עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RonTwins,

שלום לכולם,ותודה לעוזרים. ברצוני לקנות מחשב חדש+לשדרג את מחשבי הישן. אני צריך שני מעבדי כפולי ליבה,קונרו או Athlon X2. שני לוחות אם תואמים,תומכי PCIE וDDR2. כרטיס מסך 7600GS/7300GT DDR3. מארז+ספק. מסך LCD. הארדיסק לפחות 120GB. זכרון 512MBX2 DDR2 667MHZ. 2 סטים של מקלדת ועכבר אבל יפים (רצוי אלחוטי) ושחורים. רמקולים פשוטים ביותר. תקציב עד 5500 ש''ח. אני יודע שזה מסובך אבל תודה מקרב לב לעוזרים... כלומר: 2 מעבדים-C2D או Athlon X2. 2 לוחות-תומכי PCIE וDDR2. 1-כרטיס מסך,7300GT DDR3/7600GS ואם ממש דחוף גם 7300GS. 1-דיסק קשיח לפחות 120GB. 1-זכרונות 512MBX2 1-מארז+ספק יפים בשחור. 1-מסך LCD. 1-רמקולים. 2-סט של מקלדת ועכבר בשחור תואמים. 1-הרכבה במעבדה ואחריות על כך.. חשבתי על המפרט …

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. אני צריך מפרט לחבר שלי. משחקים כבדים שירוץ חלק. 6000 ש"ח תקציב בלי חריגות. מסך הוא קונה בנפרד בין 20 ל22. לא מתוכנן oc. תודה מראש tustos:)

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by dvirf1,

היי, אני מתעניין בקניית מחשב חדש. מלבד גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים (לשם כך מספיק גם מחשב ישן שמריץ גרסת שקר כלשהי של לינוקס..), אני משתמש במחשב גם לצרכי תכנות וגישה למאגרי נתונים, ולעיתים גם למשחקים (אבל מזה פחות אכפת לי). אני מעוניין גם להקים דומיין פרטי בבית שיעבוד בוירטואליזציה על המחשב שאקנה (זה די חשוב לי גם לצרכי עבודה). בכל אופן, לפני שאקנה את המחשב, רציתי להתייעץ (כפי שכתוב בכותרת ) לגבי הזכרונות. מה לדעתכם עדיף: הרבה זכרון DDR2, או מעט DDR3 (כלומר להשתמש באותו כסף, רק לקנות DDR3 במקום 2. מן הסתם זה יספיק לפחות זכרון)? אשמח לתגובות מנומקות (ולא בסגנון "אם אתה רוצה ליצור הרבה אובייקטים בזכרון תקנה נפח גדול יותר, ואם אתה רוצה מהירות תקנה זכרון ע…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. היום התחילה לי בעיה מוזרה של התנגשות בין USB ל אינטרנט ברגע שהאינטרנט מחובר ואני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה של מדפסת לא מחוברת ובעיה ביציאת USB002 ואני גם לא יכול לגלוש באינטרנט... ברגע שאני מנתק את הכבל USB של המדפסת אני יכול לגלוש ... והפוך... המדפסת : LEXMARK X2650 WINDOWS : XP SP2 אינטרנט : תשתית: בזק ספק: ברק ניסיתי הכל מחקתי את כל הTEMP שיש במחשב ניקיתי את הארדדיסק - בדקתי וירוסים ותולעים הכל תקין אודה על העזרה אודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב למטרת משחקים ,עבודות תכנות ותכני HD. כולל מסך HD וסט אלחוטי (עכבר ומקלדת) כמו כן רצוי שהמחשב יתמוך בתכנים לטווח הארוך של שנים ולא יהיה צורך להחליף רכיבים עוד שנתיים אני כנראה רוכש את המחשב באילת (כלומר ללא מע"מ ) אז עדיף מפרט של רכיבים אשר קיימים בסניף KSP שם או חנות אחרת אם אתם מכירים כי אני לא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצללל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by liormic,

שלום.. אני די מרושש אז אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק מעמד... אני לא רוצה אוברקלוק או דברים כאלה... רק לשחק משחקים נורמלים....ולעבוד במהירות בכל מקרה יש לי שלושה פריטים הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם עליהם... כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות תציעו אבל שהם יהיו באותו מחיר בערך כמו הרכיבים המקורים... אז ככה: מעבד:AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz Venice Core, 512KB L2 Cache, 90nm, Socket 939 CPU Processor, ADA3000BPBOX (Retail with Fan and Heatsink, 3-Year AMD Warranty) לוח אם: MSI K8N NEO4-F NVIDIA nForce4 Chipset 1000MHz FSB Dual Channel DDR 400 Socket 939 ATX Motherboard with 8-Channel Audio, Gigabit LAN, SATA/RAID, USB, PCI-Express 16X, NV RAID: MS-7125-030 (Retail) כרטיס מסך:1 Giga…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by PsyGhost,

