ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אהלן, דרוש מפרט לשימוש בסיסי של 1500 ש"ח, אם כי ניתן לחרוג במקצת מהתקציב. השימושים הם גלישה, אופיס, מוזיקה, ומשחקים לילדים...לא יותר מזה. אבקש בבקשה מפרטים מחנויות שבאזור ראשל"צ, כגון: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion http://www.zed.co.il/ תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לגלישה וצפייה בסרטי HD בנוסף מדי פעם עריכת סרטים ושימוש בפוטושופ המחשב יושב בסלון ולכן חשוב לי מאוד שיהיה מחשב שקט התקציב עד 4000 ש"ח אלא אם כן תגידו שמספיק לי ביותר זול לא צריך ציוד היקפי תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לאחי מחשב ישן והוא מעוניין לרכוש חדש. ההתלבטות שלו ושלי נובעת מהעובדה שיש הרבה טכנולגיות חדשות שנמצאות בפתח, סדרות של מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים, ירידת מחירים הדרגתית של הכוננים הקשיחים וכד'. שימושי מחשב: גיימר (BF3 וכד'). השאלה הנשאלת היא: האם להמתין עוד חודש-חודש וחצי ולקנות מחשב עם חומרה חדשה מתקדמת ומשתלמת יותר, או שאין טעם להמתין כי הפרשי הביצועים לא יהיו רלוונטיים לשימושי המחשב שלי? וכדי להיות יותר קונקרטי: האם לחכות למעבדי הIvy-Bridge? לכרטיסים מבוססי הקפלר GTX 6xx? או לחילופין ירידת מחירים של סדרה 7 של ATI? לו היה רוכש מחשב, היום, הוא היה מבוסס על: i5-2500K 6950 2GB שנפתח ל6970 מודה לכם מראש על כל תגובה מאחר ומדיון זה אצא עם תשובה סופית.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב נייד ע"פ: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?-לא קריטי. * משקל רצוי?-לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)- לא קריטי. * בלוטות?-לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ?-לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב?-חובה צורב רגיל. * כונן Bluray?-לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?-לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?-כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?-לא קריטי. אשמח לעזרתכם והמלצתכם מהיכן הכי נכון לקנות מחשבים ניידים מהחברות כיום.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד למישהו שצפוי להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיסיקה. (כלומר הרבה תכנות כבד) המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של עד 800 דולר (רצוי פחות) אך רצוי שניתן יהיה לממש אחריות גם בארץ. אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? - מיועד לסטודנט שמתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיזיקה, כלומר הרבה matlab. * גודל המסך? - 13-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות~ * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD סטנדרטי * כונן Bluray? - לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן, המחשב יירכש בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=16113 עם ההרחבה ל-4 Ram או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 לשימוש כללי (משחקים עד גבול הטעם הטוב [לא מצפה לביצועים מרשימים] אינטרנט סרטים וכדומה)
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מחשב נייד למשחקים לאינטרנט אם אפשר בחנויות באזור אילת אם אין אז לא משנה אין אפשרות לחריגה ותודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו' ובנוסף לא יהיה מסורבל מדי, תקציב - 4.5k. חייב להיות בו : 13.3 i5 לפחות 4GB RAM יציאת HDMI כונן DVD! (המחשבים של דל באים בלי?) בנוסף עדיפות לדל או לנובו. יש למישהו רעיון? תודה,
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה ואני צריך עזרה כבר הרבה זמן : יש לי HP G7000 חדש שקיבלתי מתנה עם מעבד T2370 ואני צריך לקנות לוח חדש וגם מעבד על הדרך . השאלה היא האם המעבד T8100 יתאים ללוח שאני הולך לקנות . תודה על העזרה .
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב לשימושים משרדיים, כגון: Office, Adobe Writer וצפייה בסרטים בלבד. המחשב נועד להיות בשימוש לטווח ארוך של לפחות 5 שנים. התקציב המקסימלי הוא עד 2600, אבל יש לנסות לחסוך עד כמה שיותר. אין שום צורך בדברים הבאים: מערכת הפעלה, תוכנות שונות, רצון לשקט, OC, או ציוד הקפי. לפי שאר הדיונים כאן יצרתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: …
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי כולם, אני מנסה לעזור לחברה לבחור מחשב. יש לה netbook לשימושים מחוץ לביית, כך שהוא לא צריך להיות מאד נייד. ישמש בעיקר לבית, לראות סרטים, אינטרנט וכאלה. 14'' (13 גם עובד נראה לי), מסך מט. היא זקוקה לכונן אופטי ולמערכת הפעלה. חוץ מזה, מבחינת מותגים, אני די סולד מ Dell והיא מסמסונג (לא יודע אם בצדק). חוץ מזה אין לי איזה מגבלות מיוחדות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי(משחקים/ת.גרפיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,פרימייר,אפטר אפקט וכו....(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים עדכניים FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): הרעיון בכללי לעבוד איתו שצריך עם שני מסכי 24 אינצ במקביל! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 ,assasin creed 3 ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטים (אין לנו טלויזיה), אינטרנט ואופיס, משחקים (לא תובעניים - רק HOMM6 ו-CIV5). המחשב אמור לעמוד על השולחן בסלון ולשרת אותי ואת הילדות (בנות 4, 8, 11). לעיתים רחוקות אקח אותו איתי לצרכי עבודה/לימודים. * גודל המסך? לפחות "15.6. צפיה בסרטים היא שימוש מרכזי. * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני - המחשב יהיה רוב הזמן בבית. כשאסע איתו לעבודה זה יהיה ברכב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? יתרון נחמד (יקל על החיבור לרמקולים של המערכת), אבל לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? חובה. יש לנו ערמות של DVD של הילדות שאין לי כוח לסרוק. * האם דרושה…
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בחו"ל וקניתי את כל הרכיבים פרט למארז. הקנייה כוללת 770 GTX (אורך 280מ"מ) ומאוורר COOLERMASTER HYPER 212 (גובה 159מ"מ). המחשב יכיל בתוכו 2-4 כוננים קשיחים ו SSD אחד. כרגע שמתי עין על ה Thermaltake Chaser A41, המחיר סביר והאפשרויות מספקות. למרות שנים של נסיון, מעולם לא הרכבתי לוח אם או מעבד ולא התעסקתי בסידור הכבלים במארז - המארז הזה אמור להקל על המלאכה? העדפה לקנייה בחנות באזור אשקלון/אשדוד.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Borderland2, Dragon Age2, Mass Effect 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920×1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. הא…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, כבר 5 שנים שלא קראתי על חומרת מחשב אבל הפורום של HWZONE זכור לי טוב -בקטע חיובי :-) קניתי לפני שבוע בחו"ל כרטיס מסך NVIDIA GTX660 TI של ASUS ואני רוצה לבנות מחשב חדש סביב הכרטיס הזה. מעבד - נראה לי שאני ארכוש את ה- i5 4570 Haswell. ראיתי שהמחיר שלו סביב 1000 ש"ח קירור למעבד - בחרתי ב - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 בסביבות 120 ש"ח זכרון - נראה לי שארכוש G.Skill 8G*1 שעולה בסביבות 360 ש"ח דיסק קשיח- אני אקח 500G של WD או SEAGATE בסביבות 280 ש:ח ספק - שוקל לקחת ספק ממחשב קודם של HIPER S625 625 ואט - למרות שאני לא רואה שהחברה הזאת קיימת בחנויות כיום... מה שנשאר לי לבחור ואני לא מצליח להחליט מה יותר יתאים זה מארז ולוח אם טובים ויעילים בתקציב של כ-900 ש"ח. מארז עדיף עם לפ…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הישן דורש רענון, מה יש ונשאר: מארז p182, ספק כח CROSAIR VX450 וכל שאר הציוד ההיקפי. המחשב הקיים מאוד שקט ואני רוצה שגם החדש יהיה כך. כיוון שאני קונה חלקים אין הכרח לקנות הכל מחנות אחת, אבל רצוי. כנראה שתרוץ גם סביבה וירטואלית אחת עם מספר תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב ? המחשב אמור להריץ DATABASE גדול ולכן דרושים 32GB של זכרון לא מתוכנן גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב: 1. ספק כח 2. מארז 3.כונן קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. …
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
- גודל מסך: 13-14 אינץ' - תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו משתלם במיוחד. - שתהיה אחריות ויהיה לו שם של כזה שלא נשחק מהר. - מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. - סביבת אינטרנט מהירה (עד כמה שזה תלוי במחשב...) - כאן נכנסת גם שאלה, האם בשביל שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקי מחשב (משחקי יריות למשל) שמחשב נייח מריץ אותם "בלי מאמץ" דרוש שיפור משמעותי בגרטיס המסך ובמעבד שמתבטא גם במחיר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אז בגדול זה מיועד למשחקים (כל המשחקים הכבדים שיצאו בתקופה האחרונה, ואלה שיצאו בעתיד) מיועד גם ל OC בציוד אני צריך צורב דיוידי ורמקולים 2.1 מארז שיהיה יפה (ודי שקט, אבל אני לא מטורף על שקט - אחרי הטרנטה שיש לי כל דבר יהיה שקט) זה הכל, התקציב כמו שאמרתי 6000 ש"ח אפשר לחרוג ב 200 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
lg,gigabyte ו-hp.אז ככה אני מעוניין בנייד עד 5 אלף לסטודנט שיעודו בעיקר גלישה תוכנות קלילוות ופעם ב...FIFA או STARCRAFT2 כשייצא.אני מתלבט מאוד מכיוון שאחרי סקירה מעמיקה של ניידים עם אותו מעבד T7250 של שלוש החברות ה W566N של ג'יגבייט עולה3980 בערך ה HP DV6670EJ עולה הכי זול 4230 אבל החסרון שלו לעומת הג'יגבייט הוא שיש לו רק 1 ג'יגה זכרון במהירות 667 MHZ לעומת ה2 במהירות 800MHZ של ג'יגבייט והיתרונות הםHDMI וכמובן עיצוב ואיכות חומר מעולה לעומת הג'יגבייט שלפי מה שהבנתי גם מחומר טוב אבל לא ברמה של HP ומערכת הפעלה,רמקולים מעולים(ALTEC LANSING) וגם נושא האחריות ששל ג'יגביט הרבה יותר טוב (שנתיים לעומת שנה).המתמודדת האחרונה ,LG הוא דגם ה E500 שאין בו לא יציאת DVI או HDMI אבל ב 5300…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לשימוש ביתי שיריץ את תוכנת אוטוקאד בצורה חלקה וגם קצת למשחקים, התקציב הוא עד 2500 ש"ח בלי מסך. מעדיף מעבד קונרו ואם אפשר מסקאי פיסי(לא חייב אבל עדיף).
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Abit KN8 Ultra (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) RAM Memory 1024 MB Crosiar (PC3200 DDR SDRAM) Audio Adapter Creative Audigy LS Audio Processor Disk Drive WestrenDigital WD1600 SATA Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B ATA Device Power Supply Noisetaker 485W ATX12VV2.0 Graphic Card XFX GeForce 7600 GT PCI-e 256MB DDR3 128bit Case Antec Tower (see picture) front door missing תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המפרט: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM E4500T ¤ 645 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤ 357 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤ 117 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 קירור למארז Raidmax 120mm Case Fan 29.8dba 70CFM ¤ 38 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1580 1 רשתות Edimax Wireless Lan Card PCI 802.11G 54Mbit EW-7128G ¤ 104 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 מקלדות LOGITECH Deluxe Keybo…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-