עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DJ27,

הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מסך : MAG CRT 19" AX986 PURE FLAT SILVER-BLACK ¤ 887 זיכרון : SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 ¤ 1574 לוח אם : ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤ 1313 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1036 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤ 976 מארז : GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-FSCA1 ¤ 680 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 427 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 396 קרור למעבד : GLACIALTECH IGLOO 5700MC FOR INTEL S775 - QUIET PRODUCT LINE - …

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  2. שלום לכולכם! אז כמו שאתם רואים אני חדש כאן ושמעתי רבות על האתר ולבסוף החלטתי להיכנס ולהירשם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש מאד בקרוב!! (מחר). ואני אשמח לשמוע על המלצות ומפרטים שאתם ממליצים עליהם. 1.התקציב המקסימלי הינו 2900 ש"ח. לצערי, לא ניתן לעלות על התקציב הקיים וכן אפשר לחסוך..אך לא חייב. 2.המחשב נועד בעיקר להעברת הזמן במשחקי רשת. א.המחשב יופעל באופן תדיר. כל יום. ב. *המסך לא כלול במפרט. הרזולוציה הנוכחית של המסך הינה 1366X768 *המחשב החדש מיועד למשחקי רשת. בעיקר של חברת המשחקים STEAM. *ההגדרות הגרפיות אליהם אני שואף הינם בינוניות-גבוהות. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.יש לי צורב במחשב. אך אני בכל זאת רוצה שהמחשב החדש יכלול לי צורב חדש. אם יש אפשרות לשני כוננים: אחד של דיסקים…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. קודם כל שלום לכם , רק הצטרפתי וכבר אני שואל שאלות המטרה : מחשב לשימושים כלליים , המחשב אצלי עובד 24 שעות ביום ( ועוד כמה בלילה ) , בעיקר אינטרנט , לפעמים תכנות ועבודות גרפיקה קלות בעתיד יש רצון לעריכת וידאו בייתית וכמובן סרטים איך לא משחקים אני לא ממש משחק , ואני לא ממש עושה OC ( בעיקר כי אני מעדיף לשמור על המחשב קר ככל האפשר כי הוא עובד רצוף לחלוטין וברוב הזמן כשאני לא לידו ) הרעיון למחשב הוא משהו כזה : ‏CMV T39D 20'' LCD 8ms DVI‎ 1390 6300 1050 (BOX ) IB9 565 twinmos 2*1gb 810 x1550 512 saphire 530 (כולל יציאת HDTV ) Western D KS 345 Compucase CI-6A21 240 HEC 450TDT 450W 23…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין במפרט למחשב שישמש רוב הזמן בשימוש משרדי ושמיעת מוזיקה, אך לעיתים לצפייה בתכני HD. משחקים, אם יהיו, זה לעיתים רחוקות ולא במשחקים תובעניים. יחד עם זאת יתכן שאצטרך להתאים אותו למשחקים בעתיד. מסך צריך להיות בגודל 22-23 אינצ'. כמו כן אצטרך מקלדת, עכבר ורמקולים. על סמך מפרטים שונים בפורום, הרכבתי את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪415 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA78LMTUS2H כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by jaddess,

שימוש: מחשב HTPC להורדה וצפייה בסרטים מעבד Intel Core i3-530 Box (האם עדיף Tray עם קירור נפרד Scythe Shuriken ?) לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H כונן קשיח לנתונים Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB כונן קשיח למערכת הפעלה Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז כולל ספק Antec NSK2480 Black 380W מקלדת + שלט אלחוטיים X-Gene Imperial MCE Remote + Trackball מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Home Boy,

שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד קומפקטי של ASUS בארה"ב אי לא כל כך מכיר את החברה, מישהו יודע עליה משהו? האם היא מומלצת בתחום המחשבים הניידים? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. שלום חברים. אני מחפש המלצה למחשב נייד בעיקר לצורכי גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה ושיוכל להתחבר למערכת קולנוע ביתי ולהציג סרטי HD על מסך פלזמה. מסך אם אפשר אז 15' ובמידה והתקציב לוחץ אז 14' עם כרטיס קול שתומך ב 5.1 . חוץ מזה אני צריך כונן קשיח של לפחות 250GB - אם יש יותר אז סבבה, ושיהיה של חברה\דגם אמין עם אחריות טובה במקרה הצורך. אין צורך במערכת הפעלה. תודה, ואם שכחתי להוסיף משהו תגידו לי ואני אערוך.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by lumi,

שלום נינג'ות! אני צריך המלצות לחומרה לבניית מחשב שישמש לעבודות גרפיות בלבד המפרט חייב לכלול מסך 19" איכותי, 512 mb זיכרון, ןכרטיס מסך איכותי ??? כמו כן לא להגזים במחירי הרכיבים אני עדיין סטודנט!!! ;D אה כן... גם צורב

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הי, אני צריך את המחשב ללימודים, אינטרנט וחשוב שלי שיריץ 1080 חלק, ושתהיה יציאת HDMI. לפחות לפי ביקורות שונות, שניהם אמורים לעשות את העבודה, אבל בכל זאת - אני מתלבט בין שני הדגמים שרשמתי בכותרת. הטושיבה מעט יקר יותר. יש המון ביקורות לא רעות על האסוס, השאלה היא האם באמת הטושיבה שווה את המחיר המעט גבוה יותר (בערך 300 ש"ח). אגב, אני מבין מעט מאוד במפרט עצמו, אבל נראה לי שיש יתרון משמעותי לטושיבה - אחריות שנתיים. אודה מאוד על דעתכם.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by Hazily,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 …

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  11. מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, בהמשך גם DTS עם כרטיס קול חיצוני - במידת הצורך) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : 13-14" משקל רצוי : קל ככל שניתן זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : צורב DVD כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : לא תקציב : עד 6000 ₪ עם עדיפות לפחות (ובלי חריגה מעל הסכום שנקבתי) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר על מנת שי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המפרט הזה טוב לי? כי בתכלס אין לי כסף בעוד שנתיים להשקיע על מחשב חדש והכל עוד פעם אז אני רוצה עכשיו להשקיע קצת במחשב וזהו.. והמעבד של הcore i7 הוא טוב לי כי הוא בתכלס העתיד.. המסך שלי 22" לרוחב אז הכרטיס הזה אמרת יהיה לי טוב.. בבקשה תנו לי הערות הצעות אולי לשפר דברים ואולי לחסוך קצת בכסף.. התקציב הוא בערך עד 5.7 כאילו זה המקסימום אני יכול להוציא. מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 מחיר: ¤1551 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-DS4 כמות: 1 מחיר: ¤1221 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 מחיר: ¤398 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 מחיר: ¤802 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: G…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. Started by yuvalo,

http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1946 למי שזוכר, חיפשתי מחשב בסביבות 3500-4000 ש"ח, ואז חשבתי על Dell Vostro 3450 עם core i5 וכרטיס מסך Radeon 6630. (אני רוצה מסך 14" מט) עכשיו נתקלתי במודעה הזו. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by ShayKing,

ברשותי מחשב נייד אסוס ROG G750 JX בן שנה ,יש עדיין אחריות שנתיים איסוף מהבית המפרט שלו זה מסך 17.3 תלת מימד FHD 16 גיגה ראם 2 הארדיסקים 2.5 של 750 ,מיהירות 7200 וכרטיס מסך של GTX770 מה השווי של מחשב כזה בשוק יד 2?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחפש נייד לאחותי, לצרכים די בסיסים: -סרטים, אופיס ואינטרנט.-מסך 15.6. -מצלמה ומיקרופון. -usb 3 רצוי אך לא חובה אם זה לא נכנס בתקציב. -HDMI נראה לי די בסיסי וברור אבל בכל זאת רשמתי. יש מי שיביא לי את זה מארה"ב אז לגבי משלוח אין מה לדאוג, רק שתיהיה חנות אמינה. תודה לעזורים!

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה שבהתחלה נראית פשוטה אבל מסתבכת. המחשב שברשותי : lenov 3000 n100 0768 fkg פועל עם מערכת הפעלה win xp service pack 3. המחשב בן שנה וחצי בערך. ועכשיו לבעיה: הסוללה פורקת את עצמה מתי שבא לה. (אני ידוע מה אתם חושבים, הסוללה דפוקה). הלכתי והשגתי סוללה חדשה והפלא ופלא, זה עדיין קורה. לכן אני מניח שהבעיה נובעת מאישהו רכיב חומרה פנימי (אני שולל את האפשרות של תכנה\הארד דיסק כי קצת אחרי שזה קרה קניתי הארד דיסק חדש והתקנתי עליו הכל מחדש). מישהו נתקל במשהו כזה פעם? מה יכולה להיות הבעיה? איזה בדיקות כדאי לעשות ? הסיבה היחידה שאני לא לוקח את המחשב למעבדה זה כי אני חושש שיגידו לי שזה משהו בלוח אם ואז גם ככה לא שווה לתקן את המחשב (ויקחו לי איזה 200 שקל על בדיקה שלא ת…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן, הרבה זמן לי כתבתי פה בפורום, אבל שחבר ביקש ממני לעזור לו עם מפרט ידעתי איפה לשאול המחשב מיועד לצפיה בסרטים בFULL HD בטלוויזיה (יחובר גם לטלוויזיה וגם למסך מחשב במקביל אז הוא צריך לשרוד את זה תוך הצגת הסרטים בFULL HD בלי קטיעות על מסך הטלוויזיה) וגלישה באינטרנט בעיקר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל (לא צריך מסך או מערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מגניב אבל אם ההפרשי ביצועיים מורגשים אז תזרמו על כל התקציב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיד 2300 ככה אם זה ממש ממש משתלם, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וקצת תיכנות וצפיה בסרטים בטלוויזיה (המחשב יחובר גם לטלוויזיה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ברשת פזורים אינספור מאמרים על ירידת מחירי ה C2D אך אין התייחסות למחירי הניידים מישהו יודע מה קורה עם זה ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zvi0005,

שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 15", עם מעבד של אינטל i3/i5 ונפח לפחות 300GB. חשוב שהמחשב יהיה דק בעובי ככל האפשר, תקציב עד 5 אלף, חוץ ממחשבי אפל. תוכלו להצביע על דגמים מסוימים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם. אז זה המפרט שאני הולך לקנות ביום ראשון, ואני כבר דיי משוכנע שסיימתי אותו, אבל עדיף תמיד לשאול מאשר להתבאס אח"כ, אז.. המפרט הוא לאוברקלוק ולמשחקים כבדים, בעקרון ביצועים נטו ;D אז דבר ראשון, המעבד שלי הוא AthlonXP 1700+ B JIUHB DLT3C 0310 שקיבלתי היום יושב כבר כאן לידי, מתגרה בי עד שאני יכניס אותו לסוקט שלו ;D אז הנה שאר המפרט ללא המעבד: ABIT NF7-SL ver 2.0 CORSAIR CMX512-3500C2 / PT WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 Gigabyte GV-R9700 PRO BENQ DVD 1648A MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 CHIEFTEC DX-01BLD ENERMAX EG365P-VE Logitech Internet navigator keyboard- usb/ps2 Thermalright SK-7 + Thermaltake SMART CASE FAN II עכבר יש לי כבר. בעקרון המאר…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. המחשב מיועד לעבודה משרדית. קצת עבודה גרפית פשוטה... (לא תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכו') חשוב! אני צריך שהוא יריץ ויסטה באופן חלק בכל מקרה אין לי צורך במסך וציוד היקיפי בכלל. אשמח לשמוע הצעות. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ערב טוב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להתיעץ אתכם כי לי אין ידע גדול בתחום. דבר ראשון התקציב, עדיף שלא יעבור את ה 5000 ש"ח, חריגות קטנות יתקבלו אבל צריכות סיבה טובה. עדיפות גבוהה למפרטים מפנדס. מה אני לא צריך, מחשב ללא מסך, כונני CD או צורב, כרטיס קול, רמקולים, עכבר וכו'.. מה שאני כן צריך זה: מעבד (לא יודע מה עדיף אינטל או AMD אז תיעצו לי על חסרונות ויתרונות) לוח-אם טוב שיתאים למעבר עם PCIE כמובן זיכרון פנימי - לפחות 1024MB של ראם באיכות טובה מארז שיכיל את הכול (לא מזיז לי איך הוא יראה) וספק כוח אם זה של המארז לא יספיק כרטיס מסך אך ורק של NVIDIA שעובד על PCIE (חשבתי על ה 7900GT) יש לי הרד-דיסק בן חצי שנה אבל ATA133 בנפח מספיק, האם יש טעם לקנות SATA או שההרד דיסק שיש…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lael,

מחשב בעיקר לגלישה קצת משחקים וסרטים תודה לעוזרים אם אפשר גם מפרט אינטל לאוברקלוק וגם AMD

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Sygnus,

שלום, אני מתעניין בשני הדגמים הנ"ל עם מעבד i5 2430/2450. צורכי השימוש הינם בעיקר- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. כיום אני משתמש בלנובו T410 15 אינצ' וממש מרוצה ממנו, ברצוני לדעת על איכות הבנייה והחומרים של שני דגמי הדל וכן האם אפשרי להנות מצפייה בסרטים במסך 13.3 אינצ'? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by natee,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות שרטוט, כולל תוכנות תלת מימדיות (לדוגמא סקצ'אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד/סקצ'אפ לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24' נחמד של דל, 1980*1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.