עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shachaf,

אני מחפש מחשב אני לא צריך מסך ואביזרים נילווים מקסימום שאני רוצה להשקיע זה 3000 שקל. אני מחפש מחשב שיריץ קרייסיס עם 320+ GB 2 ליבות בלי OC מעדיף 2+ מאווררים משהו טוב אני לא ממש מבין בזה אז עם מישהו יכול להסביר כל חלק שהוא מביא למה הוא טוב בישבילי אני ישמח תודה מראש

2. Started by djz,

צריך חוות דעת על המפרט לפני קניה 5000 ש"ח כולל מסך תודה לעוזרים! Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪926 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 בקניית מחשב חדש בלבד, יחידות 1 ₪799 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2896 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Tri…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by lisly,

כמובן שללא כרטיס מסך שאני מעדיף לרכוש בנפרד מהמפרט,אז תגידו איך המפרט הזה? כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2L מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box זיכרון 2 סטיקים Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W סה"כ כולל הרכבה בSKYPC 3,397

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. Started by ran16,

שלום, יש לי נייד של Dell מסוג Inspiron 1564. המאוורר עושה הרבה רעש ולא פועל כמו שצריך (המחשב מתחמם ולעיתים אף נכבה). הייתי במעבדה, בה הומלץ לי להחליף את המאוורר, אך הם לא הצליחו למצוא מאוורר מתאים. המחשב בן קצת מעל 3 שנים (לאחר תום האחריות), ומאחר ואני זקוק לו ללימודים, אני מעדיף מעבדה שתוכל להחליף במקום, ולא את שירות הלקוחות של דל, שייקח לפחות שבוע. אשמח לקבל המלצות למקום שיוכל לטפל בזה, או לכל דרך פעולה אחרת. תודה, רן

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. שלום... אני חייב מפרט כמה שיותר מהר ובכמה שפחות. עכשיו במפרט חייב להיות את הדברים הבאים. מעבד אינטל כרטיס מסך 8800 ומארז יפה מאוד עד 600 שקל. דיסק כשיח משהו פשוט 80GB ולא צריך CD DRIVE עכשיו לנסות שזה לא יעבור את ה5K אבל גם עם כן לא נורא אבל בבקשה לנסות להשאיר את זה כמה שיותר זול

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום.. אני שחף ואני חדש כאן באתר ומתחיל בעוד כחודש וחצי את לימודי התואר הראשון שלי ורציתי את המלצתכם בנוגע למחשב נייד מדגם טושיבה (וזו עדיפותי הגבוהה ביותר אלא אם כן ישנה חברה בעלת שם מוצלחת בסדר גודל שכזה כי שמעתי המלצות...) המחשב עקרונית יתופקד אך ורק על עניין לימודים תוכן ואינטרנט לצבירת מידע ולכן אני צריך מעבד חזק מאוד ומהיר.. תקושרת אלחוטית שלפחות יש WIFI ן BLUETOOTH דיסק קשיח לא ענק בסדר גודל של 250 ג'יגה יספיק לי ... זכרון פנימי חזק ואיכותי לפחות 4 ג'יגה.. מיקרופון ומצלמה מובנים.... הקיצר מחשב איכותי מאוד שלא יסולא מפז ממחשבים בעלי מחירים גבוהים משלו.... התקציב שלי לקראת מחשב שכזה הוא 5000 ואפשר אפילו טיפה מעל.... תודה רבה וכל טוב... שחף

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by MORAN4691,

אחרי שנהנתי לראות פה את התגובות הטובות ומלאות הבינה, הייתי חייבת להמשיך להכנס, ואני נכנסת כמעט כל יום. כרגע יש לי בעיות תקציב, אז המחשב קצת מתעכב, אבל אני שומרת את המפרט שבנו לי ב2300. יצא לי להתקל במחשב באינטרנט, ב18 תשלומים (מושלם בשבילי) ב2600. ואם העין הממש לא טובה שלי, נראה נחמד עד סביר. מה דעתכם? השימושים שלי שוב הם אינטרנט, גרפיקה קצת (פוטושופ) ומשחקים (זו טייקון, סימס 1-2).. המפרט הזה ממלא את ה2600? או שיכלתי למצוא טוב יותר במחיר הזה? לוח אם דגם: ASUS P5VDC-MX סוג ציפסט: VIA P4M800 PRO מהירות FSB: 1066 MHz כ.מסך משולב: VIA UniChrome Graphics כרטיס קול משולב: Realtek ALC655 6-Channel AC97 CODEC כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת …

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by Murmur,

שלום, אני עובד עם לנובו T400 עם כרטיס גרפי היברידי Intel GMA 4500 / ATI Mobility Radeon 3470 ברצוני לעדכן את גרסת ה- ATI Catalyst. באתר AMD \ ATI אי אפשר להוריד דרייברים למחשבים ניידים (נאמר שם כי תמיכה עבור מחשב נייד מצויה באתר היצרן) ובאתר של לנובו אין דרייברים לכרטיס גרפי להורדה עבור ה-T400. מאיפה לעזאזל אני אמור לעדכן את ה- Catalyst? יוסאריאן

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. צריך שהוא יהיה גם שקט

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני שאני בכלל מתחיל לחשוב מה מתאים לי ומה התקציב, יש לי מספר שאלות חשובות, אשמח לקבל תשובות: 1. אחריות - יש אופציה להבאת מחשב מארה"ב, האם יש חברה שנותנת אחריות בינלאומית שתהיה תקפה גם בארץ ? 2. מסך - ראיתי שיש אופנה של מסכים רחבים. אם אני לא מתכוון לצפות בסרטים בכלל, האם יש לכך יתרון כלשהו ? האם זה זול / יקר יותר ? - אני לא ממש צריך מסך 15", האם מסכי 14" קלים יותר וזולים יותר ? (אלו יתרונות מבחינתי) 3. סוללה - יש חברות או דגמים שמצטיינים בזמן סוללה ארוך במיוחד ? 4. HDD - ראיתי שהסטנדרט בניידים הוא 5,400, האם שדרוג ל-7,200 יהיה יקר מאוד ? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by nicksaf,

אני במצוקה רצינית,מחפש מפרט כבר הרבה מאד זמן. הבעיה היא שאין לי כך כך נסיון. אני מעוניין במחשב חזק למשחקים,שיוכל להריץ משחקים חדשניים כגון: CRYSIS,CALL OF DUTY4 וכו' אני מעוניין שישרת אותי לכמה שנים טובת. המארז רצוי שיהיה מרווח עם הרבה מקום ובעל מערכת קירור טובה. הדברים שאני לא צריך הם: מסך צורב רמקולים כרטיס קול וכל האביזרים הנלווים אני חשבתי על חלק מהדברים: Proccesor: intel core 2 duo: E6700-750 socket 775 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=884351&familyID=1&culture=en-US Video card: Gigabyte/Asus: Geforce 8800 GT Memory: Kingston/Corsair 2048 800mhz בבקשה מכם תגידו לי אם זה טוב ואם לא אז איזה חלקים צריך. אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות,זה הב…

