עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? 3000, עדיף שלא יהיו חריגות, אבל אם חריגה קטנה תעשה שינוי משמעותי אז נראה מה אפשר לעשות. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, בינוניים, קלים - הכל. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיף שהמחשב יהיה קר ושקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת המחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני בדרך כלל עובד עם המון דברים במקביל, כרגע המחשב שלי עובד מאוד לאט, שלא יקרה במחשב החדש :] 9. האם חשוב שקט? עד כמה? אני מעדיף מחשב שקט. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בי…

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by Moti11,

מחשב SAMSUNG SERIES 7[ מעבד: intel i7-2675qm 2.20GHz זכרון: 6 GB כרטיס מסך: AMD Radeon 6750 בנוסף מותקן גםmobile intel HD Graphics ברגע שמעברים להצגה על מסך מלא הוא מקרטע, קבצי HD בעיקר אבל לא רק. מה יכולה להיות הבעיה? מצורפת תמונת מסך של HWMONITOR בזמן הרצת סרט HD על מסך מלא [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by Sevixen,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Combat Arms , call Of Duty , GTA IV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 אינץ שהוא גם טלויזיה של פליפס -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה שהמחשב ישאף לגבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by Lirux,

חבר שלי מתכנן לקנות מחשב נייד שיהיה הכי טוב למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח. אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב כזה. תודה, לירן.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  5. מסך 15.4 לא מבריק שישקול לא מעל 2.5 קילו (אם יש דבר כזה בתנאים שלי) מעבד טוב-לא מבינה בזה זיכרון- לפחות 3 ג'יגה יציאות: לעכבר, מקלדת,רמקולים, 4 USB. 320 ג'יגה דיסק קשיח. זמן סוללה טוב. רמקולים טובים. אם צריך להוסיף תקציב תגידו עד כמה. הגבול העליו במידת הצורךן הוא 4,500. איך הנייד הבא של טושיבה? Toshiba Satellite A300-243 מישהו יודע להגיד לי איך הרמקולים שלו?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by Nasok,

שלום רב, אבא שלי רוצה מחשב חדש והוא החליט שלמרות הוא לא צריך מחשב כ"כ חזק הוא רוצה מחשב עד 4K וכל מה שהוא יעשה איתו עבודות תכנות וכל מיני שטויות לא יודע אולי לראות סרטים אינטרנט וכו'. אמרתי לו שבשביל זה מחשב ב1.5K יספיק אבל הוא מתעקש. אז חשבתי לפנות אליכם שתוכלו לבנות לי מפרט כזה. הוא מאוד רוצה לקנות את המעבד E6550 ו4GB זכרון (אין לי מושג למה הוא אומר שהוא רוצה VISTA וכו' וכו') וגם 500GB דיסק קשיח. אם תוכלו לעזור לי ולבנות מפרט מספיק טוב או כמו שהוא מגדיר מחשב שאני קונה ולא מתעסק איתו יותר. תודה רבה לכולם..

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by shabib,

אני צריך שמישהו יתן לי טיפה מידע על שרתי הrackmount של חברת hp. תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. שלום רב אשמח לקבל המלצות ודעות לגבי מחשב חדש שאני הולך להזמין בקרוב. המחשב משמש אותי בעיקר למשחקים ואת אשתי שצריכה אותו למטרות עבודה שהיא מעצבת על תוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטור התקציב שלי הוא 5.5-6K ללא OC וללא ציוד היקפי. מסך אני קונה בנפרד- החלטתי ללכת על ה VIEWSONIC VX922 כפי שקראתי בכתבות ברשת שיתאים לנו. אני בעיקר משחק במחשב להנאתי, לא מחפש את מפלצת העתיד אבל רוצה בהחלט כרטיס מסך ראוי. העניין הוא שלעיתים היא עובדת על לפחות 2 תוכנות גרפיות במקביל ורוצה ביצועים טובים. במה להשקיע פה? (זכרון פנימי, דיסק קשיח מהיר, כרטיס גרפי, מעבד)? האם התוכנות הגרפיות ומשחקים דורשים מפרט חומרה דומה או שונה? בכל אופן זה מה שבינתיים חשבתי עליו: מעבד מעבד INTEL …

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. ראיתי גם שלניידים החדשים של HP יש הכנה לויסטה והם משדרגים בחינם אבל את הגירסא הבסיסית שאני לא יודע מה אומר? האם בגלל זה שווה לקנות נייד של HP וכן גם אני שמעתי שהשירות שלהם לא משהו

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by Bud,

היי , המפרט המבוקש הוא עבור תוכנות משרדיות , אופיס , פוטושופ + הורדה צפייה בסרטים ,והאזנה למוזיקה הבסיס הוא מפרט אשר קיים במפרטים המומלצים ואיני יודע עד כמה הוא מעודכן , ומכיון שאני מתעתד לרכוש ב-KSP (כפי שראיתי המלצות בפורום הנכבד הזה) נדרשים מעט שינויים לפריטים אשר לא מצאתי ב. KSP כוונתי שמחשב זה יחזיק אותי כמה שנים טובות (3-4 לפחות) מעבד - Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם - M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות - DDR II 533 קינגסטון - מה עדיף , 1G או 2X512K ? דיסק קשיח - 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II סמסונג כרטיס מסך + כרטיס רשת 10\100 + כרטיס קול מובנה בלוח מארז - ???? מה מומלץ ? צורב - LG כנראה , יש דגם מומלץ ? מסך LCD 17 - איזה כדאי ? הערות הארות וה…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  11. שימושים צפויים אופיס, אינטרנט ומשחקים קלים, צפייה בוידיאו.ללא OC, אין דרישות שקט מיוחדות (נגיד 3). משחקים קלים לדוגמא - God's Laboratory, Farm Frenzy (לא אני משחק) חשוב - מארז אטום כמה שאפשר לאבק. 4 GB זכרון מעבד - AMD ATHLON II 250 3GHZ BOX בכמות 1 ₪310 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1808 לוח אם - GIGABYTE GA-880GM-D2H בכמות 1 ₪352 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2529 זכרונות - KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ בכמות 1 ₪258 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2589 כונן קשיח - SAMSUNG Spinpoint F3 500GB 16MB בכמות 1 ₪213 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=161 מארז - ANTEC Two Hundred בכמות 1 ₪253 http://www.p-see.co.il/product.asp?pr…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  12. שלום, במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB. 1. עד כמה הכרטיס טוב, בהנחה שאני גם רוצה להריץ עליו משחקים לא כבדים מדי (תלוי מה אתם מגדירים כמשחקים כבדים) כדוגמת GTA: SA 2. כמה יעלה (בערך) לשדרג לכרטיס מסך 8600M GT?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by arpa,

אהלן, אני מעוניין במפרט שיחובר לטלויזיה SONY BRAVIA 32" HD READY. הדברים היחידים שחשובים לי זה שיהיה הארדיסק של טרה (או 2 של 500) ושהוא יהיה מקורר היטב ושקט. אני זקוק גם לשליטה כלשהי על המחשב (אם ניתן לשלוט במחשב בצורה מלאה עם שלט,אז אני מעדיף את זה). אין צורך במסך או ציוד היקפי שלא אוזכר כאן. אם יש צורך להעלות את הסכום, אפשרי. שאלה נוספת שקשורה: האם באמת יציאת ה-HD שבאה עם חלק מלוחות האם מספקת את אותה האיכות שכרטיס מסך שתוכנן להציג HD ? תודה!

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by Emin,

מפרט במיוחד למשחקים, מעדיף את המעבדים החדשים. צריך גם מסך LCD 17, צורב DVD ואת החלקים הרגילים, זכרונות כרטיס מסך נראה לי אני ילך על 7600, מארז, ספק ולוח אם. שיצא ככה 5500 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by חיים רביבו,

אהלן חבר'ה, אני לא מגדיר את עצמי כגיימר או משהו אחר, פשוט רוצה שהמחשב יוכל לעמוד בכבוד שנתיים שלוש בכל מה שקשור למדיה ומלמשחקים. אני לא צריך ציוד היקפי. זה המפרט שהרכבתי בסקייפיסי, מה אתם אומרים?! Intel Core 2 Quad Q6600 Box 1,461 1 ASUS P5N32-E SLI 1,084 1 Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 293 1 G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 387 2 ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe 1,444 1 ASUS DRW-1814BLT X18 DVD 175 1 Antec Nine Hundred 697 1 Enermax Liberty 500W 551 1 LG 22" 226WTQ WIDE 1,864 1 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) סה"כ 8494 ¤ תודה מראש, ליאור.

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  16. בעיקר דו-מימד (פוטושופ,אילוסטרייטור) אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב כי אני כנראה אעבוד קצת גם על אפטר... תקציב עד 4,000 ש"ח אני קונה דרך 'אנסול' אם מישהו מכיר ויכול להליץ לי על משהו ספציפי שיש להם

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by tobul,

מה המצב? יש לי ראוטר תקן N מבזק של חברת D-LINK (ראוטר מסריח אני ממליץ לא להתקרב -כל שניה צריך לעשות ריפרשים מעצבנים והוא לא יציב בשיט) המהירות על המחשב הראשי היא בסדר (15 מגה) אבל על הלפטופ, שבו יש לי כרטיס רשת מובנה תקן G, המהירות על הפנים ואני מדבר על ממש זחילה. בראוטר הקודם שהיה לי עם 5 מגה זה היה מעולה... בכל מקרה חשבתי לקנות לעצמי כרטיס רשת חדש עם תקן N -אולי זה מה שעושה את הבעיה. בגלל שיש לי בלפטופ (של לנובו) מקום לEXPRESS CARD הישן אני אוותר ואלך על USB. מה עדיף לקחת מבין ה2 הבאים: D-Link DWA140 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719113 או Edimax EW7718UN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694188 משנה לי הגודל הפיזי של הUSB.. על מה אתם הייתם הולכים ואם הר…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. אממממ אז אני צריך מפרט ב9K. יש כמה דברים שאני סגור עליהם אז תוסיפו לי את זה במפרט. מסך : samsung 226BW מארז : GIGABAYTE3D AURORA אמממ אז אני משחק הרבה במשחקים,רואה סרטים ובקיצור אני רוצה מחשב חייה שיעבוד לי טוב. אממממ ואני מתכנן לעשות OC.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. שלום התקציב בסביבות 2000 ש"ח בלי מסך דיסק קשיח של 500 GB לא ישמש בכלל למשחקים ולא יהיה OC שימוש עיקרי אינטרנט,תכנות במטלב,פוטושופ וXP ודרוש צורב אבל מאוד חושב!! שיהיה שקט (יש לי במחשב בבית מאווררי ARCTIC FAN במארז היום ואני מרוצה מהם) אבל שלא יהיה מיושן מדי ובעתיד יתמודד טוב עם ויסטה מתכנן להתחיל עם זכרון של 2GB ובעתיד כשהמחיר יצנח להוסיף עוד GB2 חוץ מזה אני אשמח לכל המלצה/דעה נוספת

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  20. קניתי היום מחשב נייד חדש של DELL דגם VOSTRO 1720 ריק מחומרה מהבוקר אני מנסה להתקין עליו XP HOME... מקורי לא הצלחתי וגם XP PRO הוא נתקע לי אחרי שהוא טוען את כל הדברים ואז צריך כאילו ללחוץ F8 כדי להמשיך ... פתאום ניהיה לי מסך כחול כזה אני לא יודע מה עושים אמרו לי לנסות לצרוב את הווינדוס או להחליף דיסק ניסיתי לא עובד יש למשהו פתרון אחר?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  21. אנשים! תעזרו ליי..!! כבר חצי שנה אני לא מצליח למצא את הנמחשב האידאלי בשבילי! ח'ברה.. בינואר היומולדת שלי וקונים לי נייד... ורוצים שאני כבר אבחר איזה נייד אני רוצה אם תקציב של עד 4300 ש"ח גג. אני מלא זמן מחפש נייד ולא מצליח למצוא.. התעזרו לי..? פרטים: האם יש אתר ספיציפי שאתה מעונין לקנות בו? אם כן, איזה: KSP.. אבל לא חובה.. (מעדיף להימנע מ-IVORY..). מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: 4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 ש"ח גג (עדיף כמה שפחות. ) יד ראשונה\שניה: ראשונה כמובן.. זמן אחריות רצוי: שנה ומעלה. חברת המחשב הניד: DELL, GIGBYTE,HP,MSI (לא ממש משנה לי.. אבל שיהיה מוכר). מערכת הפעלה: לא משנה.. אבל מומלץ שיהיה בלי מערכת הפעלה. זיכרון RAM: לפחות 2 ג'יגה כונן …

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. צריך רק כרטיס מסך מעבד זיכרונות ולוח אם בעדיפות לGIGABYE[br]פורסם בתאריך: 25.05.2009 בשעה 12:13:49 איך זה? Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 895 ש"ח Gigabyte GA-EP43-S3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 485 ש"ח OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Platinum XTC 4-4-3-15 OCZ2P800EB4GK 330 ש"ח Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5 PCI-e 635 ש"ח סה"כ 2,345 ש"ח

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by omrit,

שלום! צריך עזרה במפרט לסטודנט ב 3100 ש"ח בלי חריגות כולל הרכבה. אני לא צריך ציוד הקפי, אבל צריך יציאת TV OUT. המחשב לא משמש בכלל למשחקים כך שלא אכפת לי מסוג הכרטיס רק שתהיה לו יציאה. תודה!

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  24. אני צריך כרטיס מסך תותח,זיכרון 1 GB בסטיק,לוח אם טוב,מעבד שיוכל לקרוא ויסטה בעתיד כריטס קול נחמד,לא צריך ציוד הקפי,ואם תמצאו תביאו אם מסך,אם אפשר בלי ואז שיהיה פחות כסף...

25. Started by shimon-med,

שלום, הוצעו לי שני המפרטים הבאים להוריי. מדובר על שני אנשים מבוגרים אשר משתמשים במחשב בעיקר לאינטרנט, אופיס בסיסי וסקייפ, עם מעט משחקי מחשב בסיסיים ביותר, כאלה של ווינדוס. האם המחיר מתאים והמחשב נראה לכם מתאים? תודה מחשב ראשון: INTEL G41RQ RAISIN CITY intel core dou E6500 2GB DDR2 800 SAMSUNG HITACHI 320gb 7200 1668 Atx 500w DVDRW x22 SAMSUNG keyboard PS2 optical mouse 1300 ₪ שלוש שנות אחריות מחשב שני: INTEL G41RQ RAISIN CITY intel core 2 E7500 2gb ddr2 800 kingston 500gb sata2 1120 Atx TZAG 500w DVDRW x22 SAMSUNG keyboard PS2 optical mouse 1670 ₪ שלוש שנות אחריות

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים