עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב הוא יד שנייה. והוא עובד ממש טוב ! המפרט: לוח אם של ASUS לא בטוח איזה אבל הוא די חדש. מעבד 1800MHZ intel celeron זיכרון 256mb-512mb או זה או זה. הארד דיסק - 30GB Western כרטיס מסך מובנה + כרטיס קול מובנה יציאות USB. (אם שכחתי משהו אני אוסיף בהקדם. אבל בנתיים תנו לי הצעות שאני אדע כמה לדרוש!)

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  2. אלו חדשות רעות המחירים של מעבדים ושבבים עולים בקצב רצחני https://www.guru3d.com/news-story/intel-predicts-that-chip-shortages-will-end-in-2023.html ואם העולם ילמד את הקורונה המחסור צפוי להסתיים עד 2023 ראו כרטיסי מסך כרטיסי המסך זינקו ב -20% במחיר בחודש שעבר, המגמה נשארת כלפי מעלה כרטיס מסך 3070 במחיר 6200 ש"ח כרטיס מסך Asus GeForce RTX 3070 OC DUAL-RTX3070-O8G אסוס השאלה כמה גיימרים ? חברות מחשבים ? יצרני ציוד לגיימרים ? יצרני משחקים ? ישארו בחיים עד 2023 ?

3. אני מרגיש שהשאלה קצת מטומטמת אבל בכל זאת, אנחנו כאן בשביל ללמוד דברים חדשים... שוטטתי קצת באתר של דל וראיתי שלפעמים לניידים יש 65W AC Adapter ולפעמים יש 90W AC Adapter ואני תוהה לעצמי האם ה 90 פשוט מטעין יותר מהר? או שזה לא קשור להטענה של הבטרייה אלא לצריכת חשמל של המחשב? (מה שלא נשמע כל כך סביר) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  4. אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה ! מסך גדול הכי חשוב,סוללה חזקה גם מאוד חשובה מחשב קל - לא בעדיפות עליונה , ולגבי אחריות , אני חושב שתהיה בעיה כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש אלא משהו משומש בEBAY ולכן אני חושב שהאחריות כבר תפוג אבל כן חשוב שיהיה מיצרנית מוכרת כמו Dell או HP או יצרניות מכובדות אחרות. נתתי תקציב בכדי שתתנו לי מפרט מתאים, אני מאמין שמחשב נייד ישן יעלה בסביבות החצי מחיר ממה שהקצבתי ולכן אני רק רוצה בבקשה המלצות על שמ…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. השימוש - בעיקר משחקים. forza, פורטנייט וכו'. אשמח לחוו"ד על המפרט ואם יש overshooting איפה שהוא. (הורכב ב TMS) בנוסף, אשמח להמלצה על מסך, עד 2000 ש"ח. [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105129]AMD Ryzen 7 5800X AM4 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1209 …

6. Started by Cooler-Master,

איך השילוש הזה מהחנות KSP? מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 960 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 2 230 460 סה"כ 2010

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, מעוניין במחשב בתקציב של כ3700 שקל מKSP, עדיף לא לחרוג (אבל אפשר קצת), המחשב בעיקר ישמש למשחקים לא רציניים יותר מדי (בסגנון פיפא) ולצפיה בסרטים. (עד כה המפרט עולה 3200) האם יש למישהו רעיונות לשיפור? בנוסף אני צריך המלצה למארז וספק כח. תודה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בסגנון פיפא בעיקר), סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, הפעם אני מנסה לנקוט בגישה שונה - לא לבקש מפרט לפי מחיר, אלא לברר בעזרתכם מהי העלות (המינימלית) של מחשב שמשמש לאינטרנט ובעיקר לעריכת וידאו (לא משהו מקצועי, אלא עריכת סרטים ממצלמה ביתית). אודה לקבל מפרטים במחירים שונים (אך אם אפשר לא להתפרע, אלא למצוא משהו שיהיה ממש טוב ולא יקרטע, אבל לא להתפרע ולתת מעבדים מטורפים וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by yigael_o,

