עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שמעתי שהסדרה של HP PAVILION מצויינת...

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  2. משמש לגלישה ואימייל תודה רבה נעם

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. שלום מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4063 או שכדאי לקנות את המחשב http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 המחשב מיועד למשחקים GTA , call of dute , משחקי ספורט EA ... pro evolution soccer מוסיקה סרטים וישומי אופיס תודה מראש אלון

4. שלום לכולם! אני בלי המון ניסיון בהרכבה עצמית וכדו'. אני מעוניין במחשב שיפעיל את המשחקים הכי חדשים ברמה כיפית לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות אבל בהחלט שיהיה יפה ומהנה. אשמח להמלצות לשילוב של הרכיבים הבאים: מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס גרפי (שהכל ביחד יעלה בערך עד 1,500 ש"ח, אפילו עד 2,000) יש לי כבר ואצרף ולכן לא ארכוש : כונן קשיח, 4 ג'יגה זכרון פנימי, מסך HD, כונן תקליטורים, מערכת הפעלה תודה מראש! רונן

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  5. משחקים כגון SIMS , SPORE וכו'. לא כולל ציוד היקפי מלבד כרטיס רשת אלחוטי חריגה עד 200ש"ח (עדיף שלא...) כמו כן אופציה למסך 19" באיזור 800-950 ש"ח - אולי ירכש בנפרד. תודה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by AsD[eyal],

מעבדי ?AMD Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E) זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Kingston CL 2.5 (DUAL 512x 2) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIL Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים CD-ROM SAMSUNG X52 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Yellow מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מksp שווה?

7. Started by netanelam,

מארז מארז פנטיום 4 מפואר S.ATX ספק כח : 500WATT לוח אם: GIGABYTE CHIPSET G41 מעבד: CORE 2 DOU 7500 2.93 MHZ זכרון: DDR II 800 4 GB כוננים: צורב די.וי.די DVDRW X20 Sony Nec כרטיס רשת: O/B GB MARVEL דיסק קשיח: SATA II 7200 Rpm 16MB BUFFER 500 GB כרטיס קול: O/B AUDIO 8 CHANNEL ADI 1988 HDA כרטיס מסך: NVIDIA GFORCE 220 GT 1GB DDR3 מסך : 20 " CHIMEI LCD

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by tomermu,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - התקציב הינו 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית , סימולטור טיסה של מיקרוספוט , סרטים לעיתים רחוקות , אימיול , עריכת וידאו ביוליד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו:, כונן דיסקטים, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפות למארז לא גדול במיוחד. משהו כמו המארזים הנחמדים של HP לא בגודל …

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by 1,

מבקש את המלצתכם למפרט העונה על הדרישות בכותרת... המחשב מיועד בעיקר לסרטים מוזיקה וגלישה אך לפעמים גם למשחקים, לכן תנסו להרכיב את המחשב הכי חזק שאפשר במחיר, ואם אין ברירה ללכת על CRT אז נלך, לשיקולכם... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by Wingedbull,

אני גם מעוניין בלקנות בחנות באיזור השרון, הרצליה\רעננה\כפ"ס עד 4500, חזק ואמין, למשחקים ועבודות, עם מנוע גרפי טוב, מארז סוס ושקט, עובד כמו שצריך.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, תמיד נחמד, עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש בעיקר לגיימינג אבל גם משמש לעריכת סאונד ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO וCUBASE, שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 והלאה, GTA V, משחקי MMORPG שונים הכבדים על המעבד כגון GW2 או WILDSTAR, וכותרים עתידיים לשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. Started by Pols3n,

לפני שאתחיל בשאלה חשוב לציין שעיינתי בפורום, עם זאת לא הצלחתי לגבש עמדה בעניין הקנייה. בימים הקרובים אלך לקנות מחשב נייד לצרכים של DBA (SQL), צפיית סרטים באיכות גבוהה, לימודים ועם זאת לשמור את האופציה למשחקים חדשים (פחות או יותר) באיכות בינונית (עד כה שמתי עין על nvidia 940m, שלא שמעתי ביקורות יותר מידי טובות עליו). חשוב לי שהמעבד יהיה i7 עם זכרון של 8gb לפחות. לא הבנתי לחלוטין אם כדאי לקחת כונן היברדי של ssd בנפח 8gb והאם זה בכלל קריטי בגדלים האלה. התקציב נע בין 3500 עד 4500. חשוב לציין שאני לא צריך כרטיס מסך חזק מאוד. עד כה נסגרתי על 15 lenovo yoga 500 אשר פחות יותר עומד בסטנדרטים, למרות שהמחלוקת האם לקחת מסך טאץ', מעלה משמעותית את המחיר ואפשר אול…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. Started by walter86,

שלום קניתי מחשב נייד באיביי (ארהב) נישלח לי בקשה לבוא לאסוף אותו מהמכס בת"א עכשיו אני רואה שהמוחר הצהיר 500 דולר והמחשב עולה 830 דולר מה יקרה עכשיו (כנס ,כמה כסף) תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. היי, אני מחפש מחשב נייד בעל הנתונים הבאים: 1. משקל נמוך מ-2 קילוגרם. 2. זמן סוללה 4.5 שעות ומעלה. 3. מעבד חזק יחסית (עדיפות ל core 2 duo ULV) 4. מסך LED 13.3 טוב גם באור שמש. 5. עדיפות למחשב עם GEFORCE על פני כרטיס מסך מובנה (גם אופציה היבריטית עדיפה). סך כל השקעה עד 5500 שקלים.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. טמפר' של מחשב נייד צריכה להיות כמו של מחשב נייח? הטמפ'' הנוכחית היא 46-49 במצב שכלום לא עובד במחשב זה תקין?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. שלום לכם 1. מה התקציב? 2000 שקל ומותר לעבור עד 10 שקל זהו !! D: 2. מטרות המחשב? משחקים בלבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? שימו רק צורב DVD אחד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא... מצידי שיהיה רועש כמו טרקטור העיקר יהיה קר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש כבר מערכת הפעלה ושירכיבו אותו שמה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by zaroor,

הלכתי על המפרט הבא מאה"ב dell-6400 inspirion מעבד -core 2 t7200 זיכרון-2.0 gb 533 mhz מסך 15.4" truelife דיסק קשיח 100 sata 7200 rpm gb כרטיס מסך-ati x1400 256 mb heaper-memory כרטיס קול קראאטיב כל השאר חיבורים כניסות יציאות רגיל איך ניראה לכם המפרט הזה ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. Started by aviboots,

מעבד Q9450 קירור למעבד Arctic Cooling 7-Pro for 775 לוח Gigabyte GA-X48 זיכרון OCZ 4GB DDR2 1066Mhz כרטיס מסך XFX 8800GT 512MB DVI דיסק Seagate Barracuda 500 GB 7200 32MB מארז ANTECH P128 ספק ANTECH NeoPower 650 צורב DVD סטנדרטי אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט תודה רבה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by NeedMoreRAM,

חברים אמרו לי שיש פה מומחים גדולים בעניין החומרהD: אני צריך מפרט ב3500(סכום מירבי בהחלט, רצוי אפילו בפחות אם אפשר, אין אפשרות אפילו לחריגה של שקל) מTMS או NOA אפשר גם מFOXPC אם זה ממש ממש כדאי. אני ידוע שהסכום לא גדול - אני לא צריך שום ציוד נלווה, רק המארז ותוכנו (עם צורב). המחשב צריך להיות מקורר היטב, היות והוא צמוד לקיר מ-3 הכיוונים. אני לא מבין מי יודע מה בזה, אבל הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ CRYSIS על הגדרות גבוהות (רזולוציה מקסימלית שאפעיל היא 1024X1280 שכן זו הרזולוציה המירבית של המסך שלי),ויהיה סבבה ל3 שנים הבאות(עם אפשרות לשידרוגים קלים בעתיד), אני מקווה שאני לא דורש את הבלתי אפשרי. אני לא הולך לעשות שום OVERCLOCK רציני, אבל יהיה סבבה אם תהיה אפשרות לאיזה O…

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by p_uriel,

שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by wowohw,

מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Corsair VX Series 450W PSU ¤423 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3024 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2933.28 הולך להתחבר אליו כ.מסך evga 8800gt 512mb superclocked הולכת לפעול עליו ויסטה 64 ביט מקורית הולך לשמש למסך 22 אינץ אבל הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים בינוניים כמו קאונטר סטרייק…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by Ramax,

זקוק למחשב לצורך משחקים, שיהיה מסוגל להריץ משחקים כבדים .. תקציב מקסימלי 6000 שקל. מעוניין גם במארז יפה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Blizzarder,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? חשוב שיהיה קל אז 11.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן דל וHP

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by iDoped,

שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, ובגלל שאני לא מבין גדול, אמרו לי שכדאי לבנות מחשב מחלקים ולא לבנות מחשב שלם. מחשב למשחקים קלים וגם כבדים לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. אני מניח שאת הציוד ההיקפי אקנה בנפרד כבר. התקציב הוא בסביבות 3000 שקלים. מספר דברים חשובים לי מאוד בקשר למחשב, הוא חייב להיות שקט, הוא חייב להיות מורכב, ואת מערכת ההפעלה אני מניח שאני אתקין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  25. אהלן. בשביל חבר אני מחפש מפרט בכ-2000 ש"ח (כולל מקלדת, רמקולים, מסך, עכבר), אתם יכולים לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה הכרחי (אני מניח שזה יהיה, אבל אם לא, מעולה) מטרת המפרט היא רק לעבודה במסנג'ר - שיחות ווידיאו בלבד. שום דבר אחר (ז"א, VGA מובנה יהיה בסדר גמור למשל). מהן הדרישות? עכבר Trackball כנראה, כי מדובר במפרט לחולת פרקינסונס אם הבנתי נכון. מסך גדול (17" לפחות כמובן) וברור **וכאן הערה קטנה - האם מומלץ לקנות מסכים יד שניה? כי אני אשמח לקבל 19" במקום 17"**. מצלמת אינטרנט בסיסית ביותר, אבל סבירה. בכיף אני גם אקנה Bundle כלשהוא ואוסיף עליו חלקים אחרים אם זה ייצא משתלם יותר... בעיקרון יש לי עדיפות לקנות בחנות Glob-Net רק בגלל שאני קונה מהם עוד מחשב ממילא וכך יהיה יותר נוח לקח…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים