ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש, מסך 13.3" המחשב הוא לצרכי לימוד ואינטרנט, מעט משחקים וסרטי HD. התוכנות אשר יעלו עליו הן:OFFICE, SPSS,STATISTICA,MATHLAB התכונה החשובה לי ביותר זה מהירות וזמן סוללה לפחות 6 שעות. עד עכשיו התרשמתי מהDELL INSPIRION I5 אבל פתוח להצעות התקציב :עד 4000 ש"ח כמו כן אשמח להמלצה היכן כדי לקנות..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר להוזיל עלויות אבל שיהיה עדין איכותי. מחשב לצרכי עיצוב גרפי.התקנת אדובי ועבודה לפחות עם שתי תוכנות במקביל. ---------- מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1403 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪431 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪550 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 מחיר: ₪330 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מח…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אוקיי אני צלם ובין הייתר אני עושה גם את העריכות צילום שלי במחשב בתוכנות Adobe (Photoshop,Lightroom,Primire) ובתוכנות נוספות אני מוסיף לכם את ניתוני המחשב שלי כרגע אני כרגע בלי כרטיס מסך ומה שאני חושב שאני רוצה לשדרג בעיקר זה את הכרטיס מסך שלי ( זה מחשב נייח ) אני מקווה שתוכלו להגיד לי אם אני רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ואם אני צריך להוסיף עוד משהו בשביל השידרוג הזה . כרגע אני מאוד נהנה מהמחשב שלי . (רק אומר ) אבל אני רוצה כרטיס מסך ובין הייתר אני רוצה שגם הכרטיס מסך יתאים לי למשחקים .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט שאני רוצה לרכוש מחר או מחרתיים השימושים יהיו משחקים וסרטים המסך שלי הוא 17 אינץ lcd ותחובר טלויזיה טושיבה lcd 32 אינץ במעמד הרכישה אוסיף עוד 3 מאוורים אשמח לשמוע חוות דעת האם אפשר יהיה להוזיל בחלקים מסויימים ? תודה אוהד. מעבדי אינטל מחיר סה"כ 795 Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE מחיר סה"כ 504 EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty מחיר סה"כ 450 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כרטיסי מסך Sapphire מחיר סה"כ 944 HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות מחיר סה"כ 301 500GB 72…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לקבל עזרה בקניית לפ-טופ חדש לאשתי. כרגע יש לה IBM Re50, אשר משרת אותה כבר מספר שנים. הבעיה העיקרית היא שהוא הפך להיות מאוד איטי וכבד (בעקבות החלפות הסוללה המקורית לסוללה חליפית). אשתי בעיקר משתמשת בו לעבודה, בעיקר בתוכנת SPSS. המחשב לא משמש להרצת משחקים או סרטים. מבחינתי התכונות העיקריות שאני מחפש הן: 1. מהירות עבודה, בקיצור שהSPSS לא יתקע לה ושתוכל לעבוד עם כמה חלונות במקביל. כלומר זיכרון פנימי גדול, כדי להקטין את כמות הקריסות ולהגדיל מהירות. 2. משקל: המחשב באמת נייד, כלומר היא לא מעט איתו על הגב. אשמח לפחות מ2.5 קילו. 3. מסך: 14-15. מכיוון שהיא משתמשת בו כל היום, זה חשוב. 4. חברה: לא חייב להיות לנובו, אבל רצוי מאוד מחברה אמינה, שכן זה מחשב שאמור לשרת אות…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אוקי התקציב עומד להגיע, אני צריך לדעת אם המפרט הזה שווה משו Intel Cure 2 Duo E6300 GIGABYTE GA-945G-S3 DDR2 512MB 533MHz CL3 PQI WD 250GB 7200 16MB Gigabyte GeForece 7600GT GV-NX76T256DB-RH Thermaltake SwinG ATX MIDI Tower - 430W סה"כ 3,977 משו לשנות להוסיף לתקן להחליף? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מפרט למחשב אשר ישמש לצפיה בסרטים + גלישה מול הטלויזיה בסלו, כמובן שמדובר בסרטים ב full HD אין לי בעיה לקחת מכשירים כמו gaida או xtreamer אפילו, רק אני רוצה להבטיח שהסרטים ירוצו כמו שצריך ושאוכל לגלוש (ב xtreamer שראיתי אין אפשרות לגלוש לכל האתרים רק לאתרים שמוגדרים במכשיר) תודה רבה איתי[br]פורסם בתאריך: 9.03.2011 בשעה 15:24:56 ועוד סוגיה:אני מתכנן לקנות xbox360 עם kinect האם הוא יכול למלא את הצרכים בנושא סרטים וגלישה ? או שאני באמת חייב גם מחשב וגם xbox ? תודה מראש על העזרה איתי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי קצת יעוץ שהעיקר בו הוא כרטיסי מסך, אבל קשור גם למפרטים, אז החלטתי שפה כנראה יהיה המקום המתאים. אנחנו מדברים על שני מחשבים בבית שלי. אחד שלי, אחד של אחי הקטן. שלי: P4 2.6 HT + FX5600 של אחי: P4 1.7 + ASUS GeForce 2 Deluxe המחשב של אחי, כמו שאתם רואים, מיושן יחסית. משלי אני מאוד מרוצה, העניין הוא הכרטיס שלא בדיוק מאפשר הכל. המחשב שלי כחבילה מספק את הצרכים שלי. אני לא רואה סיבה לשנות בו משהו מלבד הכרטיס. הכרטיס סבבה באופן כללי. לא קרה לי שלא הצלחתי להריץ משהו עליו, חוץ מ BF2 שקיבלתי לפני כמה זמן. מה שכן, במשחקים כבדים לא תמיד רואים הכי טוב. המחשב של אח שלי דיי חלש. הכרטיס, שדרך אגב היה קנייה מעולה בזמנו (עד לפני שנה הוא הריץ כל משחק ונתן ביצועים יותר טובים מג'יפה 3 ו 4…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שקראתי הרבה מאוד ביקורות מעולות על המחשב הזה החלטתי היום לקנות אותו המקלדת שלו נוחה מאוד והרמקולים מאוד חלשים (בפלאפון יש לי רמקול יותר חזק) הבעיה שהכי מציקה זה הWIFI לפי כל הסרטים ביוטיוב הוא אמור לקלוט WIFI ממרחק של 100 מטר! בגלל שזה WIFI 802.11N שזה הכי חזק שיש היום ובתכלס זה קולט לי על עוצמה נמוכה מאוד ממרחק של 15-20 מטר מהראוטר, והמחשב הישן שלי מלפני 3 שנים קולט לי מאותו מרחק בדיוק על עוצמה הכי גבוהה שיש. מוזר לא??
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ₪1074 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪592 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ₪359 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ₪486 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ₪1595 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ₪194 מארז ללא ספק Foxconn TLM-841 ₪262 ספק כח Enermax Liberty 400W ₪421 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4983₪ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני ניידים שמאוד עיניינו אותי והם בתקציב שלי, הראשון הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur=2&t=1&c=320 השני הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3190&products_id=26264 . עכשיו השימושים שלי הם לתכנות ראיית סרטים בHD הפעלה מרובה של אפליקציות וגם קצת משחקים. בבקשה אם אתם ממליצים על נייד מסוים אני אשמח אם תוכלו לאמר לי למה ומה ההבדל בין השניים. תודה רבה לכל העוזרים מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי צריך מפרט, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור. הנה ההודעה שלו, בה הוא מפרט מה הוא צריך ושואל כמה שאלות: אני מעוניין במחשב חזק ואיכותי המיועד בעיקר למולטימדיה וגם מעט למשחקים. שיהיה מסוגל להריץ משחקים/סרטי DVD בד בבד עם תוכנות כבדות ברקע ללא קושי. חשוב לי שיהיה מארז יפה, שיהיה שחור עם חלקים שקופים, איכותי ועם הרבה יציאות קדמיות ( eSATA FireWire USB 2). תקציב עד 4000 ש"ח בקירוב. מי שיכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בלי להכליל אותו בתקציב של המחשב הנ"ל (לא מיועד להקלטה ועריכה אלא לאיכות שמע גבוהה), ושלא יהיה מסדרה של כרטיסי קול למשחקים, יעזור מאוד. וגם על מערכת של שלט מולטימדיה למחשב (בסגנון iMon). כמה שאלות: האם עדיף לקנות לוח אם עם יציאות שונות בילט אין, או לוח אם …
