עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sollito,

מה קורה חברים? אשמח ליעוץ קמתי היום ברצון לקנות לעצמי משהו ולא הייתי בטוח מה. יצאתי מהבית ולקחתי איתי את הטאבלט הישן מידי שלי והחלטתי שזה מה שאני קונה. חיפשתי את האתר של ksp בכדי לבדוק איפה הסניף הקרוב אליי ונתקלתי במחשב הזה: Asus Zenbook Flip S UX371EA- יש לי סטודיו לעיצוב ומוצר ויש לי מחשב נייח במשרד שמספק את הצרכים שלי (אינטל נוק דור שביעי ללא כרטיס מסך) כמובן שאחרי שראיתי את המחשב הנ"ל נזכרתי שהנייד שלי בן 9 בערך ושאני "צריך" משהו חדש הכיוון הוא טאבלט שאפשר להיזרק איתו על הספה, ולקרוא שטויות, להתעסק קצת בעריכת תמונות ווידאו בסיסי 1080p שהתחלתי ללמוד עם דוינצ׳י (ממש לא בקטע מקצועי) יישומים בסיסיים לעבודה שרובם יכולים לעבוד על הדפדפן ושימוש …

2. . מה התקציב המקסימלי? אין תקציב מקסימלי מוגדר. התקציב בערך הוא כמחיר המפרט הנ"ל אם אפשרות לחריגות מוצדקות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג בינוני עד כבד, תכני HD, סרטים, עיצוב גרפי (דו-מימד). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Adobe Illustrator, Photoshop ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין בקניית מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? לא כרגע. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב, אך לטיב הקירור חשיבות גבוהה יותר. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא שולל OC קליל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם …

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ורציתי לשמוע את דעתכם על החלקים. (ללא כרטיס מסך כיוון שעדיין לא החלתתי.) לוח אם GA965GMS2 Gigabyte זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4 G.Skill מעבד Core 2 Duo E6600 Box Intel כונן קשיח HD160JJ Samsung כונן קשיח HD080HJ Samsung צורב DVD AWG170A Sony 18X מסך מחשב 1760TR LG תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך לקנות לאחותי מחשב נייד חדש ללימודים. בעוד שבוע וחצי אני באילת ויש שם סניפים של KSP אז חשבתי לקנות מהם ולקבל באותו התקציב מחשב קצת יותר טוב... טוב אז הצרכים מהמחשב הם מסך 15.6 לא קריטי אם מט או מבריק. מאוד חשוב שהמחשב יהיה קל משקל ודק, ובעל זמן סוללה גדול מהממוצע (לא צריך סוללה מטורפת אבל 5-6 שעות נראה לי יספיק) חשוב שתהיה יציאות VGA HDMI USB3 ושהמחשב יכלול כונן אופטי בנוסף מאוד חשוב תהיה אחריות של 3 שנים (לא קריטי בינלאומית), עדיפות לכזו שכוללת איסוף והחזרה מהבית ושהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה. לינק ל KSP סניף אילת מסונן לפי מחיר וגודל מסך: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483.&list=3&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. 1. מה התקציב? תקציב כ-3700 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים(crysis,WOW,COD וכד') וגרפיקה קלה(פוטושופ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, 22", הכי זול שאפשר שיש לו FULL HD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני רוצה שהוא יהיה קריר אבל לא ממש אכפת לי מהעיצוב..גם לא אכפת לי אם הוא שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא ממש חשוב אבל לא רועש כמו שדה תעופה X= 10. האם מתוכנן OC? אם כן - ע…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by kopidanny,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ישמש כHTPC(מוסתר ע"י קיר מהטלוויזיה), עבודה משרדית, ועריכת תמונות, לעיתים רחוקות עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod, hitman וכדומה... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני מסכים 20 ו 23 + טלוויזיה 42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. ה…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by ProEncoder,

המפרט הוא רק של מחשב, ללא מסך! רמקולים! עכבר או כל דבר אחר נלווה! אודה לכם אם תתנו את דעתכם על המפרט.. ובעיקר, מה הייתם מחליפים... תודה (המחיר צריך להיות בסביבות ה5000) מעבד- AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1100 ש"ח לוח אם- DFI NF4 SLI INFINITY 689 ש"ח זכרון- GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 690 ש"ח דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 549 ש"ח כרטיס מסך- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B 1243 ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 494 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Black 265 ש"ח

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  8. שלום לכולם טוב אחרי שהמחשב של בת דודה שלי החליט שהוא מוסר את נשמתו אל ג'ה אחרי 5-6 שנים שהוא התקלקל כל חודשיים היא צריכה מחשב חדש. מכיוון שאני לא בודק את השוק כבר שנה וחצי אשמח אם תעזרו לי להרכיב לה משהו טוב. אני לא חושב שיש צורך סתם להוסיף פה את הטופס. מפרט פשוט , עבודות משרדיות (אינטרנט , אופיס , מוסיקה , משחקים בפייסבוק ושטויות כאלה ואחרות שהמחשב הישן הצליח לספק). צריך בנוסף רישיון חוקי של windows7 . אין צורך בכונן דיסקים וללא ציוד היקפי ושום דבר נוסף בתודה , לידור.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  9. שלום לכולם, אפשר המלצה למחשב נייד עם שלוש שנים אחריות שמותאם לגיימינג (לא HIGHEND) . וכמובן מותג מבית טוב. מה שחשוב בעיקר זה גיימינג . תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by TrancEnergY,

בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי היום סוף סוף את המחשב... אשמח לקבל חוות דעת לטוב ולרע... Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,799 ש"ח ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 1,169 ש"ח Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 1,790 ש"ח Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS 490 ש"ח ASUS EN8800GTS GeForce 8800GTS 640MB PCIe 2,970 ש"ח LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 225 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 55 ש"ח Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case 855 ש"ח Corsair HX Series 520W PSU 730 ש"ח Logitech Cordless Desktop MX3000 Laser 549 ש"ח Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Pan…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by davidhol,

מעוניין לרכוש טאבלט לשימוש ביתי בגודל 10.1", בעלות של כ-1000 ש"ח. לנובו מציעים את סידרת ה-Yoga. שמעתי שיש בעיות אמינות לטאבלט הזה. אתם ממליצים עליו. בא בחשבון גם סמסונג. אהבתי בלנובו את הסוללה הגדולה. אודה לכם אם תחוו דעה. בתודה דוד

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by SenDeR,

צריך את הדרייברים של הדגם inspiron e1505 חיפשתי באתר ולא מצאתי[br]פורסם בתאריך: 19.09.2008 בשעה 20:10:18 עזרה ??

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. המחשב מיועד לעבודה בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור במשך כ7 שעות רצוף כל יום. התקציב הוא 3k. ניתן לחרוג מעט מהתקציב, אולם אם זה לא משנה בהרבה בביצועים אז שיהיה זול יותר מ3k. מעוניין שיהיה 8GB זיכרון פנימי. השקט לא חשוב. לא מתוכנן אוברקלוק. לא מתוכנן שדרוג עתידי. אין צורך בחיבורים מיוחדים אם זה מייקר את המחיר, צריך רק את החיבורים הבסיסיים. העיקר שהמחשב יעשה את העבודה כמו שצריך. אין צורך במסך וציוד היקפי.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  14. שלום, לפני 5 שנים רכשתי מחשב ASUS ZenBok UX305. הוא עובד מעולה ואני אוהב אותו, הסוללה שלו מחזיקה מצויין והוא קל משקל. יש לו מעבד m3. לאחרונה הצרכים שלי השתנו ואני רוצה משתמש במחשב גם לעריכת וידאו בסיסית, עריכת תמונות (פוטושופ) ותכנות. למחשב קצת קשה לסחוב את התוכנות הכבדות והוא נהיה איטי כשמשמשים בהן זמן מה. יש דרך לשדרג את המחשב? זה שווה את ההשקעה? או שצריך לקנות מחשב חדש? תודה

15. שלום, אני מחפש המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 3.5K. לשימוש משרדי, צריך מחשב שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד חלק גם עם ויסטה. מטלבט בין Gigbyte 566UR http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2791 לבין Dell inspiron 1525 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=21575 ה-Gigabyte בעל מפרט חזק יותר, השאלה היא איך איכות הבניה? ומגיע עם שנתיים אחריות. ה-Dell בעל מפרט חלש יותר, עד כמה זה משמעותי? בעל איכות בניה טובה יותר? ועם 3 שנות אחריות. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  16. טוב, לאור היציאה של הקונרו, בארץ, הייתי רוצה מפרט למשחקים כבדים, ללא ציוד היקפי, ללא חריגות (חשוב מאוד...), למשחקים כבדים עם מעבד הקונרו. אם אפשר אז לדחוף איזה X1900XT עם קירור ACCLERO X2 הזה. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  17. http://ksp.co.il/?uin=33022אוhttp://ksp.co.il/?uin=31286אם אפשר לרשום גם פירוט לתשובה אשמח המחשב מיועד למתנת יום הולדת לאחי, בעל שימושים כללים. המטרה להשיג את המפרט המאוזן והטוב ביותר במסגרת מחיר הנעה סביב ה 2500 ש"ח. אם ישנן המלצות נוספות בהחלט אשמח!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  18. שלום, אני צריך מפרט בתקציב של עד 2800 שקל למטרות משרדיות בעיקר. ארדיסק מספיק 320GB , למרות שהמטרות משרדיות צריך כרטיס מסך לא מובנה לא חזק במיוחד (חשבתי על 4350). בנוסף למחשב צריך מקלדת ועכבר אל חוטיים. צריך גם מדפסת משולבת עם סורק ופקס. מה שהכי חשוב שהמפרט יהיה מKSP. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by schumih,

