עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ושלא יהיה קשור בOC פשוט שיהיה טוב... תודה!!!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by michael2,

שלום לכל חברי הפורום, אני עומד לרכוש מחשב מKSP ורציתי להתייעץ איתכם האם כדאי להזמין רק את החלקים עצמם ללא הרכבה ולהזמין לאחר מכן טכנאי הביתה שיריכב את המחשב, או שמא אפשר לסמוך על KSP שירכיבו את המחשב בתשומת לב ובדייקנות. חשוב לציין שהמפרט שאני מזמין כולל כמה חלקים יקרים מאוד ומסתכם בסך של סביבות ה10K ש"ח. האם למישהו פה יש ניסיון עם KSP ויודע להגיד עד כמה הם אמינים ואכפתים בנושא הזה? תודה מראש לכל המגיבים. נ.ב אם זה לא המקום לפרסם את ההודעה הזאת, לא ידעתי זה פשוט היה נראה לי הפורום המתאים ביותר.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מחר יש לי יומולדת אז יש לי עוד 1000 שקל לתקציב הכנתי לעצמי את המפרט הזה בעזרת מפרטים אחרים... תגידו לי אם יש חלק שלא משתלם וששווה להחליף... ד"א רשמתי את המחיר של המעבד כמו שהוא אמור להיות אחריי ה22... חיכיתי המון זמן ואני לא מוכן לחכות אחריי ה22! מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 לוח אם: ASUS P5B מחיר: ¤721 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤3351 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 400GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3400620AS מחיר: ¤712 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן, זאת פעם ראשונה שאני כותב במערכת פורומים אז אני מתנצל אם משהו לא בסדר בכתיבה, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל עדיין מוכן להתפשר על עוד קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, בטאלפילד 3, סקיירים, אססינג קריד... הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by or_cool,

אני צריך ע 8000 +- ללא מסך שיתאים למשחקים אם אפשר בעל 1GB זכרון שיהיה חזק במיוחד שלא יהיה אחרי חודש מיושן תודה מראש : נ.ב גם מארז נחמד וכרטיס קול

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by א.ב ב,

אני צריך מחשב נייד עם ווינדוס XP יותר טוב עם יציאה של 9 פינים מה הן האפשריות ? אין צורך לשאול למה אני צריך דווקא ווינדוס XP, יש לי תוכנה ישנה שנתמכת רק ע"י ווינדוס XP

7. שלום לכול המומחים, אני מחפש מפרט מחשב עבור עבודתי ועבור משחקים לזמני הפנוי. אין לי צורך בציוד הקפי, כיום המחשב שלי מחובר למסך CRT ולמסך LCD 32". מחפש מארז שקט וטוב, קיבלתי המלצה על ה-P182 של antec. כרטיס מסך מצויין גם בראיה לעתיד וזכרון 4 גיגה (שאם איני טועה מצריך מערכת הפעלה של 64ביט) בעבודתי אני מרבה להשתמש במכונות וירטואליות, בעיקר בסביבת VMWARE כאשר אני מריץ שניים עד שלושה מכונות במקביל וזה "קצת" מכביד על המחשב שלי. אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shesek,

אהלן. אני מחפש מפרט לשני מחשבים, אחד מהם מיועד לשימוש יום-יומי, יריץ לינוקס, השימוש הוא בעיקר פיתוח (תכנות), גלישה באינטרנט, IRC, כמה שרתים שירוצו לשימוש מקומי (כמה דברים די כבדים, סקריפטים שירוצו ברקע, דאטאבייסים גדולים וכו', צריך הרבה כוח עיבוד), הארדיסק בסביבות 100-200 ג'יגה יספיק לי. התקציב הוא 6000, כולל מסך השני מיועד למשחקים וסרטים, וכנראה יהיה מחובר למקרן. אני גם עומד להשקיע במערכת סאונד (עוד כמה אלפים, על זה אני אשלח הודעה בפורום המתאים), אז צריך כרטיס קול שידע לנצל את היכולות האלה, הארדיסק עם טרה. התקציב הוא 15000, כולל מסך וציוד היקפי (שני המחשבים יחלקו אותו ציוד היקפי, מלבד המסך) הערה לגבי הכרטיס קול - את המוזיקה שלי אני שומע מהלינוקס, את הסרטים מהווינדוס. אני…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. טוב אז ככה, אחרי שבועיים של ניסיונות אני ניגש לקנות סופסוף את המחשב החדש ב-KSP (מה לעשות זה ממש קרוב לבית..) ורציתי לדעת אם יש איזה הערות או דברים שכדי לשנות ברגע האחרון לפני ההזמנה??? (אני די סגור על המסך אז פחות להעיר עליו כי הוא בדיוק מה שאני צריך... והדבר שאני הכי לא מבין בו זה אם הספק טוב מספיק??) : מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 1000 …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מפרט מספר 1: [table][tr][td]מעבד אינטל פנטיום 4 64 ביט מהירות LGA775 3000 דגם 630 זיכרון מעבד 2MB קאש זיכרון DDR2 512MB מהירות 667 חברה OEN כונן CDRW X52+DVD ASUS/SONY/Samsung לוח אם VIA P4 775 P4M900 VGA+AC+LAN של חברת Giga Byte עם חיבור PCI-EX דיסק קשיח Seagate 80GB 7200RPM דיסק קשיח SATA 2 מקלדת 108 מקשים עכבר אופטי בחיבור PS2- המקלדת והעכבר מגיעים כ-סט של חברת GigaByte דגם - GK-KM5000 שחור רמקולים שולחניים מהודרים 550 W- כולל מגבר פנימי מסך דק "17 LCD TFT שלוש שנות אחריות (לא החלפה של אחד באחד) כרטיס מסך OB 6 יציאות USB - 4 מאחורה ו2 מקדימה זיכרון כרטיס מסך - עד 128MB כרטיס הקול תומך 7.1 כרטיס רשת 10/100 כניסת PCI-EX הספק של ספק הכוח…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היום הזמנתי את המפרט הבא מעבד: pentium d 945 3.4 Ghz DUALCORE לוח אם: ABIT A W8-Max chipset intel 955X זכרון: Corsair DDR2 667 512MBX2 כ.מסך: eVGA 7600GS 256MB הארדיסק: WD 250GB (16MB) 7200RPM SATAII מארז + ספק: Compucase 6A21 בא עם מאוורר אחד והוספתי עוד מאוורר 12CM ספק- Spire rocketeerII 400W Silent PSU 24 PIN כמובן גם צורב דיוידי סידירום ופלופי אבל זה כבר לא ממש מעניין עכשנייו בכללי איך המפרט? אני יודע שהכרטיס מסך הוא בינוני אבל אני לא גיימר אז התפשרתי עליו על חשבון חלקים אחרים השאלה שלי היא רק האם הספק של 400 וואט יחזיק את המחשב כמו שצריך + אופציות לשדרוגים עתידיים או שכדאי לי להחליף ל 500 וואט? בחנות אמרו לי שיספיק אבל חלק הכניסו אותי לסרטים בקשר לזה ש 400 וואט זה לא…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mistaarvim,

ללא ציוד הקיפי -AMD או INTEL מה שהכי משתלם במחיר הזה -צורב דיוידי -זיכרון מה שלדעתכם עדיף לקחת בתקציב הזה 1~2 G לטווח הארוך -כרטיס מסך חשבתי על 18XT 512MB -ספק כוח חזק -מארז לא אכפת לי נראה לי שהכי משתלם זה הקומפיוקיס -לא כ"כ אכפת לי אפשרות לאוברקלוק הכל תלוי אם יכנס בתקציב, זה לא מה שיעשה לי את הקניה -ברור שאם אפשר להכיס קירור למרות שלא נראה לי שזה יהיה אפשרי בתקציב הזה -אפשר להפריד את הקניה עד שתי חנויות באנטרנט כמובן אם יש חנות באיזור ירושלים אולי אפילו באר שבע אז עדיף תודה אני אודה לYOAV ול DR.NOOB ליאור23 ולכל בעלי הידע באתר שיוכלו לעזור לי עם הידע שלהם בנושא

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש מחשב בסביבות ה-3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים. מחשב למשפחה, שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי להיתקע, שיעבוד ויחזיק גם לעוד שנים, ללימודים, סרטים הורדות וכו'. החלטתי לקנות מRSM המפרט ששלחתי להם: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W , יחידות 1 ₪550 PowerColorATI Radeon 6850 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 סה"כ מחיר לכל המוצרים…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) משחק מדי פעם, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? civilization v, gta iv, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לשימוש בתוכנות: אפטר אפקט, פרמייר פרו, פוטושופ. מעוניין שירנדר לי מהר ובלי שיצאו לי גיצים מכל החורים. תקציב עד 10K אבל לא חובה בכל התקציב. אם אפשר ב8.5K ודרומה יהיה טוב. אשמח גם לקישורים ישירים לרכישה. תודה.

16. Started by אלון פ,

קודם כול, אני חדש בפורום אז היי לכולם! ולנושא, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשקיע בו. אני צריך מפרט די טוב, שיוכל להפעיל אפילו crisys. לפי מה שהבנתי, אלה הדרישות של crisys: CPU Minimum: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster, AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster. CPU Speed Minimum: 2.8 GHz (3.2 GHz or higher for Vista) System RAM Minimum: 1 GB (Windows Vista requires 1.5GB RAM) Video Card Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB 1660 ¤ 1 Gigabyte GA-8I915P Duo Intel 915P LGA 695 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 2 POWERCOLOR RADEON X600 PRO 128MB - PCI-E 740 ¤ 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 370 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5830

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בבקשה תגידו לי מה כדאי לי לשפר להחליף ומה אפשר להשאיר או לחכות: My computer: Intel P4 2.0G GeForce 4 MX 440 512MB SDRAM 40GB Hard Disk CD-ROM X 50 CD-RW SONY 48X32X48 ??? ??? ??? ??? ??? שכחתי משהו? =\

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לשידרוג למערכת מסויימת לא חדשה, החלקים שאני מעוניין לשדרג הם: לוח אם, מעבד וזיכרונות. הסכום שעומד לרשותי כרגע הוא 800 ש"ח, אם יהיה צורך (ומשהו אומר לי שיהיה) אז אני אוכל להיתגמש עד לסכום של 1000 ש"ח. עיקר הדברים שאני מעוניין שהשידרוג יעזור בהם הוא ביצועי המערכת במשחקים ובכלל, עבודה קלה בתיכנות (Compailer..) וכל השאר כמובן מאליו. אני מעוניין במערכת אשר תיהיה מבוססת על AMD, אך אם יש פיתרון זול יותר לכיוון הINTEL אני לא אסרב. *חשוב לציין שאני לא מתכוון לבצע OverClock למערכת. אלא הם עיקר הדברים שאני מעוניין לשיפור בעיקבות השידרוג. אשמח להצעותיכם ועזרתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל סביבה אפשרית אחרת (eclipse) - פרנסה FL STUDIO - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדו…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. אהלן אנשים, קודם כל תודה מראש לכל העוזרים. קצת פרטים לפני המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 6000 ש"ח. תקציב גמיש, ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד להחזיק כמה שנים טובות, המחשב הנוכחי כבר מיצה את עצמו.. 3. יש צורך בציוד הקפי, אין העדפות לדגמים. 5. שקט לא קריטי.. 6. אשמח לשמוע פירוט על OC 7. קונה את המחשב עם ווינדוס8 8. אין חנות ספציפית, שמעתי המלצות על TMS.. 10. לא צופה שדרוג מאסיבי בעתיד.. הרכבתי פה משהו ראשוני, אשמח לשמוע על שינויים / שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1034 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪196 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 …

