ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=8596 ו http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949348 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949966 ומה לגביי: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22948317 חשוב לי האיכות כי זה נייד ראשון - לא למשהוא ספיציפי האם כדאי לקנות ? ומאיפה בבדשה לענות ותודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי, הרעיון הוא שבעתיד, ברגע שלא אוכל לסחוב משחקים ברזולציה הגבוהה ביותר, אני אוכל להוסיף עוד כרטיס. המפרט בשביל מסך 24". אנא חוו דעתכם הצעות יתקבלו בברכה. מעבדים Intel Core i7-920 2.66GHz 8MB + Xigmatek S963 S1366 + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2750 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1118 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze SeaSonic Production BOX ¤495 זיכרונות G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 ¤550 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤483 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤117 עכברים Logitech G9 M…
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי מחפש מחשב נייד, התקציב הוא עד 6 אלף (אולם מעדיף כמה שיותר זול כמובן). השימושים יהיו התעסקות עם תוכנות כגון 3DMAX ופוטושופ. יש צורך בדברים הבאים: -מסך הוא מעדיף 15" ומעלה (גלוסי או לא- לא משנה, העיקר שיהיה חד ומתאים לתוכנות הנ"ל). -אין צורך ביציאות מגוונות, חובה כרטיס רשת מובנה כמובן. -ישנו דגש על מעבד חזק, הרבה זיכרון פנימי (מעדיף 4GB, ובמידה ויהיה אפשרות להרחיב זה יהיה מעולה) והארדיסק בנפח סביר (250/320+). -ישנו דגם על איכות בניה- שלא ידפק על היום הראשון ובכלל שהסיכוי שתהיה בו תקלה יהיה קטן. -בונוס- אם יהיה כרטיס גרפי טוב יחסית, של אנוידיה לתמיכה בCUDA במידה ויהיה שימוש בה בעתיד. חיפשתי מעט וראיתי כי הנייד הבא של ג'יגבייט אמור לענות על דרישותיו- http://w…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב עד 2000 ש"ח כולל מסך. צריך אותו בעיקר לאינטרנט מסך דק 19" 200 GB מספיק זיכרון מקסימלי לתקציב. עדיף שיהיה שקט - לא קריטי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם תוכנות גראפיות שונות כמו- פוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור. מה דעתכם על הדגמים האלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=1&t=1&cbar=r המחשבים של טושיבה באמת טובים או שעדיף חברה אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מפרט לFHD ממסך 37 אינץ שתומך בהעברת הפורמטים החדשים. 1- מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 בהספק 65 וואט 530 ש"ח קירור חלופי למעבד: ThermalTake Golden Orb II 145 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L) 260 ש"ח זכרון: 2x2GB OCZ DDR III 1333 MHz CL 9-9-9-20 כרטיס מסך: Sapphire ATI 5770 820 שח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NP20 x22 Black 115 ש"ח מארז+ספק: Antec NSK2480 1. 2. . מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 בהספק 65 וואט 530 ש"ח קירור חלופי למעבד: ThermalTake Golden Orb II 145 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L, לוח אם מבוסס אינטל G31 (כרטיס מסך מובנה פשוט ללא פענוח חומרה) 260 ש"ח זכרון: G.Skill DDR2 1GB 800Mhz CL5 x 2 190 ש"ח כרטי…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
AMD Athlon X2 Dual-Core QL-66 2.2 GHz, מטמון L2 של 1 MB
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מנסה להרכיב איזשהו מפרט בתקציב של 5000 שקל (אם זה הכרחי ושווה את זה אני מוכן להוסיף עוד אבל מעבר לזה לא להתפרע) המחשב צריך להריץ משחקים חדשים חלק, לעבוד יפה עם ריבוי משימות - תוכנות כבדות מאוד שמסוגלות בכיף לתפוס איזה 2-3 ג'יגה זכרון במצבים רעים. בקיצור מחשב חזק שיעשה את העבודה, אני לא מחפש משהו זול, אלא משהו יציב שיחזיק לי שנתיים - שלוש לפני שאני אחשוב על להחליף איזשהו חלק. תנאי הכרחי - בלי ATI וAMD. נסיון לא טוב איתם. וחשוב גם שהמפרט יתמוך ב64 ביט אבל אני לא חשוב שזו בעיה היום. שוב, אפשר לעבור את ה5000, אבל זה בערך התקציב מודה לכם ! נ.ב - הכי חשוב שיריץ לי את סטארקרפט 2 על ההגדרות הכי גבוהות בלי ירידות פריימים. הכל מתגמד לעומת זה!
