ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, משלם בצ'יקים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 1-3 חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: 300-500 משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 15" ומעלה צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: חשוב לי מאוד לשלם בצ'יקים מה מטרת שימוש המחשב? בעיקר אני סטודנט למדעי המחשב שצריך שהמחשב ילווה אותי לאורך כל התואר וגם פה ושם משחקים ואינטרנט עכשיו מצאתי בבזק סטור את מחשב התלת מימד : http://www.bezeqstore.co.il/laptops/as5740d.html ב3500 שקלים אם כדאי לי ללכת עליו ? או שיש לכם משהו אחר להציע ? תודה רבה…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שברובו יהיה עבודה משרדית ואולי בעתיד הקרוב גם משחקים, לא הכבדים ביותר. התקציב הוא 1500 למחשב אבל אז חשבנו להוסיך 350 לכרטיס מסך כדי שתהיה האפשרות למשחקים קלים. חשבתי על לשדרג עוד שלושה חודשים לפני הגיוס שלי( אם מישהו ישחק זה אחים שלי) מה דעתכם שווה לחכות עד נובמבר ואז לקנות כרטיס מסך? או שלגמור עם זה עכשיו? עם כרטיס מסך עד1850 תשלום במזומן לא צריך צורב DVD. בנוסף יש לי HD 80GB (IDE) מהמחשב הישן שאני אוסיף אותו. הדבר הכי חשוב זה החנות. אני רוצה חנות אמינה וכמובן כמה שיותר זולה. מצד אחד SKYPC נראים לי אחלה והם גם ממש קרובים אלי אבל, מצד שני יש כמה ביקורות לא משהו באינטרנט עליהם. יש פה אנשים שקנו אצלם ויודעים שאפשר לסמוך עליהם?(או להיפ…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ערב טוב, צריך מפרט למטרות של פוטושופ, Solid Works, צפייה בתכני HD וגם שיאפשר הרצת משחקים (לצערי כבר אין לי יותר מדי זמן לשחק משחקים, אבל חשוב מדי פעם לנקות את הראש ב-FPS). יש לי כבר מעבד Q6600,כונן קשיח,מסך 2407 ואת שאר הציוד ההיקפי (עכבר, מקלדת ורמקולים). אני רוצה מארז שקט וסולידי ללא אורות וחלונות (חשבתי על ה- SONATA3). אני הולך לקנות מIQPC ולכן חשוב שהמפרט יהיה משם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
השימושים יהיו בעיקר לכתיבת עבודות, קריאת מאמרים ובין השאר גלישה באינטרנט וכל שאר השימושים הבסיסיים. השאלה היא עד כמה כדאי לקחת מסך שהוא פחות מ 15" לשימושים כאלו? (כי זה די קורץ לקחת מחשב קטן). אז מה מומלץ בטווח ה -15" ומה מומלץ בקטנים יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין שמישהו יביא לי מפרט של מחשב לגיימרים(למשחקים) עד 4500 ש"ח אין צורך במסך\מקלדת\עכבר וכולי... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
למחשב יש יציאת אוזניות. אם אני מחבר מתאם PL ל RCA, המחשב יתמוך בSPDIF?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט, לעבודה משרדית וגלישה. פוטושופ קל. עריכת סרטים קלה. hard disk 250 כולל כל הציוד ההקפי(מסך 19 מקלדת, עכבר,צורב,רמקולים ). כולל קניית מערכת הפעלה ויסטה 64 והתקנתה. אפשרות שידרג עתידי. מארז סולידי. למרות התקציב, אם אפשר לצמצם- צמצמו! אפשר להשתמש במפרט של TMPUSR כנקודת מוצא . מ-tmpuser אני מבקש לעדכן לפי בקשתי מטה.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Processor: Intel Core 2 Duo processor P8700 (2.53GHz 1066MHz 3MBL2) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Home Premium 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight 1 System graphics: ATI Mobility Radeon 3470 with 256MB 1 Total memory: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM) 1 Keyboard: Keyboard US English 1 Pointing device: UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 1 Hard drive: 160 GB Hard Disk Drive, 7200rpm 1 Optical device: DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim (Serial ATA) 1…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב פחות לצרכי גיימינג. אלא פשוט שיהיה מחשב טוב, אמין, יעיל ושישרוד יחסית מספר רב של שנים ללא צורך בשדרוג. לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H Intel Core i5-4570 3.20 6M LGA1150 מאוורר Scythe NINJA 3 REV B ספק כח Seasonic SS-650RT (X-OEM Cersion) 650W Corsair DDR 3 16G (8Gx2) 1600 CML16GX3M2A1600C9 דיסק SEAGATE 1TB SATA 3[TABLE] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=width: 20%, bgcolor: #fafafa, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #fff7de, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #fff7de, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [TD][/TD]…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הבא שיצא בסביבות ה1800 ש"ח מעבד: Intel Core-i3 2100 3.1Ghz Tray קירור: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 זיכרון: 2x2GB DDR3 KINGSTONE ספק כח: Enermax NAXN TomaHawk II 450W הארד דיסק: 500GB מארז: Thermaltake V4 Black Edition אם יש לדעתכם מקום לקיצוץ, אני אשמח תודה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לחברה שלי כרגע מחשב של DELL INSPIRO B120 ששוקל כ3 קילו היא רצה לקנות אחד שיותר קל בינתים חשבתי על XPS של DELL או X61 של IBM כוונתי לקנות בEBAY ויבאו לי מארה"ב מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה למפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤373 לוח אם GIGABYTE GA-MA69GM-S2H ¤332 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤267 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 300W ¤304 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1640¤ האם המעבד יספיק לצרכים שלי? ולוח האם הזה (ראיתי שיש לו יציאות לטלויזיה וגם hdmi (לא שאני צריך את זה בינתיים), וגם כרטיס קול נורמלי)? והעיקר, ספק של 300 יחזיק את זה, או שעדיף לקחת עם ספק של 400 בעוד קצת?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ-300 ש"ח מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 Call Of Duty: Modern Warfare 2+3 Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
התקציב שלי בכלליות הוא 5000 שקל, ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם זה ישפר את המערכת ואת הביצועים, גם לטווח ארוך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים חדשים שהם דיי כבדים מבחינה גרפית, ואני רוצה שישאר לטווח ארוך, ולא אחרי חצי שנה -שנה להחליף אותו :-\ מעבד - עדיין לא הגעתי להחלטה איזה עדיף למשחקים, לגרפיקה ויכול להחזיק ולהיות שימושי לטווח הארוך, אינטל או AMD. דיסק קשיח - אני לא צריך יותר מ 80 גיגה, אם זו תוספת של כסף שאפשר לנצל למשהו אחר, זה יהיה הרבה יותר שימושי. מסך - אני מעוניין לקנות מסך 17" lcd שמתאים למשחקים מבחינת איכות ונתונים. אני לא צריך ציוד נלווה (מקלדת, עכבר, רמקולים, מארז, כוננים אופטיים וכו'). אשמח לקבל את עצתכם בנוגע למפרט מתאים וטוב תודה.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק לעצתכם בקניית מחשב בתקציב של 4000 ש"ח (פלוס מינוס) - אין צורך במסך. זהו מחשב עבור ילד כבן 10 חובב משחקים (אבל לא גיימר כבד או משהו). ההורים דורשים פנטיום ואין טעם לנסות להזיז אותם מזה. אני פשוט מבולבל מלוחות האם החדשים (סוקט 775 וכו) כך שעזרתכם תועיל לי מאוד. חשוב שמחשב יהיה שווה משהו גם בעוד שנתיים שלוש (אז יהיה הילד בן 13 והדרישות כבר יהיו כבדות יותר). חוץ מזה אין דרישות נוספות. תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בכל התמונות שאני רואה באתר בקטוגוריה של הOC על מעבדי Intel Pentium D 820 2.8 רשום להם בCode Name : Presler ולי יש אותו מעבד ורשום : Code Name : SmithField עכשיו: 1) מה ההבדל? 2) מה יותר טוב? 3) למה שלי שונה? - זהו מפרט שקניתי : Intel Pentium D 2.8 2MB 800FSB (820) 2X256 DDR2 ASRock 775Dual-VSTA עכבר,מקלדת,רמקולים מתנה 80GB SATA HD 7200RPM W/D מארז... מאורר סטוק [sTOCK] של אינטל. בלי מסך בלי כרטיס מסך (הGF6600GT זה מהמחשב הישן שלי) ב1887 ש"ח. יצאתי בזול \ ביקר? איך המחשב הזה והחלקים שלו? תודה רבה על העזרה. henz12345 כמה תמונות : Everest: Tempetrue : http://img461.imageshack.us/img461/3412/tempsy5.jpg OverClock: http://img461.imageshack.us/img461/8467/overclockhj5.jpg CPU-…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מ.נייד לנובו עם ויסטה אולטימט 32 ביט לאחר ההתקנה רציתי להתקין את הדרייבר של כ.המסך NVIDIA מהאתר של לנובו הורדתי את הדרייבר אבל המחשב לא מתעדכן ואין לי אפשרות להשתמש בכרטיס מה אני עושה יש לציין שהורדתי את הדרייבר הנכון לפי כל מה שאתר דרש כדי לקבל את הדרייבר הנכון למי שהיה בעיה דומה בבקשה פיתרון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע ומשהו פתחתי נושא לגבי מפרט בתקציב של כ -4500K. אנשים המליצו לי פה על מפרט. עשיתי את שיעורי הבית, קראתי, התעניינתי וכו'. הייתי בכמה חנויות מחשבים וקיבלתי מפרט דיי ספציפי. המחשב הוא יהיה לשימוש של משחקים. יש לי מסך LG 23" FULL HD. ואין לי צורך בציוד היקפי כלשהו. שמעתי גם על הכרטיסים החדשים של ATI שיתמכו ב-DX11. אבל הבנתי שעד שיצאו משחקים, וגם מחירם הגבוה של הכרטיסים פשוט לא שווה כ"כ לחכות לו. בכל מקרה, אני לא יודע אם לקחת את ה-4870 או 4890 ואם כן, אז איזה דגם? אני רוצה לשחק על הרזולוציה הכי טובה. בקשר למעבד אני מעוניין שהוא יהיה I5. הייתי רוצה שתעברו על המפרט לפני הקנייה ותגידו לי אילו דברים כדאי להוסיף\לשפר. תודה רבה לכל העוזרים ! [attachment delet…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זה הלוח שלי האם אני יכול להתקין עליו מעבד מסדרת Q ? מהו המעבד המועדף לשדרג אליו ?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב נייד חשוב לי שיהיה של DELL חשוב שיוכל להריץ משחקים כמו Medal of Honour האחרון וכד'... המשקל ממש לא חשוב גם הגודל לא חשוב עדיפות ללא מע. הפעלה (ממילא אני לא בונה על ה Vista - מתכוון להתקין XP) תודה רבה לכם, אורן.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך? עד 15" * רזולוציית המסך? כמה שיותר * משקל רצוי? 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + 128SSD * כונן אופטי? לא חייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב שהמחשב יהיה קל ודק. את המחשב אני קונה בארה"ב
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש נטבוק שיוכל להריץ משחקים (לא ברמת גיימר או משחקים עדכניים ביותר), שמתי עין בעיקר על אסוס 1215 עם ION2. האם יש המלצה נוספת או טובה יותר?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
cתקציב מקסימלי למחשב - 2850שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום)משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/.- במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו – tf2 bf3 bfbc2 crysis 2 - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא- במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק:- האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק?ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) 1920 על 1080- איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 אין לי רמקולים יש לי אוזניות tt shockone …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
המטרות הן גלישה באינטרנט צפיה בסרטים,אימיול,שימושים פשוטים WORD וכו חשוב מסך 15 אינטש ועיצוב יפה. איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? הבנתי שהויסטה בעייתית. מה אומרים על MSI PR600 שנמכר באייבורי? http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
SU4100 2GB 250GB ”13.3 תוצרת LENOVO דגם IdeaPad U350 2963-ERG הצרכים שלי הם: אינטרנט - אופיס - נייד קל ונוח - זמן סוללה ארוך ואולי מידיי פעם אימיול
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-