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עקב גסיסה של הדיסק הקשיח ומערכת בת 5 שנים, אני מחפש המלצה למפרט, בגדול צריך רק את הקופסה עצמה על כל חלקיה אבל ללא כרטיס מסך (כרגע עם GTX 970). אשמח להכוונה כללית על מה מקובל כרגע כ MID-HIGH END או אפילו היי אנד ללא כרטיס מסך - זאת אומרת מעבד חזק יחסית עם קירור מים וכל השטויות של SSD M2. לא נותן טווח מחירים אבל בלי הכרטיס מסך אולי משהו כמו 4-5 אלף. קירור מים זה פלוס רציני אבל הבנתי שאולי לא צריך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1486 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL ¤1108 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤415 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤420 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤44 מארז: ANTEC NINE HUNDRED - ULTIMATE GAMER CASE ¤739 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤598 קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 ¤291 מחיר סופי: ¤5974 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il …
-
- 8 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הזה (תמונה מצורפת), ויש לי התלבטות בין הלוח אם שבחרתי ללוח EPOX 8RDA3+ אומנם לפי כמה השוואות שראיתי כמו זאת : http://www.tomshardware.com/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-01.html הביצועים של ה-ABIT טובים יותר, בעיקר בכל מה שקשור לזכרון: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-01.html אבל ברוב הבנצ'מארקים ההבדלים ממש זניחים. לעומת זאת מבחינת פיצ'רים ובאנדל, ה-EPOX לוקח (שני כרטיסי רשת - משהו שאני צריך, כבלי IDE מעוגלים, כבלי חשמל ל-SATA ועוד כמה דברים, שחוסכים לקנות אותם בנפרד אח"כ) השאלה שלי היא אם יצא למישהו פה להתעסק מספיק עם שני הלוחות כדי לדעת האם באמת מרגישים הבדל בביצועים, או שאפשר לקחת את ה-EPOX רק בשביל הפיצ'רים ו…
-
אני מתכונן לקנות מחשב נייח חדש לאחר שמונה שנים עם אותו מחשב, ההבנה שלי בתחום לא הכי גדולה והייתי רוצה להציג בפניכם את המפרט שהציאו לי במספר חנויות. על המפרט רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם המחיר שווה? 2. האם המחשב אכן טוב? ואם לא מה טוב ומה לא ומה כדאי לשפר? 3. מהו לוח משולב? מה ההבדל בין משולב ללא? ומהן היתרונות והחסרונות? מדוע כרטיס הקול והרשת הם על הלוח הראשי? המחשב יהיה מחשב ביתי לצורך גלישה הורדת סרטית ותוכנות משחקים וכו'... המפרט: מעבד: Intel dual core 945 3.4 2x2mb לוח משולב Asus p5vd2 mx דיסק קשיח: WD sata 80g כרטיס מסך: GEFORCE 6200tc tv+dvi 256mb זיכרון: DDR2 512MB 533Mhz צורב NEC AD5170A DVD -R/RW X16 כרטיס קול ורשת על הלוח הראשי. כונן 1.44 מארז. הצעת המחיר היא 26…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, ניגון סרטי 4K, גלישה באינטרנט (אני נוהג לפתוח 30 חלונות במקביל בכרום). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב ווינדוס מותקן 8. האם ישנה העד…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לOC תוכנות חזקות כמו MAYA וכדומה ושהמחשב יהיה ישמש גם לגיימרים אם אפשר רק ארד דיסק גדול (200 GB SATA 8 MB) ומקלדת ועכבר אלחוטי (המקלדת והעכבר הלכו לי................... בבקשה ממכם זה דחוף תתנו לי גם את שמה של החנות שאני יכול להביא אותו משם תודה רבה לכל העוזריםם (אני חושב ללכת על AMD אז תתנו לי את ה!!מפרט אם אפשר ותודה רבה לכל העוזרים)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים שיריץ את המשחקים הכי טובים על מדיום מינוס לפחות עכשיו השאלה שלי היא,האם לקנות מחשב חדש או שאני יכול להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן שלי,ועליו לבנות את המחשב החדש(שדרוג) מפרט המחשב הישן: Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333 דיסק קשיח:250 ג' : ובקשר לספק כח אין לי פרטים עליו אבל אני יודע שהוא לא משו אז השאלה שלי היא כמה יעלה לי כל השדרוג הזה?(הקנייה לא כוללת מסך,יש לי כבר)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת למחשב הנ"ל, לצרכים של אופיס, גלישה באנטרנט, קצת מוזיקה, תמונות וכדומה. מחשב נייד Duel Core 2.16Ghz HASEE דגם: FU542 ו 2048MB 320GB מעבד חזק Intel T4200 2.16GHz - בעל ביצועים משופרים. מסך''15.4 WSVGA 1280x800 בטכנולוגיית LED דיסק קשיח בנפח 320GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 2GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 4 כניסות מהיר 2.0 USB + קורא כרטיסי זיכרון מחיר 2200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית, אחד בסלון ואחד בחדר. המחשב בסלון עובד 24/7 מבוסס על פנטיום 4 ומשמש כ- HTPC להורדות ולצפייה בסרטים בלבד. המחשב בחדר שפעם היה חזק ושימש למשחקים, משמש היום בעיקר לגלישה. המפרט שלו הוא mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650. ram: 4GB 667GHZ. display card: ATI 4850. screen: 19 inch 1280*1024. אני מעוניין לשחק אבל לא ממש בא לי להוציא כרגע 4-5 אלף ש"ח רק בשביל קרייסיס 3. השאלות שלי נוגעות בעיקר לצריכת חשמל. האם משתלם כלכלית להחליף את מערכת הפנטיום 4 למערכת HASWELL (לוח,מעבד,זיכרון) ולחסוך בצריכת החשמל לאורך השנים ? האם ישנם מעבדי HASWELL זולים בכלל ? אפשרות שנייה, לקחת את המפרט של המחשב החזק יותר ולהעביר אותו ל- HTPC על מנת לצפות בסרטים. צריכת החשמל במקר…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, רציתי לשאול מה דעתם לגבי המפרט הזה: יש לציין שהמעבד הוא ה i9-9900K החדש שיצא. דיברתי עם שריון מחשבים והוא דיבר עם הספק שלו של אינטל, שאמר לו שהמעבדים נמצאים כבר בישראל וישוקו בדגם ה TRAY ב 19.10.2018. בגלל שיש כמות קטנה אז יש צורך בהזמנה ועדיף כמה שיותר מהר. נ.ב. כל המחירים כוללים מע"מ. ואל תשאלו למה אני צריך מעבד כזה, אני רוצה משהו עוצמתי שיספיק לי ל 5-8 שנים בשקט, אני מתכנת ועובד עם אימולטרים. והכרטיס מסך הפשוט זה בשביל חיבור ל 2 מסכים FHD. השאלה שלי אם שווה לחכות ל 20 לחודש כדי לראות מתי יגיעו הדגמים החדשים של סידרת 9000 לישראל, או להזמין עכשיו ממנו (אני לא יכול לחכות עד ה 20 ואז להזמין ממנו כי רוב הסיכויים שהמחיר ישתנה ו…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
היי היי, מחפש לקנות מחשב עבודה לאימי העוסקת באדריכלות ועיצוב פנים. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר תוכנות CAD, אך גם יוכל לתפקד גם בשימוש בתוכנות אדובי (תכלס אילוסטרייטור ופוטושופ, לא פרימייר וכאלה) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (ניתן לחרוג מעט במידת הצורך (גג גג 5500 - עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (CAD, בלי רוויט, פוטושופ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - ופה יש נקודה חשובה - המסך צריך להיות גדול (לפחות 27, ושיהיה איכותי, עם פלטת צבעים טובה) 4. האם יש רכיב ב…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש מחשב נייד מתאים לידידה שכרגע בשלב הסטאז' של התואר באדריכלות. היא צריכה מחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות עיצוב ועריכה: Autodesk autocad, Autodesk Revit, Rhino grasshopper, photoshop, illustrator, InDesign. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 19 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-