עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlomil,

שלום אני רוצה לקנות לפטופ שאמור לשמש כמחשב בייתי לכל דבר לאנגליה. ראשית אני צריך שזה יהיה לפטופ עם אחריות בינלאומית כדוגמת IBN שהמליצו לי ובנוסף שיהיה לא כרטיס רשת אלחוטית . עד עכשיו המליצו לי על דגם של HP 2151 ואז התברר לי שאין לו אחריות בחו"ל (בינלאומית) ואח"כ המליצו לי על IBM דגם UROJ8IM שנראה לי בסדר גמור אני לא מתכנן להריץ על המחשב תוכנות כבדות או משהו דומה, בנוסף אני רוצה שכל התוכנות יבוא כבר עליו בלי כאבי ראש של התקנות וכאלה, אין לי הרבה מושג בלפטופים ואשמח לקבל כל חוות דעת בקיצר אני מחפש מחשב טוב אמין ובסכום של עד 6500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by Ramax,

זקוק למחשב לצורך משחקים, שיהיה מסוגל להריץ משחקים כבדים .. תקציב מקסימלי 6000 שקל. מעוניין גם במארז יפה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by alex321,

אחריי שבועיים של מעקב בפורם המכובד הזה אני חושב שהיגעתי להחלטה המחשב מיועד למשחקים אינטרנט מוזיקה וכו" בקיצור הכול המחשב מחובר למסך 22 אינץ כפי שאפשר לראות למטה בקשר ללוח אם איזה לוח אם אני צריך כדיי לנצל את הכרטיס מקסימום זאת אומרת PCI-E2 לא חשבתי על לוח תומך CF ...אבל עם יש לוח כזה לא יקר בכיף ועוד דבר אני לא יודע מה זה OC אז ככה שלא!!! חברה ממש חשוב לי אני על סף קנייה תודה על העזרה מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחר חיפושים מרובים ודילמות מרובות - לא הצלחתי להגיע להחלטה מה תיהיה הקניה הנכונה ביותר. התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח. התאמה לצפייה בסרטי High-Definition. דרישות: מסך- "15.4. כרטיס מסך- כמה שיותר טוב, על מנת שיוכל להתמודד עם HD. מעבד- מעל 2.4GHz. זיכרון- לפחות 3GB. דיסק- לפחות 250GB עדיפות ל-320GB. יציאות- עדיפות ליציאות: HDMI, SPDIF, eSata. שמתי עין על: HP Pavilion 6880. Gigabyte W566N. ASUS M51Sn-X2. בבקשה אשמח להמלצה אחרת מאלו שציינתי, וגם התייחסות לדגמים הספציפים. מבחינת איכות חומר, ביצועים, סוללה, שירות ואחריות וכו'.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. אני צריך מפרט לחבר שלי. משחקים כבדים שירוץ חלק. 6000 ש"ח תקציב בלי חריגות. מסך הוא קונה בנפרד בין 20 ל22. לא מתוכנן oc. תודה מראש tustos:)

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  6. אני מחפשת מחשב חדש. התקציב 3.5K וניתן להתגמש. החנויות שאני יכולה לקנות מהם הוא מוגבל והם אינם החנויות הכי זולות (לדוגמה ONE1SYS או malamteam). מטרות : עבודה משרדית, הורדות, משחקים (קלים וכבדים) דוגמאות למשחקים : פיפא/madden/crysis/SIMS ציוד הקפי: מסך 19 אינץ של סמסונג, איננו כלול בתקציב, בערך באלף שקל. צריכה: צורב DUAL LAYER, הארד דיסק בגודל 500GB לפחות. לא צריכה : כרטיס טלויזיה, כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים, על המחשב להיות שקט אך לא בהכרח דומם (לא יהיה בחדר שינה) לא צריך מערכת הפעלה. יותקן vista. לא מתכוונת לעשות OC. המחשב צריך להחזיק מספר שנים. תודה מראש על כל העזרה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  7. בונה מחשב שיריץ טוב משחקים חשבתי עלמעבד Quad עם 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך אני בהתלבטות בין ה nvidia ל ATI לא יודע מה עדיף לגבי ספק אין לי מושג לא מבין בספקים בכל מקרה זקוק לעזרתכם בכל המפרט . תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by Kremer,

שלום אני צריך שתבנו לי בבקשה מפרט למחשב ב 2500 שקל המחשב יהיה בעיקר לעבודות משרד אבל צריכה להיות את האפשרות לשחק משחקים בצורה סבירה. אני צריך שהמפרט יכלול מסך לא משנה הכי זול שאפשר ובגודל של 17 או 19 תלוי מה נכנס בתקציב