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. מה דעתכם על שדרוג שמבוסס על המפרט הבא? המטרה היא מכונת משחקים ועבודה שתחזיק מעמד בכבוד בשנתיים שלוש הבאים למשחקים הכבדים ביותר. הזכרון הזה בסדר? כ.מסך GAINWARD BLISS PCX GF 7900GT 256MB DDR3 PCI-E SLI TV-OUT+2*DVI 3Y 2026 זיכרון Super Talent DDR2 800MHz 2GB DUAL PACK 2x1Gb 2135 מעבד INTEL P-4 LGA775 3.0GHZ 630 800MHZ FSB HT 2Mb EM64T 3Y 1092 לוח ASUS P5N32-SLI DELUXE P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 2*PCI-E A+L 3Y 1,421

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עם מסך,בתקציב של 2500-2600. השימושים המרכזיים זה לאופיס,אינטרנט ועבודה משרדית. אבל שיריץ משחקי מחשב בצורה סבירה,וגם לא חובה שיריץ כל משחק. צריך את העזרה שלכם. אני יודע שהבקשה טיפה קשה לביצוע בתקציב הנמוך הזה. תודה! *שהמפרט ייקח מחנות באזור רחובות/ראשון.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yniq,

שלום לחברי הפורום, במפרטים המוכנים אין מפרט מיועד לצרכים שלי, וגם החיפושים בפורום רק בלבלו אותי יותר ממה שהייתי. אני צריך מחשב ללא מסך, ללא ציוד היקפי וגם יש לי כבר צורב DVD. כלומר: אני מעוניין במעבד, לוח אם, זכרון, HD, כרטיס מסך, מארז וספק/מאווררים המטרות: מערכת הפעלה XP. עיבוד תמונה (פוטושופ) פיתוח RAW (למי שלא מכיר זה מעין המרת קבצים ממצלמה דיגיטלית בפורמט RAW ל JPEG) office, eMule , גלישה באינטרנט, ו winamp. לעיתים קרובות כמה מהתוכנות הנ"ל רצות במקביל. אין צורך בביצועים בתלת מימד. אין צורך במשחקים. (לכן לדעתי אפשר להתפשר על כרטיס גרפי פחות חזק) לא צריך לכלול מערכת הפעלה או הרכבה. היום אני עם HD של 40GB שכבר מלא. לכן אני מעדיף HD גדול ומהיר (אולי 160?). כמו כן, נראה…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אוקיי, אז ככה: בהתחלה רציתי לקנות את ה"שילוש" הבא: (צריך מעבד חזק ליישומים כמו תלת - מימד) E6600 Asrock ConroeXfire Corsair value 533 cl4 1GB סה"כ 3300 ש"ח עכשיו אני חושב יותר על קניית מערכת של E6300 ולבצע OC, משהו כזה: E6300 Gigabyte ga-965p-ds3 זכרון 1 GB, מתאים ל OC - ***** (אני מתאר לעצמי שעולה כ 800 ש"ח) קירור למעבד (כמו BT) סה"כ כ 3300 ש"ח כמה שאלות: 1. איזה זכרון מתאים במקום ה ***** 2. בקשר ל 1.: אני מעדיף זכרון שהוא לא kit אלא DIMM יחיד כדי שבעתיד אני אוסיף לו עוד אחד ל dual channel. יש המלצות ? 2. אני מתכוון לבצע OC רציני, של עד בערך 2.8Ghz. האם מספיק רק קירור למעבד כמו BT ? או שצריך לדאוג לקירור נוסף / משחה טרמית.. ? אם אתם מעוננינים, הנה שאר המפרט שאני מעוניין…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.