האח הקטן שלי (10) משתמש כרגע במה שהיה המחשב שלי לפני כמה שנים טובות. הצרכים שלו אמנם מאוד בסיסיים אבל עם הזמן גם הם הצליחו לגבור על המכונה הישנה ולהפוך את העבודה על המחשב הזה לבלתי נסבלת גם לילד בן 10. המחשב הוא פנטיום 3 עם 128 זיכרון (sdr) מה שגם מקשה מאוד על השדרוג שלו. חשבתי להוריד את מערכת ההפעלה מXP ל2000 אבל הוא לא יסתדר איתה וגם למרות שמערכת ההפעלה תהיה קלה יותר האפליקציות נשארות זהות. כמו שכבר ציינתי השימוש שלו במחשב הוא מאוד מינימלי (מסנג'ר, איסיקיו ומוזיקה) לכן הייתי שמח למפרט מחשב בתקציב מינימלי ביותר (פנטיום 4 עם 512 זיכרון יספק אותו יפה, השאלה היא אם עוד מוכרים דבר כזה). בנוגע להארדיסק, הוא נמצא כרגע על 20 ג'יגה ולא ממלא אפילו חצי מזה אז אפילו הארדיסק של 40 י…

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  8. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1255 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤418 כרטיס מסך: GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤866 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤235 צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤125 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤259 מארז: COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤412 ספק כוח: FSP 550W : FSP550-80GHN - BULK אחריות: שנה. מחיר: ¤407 שירותי מעבדה: הרכבת מ…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום לכולם, את המפרט הבא הרכבתי אחרי פידבק שקבלתי מכם בת'רד אחר, ומסקירה של המלצות בפורום, אז תודה על העזרה. להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤604 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤494 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤805 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤279 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤444 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤111 קרור למארז: ARCTIC COOLING 80mm 8L ¤25 שירותי מעבד…

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  10. lg 130 win xp כבר הגדרתי שיכנס למצב המתנה בלוח הבקרה>> ניהול חשמל ולא עובד

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. היי. אני סטרימר ואני מסטרים משחקים במחשב וכל זה. אני זקוק למפרט ממש טוב עד 5500 שקל שאני אוכל להסטרים ולשחק בו זמנית מאותו המחשב בלי תקיעות בשום מקום ושהכל יהיה חלק וכן שהמחשב יריץ הרבה משחקים כבדים ועוד.. מישהו בבקשה יכול לבנות לי מפרט טוב?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. שלום לכולם ותודה מראש אני מחפש מחשב לבית בשביל ההורים שלי ככה שגרפיקה לא חשובה במיוחד. חשוב שיהיה שקט, בלי בעיות זיכרון ובמיוחד שכל החלקים יהיו מחברות אמינות וטובות, עדיף משהו מחברה ותיקה עם ביצועים סבירים מאשר משהו נסיוני ומהיר באותו מחיר. כמובן שלא כולל מסך.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  13. לוח אםASUS M2R32-MVP GIGABITE ATI RADEON HD2600XT PCLE כרטיס גרפי 500W ספק כח AMD ATHLON 64 X2 6000+ מעבד 2048MB זיכרון אני חושב להוסיף 2X1 GB KINGSTON וכרטיס מסך אני מתלבט בין ה275 -http://skypc.co.il/pl_product~SGTX275896~8~0.htm לבין 460 http://skypc.co.il/pl_product~SGTX467D5~8~0.htm והאם הספק כוח יספיק לכרטיסים האלה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by quantoM,

מחשב לצורכי גיימינג קליל יחסית על מסך 22". התקציב הוא 3K והוא גם ככה צפוף אני יודע אבל אין עוד.. אולי עוד 100.. זה לחבר אז חשוב אמינות כמה שיותר מהחנות שהוא לא יצטרך לשבור אחר כך את הראש ולא לתת לי שום הצעה מIQPC תודה. אז מה שחשבתי עד עכשיו[תאמת אני לא מעודכן קצת אז תסלחו לי]: מעבד E5200 לוח אין לי שמץ- לא מתוכנן OC ואם כן אז הוא יהיה על קירור סטוק ויבוצע ע''י לא מתכוון לקחת אותו רחוק אם בכלל זכרונות- עדיף 4GB נראלי 2GB כבר לא בסטנדרטים של היום HDD - 320GB יעשו את העבודה כאן, אבל! אם 500GB יכנס במחיר טוב וכונן יציב לפי מה שידוע אז אפשר ואף מבורך כרטיס מסך - חשבתי על HD4770 מעדיף כמה שפחות לגעת בOC איתו - וחשוב יציבות מאוד! מארז - אין לי שמץ אולי משהו של HEC או שהיה …

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by BarVaZ,

ממממ אז ככה אני רוצה מחשב למשחקים אז כמובן AMD תקציב כמו שאמרתי 4200 ש"ח שלא יעבור את המחיר הזה בבקשה =] ואני מודה לכל העוזרים תודה =]

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by ArielElia95,

שלום, רציתי לדעת איזה מהמפרטים הבאים יותר טוב. ל-Gaming כבד ועבודה משרדית (אינטרנט, מסנג'ר וכו') אחד זה עם HD5870 ואחד עם HD5850 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by yamamoto,

אני חייב לקנות מחשב חדש בשבועיים הקרובים החלטתי לקנות מאיבורי (למרות ששמעתי עליהם כל מני דברים אבל יש לי את הסיבות שלי) אני מתלבט בין שני הצעות INTEL\AMD התקציב שלי הוא 5000 כולל מסך שיהיה כנראה 931c של סמסונג המסך עולה 1500 ש"ח אז למי שעוזר בבקשה להתחשב בנתון הזה לא מתוכנן OC כי אני לא יודע להתעסק עם זה המחשב הוא בעיקר להורדות כבדות, ומשחקים (אני לא חולה משחקים אבל אוהב לשחק בכיף) הנה קישורים לשתי ההצעות אני אשמח לקבל תגובות כמו מה להוסיף מה להחליף או סתם טיפים ההצעה הראשונה AMD השניה INTEL ישמצב לחריגה מהתקציב גג 200/250 ש"ח :s05: http://computershop.co.il/product.asp?productid=177&CatCode=3 http://computershop.co.il/product.asp?productid=195&CatCode=1 המפרטים …

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. לא צריך ציוד הקפי, רק קופסא. בלי אובר. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. צריך מפרט 2500-3000. לא כולל מסך לא כולל מקלדת לא כולל עכבר ולא כולל רמקולים. למטרה של משחקים. המלצות חברה רק מי שמבין תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by 00Amir,

יש לי נייד של דל ויש לו כרטיס מסך אינטל 3000 וכרטיס מסך GT525 , איך אני יודע מתי כל אחד מהם עובד? איך אני יכול להיות בטוח שבמשחקים שהGT525 עובד? יש איזה כפתור או תוכנה שמראה לי איזה כרטיס עובד?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by veredm11,

איך אני מסיר את הויסקה ומתקין XP במחשב נייד L40 של טושיבה האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by .:YoGy:.,

שלום כולם... אני רוצה להודות לכולם על המחשב שקניתי (בעזרת הבניה שעשו לי באתר הזה) והייתי רוצה ללמוד את אומנות ה"בנית מפרטים" בעצמי אז יש לי שאלה, מאיפה מתחילים?? אני יודע חומרה של מחשב... אבל אני לא כל כך מעודכן, ומה יותר טוב ומה פחות, ומאיזה חברות מאיפה אתם למדתם?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by creative,

אשלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שינה שיהיה מחובר לטלויזיה (בתור מחשב שני לחדר). היעוד של המחשב הוא להריץ vista media center או תוכנה אחרת בסגנון. כמובן להיות מחובר לרשת הביתית ולהכיל את כל הסרטים והסדרות שלי כדי להציג אותם על הטלויזיה. כרטיס מסך כרגע שיהיה עם יציאת s-video (בעתיד אני אשדרג לכרטיס עם HDMI). דיסק קשיח עם 320 GB . לא צריך מארז HTPC, פשוט מארז רגיל. שיהיה המחשב הכי פשוט בעולם רק לצפייה בסרטים, מוזיקה וגלישה באינטרנט . כלום מעבר לזה. אם אפשר במחיר הכי נמוך שאפשר לקבל. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by ldmajor,

סיפור קצת ארוך התקציר הוא נשפך קפה על הנייד (ג'יגהבייט W566N) ייבשתי את הכל ישר התחלתי לייבש אותו כיבתי אותו וכו' קיצר עכשיו הוא לא נדלק ונראה לי הוא קיבל קצר\משהו נשרף - כמה כפתורם שם התעקמו כזה אני מבין שהאחריות לא תכסה את זה אך השאלה שלי היא מה אפשר לעשות עם המחשב הזה עכשיו? האם אפשר איךשהו לתקן אותו ואם כן כמה זה יעלה לי בערך? או שהאם בכלל החלקים ניצלו? תודה לעוזרים דן.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

-המחשב הוא למטרות משחקים , ושימוש כללי של אינטרנט סרטים ואופיס . -התקציב הוא 4000-4200 שקל . -כרגע אין צג ,אני מתלבט בין 22" לבין 24" . (הצג לא כלול במחיר ) -לא צריך שום ציוד היקפי(מקלדת, עכבר ,רמקולים וכ'ו ) -לא מתוכנן אוברקלוק. בעיקרון אני רוצה מחשב מבוסס i5 750 . לגבי לוח אם וכרטיס מסך : אני מעוניין לשחק במשחקים אבל אני לא גיימר "כבד" אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך בהמשך לטלויזיה FHD . לוח אם לא ממש אכפת לי איזה ראיתי שיש לאינטל ולגיגהבייט כמה לוחות נחמדים . אחרי הקריסמס "צריכה" לבוא ירידת מחירים , אולי שווה לחכות ובנתיים לקנות כרטיס זול מאוד לשימושים כללים בלבד (אפילו יד 2 מקובל .. ) ואז אני ארכוש איזה 4850 .. שישמש אותי למספר שנים . לגבי זיכרון אני צריך 4GB . דיס…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.