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תקציב : 3500 ש"ח , אין בעיה להשתמש בכולו. שימושים צפויים לפי דרגת עדיפות : 1. מחשב פיתוח ושרת SQL. 2. צפייה בסרטים FULL HD. 3.לא גיימר רציני אבל מגניב אם אוכל לשחק במשחק חדש אחד או שניים (עדיפות נמוכה). אין צורך במסך - ברשותי LG FLATRON w2261v 22'' Widescreen LCD Monitor אין צורך בציוד היקפי, כולל: מקלדת, עכבר, רמקולים. אין צורך במערכת הפעלה. מעוניין לשמור על אופק שדרוג למעבד וכן לזיכרון. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה המחשב הישן שלי כבר התחיל לעשות בעיות ובוא נגיד ככה אני לא מבין במחשבים בכלל תכנאי מחשבים שבנה לי את המחשב הקודם נתן לי מפרט למחשב חדש ... הוא אומר שזה מחשב טוב ומעבדים טובים וחדשים בתאכלס אני לא משתמש כל כך במחשב בתוכנות משחקים וכו אז אני צריך שתגידו לי עם המפרט טוב והמחיר שלו סביר[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 21:51:46 מי שלא רואה את כל המפרט כולו להיכנס לקישור הבאhttp://i46.tinypic.com/300b75u.jpg תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
צריך עבור חבר מפרט לשימושים כלליים (בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת משחקים לא כבדים במיוחד), כולל עכבר ומקלדת, ומסך 22". החבר ראה את ה-dell 2209wa ולא השתכנע ששווה את הכסף, ולכן אבקש שהמסך לא יעלה מעבר ל-900-1000 שקל. עכבר ומקלדת חוטיים בלבד. בפנים שיהיה כרטיס מסך בסיסי ודיסק קשיח של 500GB (אין צורך ביותר). אין לי עדיפות ל-Intel או AMD, אני לא מתמצא בכלל בקטגוריות המחיר האלו... אשמח אם המפרט יורכב מ-rsm, שם המחשב יקנה בכל מקרה. תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, צירפתי קובץ עם מפרט מחשב שהרכבתי. מה אתם אומרים מבחינה מקצועית על המפרט ? האם יהיה לי מחשב מספיק טוב ברמה בינונית+ לחמש שנים הבאות ? כעקרון אני מתכנת במחשב, מריץ תוכנות וירטואליזציה, גרפיקה, ומעט סרטים ומשחקים. כעקרון אני צריך שתאמרו לי אם המפרט שבחרתי מתאים מבחינת הרכיבים או שיש לי בעיה עם משהו מסויים. הלכתי כעקרון על חברות עם שם טוב בשוק ועם אחריות מורחבת. תודה, אופיר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתייאשתי מהביצועים של המחשב הנוכחי, החלטתי שהגיע הזמן להפוך אותו לHTPC ולקנות מחשב חדש. המפרט הנוכחי מופיע בצד, והוא אמור להפוך לHTPC. התכנון הוא לקנות לו כרטיס לכידה (המלצות?) או לחלופין שלט חיצוני בלבד כדי לחסוך במחיר (גם כאן זקוק להמלצה) וכנראה כרטיס מסך (AGP) חדש עם פענוח HD בחומרה (4650HD?). מלבד זה אני מאמין שהוא יוכל להריץ אפילו סרטי 1080P. המפרט החדש לעומת זאת, אמור לכלול הכל, פרט לציוד היקפי שכבר קיים. השימושים יהיו בעיקר לאינטרנט ואופיס, כאשר יתכן שגם משחקים, אבל לא כבדים במיוחד. שימושים אחרים, כמו רינדורים וכאלה, לא צפויים. כמו כן אני לא מתכנן שום OC. הרעש לא כ"כ מפריע, אבל כמובן שעדיף לא רועש מידי. מבחינת כונן חיצוני, אני מדבר על כונן של 1TB, וגם כ…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי לגבי 2 מארזי מחשב, שניהם עולים אותו סכום של כסף (550 ש"ח). מארז HAF 922 של COOLERASTER ומארז A380 של XCLIO אין כוונה לאוברקלוק, אז כנרה נישארה הבחירה בין שני אלו... תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עדיף דיסק קשיח לפחות 250GB עד 3KG למרות שעדיף פחות. יציאת HDMIתיהיה תוספת נחמדה אך לא חובה. הכי חשוב שיהיה זמן סביר של אחריות ולא שנה (יש דבר כזה? ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה בקשה ממני לבדוק לה איזה מחשב כדאי לקנות ללימודים, אלו התנאים: 1. אין צורך בביצועים גרפיים - לא למשחקים ולא לעריכת וידאו 2. גודל המסך מ-14 אינץ' ומעלה 3. זמן סוללה לא משנה כל עוד הוא לא נמוך בצורה מגוחכת 4. נעדיף תמיכה ב-XP אבל זה לא תנאי הכרחי 5. מעבד כפול ליבה - אין הרבה משמעות למהירות 6. יכולת שימוש מלאה במקלדת הנייד בלבד 7. תקציב - עד 3000 ש"ח ואם אפשר אז פחות. 8. משקל - כמה שפחות, אני מבין שזה ממש משנה אז באזור ה-2.5 קילו 9. אחריות בין שנתיים לשלוש שנים, אם לא ידועה האחריות תתעלמו מתנאי זה המחשב יריץ בעיקר תוכניות אופיס ואינטרנט. תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור, ותודה רבה גם למי שרוצה לעזור ולא יכול
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט עד 2000 ש"ח למשחקים. בלי ציוד היקפי, שיהיה אינטל, שלא יהיה צוואר בקבוק. אני משחק משחקים המוניים אבל אני רוצה שהוא יצליח להריץ את AC2 ומשחקים דומים. בקיצור, שיהיה המחשב הכי טוב לסכום הזה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב השני שלי נשרף,החלטתי שצריך לקנות מחשב חדש. אני צריך מפרט למשחקים. תקציב: 5,500 עד 6,000. ללא ציוד הקפי ומסך. במידה ואפשר,תכתבו את החנות ממנה לקחתם את החלקים.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום -- סוף סוף נפלה ההחלטה (שזה אולי הכי חשוב) לזנוח את הAMD Athlon XP 1.2 המיושן שלי (ששירת אותי נאמנה) תמורת משהו 'עצבני' יותר. המטרה : Media Center PC, כלומר - הרצת סרטים על טלוויזיה כולל סרטים בפורמט HDTV - אני מקווה שתיהיה לי טלוויזיה תומכת בעתיד הקרוב שמיעת שירים במערכת שלי דרך יציאה דיגיטלית למגבר (רצוי קואקסילית כי הDVD תופס את האופטית) הקלטת תוכניות טלוויזיה (פה אני יודע שאני רוצה את MCE150 של הפוגייג', יש עכשיו גם גרסא עם שלט) על המחשב תותקן Microsoft MEdia Center 2005 הרצת משחקים (על הטלוויזיה) אני לא GAMER אבל מידי פעם אני נהנה ממשחק טוב, מסתפק במשחקים ברמה של FIFA שיהיה UPGRADABLE ולא נצטרך לזרוק אותו מחר בתקווה להשתמש בHard Disks הקי…
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, לאחר קריאה בכמה מקומות הרכבתי מחשב כולל הכל. המחשב ביתי, מיועד ל: 1. עבודה יומיומית כללית (אופיס אינטרנט וכו') 2. עיבוד גרפי - פוטושופ / עריכת סרטי וידאו 3. אוברקלוקינג בתור תחביב 4. משחקים פה ושם (אין לי זמן להיות גיימר רציני ולכן רצוי יכולת מסוימת למשחקים אבל לא יותר) התקציב: עד 8000 ש"ח (לא ציינתי מחיר לכל חלק - אבל המפרט הבא צריך +- בתקציב) המפרט: DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 Stepping E6 Thermaltake Sonic Tower 1G (512x2) EL DDR PC-4000 500MHz Gold Series Voltage eXtreme Compucase - Hec 6AR6 Enermax Liberty500W Thermaltake 120x120x25 m"m fan (X 4)Smart case fan Blue Led Series Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI …
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
דרישות: מעבד,כרטיס גרפי, לוח אם, זכרון (512MB מינימום), דיסק קשיח (120GB), מקלדת, עכבר ורמקולים,מארז+ספק. המחשב בעיקר לשימושי אופיס וגם להרצת משחקים(אבל מן הסתם לא ברמה הכי גבוהה)
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מעבד - AMD 64 3000+ לוח אם - gigabyte ga k8 זיכרון - 1 GB הארד דיסק - 200 GB כרטיס מסך - nvidie gefoce 6600 כרטיס קול - קראיטיב 8.1 ערוצים מארז - דלת , באמצע סמל אקורה ( מכונית יוקרה ) , חצי שקוף לד פנימי מסך - LG , FLATRON 17 ( רגיל ) רמקולים - קראייטיב 5.1 , 70 W + חיבור רמקולים מהמערכת W SHAP BP160 , 100 = 170W מצלמת רשת קריאייטיב עכבר A4 tech אופטי מקלדת - רגיל מיקרופון - sonccm sm 100 גמיש !
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הנה מה שחשבתי פנטיום די 2.66- 670 לוח- ga 945- s3 כ מסך- 7300gs- 450 --- אני רוצה ב 350 עם פחות או יותר אותם ביצועים זכרון - 1 גיגה עד 450 כ קול שיהיה מובנה בלוח מארז + ספק עד 350 ד קשיח 80 גיגה בסביבות ה 250 שהכ. רשת, כ. קול שיהיו מובנים בלוח תודה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זוכרים ששיגעתי לכם תשכל על מפרט ב 9 אלף שח? אז אני יזכיר לכם בקיצור- ביקשתי מפרט טוב, חזק בעיקר למשחקים. הכרטיס מסך בשווי של כ 2000 שח + מסך במשהו כמו 1400 שח. סהכ= 3400 חשבתי במקום להשקיע בכרטיס מסך חזק אפשר לקנות משהו פשוט ה 500-600 שח ובשאר הכסף לקנות playstation , ובנוסף לכך לקנות מסך 19 טוב שביחד אני חושב שהשילוב יכול להיות טוב יותר? רק מה אני לא יודע איך זה בדיוק עובד -חיבורים? התאמה בין המחשב ל playstation? מה אתם אומרים על הרעיון? האם הגרפיקה תהיה טובה? מה היתרונות/ חסרונות של הפעולה הזו? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה : מעונין לקנות מחשב חדש למשחקים בעיקר ,עם מעבד AMD 3200 VENICE . אני עדיין לא בטוח לגבי לוח אם, מעונין לא כל כך יקר. חשבתי לשלב כרטיס מסך X800XL 512MB 256BIT שעולה בסביבות 1700 שקל, אבל זה לא יאפשר לי לקנות לום אם SLI . בקיצור איזה לוח אם הכי כדאי לקנות שיתן לי הכי הרבה בפחות כסף. איזה כרטיס גרפי לשלב אם אני לוקח לוח אם SLI שלא עולה הרבה. כמו כן איזה זכרון עדיף לקחת מעונין 1GB בכרטיס בודד. התקציב הוא כזה: ללוח האם משהו בסביבות 600-800 שקל. לכרטיס גרפי אם זה 512MB בסביבות 1600 אם לא פחות מ1000 אך שיהיה עדין חזק אם זה אפשרי. לזכרון 600 שקל בערך . אין תקציב כולל כי פשוט מעונין במחשב חזק למשחקים כבדים ושהחלקים יהיו זולים יחסים ולא בש…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-