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. שלום! אני התעניינתי בזמן האחרון בקניית מחשב חדש, לאחר שהמחשב שלי מראה איטיות לא נסבלת, שאני מניח שמגיעה מהמעבד. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4-5 אלף שקל שיסחוב לי הרבה, שיהיה חזק, ויתאים לדרישות גבוהות של תוכנה, משחקים HD וכו': בגדול אני צריך שהמחשב יתאים למשחקים הכי חדשים, כלומר מעבד מאוד חזק וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר, ואני יודע שזה תלוי בעוד דברים אבל רק שתבינו את הכיוון. אני רוצה שהמחשב ירוץ לי שוטף ולא יתקע או יהיה איטי כשיהיו חלונות פתוחים (אני יודע שזה יגיע מדי פעם אבל שלא יהיה נורמלי). המחשב צריך להיות חזק לטווח הארוך, שלא יקרה שאני אצטרך לקנות חלקים חדשים בעוד שנתיים. זה מה שאני רוצה לקנות: מעבד חזק לוח אם זכרונות כרטיס מסך מעולה זה בגדול מה שאני צריך אולי משהו קט…

10. האמת שכמעט לא נעשה בו שימוש והוא באמת במצב חדש כמעט ... המפרט הוא: מסך סמסונג 17 אינץ' LCD מדגם SYNCMASTER 740N מעבד:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHZ לוח אם: Biostar 945P-A7A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) זיכרון: 512 מגה כרטיס מסך: 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache הארדיסק: 80G של היטאצ'י CD: LITE-ON DVDRW מקלדת עכבר רמקולים ספר ומארז פשוטים תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. שלום, אני מתכוון לקנות\לבנות מחשב חדש לצורכי הקלטה ועריכת סאונד ואני זקוק לכל העזרה שאני יכול לקבל. התקציב הרצוי להוצאה 3000 (גג 3500). אני רוצה מחשב בלבד ללא מסכים, כרטיס קול(שכבר יש לי), רמקולים וכו'... לפי מה ידוע לי אני צריך מעבד חזק, כמויות של ראם, כרסיט מסך (שיתאים לשני מסכים - אני רוצה לעבוד עם שני מסכים), לוח אם נורמלי, הרדיסק פנימי סביר והרדיסק חיצוני גדול(300 - 500 ג'יגה). אשמח מאוד לקבל מפרטים מתאימים או לחילופין מערכות מורכבות שיתאימו לדרישותי. תודה אלמוג.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by Denton,

שלום, הרכבתי מפרט חדש שישמש בעיקר למשחקים מה לדעתכם אפשר לשפר כדי שיהיה מותאם יותר לOC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ₪899 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪443 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX 512MB DDR3 - RETAIL ₪1334 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ₪137 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 ₪476 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ₪424 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ₪448 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ₪218 קרור למארז: ARCTIC COOLING 120mm 12PWM ₪47 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪75 מחיר סופי: ₪4501 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אין צורך בHD או ב…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. Started by TheCrow34,

למשחקים בינוניים - כבדים. ולשימוש בתוכנות (לא כבדות מדי אבל הרבה פועלות באותו זמן). מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤845 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L - ¤446 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe - ¤744 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G982DD צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD ¤141 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. היי, אני מחפש לשדרג את המחשב הקיים על ידי החלפת לוח אם, מעבד וזכרונות. עיקר השימוש במחשב הוא למשחקים (גם FPS "כבדים"). יש לי כבר כרטיס מסך BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB, אז אני מקווה להמשיך איתו. לגבי ספק כח: יש לי ספק של HEC, אם אני לא טועה (אני לא ליד המחשב עכשיו) הוא של 480W. אני צריך המלצה לרכישת שלושת הרכיבים הנ"ל בתקציב של 2,000 - 2,500 ש"ח.

15. יש לי מחשב נייד: lenovo 3000 N200. ואני רוצה בקרוב לשחק בו את המשחק החדש pro evolution soccer 2009 ... עכשיו אני לא מעוניין שהמשחק רק יעבוד במחשב הנייד שלי, כי אני מניח שכבר עכשיו הוא יעבוד.. אלא אני רוצה שהגראפיקה והאיכות יהיו כמו שצריך להיות במשחק pro evolution soccer 2009... עכשיו אשמח לדעת איך לשדרג אותו כי שאני אשחק להנאתי ואני אהנה מהגראפיקה המדהימה והמשחק האיכותי. נגיד להחליף כרטיס מסך, ולאיזה ובכמה כסף.. התקציב שלי לא ממש מוגדר, אך אני לא מתכוון לחרוג בשידרוג מעל ה1000 כמובן, אם זה רק להחליף כרטיס מסך, אני גם לא מתכוון להשקיע בכרטיס מסך 1000 שקל , אלא פחות.. אבל תכתבו מה אני צריך ואשמח אם תביאו סוגים ושמות ועלויות. תודה.

16. Started by Inclined,

חשוב שיכלול מעבר Phenom וכ.מסך של ATI 4850/70 1GB. דיסק קשיח לא פחות מ-300GB (שיהיה איכותי). רצוי שהמחשב יהיה שקט, עיצוב לא רלוונטי. אין צורך בציוד הקפי. לא מתכוון לעשות לו OC, אני מתכוון להרכיב אותו לבד.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by shaylex,

מחשב נייד למשחקים לאינטרנט אם אפשר בחנויות באזור אילת אם אין אז לא משנה אין אפשרות לחריגה ותודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  18. אני מחפש מחשב ללימודים שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו' ובנוסף לא יהיה מסורבל מדי, תקציב - 4.5k. חייב להיות בו : 13.3 i5 לפחות 4GB RAM יציאת HDMI כונן DVD! (המחשבים של דל באים בלי?) בנוסף עדיפות לדל או לנובו. יש למישהו רעיון? תודה,

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by brz,

שלום חברים יש לי בעיה ואני צריך עזרה כבר הרבה זמן : יש לי HP G7000 חדש שקיבלתי מתנה עם מעבד T2370 ואני צריך לקנות לוח חדש וגם מעבד על הדרך . השאלה היא האם המעבד T8100 יתאים ללוח שאני הולך לקנות . תודה על העזרה .

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מפרט מחשב לשימושים משרדיים, כגון: Office, Adobe Writer וצפייה בסרטים בלבד. המחשב נועד להיות בשימוש לטווח ארוך של לפחות 5 שנים. התקציב המקסימלי הוא עד 2600, אבל יש לנסות לחסוך עד כמה שיותר. אין שום צורך בדברים הבאים: מערכת הפעלה, תוכנות שונות, רצון לשקט, OC, או ציוד הקפי. לפי שאר הדיונים כאן יצרתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: …

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. היי כולם, אני מנסה לעזור לחברה לבחור מחשב. יש לה netbook לשימושים מחוץ לביית, כך שהוא לא צריך להיות מאד נייד. ישמש בעיקר לבית, לראות סרטים, אינטרנט וכאלה. 14'' (13 גם עובד נראה לי), מסך מט. היא זקוקה לכונן אופטי ולמערכת הפעלה. חוץ מזה, מבחינת מותגים, אני די סולד מ Dell והיא מסמסונג (לא יודע אם בצדק). חוץ מזה אין לי איזה מגבלות מיוחדות. תודה!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by Harbi,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by QV88,

אהלן, דרוש מפרט לשימוש בסיסי של 1500 ש"ח, אם כי ניתן לחרוג במקצת מהתקציב. השימושים הם גלישה, אופיס, מוזיקה, ומשחקים לילדים...לא יותר מזה. אבקש בבקשה מפרטים מחנויות שבאזור ראשל"צ, כגון: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion http://www.zed.co.il/ תודה מראש!!

24. שלום אני צריך מחשב לגלישה וצפייה בסרטי HD בנוסף מדי פעם עריכת סרטים ושימוש בפוטושופ המחשב יושב בסלון ולכן חשוב לי מאוד שיהיה מחשב שקט התקציב עד 4000 ש"ח אלא אם כן תגידו שמספיק לי ביותר זול לא צריך ציוד היקפי תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  25. שלום למומחים, יש לאחי מחשב ישן והוא מעוניין לרכוש חדש. ההתלבטות שלו ושלי נובעת מהעובדה שיש הרבה טכנולגיות חדשות שנמצאות בפתח, סדרות של מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים, ירידת מחירים הדרגתית של הכוננים הקשיחים וכד'. שימושי מחשב: גיימר (BF3 וכד'). השאלה הנשאלת היא: האם להמתין עוד חודש-חודש וחצי ולקנות מחשב עם חומרה חדשה מתקדמת ומשתלמת יותר, או שאין טעם להמתין כי הפרשי הביצועים לא יהיו רלוונטיים לשימושי המחשב שלי? וכדי להיות יותר קונקרטי: האם לחכות למעבדי הIvy-Bridge? לכרטיסים מבוססי הקפלר GTX 6xx? או לחילופין ירידת מחירים של סדרה 7 של ATI? לו היה רוכש מחשב, היום, הוא היה מבוסס על: i5-2500K 6950 2GB שנפתח ל6970 מודה לכם מראש על כל תגובה מאחר ומדיון זה אצא עם תשובה סופית.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.