה למעבד 4 ליבות אם אפשר של amd (המעבדים שלהם זולים ומצוינים מספיק לצרכים שלי) כמו המעבד Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm וכרטיס מסך שיריץ משחקים על הגדרות גבוהות על משחקים ממש חזקים שיוצאים היום לשוק וגם השקט טיפה חשוב אבל לא כול כך!! (זה לאמחיב את המעבד הזה אבל מחשב שיספיק לי לפחות ל3 השנים הבאותת)

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by liron58,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3200 בלי חריגה אפילו קטנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום חברים, כפי שציינתי בכותרת, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי ב3,500 ש''ח. המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר, אך אולי במהשך הוא ישמש אותי לצרכים אחרים כמו תכנות, עיצוב וכו'. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט, קריר, ושאני אוכל להשאיר אותו דלוק במשך כמה ימים רצוף 0תמיד פחדתי לעשות את זה עד עכשיו). אני מאמין שבעתיד אני ארצה לשדרג את הזיכרון או ההארד דיסק, אז כדאי שיותאם לכך מראש. חשוב מאוד שהמעבד יהיה של אינטל והכרטיס מסך של Nvidia. זה לא הכרחי, אבל אני אוהב את החברות האלה. וחשוב לי להדגיש שוב את נושא השקט והקירור, כי אלה באמת דברים שחשובים לי. תודה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם מאחר ואיבדתי קצת את הידיים והרגליים ככל שקראתי ועיינתי במפרטים ובדיונים שבפורום זה . התבקשתי על ידי אחותי להרכיב עבורה שני מפרטים כפי שאפרט בהמשך.יתכן וצריך הייתי לפרסם שני נושאים נפרדים, אך חשבתי שמאחר ולעיתים ישנם באנדלים או מבצעים שונים, אז אולי יהיה אפשרי לרכוש פריט כלשהו ולפצלו/לחלקו בין שני המחשבים, למשל מארז עם ספק מובנה שאולי חלש למחשב א', אך יהיה טוב עבור המחשב השני ואז לרכוש ספק חזק בנפרד עבור המחשב האחר, או למשל פיצול של זכרונות שמגיעים במארז של כמה סטיקים וניתנים לפיצול. מקווה שלא טעיתי בהנחתי זו. מאחר וגם התקציב די נתון, כ 8000 ₪ עם אפשרות לחריגה קלה מעלה, הרי שלא ידעתי בדיוק כיצד לחלק את הדרישה התקציבית בין שני המחשבים והצ…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח לקבל חוות דעת , הדרישות: מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים. אם התקציב מאפשר גם את הדרישות המפורטות וגם יכולת להריץ משחקים בצורה טובה זה יהיה טוב. *יש עדיפות לדרישות מאשר למשחקים* גודל המסך: 14.1 או 15.6 , עדיפות למסך מט אבל יכול להיות שזה מצמם אופציות ואז אבחר במבריק. רזולוציה: 1920X1080 משקל: עדיפות גבוהה למחשב קל משקל יחסית לשאר המחשבים בשוק זמן סוללה: אחד הדברים הכי חשובים לי הוא זמן סוללה ארוך , גם כאן "ארוך" ביחס לשאר המחשבים בשוק. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: SSD כונן אופטי: כן , אם לא כלול אוכל להסתפק בכונן חיצוני *חשוב שהמחשב יהיה דק תודה רבה ארז

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  20. מפרט לעבודות משרדיות סביב 2,000 ש"ח עם מעבד DUAL CORE תומך LINUX

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

מה הנייד הטוב ביותר שאוכל למצוא במחיר הנל, 10 או 13 אינצ' ? עדיפות ל 2 ג'יגה זכרון ו250GB תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. שלום לכולם, דרוש מפרט בכ- 7,500 ש"ח למשחקים כולל מסך, להלן פירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7,500 ש"ח תקציב מקסימלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בלבד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - יש צורך במסך וברמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מקלת ועכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - ממש ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by Yuvmas,

קניית מחשב לגיימרים. עבודה ברזולוציה גבוהה למשחקי מכוניות ולשוטינג. עד 5500 לא יותר מ6000. מחשב מאוורר מאוד ושקט שיתחבר לטלוויזיה. והאם השלט של אקס בוקס מתאים ונוח למשחקים שירוצו על גבי הטלוויזיה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by tsahiii,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤456 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤877 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: LIAN-LI PC-007YCF w/o PSU ¤576 ספק כוח: FSP BLUESTORM II 500W ¤358 מחיר סופי: ¤3755 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יהיה לי צוואר בקבוק אם הכרטיס מסך ? ובכלל איך המפרט סה"כ ? אפשר למצוא משו יותר טוב ? אל תגידו לי להחליף למעבד c2d כי המחשב הולך להיות מיועד בעיקר לעבודה בקיובייס

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by penny1,

שלום לכולם, אני משדרג כרטיס מסך+מעבד+לוח אם+צורב DVD+ זיכרון 1GB התקציב שלי הוא מקסימום 3500 עם חריגות בודדות אפשריות כשבניתי שדרוג בסכום זה מבוסס AMD X2 3800 הצלחתי להכניס כרטיס מסך 7600GT, אך ברצוני ללכת על E6300 (כחשיבה אולי יותר לטווח ארוך) אז לא נותרת לי ברירה ולרדת לכרטיס מסך 7600GS EXTREME תפקיד המחשב: משחקים ממוצעים (לא חייב גרפיקה מקסימלית אבל שיהיה יפה) + הורדות (איימיול וכו') + עבודה משרדית איזה החלטה לעשות ? E6300 + 7600GS EXTREME או AMD X2 3800 + 7600 GT מה דעתכם? הצלחתי לארגן גם את המפרט הבא: NEC ND-3550A Silver x 16 Bulk DVD±R/RW 216.00 ¤ 1 216 ¤ 1 8955 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ 1 1475 ¤ 2 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P …

• 8 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים