עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yonatan77,

שלום חברים אחרי שעות של חיפושים וקריאה ברשת, גם בפורום המוצלח כאן, אני שוקל בחיוב לקנות את ה-Yoga Pro 2. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ואולי MatLab מדי פעם. הכיוון שלי הוא הדגם של ה-i5, עם SSD של 256GB. יש לי עדיין התלבטות קטנה אולי ללכת לכיוון ה-Toshiba Z30. אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם לגבי מספר שאלות: 1. כנראה שאקנה את ה-Yoga באילת, ההתלבטות שלי היא בין KSP ל-"נט מחשוב". בגדול המחיר ב"נט" הוא 4620 כולל הרחבת אחריות (ובנוסף הוא בצבע כסוף ולא "קלמנטינה"), לעומת 4860 ב-KSP. ההתלבטות שלי לגבי קנייה מ"נט מחשוב" היא: א. לא מצאתי עליהם ביקורות ברשת. האם מישהו קנה מהם ויכול לשתף? ב. במקרה של DOA, כמו שקרה פה למישהו בפורום (http://goo.gl/orfAPp), האם לא תהיה לי בעיה לממש קבלת מחשב ח…

2. אהלן אנשים לאחותה הקטנה של ידידה שלי יש יום הולדת 16 בקרוב, והוחלט לרכוש לה לפטופ חדש. התקציב הוא עד 2000 ש"ח והדרישה מהמחשב הנייד היא.. ובכן, דרישה בסיסית למדי, מחשב שיעבוד בצורה סבירה, לא גדול מדי, לא כבד מדי, שיהיה מסוגל להריץ OFFICE בסיסי ומשחקים בסיסיים [ואינני מדבר פה על יישומים גראפיים כבדים], גלישה באינטרנט והאזנה לשירים. משהו שיספק את צרכיה של נערה בת 16. אין פה עדיפת למשהו ספציפי, אם כי אני נוטה לסלוד מנטבוקים, גם בגלל חיי סוללה מעליבים וגם בגלל המעבדים החלשים. גם בתחום גודל המסך אינני מעדיף משהו אחד על פני האחר. אודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, ותודה לכם על זמנכם. כל המשפחה התגייסה בשביל לקנות לאחותי מתנה שווה יום ההולדת חל ביום ראשון, עד אז... יש לנו זמן להיוועץ בכם ולקנות לה מתנה מדהימה . עדיפות ל- 4GB RAM לפחות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וקצת צפיה בסרטים בעיקר סטרימינג... * גודל המסך? מעל 14". אני מעדיף מעל 15, אבל ניתן להתפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. USB * בלוטות? לא חייב. מקסימום נקנה לה דונגל * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Blur…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  4. שלום, הגיע הזמן להחליף את הגרוטאה (בעברה: "מכונת החלומות\תחליף בחורה") פנטיום 3 866. אחרי סקירות עמוקות בפורום וכתבות החלטתי ללכת על מכונה מבוססת AMD ו- Radeon 9700. אני חושש שחלקים מסוימים במפרט שבניתי עלולים להיות מיושנים קצת אז עצות ושיפורים יתקבלו בברכה: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 702 ] M/B : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard [ ¤ 479.88 ] Memory : DDR-RAM 512MB 2700 OEM Memory [ ¤ 394.35 ] CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus [ ¤ 119.89 ] Hard DiscH : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. אוקי אז ערב צך, ערב זך אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט בשני תקציבים (אין טעם לשאול למה ) - 1500 ו- 3000 אממ.. השימוש הוא לרוב עבודה משרדית, פוטו שופ, תוכנת CAD, משחקים קטנטנים.. ללא אוברקלוקים. אם אפשר להתאים את המפרט יותר לתקציב מאשר לשימוש.. תודה מראש! אההההה.. כע.. אם כבר מחנות, אז עדיף מאזור השרון (כפ"ס, רעננה, ואף רמת-גן/ת"א) ויש עדיפות לAMD וGigabyte. לילה זך, לילה צך

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. Started by izik15,

ברצוני להרחיב את הזכרון מישהו יודע אך קובץ או מפרט

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. דגם Satellite L650-181 with black keyboard מעבד Intel® Core i3-330M (2.13 GHz) מערכת הפעלה Win7 64bit Home Premium מסך 39,6 cm / 15,6" HD 16:9 (1.366 x 768) TruBrite® HighBrightness LED דיסק קשיח 640 GB -drive rotation : 5,400 rpm זיכרון 2 GB DDR3 + 2 GB DDR3 (1.066MHz) כונן DVD Super Multi drive (Double Layer) כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator HD תקשורת אלחוטי Broadcom 802.11 b/g/n with Bluetooth V2.1 + EDR נתוני שמע HD Sound - Stereo Speaker סוללה lithium-ion -maximum life : up to 2h00min (Mobile Mark™ 2007) חיבורים VGA - HDMI - Muliti-in-1 Bridge Media Slot - LAN - 3 USB ports (one with eSATA) - VGA Web Camera + int. Microphone מידות 2,8 kg - 380 x 250 x 29/3…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. שלום, אני צריך מפרט למחשב ללא ציוד היקפי לשימושי אינטרנט, עבודה משרדית ומולטימדיה (מוזיקה וסרטים). תקציב: 2000 ש"ח. יתרון יהיה אם ניתן יהיה לחברו לטלויזיה בסלון (ממש לא חובה). גם יתרון יהיה יכולת הצגת סרטי HD בטכנולוגיה גבוהה (גם לא ממש חובה). אם תוכלו להכניס לו כרטיס מסך יעודי, כך שניתן יהיה להריץ בו משחקים פשוטים זה גם יהיה נחמד, אך שוב, לא חובה. יש צורך שהוא יחזיק הרבה שנים, כך שיכולת שדרוג זה בונוס טוב (זה קצת יותר חובה ) תודה רבה, גיל.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש 2 מחשבים נידיים עם בקשות זהות : מסך ~''15.6 מטרות עבודה : משרדית בעיקר, קצת סרטים , משחקים ממש בקטנה . הכי חשוב עבודה מהירה ושוטפת של המחשב. זמן סוללה: כמובן כמה שיותר ארוך (אם אפשר 8 תאים , בילתי אפשרי להתפשר על גודל מסך). דרישות מיוחדות: תקן N . HDMI . VGA -יהיה נחמד (יציאה אנלוגית). 4GB ראם המחשב יהיה מחובר הרבה למסך LCD רמקולים איכותיים ורמת גימור גבוהה (לא עדין - יש ילדודס ) עדיף בלי מערכת הפעלה (כדי לחסוך). מצלמה עדיף כמה שיותר איכותית. חשבתי על הדגם הבא : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HCS525G33B הכל נראה דיי קולע (למרות שאין לי מושג איך LG בניידים) - רק שהמלצה קצת נפילה (אפשרי להתפשר). http://www.ivory.co.il/catal…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. האם זיכרונות למחשבים ניידים (כפי שמופיע באתר זאפ) מתאימים גם לנטבוקים? לא ראיתי מענה לכך ב-FAQ..

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  11. היי שני דברים חשובים מאד : 1. מעבד אינטל חזק ומהיר 4 ליבות. 2. זכרון גדול ומהיר 6 או 8 גיגה ------------------------------------------------ לוח אם של ASUS לא חשוב יכולות OC הארד דיסק 500 גיגה - אחד מומלץ וטוב. כרטיס מסך ברמה בינונית + - עד 700 ש"ח שיוכל להריץ גם משחקים. כונן DVD מארז לא יקר וספק כח שיחזיק את המערכת. מה אתם מציעים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by neshro,

שלום, אני אשמח לחוו"ד שלכם למפרט למשחקים להלן. אני עדיין לא סגור על הכרטיס מסך- תקציב 600-800. גם הספק והמארז לא סגורים... מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ¤689 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤293 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 1024MB PCIe ¤671 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28652 צורב LG GSA-GH22N X22 SA…

13. זקוקה להמצלה למחשב נייד לצורכי אדריכלות: תוכנות אוטוקד, 3D MAX, סקצ'אפ+רינדור, רוויט. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל ובאמת יוכל להריץ רינדורים מבלי שהוא יפול. התקציב שלי עומד על כ4500. תודה!

14. Started by arad gonen,

שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב. אם אתם יכולים לתת לי דגם של מחשב טוב לתוכנות כבדות ולא יותר יקר מ- 1000$ אז תכתבו לי את הדגם. מחכה לתשובה ארד גונן

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. Started by ohecht,

שלום, אני מחפש נייד עם מסך 13.3-14 שישמש ללימודים. בעיקר אינטרנט ותוכנות משרדיות. אני גם רוצה שהוא יוכל להריץ סרטי HD בלי גמגום ושתהיה לו יציאת HDMI. בנוסף, זמן סוללה גבוה יהיה נחמד. ושיהיה מתחת ל-2 ק"ג. לא איכפת לי אם כרטיס המסך יהיה מובנה או לא, המעבד יהיה נחמד אם יהיה i5. אבל הדבר הכי חשוב מבחינתי הוא שתהיה לו תאורה במקלדת, אני ממש סובל עם הלפטופ הקיים שאין לו כי בחושך זה בלתי אפשרי. ראיתי את האסוס U35JC כמועמד מעולה אבל אז גיליתי שאין לו תאורה במקלדת. בנוסף ראיתי את הטושיבה M645 אבל אז גיליתי שכמעט ואין להשיג אותו בארץ. בנוסף, יש לציין שחשובה לי אחריות יבואן רשמי ולא ייבוא מקבילי. תודה מראש לעוזרים!!!!!!

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  16. היי אנשים, אשמח לקצת עזרה.. צרכים בחו"ל - משרדי ושרטוטי דו-מימד באוטוקאד. פתיחת RAR'ים מרובים מהורדות. יהיה נחמד אם יהיה יציאת SVIDEO כדי לחבר לטלוויזיות מיושנות בבתי מלון. בבית - ישמש כנגן וידיאו בחדר שינה דרך חיבור HDMI לטלוויזית LCD - צריך מעבד שמסוגל להתמודד עם קבצי 1080P בקידוד x264 ב-MKV. המעבד T2390 1.86-533 שהיה לי במחשב הקודם לא התמודד עם סרטים כאלו. מסך: לא ממש משנה במיוחד אם הוא מבריק. רזולציה 1280x800 זה בסיידר. 13.3 נראה אופטימאלי. משקל: עדיף שיהיה 2 קילו ומטה. חימום: רצוי שהחורי איוורור לא יהיו בכיוון הצד הימני של המחשב (לא יחמם את היד בשימוש בעכבר חיצוני) רעש: רצוי כמה שיותר שקט - מיועד לחדר שינה בעיקרו. רשת אלחוטית: רצוי שיתמוך ב-802.11n - אם אנ…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  17. Started by hck,

שלום, בחרתי לי את הנייד שאני מעוניין לרכוש, אולם יש שני דגמים שהם שונים במעט ואני מתלבט איזה מבין השניים. אני יודע שההבדלים הם לא כל כך משמעותיים, אבל מפני שרכישת מחשב היא לתקופה ארוכה, אני רוצה לדעת שעשיתי את הבחירה הטובה. הראשון: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9596&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-370M Intel HD WS908EA מעבד: Intel Core i3-370M, 2.4GHz, 3MB L3 Cache כרטיס מסך: Intel HD השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9231&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-350M ATI HD 530v WS705EA מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz כרטיס מסך: ATI Mobility RadeonTM HD 530v 512MB * כל שאר הפרמטרים זהים בדיוק, אפילו המחיר * ההתלבטויות: הראשון, מעבד חזק יותר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by STINGERX,

המחשב יהיה בעיקר לשימוש יומיומי באינטרנט אבל גם למשחקים רק שלא כל כך מעניין אותי הביצועים והרזולוציה הגבוה.. העיקר שאני יוכל להפעיל את כל המשחקים, ושהטכנולוגיה של המחשב תהיה לעוד הרבה הרבה שנים. אני רוצה להתמקד בזה שהלוח אם יהיה עדכני עם ה STAT הכי חדש (או טכנולוגיה חדישה יותר מזה) הזיכרון הכי חדש (DDR3+ אם קיים) המטרה שלי תהיה לשדרג את המחשב עם השנים בהתאם לצריכות של המשחקים החדשים שיצאו.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  19. מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימר קל . משחקים ידועים וחדשים כמו Doom 4 שירוצו מהר ובאיכות הגבוהה ביותר , ושימוש ביתי במחשב : עבודה על תוכנות אופיס וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון - DOOM 4 , ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת , מקלדת ועכבר. רצוי שהמחשב יהיה שקט אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

כל המפרטים המומלצים של אינטל הם מדור 6, לא כדאי לעדכן עם דור 7? (7XXX במקום 6XXX)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Eliran T,

האם שווה לי לקנות מחשב חדש בשביל נטו משחק אחד?אני ממש מתלבט נגיד ואעשה זאת אלו הבקשות: 1. מה התקציב המקסימאלי?2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מיועד רק למשחקים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד רק למשחק אחד-CS:GO,אין לי מושג לגבי פרטי המסך אשמח להסבר איך לדעת מהי הרזולוציה הטבעית,ההגדרות הגרפיות שזה מיועד לו-עדיפות לכך שהמשחק ירוץ על גבוה אך גם בינוני זה בסדר. -אילו מש…

23. Started by achiya1,

שבוע טוב. כשאני פותח את הנייד לפני שהווינדוס עולה מופיעה השגיאה no bootable devices--strike f1 to retery boot f2 for setup utility press f5 to run onboard diagnostics מה הבעיה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  24. שלום לפני כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך אז אני עכשיו מתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני יכול להשיג במחיר טוב ואני לא יודע למה כל אחד טוב אני כבר לא משחק כלכך במשחקי מחשב, אני פעם ב.. חוזר אלייהם קצת אבל לא יזיק לי משהו נורמלי אני עובד הרבה על תוכנות עיצוב שדורשות כרטיס נורמלי הכרטיסים: Radeon hd 7770 R7 260X NITRO DDR5 2GB 360X NITRO R7

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  25. Started by Lost Oath,

הי, ברשותי מחשב LG R410. (http://www.lge.com/products/model/detail/r410.jhtml) כיצד אני יודע אם יש לו MXM? (נשאל בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426482.0) תודה, ר.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.