ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב לעבודות גרפיקה, בעיקר פוטושופ וקצת 3D. אבל: * המחשב יושב בחדר ולכן הוא צריך להיות שקט. * קטן יחסית (אולי אפילו מהמחשבים הקטנים). * בעל אפשרויות שדרוג (זיכרון, HD וכרטיס מסך). * שיתמוך ב-MAC ו-VISTA שיבואו עלינו לטובה... הכי חשוב שיהיה בעל "אורך חיים" מקסימאלי - כלומר בנוי ממוצרים אמינים שיחזיקו לאורך זמן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בבקשה תנו את דעתכם ותגידו גם אם יש פה יכולת לאוברקלוק לא רצחני זה המפרט: מחיר כמות AMD ATHLON XP 2500 BOX RETAIL 590 ¤ 1 EPOX 8RDA3I REV 3 440 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 580 ¤ 1 WD 80/7200 JB 8MB 410 ¤ 1 MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB 1450 ¤ 1 LITEON X52 110 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4155
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום התקציב בסביבות 1200 ש"ח ללא מסך עבור משחקים קלים עד בינוניים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אשמח להבין: האם כרטיס מסך משפיע על איכות בצפיית ווידאו בסרטים. ההשוואה בין כרטיסי מסך שמסוגלים להוציא 120 הרץ ב 4 k האם כולם ייתנו את אותה איכות תמונה בטלויזיה )כבל hdmi( מדגיש סרטים נגן mpc וכד. או שכדאי לקנות כרטיס מסך מסויים? אני לא משחק משחקים חשוב לי מאוד לנצל את הטלויזיה שיש לי לקבל איכות תמונה הכי טובה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואשמח לקבל מס' המלצות ואיפה הכי מומלץ לרכוש היום מחשב כזה מטרת המחשב : אני סטודנט לתואר ראשון בתחום ההנדסה אז שיהיה מתאים לאינטרנט ואופיס + משחקים קלים נגיד עד רמה של need for speed most wanted יספיק לי + צפייה בסרטים באיכות הכי טובה שאפשר המטרה העיקרית היא לימודים כי כמו שציינתי אני סטודנט גודל מסך 15.4 אינטש מקסימום משקל לא כל כך משנה כי גם ככה מחשב נייד לדעתי לא שוקל יותר מ-3 קילו ולי בכל אופן לא קשה להרים התיק לימודים שלי יותר כבד חחחח זמן סוללה כמה שיותר ארוך כדי שאני יוכל לקחת אותו איתי ללימודים כונן קשיח 250 גיגה ומעלה (למרות שאני מאמין שאפשר לחבר כונן חיצוני ) יציאות: אני לא כל כך יודע מה צריך אבל USB חובה כמה שיותר , ו…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי מחשב נייד 15.4 ששוקל כמעט 3 ק"ג שאינני יכול להסתובב עימו גדול כבד וצורך המון סוללה אז בגדול הוא החליף את המחשב הנייח בתור מחשב שולחני. כרגע אני מעוניין במחשב קטן יותר קל יותר ובעל הספק סוללה טוב . התכונות הנדרשות הם: עד 1.5 ק"ג מסך 12-13 בעל חיבור שן כחולה, WI-FI, יכולת להתחבר לתחנת עגינה במידת הצורך , נפח דיסק קשיח גדול לפחות 160 , יכולת להתחבר למקרן בקלות חיבור HDMI אם קיים יהיה ממש טוב אני מעדיף מעבד של אינטל כמו כן אחריות לפחות ל3 שנים .( אפילו בתוספת תשלום). וכמובן מחברה אמינה כרגע יש לי HP ואני מאוד מרוצה ממנו כמו כן תקציב לא ידוע כרגע אני יודע שזה יהיה עד 10K שאלה נוספת האם כדאי לבדוק מקבוק ובמידת הצורך להתקין עליו חלונות לצורך שימוש שוטף.( יש ל…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד קומפקטי של ASUS בארה"ב אי לא כל כך מכיר את החברה, מישהו יודע עליה משהו? האם היא מומלצת בתחום המחשבים הניידים? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
נקנה בארה"ב. הקטע הוא, שאחי מביא את הנייד הזה - Toshiba Satellite A205-S4578 ב-800$. השאלה היא אם יש משהו שיעלה בביצועים יותר מהנייד הנ"ל בטווח המחיר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי אבקש המלצות למפרט למחשב המיועד להורדת סרטים ולשמושי OFFICE. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט חזק בעל ביצועים מהירים וכונן עם נפח גדול. בתודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. אני חשבתי על המחשב הזה http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2662 רק להחליף דיסק קשיח ל 250G וכרטיס מסך לGEFORCE 8800 יש לי שני שאלות: 1) האם המחשב יהיה טוב אם התוספות שהצעתי למעלה 2)איזה כרטיס מסך ודיסק קשיח כדי לשים (שלא יעלה ת4000 שקל) תודה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איזה מבין ה-2 עדיף? מבוסס AMD: ======== מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪459 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪206 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪105 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH24N מארז כולל ספק HEC 7328 250W ₪284 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-7328 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1848₪ המפרט הורכב באתר:ht…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בהקשר ל MSI WIND U100 יש לי כרגע 1 זיכרון...אם אני יקנה זיכרון נוסף האם הגישה של ההוספת זיכרון היא ללא קושי סתומרת ברגע שאני פותח את הנייד אני רואה חריץ הרחבה ? 2. האם חייב לקנות את הזיכרון הנוסף אותו חברה ואותו תדר מגה הרץ ? 3. עשיתי עדכון לביוס עכשיו יש לי אפשרות להגביר את המעבד 8% 15% 24% למה החברה איפשרה אופצייה לעשות דבר כזה ? אני יודע שאוברקלוק הורס את המעבד וזה כל טכנאי מחשבים יודע... האם MSI ממליצים לעשות זאת ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לשימוש ביתי שיריץ את תוכנת אוטוקאד בצורה חלקה וגם קצת למשחקים, התקציב הוא עד 2500 ש"ח בלי מסך. מעדיף מעבד קונרו ואם אפשר מסקאי פיסי(לא חייב אבל עדיף).
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את שלה... לא צריך צורב DVD או כל כונן אחר (מעביר מהמחשב הישן) גם מה עדיף, מעבר 4 ליבות זול או 2 ליבות יקר? אני לא מתכנן לשדרג את המחשב הזה בעתיד ולא לעשות OC תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב בעוד כחודש ואין לי ידע במחשבים. הסכום המקסימלי זה 3,200 ש''ח עם אפשרות לסטיה קלה ב100~150 ש''ח אבל לא יותר מזה. המחשב יהיה מיועד אך ורק ולמשחקים, אינטרנט,סרטים והורדות, לא יעשה בו שום שימוש שקשור בגרפיקה או עריכה כלשהי.. מה שחשוב לי זה שהוא יריץ משחקים חדשים על הדרגות גבוהות, בלי תקיעות ובלי התחממות יתר. הגדש צריך להיות על הכרטיס מסך ועל המעבד. הנה כמה משחקים לדוגמא שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות גבוהות בלי יותר מדי בעיות ואני לא מתכוון לאיזה סופר ultra או משהו, פשוט שיהיה אפשר להנות מחווית המשחק באופן סביר על הגדרות גרפיקה מספקות ושיחזיק לפחות ל3 שנים. הנה דוגמה לכמה משחקים שאני מצפה ממנו להריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות Starcraft II GTA IV Modern wa…
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא מבינה בזה כלום! מישהו שמבין יכול להמליץ על חברה טובה אבל גם לא מאד יקרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב משרדי בתקציב של 3500 עד 4000 ש"ח לא צריך מסך או רמקוליים צורב לא נחוץ חוץ מזה את כל השאר תודה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אהלן חברים בניתי את המפרט שמצורף בתמונה יצא לי 4588 כעיקרון נראה לי שאני אלך על HD4870 (מחכה לביקורות ראויות לשמן אבל במידה ול יתרסק כנראה הוא הבחירה) האם יש דרך להוזיל את המפרט? (רכיבים אחרים/חנות יותר זולה [ המפרט הזה הורכב בפוקס]) האם הכרטיס מסך יכנס למארז שבחרתי? האם חשוב לציין שאני כנראה אקנה 2 מערכות כאלה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי אני מחפש לפטופ לעיצוב גרפי כרגע אני סטודנט = תקציב נמוך זה לא המחשב המרכזי יש לי נייח חזק מצאתי את הסוני הזה במחיר של 3700 שח בארץ ואשמח לקבל עליו תגובות או הצעות למחשב עם הנתונים האלו במחיר הזה בערך http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9032977&type=product&id=1218010534224#tabbed-customerreviews
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. המליצו לי להמתין ליציאת מעבד ה"קונרו" .הבנתי שהוא יצא החודש ואני יודע שצפויה עוד הורדת מחירים בשבוע הקרוב...אתם יודעים מתי בדיוק? עכשיו,אני מעוניין במפרט של מחשב חזק,כזה שיריץ למשל את F.E.A.R ואת QUAKE 4 ,PREY בהגדרות ורזולוציות גבוהות בלי כל בעיה. התקציב הוא סביב 7500 ש"ח. מה שחשוב לי זה מסך 19 אינץ' דק וטוב,מארז עם מספיק מאווררים,רמקולים 5.1 איכותיים(עדיפות לקריאייטיב),מקלדת ועכבר אופטיים (לא אלחוטיים) ,צורב DVD,כונן קשיח 160 GB בשאר ,כרטיס מסך,סוג מסך ,לוח אם,מעבד ,זכרונות וכד' תרכיבו לפי איך שאתה מבינים ויודעים. אם תוכלו לציין מחירים ליד כל פריט זה יועיל מאוד. בתודה מראשלכל העוזרים ,אלעד
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6750 2.6GHz ASUS P5B Kingston DDR2 667MHz 1GBx2 eVGA 8800GTS 320 MB Western Digital 160GB WD1600JS צורב, משהו סביר Arctic Cooling Freezer 7 Pro Chieftec Giga GH-01SLW Midi-Tower הספק הוא thernaltake TR2 Power W0090 470W האם זה ספק טוב???? סה"כ 4980 בבקשה לא לדחוף AMD, אני לא תריך כונן קשיח יותר גדול. רק המלצה על ספק כוח. (עם 3 חיבורי sata) לפחות.....
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הנ"ל אם השימוש הוא לצפיה בתכנים 720P? שאלה נוספת האם לדעתם תהיה בעיה להשאיר את המחשב הנ"ל מחובר 24 שעות לשרתי הורדות כמובן שאחבר כונן חיצוני, אך האם תהיה לדעתם פגיעה בשל חימום יתר או שיש למערכת זו מערכת קירור מובנת?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח לילדים שמיועד למשחקים. 1700 ש"ח זהו המחיר שאני מוכן להוציא ללא עזרים נלווים (מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וכו' שכבר יש לי) אם תוכלו לבנות לי מפרט אני אשמח מאוד! (אני מניח שתקבעו את המחירים לפי זאפ) תודה מראש תום
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים. בין היתר לעריכת סרטים. (אומנם, אין צורך במעבד מרובע ליבות, אבל אם זה נכנס בתקציב - מה טוב). אני מקווה לעשות OC קטן למעבד, אבל בכל מקרה - חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט. (אולי SUNBEAM TUNIQ + מאוורר SCYTHE?) בכל מקרה, אני סומך עליכם פה. אין צורך בכונן קשיח או צורב. תודה! (חריגה אפשרית של כ-200 ש"ח).
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-