עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד איכותי למטרת משחקים בעיקר! אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ואני מעוניין לשדרג אותו, אני מעוניין להישאר עם ה: מסך, כ. מסך, כ. קול, דיסק קשיח הקיימים (שידרגתי אותם לא מזמן... ולקנות רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז, ספק כוח סידירום וצורב.... הרי ההצעה שחשבתי לקנות: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 583.89 Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) Front USB 2.0, Audio 358.25 Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] 495.89 DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory 279.85 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 283 2001 שקל... אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי לקצץ במחיר... נ.ב. המחשב נבנה להריץ משחקים פשוטים... לא משהו רציני... נ…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  3. Started by XpR,

* מטרות המחשב? לעבודה, משחקים * גודל המסך? 15.6-14 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD עד 512GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? שהמחשב יריץ משחקים חדשים(fallout / the wicher 3) לא חייב להיות על הגדרות מקסימליות.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. היי , הנה המפרט הסופי שלי , תגידו מה דעתכם (הסיבה העיקרית שבחרתי ב9600GT היא בגלל שהכרטיס 8800GT של טוינטק אינו במלאי והוא ישוב עוד שבוע וחצי שבועיים . חוץ מזה אני משחק ב1280x1024 ושמתי לב שההבדל בביצועים בין הכרטיסים האלה הוא לא כל כך קריטי). מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤675 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤191 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחש…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. Started by steelmanx,

אני מחפש מחשב ללימודי מדעי המחשב עם רזולוציה גבוהה(לפחות 1600X900) . מבחינת החומרה אני מעוניין בכרטיס מובנה ובמעבד core i5. דיי התקשתי בחיפוש בZAP מכיוון שאין פילטרים לרזולוציה. מישהו מכיר דגם מתאים?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ500 ש"ח מעל התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים ו Virtualization א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). בעיקר משחקים ויהיה שימוש תדיר במחשב, לרוב דולק 24/7. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. Started by kicker122,

תקציב 4000 שקל מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪847 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-880GA-UD3H ₪578 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪464 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪926 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪115 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 342 w/o PSU ₪152 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 550W ₪329 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME ₪156 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 1.5TB SATA2 ₪380 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - (מוזל בהזמנה מעל 3000ש"ח) ₪45 מחיר סופי: ₪3992 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. Started by mmoty10,

שלום יש לי מחשב בן 2+ שנים dell e6410 intel core i5 m 540 2.53gh 4 GB ram ddr3 כרטיס מסך intel hd graphic שמתי לב שהמחשב נמכר בכמה גרסאות שבאחת מהם יש כרטיס מסך לא מובנה של nvidia רציתי לשאול אם יש מצב להתקין אותו ידנית? תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. צריך מחשב עד 1500.המחשב לא צריך להיות הכי חזק.רק צריך שיהיה טוב לאינטרנט וציור עם פד ציור כזה למחשב.רצוי שיהיה צורב ורצוי שיהיה צורב די וי די.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. Started by avi _fark,

שלום לכולם , אני חדש כאן , עברתי על כמה פוסטים בנוגע למחשב שאני מחפש ודיי קיבלתי את האינפורמציה שחיפשתי , אבל יש משהו קטן שאני לא מבין, מישהו יכול להסביר לי מדוע יש הפרשים כל כך גדולים בין המחשבים הללו : http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957445 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm הם אמורים להיות בדיוק אותם מחשבים עם אותו מפרט ( אלא אם אני מפספס משהו) עוד משהו קטן, כל הפוסטים שעברתי עליהם הם מלפני כמה חודשים , הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו לגבי המחשב הזה בלינק שננתי. תודה רבה , אבי .

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  11. מחשב עד 3000 ש"ח בערך לצורך לימודי הנדסת תעונ hp http://ksp.co.il/?uin=35739&select=.268..211..2639..456..580..854 lenovo http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2183..2175..2788..2185..2640..2639..466.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=35816&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= asus https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21511

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. בן-דוד שלי מתעניין במחשב הזה, יש למישהו חוות דעת עליו? האם הוא משתלם? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=900246&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  13. Started by cznmuh,

אז ככה שלום לכולם אני די חדש בפורום פורום מאוד מרשים גם מבחינת ידע של המשתמשים פה אז ככה שימושמים בעיקר גיימניק במזל טוב קונה מחשב חדש אז ככה אני הלכתי על מיפרט כזה מעבד AMD Phenom II x4 965 Box ASUS ATI RADEON EAH5850 לוח אם לא סגור עליו זכרונות ‏2GB Kingston‎ ‎KVR1333D3N9/2G‎ ספק של 600W של חברה טוב הבעיה שבעצם פניתי עליה זה איזה לוח אם יש עד 350 שקל שישב טוב על המפרט הזה כמובן שהלוח היה DDR3

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  14. Started by SpecialNight,

מעבד אינטל * חובה * אני צריך מחשב חזק לעבודה עם תוכנות כבדות (אני מתכנת במקצועי ואני מריץ כל מיני קימפולים למיניהם שדורשים מהמחשב לעשות הרבה חישובים) מחשב שיכול להפעיל הרבה תוכנות במקביל אין צורך בכרטיס מסך חזק, אני לא עומד להיות גיימר אבל שיהיה משהו סביר שיכול להריץ משחקים עד שנת 2004 (כולל 2004) כולל מקלדת ועכבר (שיהיו הכי זולים מצדי), אין צורך ברמקולים, אין צורך בצורב. תודה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  15. Started by roeyel,

שלום לכולם! האם מחשב נייד יעיל בתור מדייה סנטר? מה החסרונות? במידה וכן, איזה דגמים מומלצים? (קנייה בארה"ב) הכוונה היא לחיבור לטלוויזת LCD עם כניסת HDMI וצפייה בסרטים ב HD ואם אפשר חיבור גם לממיר תודה מראש, רועי.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. היי אני מחפש לקנות מחשב נייד, אשמח לקבל עזרה מטרות המחשב?המטרה העיקרית היא,אינטרנט, skpe, אופיס * גודל המסך? 15.6 חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מחשב אמין ועמיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה הרבה (2-3) USB וגם Bluetooth כונן קשיח - 300-500 GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,אך חשוב שתהיה אחריות מהחנות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)צבע אדום או וורוד יכול להיות נחמד - מחשב עבור האישה תודה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  17. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש כתחליף לשולחני ככה שלא חשוב לי המשקל, ואני לא צריך שיהיה קטן אני מתלבט בעיקר בין שני דגמים HP6515 ו-Dell Inspiron 1520 האם יש למישהו המלצה חד משמעית איזה מחשב עדיף מבחינת ביצועים, אחריות, כרטיס מסך, האם יש מחשב אחר בתקציב הזה שמומלץ יותר? תודה רבה, אלי המפרטים : המפרט של HP ‎DV-6515‎ ‎ CPU‎ ‎‎Intel® Core 2Duo Processor T7300,4MB L2 Cache,2.0GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎1024 MB (2 x 512 MB)‎ ‎ HD‎ ‎160 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎‎NVIDIA® GeForece® 8400M G (128MB VRAM, *TurboCache Support) ‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by shlomi295,

מעבדים AMD Phenom II X4 945 BOX ¤1048 פתרונות קירור למעבד Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 6.5CM 1366 ¤138 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤541 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות A-DATA 4GB DDR3 1333MHZ Gaming CL8 ¤496 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤486 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 TOXIC OC PCIe ¤1374 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4755 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It 1 .מה ההבדל בין המהירות של הזכרונות DDR2 או 3 זה חשוב לי כי אני לא רוצה ליצור צוואר בקבוק במערכת. 2.מה דעתכם על המ…

19. Started by Asaflaza,

היי, כמה להערכתכם אמור לעלות השדרוג הבא? מדובר על מחשב נייח 1. התקנת הארד דיסק SSD במקום כונן ה-C שיש כרגע במחשב, התקנת WINDOWS 10 על ה-SSD 2. הרחבת זיכרון מ-8 ג'יגה ל-32 ג'יגה בנוסף אם יש המלצות על טכנאי שיכול לבצע את זה אשמח לשמוע תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by cupidil,

הי, אני מחפש שני מחשבים ניידים לבנות שלי, בגיל תיכון. המחשבים ישמשו ללימודים, גלישה ומשחקים. לא משחקים כבדים. רוב הזמן המחשבים יהיו בבית ומדי פעם ישתמשו בחוץ. מסך 14-15" . קל משקל - חשוב סוללה בינונית 256 SSD מחשב מחברה אמינה (שלא אצטרך לטפל בבעיות כל הזמן...) מחשב שישמש אותן כמה שנים. עמידות - עדיף מחשב שלא יתרסק ממכה קטנה. הטלפונים הניידים שלהן כוללים מסך סדוק... תקציב - 2.5K לכל מחשב תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rinatba,

שלום, מחפשת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי - אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים מידי פעם (שתהיה אופציה לחבר כבל HDMI למסך הטלוויזיה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by aboren,

זו בקשה של חבר. שלחתי לו את השאלון ואלו התשובות. אשמח לעזרה בבנית מפרט בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל אני מניח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהחלט לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל אלו (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה), בנוסף, בתיאוריה, ישמש כמחשב אולפני בשימוש בכרטיס קול חיצוני. אם אתפרנס מעבודה מהסוג הזה לאורך השירות הצבאי שלי (כנראה לצד SEO), הוא יהיה בעבודה באופן יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סיבליוס -כל יום, כתיבת מוזיקה.קיובייס- הקלטה ו…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. Started by ahinazar,

* מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI חשוב!!!. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM: : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך: כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת.* מעבד : אין העדפה לחברה. תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by adam777,

שלום לכולם, לפני כשבועיים קיבלתי את המחשב הנ"ל ומכיוון שראיתי שהעניין עולה פה מדי פעם (כולל אצלי בזמנו) חשבתי לרשום על חוויות השימוש שלי מהמסך הזה, לטובת הפעם הבאה שמישהו ישאל לגביו, כי מדובר בסה"כ בעוף די חריג בנוף מסכי ה-15.6". לפני הכל, חשוב להבין שמדובר בסופו של דבר בטעם אישי ככה שיכול להיות שאנשים אחרים לחלוטין לא יסכימו איתי. ברשותכם אני אתחיל דווקא בשורה התחתונה והיא שהמסך הזה מאוד מאוד מומלץ, בעיקר בהשוואה למסך השני שאפשר להשיג עם הדגם הזה בארץ ברזולוציה סטנדרטית של 1366x768. המחשב נרכש ללא מערכת הפעלה והותקנה עליו גרסת הRTM של Windows 7, לאחר הכניסה הראשונה למערכת התגובה הראשונה היא "היי, זה לא קטן כמו שחשבתי שזה יהיה", מסתבר שכברירת מחדל מערכת ההפעלה בחרה בג…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  25. היי אני מעוניינת במחשב נוסף(וזול) וזקוקה לעזרתכם אני מעוניינת במחשב פשוט שישמש אותי בעיקר להורדת התמונות לתוכו (אני צלמת לפרנסתי) עבודה על התמו' בשלוש תוכנות עיקריות ACDSee DXO ו- P.S המחשב גם יהיה מיועד להראות עבודות ללקוחות (כולל עבודות וידאו) המחשב לא ישמש לעריכת וידאו למה אני צריכה לשים לב(כדי לשדרג בעתיד)? מה חשוב ומה שולי(כרטיס מסך-מובנה או לא? וכד')? נפחי הזיכרון ועוד מאחר ואין לי הבנה בנושא אני עלולה להיתפס לדברים שוליים שהמוכר עשוי להמליץ לי ובכך לייקר את הקנייה ללא שום תועלת פרקטית עבורי אך אם תאירו את עיניי אז אוכל להתמקד בדברים החשובים שיהיו נכונים וחכמים בקנייה זו שוב אזכיר לכם כי זה מחשב שני ואני מעוניית להשקיע מינימום מבחינת שקלים תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.