מארז: Thermaltake VC4000 עם שתי יציאות USB קדמיות ויציאת פייר-וייר מעבד: AMD Athlon 64bit 3500+ תושבת AM2 זיכרון: 1024MB 400MHz DDR לוח אם: ASUS M2NPV-VM כרטיס מסך: nVidia GeForce 6150 יציאות מסך: כולל DVI ו VGA ו HDTV דיגיטלי עם TV-Out אנלוגי כרטיס רשת: Marvel PHY במהירויות 10/100 ו 1000 כרטיס קול: AD1986A תומך עד 5.1 ערוצים כרטיס טלויזיה ועריכה: Hauppauge PVR-150 MCE להקלטה בזמן אמת חיבור פייר-וויר: Texes Instruments IEEE1394 חיבור USB 2.0: עד 8 יציאות מובנות דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA2 7200RPM צורב DVD: של חברת NEC מודל 4570A במהירות 16X תומך +/- ספק כח: ENERMAX קורא כרטיסים: של חברת EZCOOL ומספק תמיכה ב 31 סוגי כרטיסי זיכרון כולל חיבור USB קידמי

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  20. Started by lader,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב עוד היום המיועד בעיקר למשחקים כבדים ללא ציוד הקפי. הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס מסך: PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC מארז:צריך את המלצתכם ספק: 500W מה אתם אומרים על המפרט האם יש משהו לשפר או לתקן?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by _xyz,

מה הם עושים בבדיקות האלה? מריצים bootable cd עם תוכנות בדיקה שונות? יש חנות שמפרסמת מה היא בדיוק עושה בבדיקות האלו?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. הוצע לי לקנות את המפרט הבא ב 1500 ש"ח: 0שדרוג מארז: JNP-TECH 230W REAL CA-228 Fan 8cm[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג ספק כח: JNP-TECH 230W REAL ₪ 0שדרוג מאוורר למעבד: מאוורר רגיל למעבד Intel[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג דיסק קשיח: Seagate 500GB 16MB 7200RPM ₪ 0שדרוג כרטיס מסך: משולב בלוח[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג לוח אם: לוח אם מבוסס צ'יפסט אינטל H61 ₪ 0רמקולים: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מקלדות ועכברים: ללא ₪ 0מצלמת אינטרנט: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]כרטיס רשת אלחוטי: ללא ₪ 0ראוטר (נתב) אלחוטי: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מדפסת: ללא ₪ 0אנטי וירוס: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מערכת הפעלה: ללא ₪ 0מסך מחשב: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]אופיס 2010: ללא ₪ 0שדרוג מעבד: Intel® Core™ i5…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. Started by scerFPS,

תקציב מקסימלי למחשב - 4500 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. - במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - CRYSIS 2 COD:MW3 BTF3כאלה.. Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש?לא ציוד היקפי - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) 1920X1080 - איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 אוזניות של RAZER דרישות מיוחדות מהמחשב? שיריץ לי את כול המשחקים על ULTRA מי הרכיב לכם את המפרט? משהו המפרט - TMS.co.il - ׳×׳¦׳•׳’׳” ׳׳§׳“׳™׳׳” - ׳׳₪׳¨׳˜

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by RUONXHEV,

. מה התקציב המקסימלי?6500 ש"ח נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  25. 1.אני מעוניין שהמעבד יהיה בעל 4 ליבות 2.אין צורך במסך ואין צורך בציוד היקפי למחשב 3.אפשרות לחריגה של 200-100 ש"ח. 4.לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 5.האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 6. האם מתוכנן OC? - לא.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים