עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vinshlusen,

* המחשב ירכש בישראל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים\עומס בינוני, צפיה בסרטים * היכן אני אשתמש במחשב: בד"כ על שולחן עבודה, לעיתים אני אקח אותו לילומדים ומקומות אחרים * גודל המסך? 14 אינץ' (אני רואה שהרבה אנשים רוכשים 13 אינץ', זה לא קטן מדיי? זה כבר בתחום ה-ultraportable לא?) * משקל רצוי? פחות מ- 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק יותר מ-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) הייתי רוצה יצאת DVI או HDMI כדי לחבר למסכי HD נפרדים. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 160 ג'יגה יספיק. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, dell, Asus…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. Started by mDs,

צריך מפרט ב7000 ללא מסך וללא עכבר. תודה רבה לכל מי שעוזר :-).

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Noamko26,

היי חברה, אחרי הרבה זמן שלא היה לי מחשב משלי החלטתי לקנות אחד,עכשיו קניתי כבר כרטיס מסך EVGA 1070 וSSD 500GB ורציתי לדעת אם שאר המפרת שקניתי יתאים או שיהיה איזה צוואר בקבוק. הנה המפרט בפלונטר: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪886/868[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASUS[/td] [td]B150M-A-M…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by morpheus1234,

המטרה: אוטוקד, תוכנות הנדסיות אחרות, אופיס, אינטרנט המפרט: AMD athlon 64 3000+VENICE BOX GIGABYTE GA-K8NF-9 NForce 4 GEFORCE PCX 6200 128 BULK עםיציאת DVI twinMOS\geIL\SAMSUNG 512*2(מה עדיף) בקשר למארז אני ממש מתלבט: אני צריך מארז עם קירור איכותי ז"א לפחות 2 מאווררים של 120מ"מ(אחד בכל צד לפחות)... רצוי ללא ברגים בPCI SLOTS ובכוננים(אלא מסילות) ושיהיה מחיר סביר מה דעתכם על FOXCONN TLA436? (כל שאר הרכיבים יש לי) המון תודה!!!

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  5. שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד חזק במיוחד. עיקר השימוש הוא להרצת סימולציות תלת מימד מאד כבדה (גם מבחינת כרטיס המסך וגם מבחינת אלגורתימים). אבקש שיהיה לפחות I7 וכרטיס מסך חזק מאד. גודל המסך באיזור ה14"-15". עדיפות למסך מט, לא אוהב את המסכים המבריקים שמשתקפים. התקציב צריך להיות באיזור ה9000-10000 ש"ח. אין בעיה לחריגה במידה וזה ישתלם מבחינת ביצועים. תודה מראש, גל נ.ב במידה ואתם מכירים\עובדים עם,המחשב יקנה מאחת מהחברות(במידה ויהיה להם את הדגם המבוקש): malam-team , תלדור , ועוד כמה שאיני זוכר את שמן. במידה ואתם לא מכירים אנא ציינו את שם הדגם המלא, ובתקווה יהיה להם אותו או אפשרות להזמינו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by timk@,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש אני מתבסס על מפרט פה מהאתר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty דיסק קשיח 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AAKS - 3Y Warranty כרטיס מסך GeForce 8800 GT 512MB 256bit גוף קירור למעבד Thermaltake Max Orb 3500 ש"ח היתי רוצה לדעת לא עדיף להחליף את כרטיס המסך ב HD4850 של ATI ממה שאני רואה המחיר די דומה ולכ.מסך של ATI יש ביצועים טובים יותר ומה דעתכם על המפרט תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  7. המחשב עולה כ3700 ש"ח. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=704702 הוא אמור לשמש את אבא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת OFFICE. לפי המפרט זה נראה מחשב עם תמורה טובה לכסף. גם שנתיים אחריות ולא שנה, גם מעבד C2D וגם כרטיס מסך של ATI. מישהו יודע איך האחריות של רונלייט? יש המלצות אחרות באותו סכום?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by יקירn95,

רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג את הדרייבר הזה לכרטיס מסך שלי בנייד ati 3650 ?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  9. אני מחפש מחשב גיימינג בתקציב של עד 4000 שקל. איזה מהמפרטים האלה עדיף? מחשב של Startpc supreme 3 מעבד + מאוורר Intel I5 6500 3.2Ghz + Zalman 5X לוח אם Gigabyte B150M-D3H זכרון Kingston 8G FURY 2133Mhz DDR4 CL14 דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 G1 GAMING מארז Zalman Z3 PLUS 4x120mm LED Fan + Controller ספק FSP Hyper 500W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty אני רוצה לשדרג את המחשב הזה ל 16GB RAM ולהוסיף .SSD 120G EVO 750. זה אמור לעלות כולל שדרוג…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by the_lighting,

צריך מפרט עד 7000 ללא ספק וצורב. לOC רציני ושיהיה שקט, עדיף שיהיה p180 ו8800gts640M. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by yoramtu28,

אני מעדיף שיכלל במפרט רכיבים שיש עליהם ביקורות המלצות וחוות דעת חיוביות ושהם נותנים ביצועים ביחס לתקציב ולמחיר וביחס לדרישות ולשימושים שלי חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב טוב ויציב עם ביצועים ושקט....8 ג'יגה זיכרון של חברה מובילה ומעבד ולוח אם מהחדישים... בנוסף ספק כוח טוב ויציב ואמין ומארז איכותיים של חברה מובילה בתחום 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב?גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל, האזנה למוסיקה=שימוש ביתי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Tal Becker,