היי, חבר שלי רוצה לקנות לאמא שלו מחשב. שלחתתי לו את השאלון והתשובות לפניכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3500 , לחסוך כמה שיותר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש באופיס ואינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואקספלורר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. היי שלום בבקשה הציאו לי מפרט למשחקים חזק+ מסך עד 1500 ככה מסך טוב אבל תודה. ( ללא ציוד הקיפי) שאלה: צריך SIL?? אם כן אז אם לוח אם תומך ו גם שייה COOLING TECH חח אם אפשר

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  11. היי, אני מעוניין להחליף את הגרוטאה שלי: Celeron Tualatin 1200@1600 378MB SDRAM @133 Radeon 8500LE המחשב הוא לשימוש כללי. עיבוד תמלילים, טבלאות, מולטימדיה, משחקים ועוד. אין לי תקציב מוגדר. אני שואף להוציא כמה שפחות כסף- כל עוד החלק יתן תמורה הגונה ויתן ביצועים סבירים. אני לא צריך- חומרה: צורב וכרטיס קול. ציוד היקפי: הכל נשאר. OC צריך להילקח בחשבון. אבל אני לא מתכנן ממש להשקיע בזה כסף. לקחת את החלק הכי טוב להמהרה בטווח הסביר של מחיר המוצר. כרגע זה מה שחשבתי עליו: שילוש 1 AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Tray CPU 450 ש"ח בלוג'יק ASROCK K8NF4G 349.00 ב PCdiscount SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 590 שח בנועה סה"כ שילוש 1390 ש"ח שילוש 2 AMD SEMPRON 3000 TRA…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yuval_200,

המחשב מלבד סרטי HD ורגילים ומוזיקה אמור לשמש גם קצת למשחקים. מעבד: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאוורר וגוף קירור: Generic CPU Cooler For s775 לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זיכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS כרטיס מסך : Zotac GT220 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: On Board 7.1 Channel Audio צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז: JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W מקלדת: Teac SMX-20 Wireless Laser Keyboard With Optical Track Ball Mouse 2990 ש"ח מה דעתכם ? תודה.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  13. בעבר שאלתי לגבי המלצה על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375878.0 עכשיו קיבלתי המלצה חדשה, שאמרו לי שהיא טובה בהרבה (קובץ מצורף) במחיר של 4154 שקלים אשמח לשמוע את דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 10:51:42 ותוספת:המחיר 4150 לפני מע"מ סה"כ המחיר 4800 האם ההפרש, משמעותי בשביל תוספת של 1000 שקלים? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. הרצון הבסיסי שלי היא מחשב שיכול להריץ בצורה טובה משחקים חדשים וכבדים כגון empire: total war, crysis, עם תמיכה גם במשחקים עתידיים כמו supreme commander 2. אני ממש לא חייב שזה ירוץ על ההגדרות הכי גבוהות, עם רזולוציות מטורפות ועם frame rate בגג, רק שיראה סבבה ולא יקרטע כמו במחשב הנייד שלי. חלק מהזמן אני אשחק במסך 22 אינץ' רגיל, אבל בזמנים אחרים אני אשחק במסכי טלוויזיה חדשים של 37-47". אני לא יודע אפילו אם זו דרישה מיוחדת, אני רק רוצה שזה יתמוך בזה. גם פה אני ממש לא צריך שזה יתמוך ברזולוציה מטורפת, רק שיראה סבבה ולא ירצד. אני לא כ"כ מבין בזה, אז אם צריך עוד מידע כמו יציאות וכ"ו, תשאלו ואני אענה. עכשיו לשאר הדברים: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנ…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. היי חברה הרכבתי מפרט ב 5000 שח אשמח לביקורות הצעות וכו' תודה מראש לעוזרים [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] CM8064601560516 - Intel i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray שלוש שנים אחריות[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: center]1[/TD] [TD=width: 80, align: center]₪ 946[/TD] [/TR] [TR] [TD] GA-H87-D3H - Gigabyte Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - 6 SATA3 6Gb/s - Up to 6 US…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by haimcoen,

בס"ד אשמח לקבל מפרט לילד בן 13 למחשב למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 דש" חריגה עד כ- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון: CALL OF DUTY,FAR CRY 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך (גדול), מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

17. Started by idan_20,

אהלן חברה אני צריך עזרה בהרכבת מפרט (OC) מעבד- e6300 לוח אם- p5b Deluxe כרטיס מסך: Palit nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe זיכרון: צריך המלצה לזכרון 2GB 800 עד 1000 שקל מארז: נראה לי שאני יקח את מה שהם נותנים בחנות (שחור פשוט) ספק: בזה אין לי מושג בכלל 400W יספיק? קרור: צריך המלצה לקירור למעבד (אוויר)

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב בטווח החודש הקרוב ואני זקוק להצעות. המחשב יהיה למשחקים ולעבודה שותפת. הדרישות למפרט: 1. כולל מסך - 23" 1080*1920 2. לפחות 1TB דיסק קשיח 3. DDR3 4. USB3 בנוגע לשאר ציוד היקפי - אין צורך. אין תכנון לOC אבל אני מעדיף קירור איכותי שאינו של Intel/AMD. תודה רבה. Nimiz

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by amitey,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב טוב שירוץ על הדברים הבאים : 1. קבצי אופיס בדגש על חישובי אקסל מורכבים . 2. מעט עריכת תמונות וסרטים 3. העברת קבצים גדולים במהירות בין דיסק לדיסק. 4. שקט יחסית 5. בעל אפשרות שידרוג בעתיד ברצוני שהמחשב ישמש אותי כ3 שנים עד שאחליפו . מה חשוב לי לשים לב ובמה להתמקד ? אשמח למחירים . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  20. מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.8GHz(E2160) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤446 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 ¤394 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8400GS 256MB DDR2 TV/O -GV-NX76G256D - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤276 אני לא מתכוון להקליט אליו ויש לי במחשב שלי 500GB זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤144 מארז: עוד לא בחרתי אבל משהו בסביבות ה400 שח כולל ספק זה התקציב לדעתי סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 : DA9-00010 ¤189 מחיר סופי: ¤2194 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני לא יודע אם כדאי להשקיע בכלל באינטל כי אני לא מתכנן OC בכלל וגם הכרטיס מסך אני לא יודע אם כדאי להשקיע כי מצד אחד זה מחשב לסרטים וסדרות (בי…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by omnius,

שלום אני לוחץ על הכפתור פונקציה שמפעיל את הBT, הנורה שלו דולקת, אבל אין חיבור. האייקון בשורת משימות לא מופיע, וכשאני מפעיל את הBT Setting הוא אומר לי שהBT לו מוכן. איך לתקן?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  22. למה ישמש אותי המחשב? סה״כ מחשב שני. ( סטודנט) חשוב לי שיריץ אופיס, pdf . והאיכות של המסך תהיה טובה ( אני רגיל לאיכות של האייפד ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מידי) . סביר מאוד שהמחשב לא ישמש כטאבלט אלא כמחשב נייד. וחשוב שלא יהיה איטי מידי.

23. מעוניין לקנות נייד ולא רוצה סתם לזרוק כסף על דברים שלא משתמש בהם הצרכים שלי הם גלישה באיטרנט סרטים שירים אופיס אבל אני רוצה שיהיה באמת חזק בדברים האלה רוצה להפעיל כמה ישומים ביחד לגבי תוכנות כבדות אני ישתמש בתוכנה כמו GOOGLE EARTH ודברים בסגנון הזה אני אחבר אותו על LCD ואצפה בסרטונים של HD (לא סרטים שלמים ) איזה מעבד מהם יענה על הצרכים שלי ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by wrecker,

יש לי אפשרות לקנות מחשב של LG, אני לא זוכר מפרט מלא אבל דווקה אחד טוב 2GHZ 1GB זכרון וכו'.. הקטע שהמסך שלו לא עובד ככה שאני מעוניין להפוך אותו למחשב מדיה סנטר ולחבר למסך TV. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני למשחקים פה ושם (לא חייב כרטיס חזק, רק שיריץ) והרצת סרטי HD (ממה שזכור לי הוא הריץ 720P בלי בעיה אבל נראלי שאולי יתקשה ב1080) וגם התקן קול סראונד שאוכל לחבר לקולנוע ביתי אני לא מחפש להשקיע, גם ככה את המחשב אני קונה באיזה 100 שקל.. תודה!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by naorM,

דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, 2xHDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12481 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Samsung http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12113 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Samsung http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12113 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 1GB DIRT 3 GDDR5 DX11 2xDVI…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.