ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,393 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב ולשם כך אני אצטרך לקנות מחשב נייד רציתי לדעת מה דעתכם על macbook pro (התקציב הוא פחות הבעיה) האם כדאי לקנות אותו כבר עכשיו או שכדאי להמתין עוד קצת עד לתחילת הלימודים (אולי צריכה לצאת גרסא חדישה יותר עד אוקטובר) איזה גודל של מחשב עדיף "15 או "13? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הנה המפרט שאני חושב להזמין: כדאי לקחת P35-DS3L? וכדאי לרדת במעבד לE4400 ולחסוך 280 שקל? יהיה הבדל משמעותי? המחשב הוא למשחקים ואינטרנ מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤910 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤456 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤408 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤389 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) סה"כ מחיר לכל המוצרים:3565¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט +מסך, לא למשחקים. ללא מקלדת ועכבר ורמקולים, מקסימוס מחיר 3000 שח. זה מה שאני הכנתי בינתיים. P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I915PL-G S775 DDR1 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Samsung דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 כרטיסי מסך GIGABYTE 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.44 מסכים SAMSUNG TFT 17'' 730B 8ms DVI
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב 2000 שקל, עדיין לא ברור אם מזומן או לא. 2. מטרות מחשב- המחשב נועד למטרת לימודים לתלמיד בכיתה י', וגם למשחקים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד היקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, כונן דיסקים, dvd, צורב, מסך, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? amd 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?-לא. 7. האם אתם צריכים הרכבת מחשב במעבדה?-כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?- כן: שבמפרט כרטיס המסך יהיה אונבורד, ושתהיה אפשרות טובה לשידרוג המחשב להפעלת משחקים כבדים והוספת כרטיס מסך טוב בעתיד. החלקים הדרושים בעצם הם: מעבד,לוח אם (עם כרטיס מסך וקול אונבורד), זכרון, מארז+ספק, ולגביי כונן קשיח יכול להיות שאוכל להשיג…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למשחקים בתקציב של עד 2800 ש"ח, לא כולל מסך וכרטיס מסך. בנוסף חשוב שבלוח יהיה כרטיס מסך מובנה טוב ככל שאפשר ע"מ שאוכל להשתמש במחשב עד שיגיע הכרטיס מסך מחו"ל. המחשב יהיה מבוסס על מעבד e?Athlon64 3600+ X2 DualCor לפחות. תודה על העזרה.
-
- 17 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב לאנשי הפורום!! אני במשך הזמן האחרון הרכבתי לי מפרט למחשב, שאותו אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב. ופה אני מבקש ממכם לשפוט את הבחירה שלי לכל רכיב ורכיב, ולהציע לי שיפורים מבחינת היחס, שבין היעילות למחיר. * המחשב מיועד להריץ משחקים ברזולוציה גבוה(כדי להנות מהם כמה שיותר), תכנות, אינטרנט, עריכת וידאו בעתיד, וכו'... * OC לא מתוכנן לתקופה של השנתיים הקרובות לפחות. * המפרט מבוסס אינטל בגלל סיבות שונות, ולכן אבקש מראש לא להציע מפרטים מבוססי AMD. * בתחתית ההודעה לאחר, שתראו את המפרט יש לי מספר שאלות, שאשמח אם תענו לי עליהן. המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - [1,072 NIS] 1 Motherboard : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מחשב HTPC לסלון, המחשב יתחבר לרסיבר ומשם לטלויזיה 720P. המחשב הזה צריך להיות יותר אטרקטיבי מMac Mini שנקנה ב600 דולר. אם אי אפשר לנצח את זה אני אאלץ לקנות מקינטוש :'( תקציב: עד 2400 ש"ח ייעוד: מחשב HTPC לסלון (שקט, יפה , קטן) ציוד היקפי: שלט רחוק, wifi (ללא כרטיס טלויזיה אבל עם אפשרות הרחבה בעתיד) עם DVD, ללא Flopy, כרטיס קול מובנה, כרטיס מסך מובנה עם יכולות ניגון HD העדפות: מעבד Phenom II X2 בכוונה לנסות לפתוח ל4 ליבות. קירור: כמה שיותר שקט, כלומר קירור ייעודי למעבד שהוא נמוך ויכנס למארז HTPC הרכבה: אין צורך אוברקלוק: פתיחת ליבות למעבד מארז: מארז לHTPC, משהו בסגנון של Antec NSK2480 Black שגם מספק קירור טוב ומקום להוספת כרטיס טלויזיה בעתי…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני עוד מעט נוסע לניו יורק ובדקתי והשוותי ומצאתי את המפרט הבא: intel duo core 2 e6300 212.22$ pqi turbo 512*2 667mhz 140$ x800gto 2 GDDR3 256 198.08$ total 550.03$ או 2420 ש"ח כעת יש לי מספר שאלות האם לקנות 2 סלוטים של זכרון ואז להשתמש בdual chanel או לקנות סלוט אחד ואופציה לשדרוג בעתיד אני צריך לוח אם, הרד דיסק , מארז, ספק (יש לי צורב DVD חדש של LG) למפרט הזה ראיתי גם כרטיסי מסך יותר טובים כמו x1800 וx1900 לסוגיהם אך הם יקרים נורא 300-400$ איך כרטיס המסך nvidia 7600GT 256 250-300$ לעומת הכרטיס במפרט שלי בבקשה תגובות לקראת הטיסה...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים! אני מעוניין במפרט של מחשב לגיימינג, במחיר 5K-6K לא צריך: מסך רמקולים כרטיס קול צורבים\כוננים הארד דיסק העדפות: מעבד: משהו חזק... תצליחו לדחוף Dual Core ותבורכו. ;D זיכרון: 1GB מינימום כרטיס מסך: תנו לי משהו טוב פה, זה הכי חשוב! לוח M: אי אפשר בלי Pci-e כמובן... מארז: לא צריך משהו בומבסטי רק לא איזו קופסת קרטון לבנה... וזהו!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לי לאחרונה מחו"ל כרטיס מסך -EVGA GeForce GTX 465 SuperClocked יש לציין שהכרטיס הזה הוא ענק ודורש שתי מחברי כח 6 פינים. ובנוסף עשיתי הזמנה למחשב חדש שלא כולל כרטיס מסך כמובן. ורציתי לדעת אם בחלקים הקריטיים הבאים במפרט תהיה בעיה לאכלס או לשמש את הכרטיס כראוי: לוח - לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 (יכנס ולא יפריע לשאר הרכיבים?) מארז - http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-6K31B-NPS~6~0.htm# (גדול מספיק?) ספק כח - ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 550W (חזק מספיק?) כמו כן האם רצוי להוסיף רכיבים נוספים כמו מאוורר צד וכו'? בתודה, SR.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבד אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט למחשב הבא שלי נתונים תקציב 4200 ש"ח אין צורך בכונן DVD אין צורך בציוד היקפי (רמקולים מקלדת עכבר) אין צורך במערכת הפעלה המחשב מיועד בעיקר למשחקים ומשחקי רשת תודה מראש על כל תגובה ועזרה מתן
-
- 17 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב נייד מארה"ב לצורכי לימודי מדעי המחשב. אני מתלבט בין שניים (מותאם אישית) שמפרטיהם הם : Toshiba Satellite P750-BT4G22 Laptop Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.0GHz (2.90 GHz with Turbo Boost Technology), 6MB Cache NVIDIA® GeForce® GT 540M with NVIDIA® Optimus™ Technology with 1GB GDDR3 memory 6GB DDR3 1333MHz SDRAM 4096MB+2048MB 500GB HDD 7200rpm, Serial-ATA Lithium-Ion Battery 6-cell, 4400 mAH Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit, SP1 DVD SuperMulti (+/-R double layer) drive Microsoft® Office 2010 Starter Wi-Fi® Wireless LAN (802.11b/g/n)+ Bluetooth® v.3.0 + Enhanced Data Rate (EDR) Glossy Black LED Backlit Tile keyboard 1 Year S…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אחרי שחשבתי שיש במלאי את הנייד בוא אני מעוניין במלאי העלו את מחירו ב900 ש"ח ולכן אאלץ לחפש נייד תחליפי בעזרתכם, דרישותי: מעבד: אם אפשר מסידרת T8XXX או לפחות T7500 זיכרון: 2GB כרטיס מסך: משולב של אינטל(הכי חשוב שלא יהייה של אנבידיה) מסך: 14.1 ואיכות בנייה טובה בחיפוש אחרי הנייד מצאתי שני דגמים מעניינים אשר עונים על הדרישות והייתי רוצה את דעת המומחים: ASUS Z99 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=22121 איך הניידים של אסוס ? מישהו מכיר את הדגם? והאחריות שלהם טובה? המשחב השני NEC Versa S970 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3497 מישהו נתקל בניידים של נק ויכול לספר עליהם משהו? הביקורות בחו"ל בעיקר מספרות על מסך לא הכי איכותי…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי ההצלחה של המפרט שנתתם לחבר שלי, אבא שלו רוצה גם מחשב. הוא צריך מחשב לעבודה משרדית (מידי פעם רואה סרטים/סדרות) כולל את כל הציוד ההיקפי מלבד רמקולים. הוא רוצה הארד דיסק 250GB, ומסך רגיל ולא רחב (אז לא להמליץ על הפיליפס). אני יודע שמסך עם פאנל איכותי לא רחב מתחיל ב-1700 ש"ח, השאלה אם אפשר לדחוף הכל ל-3.5? נא לא לחרוג. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. תקציב 2500 כולל מסך 2. שימושי המחשב הם אינטרנט, אופיס והרצת סרטי HD. 3. יש צורך בציוד היקפי - מסך 22", רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. חשוב שיהיה שקט. 7. לא מתוכנן OC. 8. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. מעדיף לרכוש את המחשב מ zigzag. 10. אם אפשר בתקציב הזה לקבל יציאת HDMI זה יהיה מצוין. תודה רבה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי מפרט מחשב הבא: מעבד AMD athlon 62 X2 Dual Core 3800 לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרון PQI 400MHz PC3200 dual channel 1024MB Mirrored Black copper 2.5-3-3-7 כונן קשיח WD 250GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך BFG GeForce 7600GT OC 256MB PCI-E צורב DVD מסוג LG GSA-4167B מארז עם ספק ANTEC SONATA II + 450W מקלדת של logitec media keyboard elite עכבר RAZER cooperhead גופי קירור: למעבד ARTIC COOLING Freezer 64 Pro ונוסף למארז ול HD של אותה חברה מסוג AF12025 המחשב ישמש לאינטרנט, office, מולטימדיה (הקרנות סרטים ומוזיקה), המרות שונות של וידאו (העברת הקלטות ממצלמת וידאו וכן עיבודים לתמונות דיגיטליות ממצלמה), משחקים עתירי גרפיקה וקול (מהמשחקים המתקדמים שיש היום בשוק). אני …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט הפעם לחבר אחר של מפרט למשחקים ולאינטרנט והכל ללא מסך וציוד הקפי .. לא נעשה בו אוברקלוק כי אנחנו לא יודעים .. אז צריך להיות : מעבד קונרו 1 גיגה ראם 160 -250 הארדדיסק עדיף 16 מ"ב ספק טוב לוח לא חייב הכי מקצועי אבל שיהיה טוב למערכת צורב די וי די מאז לא צריך יותר מדיי יפה שיהיה עם סרקולציה טובה וכמובן כרטיסמסך הכי משתלם וטוב שיהיה אפשרי לתקציבהזה .. נ.ב אפשר לעשות את המפרט ממספר חנויות ככה שיצא יותר זול תודה לכם אל העזרה אתם הכי תותחים שיש בבניית מפרטים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח גיגה ביט 875 GA 8IK1100 מעבד אינטל 3 גיגה זכרונות 512 DUAL CHANEL HD SATA 37 גיגה הדגם המהיר 10,000 כרטיס מסך NVIDIA 5800 DDR2
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אפשר לחרוג טיפה בשביל שדרוג משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט עריכת וידאו, בעיקר משחקים- בפרט: Tom Clancy's The Division 2. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך כמעט סגור על -Lenovo Legion Y27q-20 27 Inch LED IPS. המסך הוא 2560 על 1440 (2K) המלצות בנושא זה יעזרו מאוד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוצע, לא רועש ולא שקט אם זה מייקר. …
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, מבקש עזרה במפרט מחשב 1. התקציב עד 3000 מה שראיתי נראה שגם 2500 זה תקציב הגיוני 2. ישמש ל MATLAB PYTON מעט פוטושופ ותכנות וכמובן אופיס ואינטרנט - מתוכננים גם משחקים כמו CIV4 או STARCRAFT2 שירוצו בהגדרות בינוניות. 3. אין צורך בציוד היקפי 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט משום שהמחשב יהיה דלוק בחדר השינה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה, הצעות ותגובות בקשר למפרט הלא גמור שחיברתי. המחשב שאני רוצה ליקנות הוא עבור הורים של אישתי. שימושי המחשב שלהם יהיו: - אינטרנט - Office - עריכת תמונות וסרטים דיגיטליים - משחקים בסיסיים תקציב כללי עם מסך - בסביבות 5000 שח קראתי באתר שעדיף להתמקד במעבדי AMD ובכל זאת אני מבקש בשלב ראשון לקבל ביקןרת כאשר המעבד הוא Pentium. אז זהו המיפרט (הלא גמור) שהצלחתי ליבנות: מארז: Generic Midi Tower ATX ספק w300 - אשמח לקבל שם חברה במקום Generic מעבד: Pentium 4 - 1.8 או Pentium 4 - 1.7 לוח אם: Asus P4B266 עם תמיכה ב- USB 2 או P4B266-C ללא תמיכה - במה כדאי ליבחור ? כונן קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm זכרון: MB 256 DDR PC2100 MICRON 266MHz כרטיס …
-
שלום חברים, ראשית, אודה ואתוודה כי איני מבין גדול במחשבים כרובם המוחלט של החברים כאן. אני מבלה יותר מ 14 שעות ביום מול מחשב הן במסגרת עבודתי מהבית והן בזמני החופשי. את המחשב האחרון שלי קניתי לפני 5 שנים, וכיום אני חייב "דם חדש". התקציב המירבי שיש לי (כלומר שאשתי הסכימה לתת לי ) הוא תקציב של 3,000 ש"ח למחשב ועוד 1,000 למסך. העניין, שבגלל כורח המציאות הכלכלית, אני חייב פריסה של 30- 36 תשלומים, דבר שמצמצם את האפשרות קניה למכרזים כ וואלה שופ YNET וכד' :'( פנייתי אליכם זאת, בראש ובראשונה לדעת מהו המפרט הטוב ביותר שה 3,000 ש"ח שלי יכולים לי ו/או אפשרות אחרת, המופיעה באחד המכרזים. בעיקר אני צריך את המחשב לסרטים, משחקים כבדים.. וגלישה. ללא OC אין תוכנות מסוימות שעלולות להכביד. מ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות, משחקים בינוניים, סרטים בFHD * גודל המסך? עד 14". אני חושב שאני מעדיף מאט - מוזמנים לשכנע אותי שמבריק טוב יותר.. אני מתכנן להשתמש בו גם ברכבת ולא רוצה סינוורים * רזולוציית המסך? לא אכפת לי מספיק... מניח שכל לפטופ בסקאלת המחיר הזו יהיה לפחות סביר. בעבודה בבית אני מחבר את הלפטופ למסך רציני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתכנן לקחת אותו לנסיעות, אז כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה להצליח לראות בו סרט עם אוזניות לאורך 4 שעות טיסה נניח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? אין צורך * גודל מ…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-