מחשב נייד לא נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כל כך ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית של סרטונים גראפיקות וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד בעיקר לפרמייר אפטר אפקט אילוסטרייטור ופוטושופ סטודנט/פרנסה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר במרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר עקב מוות של המחשב הישן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המח…

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by yossiabdu,

היי אני לא מוצא מחשב שמתאים לי הצרכים הם לצורכי לימוד ( דק וקל), ניהול העסק ( המחשב מחובר תמיד לגיבוי של דרובוקס, גוגל דרייב ואוון דריב) ועריכה פשוטה של סרטונים יש לי היום כ250 גיקה במחשב שלי מלא. מסך: 15 או 14 עדיפות ל FUL HD זיכרון 8 /16 500ssd I5 או I7 עד4000 שח איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. . 1.מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה ולא ממש משנה לי כמה העיקר שהכל יהיה כלולל ביחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by nadavP3,

שלום אני מחפס מחשב ניד עד 7300+- (של 2000גג) אני הולך להשתמש בו בתור מחשב למשחקים ולOFFICE לא יותר מ4קג עם לפחות radeon9600mobility מומלץ 9700 512DDR p42.8ghz (עם P4) לא פחות מ 14ינץ לא חיב אבל יעזור מעוד כוננן 1.44 פנימי וכדי מאוד בטריה פנימית 8cell ומלע אז אחשב רעיתי כמה דברים נחמדים של HP וזהוא בארך אז בבקשה תעזרו לי למצו משהוא תודה

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה לו מסך קטן שהמחשב יוכל להריץ סדרות של 720p וגם שיהיה ניתם להוריד אותם למחשב המחשב איננו מיועד למשחקים המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט והרצת תוכנות כמו NEWSLEECHER ועוד.. המשקל של המחשב רצוי משהו קל עד 2 קילו תודה לעוזרים האם asus 1000he יתאים לדרישות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by שניצל,

שלום לכולם, המחשב של חברתי מסוג Acer 3810T מסרב להידלק. מדליקים אותו, רואים את מסך הכניסה (איפה שאפשר ללחוץ F2 כדי להיכנס ל-bios או F8 כדי להיכנס לתפריט ההפעלה של windows), אבל מיד אחרי זה יש הודעה כזו: Check cable connection! PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM. No bootable device -- insert boot disk and press any key לפעמים אין את ההודעה וסתם יש מסך שחור. הצלחתי פעם אחת לגרום לו לעלות ב-safe mode ואז הוא הציע לעשות תיקון, אבל זה לא עבד. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בבית של אפליקציות ווב, אנדרויד ולפעמים גם C#. הרצה של VMים של לינוקס וסביבות נוספות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, Eclipse , VMWare Workstations ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  19. היי, אני סטודנטית לעיצוב וזקוקה למחשב נייד (נייח זה פשוט לא פרקטי לצערי, כי הבנתי ששם המפרטים טובים וזולים יותר). בעיקר חשוב שיצליח לסחוב תוכנות תלת מימד וגם להריץ כמה מהן במקביל בלי לקרוס. כמו כן רצוי אחד כזה שיחזיק ל-3-4 שנים אם אפשר. תודה לעוזרים! חג שמח 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה, כל עוד זה שווה את המחיר ויש תמורה עליו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500, אבל עדיף לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1439.69 ] Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) [ ¤ 615.04 ] Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 575.76 ] Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 445.17 ] Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1568.97 ] Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! [ ¤ 240.58 ] CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 251.…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mzlbat,

היי כמו שבכותרתת אני מזמין את המחשב הזה HP ENVY 14-1100 Beats Edition שבא עם מעבד I7 ורציתי לדעת אם אני יורד במעעבד ל I5 אני יחסוך בזמו הבטריה ?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by PyroGhost,

אני עומד לקנות מחשב בתקופה הקרובה, התקציב - 3500 גג, חבר שלח לי את הדיל הבא, רציתי לדעת מה דעתכם עליו, ואם מישהו יודע משהו על הספק / החנות אני אשמח לשמוע, לטוב או לרע, בפרטי... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2098895 תודה מראש לעזורים, יוסי.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤562 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690 ספק כח…

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD-צפייה בסרטים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים וויצ'ר 2, פאר קרי 3 וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X920 -גודל מסך 22 אינץ' של MAG hd ready -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינ…

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  25. לא הצלחתי למצוא לוח אם P4T533-C אפילו לא משומש למחשב שלי המחשב כלל 2 דיסקים קשיחים של 40 ו-160 גיגה, כרטיס רשת אלחוטי, כרטיס פיירוויר,צורב DVD וצורב CD כרטיס מסך לא רע, כרטיס רשת וכמובן מעבד פנטיום 4 ו-512 מגה זכרון RDRAM מארז סביר עם ספק של 300. לצערי אני חייב מחשב ואני מחפש לחסוך כמה שיותר. התקציב הוא עד 1500 שקל כאשר אני חייב 1 גיגה זכרון. המחשב משמש לעיתים לעיבודי תמונה קלים ובעיקר לעבודת אופיס השאלה האם יש טעם לעשות קניבליזציה או ללכת על לוח אם כמו ASUS M2NPV-VM? אשמח למפרט במסגרת הסכום. בנוסף, איפה מומלץ למכור חומרה משומשת כמו הזכרונות הללו?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.