ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה בקשר למחשב נייד שאני רוצה לקנות המחשב הוא מיני 10.1 אינץ המפרט שלו: HP Mini 210-1010ej Model 210-1010ej Color ניתן להזמין בשחור CPU Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz, 667MHz FSB, 512KB L2 Cache Memory 1GB DDR2 HD 250 GB (7200 rpm) Display 10.1 Diagonal SD LED Anti-glare Widescreen Display (1024 x 600) GPU Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 3150, Up to 256 MB Total Available Graphics Memory Optical Device None Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN Wireless 802.11b/g WLAN Bluetooth Yes Webcam Webcam with integrated microphone Speakers Generic, stere…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ההורים שלי צריכים מחשב נייד, בעיקר לגלישה באנטרנט וOFFICE. חשוב שהמחשב יהיה מהיר עד כמה שאפשר... הארדיסק- לא צריך נפח גדול 40 ג'יגה יספיקו בהחלט. משקל, גודל מסך, וזמן סוללה לא חשובים כל כך, כי המחשב לא יהיה נייד כל כך. בקשר לתקציב, אין תקציב מוגדר(אבל בשביל להגדיר את הפרופורציות: 4000 ש"ח +-). אני רוצה שתראו לי את המחשב המינימלי שיתאים, את הממוצע ואת היקר, את ההבדלים בינהם, והאם הם שווים את תוספת התשלום. בשביל ההתחלה חשבתי על אלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=400846 החסרון בו הוא שאין כרטיס רשת פנימי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=379229 זה נראה דיי טוב. http://zap.co.il/model.asp?model_id=372290 או זה של LG תודה רבה לעוזרים. זה דיי דחוף, אז אני …
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט שבניתי מה דעתכם וכן עושה OC למחשב מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285 לוח אם: ASUS P5B ¤697 מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR ¤1246 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1771 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤218 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤378 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419 ספק כוח: SCYTHE NINJA PLUS REB.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤252 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SIL…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 7000 ש"ח. התקציב הוא גם למחשב עצמו, גם למסך, וגם לרמקולים, מקלדת ועכבר(רמקולים מקלדת ועכבר ברמה ממוצעת בלבד) השימוש העיקרי יהיה גיימינג- וחשוב שיריץ משחקים כבדים. -אין תכנון לעשות אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -אין חשיבות רבה לרעש- אך כמובן שעדיף שיהיה שקט תודה- כ"צו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בעקבות השהות שלי כאן בפורום, ניצלתי את הידע הפעוט שלי בבניית אתרים למען המטרה שלשמה כולנו כאן. הרעיון הוא פשוט: כולנו מחפשים את המכשיר הבא שלנו. יש כאלה שכבר יש להם אותו. לרוב, כולנו שואלים את אותן השאלות ומקבלים את אותן התשובות. אז למה לא לרכז הכל במקום אחד? האתר שפתחתי נועד לעזור לחברי הפורום לקבל מידע על המכשירים שהם מתכננים לקנות. ברשותכם מכשיר כלשהו? הקדישו 10 שניות כדי למלא משוב מהיר על המכשיר, או מס' דק' כדי לכתוב עליו ביקורת קצרה. אין על אותו מכשיר עמוד? אתם יכולים לפתוח בעצמכם! אם מישהו רוצה לקחת חלק בפרוייקט ולעזור, הוא יותר ממוזמן לפנות אליי בפרטי www.geemeek.co.il
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1060 1 1060 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 260 2 520 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 540 1 540 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 360 1 360 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 370 1 3…
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש תוכנה שקוראים לה SOFTWARE MANAGER שנמצאת במחשב שלי לפעמים היא נכנסת לפעולה ומבקשת להתקין עדכונים מה בדיוק התוכנה הזאת? האם אני חייב להתקין את כל העדקונים שהיא מציעה? אם לא האם אני מפסיד משהוא?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את המחשב dell xps 13 מהאתר של Microsoft בארה"ב. להבנתי הם לא שולחים לארץ אז אאלץ להשתמש בשירותים של אתרים כמו BUY2USA. המחשב עולה 1299$ ויש קופון של 100$ הנחה. בהנחה שהמשלוח לארץ יעלה כ20$ והמיסים על יבוא הם 18%. כמה יעלה לי להביא אותו לארץ? איך אני מעביר את האחריות עליו לארץ? ואיך אני יודע אם הוא מכיע עם התקנה של Windows?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי! אבקש מפרט מחשב למטרת משחקים כבדים, עד סכום של 5000 ש"ח . כולל מסך LCD 19 מארז עם ספק טוב. תודה!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX מחיר: 1190 ש"ח. קירור: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink מחיר: 315 ש"ח. זכרונות: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK מחיר 899 ש"ח. לוח אם: ASUS Striker II Formula NVIDIA nForce® 780i SLI chipset LGA 775 מחיר: 1575 ש"ח. דיסק קשיח: Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS מחיר: 499 ש"ח. כרטיס מסך: INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E מחיר: 1630 ש"ח. מאוורר לקירור: Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מחיר: 51 ש"ח. סה"כ: 6,159 ש"ח. אני יודע שהלוח אם "לא משתלם", אבל אני רוצה בעתיד שתיהיה לי אפשרות לשדרג מבלי להחליף יותר מידי חלקים. מטרת השידרוג היא למשחקים כבדים ול-O…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 20 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, 3D מודלינג, תכני HD ומעלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE (פוטו, אילוסט', אין דיזיין, לייט רום, דרים, ועוד.) ZBRUSH, MAYA. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 55 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. gta iv, crysis, cod 2, far cry, battlefield... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ציינתי * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה על לייטרום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? על 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , 500GB יהיו מספיקים * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- לא מסך מגע. תקציב 3000-2000 [h=2]Photoshop Lightroom 5 system requirements and language versions[/h] [h=3]Windows[/h] Intel Pentium or …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש מפרט לחבר שרוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. אני קצת חלוד אז אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור לו מפרט טוב. התקציב, כאמור, הוא עד 5K. נסו לנצל את התקציב כמה שיותר, הוא מצפה שהמחשב יחזיק לפחות לכמה שנים (וכן, ניסיתי להסביר לו שאי אפשר להבטיח את זה). אל תחרגו בהרבה מהתקציב - כמה מאות מעבר לרף החמש אלף זה די והותר. יש לו מסך 24" והוא מעוניין לנצל אותו עד הסוף, ככה שצריך כרטיס מסך חזק שיחזיק את הרזולוציות הגבוהות. סוג המשחקים שהוא ישחק הם המשחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר (הוא פריק של גראפיקה וכאלה), ובכל הסרטים הוא צופה ב-HD. המפרט צריך להיות מורכב ממארז וחומרה בלבד - ללא ציוד הקפי. צריך הכל הכל הכל (כולל כונן ו-HDD). לא כ"כ חשוב הרעש, אבל בבקשה …
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב בתקציב של 1000$ (אפשר לחרוג) למטרות גלישה באינטרנט/אופיס וצפיה בסרטים. בנוסף, אשתמש לעיתים בתוכנה Visual Studio (תוכנה קלילה יחסית). המחשב לא ישאר הרבה במקומו, ולכן חשוב לי שיהיה קל וקטן (רצוי מסך "13.3). ארצה מאוד בחיבור DVI/HDMI לצורך העברת תכני HD והקרנתם במקור חיצוני. כמו כן, אם אפשר שיתמוך בקריאת כרטיסי זיכרון. נפח הכונן הקשיח הרצוי הוא לפחות 160GB. פרט לכך, גם צורב DVD יהיה שימושי. סלחו לי אם הקשתי עליכם. תודה לעוזרים בבחירה.
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב עבור שימוש כמחשב OFFICE מתקדם. אין צורך ביכולת ניגון משחקים. במחשב יותקן רק כונן קשיח אחד ובעתיד אולי נוסף. אני זקוק להערות על המפרט שנרשם למטה וגם המלצות למארז + ספק כח. יש לי עדיפות למארז קטן מפאת המקום, אך אם המארז יעלה יותר מידי, אני אלך על מארז סטנדרטי עומד. תודה. מעבד: Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2H קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 2 יחידות של PATRIOT PSD32G13332 DDR3 2GB Single Channel 1333MHZ 9CL כונן קשיח: Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM כונן: LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, מעוניינת לרכוש מחשב חדש בעיקר להורדות, משחק SIM CITY, ושימוש סימולטני בכמה תוכנות. (אופיס, גלישה, הורדה והעברת קבצים) האם המחשב הנ"ל יספיק לי? האם ניתן לחסוך בעלויות? תודה דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250X VAPOR-X OC 1GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח למחשב נייד Western Digital Scorpio Black WD5000BPKX 500GB 7200RPM 1 צורבי DVD: צ…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה המפרט שאני מתעתד לרכוש בזמן הקרוב - http://tms.co.il/preview/spec/g1adyu2h אשמח לשמוע מה אתם חושבים, לא יבוצע OC , מחשב למשחקים ושימושים כלליים, יחובר אליו מסך 20" של DELL או מסך 22" של HP - עדיין לא החלטתי. על הערה / הארה תתקבל בשמחה ! שבת שלום. נועם
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני רוצה להחליף את המחשב הקיים... P3 666 ...מאוד ישן. הבעיה היא כזאת: אני לא מבין שום דבר בחומרה.. המחשב שאני רוצה לקנות אמור לשמש לביצועים הבאים: * אינטרנט * עבודות סטודנט * המון מוסיקה * המון סרטים (כולל צפייה במחשב עצמו) * לא מתעניין במשחקים..ממש לא.. אולי הקלים ביותר...זה לא השיקול למחשב..ידוע שזה מוריד המון מהמחיר. ברור לי שאין צורך במעבד מהיר יותר מ 2400 mhz ..או המקביל אליו של AMD .. כך אני חושב לפחות תקנו אותי אם אני טועה. מה שחייב להכלל מבחינתי זה ככה: * 512 זכרון פנימי - שכן הוא זול ולא משמעותי במחיר. * הארדיסק 80 ג'יגה כבר יש לי... * nvidia geforce4 128mb - קיים..אני חושב שזה מספיק . * צורב יש..אבל חשבתי לשדרג לצורב DVD ** מסך - יש . אם מישהו יכול…
-
- 71 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי, אחותי מתחילה ללמוד בקרוב (מאוד) באוניברסיטת תל אביב לתואר רוחני כלשהו. היא זקוקה למחשב נייד שיהיה אמין, יעיל וזריז. דרישות ושאר ירקות: 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות ולא הרבה מעבר. מצד שני, הוא לא צריך להיות סופר חלש. 3. בנייה ועמידות - מהכרות קצרה עם הנערה, מחשב שבנוי מחומרים חזקים יותר או ידוע בעמידות יתר יתקבל בברכה. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. יש צורך בכונן דיסקים. 6. סוללה - רצוי מחשב עם חיי סוללה ארוכים יחסית, אך כזאת שניתנת להחלפה. 7. משקל - רצוי ללכת על הכיוון הקל, אך בהחלט לא תוך התפשרות על חיי סוללה ו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש ממיר דיגיטלי, בו אוכל לצפות ב TV דרך הנייד.. ידוע לי שיש את XTREMER או משהו כזה, אבל לא בטוח שהוא מתאים ללפטופ.. ראיתי APEX, WD אבל לא מכיר מבחינת ממיר. אשמח אם מישהו שמשתמש בממיר דיגיטלי ויש לו ניסיון מוצלח איתם יגיב ויגיד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מתכוון למקם את ה-NAS בתוך ארון התקשורת שלי. העומק העומד לרשותי הוא 22 ס"מ ואינני מוגבל בגובה. לכן יוצב לרוחב הארון. אני זקוק למארז של 4 דיסקים עם אפשרות להרחבה. כל מארז ה-NAS הקנויים לא יכנסו בעומק הארון ולכן חשבתי על מארז מחשב רגיל (צר וגבוה) ולהרכיב בתוכו את כל הרכיבים. הארון הינו בכניסה לבית פרטי ולכן דיי סגור. אפתח מספר חריצי אוורור בחלק העליון של הדלתות - יספיקו? ארון התקשורת, מטבעו, איננו מאוורר במיוחד ולכן אני זקוק להמלצתכם: 1. מארז שיהיה מאוור מספיק מלפנים ומאחור (הצדדים יהיו תחומים ע"י הקיר מצד אחד ודלתות הארון מצד שני). 2. לוח אם עם אפשרות לחיבור 6 SATA. 3. מעבד חסכוני בחשמל עד כמה שניתן (ATOM או AMD Turion™ II או דומה). 4. זכרון של 1 או 2 גיגה. 5. ספק כח שי…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אז ככה, בגלל שאני משחק 2 Guild Wars ואין אותו לPS4, חשבתי להיפטר מהPS4 ופשוט לקנות מחשב לסלון שיריץ לי גם את המשחק וגם כותרים מגניבים שיצאו. המשחקים למחשב משמעותית זולים יותר אם קונים CDKey או בSteam, אז אני מניח שאפשר להרשות עוד אקסטרה 500 שקל. יש חיה כזאת? מחשב שאני אוכל לחבר לטלוויזיה ולרמקולים שייתן ביצועים שווים או עדיפים לPS4 ויעלה לא יותר מ500 שקל ממנו? נקודות בונוס על מארז שוכב יפה שייראה טוב בסלון. תודה רבה
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
דרוש מפרט מRSM..עבור מחשב ביתי,ככלל משרדי,אבל הם רוצים כ. מסך בסיסי סביר כדי להריץ פיפא לילדים. תומ"ר לעונים
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-