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם זה יהיה שיפור משמעותי אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה של 8-14 שעות ביום - תכנות , אתרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio , sql , photoshop , מכונה וירטואלית , הרבה דפדפנים עם הרבה טאביפ פתוחים - שימוש כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע 22 , מ…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. Started by lader,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב עוד היום המיועד בעיקר למשחקים כבדים ללא ציוד הקפי. הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס מסך: PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC מארז:צריך את המלצתכם ספק: 500W מה אתם אומרים על המפרט האם יש משהו לשפר או לתקן?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום לכולם, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט.. אני צלם ורוב עבודתי עם המחשב היא לעריכת תמונות. הקבצים לפעמים די כבדים ומגיעים ל20מ"ב ויותר, העריכה נעשית בפוטושופ ולפעמים יש שימוש בפילטרים.. חשוב לי שהפוטושופ יטוס, ויתאפשר לעבוד גם עם כמה חלונות ב-firefox במקביל. עניין המשחקים הוא פחות חשוב, אבל יהיה נחמד אם כמה מהשחקים ישנים כמו UT וNFS ירוצו עליו בצורה סבירה. * יש לקחת בחשבון שאני הולך להוסיף לו מסך 24' של DELL * דרוש מעבד(Intel Quad),כרטיס מסך,הארדיסק 500DB, מארז + ספק, זכרונות (חשבתי על 4 GB), כרטיס רשת אלחוטי, לוח אם, מקלדת-עכבד,CDRW בנוסך להרכבת המפרט, יש לי עוד 2 שאלות: 1) על מה אני צריך לשים דגש כשאני בוחר כרטיס מסך שיתאים לעריכה גראפית 2D? 2) האם כדאי לרכוש את המפרט…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  15. שלום וברכות על האתר החדש כרגע המפרט הבסיסי שלי הוא כזה: Intel Core 2 E6300 @ 1.86Ghz Intel Dp965lt 512x2 DDR2 @ 667 1024x1 DDR2 @667 סה"כ 2 גיגה ראם. Geforce 6800Gs 256Mb הארדיסק 350 גיגה של WD וזהו סה"כ אני מתלבט בין לשדרג את המפרט הקיים או לקנות מחשב חדש תחת התקציב של בערך 2000 שקלים. התקציב אמור לכלול גם מסך לכן אני שוקל את האפשרות של לשדרג את המפרט הקיים. מה עדיף ? ואם כבר לשדרג מפרט קיים אז איזה חלקים כדאי להחליף ואיזה לא? המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים וגרפיקה, כך שהוא אמור להיות חזק, אבל לא מפלצת. תודה מראש, דור.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים, צפיית סרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אני צריך מסך 20"-22" 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינ…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. 1.אני מעוניין שהמעבד יהיה בעל 4 ליבות 2.אין צורך במסך ואין צורך בציוד היקפי למחשב 3.אפשרות לחריגה של 200-100 ש"ח. 4.לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 5.האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 6. האם מתוכנן OC? - לא.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by Keyno,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד ארבעת אלפים שקלים עם אפשרות לחריגה קלה. מעוניין במסך מעט קטן יותר מכרגיל, סרטים, מוזיקה אינטרנט ומשחקים. אני יודע שהדרישות שלי גבוהות אבל קיוויתי שמישהו יוכל להציע לי משהו נורמלי, אני אבוד בסבך הדגמים והסוגים. בתודה מראש והתנצלותי אם הפרתי אחד מחוקי הפורום בכותרת ההודעה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. שלום לכולם כבר כמה חודשים שאני דוחה קנייה של מחשב חדש ולדעתי הגיע הזמן. קראתי הרבה המלצות פה בפורום, ולרוב מציעים מפרט חזק וטוב על בסיס ה E8400. אני אישית, מעדיף מפרט עם Q9550 או Q9400 משום שאני קונה דרך חברת יבואן במכירים זולים יותר: Q9550 ב1455 ש"ח וQ9400 ב-1349 ש"ח. יכול להיות שאני טועה (בוודאות ) ודו ליבתי עדיף אבל נפשי חושקת ב4 ליבות. אין לי מושג לגבי לוח אמ או מארז או זכרון או כל דבר שיתאים למעבד, ולכן אני מבקש את עזרתכם ! תודה רבה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by tibia,

אני צריך שתיעצו לי על מחשב למשחקים כבדים (עדיף amd ) אני לא צריך מסך עכבר ספק מקלדת מארז . התקציב : 3000 בבקשה אם אפשר לרדת אז תרדו . תודה כל עזרה תתבל בברכה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  21. מפרט לחבר... לשימוש משרדי פלוס יצירת מוסיקה לא יהיה אוברקלוק כולל ציוד הקפי 3000-4000 תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. אהלן בעצתכם הרכבתי את המפרט הזה למחשב שיעבוד קשה עם SOLID WORKS ודומות לה ב 4300 ש"ח מעבד INTEL E8200 6M C2D 2 לוח INTEL 775 CHIPSET Q35 זכרון פנימי . DDR2 800 4GB DVD-RW X20 יצרן LG. דיסק קשיח בנפח HITACHI 7200 500GB SATA2 כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9600 GT 512MB סה"כ 4350 ש"ח. העניין הוא שאני רוצה בכל זאת מעבד QUAD אבל לפי הבנתי הקוואדים הזולים לא ממש טובים יותר מהדואלים. הייתי מבקש לקבל מפרט עם QUAD שיעמוד בתנאי עבודה כאלו. התקציב יכול להגיע עד ל 5500 ש"ח תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  23. אני צריך לקנות שנאי או פשוט לקנות מתאם לתקע?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by DCAG,

היא ריקה מתוכן ענייני.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by spon83,

שימושים עיקריים: סרטוט ב-CAD. (לעבודה) אינטרנט. ועבודה/שימושים יום יומיים/רגילים. אם אפשר שיהיה בעל צג של 17" 1GB זיכרון (2GB יהיו מבורכים אם יכנסו בתקציב) כרטיס מסך לא מובנה גם הוא יהיה מבורך אם יכנס בתקציב. הרד דיסק גדול ככל האפשר. תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים