ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד lenovo thinkpad w510 מצאתי באינטרנט חנות שנקראת zol קישור לאתר http://www.zol.co.il/Category.aspx?CatCode=79&ParentID=7 הם הכי זולים שיש אבל אני לא מכיר אותם ואני קצת פוחד אים אפשר לקבל עזרה אולי מישהו שמע עליהם? מה לעשות בקשר לאחרוית? איך אני יודע שזה מקורי ולא עובדים עלי? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי.[br]פורסם בתאריך: 3.08.2010 בשעה 11:25:25 שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד lenovo thinkpad w510מצאתי באינטרנט חנות שנקראת zol קישור לאתר http://www.zol.co.il/Category.aspx?CatCode=79&ParentID=7 הם הכי זולים שיש אבל אני לא מכיר אותם ואני קצת פוחד אים אפשר לקבל עזרה אולי מישהו שמע עליהם? מה לעשות בקשר לאחרוית? איך אני יודע שזה מקורי ולא ע…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני מתעניין בקניית מחשב נייד במחיר של עד 3000 שקל ! אני צריך את המחשב בעיקר לסרטים קצת לימודים ואינטרנט ! באמת לא משהוא מטורף אבל עדין אני רוצה שיהיה מקסימום ביצועיים למחיר שאני משקיע תודה מראש ! ודרך הגב יש לי שאלה איזה מחשב יותר טוב Asus A53E I5 2450M GMA HD או ש INSPIRON N5050 I3 ! לפי מה שאני מבין הם עולים בערך אותו דבר ואותם ביצועיים .
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm מה דעתכם בעלות של 200 דולר לשימוש של צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש עזרה בהכנת מפרט למחשב שיוכל להריץ את המשחק DIRT בלי בעיות (התאהבתי במשחק ). אני יודע שהסכום קצת נמוך, אבל אני לא צריך ציוד היקפי או צורב. המטרה היא שהמחשב יהיה עם OC קבוע בסביבות ה-3.0 , לאחר סיור קצר בפורום חשבתי על המפרט הבא (צריך להוסיף במפרט מארז וספק - אשמח להצעות) תודה מראש מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤303 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤485 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤377 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייח לסרטים\גלישה באינטרנט ומשחקים , צריך שיריץ אותם בצורה סבירה. מעדיף שיהיה הרבה זיכרון HD לא גדול במיוחד וללא ציוד היקפי התקציב המקסימלי הוא 4K אבל עדיף כמה שפחות הצעות רציניות בבקשה , תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הייעוד של המחשב יהיה גם לשימוש של משחקים ושיוכל להריץ כמה דברים במקביל בלי להיתקע, וגם ללימודים ושימוש רב באופיס הבנתי שעם המק-בוק יש הרבה בעייות בעברית אז יצאתי מהרעיון של לקנות אחד, וגם התווך מכירים טיפה בעייתי. * גודל המסך?עד 15.6 * משקל רצוי? לא בעייתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מבין בזה שיהיה ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G אפשר להתפשר עדיף שלא * כונן CD/DVD? צורב? DVD עדיף גם עם צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הלוואי והיית…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז המחשב שהיה לי הוא ASUS N550JV שהרחבתי לו את הראם מ8 ל16 ואת הכונן הקשיח החלפתי בSSD ואת האופטי החלפתי בכונן של הטרה שהוצאתי. סך הכל הייתי מרוצה מהחשב למרות שכן הייתי מעדיף שהוא היה עובד מהר יותר ברינדור של תלת ובעבודה עם התוכנות עריכת וידאו. השאיפה שלי היא שהוא יעבוד כמה שיותר מהר וחלק עם התוכנות של אדובי ובעיקר עם האפטר הפריימר והסינמה. אין לי בעיה לקנות מחשב שצריך להרחיב או להחליף לו דברים רק שיכנס בתקציב שוקל מקבוק שאולי לא יהיה בדיוק מה שאני רוצה אבל כנראה יעבוד יותר מהר אני לקראת שנה ד אז הוא ימשיך איתי הלאה אחרי הלימודים * מטרות המחשב? Photoshop, Illustrator, After Effcts, Premiere, Cinema4d * גודל המסך? 15.6 אם יש הצעות של גדול יותר גם מוכן לשקול, מעדיף מסך …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום דרוש מחשב עד 3500 ש"ח אך רצוי שיהיה הכי זול שאפשר המחשב מיועד ליועץ ביטוח כלומרשימושים בתוכנות האופיס השונות אינטרנט נוחות ממשק והכ י הכי חשוב אמינות שכן הרבה מידע חשוב יהיה על המחשב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
For 250 nis you have the Logitech Internet Navigator Special Edition which is a very good keyboard, I had a chance to use it myself and it's great. but for 125 nis you have the Normal Logitech Internet Navigator which is also very nice and has a more sensible price. I suggest either of these two. I never liked ergonomic keyboards, I don't think you can find any of them in your budget either
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 5.5K גג, ואני יכול לקנות רק מKSP.. הנה המפרט, יש שם את כל מה שאני צריך, מה שלא נמצא או שיש לי או שאני לא צריך. המחשב הוא למשחקים בעיקר ולאינטרנט. איך? זה המקסימום שאני יכול להוציא מאותו התקציב והחנות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב לכם חבר טוב שלי סטודנט למדמ"ח מחפש לפטופ. השימושים יהיו שימושים רגילים של סטודנט למדעי המחשב, אך הוא מתעקש על פלטופורמה חזקה (למרות שהסברתי לו שהדבר לא נחוץ, אבל ככה הוא רוצה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושים סטנדרטיים של סטודנט לתכנות. * גודל המסך? 15.6 (הסטודנט מתעקש שלא יהיה פחות, גם לא 14) * משקל רצוי? כמה שפחות (נראה לי שהמשקלים בסה"כ דומים בקטגוריה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם כאן נראה לי שזמני הסוללה לא מיטביים בכל המחשבים, אבל עדיף מחשב שיתן קצת יותר תפוקה בבטריה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך האיכות של הכרטיסי מסך של אינטל למחשבים ניידים כמו ה 855.איך הביצועים והאיכות והאם הזיכרון שלהם הוא משותף או יעודי ואיך הוא לעומת הradeon 9200 למשל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלתי בעבר על הטמפרטורה החריגה של הלפטופ שלי, ואפשר לומר ששברתי שיא היום, אולי כי יחסית חם בחוץ המחשב לא עשה יותר מידי דברים חוץ מלפתוח קבצי RAR של 7 GIGA (שהבנתי שכנראה מאמץ את המעבד), ואז התחלתי לבצע התקנה במהלך ביצוע ההתקנה ראיתי את הטמפרטורה הנחמדה של 92 מעלות. הצלחתי לצלם על 91, אבל המחשב לא האט, ולא גרם לעצמו להתקע על מנת להתקרר... זה מצב נורמלי? המאורר של הנייד עובד, והוא מורם מעל השולחן, כלומר יש רווח קטן בינו לבין השולחן. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת כל שאר מהפרט וגם מבחינת הביצועים הם כמעט אותו דבר נכון? וגם מבחית רמת רעש שהם עושים הם אותו דבר? מודה מראש לכל העונים. אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהירות מפני שכנראה מחר אני קונה את 1160EJ!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חדשה כאן, וזו הפעם הראשונה. ניסיתי לחפש במפרטים המומלצים אך לא מצאתי את הדרישה. בטוחני שהיו כאלו דיונים בעבר, אשמח לקבל קישור, או לחילופין כל המלצה למפרט תתקבל בברכה. הדרישה. אני עובדת בפיתוח אתרים ומערכות. אי לכך, המחשב האישי שלי משמש גם כעין "מיני שרת". המחשב צריך לכלול גם SQL SERVER, שהוא ג"כ שרת בפני עצמו שרת IIS פעיל התוכנות גם הן מאוד כבדות VISUAL STUDIO MSSQL כמו"כ פוטושופ, עם 2-3 קבצים כבדים פתוחים העניין הוא שבו זמנית יכולות להיות פתוחות 3-4 תוכנות מאוד כבדות, ואני מעוניינת שהרצת האפליקציה תהיה המהירה ביותר. פרטים נוספים - המדובר על מחשב בלבד לא כולל אביזרים נלווים של מסך מדפסת וכד' - המדובר על מחשב בלבד לא כולל התקנה של מערכות ההפעלה, שעם זה אתמודד לאחר ש"האפליק…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לאחר הרבה דיונים כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401465.msg3447649#msg3447649 וכאןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402306.msg3457744#msg3457744 להלן המפרט שאליו הגעתי (כמעט סופית) מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤116 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=991558 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE L…
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך אין חשיבות לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין חשיבות * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הדגש הוא על המחיר, המחשב חייב להיות כמה שיותר זול ופשוט, עדיפות לחנויות באזור הצפון
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. השימוש יהיה די "יומיומי", ואם יש אופציה שיתאים גם קצת למשחקים חדשים זה יהיה בכלל אחלה. מחשב אחד שחשבתי עליו (בגלל המפרט ולא בגלל המלצות כלשהן- לכן אני פונה אליכם) הוא - http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19847 תודה ושבת שלום, עודד ב.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בניתי מפרט, הוא מיועד למשחקים כבדים, אבל גם מאוד חשוב שיתמוך 100 אחוז ב משחק enemy territory זה המפרט: אני לא בטוח אם לקנות את ה Sapphir RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E? או xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3? (אני לא עושה oc ולא משנה האפשרות לsli) וגם ניתן לראות בתמונה למטה שבמשחק שציינתי למעלה (enemy territory) ה 6800 מוביל אם אפשר גם ביקורת על המפרט עצמו 3>
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי אחרי קריאה של המפרטים המומלצים בפורום + פתיחת נושא חדש וכניסה לנושאים פתוחים קיימים הגעתי למפרט הבא: [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1036 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪392 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪455 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Qui…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי שלוש אופציות ואולי כדאי אופציה רביעית? מחשב לעיבוד נתונים + אינטרנט. האם זקוקים לכרטיס מסך? אופציה ראשונה Intel core2-4500-800FSB 2M 680 Gigabyte G31 1333FSB 380 1GB DDR 2 667X2 235 Seagate/W.D. 250G SATA 2 350 GEFORCE 8500GT 512MB 350 מארז ATX כולל USB קדמי כולל מאורר C12 170 2173 2086 כרטיס מסך??? -350 אופציה שניה Intel core2-2.4G-E4600-800FSB 2M Gigabyte G31M-S2L (iG-31-Quad-DDR2) VGA+L1G 1333FSB KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ PC6400 X2 SEAGATE 250G 7200 16MB SATA2 GEFORCE FX8500 PCX 512MB+TVD Intel P4 S-775 CompuCase מיצב מתח (6c28) 120mm מפואר שחור/מוזהב 2150 צורב שחור -120 כרטיס מסך??? -350??? אופציה שלישית ??? ליבה כפ…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מבקש הצעות/מפרט למחשב משרדי בבית לטובת: - גלישה מהירה ובטוחה באינטרנט (לרבות מסחר בבורסה כאן ובארה"ב). - עבודה ב- OFFICE הפקת דו"חות ומצגות. - מקלט רדיו להאזנה במקביל, אין צורך בטלויזיה. - חיבור 3 HD ישנים SATA למחשב החדש. נא להוסיף מסך מומלץ, מדפסת, פקס וכל העולה על דעתכם. התקציב לכל זה 5000 שקל. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
כמו שכתבתי באשכול הקודם השירמושים העיקרים הם: אופיס,אינטרנט,שירים,סרטים וכו.. המחשב רוב הזמן יהיה במבנים ולא בחוץ. כרטיס מסך לא חשוב (מינימום GMA HD). מעבד וזכרון רצוי כמה שיותר רצוי שלא יתחמם ויעשה רעשים של הליקופטר. וסוללה - השאיפה היא ל-5 שעות אבל אני בספק שיש משהו שמגיע לזה עם מפרט נורמלי. אחרי עזרה מכמה חברי פורום המועמדים בנתיים הם: Dell Latitude E5410 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5410-350m.htm Lenovo ThinkPad Edge 0301-DGG http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2346&catId=5 Acer Aspire 5741G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5704 ממה שאני יודע ה-דל הוא אחלה מחשב מבחינת הכל אבל קצת יקר יחסית למפרט (האם הוא …
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! 8) אני חדש פה. אני רוצה המלצות לכמה דברים: אז ככה יש לי 2500 שקל ואני רוצה לקנות : זיכרון ,הרדיסק ומסך. הרדיסק:לפחות 60 GB זיכרון:256 DDR מסך:מעדיף 17 אניץ' לא LCD פתוח להצעות מודלים,חברות,סוגים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-